Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ





Aν εικόνα είναι η ζωή μας τότε σκεφτείτε την πραγματική ζωή έξω από την εικόνα, όπου αυτός που δημιούργησε την εικόνα το έκανε για να ελέγχει την πραγματική ζωή μας.

Έτσι λοιπόν για παράδειγμα ο υπολογιστής μας είναι ο χώρος όπου εκδηλώνεται η ζωή μας ως εικόνα από τον πραγματικό μας γήϊνο χώρο.

Όλα καταγράφονται, και οι χαρακτήρες στην εικόνα του υπολογιστή δεν είναι όλοι αληθινοί, και ζούμε την ζωή ως πραγματική αλήθεια μέσα στην εικόνα χωρίς την ολοκληρωμένη παρουσία μας, διότι δεν παρουσιάζουμε τον εαυτό μας ολοκληρωμένο, αλλά ως διασπασμένη μονάδα, μέσα από πολλούς υποδυόμενους ρόλους, οι οποίοι καταγράφουν την αληθινή μας υπόσταση και ουσία, η οποία μας κατευθύνει και μας οδηγεί και εκεί έξω στην πραγματική ζωή μας και πραγματικότητα στον χώρο της Γης.

Σκεφτείτε λοιπόν πως ότι κάνουμε εδώ μέσα στην εικόνα του υπολογιστή, αντικατοπτρίζει και τον αληθινό μας εαυτό εκεί έξω.

Και ότι κάποιος μας καταγράφει την ζωή μας.

Και αν εκεί έξω είμαστε το ίδιο σαν την εικόνα, τότε θα είμαστε το ίδιο και όταν θα βρεθούμε έξω από την πραγματικότητα της Γης.

Και αν η αλήθεια βρίσκεται αλλού και έξω από την πλάνη της Γης, τότε θα πρέπει να κατανοήσουμε τι μας κρατά σε πλάνη και μακριά από την αλήθεια.

Διότι ποιος μας είπε ότι φεύγοντας έξω από το αντικείμενο του χώρου που εκδηλώνει την ανάλογη ζωή, όπως για παράδειγμα η οθόνη ενός υπολογιστή, η ο πλανήτης Γη, με τον ανάλογο δικό του χώρο θα πάψουμε να υπάρχουμε ως νοητές συνειδητότητες;

Αλλά το ερώτημα είναι το εξής:
Είναι δυνατόν να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα της Γης αν γινόμαστε ένα με τον δικό της χώρο;

Στον υπολογιστή γνωρίζουμε ότι γράφουμε και ζούμε μέσα στην εικόνα μιας εικόνας της πραγματικότητας.

Στην πραγματικότητα της Γης γνωρίζουμε όμως που ζούμε;

..όνειρα αληθινά..

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα