Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό το πανίσχυρο τσάι είναι το καλύτερο φάρμακο για πρησμένους αστραγάλους και πόδια!

πρησμένους αστραγάλους-780x410-(1)

Το πρήξιμο στα πόδια, τους αστραγάλους ή τα χέρια, μπορεί να είναι πολύ επώδυνο και απογοητευτικό. Αυτή η διόγκωση είναι επίσης γνωστή και ως οίδημα ή κατακράτηση υγρών στο σώμα, και αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους, που περιλαμβάνουν:


  • Καθιστική ζωή - διαμονή σε μία θέση για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα.
  • Κατανάλωση πολύ αλμυρών φαγητών
  • Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
  • Εγκυμοσύνη
  • Κακή κυκλοφορία του αίματος
  • Παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων
Ενώ ένα μικρό πρήξιμο στα πόδια είναι συνήθως ένα φυσιολογικό φαινόμενο, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το χρόνιο οίδημα στους αστραγάλους και στα πόδια (περιφερικό οίδημα) είναι ένα σοβαρό ζήτημα υγείας. Το περιφερικό οίδημα θα μπορούσε να σημάνει σοβαρά προβλήματα, όπως ασθένεια του ήπατος, νεφρική νόσο ή καρδιακή ανεπάρκεια. Έτσι, αν το πρήξιμο επιμένει, θα πρέπει να δείτε το γιατρό σας.
Για τα άτομα που βιώνουν περιστασιακά προβλήματα με πρήξιμο , υπάρχουν πολλά βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του οιδήματος και και να βοηθήσουν το σώμα σας καθαρίσει από τα περίσσεια υγρά. Ο μαϊντανός είναι ένα από αυτά τα φάρμακα.
Ο μαϊντανός είναι ένα δημοφιλές φυσικό διουρητικό. Βοηθά το σώμα να αποβάλει το υπερβολικό νερό και τα άλατα με την ενίσχυση της λειτουργίας των νεφρών και αντλώντας περισσότερο νερό από το αίμα. Επιπλέον, δεν έχει παρενέργειες, όπως εκείνες των φαρμακευτικών διουρητικών, καθώς είναι πλούσιος σε κάλιο. Αντίθετα, τα διουρητικά που παράγονται από χημικά μειώνουν τα επίπεδα του καλίου στο σώμα, με αποτέλεσμα παρενέργειες.
Φάρμακο από μαϊντανό για το οίδημα

Ένας διάσημος συγγραφέας και βοτανολόγος, ο Δρ John R. Christoper συστήνει την κατανάλωση τουλάχιστον δύο λίτρων τσαγιού από μαϊντανό την ημέρα, έτσι ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε φρέσκα, ​​ανοικτοπράσινα φύλλα, σε συνδυασμό με ρίζες και σπόρους, αν είναι δυνατόν, κατά την προετοιμασία του τσαγιού.
Οδηγίες
- Κόψτε τα φύλλα και τις ρίζες.
- Βάλτε περίπου ένα τέταρτο του φλιτζανιού μαϊντανό σε ένα σουρωτήρι.
- Προσθέστε ένα φλιτζάνι βραστό νερό
- Αφήστε το για 5-7 λεπτά.
- Στραγγίξτε το τσάι.
- Προσθέστε μέλι, λεμόνι ή τζίντζερ για γεύση, αν χρειαστεί.
Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον μεθόδους για να μειώσετε το οίδημα, όπως το να τοποθετείτε τα πόδια σας σε ένα μαξιλάρι, έτσι ώστε να είναι πάνω από το επίπεδο της καρδιά σας όταν ξαπλώνετε.
Επιπλέον, ασκείτε τα πόδια σας. Αυτό βοηθά στο να αντλούνται υγρά από τα πόδια πίσω στην καρδιά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα