Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ!

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Εναντίον αυτού του θεού αγωνίζεται ο ηρωϊκός λαός της Συρίας, μπροστά σε μια έντρομη ανθρωπότητα η οποία βλέπει να παίζεται πάντα το ίδιο σενάριο, όπου οι ερπετοειδείς κλώνοι που δυναστεύουν τον πλανήτη, δήθεν για να προστατεύσουν τις αξίες του "ελευθέρου κόσμου" τους, πρέπει να θυσιάσουν χιλιάδες ανθρώπους για να ικανοποιήσουν τον βρυκόλακα θεό τους. 
Είναι ο ίδιος θεός για τον οποίο θυσιάστηκαν μυριάδες άνθρωποι από τους δήθεν εκπολιτιστές τους στην Αμερικανική ήπειρο, στην Αφρικανική, στην Ασιατική, στην Ευρωπαϊκή με παγκόσμιους πολέμους και μέχρι τις μέρες μας, προσφέροντας του ποταμούς αίματος σε ένα ατελείωτο σφαγείο, γιατί χρειάζεται ανθρώπινο αίμα, ο ίδιος και τα εκατομμύρια γενετικά κατασκευάσματα του, για να συντηρούνται στο επίπεδο των κατώτερων δονήσεων και στις διαστάσεις που βρίσκονται.
Η ανθρωπότητα πρέπει να ετοιμάζεται να βιώσει τον τρόμο, γιατί αυτά που παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που σχεδιάζουν για να επιβάλουν την "Νέα τους Τάξη". 
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους. 
Έχουν εντολήν "άνωθεν" για να τα εφαρμόσουν. 

Το σχέδιο "Αρμαγεδών" και η γενική έφοδος κατάληψης του πλανήτη με την κωδική ονομασία "Παγκοσμιοποίηση" του υπαρχηγού του Κρόνου Γιαχβέ, με συμμάχους του τους ερπετοειδείς του Δράκοντος, του Όφεως, της Σαύρας και τους αποστάτες του Ε' Βοώτη, είναι σε πλήρη εξέλιξη. 
Εκτελεστές του σχεδίου οι γήινοι τους κλώνοι, με επικεφαλής τους γενετικά τροποποιημένους Αγγλοσάξωνες που ελέγχουν τις ΗΠΑ, την Μ. Βρεττανία, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ν. Ζηλανδία και συνεπικουρούμενοι από τον "εκλεκτό" λαό, ο οποίος ακολουθεί την εντολή "αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε τα έθνη".



Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα