Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Διώχνοντας την αρνητική ενέργεια ...




Γυρίζοντας στο σπίτι μας καλό είναι να "βγάζουμε " από πάνω μας τόσο την ένταση και την κούραση όσο και τις ενέργειες που έχουμε απορροφήσει. Μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μια έντονη διαφωνία, σχόλια αρνητικά που απευθύνονται σε εμάς αφήνουν το απότυπωμά τους στην αύρα μας. 

Για να δούμε λοιπόν μερικούς απλούς τρόπους για να μην τα μεταφέρουμε όλα αυτά στο σπίτι μας.

  •    Με το που θα μπούμε στο σπίτι μας καλό είναι να βγάζουμε τα παπούτσια μας και να αλλάζουμε ρούχα. Με αυτό τον τρόπο απαλλασσόμαστε από τις εξωτερικές ενέργειες και εισερχόμαστε στην ηρεμία του σπιτιού μας. Τα ρούχα που φορούσαμε μπορούμε να τα αερίσουμε για λίγο για να ανανεωθούν.
  •        Ένα ενεργειακό ντους θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε τις εντάσεις της ημέρας:.     Παίρνουμε θαλασσινό αλάτι και το αναμιγνύουμε με αμυγδαλέλαιο, ώστε να γίνει πολτός.   Προσθέτουμε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο φασκόμηλου και αλείφουμε το σώμα μας.Στη συνέχεια  κάνουμε ντουζ αφήνοντας   το νερό να τρέξει από την κορυφή του κεφαλιού μας και οραματιζόμενοι ότι οποιαδήποτε αρνητική σκέψη φεύγει από πάνω μας μαζί με το νερό που ρέει.
  • Aν όλα αυτά σας ακούγονται  χρονοβόρα , καθώς συνήθως έχετε δουλειές να κάνετε μπαίνοντας στο σπίτι μην απογοητεύεστε. Πλύνετε χέρια και πρόσωπο, βγάλτε τα παπούτσια σας και αφιερώστε 5 λεπτά στο να εστιάσετε στην αναπνοή σας αδειάζοντας έτσι το νου σας. Εξάλλου για να μπορούμε να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας οφείλουμε να φροντίζουμε πρώτα για την δική μας αποφόρτιση και επαναφόρτιση!
  •  Ένα ποδόλουτρο με άλατα και αιθέρια έλαια μέντας και λεβάντας πριν τον ύπνο θα αποβάλλει εντάσεις και τοξίνες.. Τα πόδια μας,  στηρίζουν και μεταφέρουν το σώμα μας. Είναι το σημείο που προσλαμβάνουμε ενέργεια και συνδεόμαστε με τη γη. Έτσι οφείλουμε  να τα φροντίζουμε για να μπορούν να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αποστολή της στήριξης και μεταφοράς μας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα