Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

     ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ


Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ





Οι γενεές που γεννιούνται σ' ένα ήδη διαμορφωμένο βάρβαρο σύστημα αγοράς - πώλησης, είναι ακόμα πιο εύκολο να αποδεχτούν αυτή τη κατάσταση, αφού από την παιδική ηλικία μπαίνουν στη διαδικασία των συναλλαγών.

Στα μάτια των άλλων, ένας άνθρωπος με χρήματα και πλούτο είναι μεγάλος και τρανός και ο ίδιος άνθρωπος χωρίς χρήματα είναι κακομοίρης. Τόσο επιφανειακά κρίνουν οι άνθρωποι τους συνανθρώπους τους, μόνο βάσει των υλικών αποκτημάτων.



Ο Μαυροψύχης φρόντισε να δώσει ποικιλία στα οικονομικά συστήματα του πλανήτη, που όμως φρόντιζε να είναι όλα εγκλωβιστικά, ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε τα οφέλη απ' το "διαίρει και βασίλευε". Οι άνθρωποι μάχονταν για να υπερασπίσουν ο καθένας το σύστημα που πίστευε καλύτερο ή πιο αποτελεσματικό, αγνοώντας ότι όλα είναι στημένα για το κακό της ανθρωπότητας. Έτσι από τη μία έχουμε τους υποστηριχτές του κομμουνισμού, δηλαδή τους "αριστερούς", από την άλλη τους υποστηριχτές του συστήματος "αγοράζω - πουλάω" του ελεύθερου καπιταλισμού - κανιβαλισμού, δηλαδή τους δεξιούς, αλλά η διαίρεση δεν τελειώνει εκεί. Εφάρμοσε και άλλες τρεις ακόμα πολιτικές, η μια είναι η μέση οδός, στο κέντρο, δηλαδή κάτι μεταξύ κομμουνισμού και καπιταλισμού, και οι άλλες δυο είναι τα δύο άκρα, με απόλυτο τρόπο επιβολής, δηλαδή ακροδεξιά και ακροαριστερά. Στην ουσία αυτοί που επιθυμούν αυτές τις δυο καταστάσεις, θέλουν να τονίσουν ότι αυτό που θέλουν να επιβάλλουν, το επιβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Το σύστημα του "αγοράζω και πουλάω" δόθηκε από τον Μαυροψύχη για τον εγκλωβισμό των ανθρώπων, ενώ ένα σύστημα που θα τους ελευθέρωνε θα ήταν ένα σύστημα που θα χαρακτηριζόταν από κομμουνισμό, όχι όμως τον κομμουνισμό που ξέρουμε, όπως τον παραποίησε και πάλι ο Μαυροψύχης, αλλά τον κομμουνισμό για τον οποίο μίλησε και ο Ιησούς Χριστός. Ο κομμουνισμός όπως εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα στα διάφορα κράτη, δεν ήταν αυτός για τον οποίο μίλησε ο Χριστός, ήταν αυτός ο κομμουνισμός που δημιούργησε ο Μαυροψύχης για να υπάρχει ένα αντιστάθμισμα στο καπιταλιστικό σύστημα του "αγοράζω και πουλάω". Τον εφάρμοσε στην πρώην σοβιετική ένωση, γι' αυτό σχετίστηκε άμεσα με τον όρο "ανατολικό μπλοκ" και σαν πολιτικό σύστημα πήρε προίκα τη λέξη "αριστερά".

Η πιο μεγάλη πονηριά που έκανε ο Μαυροψύχης για να αλλοτριώσει το σύστημα του κομμουνισμού, ήταν που το συσχέτισε με την αθεΐα.

'Έτσι οι άνθρωποι ναι μεν εξασφάλιζαν τα προς το ζην, αλλά δεν εξασφάλιζαν τίποτα για τη ψυχή τους μετά το θάνατό τους. Όλη η συμμετοχή τους στην δημιουργία, μέσα σ ένα ανθρώπινο σώμα αρχίζει και τελειώνει σε μερικές φρατζόλες ψωμί.

Όπως και στα άλλα δίχτυα του Μαυροψύχη, έτσι και στη περίπτωση του κομμουνισμού, τα πρωτοπαλίκαρα του Μαυροψύχη σ' αυτή την αποστολή, Λένιν και Στάλιν, οι δήθεν οραματιστές της ανθρωπότητας, αφού χρηματοδοτήθηκαν και προωθήθηκαν από στοές σκοτεινών οραματιστών και αφού αφαίρεσαν σωρηδόν ζωές συνανθρώπων τους, επέβαλαν τον Κομμουνισμό σε μια χώρα τεράστιας γεωγραφικής έκτασης, τη Σοβιετική Ένωση. Οι αφαιρέσεις των ανθρώπινων ζωών ήταν τόσες πολλές που τα πτώματα τους στοιβάζονταν το ένα πάνω στο άλλο και δημιουργούσαν "λόφους" από πτώματα.

Κι έτσι λοιπόν, αυτοί οι οραματιστές, αυτές οι ισχυρές προσωπικότητες, πνιγμένοι από τον απόλυτο εγωισμό τους, έγιναν "νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας".

Το κάρμα που δημιούργησαν αυτές οι δύο ψυχές, το τι τραβανε και το τι έχουν να τραβήξουν, δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Εκείνη την εποχή, όπως και σήμερα, η σοβιετική ένωση είχε πάρα πολύ υψηλή τεχνολογία σαν κράτος. Ήταν και είναι μια πολύ πλούσια χώρα σε φυσικές πηγές ενέργειας. Και ενώ θα μπορούσαν οι κάτοικοι της να απολαμβάνουν και την τεχνολογία της εποχής, τους είχαν σε μια απόλυτη εξαθλίωση, ενώ στην αντίπαλη και απέναντι μεριά, στη δύση, με την ίδια τεχνολογία, οι κάτοικοι απολάμβαναν περισσότερα υλικά αγαθά.

Αυτό είχε βέβαια το σκοπό του. Από τη μια, στο ανατολικό μπλοκ, υπήρχε μία πολιτική κατάσταση που στη θεωρία έμοιαζε λίγο με τη διδασκαλία του Χριστού, ως προς το μοίρασμα της τροφής, αλλά σχετίζονταν και με αθεΐα, και από την άλλη στην δύση οι κάτοικοι της απολάμβαναν τη τεχνολογία και τα υλικά αγαθά, πολύ περισσότερο από αυτούς στο ανατολικό μπλοκ, αλλά και κει υπήρχε αθεΐα, μιας άλλης μορφής, λόγω του άκρατου και χωρίς όρια υλισμού.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΛΠ

Όλες οι πολιτικοί στα διάφορα πολιτικά συστήματα που είναι ουσιαστικά δικτατορίες, είτε φασιστικά είτε κομμουνιστικά συστήματα, είτε στις υποτιθέμενες δημοκρατίες, μοιάζουν στην όψη με ανθρώπους… Αλλά ο Μαυροψύχης μέσα από συγκεκριμένες επιλογές, μασονικές στοές, τριμερείς επιτροπές, λέσχες Μπίντελμπεργκ, Ιλλουμινάτι, Πεφωτισμένους, τους επιλέγει και τους αλλάζει με τέτοιες αυστηρές διαδικασίες, ώστε στο τέλος να μετατρέπονται σε απόλυτοι υπηρέτες του Μαυροψύχη. Και όσο πιο ψηλά είναι η πολιτική θέση που διεκδικούν, τόσο Μαυροψύχηδες είναι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα, δεν αγαπάνε, μισούν τους πάντες και τα πάντα, διαστρεβλώνουν κάθε αλήθεια, ο εγωισμός τους είναι χωρίς όριο, κι άμα χρειαστεί, για να τα πετύχουν το σκοπό τους, εύκολα σκοτώνουν και την ίδια τη μάνα τους.


Ακόμα και αυτοί που αντιλαμβάνονται όλα αυτά και αντιστέκονται στα στημένα πολιτικά δρώμενα υιοθετώντας την αναρχία, ή αντιδρώντας με άλλες εξτρεμιστικές καταστάσεις, που ανατρέπουν τα δεδομένα με κάθε μέσο, πιάνονται και αυτοί στα δίχτυα του Μαυροψύχη, που ζητά μόνο ένα: η ανθρωπότητα να είναι στην απόλυτη άγνοια χύνοντας συνέχεια το αίμα της, είτε με δήθεν ειρηνικά πολιτικά συστήματα, είτε με στημένους πολέμους, είτε με φανατισμένους αναρχικούς και εξτρεμιστές. Όλα αυτά, παρότι διαφορετικά μεταξύ τους ή και αντίθετα, έχουν ένα κοινό παρονομαστή: την αμάθεια, το άσκοπο χάσιμο ενέργειας, χωρίς οι άνθρωποι να καταλάβουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους λόγω της θείας προέλευσής τους.


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . . 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα