Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΤΕ ΤΗΝ

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ;





Όλοι μας γνωρίζουμε σήμερα ότι όλα τα αστέρια στον ουρανό εκπέμπουν το δικό τους φως προς κάθε κατεύθυνση, τα οποία ανάλογα με την απόσταση τους από τον δικό μας πλανήτη, φτάνει σε εμάς στον ανάλογο χρόνο, σε διαίρεση της απόστασης με την ταχύτητα του φωτός. 


Έτσι για παράδειγμα ένα αστέρι που βρίσκεται δέκα έτη φωτός μακριά μας, χρειάζεται δέκα έτη φωτός για να φτάσουν οι ακτίνες του σε εμάς εδώ να το παρατηρήσουμε αυτό το γεγονός, ως παρατηρητές που είμαστε, και βέβαια ο παρατηρητής είναι η ίδια η ζωή, ειδάλλως δίχως παρατηρητή δεν θα μπορούσε να υπάρχει πουθενά η ίδια η ζωή.

Έχουμε λοιπόν δύο γεγονότα, το πρώτο είναι το φως των αστεριών που παρατηρούμε ότι γεννήθηκε πριν δέκα έτη φωτός να φτάνει σε εμάς σήμερα στο τώρα, το οποίο γεννήθηκε στο παράδειγμα που έδωσα πριν δέκα έτη φωτός, κι εμείς το βλέπουμε τώρα στο παρόν όπως ήταν πριν δέκα έτη φωτός και όχι όπως είναι τώρα, δείγμα ότι το παρελθόν ταξιδεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.
Αλλά αν υποθέσουμε ότι το σύμπαν είναι κυκλικό, τότε και το μέλλον γίνεται αμέσως παρελθόν.
Άρα πως η επιστήμη θεωρεί σήμερα το παρελθόν ως παρελθόν; εδώ αποδεικνύεται πλέον και με αποδείξεις ότι δεν υπάρχει ούτε το παρελθόν, ούτε το παρόν, ούτε το μέλλον.


Επίσης, με τον ίδιο τρόπο η σκέψη μας, και τα πάντα όσα ενεργούμε στην ζωή μας, ταξιδεύουν παντού προς κάθε κατεύθυνση, και μένουν αναλλοίωτα για πάντα.

Κατανοείτε τι σας λέω;
Ότι  όπως το φως παραμένει αναλλοίωτο από την στιγμή της γέννησης του, με τον ίδιο τρόπο μένουν αναλλοίωτες οι σκεπτομορφές μας και ταξιδεύουν παντού σε ολόκληρο το σύμπαν.

Αλλά τι είναι οι σκεπτομορφές;
Όπως τα αστέρια γεννούν τον χώρο τους πλανήτες, και την ζωή μέσα από το φως, με τον ίδιο τρόπο κι εμείς ως Νους-νοητές οντότητες, γεννούμε συνεχώς σκεπτομορφές στο σύμπαν.

Ο τρόπος λοιπόν, και οι νοητές σκέψεις που κάνουμε αλλά και ενεργούμε μέσα από αυτές, παράγουν ζωή!! όπως την ζωή στον δικό μας πλανήτη!!!! Είμαστε ότι σκεφτόμαστε ως παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων, ως κοινωνία ενός κράτους, ως οικογένεια, ως ατομική οντότητα.

Είμαστε όπως προείπα παρατηρητές, η ίδια η εκδήλωση της ζωής, διότι δίχως τον παρατηρητή, δεν είναι δυνατόν να εκδηλωθεί η ζωή διότι δεν θα υπάρχει ΝΟΥΣ να την εκφράσει.

Εμείς ως νοητές οντότητες όμως, ως παρατηρητές, είμαστε στο σύνολο όλες οι εκφράσεις της ζωής, διότι  ο κάθε άνθρωπος εκφράζει την ζωή με το δικό του μοναδικό αποτύπωμα!

Άρα η ζωή είναι μία έκφραση και εκδήλωση μιας πραγματικότητας ενός νοητού πλάσματος, και αφορά την δική του αποκλειστική αλήθεια και πραγματικότητα.

Όταν μιλάμε για την αλήθεια λοιπόν, να γνωρίζετε όλοι σας ότι μιλάμε για την ατομική δική μας αλήθεια, και αν λέω, αν, είμαστε όλοι μας από την ίδια ουσία, τότε όλοι μας θα βλέπαμε την ίδια αλήθεια, αλλά δεν την βλέπουμε επ'ακριβώς, διότι ενδυθήκαμε το ψέμα στην ζωή μας, την σάρκα και την δική της λογική, που είναι το πνεύμα! το οποίο πνεύμα είναι το αντίθετο τουΝου! είναι ο ΑντιΝούς.

Αυτή λοιπόν είναι η μόνη αλήθεια, και αν μπορείτε καταρρίψτε την.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα