Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Το απόστημα του φόβου



Το απόστημα επιβάλλεται να εξαχθεί βιαίως εκ του οργανισμού. Βαθειά ριζωμένο στον υποδόριο ιστό, υπονομεύει εις βάθος και εξ αρχής του χρόνου, τις λοιπές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού. Άριστα εκπαιδευμένο προς προσαρμογή και αθόρυβη δράση, κρατά επί μακρόν τα κύτταρα σε καταστολή. Δημιουργεί δε υπούλως την ψευδαίσθηση της εύρυθμης λειτουργίας των.

Το απόστημα οφείλει να εκδηλωθεί μετά ωμής έσωθεν παρεμβάσεως, άπαξ και αποφάσισε να μείνει κρυμμένο. Μοναδική λύσις; Να εκτεθεί άνευ ελέους στις ακτίνες του ηλίου, την αψάδα του φεγγαριού και την γυαλάδα του καθρέπτη. Άπαξ και συνεχίζει μετά μανίας την καταστροφική του δράση, απαιτείται η άνευ όρων αποκάλυψή του. Η μεθοδολογία είναι άνευ σημασίας και έγκειται σε καθαρά υποκειμενική θεώρηση. Είτε μέσω κραυγαζουσών φωνητικών χορδών, είτε μέσω αδρανών, ερμητικά κλειστών χειλιών. Είτε μέσω αναμνήσεων είτε μέσω γοερών δακρύων. Η μεθοδολογία είναι άνευ σημασίας και έγκειται σε καθαρά υποκειμενική θεώρηση. Αρκεί να αποκαλυφθεί πάραυτα ενώπιών σου το καταστροφικό τούτο απόστημα.


Το απόστημα επιβάλλεται να εξαχθεί βιαίως εκ του οργανισμού. Ο φόβος οφείλει να ψοφήσει πάραυτα. Οποιαδήποτε καθυστέρησις θα ερμηνευτεί ως υπεκφυγή ζωής. Εξ ου, διατάσσεσθε όπως κοιτάξετε ευθέως τον φοβο και απαιτήσετε τις συστάσεις, τη φιλία αλλά και την υποταγή του.


Ιάσονας Κάντας

enfo

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα