Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτη ενέργεια λοιπόν, του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ, υπό την ηγεσία των απογόνων των Δωριέων, σημερινών Ελλήνων ,είναι αυτή του ταξιδιού στον κυρίαρχο πλανήτη του αστρικού μας συστήματος με τους ιπτάμενους δίσκους που οι δημιουργοί μας χάρισαν [τρεις Ι.Δ. μας έχουν χαριστεί Μυκήνες –Αμφίπολη –Πλανήτης Άρης]!!

 

Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β2 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β2].-Ορνυτ’αρ’εξ ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιος,
Σηκώθηκε από το κρεβάτι του ο αγαπητός γιος του Οδυσσέα
Ερμηνεία του στιχου β1 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΕΑ ΟΔΥΣΣΕΑ

«Οδυσσηος φιλος υιός» = Ο αγαπητός απόγονος του Δωριέα Οδυσσέα
Το ανθρώπινο μοντέλο του Δωριέα είναι ο Οδυσσευς Αυτος είναι η ορθή οδός Άνδρες με τα χαρακτηριστικά του Οδυσσέα θα οδηγήσουν τον πλανήτη Ιθάκη 33 στην θεωση και στο ταξίδι του στο γαλαξία.

Υιός είναι ο «Τηλέμαχος» ο απόγονος του Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δράσης της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας που χορηγήθηκε στην ολιγάριθμη γενιά των Δωριέων .

Ο Οδυσσέας [Δωριέας] είναι το ιδανικό μοντέλο του άνθρωπου, που αποφασίστηκε από τους δημιουργούς του ανθρωπινου γενους, να εποικίσει τον πλανήτη Ιθάκη 33.

Η αγαπημένη ολιγάριθμη γενιά της θεάς Αθηνάς . Στην πλειοψηφία τους οι Δωριείς προήρθαν όχι από πιθήκους, αλλα από κατοίκους του πλανήτη Αρη , αυτούς που διασώθηκαν της καταστροφής του πλανήτη τους και σήμερα ζουν σε άλλο, άγνωστο μέχρι στιγμής πλανήτη.

Ο λόγος, όπως μας ενημέρωσε ο Όμηρος, ήταν η παντελής έλλειψη πιθήκων [homo sapiens – Cro magnon ].

Η έλλειψη δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση ,των πιθήκων αυτών, στην δημιουργία ανθρώπινων μοντέλων, από τους κατά καιρούς εξωγήινους που πέρασαν από τον πλανήτη μας , συμπεριλαμβανόμενων και των μοριακών βιολόγων, γενετιστών των Ελλήνων [Καλυψώ –Επειος] 

Τα γενετικά εργαστήρια των εξωγήινων αποστολών βρισκόταν στο νησι της Κύπρου. Αυτά των Ελλήνων αθανάτων στο νησι της Κρήτης [Φαιστός].

Ο στίχος β2 απευθύνεται στους απογόνους των Δωριέων, τους σημερινούς Έλληνες. Οι σημερινοί Έλληνες [2016] κατέχουν τις γνώσεις να κατανοήσουν τα Ομηρικά κείμενα που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς .

Η θέα Αθηνά φρόντισε οι ίδιες γνώσεις να υπάρχουν και στο μεγαλιθικό μνημείο, ο θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες ,καθώς και σε αυτό του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες το μήνυμα της Αθηνάς προς εμάς έχει ηδη αποκωδικοποιηθεί .

Τα ταφικά μνημεία είναι στη θέση τους για όποιον/α επιθυμεί να ελέγξει την εγκυρότητα των στοιχείων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Όμηρο, το μεσο για να ταξιδέψουμε στο γαλαξία [Ι.Δ.] μας έχει δοθεί .Δυο Ι.Δ. βρίσκονται βαθειά μέσα στο έδαφος κάτω από τα μεγαλιθικά μνημεία που έκτισε η Αθηνά.

Πρέπει να δράσουμε τωρα. Η καλύτερη ενέργεια είναι η διάδοση της ύπαρξης του μηνύματος του δημιουργού μας. Όλοι πρέπει να ενημερωθούν για την αλήθεια, τους αφορά άμεσα.

Η ενημέρωση όλων μας, ίσως, αποδώσει στο εγγυς μέλλον τους Έλληνες εκείνους που θα γίνουν οι αυριανοί «Τηλεμαχοι». Αυτοί που θα έχουν τα χαρακτηριστικά του ήρωα ,όπως αυτά καταδεικνύονται από τον Όμηρο στην Οδύσσεια .


Βασικά,ανδρων ικανών να προσλαμβάνουν ιερή γνώση από τον θεό μέσα τους. Να παίζουν στα χέρια τους δηλαδή, την μέθοδο του Ο.Δ. Ανδρων ικανών να επικοινωνήσουν τηλεπαθητικά με τους βίο-υπολογιστές των Ι.Δ. και έτσι να τους κυβερνήσουν .

Η συζήτηση δεν γίνεται για τον απλό, ανενημέρωτο Έλληνα άνδρα ,αλλα για Μύστες κάτοχους της αλήθειας και ικανούς να επικοινωνούν με τον θεό μέσα τους με την θέληση τους, όποτε το επιθυμούν.

Άνδρες νέους ικανούς να ανταπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες του διαστήματος και επιπλέον αθάνατους.

Ο στίχος β2 μας δίνει πληροφορίες για το ταξίδι των απογόνων των Δωριέων στο αστρικό σύστημα του Σείριου ,για την συνάντηση τους με τους υπόλοιπους Αργειους ,σύμφωνα με τους Όρους της αρχικής συμφωνίας των οντοτήτων ΔΙΑ – Ποσειδώνα. 

Ο λόγος που πρέπει να γίνει το ταξίδι αυτό είναι να αποδείξουμε ,στους εξωγήινους γείτονες μας, πως τα καταφέραμε να γίνουμε ισότιμοι μαζί τους και έτσι να γίνουμε δεκτοί στην γαλαξιακή κοινότητα του Αργου ως ισα , ανεξάρτητα μέλη.

Ένας δευτερεύον λόγος είναι η διεύρυνση των γνώσεων μας .Η απάντηση σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα των επιστημόνων μας. 

Πρώτη ενέργεια λοιπόν, του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ, υπό την ηγεσία των απογόνων των Δωριέων, σημερινών Ελλήνων ,είναι αυτή του ταξιδιού στον κυρίαρχο πλανήτη του αστρικού μας συστήματος με τους Ι.Δ. που οι δημιουργοί μας χάρισαν [τρεις Ι.Δ. μας έχουν χαριστεί Μυκήνες –Αμφίπολη –Πλανήτης Άρης] .

Ο πλανήτης αυτος είναι ο Άρης . Εκεί βρίσκεται η αστρική πύλη που ενώνει το σύστημα μας με τον υπόλοιπο γαλαξία, μέσω του Ο.Π .της Στυγός.
Το αστρικό σκάφος θα κινηθεί αρχικά προς τον ανεσκαμμένο πλανήτη Αρη.
Ο αναγραμματισμός του [ορνυτ’ = Τυρον] εκτός των άλλων εννοιών μας δίνει το όνομα της Τύρου. 

Η αναφορά του Ομηρου,στην ανεσκαμμένη πόλη της Τύρου [ αρχαία Φοινίκη] από τον Αλέξανδρο, φέρνει τον Μεγα στρατηλάτη ακόμη πιο κοντά στην Οδύσσεια και τον Αρίσταρχο της Σαμοθράκης [215-145 π.χ. ] = ο άνθρωπος που ασχολήθηκε τελευταίος και επι πολλα χρόνια με τα Ομηρικά κείμενα αναδιαρθρώνοντας - συμπληρώνοντας τα. 

Προσωπικά θεωρώ τον Αρίσταρχο της Σαμοθράκης άνθρωπο της Αθηνάς.
Επιπλέον τονίζει για ακόμη μια φορά την σοφία της μεθόδου του αναγραμματισμού που απορρέει από την χρήση της Ομηρικής γλώσσας.

Ο πλανήτης Άρης είναι ο σημαντικότερος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος εκ κατασκευής. Εκεί βρίσκεται η αστρική πύλη που μας ενώνει με το αστρικό σύστημα του Σείριου. Ήταν ο πρώτος πλανήτης που κατοικήθηκε και ο πρώτος που καταστράφηκε από τον Ερμή, τον φονιά των Αργειων, με εντολή του ΔΙΑ.

Η λέξη [ρυτόν = ανεσκαμμένος] δεν αφήνει περιθώρια για άλλη ερμηνεία.

Η δε λέξη [ευνιν = κενός - στερημένος ] μας δίνει την παράπλευρη ,αλλα σημαντική πληροφορία, πως ο πλανήτης Άρης στερείται ζωής. 

[ρυτόν Αρ’[η] = τον ανεσκαμμένο πλανήτη Αρη] . Ο πλανήτης Άρης ανασκάφηκε, από τους Έλληνες αθανάτους ,διότι οι ηγέτες του ήταν αντίθετοι με την δημιουργία δεύτερου πλανήτη, φέροντος νοήμονα ζωή ,στο αστρικό μας σύστημα [Ιθάκη 33] .

Σαμποτάρισαν δε, την πρώτη ανεπιτυχή προσπάθεια εποικισμού του, πριν 3,3 δις χρόνια. Αυτή ήταν η αιτία της ολικής καταστροφής του. Οι απλοί άνθρωποι του πλανήτη μεταφερθήκαν και ζουν σήμερα σε άλλους γειτονικούς πλανήτες.

Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ επιβεβαίωσαν πρόσφατα [2015] τον Όμηρο, ανακοινώνοντας πως παλιά υπήρχε νερό και ζωή στον πλανήτη Αρη. 

Από την εποχή του Κριού, οι Έλληνες δημιουργοί μας, έχουν τοποθετήσει εκεί τον τρίτο Ι.Δ. για χρήση του από το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ .Ο λόγος είναι, η εγγύτητα του ουράνιου σώματος προς τον πλανήτη μας. Γνωρίζουν πως η τεχνολογική μας ανάπτυξη θα μας οδηγήσει μια ημέρα εκεί και έτσι θα βρούμε το κρυμμένο διαστημικό όχημα.

Αυτό θα συμβεί φυσικά εφόσον αποδειχτούμε ανάξιοι να αποκτήσουμε τα αλλα δυο διαστημικά οχήματα που είναι κρυμμένα στο δικό μας εθνικό, γεωγραφικό χώρο από τους δημιουργούς μας. 

Ο αυριανός «Τηλέμαχος», κυβερνήτης του Ι.Δ. , θα τον οδηγήσει με ταχύτητα στον ανασκαφέντα πλανήτη Αρη και ειδικά στο σημείο εκείνο του ουρανού, όπου ένα έκτακτο, ισχυρό ,ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο εξελίσσεται .

Πρόκειται όπως καταλαβαίνουμε όλοι για την επαφή της ηλεκτρομαγνητικής, αστρικής πύλης που υπάρχει στον δορυφόρο του Αρη, Φόβο, με την είσοδο του Ο.Π. της Στυγός. 

Σύμφωνα πάντα με τον Όμηρο όταν συμβαίνει το γεγονός αυτό [ μια φορά τον χρόνο], τα φαινόμενα που δημιουργεί σε όποιον τα παρατηρεί είναι καταπληκτικά –τρομακτικά.

Ο Όμηρος χρησιμοποίει την λέξη [ευνηφιν = συνουσία ] για να μας εξηγήσει την είσοδο του διαστημικού οχήματος στο κυλινδρικό στόμιο της εισόδου του Ο.Π. 

Ο αναγραμματισμός του στίχου β2

4751[8]=Ορνυτ’αρ’εξ ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός *.- [ ορνυμι =κινώ –εξεγείρω –διεγείρω –σπεύδω –κινούμαι / αρ’ = άρα = συγχρόνως-επομένως-εκ των υστέρων-εκ των πρότερων-συμπερασματικά-εκφράζει γενικά προσδοκία /εξ [1] = εκ = από / ευνηφι = ευνή = το στρώμα το κρεβάτι / η συνουσία /το κατάλυμα / κοίτη φωλιά ζώου / άγκυρα / Α.Ε. = συνουσία = ο «γάμος» των μυαλών μας στην πρόσληψη ιερής γνώσης = η ένωση αστρικής πύλης –ουράνιου ποταμού /κατάλυμα = Α.Ε. = Ι.Δ. / στρώμα –κρεβάτι = Α.Ε. = ο διαστημικός χιτώνας / Οδυσσηος = Οδυσσέας = το ανθρώπινο μοντέλο του Δωριέα που εποίκισε τη ΓΗ το 1080 της εποχής του Κριού /Φιλος = αγαπητός-προσφιλής-ευάρεστος-τερπνός-φίλιος –φιλικός / υιός = αλληγορική ερμηνεία =η Ε.Ε. με τα «βέλη» - έλικες της και ότι περιέχουν αυτές / στον στιχο α383 τα έθνη της ΓΗΣ που εκπροσωπούνται από τον Αντινο / τριπλή ερμηνεία α] .-συγχρόνως έσπευσε – κινήθηκε από το κρεβάτι του ο προσφιλής γιος του Οδυσσέα β].- συγχρόνως κινήθηκε προς την ένωση της αστρικής πύλης με τον ουράνιο ποταμό ο προσφιλής απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας γ].- συγχρόνως κινήθηκε προς τον γάμο των μυαλών του και την πρόσληψη ιερής γνώσης ο προσφιλής απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας ].-β2 

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός *.-[ εξ = αριθμητικό = έξι [6] / ευνηφιν = συνουσία = Α.Ε. = η επαφή με τον θεό μέσα μου διαλογιζόμενος / επομένως ο αγαπητός απόγονος του Οδυσσέα διεγείροντας διαλογιζόμενος τα έξι δις «γράμματα» της ΕΕ αποκτά ιερή γνώση ].-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ ευνιν φη Οδυσσηος φιλος υιός*.-[ ευνις = κενός –στερημένος / φη = φημι = λέγω –πιστεύω / λένε πως είμαι στερημένος από την ιερή γνώση / λένε πως κινούμαι προς τον πλανήτη Αρη που είναι κενός στερείται ζωής εγώ ο αγαπητός απόγονος του μοντέλου Οδυσεας ].-β2-Μ

4751[8]=ρυτόν αρ’ εξ ευνιν φη Οδυσσηος φιλος υιός*.-[ ρυτος = ανεσκαμμένος / Αρη = ο πλανήτης Άρης / συγχρόνως κινούμαι προς τον ανεσκαμμένο στερούμενο ζωής πλανήτη Αρη όπου ενώνεται η αστρική πύλη με τον ουράνιο ποταμό εγώ ο αγαπητός απόγονος του Δωριέα Οδυσσέα ].-β2-Μ

4751[8]=ρυτόν Αρ’[η] εξ Ευνηφιν οδυσσηος φιλος υιός *.-[ ρυτόν = ανεσκαμμένος / συγχρόνως κινούμαι προς τον ανεσκαμμένο πλανήτη ΑΡΗ όπου η αστρική πύλη για να εισέρθω στο Ο.Π. της Στυγός εγώ ο αγαπητός απόγονος του Οδυσσέα ].-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός*.-[ αρ ‘ = αρη[1] = στον πλανήτη ΑΡΗ εκ των υστέρων τοποθετήθηκε ο δεύτερος Ι.Δ. που μας χαρίστηκε / στον πλανήτη Αρη βρίσκεται η αστρική πύλη που μας συνδέει με τον ουράνιο ποταμό της Στυγός και τον υπόλοιπο γαλαξία / συγχρόνως κινήθηκε έξω από τον ουράνιο ποταμό του πλανήτη Αρη ο αγαπητός απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας].-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός*.-[ αρ ‘ = αρη[2] = προσευχή –παράκληση /κατάρα / ευχή και κατάρα ο πλανήτης Άρης –ευχή διότι εκεί βρίσκεται η αστροπυλη και η αρχή του Ουράνιου ποταμού καθώς και ο δεύτερος Ι.Δ. που μας χαρίστηκε και κατάρα διότι ο Άρης καταστράφηκε στο παρελθόν από τους αιώνιους θεούς / οι προσευχές του ανθρωπινου γενους εισακούστηκαν το διαστημόπλοιο εξέρχεται από τον ουράνιο ποταμό της Στυγός φέροντας τον αγαπητό απόγονο του μοντέλου Οδυσσέας σε επαφή με τους Αργειους γείτονες του ].-α263-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός *.-[ αρ ‘ = αρη[3] = ]= όλεθρος –κακό-βλαβη / η καταστροφή του Αρη στο παρελθόν / κινούμαι προς τον όλεθρο την καταστροφή – την αποτυχία εγώ ο αγαπητός απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας ].-α263-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός*.-[ αρ ‘ = αρη[4] = ο θεός του πόλεμου ΑΡΗΣ / κινούμαι προς τον θεό του πόλεμου Αρη εγώ ο αγαπητός απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας ].-α231-β2

4751[8]=ορνυτ’ αρ’ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός *.-[ Αρ’[η] = αρη[5] = η λυσσά της μάχης –η τύχη του πολέμου / πηγαίνω για πόλεμο εγώ ο αγαπητός απόγονος του μοντέλου Οδυσσέας / πηγαίνω στον πλανήτη που διεξήχθη λυσσαλέος πόλεμος ].-α231-β2

4751[8]=Τυρ’οναρ εξ Ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιός* .-[ Τυρώ = όνομα = αναφέρεται από τον Όμηρο στο β120 και λ235 ως Αρχαία ωραία Ελληνίδα με πανέμορφες πλεξούδες μαζί με τις Αλκμήνη και Μυκήνη / Α.Ε. = τύπος γενετικού Κωδικα όπως όλα τα γυναικεία ονόματα στα Ομηρικά κείμενα / όναρ = όνειρο / το όνειρο της Τυρώ / ο Γ.Κ. «ΤΥΡΩ» ήταν όνειρο κάποιων στη θέση του αγαπητού απόγονου του μοντέλου Οδυσσέας ;;;].-β2-Μ

4751[8]=’ρ’ οξυτεραν ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιος *.-[ οξυς = οξυς –αιχμηρος –ισχυρός –σφοδρός = επίρρημα = ταχέως / επομένως ο αγαπητός γιος του Οδυσσέα κινήθηκε με δύναμη με ταχύτητα προς την είσοδο του Ο.Π. = επομένως ο αγαπητός απόγονος του Οδυσσέα Τηλέμαχος κινήθηκε με ταχύτατα προς την είσοδο του Ο.Π. ].-β2

4751[8]=’ρ’ οξυ τεραν ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιος *.-[ τεραν = τέρας = κάποιο σημείο ουράνιο έκτακτο και παράδοξο όπως αστραπή –βροντή –κεραυνός = κυριολεκτικά σημαίνει σημείο / επομένως κινούμαι με ταχύτητα προς το ουράνιο εκείνο σημείο του πλανήτη Αρη όπου συμβαίνει κάτι έκτακτο ισχυρό και σφοδρό που έχει σχεση με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία = χωρίς αμφιβολία μια ακριβής περιγραφή που φαινομένου της ένωσης της αστρικής πύλης του Φόβου με την είσοδο του Ουράνιου ποταμού της Στυγός που οδηγεί στον Σείριο / επομένως ο κυβερνήτης του Ι.Δ. απόγονος του Οδυσσέα Τηλέμαχος τον οδηγεί με ταχύτητα στην είσοδο του Ο.Π. ].-β2

Έχουμε διπλή ερμηνεία του στίχου β2.
α].- Οι αγαπητοί απόγονοι του Οδυσσέα, σημερινοί Δωριείς, θα οδηγήσουν στο μέλλον τους Ι.Δ. που χαρίστηκαν από τους δημιουργούς μας στην ολιγάριθμη γενιά τους στον ανεσκαμμένο – κατεστραμμένο και χωρίς ζωή πλανήτη Αρη και από εκεί στην ηλεκτρομαγνητική αστρική πύλη του Φόβου και στην είσοδο στον ουράνιο ποταμό της Στυγός που θα μας οδηγήσει στο αστρικό σύστημα του Σείριου και β].- οι αγαπητοί απόγονοι του Οδυσσέα διεγείροντας διαλογιζόμενοι τα έξι δις «γράμματα» της εε προσλαμβάνουν την ιερή, επιστημονική γνώση του θεού μέσα τους.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα