Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι τραπεζίτες, ούτε οι στρατιωτικοί..
Black magicians rule the world, not politicians, bankers or military heads. Black magic harnessed through Satanic ritual is the dark force behind the NWO conspiracy.

Η Μαύρη Μαγεία είναι η δύναμη που κυβερνά τον κόσμο, γι 'αυτό και οι σατανιστές μαύροι μάγοι είναι οι πραγματικοί ελεγκτές του κόσμου - τουλάχιστον στην ανθρώπινη Γήινη σφαίρα. 
Αυτοί κινούν τα νήματα και όχι οι πολιτικοί, τα αφεντικά εταιρειών, οι στρατιωτικοί, τα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών ή ακόμα και οι διεθνείς τραπεζίτες - αν και πολλοί από αυτούς κατέχουν αυτούς τους ρόλους. 
Η ελίτ της NWO (Νέα Παγκόσμια Τάξη) εκπληρώνει έναν κρυφό ρόλο και έναν εξωτερικό, πιο αξιοσέβαστο δημόσιο ρόλο. 
Ενώ πολλοί σατανιστές μαύροι μάγοι είναι επίσης επιχειρηματίες και τραπεζίτες, η αληθινή κυρίαρχη δύναμη τους προέρχεται από το σατανισμό και τη διεστραμμένη χρήση της δημιουργικής δύναμης της ανθρωπότητας (μαύρη μαγεία) , δυνάμεις τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούν στον κοσμικό τους ρόλο στην κοινωνία. Η σατανιστική τελετουργία είναι η σκοτεινή δύναμη πίσω από τη συνωμοσία της NWO.

A scene from the movie Eyes Wide Shut of Stanley Kubrick, depicting a Satanic-sexual black magic ritual at an elite mansion.

Πριν εξετάσουμε τα στοιχεία της μαύρης μαγείας που χρησιμοποιεί η ελίτ, αξίζει να θυμόμαστε μια καθοριστική πτυχή του σατανισμού: Την αναστροφή των πάντων. Το μαύρο γίνεται άσπρο, το κακό γίνεται καλό, το λάθος είναι το σωστό. 
Αυτός είναι ο λόγος που η ανεστραμμένη πεντάλφα είναι ένα τόσο δημοφιλές σατανιστικό σύμβολο. 
Ο George Orwell το έθιξε αυτό το 1984, όταν έγραψε το the ruling class’ propaganda: "Ο πόλεμος είναι ειρήνη", "η Ελευθερία είναι σκλαβιά", "η άγνοια είναι δύναμη". 
"Ακόμα και ο έλεγχος του μυαλού του που αναπτύχθηκε από τους Ναζί πρώτα στη Γερμανία και αργότερα από τη CIA, χρησιμοποιούν σατανιστικές αρχές για να συγχίζουν τα θύματά του, λέγοντάς τους ότι ο πόνος είναι χαρά και η ευχαρίστηση είναι πόνος..

Skull & Bones Τελετουργικά μικρού μήκους
Τα σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο

Corporate logos are full of occult symbology.
Θυμηθείτε το ρητό του Lao-Tzu, ο οποίος είπε ότι "τα σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο και όχι οι κανόνες ή οι νόμοι". Τα σύμβολα επικοινωνούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο από τα λόγια, επειδή αποκωδικοποιούνται από το δεξιό διαισθητικό ημισφαίριο του εγκεφάλου, ενώ οι λέξεις αποκωδικοποιούνται από το αριστερό λογικό ημισφαίριο. Τα σύμβολα είναι σε θέση να διεισδύουν βαθύτερα στο υποσυνείδητό μας και αυτός είναι ο λόγος που οι ελίτ είναι τόσο παθιασμένη με απόκρυφη λογότυπά τους, τους κόκκινους σταυρούς, τους ανερχόμενους ήλιους, τους πανεπόπτες οφθαλμούς, τις πυραμίδες, τον αριθμό 666, τα δαχτυλίδια του Κρόνου και τα ανεστραμμένα pentagrams ( δείτε το έργο του Freeman ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εκθέτοντας αυτό). Λέξεις που προσπαθούν να κυβερνήσουν τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν μπορεί να είναι τόσο ισχυρές όσο τα σύμβολα.
Υπάρχουν κάποιες μυστικές κοινωνίες οι οποίες είναι ως επί το πλείστον έχουν πολιτικό και οικονομικό χαρακτήρα, όπως η Τριμερής Επιτροπή ή το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για τα μεγάλα οφέλη της παγκοσμιοποίησης, την παγκόσμια διακυβέρνηση και τις συμφωνίες ελεύθερων συναλλαγών, όπως το TPP . Υπάρχουν άλλοι όμως, που ο σκοπός τους είναι τυλιγμένος σε μεγαλύτερο μυστήριο, αλλά φαίνεται να περιλαμβάνουν τη μαύρη μαγεία και τις σατανιστικές τελετουργίες, όπως η λατρεία των σκοτεινών θεών / οντοτήτων, η ενεργώντας με σεξουαλικά όργια / φετίχ και της ανθρωποθυσίας, είτε παρωδίας είτε πραγματικής.

Το Bohemian Club που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, είναι μια τέτοια ομάδα. Κάθε καλοκαίρι στις ΗΠΑ, πολλά βασικά μέλη της ελίτ των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στα ψηλά redwoods της βόρειας Καλιφόρνιας στο Bohemian Grove . Άνθρωποι όπως ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Ρίτσαρντ Νίξον, ο Ronald Reagan, ο Τζορτζ Μπους και άλλοι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν παραστεί. Ο Alex Jones έχει διεισδύσει με επιτυχία στο Grove μία φορά, και ήταν σε θέση να βιντεοσκοπήσει ένα από τα τελετουργικά που έλαβαν χώρα εκεί, γνωστό ως "Καύση της Φροντίδας", όπου εμπλέκονται κουκουλοφόροι που εκτελούν ένα τελετουργικό μαύρης μαγείας με μια θυσία - παρωδία κάτω από μια κουκουβάγια ύψους 40 ποδιών.

Artist David Dees’ impression of what goes on at Satanic black magic rituals like the Bohemian Grove. Sad to say, it’s probably very accurate. Note elite figures (from left) Blair, Bush, Obama, Greenspan, Gates, Brown, Clinton, Rockefeller & Turner.

Στην άλλη ακτή της Αμερικής, στο Πανεπιστήμιο του Yale στο Connecticut, βρίσκεται μια άλλη παλιά μυστική κοινωνία που ιδρύθηκε το 1832 από τον William Huntington Russell και τον Αλφόνσο Taft, γνωστή ως "Skull and Bones", τα μέλη της οποίας είναι γνωστά ως "bonesmen". Ο αείμνηστος καθηγητής Anthony Sutton έκανε κάποια μεγάλη έρευνα σχετικά με τους "Skull and Bones". Τα μέλη της χρειάζεται να υποβληθούν σε παράξενες τελετουργίες..

black-magic-skull-n-bones

H μαύρη μαγεία κρύβεται πίσω από τo ανείπωτo και εξωφρενικό φαινόμενο των εξαφανισμένων παιδιών. Αυτά τα παιδιά απάγονται σκόπιμα από την ελίτ και μεταφέρονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις όπου τους γίνεται έλεγχος του μυαλού, μετατρέποντας τα σε δούλους και ορισμένα από αυτά θυσιάζονται σε σατανιστικές τελετές.











 Αν και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς, ας ακούσουν τις μαρτυρίες των διαφόρων θύματα ελέγχου του νου, τους ερευνητές των Illuminati, των αποστατών ή τους contactees με ET, όπως η Cathy O'Brien, " Mary Anne ", " Svali ", Alex Collier και πολλοί άλλοι.


Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα