Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

69 - 96 Black Sun



Αν υποθέσουμε οτι το 6 και το 9 κινούνται σύμφωνα με το προς τα που δείχνουν, το 6 προς τα δεξιά και το 9 προς τα αριστερά.

Το 69 είτε το περιστρέψεις δεξιά είτε αριστερά, θα παραμείνει 69, όπως και το 96, όταν οι πόλοι κινούνται πρός συγκεκριμένη κατεύθυνση, δεν υπάρχει μεταβολή στην διαδρομή, για να υπάρξει μεταβολή απο το 69 στο 96, αλλα και απο το 96 στο 69, πρεπει το 6 και το 9 να κινηθούν ταυτόχρονα προς αντίθετη κατεύθηνση (Ομοπολών), το 6 απο δεξιά και το 9 από αριστερά. Τότε είναι που ανοίγει η δίνη. Καθότι αν υπάρξει μονόπλευρη κίνηση, τότε απλά μεγαλώνει η πόλοση και η ανισσοροπία ανάμεσα στο δεξιά και το αριστερά, καθώς δεν υπάρχει συγχρονισμός.

Υποθέτοντας ότι από αριστερά είναι ο άνθρωπος είτε ως 6 είτε ως 9.

Αυτός που πέφτει μέσα στην δίνη, είτε συνεχίζει να πέφτει, είτε το αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να περιστραφεί προς τα αριστερά και απο 9(πομπός του εγώ) να γίνει 6(δέκτης του κόσμου) 9>6. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που ανεβαίνει(ο δρόμος ο πάνω είναι ίδιος με τον κάτω > Ηράκλειτος), για να σταματήσει να ανεβαίνει, πρέπει να αρχίσει να περιστρέφετε από δεξιά(ελεύθερη βούληση). Όπου το 6 θα πέσει από τα δεξιά 6>9 και το 9 θα ανέβει αντίστροφα από αριστερά 6>9.

Αριστερή περιστροφή, δεν είναι απαραίτητα η λεγόμενη αριστερή ατραπός η οποία ώντας βασισμένη στο chaos magic και στην φιλοσοφία της παράνοιας, μπορεί να διαστρεβλώσει οποιοδήποτε νόημα. Αριστερή περιστροφή του θελήματος, είναι και αυτό που κάνουν οι ασκητές της ορθοδοξίας, όπου εις την ουσία γίνεσαι παθητικός δέκτης. Άρα σε ενα θηλυκό σύστημα(π.χ αρχαία Ελλάδα), το οποίο περιστρέφεται απο αριστερά, οι ανθρώποι
περιστρέφονται προς τα δεξιά και αντίστοιχα σε ενα αρσενικό σύστημα(Ιουδαισμός) συμβαίνει το αντίστροφο.

Άρα, αριστερή ατραπός είναι η αριστερή περιστροφή του συστήματος και όχι των ατόμων.



Καθότι εις την ουσία η δεξιά περιστροφή είναι εκπομπή και άρρεν, όπου και η δεξιόστροφη σβάστικα συμβολίζει το αρσενικό ως είναι γνωστό, και αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την εξυπνάδα και αντίστοιχα η αριστερόστροφη-θύλη την αγάπη και την ευσπλαχνία, και το όποιο πρόβλημα εντοπίζεται στην ανισορροπία μεταξύ των δυο πόλων που κινούνται αντίστροφα, και οχι στην κίνηση προς την μια η την άλλη κατεύθυνση.

Ο ηλιακός λόγος(Απόλλων-Ομοπολών-Black Sun)ανοίγει την δίνη με την ταυτόχρονη κίνηση των πόλων προς αντίθετη κατεύθηνση 9>6-6>9 η 6>9-9>6 και επιταχύνει την άνοδο και την κάθοδο. Την κάθαρση και την τιμωρία που είναι ένα και το αυτό.

Εδώ βλέπουμε στην αριστερή περιστροφή του τροχού της τύχης, τον Σετ-Αλχημικό Άλας-Σατανά να πέφτει απο τα δεξιά 6>9 του τρόχου, όταν ο Ερμανούβις-Αλχημικός Υδράργυρος ανεβαίνει από τα αριστερά 9>6 πρός την Σφίγγα-Αλχημικό θείο.



Όταν ο τροχός περιστρέφεται απο αριστερά, όταν το πνευματικό σύστημα-οργανισμός(πχ θρησκεία-σέκτα κλπ) στον οποίο συμμετέχουμε είναι θήλυ, τότε έχουμε κυοφορία του τέκνου 9>6 απο την μητέρα, αφού πρώτα την έχει γονιμοποιήσει ο πατέρας στην δεξιά περιστροφή 6>9.

Εν πάση περίπτωση, ζωή δίχως άλας δεν νοήται, καθώς στην συγκεκριμένη συνταγή είναι απαραίτητο συστατικό, όμως σε καμία περίπτωση το άλας δεν είναι το ζητούμενο, καθώς πρέπει τελικά να το αποβάλει ο οργανισμός για λόγους επιβίωσης. Απλά πρέπει ίσως να φτοιάξεις μερικές αλμυρές συνταγές, για να μπορέσουν να κινηθούν ταυτόχρονα οι δύο πόλοι προς αντίθετες κατευθύνσεις, επιταχύνοντας έτσι την διαδικασία, αυτού που τις περισσότερες φορές είναι διαγεγραμμένο και αναπόφευκτο, το οποίο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων αδιεξόδων patterns-δαιμόνων-σκεπτομορφών, που τις περισσότερες φορές βυθίζονται μέσα σε χρονοδίνες .


lupusanimus

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα