Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Norton Power Eraser : Καταργήστε τις ανεπιθύμητες εργαλειοθήκες κακόβουλων προγραμμάτων


Το Norton Power Eraser είναι ένα μικρό φορητό εργαλείο που θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει και να καταργήσει κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας. Ο τρόπος λειτουργίας των προγραμμάτων προστασίας από ιούς είναι γενικά επιφυλακτικός, σχετικά με το τι αφαιρούν από ένα υπολογιστή και αυτό βέβαια έχει νόημα, φυσικά δεν θέλει κανείς να απενεργοποιήσει το antivirus του ένα χρήσιμο και ασφαλές πρόγραμμα επειδή το έχει εκλάβει εσφαλμένα ως κακόβουλο. Το πρόγραμμα λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα και χρησιμοποιεί ΄΄επιθετικές΄΄ μεθόδους ώστε να βρει και να αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας. 
ΒΗΜΑΤΑ
1
Κατεβάστε και τρέξτε το Norton Power Eraser, διαβάστε την άδεια χρήσης και κάντε κλικ στο Αποδοχή και στο παράθυρο του Norton Power Eraser, κάντε κλικ στο εικονίδιο Σάρωση για κινδύνους.
2
Το πρόγραμμα μετά από μία σύντομη σάρωση θα κάνει επανεκίννηση. (Ως προεπιλογή, το Norton Power Eraser εκτελεί μια σάρωση για Rootkit και ζητά επανεκκίνηση του συστήματος. Όταν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή, κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση. Αν δεν θέλετε να συμπεριλάβετε σάρωση του Rootkit, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και καταργήστε την επιλογή του στοιχείου Να συμπεριλαμβάνεται σάρωση Rootkit, απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή). Περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η σάρωση στον υπολογιστή σας.
3
Μετά το τέλος της σάρωσης θα εμφανίσει ένα πίνακα με τα αποτελέσματα. Όπως βλέπετε η εφαρμογή έχει εντοπίσει ύποπτα αρχεία που και θα πρέπει να τα αφαιρέσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ !! πρέπει να είστε προσεκτικοί, επειδή το πρόγραμμα χρησιμοποιεί δυναμικές μεθόδους για να εντοπίζει τις απειλές, υπάρχει κίνδυνος να επιλέξετε και προγράμματα προς κατάργηση που δεν είναι κακόβουλα. Σε κάθε περίπτωση αν από λάθος καταργηθεί κάποιο  πρόγραμμα, μπορείτε να το τρέξετε το Norton Power Eraser για να εξετάσετε τα αποτελέσματα προηγούμενων επιδιορθώσεων και να τα αναιρέσετε.
Όταν το Norton Power Eraser ολοκληρώσει τη σάρωση, εμφανίζει τα αποτελέσματά της. Τα στοιχεία που θεωρεί ότι αποτελούν κίνδυνο, εμφανίζουν την κατάσταση Κακόβουλο και η συνιστώμενη ενέργεια είναι η Κατάργηση. Τα στοιχεία που απαιτούν περαιτέρω αναθεώρηση εμφανίζουν την κατάσταση ΆγνωστοΑνάλογα με την κατάστασή σας, εκτελέστε μία από τις εξής ενέργειες
  1. Αν εμφανιστεί το μήνυμα δεν εντοπίστηκαν κίνδυνοι, το πρόγραμμα δεν εντόπισε απειλές στον υπολογιστή σας,  οπότε κάντε κλικ στο Ο.Κ για να εξέλθετε.
  2. Αν δείτε αρχεία που εμφανίζουν την κατάσταση κακόβουλο, το πλαίσιο ελέγχου κατάργηση, στην ενότητα ενέργεια, επιλέγεται αυτόματα. Συνιστάται η διαγραφή αυτών των αρχείων. 
  3. Αν εμφανιστούν αρχεία με την κατάσταση αγνωστο, κάντε κλικ στο διπλανό εικονίδιο του cloud για κάθε ένα από αυτά. Με την ενέργεια αυτή το αρχείο αποστέλλεται σε έναν διακομιστή της Symantec και σαρώνεται χρησιμοποιώντας τους συμβατικούς υπολογιστές που εκτελούν εντοπισμό.
  4. Αν το αποτέλεσμα της σάρωσης εμφανίσει την κατάσταση κακόβουλο για κάποιο αρχείο, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου κατάργηση.
  5. Αν το αποτέλεσμα της σάρωσης εμφανίσει το μήνυμα άγνωστη απειλή, μην κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου κατάργηση. Το αρχείο ενδέχεται να μην αποτελεί απειλή και απαιτείται περαιτέρω ανάλυση. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το πλαίσιο ελέγχου δημιουργία σημείου επαναφοράς συστήματος πριν την επιδιόρθωση. Κάντε κλικ στην επιλογή επιδιόρθωση τώρα. Αν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η κατάργηση, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση τώρα και αφού ολοκληρωθεί η κατάργηση του κινδύνου, κάντε κλικ στην επιλογή τέλος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


 lovefortechnology

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα