Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Αυτή η Μάσκα Προσώπου Αφαιρεί Μαγικά τους Λεκέδες, τα Σημάδια Ακμής και τις Ρυτίδες από την δεύτερη κιόλας χρήση της!

Αποτέλεσμα εικόνας για This Face Mask Magically Removes Stains, Acne Scars And Wrinkles After Second Use


Ένα υγιές και όμορφο πρόσωπο σας κάνει να δείχνετε νέοι και ελκυστικοί. Ίσως οι λεκέδες, τα σημάδια ακμής και οι ρυτίδες να αποτελούν εμπόδια στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Αν ναι, τότε εδώ είναι μια φυσική θεραπεία που θα σας δώσει ένα πεντακάθαρο δέρμα μετά τη χρήση για δεύτερη φορά.
Αυτή η θεραπεία συνιστάται ιδιαίτερα, λόγω της αποτελεσματικότητάς της, για εκκαθάριση σημείων ακμής, αφαίρεσης λεκέδων και εξάλειψης των ρυτίδων. Η θεραπεία περιλαμβάνει επίσης μέλι, το οποίο είναι γνωστό ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Προετοιμασία Φαρμάκου:

Συστατικά
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό φρέσκου λεμονιού
Κανέλα ½ κουταλάκι
½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Μέθοδος
  • Τοποθετούμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.
  • Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, μπορείτε να αραιώσετε ή να αφαιρέσετε το λεμόνι από τα συστατικά. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιείστε περισσότερο το μέλι για να κάνετε το μείγμα παχύ.
Το μέλι έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία, όπως την διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα, αν πάσχετε από ευρυαγγείες, η ροδόχρους ακμή ή οποιεσδήποτε άλλες αγγειακές ασθένειες του δέρματος. Το λευκό ή πράσινο άργιλο είναι ένα καλό υποκατάστατο του μελιού για αυτές τις συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια αναλογία όπως και τα άλλα συστατικά της μάσκας. Για να πάρετε μια λεπτότερη υφή προσθέστε λίγο νερό και ανακατέψτε καλά
Εφαρμογή.
Αυτή η μάσκα προορίζεται για χρήση μόνο προσώπου. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, αποφύγετε τις περιοχές των ματιών και του στόματος. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 30 λεπτά ή 10 λεπτά, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. 
Ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα για απολέπιση του δέρματος που μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα