Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ!


Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ό,τι έχεις μάθει για καλό, κάποια στιγμή θα σου πουν ότι είναι κακό. Και αντίθετα. Μην τρώς κρέας, θα κινδυνεύσει η υγεία σου. Είναι απαραίτητο το κρέας, γι' αυτό και για εκείνο το λόγο. Και το ένα και το άλλο το υποστηρίζουν επιστήμονες.
Οφελεί να πίνεις λίγο κρασί. Όχι, ούτε σταγόνα αλκοόλ μη βάλεις στα χείλια σου. Ποιο είναι το σωστό; Σε τρελλαίνουν οι αρχιμαλάκες επιστήμονες με τις έρευνες τους. Με τα αποδεδειγμένα συμπεράσματα που ανατρέπουν προηγούμενα δεδομένα.
Η ιστορία του σουτιέν, του στηθόδεσμου, της επιθυμίας της γυναίκας και να συγκρατεί και να προβάλλει τα βυζιά της είναι αρχαία. Από την αρχαία Κρήτη. Και από τα τέλη του 19ου αιώνα στον κλασικό κορσέ προστέθηκε ένα παραπανήσιο μέρος για να στηρίζει το γυναικείο στήθος, σύμφωνα με τις αρχές της μηχανικής.

Δεκαετίες χρειάστηκαν για να γίνουν δοκιμές και πειραματισμοί προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές εφαρμογές στην εύπλαστη φύση των δύο «χρυσών μήλων» της γυναίκας. Κι έρχεται σήμερα ο καθηγητής Ζαν Ντενίς Ρουιγιόν της ιατρικής σχολής παρισινού πανεπιστημίου και λέει στις γυναίκες: Πετάξτε τα σουτιέν!
Γιατί; Για να έχετε πιο στητό στήθος. Για να μην παθαίνουν ατροφία οι μυς του στήθους. Για να γίνεται καλύτερη η κυκλοφορία του αίματος. Η έρευνα του Γάλλου ειδικού(;) δημοσιεύτηκε στη γερμανική «Bild». Αλήθεια, πόσες γυναίκες θα μασήσουν;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα