Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σώσει την Ελλάδα

Kiriakos Mitsotakis tatiana

Πριν από μερικούς μήνες, ήμουν καλεσμένος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Στο πλαίσιο της εκπομπής και του σχολιασμού της επικαιρότητας, σχολίασα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έπρεπε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάει λίγες ημέρες πριν στην Τατιάνα Στεφανίδου, για να της πει πώς έσωσε τον γάμο του. Ένιωσε μια ανάγκη ο άνθρωπος να πάει στην Τατιάνα να πει τον πόνο του. Όλοι κρύβουμε μια Τατιάνα μέσα μας.
Αφού ακούστηκε στην εκπομπή ένα ηχητικό απόσπασμα από αυτά που έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τατιάνα για τον γάμο του και την γυναίκα του, η δημοσιογράφος με ρώτησε αν έχω να πω κάτι.
Εγώ είπα πως δεν σχολιάζω τα προσωπικά των άλλων ανθρώπων αλλά, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει μόνος του και τα λέει στην τηλεόραση, δίνει σε όλους το δικαίωμα να τον σχολιάσουν, οπότε θα τον σχολιάσω κι εγώ.
Στη συνέχεια είπα -μεταξύ άλλων- πως θεωρώ πολύ αισιόδοξο για την κοινωνία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε γυναίκα, γιατί, αφού βρήκε γυναίκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορούν να βρουν όλοι.
Λίγες εβδομάδες μετά, ο ραδιοφωνικός σταθμός -στον οποίο είχα μιλήσει- μου έκανε πρόταση συνεργασίας.
Σε μια συνάντηση με κάποια στελέχη του σταθμού, ένας κύριος μου είπε πως, μετά την εκπομπή, του τηλεφώνησε έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, μου είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε πως αυτά που είπε ο πιτσιρίκος είναι μηνύσιμα.
Του είπε ο άνθρωπος “ε, κάνε του μήνυση τότε».

Νιώθω την ανάγκη να γράψω αυτή τη μικρή ιστορία, γιατί διαβάζω πως -ενόψει των μεθαυριανών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία- ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλασάρει τον εαυτό του σαν μοντέρνο και φρέσκο και αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα.
Ναι, αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι τον ζαβό γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βγαίνει σαν Κατίνα στην Τατιάνα να μιλήσει για τα αισθηματικά του και μετά κάνει υστερίες επειδή τον σχολίασαν.
Αυτό ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα.
Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια;
(Κυριάκο, εδώ δεν είναι ραδιοφωνικός σταθμός που ακούνε μερικές χιλιάδες άνθρωποι. Εδώ είναι μπλογκ που διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Και ιδιοκτήτης είμαι εγώ. Πάρε με τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς.)
(Στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία το 2009, αν και δεν έχω ψηφίσει ποτέ Νέα Δημοκρατία, ήθελα να εκλεγεί πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί πόνταρα στον πατριωτισμό του. Δεν το είχα κρύψει και το είχα προβλέψει. Δυστυχώς, ο Σαμαράς αποδείχτηκε απατεώνας, όπως και ο Τσίπρας που τον ακολούθησε. Σε αυτές τις εκλογές -και μετά από όλα όσα συνέβησαν στη χώρα αυτά τα τελευταία χρόνια-, θεωρώ πως είναι εντελώς αδιάφορο ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να διαλυθεί και να δημιουργηθεί ένα νέο και σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα, χωρίς βαρόνους, τζάκια, γιους και κόρες. Αν υπάρξει μια σοβαρή κεντροδεξιά, θα υπάρξει και μια σοβαρή κεντροαριστερά και μια σοβαρή αριστερά. Το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα δεν είχε ποτέ μια σοβαρή αστική τάξη. Οπότε, πώς να δημιουργηθούν σοβαρά αστικά κόμματα;)


pitsirikos



 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα