Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Καθαρό πρόσωπο με λεμόνι

καθαρό πρόσωπο με λεμόνι

Το έχουμε όλες στην κουζίνα μας, το χρησιμοποιούμε στην μαγειρική σχεδόν καθημερινά, το πίνουμε αλλά πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην αναζωογόνηση, την τόνωση και την ενυδάτωση τόσο του λιπαρού όσο και του ξηρού δέρματος, γενικότερα είναι κατάλληλο για κάθε τύπου επιδερμίδα! Το λεμόνι είναι ένα ακόμη δώρο της φύσης που αν το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας θα το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Ψάχνουμε συνέχεια τις καλύτερες αντιγηραντικές, τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού της επιδερμίδας μας, τις καλύτερες μάσκες και τελικά ποτέ δεν είμαστε σίγουρες αν αυτό που χρησιμοποιούμε είναι το κατάλληλο προϊόν και αν θα μας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Για να σιγουρευτείτε τελικά, εμπιστευτείτε το λεμόνι και αφεθείτε σε μία μοναδική περιποίηση. Μπορείτε, όπως θα δείτε παρακάτω, να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή να το συνδυάσετε με άλλα εξίσου πολύτιμα υλικά και να φτιάξετε υπέροχα πίλινγκ, μάσκες, λοσιόνς για ένα καθαρό πρόσωπο με λεμόνι!
Χρησιμοποιήστε απλά τον χυμό του για να αποχρωματίσετε τις πανάδες που εμφανίστηκαν στο πρόσωπό σας ή για να καταπολεμήσετε τα σπυράκια σας σκοτώνοντας τα βακτήρια. Έχει την ιδιότητα να απολυμαίνει το δέρμα σε βάθος και να το μαλακώνει. Με την βοήθειά του γρήγορα θα αποκτήσετε ένα λαμπερό και αναζωογονημένο πρόσωπο. Περιέχει αρκετή ποσότητα βιταμίνης C και σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε αποτελεί ένα δυνατό και αποτελεσματικό αντιγηραντικό προϊόν. Μην αναρωτιέστε πια τι προϊόν να χρησιμοποιήσετε για ένα υπέροχο δέρμα! Μην μπερδεύεστε και τα χάνετε μπροστά στις εκατοντάδες επιλογές που κατακλύζουν την αγορά. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για ένα άψογο και καθαρό πρόσωπο με λεμόνι. Μια απλή δοκιμή, χωρίς να ρισκάρετε απολύτως τίποτα, είναι ικανή να σας πείσει για τα μοναδικά του αποτελέσματα και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το λεμόνι πάντα θα είναι ο καλύτερος και ο πιο αγαπημένος σύμμαχός μας για ένα φωτεινό, αψεγάδιαστο πρόσωπο και όχι μόνο. Μην ξεχνάμε πως και η κατανάλωση του είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας και κατ’ επέκταση για το δέρμα μας. Άλλωστε η λάμψη εκπέμπει από μέσα μας!

Καθαρό πρόσωπο με λεμόνι
Λοσιόν προσώπου με λεμόνι
1) Με λεμόνι και αγγούρι
  • 1 αγγούρι
  • 1 λεμόνι
Φτιάξτε μία καταπληκτική λοσιόν συνδυάζοντας το λεμόνι με το αγγούρι! Πάρτε ένα σουρωτήρι και τοποθετήστε από κάτω ένα μπολάκι. Έπειτα τρίψτε το αγγούρι μέσα στο σουρωτήρι και πιέστε το με τα χέρια σας μέχρι να στραγγίξει. Στην συνέχεια μέσα στον χυμό του αγγουριού προσθέστε το λεμόνι, ανακατέψτε τα καλά και τοποθετήστε το μίγμα σας σε ένα μπουκαλάκι. Μπορείτε είτε να το απλώνετε στο πρόσωπό σας με ένα βαμβάκι είτε να το ψεκάζετε. Χρησιμοποιήστε το για καθαρισμό και τόνωση στο πρόσωπό σας!
2) Με λεμόνι και νερό
Πάρα πολύ απλά αναμίξτε νερό με λεμόνι και δημιουργήστε μία υπέροχη λοσιόν προσώπου που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπό σας και το κάνει να δείχνει πιο λαμπερό και φρέσκο ανά πάσα ώρα και στιγμή!
3) Με λεμόνι και ροδόνερο
Το ροδόνερο χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων για τον καθαρισμό του προσώπου και αποτελεί μόνο του μία ολοκληρωμένη περιποίηση. Ο συνδυασμός όμως με το λεμόνι μπορεί να κάνει θαύματα αφού με μία απλή μίξη θα προσφέρετε στο δέρμα σας ότι ακριβώς χρειάζεται και θα το προστατεύσετε από εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες.
Μάσκες προσώπου με λεμόνι
1) Με λεμόνι, γιαούρτι και μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Φτιάξτε μία μάσκα με απλά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και απολαύστε τα καταπληκτικά της αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι λεμόνι, γιαούρτι και μέλι κι έπειτα απλώστε το στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με νερό και δείτε το πρόσωπό σας καθαρό και φωτεινό όσο ποτέ!
2) Με λεμόνι, μέλι και κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • λίγη κανέλα
Καταπολεμήστε τα σπυράκια σας με τελείως φυσικό τρόπο και χρησιμοποιήστε την συγκεκριμένη μάσκα για ένα υπέροχο και καθαρό πρόσωπο. Αναμίξτε τρία υλικά, λεμόνι, μέλι και κανέλα και απλώστε στο πρόσωπό σας εστιάζοντας σε προβληματικές περιοχές με σπυράκια. Εφαρμόζετε την μάσκα 1 φορά την εβδομάδα και γρήγορα θα αποκτήσετε ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς σπυράκια.
3) Με λεμόνι και αυγό
  • 4 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 1 ασπράδι αυγού
Θέλετε ένα καθαρό και τονωμένο πρόσωπο; Μία μάσκα μπορεί να σας τα προσφέρει απλόχερα και τα δυο σε μόλις 20 λεπτά! Χτυπήστε σε ένα μπολάκι το ασπράδι του αυγού για να διαλυθεί και να ασπρίσει. Έπειτα ρίξτε το γιαούρτι, το λεμόνι και το μέλι και ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά σας μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχετε μία ομοιόμορφη κρέμα. Απλώστε την στο πρόσωπό σας και αφήστε την να δράσει για 20 λεπτά, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
4) Με λεμόνι, μπανάνα και μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 ώριμη μπανάνα
Για ένα απόλυτα καθαρό πρόσωπο πολτοποιήστε μία μπανάνα και προσθέστε λεμόνι και μέλι. Ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά σας και στην συνέχεια απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με αρκετό νερό και απολαύστε ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο!
Πίλινγκ προσώπου με λεμόνι
1) Με λεμόνι, μέλι και ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  • λίγο ξύσμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λευκή ζάχαρη
Συνδυάστε το λεμόνι, το μέλι και την ζάχαρη και φτιάξτε ένα πίλινγκ για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίσετε σε βάθος το πρόσωπό σας. Ανακατέψτε τα υλικά σας κι έπειτα απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας. Κάντε μασάζ για μερικά λεπτά κι έπειτα αφήστε το για 10 λεπτά περίπου επάνω στο δέρμα σας. Ξεπλύνετε με νερό, δείτε το δέρμα σας καθαρό και νιώστε το μαλακό όσο ποτέ!
2) Με λεμόνι, ελαιόλαδο και ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λευκή ζάχαρη
Άλλο ένα καταπληκτικό πίλινγκ για το πρόσωπο αποτελείται από ελαιόλαδο, λεμόνι και λευκή ζάχαρη. Προσέξτε να κάνετε απαλές κινήσεις απλώνοντάς το στο πρόσωπό σας ώστε να μην το ερεθίσετε. Με κυκλικές κινήσεις απομακρύνετε οτιδήποτε κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και προλάβετε την γήρανσή του. Κάντε πίλινγκ 1 φορά ανά 15 ημέρες και αν υπάρχει πρόβλημα στο δέρμα σας κάντε το 1 φορά την εβδομάδα για ένα διάστημα. Το δέρμα σας δεν θα σταματήσει να φαίνεται νεανικό και φρέσκο με έναν βαθύ και ουσιαστικό καθαρισμό!
Τελικά πιστεύετε ακόμα πως τα καλύτερα πράγματα κοστίζουν ακριβά;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα