Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΙ

Μετά την καταστροφή της Λεμουρία;, ή Μουν που προϋπήρχε της Ατλαντίδας χιλιάδες χρόνια πριν, υπήρχε ένας συνολικός αριθμός ατόμων που επιθυμούσαν την μεταμόρφωση του πλανήτη στις ανώτερες σφαίρες Σοφίας και Γνώσης και υπήρχαν και αυτοί που ήθελαν να καταστρέψουν ολοσχερώς τον πλανήτη Γη πυκνώνοντάς τον μέσα στη βαριά ύλη. Σκοπός των δεύτερων ήταν να μην αφυπνιστεί το ανθρώπινο είδος και φτάσει στην προηγούμενη “ενεργειακή κατάσταση”.
Εκείνοι που συνέχιζαν το σχέδιο επιβουλής τους ενάντια στην ανθωπότητα, δημιούργησαν την Ατλαντίδα. Οι Άτλαντες ξεκίνησαν την παραγωγή κλώνων οι οποιοί άρχισαν να παρενοχλούν τους κατοίκους της Ιωνίας και πολλαπλασιάζονταν με τους ανθρώπους. οι άνθρωποι που γεννιόντουσαν από αυτή την ένωση είχαν Τυφλή Υπακοή στο καθήκον και Υποταγή στην εξουσία.... Την τυρρανική εξουσία.
για να ελέγξουν τους Κλώνους τους οι Άτλαντες δημιούργησαν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο με το κωδικό όνομα ΚΡΟΝΟΣ. Λειτουργούσε με ένα δίκτυο Κρυστάλλων σε όλη την επιφάνεια της Γης με το οποίο άρχισαν να ελέγχουν τα πάντα. Οι τότε Αθηναίοι γνωρίζοντας για τα σχέδια των Ατλάντων προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους σύστημα ασφαλείας και προστασίας, τον οποίο όμως απενεργοποιόταν από το σύστημα ΚΡΟΝΟΣ. Στο τέλος οι Αθηναίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πιο ισχυρό πεδίο από αυτό των Ατλάντων με κωδικό όνομα ΔΙΑΣ.
Με την σειρά τους οι Άτλαντες δώσανε σαν απάντηση με την κατασκευή ενός νέου “ενεργειακού πεδίου” με το όνομα ΚΡΥΩΝ, το οποίο αντικατέστησε το σύστημα ΚΡΟΝΟΣ και λειτουργούσε πάνω στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ πεδίο των ανθρώπων το οποίο και τους κατευθυνε. Επίσης κατασκεύασαν ένα δεύτερο πεδίο με το όνομα ΜΕΤΑΤΡΟΝ, το οποίο χρησίμευε για την ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ τα οποία ήταν απαραιτητα για τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ. Επειδή οι Κλώνοι ήταν γενετικά τροποποιμένοι, τους έλειπε από μέσα τους το γνωστό ΙΧΩΡ το οποίο λειτουργούσε ως “σύστημα αυτόματης άμυνας” σε κατάσταση κινδύνου. Η ενεργοποίηση του ΙΧΩΡ γίνεται μέσα από καθαρά ενεργειακή, νοητική ή πνευματική οδο.
Οι Ατλαντες με το επιχείρημά τους να κατασκευάσουν Κλώνους δημιούργησαν τον πρώτο διαχωρισμό των ανθρώπων και από εδώ και πέρα αρχίζει η έννοια και ο ενεργός ρόλος του “Ελληνα”. Διότι Έλλην εκείνη την περίοδο ήταν κατά κάποιο τρόπο σαν να λες “Ανθρωπος”.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα