Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κάντε αυτό το φίλτρο και απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο από τις πέτρες στα νεφρά

Οι πέτρες στα νεφρά είναι μια από τις πιο συχνές διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος, αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν αμέτρητες φυσικές θεραπείες που είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικές στην απομάκρυνση των λίθων των νεφρών.
Τα συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν πέτρες στα νεφρά είναι ξαφνικοί πόνοι στο κάτω μέρος της πλάτης. Η πέτρα μπλοκάρει την ουρήθρα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή θερμοκρασία και επώδυνη ούρηση.
Κάντε αυτό το φίλτρο και πείτε αντίο σε πέτρες στα νεφρά.
Κάντε αυτό το φίλτρο και να απαλλαγείτε από πέτρες στα νεφρά Naturally1Παρασκευή:
Παίρνουμε μερικά αποξηραμένα σύκα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα μουλιάζουμε σε ένα ποτήρι φρέσκιας ​​λεμονάδας και αφήνουμε το μείγμα μια νύχτα. Το πρωί, τα περιχύνουμε με 100 ml βραστό νερό και πίνουμε με άδειο στομάχι.

Μετά από επτά έως δέκα ημέρες τα ούρα σας θα πρέπει να μετατραπούν σε ένα πιο σκούρο χρώμα. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η πέτρα άρχισε να διαλύεται, και τα ούρα έχουν σκούρο κίτρινο χρώμα γιατί περιέχουν ίχνη από λάσπη.
Επιπλέον, εάν αντιμετωπίζετε αυτή τη διαταραχή, αποφεύγετε τη ζάχαρη για τη ρύθμιση της λειτουργίας του παγκρέατος και καταναλώνετε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο, όπως μπανάνες, τοφού, σόγια και ρύζι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα