Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το μαγικό λυχνάρι!

(Πώς να είστε το δικό σας τζίνι και να κάνετε την κάθε επιθυμία σας να βγει αληθινή)



Εισαγωγή 

Έχετε σκοντάψει επάνω στο δικό σας μαγικό λυχνάρι . Τα μυστικά αυτού που κρατάτε στα χέρια σας αποκαλύπτεται τώρα σε σας και η κάθε επιθυμία σας πραγματοποιείτε εύκολα. Δεν είναι ατύχημα το γεγονός που βρήκατε αυτόν τον θησαυρό. Καθοδηγηθήκατε από ένα εσωτερικό φως (του λυχναριού σας) που ξέρει πού να βρει και να σας καθοδηγήσει να βρείτε τις σωστές πληροφορίες στον ακριβή χρόνο που είστε έτοιμοι να το λάβετε. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά ονόματα για αυτό το εσωτερικό φως που μας καθοδηγεί όπως η υψηλότερη δύναμη, υψηλότερος εαυτός, ο Θεός, η άπειρη νοημοσύνη, η καθολική νοημοσύνη, ο θείος κόσμος, το υποσυνείδητο, υψηλότερη συνείδηση και πολλές άλλες. Δεν είναι σημαντικό πως ονομάζουμε αυτό το εσωτερικό φως. Είναι σημαντικότερο να ξέρουμε ότι είναι πάντα μαζί μας, αποκαλύπτοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, και στέλνοντας μας την καθοδήγηση προς τη βελτίωσή μας. 

Τα βασικά

Προτού αρχίσετε να φανερώνεται αυτά που η καρδιά σας επιθυμεί πρέπει να ξέρετε μερικά βασικά του σύμπαντος. Δεν θα χρειαστείτε πτυχίο στην κβαντική φυσική για να τα καταλάβετε. Είναι απλός μερικοί απλοί νόμοι και κανόνες που χρειάζεστε να έχετε υπόψη σας. 

Καταρχήν το σύμπαν είναι άφθονο - Υπάρχει ένα ατελείωτο ποσό διαθέσιμο για τον καθένα. Είναι όπως όταν ένας σπόρο που πέφτει από ένα δέντρο στην πλούσια προστασία των φύλλων και του χώματος για να βλαστήσει ένα δέντρο, το οποίο μεγαλώνει για να παραγάγει περισσότερα φύλλα και φρούτα και σπόρους. Το σύμπαν επεκτείνεται πάντα και είναι δικαίωμά σας να έχετε όλα όσα επιθυμείτε. Κάποιοι αισθάνονται πως είναι λάθος να θέλουν μια πλούσια ζωή, αλλά όπως το δέντρο, χρησιμοποιούμε τα πλούτη μας για να παραγάγουμε περισσότερα και να επεκταθούμε προς τον υψηλότερο σκοπό μας. Δεν είναι πια απαραίτητο να ανησυχήσουμε ή να αισθανθούμε ζηλόφθονοι σε όσους έχουν περισσότερα από εμάς . Ξέρουμε ότι το σύμπαν είναι πλήρης από πλούτη και ευημερία, ώριμο για να επιλέξουμε τη θα πάρουμε από αυτό. 

Όλα πάντα περιέχουν ενέργεια που δονείτε - Όλα είναι ενέργεια συμπεριλαμβανομένης της καρέκλας που κάθεστε, τα ενδύματα που φοράτε, και οι σκέψεις που κάνετε. Όσο πιο αργή η δόνηση είναι, τόσο πιο στερεό και εφικτό στο άγγιγμα το αντικείμενο είναι.

 

Οι σκέψεις μας δονούνται σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό ταχύτητας έτσι δεν μπορούν να φανούν στο φυσικό κόσμο μας. Είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης ,μπορούμε να μάθουμε πώς να το φέρουμε εμπρός παίρνοντας μορφή στον κόσμο μας. Μερικές φορές μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στο να έρθει στην πραγματικότητα ενώ το καλούμε, αλλά αυτή η καθυστέρηση επιτρέπει σε μας να το αλλάξουμε και να το ξανά σκεφτούμε καλύτερα. Μπορεί να μας ενθαρρύνει να πάρουμε μια διαφορετική διαδρομή που μας οδηγεί σε έναν καλύτερο δρόμο από αυτόν που προγραμματίζαμε να πάρουμε εξαρχής. Μας γίνετε σαφέστατο όταν φθάνουμε στον προορισμό μας και εξετάζουμε πίσω το δρόμο που επρόκειτο να είχαμε πάρει αλλά δεν πήραμε και να δούμε τώρα που θα μας είχε βγάλει. Το συμπαν βλέπει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα/το σύνολο. 

Ο νόμος της έλξης - Για να το θέσω απλά, παίρνετε πίσω ότι σκέφτεστε συνέχεια με πάθος. Οι σκέψεις σας είναι μαγνητική ενέργεια. Σας έχει τύχει να επιθυμούσατε να είχατε κάτι και έπειτα από μερικές ημέρες ή εβδομάδες να μπήκε στη ζωή σας ξαφνικά, ή το σωστό πρόσωπο εμφανίστηκε με τις απαντήσεις που εσείς αναζητούσατε; Τόσες πολλές φόρες είχα κάτι στο μυαλό μου που το χρειάστηκα και λίγο αργότερα βρισκόμουν σε ένα κατάστημα που πουλάνε από δεύτερο χέρι πράγματα, ή σε πώληση γκαράζ(στην γειτονιά ένας γείτονας που πουλούσε πράγματα που δεν ήθελε στο γκαράζ του) ή να το βλέπω στη λεωφόρο στο παράθυρο-ενός μαγαζιού να με περιμένει να το αγοράσω! Αρκετές άλλες φορές έψαχνα κάποια βοήθεια και το σωστό άτομο που έψαχνα εμφανιζόταν. Ο νόμος της έλξης μπορεί να λειτουργήσει και με τους δύο τρόπους. Εάν κατοικείτε στην κακή πλευρά αυτό είναι που θα προσελκυστεί πίσω σε σας, το κακό. 

Το μυαλό σας θα προσπαθεί πάντα να ολοκληρώσει με εικόνες αυτό που σκέφτεστε. Γί αυτό θέλουμε να υποβάλουμε σκέψεις στο μυαλού μας αυτού που θέλουμε και όχι αυτού που δεν θέλουμε. Εάν είμαστε άπληστοι σχετικά με τους άλλους αυτόν τον τύπο ανθρώπων θα προσελκύουμε στις ζωές μας. Εάν μιλάμε για όλη την έλλειψη που έχουμε στη ζωή μας αυτό είναι που η ζωή θα μας δώσει. Τόσοι πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να λένε- Δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά αυτό και δεν μπορώ να αγοράζω αυτό λόγω έλλειψης χρημάτων και μαντέψτε- αυτό παίρνουν, να μην μπορούν να τα έχουν. 

Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα σημαντικότερα που μπορώ να τονίσω σε αυτό το βιβλίο έτσι θα το πω πάλι: 

Θέλετε να βάλετε σκέψεις ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ στο μυαλό σας και ΟΧΙ αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ! Μέσω του νόμου της έλξης οποιοδήποτε επιλέγετε είναι αυτό που θα πάρετε. 

Η ζωή είναι ένας καθρέφτης, ο νόμος της αντανάκλασης - Μεταχειριστείτε τους άλλους ευγενικά και αυτό θα απεικονιστεί πίσω σε σας. Επειδή όλοι συνδεόμαστε, εάν βλάψετε κάποιον απλά βλάπτεται τον εαυτό σας. Σαν ενήλικες το ξεχνάμε αυτό και συνεχίζουμε να κουτσομπολεύουμε ή να σκεφτόμαστε κακές σκέψεις για άλλους ή να κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνιση και μόνο. Να θυμηθείτε την έκδοση παιδικής ηλικίας του νόμου της αντανάκλασης, "Είμαι λαστιχένιος και είστε η κόλλα, οτιδήποτε λέτε αναπηδά από μένα και κολλά σε σας." Ο νόμος της αντανάκλασης όχι μόνο λειτουργεί για τις λέξεις, αλλά και για τις σκέψεις επίσης. Το μόνο πράγμα που έχω ενσταλάξει στα παιδιά μου είναι ο χρυσός κανόνας, " μην κάνετε στους άλλους όσα δεν θέλετε να σας κάνουν . " Οι περισσότερες θρησκείες στον κόσμο, αν και το διατυπώνουν λίγο διαφορετικά, διδάσκουν αυτόν τον βασικό κανόνα. Ακτινοβολήστε σκέψεις αγάπης προς άλλους συμπεριλαμβανομένων των ξένων που συναντάτε έξω ψωνίζοντας, άλλους οδηγούς όταν πέφτετε στην κίνηση, άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους, και ναι, ακόμη και τους ανθρώπους που σας ενοχλούν πραγματικά. Δεν είναι απαραίτητο να πείτε τίποτα φωναχτά αλλά να τους στέλνετε μια σκέψη αγάπης , ειρήνης προς αυτούς. «Επιθυμώ να σκεφτώ με αγάπη για αυτούς και πως ένα θερμό ειρηνικό φως τους καλύπτει και τους περιβάλλει». Θα μείνετε κατάπληκτος στο πώς αυτό απεικονίζεται/γυρνά πίσω προς σας. 

Δεν μπορείτε να παρατηρήσετε κάθε πρόσωπο, αν είναι θερμό προς τα εσάς, αμέσως εκείνη την στιγμή, αλλά επιστρέφετε σε εσάς ότι βάζετε εκεί έξω. Γενικός οι ημέρες θα σας φαίνονται να ρέουν πιο ειρηνικά και οι άνθρωποι γενικά θα φανούν να έλκονται προς εσάς. Πολλές φορές όταν είμαι σε μια συζήτηση με κάποιον, πηγαίνω προς το εσωτερικό και αρχίζω να στέλνω ειρήνη στο πρόσωπο αυτό. Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά λέω πως αξίζει τον κόπο απολύτως , επειδή λειτουργεί προς δική σας εύνοια. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να πιάσει, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα του ατόμου φαίνονται να λειώνουν/υποχωρούν και τις περισσότερες φορές επιστρέφουν σε εμένα και βρίσκομαι σε μια σχετικά ειρηνική κατάσταση. 

Συγχρόνως, εάν σκέφτεστε πόσο θυμωμένος αισθάνεστε προς εκείνο το πρόσωπο, πρέπει να δημιουργήσετε ένα συναίσθημα ειρήνης και προς εσάς. Φανταστείτε την ηρεμία ως θερμό χρυσό φως, που αργά σας περικυκλώνει και σας ενυδατώνει βαθιά-πηγαίνοντας βαθιά μέσα σας, διαποτίζοντας ολόκληρο το σώμα και την ψυχή σας και διαλύοντας όλα τα αρνητικά συναισθήματά σας. Μερικές φορές επιτρέψτε με αυτό, την εξής επιβεβαίωση, "Δεν έχω μεν τη δύναμη να συχωρήσω, όμως ξέρω πως το παντοδύναμο σύμπαν με βοηθά σε αυτή την κατάσταση ώστε να διαλύσω αυτά τα συναισθήματα και δουλεύει δημιουργώντας τα καλύτερα, πιο υψηλά και δημιουργικά και ευλογημένα αποτελέσματα προς όφελος όλων των ενδιαφερόμενων." Τώρα απλά να ξέρετε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί! 

Τέλος, όλοι συνδεόμαστε - Κάθε ένας από μας έχει ενέργεια που δονείτε και συνδέεται με μια υψηλότερη δύναμη την δύναμη του σύμπαντος, η οποία συνδέετε με τον κάθε μας και μας συνδέει αναμεταξύ μας. Είναι σαν ένα δίκτυο υπολογιστών. Όλοι συνδεόμαστε με τον κεντρικό υπολογιστή και συγχρόνως συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλον. Σε αυτό το σύστημα, μπορούμε να πάμε οπουδήποτε είναι ενδιαφέρον για εμάς αλλά συνεχίζουμε όλοι να συνδεόμαστε ακόμα ο ένας με τον άλλον. Εάν επρόκειτο να αλλοιώσουμε εσκεμμένα το σύστημα θα τους βλάψουμε όλους συμπεριλαμβανομένου και εμάς, και εάν βάζουμε καλά πράγματα στο σύστημα, τα οποία είναι προς το όφελος όλων, θα κερδίσουμε όλοι. Χρειάζεται όλους μας για να καταστήσει το δίκτυο ολόκληρο σύστημα, ακριβώς όπως χρειαζόμαστε όλοι μας για να κάνει τον κόσμο να γυρνά. 

Αρπάξτε το Λυχνάρι σας Και ας Ξεκινήσουμε .

Σας χορηγούνται τώρα εκατό επιθυμίες!!! Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμείτε - τι επιθυμείτε;

Ναι, διαβάζετε σωστά, αυτή είναι η έναρξη των εκατό επιθυμιών ξεκινήστε να συντάσσετε τον κατάλογο ονείρου σας τώρα! Θα πρέπει να έχετε ένα μικρό σημειωματάριο που να μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας και ένα μεγάλο που θα το κρατάτε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα όριο εδώ, τρελαθείτε και διασκεδάστε γράφοντας από το να αγοράσετε νέο εσώρουχο, για ένα καλό γεύμα στο αγαπημένο εστιατόριό σας, για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο που να φοράς το νέο εσώρουχό σας. Και ναι, μπορείτε ακόμη και να επιθυμήσετε για εκατό περισσότερες επιθυμίες! Κάλεσα έναν στενό φίλο και κάναμε ένα «πάρτη» επιθυμιών έβγαλα το κινέζικο σερβίτσιο μου και φαγητό. Είχα χαμηλά χαλαρωτική μουσική να παίζει και περάσαμε υπέροχα σκεπτόμενοι τη θα θέλαμε από την ζωή μας. Και οι δύο έχουμε εκπληρώσει πολλές επιθυμίες μας και μερικές είναι ακόμα εκεί έξω εκεί στους αιθέρες περιμένοντας να έρθουν σε μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι επιθυμίες μας ήρθαν στις ζωές μας και τις άλλαξαν επειδή λάβαμε κάτι που ήταν πολύ πιο τέλειο από αυτό που είχαμε φανταστεί! Αυτό είναι το δικό σας λυχνάρι και έχετε τη δύναμη να κάνετε όσα επιθυμείτε! Αυτός είναι ο δικό σας κατάλογος επιθυμιών, μην συγκρατήστε/διστάζετε και μην καταγράψτε πράγματα που οι άλλοι θα σκέφτονταν πως πρέπει να κάνετε . Μπορεί να σας πάρει μια ώρα ή μερικές ώρες ή ακόμη και μερικές ημέρες για να το ολοκληρώσετε αυτό. Κάνετε το διασκεδαστώ σαν παιχνίδι και απολαύστε το συναίσθημα του να τα κατέχετε όλα. Ο μόνος κανόνας εδώ είναι ότι πρέπει να κατευθυνθεί προς το καλό όλων , να μην βλάπτει κανέναν. 

Το να γνωρίζουμε τη θέλουμε είναι το πρώτο βήμα προς την λήψη του. 

Μερικές φορές όταν έχουμε την άδεια να έχουμε απολύτως ότι επιθυμούμε, δεν είμαστε καν βέβαιοι τι είναι αυτό που θέλουμε. Ο καλύτερο τρόπος είναι να αρχίσετε να γράφετε! Καθώς θα γράφετε, όλο και περισσότερα πράγματα θα έρθουν στο μυαλό σας. Το έχετε ξανά ακούσει- οι επιτυχείς άνθρωποι είναι κατασκευαστές καταλόγων/λίστες! Γράφουν τι θέλουν και πώς πρόκειται να το πάρουν, τη πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν. Μόλις συμπληρώσετε τον κατάλογο εκατό επιθυμιών σας θα κινηθούμε προς το επόμενο βήμα του καθορισμού του καταλόγου σας. 

Τα κορυφαία δέκα σας 

Τώρα που έχετε συμπληρώσει τον κατάλογο επιθυμιών σας θα επιθυμούσα να ξανά δείτε τον κατάλογό σας και να διαλέξετε τα κορυφαία δέκα που αισθάνεστε ότι θα επιθυμούσατε πιο πολύ να δείτε εκπληρωμένα. Επιλέξτε τα πιο σημαντικά σε σας αμέσως. Μην ανησυχείτε, Θα εξηγήσω περισσότερα για τις υπόλοιπες επιθυμίες αργότερα. Στους αρχαίους χρόνους, το δέκα ήταν γνωστός αριθμός αύξησης έτσι θα αρχίσουμε με τις δέκα πιο σημαντικότερες επιθυμίες σας. Ξαναγράψτε τες στο σημειωματάριό σας μία -μια την φορά. Γράψτε με όσες περισσότερες λεπτομέρειες περιγραφής μπορείτε για την καθεμία. Μερικές θα είναι πολύ μεγάλες και άλλες μπορεί να μην χρειαστούν μεγάλη περιγραφή. Εάν τα χρήματα είναι αυτό που επιθυμείτε είναι ευκολότερο να το σπάσετε σε μηνιαίο, εβδομαδιαίο, ή ακόμα και καθημερινό ποσό που θα επιθυμούσατε να δείτε να έρχεται. Ίσως χρειάζεστε νέους πελάτες ή συνεργάτες, γράψτε μια ζωηρή περιγραφή τον τύπο πελατών που θέλετε να προσελκύσετε στην επιχείρησή σας ή τον αριθμό πελατών που θέλετε. Εάν είναι ακόμη και ένα μικρό αντικείμενο που είχατε δει έξω ψωνίζοντας, γράψτε το επίσης! 

Την ώρα που γράφετε την επιθυμίας σας, δείτε την επιθυμία σας να ολοκληρώνεται. Πώς η επιθυμία σας μοιάζει, πως την αισθάνεστε, τη μυρωδιά της , γεύση ή ήχος? Ποιος ή τι είναι γύρω σας; Προσθέστε οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να σκεφτείτε, όσο πιο λεπτομερείς τόσο το καλύτερο. Μπορεί Να μην το ξέρετε, αλλά χρησιμοποιείτε ήδη την απεικόνιση. Είναι επίσης καλό να βάλετε μια επιβεβαίωση στο εσωτερικό του σημειωματάριού σας. Έχω συνήθως κάτι σαν: "Αυτό ο ή κάτι ακόμα καλύτερο τώρα έρχεται στην ζωή μου και έχει σχέση με το καλό όλων", ή " Ευχαριστώ το άφθονο σύμπαν που μου εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες μου εύκολα και αβίαστα με τον υψηλότερο και καλύτερο δυνατό τρόπο ". 

Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε σας εμπνέει και αισθάνεστε φυσικό/άνετα. Διαβάστε πάντα τη γραπτή επιβεβαίωσή σας πριν ξεκινήστε να διαβάζετε τον κατάλογό σας, και να ξέρετε/να νιώθετε ότι έρχεται σε σας με κάποιο τρόπο, μορφή, ή σχήμα. Όταν πρώτο έκανα τις εκατό επιθυμίες μου, Ήμουν μία μαμά μόνη με πέντε παιδιά. Είχα πολύ λίγο εισόδημα και πολύ χρέος. Ήμουν πολύ τυχερή να έχω ένα πολύ υπέροχο σπίτι και ήμουν αποφασισμένη να μην το χάσω έτσι ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να ανατραφούν σε αυτό που αναγνωρίζουμε από πάντα ως σπίτι μας. Ξέροντας ότι ο πλούτος μας δεν έρχεται πάντα υπό την μορφή χρημάτων που πέφτουν από τον ουρανό (αν και είναι δυνατό), Άρχισα να σκέφτομαι πως μπορούσα να δημιουργήσω περισσότερα χρήματα ενώ το σύμπαν εργάζονταν να μας φέρνει καλά πράγματα σε εμάς. Πρώτες δύο κορυφαίες δέκα επιθυμίες μου περιέλαβαν την παραγωγή των χρημάτων για να έχουμε πάντα φαγητό στο τραπέζι και να πληρώνονται οι λογαριασμούς και η υποθήκη του σπιτιού εγκαίρως. Έγραψα κάτω με λεπτομέρειες αυτό που ήθελα από μια δουλειά. Ήξερα ότι ήθελα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου και ήξερα πως ήθελα να βοηθήσω άλλους με κάποιο τρόπο. Ήξερα πόσα χρήματα χρειαζόμουν για να καλύψω τις μηνιαίες δαπάνες μας, και ήξερα ότι έπρεπε να είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω αμέσως. Η ιδέα της έναρξης μιας εγχώριας επιχείρησης καθαρισμού σπιτιών ήρθε στο μυαλό μου. Περιελάβανε όλο όσα επιδίωκα.

Το γράψιμο των επιθυμιών σας είναι ένας ισχυρός τρόπος να ρεύσει θετική ενέργειες προς σε αυτές. 

Έβαλα ένα κενό φύλλο με τον αριθμό πελατών που θα πρέπει να συναντήσω για το μηνιαίο εισοδηματικό στόχο μου δίπλα στο τηλέφωνο. Είπα στα παιδιά μου ότι εδώ είναι που θα καταγράφουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των πελατών όταν θα καλούνε. Αυτό ήταν ένας τρόπος για όλους μας να αναμένουμε κι να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι θα καλούσαν. Έβαλα ΜΙΑ αγγελία στην εφημερίδα. Απεικόνισα ευτυχείς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μου. Θα έδινα περισσότερο από ότι οι άλλες καθαρίζοντας επιχειρήσεις εκεί έξω επειδή ήξερα πως αυτό θα γυρνούσε πίσω σε εμένα και έτσι έγινε! Το τηλέφωνο άρχισε να χτυπά και συνάντησα τον αναμενόμενο στόχο μου. Προτού να φθάσω στο σπίτι όπου θα καθάριζα, ακτινοβολούσα/έστελνα καλές σκέψεις υγείας και ευτυχίας σε κάθε πελάτη μου. Κάθε πελάτης μου εγκωμίασε την εργασία μου επειδή φρόντισα για τα πάντα όσα χρειάζονταν και μοιράστηκαν το όνομά μου με άλλους. Όχι μόνο πληρώθηκα, αλλά πολλοί από αυτούς θα έστελναν κατ' οίκον πράγματα για τα παιδιά μου ή θα μου έδιναν πράγματα που δεν ήθελαν πλέον (πολλά πράγματα που είχα στον κατάλογο επιθυμίας μου) ή θα με πλήρωναν επιπλέον για κάτι που έκανα για αυτούς. Μερικοί μου έκαναν ακόμη και το μεσημεριανό γεύμα κάθε φορά που πήγαινα, το οποίο με βοήθησε να κάνω οικονομία στα χρήματα. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου ήταν ηλικιωμένοι και μερικοί νεότεροι, έτσι ήταν σαν να είχα πολλούς θαυμάσιους παππούδες και γιαγιάδες και στενούς φίλους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμα πολύ στενοί μου φίλοι! Απόλαυσα να βοηθάω τους πελάτες μου και εκτίμησα όλα αυτά που έφεραν στη ζωή μου, εντούτοις κάποια στιγμή ήξερα ότι ήθελα περισσότερο χρόνο για να είμαι κατ' οίκον με τα παιδιά μου. Όσο δούλευα άρχισα να σκέφτομαι/οραματίζομαι να βρω να κάνω κάτι που θα μπορούσα να το κάνω από το σπίτι στον υπολογιστή μου που θα βοηθούσε άλλους και όμως θα έβγαζα σοβαρά χρήματα. Για άλλη μια φορά ο νόμος της έλξης έφερε εμπρός μου ακριβώς ότι απεικόνισα. 

Είμαι τώρα ικανή να απολαύσω το χρόνο μου κάνοντας στο σπίτι τα πράγματα που αγαπώ! Μπορώ να ξοδέψω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και να απολαύσω τα εγχώρια προγράμματα που τα περιμένω εδώ και αρκετό καιρό, το σύστημα δουλεύει από μόνο του για εμένα και βοηθά και άλλους να κάνουν το ίδιο! Λατρεύω το γεγονός που μπορώ να βάλω πλυντήριο ρούχων, να ξεκινήσω το μαγείρεμα και να δουλεύω συγχρόνως, να απαντώ στα μηνύματα μου τα ηλεκτρονικά. Μπορώ να βάλω τόσο χρόνο στην επιχείρησή μου όσο μου επιτρέπει το πρόγραμμά μου εκείνη τη εβδομάδα. Φανταστείτε να περνάτε ειρηνικά μια χαλαρωμένη ημέρα, να κάθεστε στην αγαπημένη καρέκλα σας με την άνετη ρόμπα σας, να ρουφάτε γουλιά -γουλιά τον καφέ σας. Όχι άλλα εσπευσμένα πρωινά όπου πρέπει να βγείτε έξω γρήγορα με νυσταλέα και ασταθή παιδιά ή να πρέπει να οδηγήσετε με κακοκαιρία ή να πέφτετε στην κίνηση και να προσπαθείτε να φτάσετε στην δουλειά εγκαίρως. Έχετε και όλες τις δαπάνες που απαιτούνται για την εξωτερική εργασία σας. Αυτή είναι η επιχείρησή σας και είστε το αφεντικό. Σας γεμίζει με ενθουσιασμό η γνώση πως η επιχείρησή σας έχει λειτουργήσει όλη νύχτα για σας ενώ εσείς κοιμηθήκατε και με την δυνατότητα ενός ατελείωτου ρεύματος 100ευρώ χρημάτων που ρέουν προς τα σας. Ίσως είστε έξω για ψώνια ή κάνετε μερικά θελήματα αλλά αγαπάτε το συναίσθημα της γνώσης πως η επιχείρησή σας ακόμα δουλεύει για σας. Βάζετε πολύ ή λίγο στην επιχείρησή σας ανάλογα με το πρόγραμμά σας και εσείς αισθάνεται την άνεση της γνώσης πως οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε βοήθεια θα έρθει από μόνη της. Η οικογένειά σας είναι πολύ ευτυχισμένη επειδή ξέρουν ότι είστε ικανός να τους δώσετε περισσότερο από τον χρόνο σας και την προσοχής σας. 

Πίνακας προορισμού 

Έχετε φθάσει 

(Με μαγικό χαλί φυσικά) 

Τώρα που γίνατε συγκεκριμένοι με τις δέκα κορυφαίες επιθυμίες σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες από περιοδικά, ή φωτογραφίες σας γύρω από τα πράγματα που επιθυμείτε να έρθουν σε σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε εικόνες για οτιδήποτε από το Διαδίκτυο. Όπως με τον κατάλογο επιθυμιών, διασκεδάστε το και προσθέστε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να βάλετε τις εικόνες στο σημειωματάριό σας δίπλα σε κάθε επιθυμία ή/και μπορείτε να κάνετε έναν πίνακα προορισμού. Το καλώ πίνακα προορισμού επειδή ο προορισμός σημαίνει το τέλος ή το σκοπό για τους οποίους κάτι ή κάποιος προορίζεται. Είναι ένα τρομερό συναίσθημα της γνώσης ότι έχετε τη δύναμη στη δημιουργία του προορισμού σας. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι πίνακας αφισών/ανακοινώσεων ή μια λευκή σελίδα/χαρτόνι, οποιοδήποτε μέγεθος που λειτουργεί για σας, και κόλλα. Κόψτε εικόνες ή λέξεις των πραγμάτων που εσείς επιθυμείτε ή μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την ολοκληρωμένη επιθυμία σας. Όπως πάντα, όσο πιο σαφές και πιο κοντινό σε αυτό που θέλετε είναι τόσο το καλύτερο. Ο νόμος της έλξης λειτούργησε για εμένα. Μου έδιναν ακόμη και πολλά περιοδικά οι πελάτες μου για να γεμίσω τους πίνακες προορισμού μου και δεν είπα ποτέ ότι τα χρειαζόμουν. Σκέφτηκα μόνο ότι χρειαζόμουν μερικές εικόνες των πραγμάτων που επιθύμησα. 

Το εσωτερικό μας φως μας οδηγοί στο μονοπάτι μας και όσο περισσότερο σκεφτόμαστε για τον προορισμό μας, τόσο περισσότερες ευκαιρίες, γεγονότα και περιστάσεις φανείτε να έρχονται εμπρός αβίαστα! 

Αυτό-διαφήμιση 

Τώρα παίρνετε την εικόνα 

Ας το πάρουμε απόφαση - όλοι επηρεαζόμαστε πάρα πολύ από τη διαφήμιση. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την επιρροή οι ίδιοι για να παίρνετε αυτό που θέλετε. Η διαφήμιση είναι σχεδόν το ίδιο με την απεικόνιση - Χρωματίζει μια εικόνα σας όπου ήδη έχετε αυτό που θέλετε και δημιουργεί το συναίσθημα να ξέρετε πως είναι να το έχετε και να χρησιμοποιείτε αυτό που θέλετε. Κάνετε το ίδιο πράγμα με τον κατάλογό σας και δημιουργήστε αυτό το αίσθημα με λέξεις και εικόνες. Μπορείτε να αποκόψετε λέξεις ή να τις γράψετε γύρω από τις εικόνες σας. Χρησιμοποιήστε μερικές καλές λέξεις δύναμης που σας συνεπαίρνουν σας αγγίζουν όταν σκέφτεστε για το πράγμα που θέλετε σαν να είναι ήδη εδώ. Η θέα μιας εικόνας μας βοηθά να το απεικονίσουμε ευκολότερο, ειδικά εάν έχουμε μια δύσκολη περίοδο σε αυτήν την περιοχή. Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα στον πίνακά σας που πηδούν έξω σε σας και μπαίνουν στο μυαλό σας. Αυτό είναι η δική σας διαφημιστική εκστρατεία για τον εγκέφαλό σας - πρέπει να δημιουργήσει τα συναισθήματα πως κάνετε ή έχετε στην κατοχής σας τα στοιχείων του καταλόγου σας και είστε συγκινημένος! Μπορείτε να κάνετε τους πίνακες να περιλαμβάνουν τμήματα της ζωής σας όπως η οικογένεια, σταδιοδρομία, σχέσεις, υγεία, πλούτος, ή εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα συγκεκριμένο τμήμα στον πίνακα εάν θέλετε για έναν ιδιαίτερο τομέα του σπιτιού σας. Επιθυμώ να έχω έναν πίνακα που αφιερώνεται στην οικογένεια. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν ο κάθε ένας να το βλέπει και με την απεικόνιση να τους βοηθήσει να κάνουν όλες αυτές τις δραστηριότητες με την οικογένεια. Μπορείτε να θελήσετε να προσθέσετε μια εικόνα των τέλειων οικογενειακών διακοπών σας ή οποιανδήποτε δραστηριότητα που θα αγαπούσατε να κάνετε μαζί ως οικογένεια. Είναι διασκέδαση να συμμετέχουν όλοι στην οικογένεια. Ένα άλλο πράγμα που έχω κάνει είναι να αφήσω τα παιδιά να αποκόψουν ποια στοιχεία που απολαμβάνουν, μαζί με αυτά που θέλουμε να φέρουμε για την οικογένεια. Χρειάζεστε εικόνες από παλαιά περιοδικά, κόλλα, χαρτί ή χαρτόνι. Επιθυμώ να χρησιμοποιήσω την κόλλα στικ επειδή είναι λιγότερο ακατάστατο. Κολλήστε τις εικόνες στο έγγραφο και καλύψτε έπειτα και τις δύο πλευρές με διαφάνεια. Μπορείτε να βάλετε τις εικόνες και στις δύο πλευρές επίσης. Ίσως θέλετε να δείτε την οικογένειά σας σε διακοπές ή να κάνετε μια ορισμένη οικογενειακή δραστηριότητα μαζί ή να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα από κοινού. Είναι μια καλή θέση για να απολαύσει τις σκέψεις της αφθονίας ως οικογένεια η της οποίας ηλικία. Έχω έναν μικρό πίνακα ακριβώς για την υγεία και την σωματική εμφάνιση. Έχω εικόνες ανθρώπων που περπατάνε (δεδομένου ότι είναι η αγαπημένη μου άσκησή) και εικόνες υγιών τροφίμων και γυμνασμένων σωμάτων. Κρατώ μια εικόνα του λεπτού εαυτού μου και ξέρω πως είναι το πραγματικό μου εγώ εκεί. Έχω επίσης εικόνες ανθρώπων να πίνουν νερό για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου να πίνω καθημερινά νερό. Είναι τόσο ευεργετικό για το σύστημά μας. Το νερό ενισχύει στην απώλεια βάρους και ακόμη και βοηθά στην ήπια αφυδάτωση που επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, τουλάχιστον τρία τοις εκατό. Τον πίνακα τον έχω στην κουζίνα και μπορείτε να το κάνετε σουπλά!! Να τρώτε επάνω εκεί!! 

Καθώς πίνετε το νερό σας, απεικονίστε το ως ειδικό σαφές ελιξίριο που ταξιδεύει σε όλο το σώμα σας, καθαρίζοντας και θεραπεύοντας όπου μπορεί να χρειαστεί. Ένα μεγάλο μέρος της θεραπείας μας μπορεί να επιτευχθεί μέσω των μυαλών μας και αυτό είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσεις. 

Όταν φτάσετε στο πρόσωπο που βλέπετε ότι είστε ήδη, ξεκινήστε στις άλλες περιοχές που είναι στον κατάλογό σας. Φτιάξε τα μαλλιά σου τώρα ή αγοράστε μερικά νέα ενδύματα, και μην περιμένετε την τελική έκβαση να φτάσει π.χ. να φτάσετε σε ένα ορισμένο βάρος ή μια ορισμένη περίσταση. Κάνοντας το τώρα λες στο σύμπαν πως είστε ήδη εκεί που θέλετε και έτσι θα γίνει. Οργανώστε την ντουλάπα σας και ξεφορτωθείτε εκείνα τα μεγαλύτερα ή μη μοντέρνα ενδύματα που δεν είστε εσείς. Αντικαταστήστε τις ανεπιθύμητες συνήθειες σας με το να καθαρίσετε ένα συρτάρι ή την αρχειοθέτηση των εγγράφων σας ή με οτιδήποτε που θα κάνει το σπίτι σας να είναι τακτοποιημένο και ευχάριστο. Βάλτε το νόμο της σκούπας σε χρήση και δώστε όσα δεν χρειάζεστε πλέον. Όταν διώχνουμε μια συνήθεια μακριά, πρέπει πάντα να την γεμίσουμε με μια θετική υγιή συνήθεια που μας ωθεί προς τα εμπρός στο πρόσωπο που ξέρουμε πως είμαστε. Αποφασίστε πρώτα ποια πράγματα θα κάνετε που θα αντικαταστήσουν αυτήν την συνήθεια και γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πέσετε πίσω στο παλαιό σχέδιο. Είναι καλό να οπλιστείτε με πολλές αντικαταστάσεις για να μην πέσετε σε παλαιές συνήθειες όταν περνάτε δύσκολα. Ένας γραπτός κατάλογος είναι καλός για να πηγαίνετε εκεί κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να οργανωθείς για το σκεπτόμενο σχέδιό σας όταν είστε στη μέση της μάχης. Τώρα ρίξτε εκείνους τους ώμους πίσω, το πηγούνι επάνω, χαμόγελο, και παρουσιάστε τον κόσμο ακριβώς ποιοι είστε!!! 

Ξέρουμε πως οι επιθυμίες μας υπάρχει ήδη σε άμορφη μορφή (οι σκέψεις μας.) Όταν βλέπουμε η επιθυμία μας πως έχει φθάσει, το δημιουργικό μυαλό μας θα λειτουργήσει έτσι ώστε να φτάσει σε μας στον κόσμο μας και να πάρει μορφή. 

Έχετε τους καταλόγους σας και τις εικόνες σας και τον πίνακα προορισμού σας - τώρα τι;

Διαλογισμός 

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να καθίσεις με τα πόδια σταυρωμένα σε μια θέση γιόγκας κοιτώντας στην ανατολή. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. 

Το μόνο που απαιτείτε είναι ότι πρέπει να έχετε λίγα λεπτά καθημερινά ήρεμου χρόνου. Το πρωί και το βράδυ φαίνονται να είναι το καλύτερο - το πρωί το μυαλό σας προετοιμάζεται για όλη την ημέρα σας, και τη νύχτα το μυαλό σας μπορεί να λειτουργήσει για τις σκέψεις σας ενώ κοιμάστε. Μου αρέσει να σηκώνομαι νωρίς - πριν από όλους αν είναι δυνατόν, και κάθομαι με ένα φλιτζάνι του καφέ και κοιτώ την λίστα μου, κάνοντας σκέψεις αφθονίας και πλούτου. Μπορείτε να κάνετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ειρηνικά και σας χαλαρώνει όπου μπορείτε να αφήσετε τις σκέψεις σας να αισθανθούν τη διασκέδαση κάθε επιθυμίας που εκπληρώνεται. Η μητέρα μου το έκανε πάντα αυτό φυσικά - προετοίμαζε του μυαλού της το πρωί προτού να πάει να εργαστεί. Σαν παιδί, σηκωνόμουν το πρωί και ήταν πάντα έτοιμη για την δουλειά και χαλάρωνε με τον καφέ της σε αμυδρό φως. Αργότερα στη ζωή πρόσθεσε τους καταλόγους σημειωματάριων στη ρουτίνα της. Μερικά έτη πριν απέκοψε μια εικόνα ενός κόκκινου αυτοκινήτου ακριβώς επειδή το έπιασε το μάτι της αλλά δεν είχε πραγματικά σχέδια για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Σύντομα αγόρασε ένα αρκετά κόκκινο Cadillac σε μια τιμή που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Έχει πει πολλές φορές πώς το να γράφεις όλα όσα θες πραγματικά λειτουργεί στο να σου φέρει αυτό που θες, και λυπάται που δεν το έκανε αυτό όσο ήταν νεότερη. Κατά τη διάρκεια του ήρεμου χρόνου σας, απολαύστε κάθε στοιχείο που έχετε γράψει και αισθανθείτε το συναίσθημα της κατοχής του. Να πιστεύετε ότι υπάρχει ήδη και βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίον θα πάρει μορφής με τον πιο τέλειο τρόπο που είναι ο καλύτερος για εσάς. Είναι καλό εάν μπορείτε να αφιερώσετε τουλάχιστον 15 λεπτά ημερησίως σκέψης σε αυτό. Εγώ έπαιρνα μια κάρτα με μερικές από τις άμεσες επιθυμίες μου μαζί μου στην δουλειά και την διάβαζα όποτε μπορούσα. Εάν έχετε μια εργασία που δεν απαιτεί την πλήρη προσοχή σας, μπορεί να είναι διασκέδαση να δημιουργείτε τα όνειρα ζωής σας καθώς εργάζεστε. Κρατήστε το μικρό σημειωματάριό σας πάντα μαζί σας έτσι όταν περιμένετε κάτι ή κάποιον μπορείτε να σκεφτείτε τις πολλές επιθυμίες σας και να απολαύσετε το συναίσθημα της πραγματοποίησής τους. 

Γνώση/γνωρίζοντας 

Τι κάνετε όταν περιμένετε το πλοίο σας να έρθει και παίρνετε ωκεανούς από λογαριασμούς αντ' αυτού; 

Ήμουν εκεί και είναι δύσκολο να κάνεις ακμάζουσες σκέψεις όταν καθημερινά είστε ήδη πίσω στις πληρωμές και βρίσκετε ακόμα έναν λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιο σας. Άλλη μια φορά επιστρέφουμε στο νόμο της έλξης - η επίμονη παραμονή στη γνώση πως οι άνεμοι άλλαξαν και το σκάφος σας είναι έτοιμο εκεί έξω και σας περιμένει. Εάν σκεφτούμε για τα χρήματα που δεν έχουμε, όπως ξέρετε ήδη, αυτό θα πάρουμε. Πρέπει να επιτρέψετε με έναν άνετο δίχως βιασύνη τρόπο να αφεθείτε και να αφήσετε το σύμπαν να κάνει την εργασία του ενώ συνεχίζετε απλά να σκέφτεστε και να ζείτε κατά τρόπο ακμάζοντα. Εάν επικεντρώνεστε στο πράγμα που θέλετε πάρα πολύ σκληρά, επιβραδύνει τη διαδικασία λέγοντας στο σύμπαν πως δεν το έχετε . Επιτρέψτε στα συναισθήματα ανησυχίας και πανικού να περάσουν ήπια μέσω σας και πηγαίνετε προς τις σκέψεις αυτού που θέλετε τώρα, με την γνώση πως είναι ήδη εδώ. Αισθανόμενος τα συναισθήματα της κατοχής βοηθά ήδη τον πανικό και την ανησυχία να διαλυθούν, και να αντικατασταθούν με την άνεση της γνώσης ότι όλα είναι εντάξει στον κόσμο σας και θα καθοδηγηθείτε στην τέλεια κατεύθυνση. 

Το θεϊκό σύμπαν είναι το δικό σας άμεσο ατελείωτα άφθονο μέρος ανεφοδιασμού και εργάζεται πάντα προς το υψηλότερο καλό σας. 

Το όραμά σας δεν μπορεί να εκπληρωθεί με τον ακριβή τρόπο που το φανταστήκατε ή στο χρονικό πλαίσιο που το σκεφτήκατε. Αυτό σας λέει ότι υπάρχει ακόμη κάτι καλύτερο από αυτό που ζητήσατε και δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή ακόμη για να το δείτε. Έτσι χαλαρώστε και λάβετε το όραμά σας υπόψη, ξέροντας ότι όλα ξετυλίγονται τέλεια στον κόσμο σας. 

Κάνοντας 

Δέκα τρόποι να κρατηθεί το μυαλό σας με σκέψεις αφθονίας και συναισθήματα ευημερίας: 

1. Μετρήστε τις ευλογίες σας... Αυτό γυρίζει τις σκέψεις "έλλειψής " και δημιουργείτε την αφθονία με τη σκέψη όλων αυτών που έχετε. Αυτό που σκέφτεστε αυτό προσελκύετε. Ευλογούμαστε με πολυάριθμους πλούτη γύρω από μας και μέσα σε μας. Μερικές φορές ξεχνάμε όλα τα πράγματα στα οποία είμαστε καλοί ,σκεφτείτε τα ταλέντα σας και τα ταλέντα της οικογένειάς σας. Σκεφτείτε τη θαυμάσια ζωή σας και πώς έχετε αγγίξει και έχετε κάνει τη διαφορά στην ζωή των άλλων, και όσα θα κάνετε για να κάνετε περισσότερο από αυτό. Ξεχνάμε πόσο άφθονα πλήρης η ζωή μας είναι πραγματικά από την κατοχή απλών πραγμάτων. Παίρνω ένα απίστευτο χαρούμενο συναίσθημα όταν σκέφτομαι για το πώς αγαπώ να κάνω άλλους να χαμογελάσουν, να γελάσουν και να αισθανθούν άνετα. 

2. Οργανωθείτε ... Έχω διαπιστώσει ότι όταν η ζωή μου είναι οργανωμένη φαίνεται να βοηθά την κίνηση του σύμπαντος στην κατεύθυνσή μου λίγο γρηγορότερη και να ευθυγραμμίζει τους αναγκαίους ανθρώπους και τα γεγονότα στην τέλεια ακολουθία σχεδόν αβίαστα. Η μεθοδικότητα-τακτικότητα παρουσιάζει στον σύμπαν ότι προετοιμάζεστε για εκείνο το σκάφος επειδή ΞΕΡΕΤΕ ότι έρχεται. Όταν οργανώνετε το σπίτι σας, το γραφείο σας, τη ζωή σας, βάζετε έναν άλλο νόμο σε εφαρμογή, και αυτός είναι ο νόμος της σκούπας/κενό. Το σύμπαν επεκτείνεται πάντα, έτσι όπου υπάρχει ένα κενό το θα γεμίσει. Με το να ξεφορτωθείτε τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, δημιουργείτε το κενό σας. Ξεκινήστε από τα ντουλάπια σας και τα συρτάρια και ξεφορτωθείτε τα ενδύματα και τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον. Είναι καταπληκτικό με πόσα πράγματα έχουμε γεμίσει αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ. Σιγουρευτείτε ότι το αφήνετε αληθινά να φύγει και δεν επιθυμείτε να το είχατε πίσω, αλλιώς δεν θα δημιουργείτε πραγματικά το κενό. Είναι ένα συναίσθημα πλήρως ελευθερίας να αφήσετε κάτι να φύγει και να έχετε τη γνώση πως κάτι που ταιριάζει πολύ περισσότερο σε σας τώρα έρχεται στην ζωή σας. Έδωσα πρόσφατα πολλά ρούχα των παιδιών που δεν τους έκαναν πια. Δύο ημέρες αργότερα κληρονομήσαμε ένα τρακτέρ. Επειδή ζούμε στην εξοχή, είναι κάτι που χρειαζόμασταν εδώ και πολύ καιρό. Το είχα γράψει στον κατάλογο επιθυμίας μου εδώ και μερικά έτη και ήξερα ότι θα ήμουν κύριος ενός κάποια στιγμή. Είμαι πάντα ενθουσιασμένη όταν πρέπει να κοιτάξω τα ντουλάπια μου και να δω τι μπορώ να δώσω. 

Η εκροή κάνει το χώρο για την εισροή! 

Ο νόμος του κενού πηγαίνει επίσης για τις σχέσεις με τους ανθρώπους που δεν μπορούν πλέον να αρμόσουν στο ταξίδι σας. Έχω εργαστεί για ανθρώπους που δεν ήταν στην ιδέα αυτού που ήθελα για πελάτες μου έτσι τους άφησα να πάνε και σύντομα ένα άλλο πρόσωπο θα ερχόταν που ήταν τέλειο. Επίσης, εάν κρέμεστε προς μια προηγούμενη σχέση δεν θα πάτε μπροστά έως ότου έχετε αφήσει πλήρως το πρόσωπο να φύγει. Άρχισα να συντάσσω έναν κατάλογο των ιδιοτήτων που ήθελα να έχει ο σύντροφος της ζωής μου. Έγραψα όσα μου έρχονταν στο μυαλό και είχα πάντα μαζί μου το, σημειωματάριο και συμπλήρωνα. Ήξερα τη δεν ήθελα να έχει έτσι κατέγραψα το αντίθετο από αυτό με θετικό τρόπο, σιγουρευόμουν πως επικεντρώθηκα μόνο σε αυτό που ήθελα να έχει. Κατέγραψα ακόμη και τις λεπτομέρειες του χρώματος των μαλλιών, του ύψους και του βάρους του. Ήταν διασκέδαση να ξέρω πως το πρόσωπο υπάρχει και θα ερχόταν σε μένα όταν θα ήμαστε και οι δύο έτοιμοι. Το άφησα να πάει και απασχολήθηκα με τα άλλα ενδιαφέροντα. Μπήκε στη ζωή μου μερικούς μήνες αργότερα, ακριβώς το πρόσωπο που περίμενα! Έχω μοιραστεί τον κατάλογο επιθυμίας με τον σύντροφο μου και είναι ακόμα κατάπληκτος! Μου εξήγησε πως και εκείνος επίσης, μια ήρεμη ημέρα δηλώσει το πρωί φωναχτά τον τύπο γυναίκας που ήθελε στη ζωή του. Είχαμε έναν όμορφο μικρό γάμο και γιορτάσαμε σε μια υπαίθρια περιοχή (τώρα δική μας) στο σπίτι μας μου στη εξοχή! 

3. κάνετε το χρήση ... Ελέγξτε τα ντουλάπια της κουζίνας, τον καταψύκτη ή την κατάψυξη. Κάνετε γεύματα από αυτά που έχετε ήδη. Καταναλώστε όλα όσα έχετε κάνοντας χώρο για περισσότερα που θα έρθουν. Έχουμε μια τάση να κρατάμε πράγματα που καταλήγουν να λήγουν και μετά τα πετάμε. Έχουν υπάρξει καιροί που είχα λίγα χρήματα και τρόφιμα. Κρέμασα μια εικόνα που ο γιος μου είχε κάνει για την ημέρα των ευχαριστιών μιας μεγάλης παχιάς γαλοπούλας και το κρέμασα στο ψυγείο και το κοιτούσα κάθε φορά που άνοιξα την πόρτα. Για να σκέφτομαι ότι είμαι ευγνώμων για όλα τα τρόφιμα που ήξερα πως ήταν εκεί αλλά δεν είχαν φθάσει ακόμα στο φυσικό κόσμο. Κατανάλωνα όλα όσα μπορούσα. Άρχισα να κάνω συμφωνίες για τα πράγματα που είχα στον κατάλογο μου με το παντοπωλείο ή κάποιος θα μας έδινε κάτι που έψησαν ή θα μας προσκαλούσαν σε γεύμα. Μου δόθηκαν ακόμη και μερικά κονσερβοποιημένα τρόφιμα από κάποιον που μετακόμιζε και δεν θέλησε να τα συσκευάσει και να τα πάρει μαζί του. Μια φορά μου δόθηκαν πολλοί σάκοι ψώνια για φαγητό από μια φίλη ως δώρο. Κάθε ένα από αυτά τα περιστατικά μας κράτησε έως ότου γέμισαν τα ντουλάπια μας με φαγητό άλλη μια φορά. Κρατώ ακόμα την εικόνα στο ντουλάπι μου που ο γιος μου έκανε ως υπενθύμιση για να είναι ευγνώμον για αυτό που έχουμε. Αυτή η ίδια αρχή πηγαίνει για το πορτοφόλι σας επίσης. Να πληρώνετε κάθε λογαριασμό με ευγνωμοσύνη, επειδή σας παρέχουν υπέροχες υπηρεσίες. Στέλνετε τα χρήματά σας έξω εκεί και θα επιστρέψουν σε σας με έναν θαυμάσιο τρόπο. Εάν είστε θυμωμένη, έντρομη ή θλιμμένη για τους λογαριασμούς σας αυτό είναι που θα επιστρέψει στη ζωή σας μέσω του νόμου της έλξης. Αντ' αυτού πάντα να σκέφτεστε και να ξέρετε ότι τι βγαίνει θα επιστρέψει σε σας στην ίση ή μεγαλύτερη αξία. 

4. Να είστε γενναιόδωρος δωρητής ... Σκεφτείτε τρόπους να δώσετε σε άλλους. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολλές υλικές ευλογίες αυτή τη στιγμή, υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να δώσετε. Μπορεί να είναι ο χρόνος σας, κάτι που φτιάξατε, κάτι που μπορείτε να διδάξετε, ή ακόμα και μερικά ευγενικά λόγια και ένα χαμόγελο. Η αποστολή ακμαζουσών σκέψεων σε άλλους είναι ένας άριστος τρόπος να αρχίσεις!! Τους δώστε ένα αντίγραφο "τρίψτε το λυχνάρι σας,"(αυτό το βιβλίο) έτσι μπορούν να μάθουν για τα μυστικά ευημερίας όπως και εσείςll! Πάντα δώστε την πρόθεση στην ευημερία του άλλου! 

5. Φάτε όπως έναν βασιλιά ... Ακόμα κι αν είναι ένα σάντουιτς βουτύρου φιστικιών, σερβίρετε τα τρόφιμά σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα σερβίτσια σας και κάνετε έναν εορτασμό της γνώσης ότι πολλά περισσότερα είναι να έρθουν. Αντιμετωπιστείτε και την οικογένεια το ίδιο. Θυμηθείτε το νόμο της έλξης!

6. Ντυθείτε για την επιτυχία ... Όταν βάζετε τα καλά σας φαίνεστε καλά , αισθάνεστε καλά. Ντύσου όπως το άτομο που θέλεις να γίνεις και ας μην έχεις γίνει ακόμα! Όταν προβάλλετε την εικόνα αυτού που θέλετε να είστε και οι άλλοι θα σας δουν έτσι πριν ακόμη γίνετε! Αυτό βάζει πραγματικά το νόμο της έλξης σε πιο γρήγορη κίνηση! 

Γίνεστε αυτό που θέλετε να είστε με τη γνώση για το ποιος είστε ήδη. 

7. Κάνε πράγματα που αγαπάς ... Ίσως αγαπάτε να πηγαίνετε στον κινηματογράφο αλλά προς το παρόν δεν έχετε μετρητά, αυτοσχεδιάστε! Νοικιάστε μία ταινία ή καλύτερα ακόμα δανειστείτε μία από τη βιβλιοθήκη σας. Η βιβλιοθήκη έχει επίσης τόσα πολλά βιβλία και κασέτες έμπνευσης για να ακούσει ολόκληρη η οικογένεια. Αγαπώ ακόμα τους σωρούς των βιβλίων και των κασετών και ένα άνετο σημείο για να καθίσω και να απολαμβάνω όλα όσα μπορώ να μάθω από όλα αυτά δοκιμάζοντας τα. Πάρτε τα παιδιά σας έξω για ένα κυνήγι θησαυρού ή έναν περίπατο στην φύσης και συλλέξτε πράγματα. Ο αναπνέοντας φρέσκος αέρας και η λήψη του μέσα σας -σας ανοίγουν το μυαλό σας στην αφθονία που υπάρχει γύρω σας. 


aoratos-naos

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα