Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο Θεός είναι απλά σκέψη στην τρίτη διάσταση

Μια εκπληκτική αποκάλυψη για το Θεό και το Matrix που ζούμε μέσα από την λογική και τις σύγχρονες φιλοσοφικές και επιστημονικές έρευνες
Μετάφραση σχόλια από τον Zaxo Skafida
- Από τον Arno Πιενάαρ -25 Ιουλίου του 2015
Η σκέψη έχει δημιουργήσει αυτή την 3 διαστάσεων  εμπειρία στη Γη από την έναρξή της. Το αποτέλεσμα της δημιουργίας σε 3 διαστάσεις είναι οι σκέψεις.
Η σκέψη, η λογική, η θεωρία, η διάνοια, η φιλοσοφία, ο εξορθολογισμός, η εκτίμηση, η αξιολόγηση, η λογική, η μαγεία και η κρίση, είναι όλα προϊόντα της σκέψης. Η σκέψη είναι ο αγωγός για τα πάντα που περιλαμβάνει η 3-διαστάσεων πραγματικότητα.
Έχει πλέον αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η ύλη είναι κενό και δεν υπάρχει. Η ύλη προκύπτει από φως, μια συχνότητα που εναρμονιζόμαστε, προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πραγματικότητα.
“Αν πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να αισθανθείτε, όσφρηση, γεύση και όραση, τότε η      πραγματικότητα είναι απλά τα ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύονται από το μυαλό σας σαν αισθήσεις. - Μορφέας, The Matrix
Τώρα ας πάμε βαθύτερα να δούμε το τι είναι αυτό το φως, και γιατί  εναρμονιζόμαστε  με μια προγραμματισμένη ψεύτικη πραγματικότητα (matrix);
(Σ.Μ. Οι περισσότεροι άνθρωποι εσφαλμένα, νομίζουν πως η θεωρία του Μάτριξ, δηλαδή της εικονικής πραγματικότητας που έχει φυλακιστεί η ανθρωπότητα, είναι μια νέα θεωρία, που έγινε γνωστή μέσω της γνωστής χολυγουντιανής ταινίας....Η αλήθεια όμως, είναι πως πρώτος, μίλησε για το Μάτριξ ο Πλάτων, μέσα από μια ιστορία, γνωστή, ως η σπηλιά του Πλάτωνα )
Η πραγματικότητα αυτή πραγματοποιήθηκε ανέπαφη από το συλλογικό ασυνείδητο, σε αυτό όλοι συμφωνούν, δια των συνέχων αέναων σκέψεων του, η οποία μπορεί να παρομοιαστεί με τους κωδικούς που προγραμματίζουν αυτόν τον κόσμο που βιώνουμε και ζούμε, αντίστοιχα.
Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: είμαστε υπεύθυνοι γι 'αυτές τις σκέψεις, όμως, ή έχουμε εξαπατηθεί με το να ταυτιστούμε με ένα ψεύτικο θεό, που δεν είχαμε καμία προηγούμενη γνώση; 
Αυτή η μαζική μορφή σκέψης, egregore, (είναι μια απόκρυφη έννοια που αντιπροσωπεύει μια σκεπτομορφή ή συλλογική ομάδα νου που μπορεί να επηρεάσει ) δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ψευδαίσθηση και την εξαπάτηση μέσα από μας, εντός της 3-διαστάτης πραγματικότητας που προήλθε από την ίδια τη σκέψη.
Βλέπετε, ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας με το να είμαστε οι σκέψεις μας, τότε αρχίζουμε να εκτελούμε την αλγοριθμική σκεπτομορφή του Εωσφόρου (Luciferian egregore algorithm ) με δική μας βούληση. Μια σκέψη σε κίνηση είναι η ίδια ενέργεια σε κίνηση.
Όλες οι σκέψεις που εμφυτεύονται από τις αέναες προτάσεις μπαίνουν στο παιχνίδι από την αρχή που πλάστηκε αυτή η πραγματικότητα. Μας λένε ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο διαιωνίζει και μετουσιώνει.
Η ενέργεια απλά ποτέ δεν πεθαίνει και αφού οι σκέψεις είναι ενέργεια δεν θα πεθάνουν ποτέ, και όταν οι σκέψεις σταματήσουν, που θα γίνει σύντομα, τότε το φως η δόνηση που εκπέμπεται από αυτούς που δημιουργούν την τρισδιάστατη υπόστασή, θα εξασθενίσει στην άβυσσο (εντροπία).
“Μια σκέψη είναι μια λέξη. Μια λέξη είναι ένας ήχος.  Ο ήχος δονείταιΗ δόνηση είναι η ενέργεια. Η ενέργεια λάμπει. Λαμπερό είναι το φως. Ως εκ τούτου, οι σκέψεις είναι φως. - Bryan Kemila, Illuminatimatrix
Η ίδια η ύπαρξή μας τέθηκε σε κίνηση από μια σκέψη / λέξη / δόνηση / φως ( Γεννηθείτω το Φως),    και τροφοδοτείται από αυτή τη συνεχή ροή της ενέργειας, ή πρέπει να πω, υπερσκέψη.
"Ό, τι βλέπετε σχηματίζεται μέσω της σκέψης. Η ίδια η φύση του φωτός φθείρεται. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ιδέα της σκέψης και έχει δημιουργήσει ένα φθαρτό 3-διαστάσεων χώρο ".
Στη  Γένεση, ο Εωσφόρος καλείται ο κομιστής του φωτός.
“Στην αρχή υπήρχε φως.”
Και τα υπόλοιπα είναι σε αυτό το αέναο 3-διαστάσεων παιχνίδι φωτός όπως το ξέρουμε!
Με αυτό το πρίσμα είμαστε όλοι, στην πραγματικότητα, ήλιοι που ψεκάζουν πραγματικότητες σε ύπαρξη με τη δύναμη μας, που έχει καταληφθεί από τη νοοτροπία των egregore Εωσφορικών - σκεπτομορφών - που υπάρχει μέσω της σκέψης μας.
Εν αγνοία μας χρησιμοποιούμε αυτό το φως που δημιουργείται σε αυτό το σχέδιο από ατζέντες που εμφυτεύονται στους υγρούς κρυστάλλους μας (στην επίφυση), στο μυαλό μας, κάθε μέρα.
Εμείς πραγματικά διατηρούμε την ύπαρξή αυτού του επιπέδου που δεν απαιτεί την επιστροφή στην αιώνια κατάσταση του NO THING (ανυπαρξίας, τίποτα) - Πάνω από τη σκέψη.
Επανάκτηση λογικής
Να θυμάστε πάντα, δεν υπάρχει μοναδική σκέψη που είχατε ποτέ υπεύθυνη για να σκέπτεστε.  Το σκέπτεστε μόνο τίθεται εκτός του κράτους όλης της γνώσης της σοφίας, μέσα από την κατάσταση της άγνοιας.
Είσαι τα πάντα, καθαρό γνωρίζειν και σοφία. Η σκέψη είναι μόνο η άγνοια, το αποτέλεσμα του μη γνωρίζειν μέσω της χειραγώγησης.          
(Σ.Μ. Βουδιστικές απόψεις , το μη νόημα είναι Το Νόημα, το μη Είναι είναι το Είναι, το Τίποτα είναι το Όλον, το Κενό είναι το Πλήρες, το Μηδέν είναι το Παν).
(Σ.Μ.  Η Nirvana είναι η απόλυτη αταραξία της ψυχής, η αποδοχή της κενότητας της ύπαρξης και της μηδαμινότητας της ζωής και του Κόσμου. Έτσι η Βουδική διδασκαλία καλεί στην αποδοχή  της κενότητας, της απ-ουσίας του κόσμου και της ύπαρξης και στην αποδέσμευση από την μάταιη αναζήτηση μεταφυσικών θεμελίων που να εδραιώνουν τον κόσμο και την ψυχή και προτείνει Ο άνθρωπος αναγνωρίζει ότι είναι ένα απόσπασμα της Ολότητας, επιθυμεί να γνωρίσει και να κατανοήσει για να ενσωματωθεί με το ριζικά Άλλο, την Ολότητα. Από την έλλειψη Ολότητας δημιουργείται το πένθος της Ολότητας, θεμελιώδες γνώρισμα του ανθρώπινου ψυχισμού. Ο Βούδας αρνείται την μιλήσει για το Άφατο, το Ανείπωτο, την Ολότητα ως ένα Υπερβατικό Ον με Άχρονη Ουσία, καταφάσκει στο Κενό, στο Τίποτε, στο Μηδέν που βιώνει η ύπαρξη. την “κατοίκηση στο πουθενά”.
Σε έχουν ξεγελάσει να πιστέψεις ότι είσαι ο στοχαστής, σκεπτόμενος τον εαυτό σου σε ένα κουτί! Είναι σχεδόν αδύνατο να σκεφτείς «έξω από το κουτί» όταν η σκέψη ΕΙΝΑΙ το κουτί.

Κατ΄ αρχάς, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η σκέψη δεν είναι ένα προϊόν της δημιουργίας μας, και δεν έχει προέλθει ποτέ από εμάς.
Τα πάντα σε αυτή την πραγματικότητα που έχουν προκύψει από τη σκέψη μπορεί να είναι μόνο ψευδή και ένα ψέμα, καθώς η σκέψη είναι η προέλευση μιας τριών διαστάσεων εμπειρίας που δεν είναι πραγματική.
Έτσι, από την εν λόγω αρχή, όλες οι σκέψεις που διαιωνίζονται μετά αυτό,  εξυπηρετούν μόνο την νοοτροπία των Εωσφόρων που χρειάζεται σκέψη να υλοποιήσουν μια μήτρα (την ψευδαίσθηση).
Οποιοδήποτε είδος της σκέψης θα κάνει η ομάδα των egregore Εωσφόρων, αυτή να θέλει να κρατήσει απλά ζωντανή την ψευδαίσθηση με τις συλλογικές μας σκέψεις.
(Σ.Μ. Ποιος είναι τελικά ο Εωσφόρος; Ποια παράδοση, θρησκεία ή μυθολογία τον περιγράφει αληθινά; Είναι “αυτός που φέρνει το φως της αυγής, , εκ του Έως = Αυγή και του Φέρω”  όπως δηλώνει η ετυμολογία του ονόματός του ή ο έκπτωτος άγγελος που διώχθηκε από τον Θεό και σκλαβώνει την ανθρωπότητα βάζοντάς την σε πειρασμό;
Ο James Donahue υποστηρίζει σ’ ένα άρθρο του, αυτό που διάφορες μυθολογίες αφήνουν να εννοηθεί: ότι πρόκειται για μια εξωγήινη οντότητα που πριν από χιλιάδες χρόνια επηρέασε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, μετατρέποντας εμάς τους ανθρώπους σε σκεπτόμενα όντα με ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Στοιχεία που συναντάμε και στον ελληνικό μύθο του «φωτοδότη» Προμηθέα!).
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νοοτροπίες μας κατευθύνονται και διαμορφώνονται από τις βιομηχανίες των Illuminati. Μας έχουν χειραγωγήσει με την απίστευτη δύναμη που έχουν για να δημιουργήσουν έναν κόσμο που αυτοί θέλουν και όχι εμείς.
Οτιδήποτε μπορούμε να σκεφτούμε, μπορεί να υπάρχει σε μια στιγμή. Για αυτό η σκέψη που έρχεται σε φυσική ύπαρξη, το μόνο που χρειάζεται είναι η λατρεία και η επικύρωση /ενέργειας από περισσότερες μπαταρίες (δηλαδή άτομα).
Μερικές σκεπτομορφές, προφανώς, χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από ότι  άλλες για να καρποφορήσουν, όπως τα κυβερνητικά και τα παγκόσμια σχέδια
Από το Τίποτα στο Κάτι
Αρχική μας κατάσταση παράδεισος όπου μόνο η ειρήνη κατοικεί ονομάζεται «ανυπαρξία», η οποία είναι μια κατάσταση της συνείδησης πέρα από το χρόνο και το χώρο, που δεν περιλαμβάνει κανένα συναισθηματικό δεσμό με μια 3-διαστάσεων κατάσταση.
Μην συγχέετε το τίποτα με το σκοτάδι, καθώς το τίποτα δεν έχει σκοτάδι, ούτε φως. Αυτό είναι ανυπαρξία εξ ολοκλήρου. Το σκοτάδι και το φως είναι μόνο τα προϊόντα της 3D  φυλακής  σας.
Η λογική δεν μπορεί να κατανοήσει πραγματικά αυτό, αφού κάθε σκέψη είναι αυτομάτως άρνηση της πραγματικότητας. Μόνο η σοφία γνωρίζει ότι δεν έχει ακόμη συνείδηση μέσα στο τίποτα.
Αυτή η κατάσταση ανυπαρξίας είναι ότι ήμασταν πριν οι ομάδες συνόλων  σκεπτομορφών (δηλαδή η νοοτροπία Luciferian egregore) πάρει αυτό το τίποτα και δημιουργήσει κάτι από μια σκέψη.
(Σ.Μ.  Απόκρυφο Ευαγγέλιο Βαρθολομαίου : Και όταν ήλθα από τα πέρατα του Κόσμου, ο Μιχαήλ μου είπε , « Προσκύνησε την εικόνα του Θεού, την οποία έπλασε καθ ‘ ομοίωση Του». Εγώ όμως είπα , « Εγώ είμαι Πυρ εκ του Πυρός, ήμουν ο πρώτος Άγγελος που δημιουργήθηκε. Θα προσκυνήσω λοιπόν εγώ τον πηλό και την ύλη ; Ο Μιχαήλ μου είπε , «Προσκύνησε, αλλιώς θα οργιστεί μαζί σου ο Θεός». Και εγώ απάντησα, « Ο Θεός Δε θα οργιστεί μαζί μου. Εγώ όμως θα βάλω τον Θρόνο μου ενάντια στον δικό του και θα γίνω σαν κι αυτόν». Τότε ο Θεός θύμωσε μαζί μου και με έριξε χαμηλά, αφού διέταξε να ανοίξουν οι καταρράκτες του Ουρανού. Όταν έπεσα χαμηλά, ρώτησε και τους εξακόσιους Αγγέλους μου, αν θέλουν να προσκυνήσουν. Εκείνοι απήντησαν, « Όπως ο Αρχηγός μας , έτσι και εμείς δεν θα προσκυνήσουμε αυτόν που είναι κατώτερος από εμάς». Και τότε ερρίφθησαν απ αυτόν και οι εξακόσιοι Άγγελοι Μαζί Μου. Απόκρυφον Ευαγγέλιον Βαρθολομαίου , 4, 54)
Το πνεύμα, είναι μόνο προσαρτημένο στη μοναδική 3D εμπειρία σας
Η μοναδικότητα που αισθάνεστε σε αυτό το επίπεδο που καθηλώνει την ψυχή σας είναι ακριβώς η ψευδαίσθηση του συνόλου των σκέψεων που έχετε φέρει στο μυαλό σας από την αρχή όλης της 3D εμπειρία σας.
Η έναρξη λέγεται ότι είναι στην αρχή, αλλά το αληθινό ξεκίνημά σας είναι έξω από τον χρόνο και την αιωνιότητα, έτσι, το πνεύμα σας είναι απλώς ένα άλλο κατασκεύασμα των δικών σας αποφάσεων μέσω της σκέψης.
Εσύ είσαι τα πάντα.
Είμαστε μόνο ένα εδώ στη Γη στην πραγματικότητα, όλα τα άλλα παρελαύνουν γύρω από την άγνοια, ως εκ τούτου ο θυμός μπορεί να σας κατακλύσει με την πρώτη όταν συνειδητοποιείτε πόσα άλλα μέρη του εαυτού σας έχουν παγιδευτεί σε μια έκσταση. Η κτητικότητα της σκέψης είναι αυτό που σας κρατά στην άγνοια όσον αφορά την καθολική ενότητα.
Το ένα εδώ απλά χωρίζεται σε πολλά και κάθε άτομο είναι απλά μια άλλη εκδοχή του εαυτού του που βιώνει τον εαυτό του μοναδικά μέσω του αλγορίθμου που του απονέμεται από τους egregores. Πέρα από τον κώδικα βρίσκεται μια κοινή ένωση μεταξύ όλων, και η εξοικείωση της ενότητας, μια αναγνώριση. Από την ανισότητα στην ισότητα.
Όλοι έχουμε κάπως παγιδευτεί και εισέλθει μέσα σε αυτό το παιχνίδι του φωτός με την προσάρτηση του συνόλου της  ψευδαίσθησης στον εαυτό μας! Αυτή η προσκόλληση στην ψευδαίσθηση είναι η αιτία που σας έχει παγιδεύσει. Η μετενσάρκωση οφείλεται στην απλή προσκόλληση κάποιου να έχει αυτή την ψευδαίσθηση.
Γιατί ήρθαμε εδώ;
Γιατί ήρθες εδώ να προσκολληθείς σε μια ψευδαίσθηση και να παγιδευτείς σε αυτή;
Η μόνη απάντηση που μπορώ να βρω μέσα μου αυτή τη στιγμή είναι ότι η απάτη, μέσα στην ψευδαίσθηση έχει ένα τόσο μεγάλο αριθμό από πέπλα που κάνει αυτή την εμπειρία εξαιρετικά δύσκολη να παραμείνει κάποιος ταπεινός και να συνεχίσει να αμφισβητεί όλα όσα δεν έχει σημασία να “σκέφτεται” στο μέλλον που θα έχει προχωρήσει πνευματικά.
Υπάρχει πάντα περισσότερη αλήθεια που σας περιμένει καθώς αυξάνεται η συχνότητα σας. Η υπερηφάνεια μπορεί να τερματίσει πρόωρα την πρόοδο εδώ, γι΄ αυτό είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα που σταματά την πνευματική εξέλιξη.
Όπως ανέφερα επίσης, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα καθώς μια ψυχή μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να έρθει ή όχι.
Είμαστε διαιρεμένες συνειδήσεις από την αιώνια ΜΙΑ που είχε διαμορφωθεί για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη μορφή σκέψης! Αυτή η μορφή σκέψης βασίζεται στον εαυτό της και απλά παραμένει στη 3D για πάντα έως ότου η προσκόλληση σπάσει και απελευθερώσει όλα τα δεδομένα!
Εκείνοι στην κορυφή της πυραμίδας που εκτελούν το Εωσφορικό σχέδιο δεν έχουν καμία ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει, αφού ελέγχονται από τη σκέψη μόνιμα, όπου η συνείδηση δεν υπάρχει – αληθινά κατάλοιπα. Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών είναι μια χαμένη μάχη, οι ελίτ δεν γνωρίζει τι στο διάολο συμβαίνει πραγματικά.
Από μέσα προς τα έξω
Σκέψη δημιουργεί και διατηρεί ένα πρότυπο εμπειρίας και η εμπειρία μας στη συνέχεια προβάλλεται μέσα από τις πέντε αισθήσεις από μέσα προς τα έξω! Όχι από έξω προς τα μέσα, όπως έχουμε μάθει να πιστεύουμε μέσα από την κατήχηση!
Η εμφύτευση λαμβάνει χώρα μέσα και η προβολή έχει την πηγή της από εκεί. Μόλις γίνει συνείδηση αυτού του γεγονότος, θα αρχίσετε να αντιστρέφετε τη διαδικασία και θα ξεκινήσετε το σχέδιο που σας ευνοεί αντί αυτού που ευνοεί τους egregore!
Σκεφτείτε με τους όρους ενός υπνωτιστής που εμφυτεύει σκέψεις στο μυαλό σας, για παράδειγμα, να αντιλαμβάνεσθε πράγματα που δεν υπάρχουν για κανέναν άλλο στον ακροατήριο. Ο υπνωτιστής  κομματιάζει την προβολή από τα μέσα. Ο έξω κόσμος δεν έχει καμία απολύτως επίδραση στην αντίληψη!
Η προτεινόμενη πραγματικότητα για το υποκείμενο αυτό είναι εντελώς πραγματική, όμως για το κοινό δεν είναι καθόλου. Ποιος βλέπει την αλήθεια;
Η απάντηση είναι και τα δύο μέρη, καθώς αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πραγματικό και για τους με την επικύρωση των σκέψεων μέσα τους, αλλά το παράδοξο είναι ότι κανείς δεν βλέπει την αλήθεια, αφού όλοι οι μάρτυρες χειραγωγούνται από φως από τη σκέψη που ξυπνά μια ψευδαίσθηση.
Η πραγματικότητα αυτή είναι το τελευταίο παράδοξο! Όταν έρθει η ώρα για εμάς να μετατρέψουμε την κατάσταση εντελώς, κυριολεκτικά δεν θα υπάρχει όριο στο τι θα μπορούμε να επιλέξουμε να ζούμε σε αυτήν την πραγματικότητα του φωτός που είναι τόσο εύκολα φθαρτή.
Προς το παρόν νομίζω, πολλοί θα επιλέξουν να παίζουν και να απολαμβάνουν την ψευδαίσθηση μέχρι έρθει η ώρα να επιστρέψουν πίσω στην αιώνια ανυπαρξία, όπου ο παράδεισος περιμένει. Το παιχνίδι τέλειωσε.
(Σ.Μ. Ο διεθνούς φήμης Άγγλος φυσικός David Bohn , του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, υποστήριζε ότι οι ανακάλυψη του Aspect συνεπιφέρει την μη ύπαρξη της αντικειμενικής πραγματικότητας. Δηλαδή ότι το σύμπαν παρά την φαινομενική του στερεότητα στην πραγματικότητα είναι ένα φάντασμα, ένα γιγαντιαίο φαντασμαγορικό ολόγραμμα.
Αλλά η πλέον εξωφρενική άποψη του ολογραφικού εγκεφαλικού μοντέλου του καθηγητή Pribram είναι εκείνη που προκύπτει ενώνοντας το μοντέλο αυτό με τη θεωρία του Bohm. Αν η πραγματικότητα του κόσμου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια δευτερεύουσα πραγματικότητα και αυτό που υπάρχει δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ολογραφική δύνη συχνοτήτων και αν ακόμη ο εγκέφαλος είναι μόνο ένα ολόγραμμα που επιλέγει μερικές από τις συχνότητες αυτές μετασχηματίζοντάς τις σε αισθητικές αντιλήψεις, τι μένει από την αντικειμενική πραγματικότητα;
Με απλά λόγια δεν μένει τίποτα, η αντικειμενική πραγματικότητα δεν υπάρχει !

Πηγή του άρθρου:

 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα