Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!

Τελικά οι περισσότεροι «Άνθρωποι» φαίνονται να είναι «κλειδωμένοι» κατά κάποιον τρόπο… να είναι «κουμπωμένοι»….. χωρίς να έχουν τελικά κάποιες δυνατότητες να ανελιχθούν σε άλλα «Πεδία», αφού κατά κύριο λόγο «χειραγωγούνται» και «ελέγχονται» σε καθημερινή βάση….και ειδικά τα τελαυταία χρόνια. Όμως από πό το έτος 1995 και μετά διαπιστώνουμε σε παγκόσμια κλίμακα… να γίνονται πολλά περίεργα φαινόμενα….όπως οι «χημικοί» αεροψεκασμοί…. να προτείνονται συνεχώς τα «εμβόλια» …να έχουν κάνει πράξη…τον «κώδικα» Διατροφής-Αλιμεντάριους…και να πλήττουν τις χώρες με σκληρά «οικονομικά» κριτήρια πτώχευσης». Αυτά φυσικά δεν είναι απλά διαπιστώσεις… τα βιώνουμε πλέον καθημερινά.
Ο σημερινός «Άνθρωπος» είναι εγκλωβισμένος σε αυτό που νομίζει ότι καταλαβαίνει και το ονομάζει «πραγματικότητα»… και προσπαθεί να επιβιώσει με το υλικό του σώμα και δείχνει να «πονά» καθημερινά… σαν ένα λιοντάρι» που βρίσκεται στο κλουβί του και να τριγυρνάει …ανήσυχο… και απλά όταν δέχεται την κάθε «ένεση» ή το «μαστίγιο» προσπαθεί να «αντιδράσει»…. αλλά τελικά ..πέφτει ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε «νάρκη»….! Μα θα πει κάποιος… εάν είναι έτσι η ζωή μας πάνω σε τούτον τον πλανήτη Γη…. δεν είναι και τόσο «αισιόδοξη» η κατάστασή μας και φυσικά η ζωή μας…και πλανάται πάντα το μεγάλο ερώτημα… υπάρχει τελικά κάποια διέξοδος;
Λοιπόν ξύπνησα σήμερα το πρωί 14/1/2016… με χαρά .και όταν κοίταξα να δω τον Ήλιο… αντίκρισα τον ουρανό γεμάτο Αεροψεκασμούς…και είπα μέσα μου…. «παλιοκουφάλες»… ότι και να κάνετε ..δεν θα σας Περάσει….! Αυτό φυσικά απλά λέγεται μια απλή «Αντίδραση» …ένας απλός τρόπος ψυχολογικής στήριξης του «Ευατού» μας …ώστε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ…. να έχουμε υψηλούς «κραδασμούς» …για να μην μας ρίξουν κάτω …ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον κυκεώνα των «Πληροφοριών» και της «Παραπληροφόρησης» … προσπαθούμε όλοι μας να εντοπίσουμε «κατά την κρίσην μας» βέβαια… ποια είναι τα «ωφέλιμα» για εμάς τους ίδιους και ποια όχι. Σίγουρα θέλει ψάξιμο και ανάλυση πολλών παραμέτρων, ώστε να καταλήξουμε σε κάποια τελικά «συμπεράσματα» ….αλλά θα τονίσω ιδιαίτερα ότι σαν «αρχή» σας… να έχετε πάντοτε το εξής… δηλαδή να μην εμπιστεύεστε «τους Πάντες» και τα «Πάντα»… αλλά ούτε και τον ίδιο σας τον «Εαυτό» μερικές φορές…διότι και ο ίδιος σας ο «Ευατός»… μπορεί να σας προδώσει στην «Πράξη». Ο επαναέλεγχος των δικών σας πράξεων αλλά και των πράξεων των άλλων… μπορεί να διαγνωστεί, αρκεί να βγείτε…σαν τρίτος «Παρατηρητής» ….και να διαγνώσετε με «Αντικειμενικά Κριτήρια» …συμπεριφορές και των δύο προσώπων…δηλαδή και του δικού σας Εαυτού και του Απέναντί σας. Γι’ αυτό χρειάζεται λίγη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σας …αλλά θα σας βοηθήσει σίγουρα να βγείτε από την συναισθηματική σας «φόρτιση» και να δείτε τα πράγματα …διαφορετικά… με άλλη οπτική γωνία.
Ως εν δυνάμει Έλληνες…χρησιμοποιήστε την «Ελληνική Γλώσσα» και ειδικά την ΑρχαιοΕλληνική ως ένα «Εργαλείο» όξυνσης του Νου. Συνταγές Αδέρφια… δεν υπάρχουν …και ειδικά η Ιστορία μας διδάσκει ότι οι Πρόγονοί μας, είχαν διαφορετικές απόψεις… υπήρχε «πλουραλισμός» ιδεών, απόψεων και σκέψεων με φιλοσοφικό υπόβαθρο …πάνω όμως σε μια «Επιστημονική Βάση».
Πάρτε εσείς ότι «Εσείς» νομίζετε ωφέλιμο για τον Εαυτό σας …για την «αυτοίασιν» σας.
Ελέγξτε τις «Δονήσεις» σας, την «Ενεργειακή» σας κατάσταση… και μην αφήνετε καμία…. μία καμία «παλιοκουφάλα» να σας ρίξει «ψυχολογικά».
Επισκέφτεστε συχνά τους Αρχαιολογικούς Χώρους…θα σας κάνει καλό.
Ένα χαμόγελο ΑΔΕΛΦΙΑ, αρκεί …να εξοντώσετε κάθε «φίλο» ή «εχθρό».
Η Ανθρώπινη Φύσις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι ασθενής και ο διαλογισμός και η αυτοσυγκέντρωσις εις τον ευατό σας, επιτάσσει σήμερον να γίνεται εκ μέρους σας πιο επιτακτική..μέσω του «Απολλώνιου» -γνώθι σ’αυτόν-.
Ο Δια+Λογισμός και κατόπιν ο Συν+Λογισμός θα σας βοηθήσει να έχετε ψυχονοητική και ψυχοσωματική υγεία.
Αδελφέ-η… εάν έχεις τα μάτια σου… «δεκατέσσερα»… μπορείς να επιβιώσεις …και να ενεργοποιήσεις την ΕΛΙΚΑ σου… που βρίσκεται στην επίφυσή σου, μέσου του αριθμού ΕΝ-ΝΕ-Α…. του «κώδικα» της Ελληνικής μας Γλώσσης.
Τελικά οι «Άνθρωποι» είναι μόνο ένα από τα εννέα είδη που περνούν το τεστ με τον καθρέφτη -ο οποίος δοκιμάζει εάν ένα ζώο αναγνωρίζει την αντανάκλασή του ως εικόνα του εαυτού του- μαζί με όλους τους μεγάλους πιθήκους (γορίλλες, χιμπατζήδες, ουραγκοτάγκους), τα δελφίνια Bottlenose, τους ασιατικούς ελέφαντες, τις ευρωπαϊκές κίσσες και τις όρκες. Τα περισσότερα ανθρώπινα παιδιά περνούν τη δοκιμή με τον καθρέφτη σε ηλικία 18 μηνών. Εντούτοις, η αξιοπιστία αυτής της δοκιμής έχει αμφισβητηθεί….! Τελικά κατά ένα μεγάλο μέρος, εστιάζοντας στην ανάπτυξη του «Ανθρώπινου Μυαλού» μέσω του Κύκλου ζωής, η «αναπτυξιακή ψυχολογία» επιδιώκει να καταλάβει πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν, να καταλάβουν, και να ενεργήσουν μέσα στον κόσμο και πώς αυτές οι διαδικασίες αλλάζουν καθώς γερνούν. Αυτό μπορεί να εστιάσει στη διανοητική, γνωστική, νευρική, κοινωνική, ή ηθική ανάπτυξη του κάθε «Ανθρώπου» και πάει… «λέγοντας»…!
ΚΩΔΙΞ=894=>3=1+1+1= ΕΝ-ΝΕ-Α… σβούρα είναι και γυρίζει….!
Ο κώδικας ΕΝΝΕΑ…είναι πλέον σε θέαση….άδραξε την ευκαιρία…θα στο γράψω και θα σας το λέγω…αρκετές φορές ….ώσπου να το χωνέψετε….πλήρως.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα