Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η Μυστική Συμφωνία για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση

Preston James, Ph.D - 11 Ιανουαρίου, 2016
 
Δεν επιτρέπεται να γνωρίζετε τίποτε σχετικά με αυτήν την μυστική Διεθνή Συμφωνία για την Οικονομική Επαναφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που το ‘VT’ το καλύπτει δημοσιογραφικά. Είναι απλά ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τα Δυτικά Έθνη δημιούργησαν το ISIS.
 
Μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές στους περισσότερους αναγνώστες του ‘VT’, ότι το ISIS δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε, και τώρα εφοδιάζεται και πληρώνεται από μια μυστική συμμαχία εθνών, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και άλλων μικρότερων αλλά πραγματικών ‘παικτών’.
Οι τραυματίες του ISIS μεταφέρονται στο Ισραήλ για νοσηλεία και μερικοί φυγαδεύονται από Αμερικανικά στρατιωτικά ελικόπτερα.
 
Ο σημερινός επικεφαλής της Επιτροπής Στρατιωτικών Υποθέσεων της Γερουσίας, γερουσιαστής Τζον Μακέιν έχει εμπλακεί βαθιά στη δημιουργία του ISIS και συνεργάζεται στενά με έναν συνταξιούχο Αμερικανό στρατηγό, που είναι τώρα στην Μέση Ανατολή και λειτουργεί ως Διοικητής του ISIS.
 
Ο γερουσιαστής Μακέιν ωθήθηκε στο κενό εξουσίας της σημερινής διοίκησης η οποία χαρακτηρίζεται από έναν πρόεδρο που πλησιάζει στο τέλος της θητείας του, και ο οποίος έχει χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της στρατιωτικής διοίκησης. Οι περισσότεροι αναγνώστες του ‘VT’ γνωρίζουν την ξένη δύναμη για την οποία ο γερουσιαστής Μακέιν εργάζεται πραγματικά, μαζί με σχεδόν κάθε άλλο μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, λόγω του Όρκου τους στο AIPAC
 
Τώρα ξέρουμε ότι ο σκοπός του ISIS ήταν να αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή, να χωρίσει την Συρία και το Ιράν σε μικρά εχθρικά μεταξύ τους κομμάτια, και τώρα να κάνει το ίδιο στην Ευρώπη δια της μαζικής μετανάστευσης, αλλά και για να προστατέψει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων στο Ισραήλ που συνδέονται με τις νέες μαζικές ανακαλύψεις πετρελαίου στα Υψώματα του Γκολάν, καθώς επίσης να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τον νέο σχεδιαζόμενο αγωγό πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.
 
Γνωρίζουμε επίσης ότι ένας άλλος λόγος για την πρόσληψη και την ανάπτυξη των μισθοφόρων που αποτελούν το ISIS, είναι να βοηθηθεί το ΝΑΤΟ στην απομόνωση και στην αποδυνάμωση της Ρωσικής Δημοκρατίας, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και να βοηθήσει στην διατήρηση της οικονομικής ηγεμονίας της Δύσης η οποία βρίσκεται σε πτώση λόγω της ανάπτυξης και της αύξησης της οικονομικής και στρατιωτικής δύναμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
 
 
Η Χαζαρική Μαφία Ρότσιλντ (RKM-Rothschild Khazarian Mafia) ήλπιζε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Αμερική σε έναν πλήρους κλίμακας πυρηνικό Γ’ ΠΠ μετά τον οποίον θα μπορούσαν να τεθούν και πάλι στην κορυφή. Μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται ότι δεν θα λειτουργήσει.
Και έχουμε δει τώρα αποδείξεις αυτής της νέας Ρωσικής στρατιωτικής δύναμης και τεχνολογικής υπεροχής.
 
Ο Πούτιν είναι γνωστό ότι είναι ένας πολύ έξυπνος και οξυδερκής ηγέτης. Έχει τα καλύτερα συστήματα του κόσμου στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου και των αμυντικών όπλων, το καλύτερο σύστημα συλλογής πληροφοριών και τους καλύτερους οικονομικούς, πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους. Αλλά μήπως παίρνει βοήθεια και από μια πολύ προηγμένη τεχνολογικά μυστική ομάδα;
 
Το σύστημα Aegis του καταδρομικού Donald Cook είχε νεκρωθεί προσωρινά κατά τη διάρκεια υπερπτήσεως δύο ειδικά εξοπλισμένων Su-24s.
 
Επίσης έχουμε το πρόσφατο πλήρες ματ του Πούτιν κατά του ISIS στη Συρία με την χρήση προηγμένων συστημάτων αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
 
Αλλά υπάρχει και ένας άλλος ακόμα πιο σημαντικός λόγος για την ύπαρξη του ISIS. Αυτός είναι για να εξασφαλίσει προσωρινή χρηματοδότηση για το πλοίο του Δυτικού πετροδολάριου των ΗΠΑ που βυθίζεται.
 
Αυτός βασίζεται στο κλεμμένο αργό πετρέλαιο του Ιράκ και της Συρίας που μεταφέρεται μέσω Τουρκίας και ένα σημαντικό μέρος του αποστέλλεται στο Ισραήλ με μια μεγάλη έκπτωση.
 
Τα έσοδα αυτά, μαζί με τα έσοδα από το όπιο του Αφγανιστάν, έχουν κρατήσει τις μεγάλες δυτικές τράπεζες στην ζωή.
 
Τώρα εδώ υπάρχει ένα απλό γεγονός που είναι δύσκολο να κατανοηθεί από τους περισσότερους.
 
Όλοι οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή που άρχισαν με τον GHWB (George Herbert Walker Bush – Μπους πρεσβύτερο) και συνεχίζονται έως τώρα, σαν σκοπό έχουν να βάλουν ένα φράγμα και να εμποδίσουν την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος της Δύσης. 
 
Οι πόλεμοι και το εμπόριο των παράνομων ναρκωτικών ουσιών είναι τόσο προσοδοφόροι και τόσο σημαντικοί ώστε να είναι σίγουρο πως χωρίς αυτά τα δολάρια, οι μεγαλύτερες τράπεζες της Wall Street και το σύνολο του Δυτικού ιδιωτικού κεντρικού τραπεζικού συστήματος θα κατέρρεαν, όπως επίσης θα κατέρρεε και το μεγαθήριο της Αμερικανικής Αμυντικής Βιομηχανίας.
Ναι, ο πόλεμος και τα ναρκωτικά έχουν σχέση με την ενδυνάμωση του συστήματος των τραπεζο-γκάγκστερς της Χαζαρικής Μαφίας Ρότσιλντ (RKM) ώστε να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πλούτο.
 
Η RKM και οι μεγάλες δυτικές τραπεζικές οικογένειες που είναι μέτοχοι, γνωρίζουν πως το σύστημά τους είναι πλέον καταδικασμένο και θέλουν να προλάβουν να αρπάξουν όσο περισσότερο πλούτο μπορούν, πριν το νέο Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα έχει μπει σε εφαρμογή, είτε αυτό είναι ηλεκτρονικό, είτε είναι ένα ‘καλάθι’ παγκόσμιων νομισμάτων, ή και τα δύο .
 
Οι τύποι που κυβερνούν στην πραγματικότητα την Αμερική (δηλ. αυτοί που έχουν διαβρώσει Πολιτεία και Στρατό) έδωσαν εντολή στους Σαουδάραβες να μειώσουν τις τιμές του πετρελαίου τους σαν επιβολή κυρώσεων κατά του Πούτιν λόγω της στήριξης του στους μακροχρόνιους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας την Συρία και το Ιράν.
 
Το ‘Επίλεκτοι Λίγοι’ πίστευαν ότι αυτό γρήγορα θα απενεργοποιούσε οικονομικά τη Ρωσική Ομοσπονδία, ιδίως όταν αυτό προστίθετο στο πραξικόπημα στην Ουκρανία που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ, και οργανώθηκε από την Βοηθό Υφυπουργό, διπλή πολίτη και Σιωνιστική προδότη Victoria Nuland.
Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος Πούτιν έδειξε πως κατέχει ανώτερες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και τους χτύπησε στο ‘φτερό’.






Όχι μόνο αντιμετώπισε η Ρωσική Ομοσπονδία την κίνηση αυτή στην διεθνή σκακιέρα, αλλά στην πραγματικότητα είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων, σαν να ήξερε το τι θα συμβεί.
 
Πόσο ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι αμέσως μετά την δημοσίευση του οικονομικού αναλυτή Mike Harris του ‘VT’, η Ρωσική Ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στην μείωση της τιμής του Σαουδαραβικού αργού πετρελαίου και ανέτρεψε την Δύση στο δικό της παιχνίδι. Μάλιστα! Αυτό ακριβώς έκανε η Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο Πούτιν ποτέ δεν ξεκινά τίποτα, αλλά ως ένας master των πολεμικών τεχνών και σκακιστής, κάνει τις πιο σοφές στρατηγικές κινήσεις στην άμυνα, που μπορεί κανείς να διανοηθεί.
 
Και η σκακιστική κίνηση του Πούτιν που υπήρξε τόσο αποτελεσματική όσο και απρόσμενη ήταν απόφασή του να ανταποκριθεί στο αίτημά του Ασάντ να βοηθήσει στην καταπολέμηση του τρομοκρατικού στρατού του ISIS, που είναι ένας μισθοφορικός στρατός των δυτικών οικονομικών δυνάμεων.
Είναι σχεδόν σαν ο Πούτιν να είχε κάποιον ή κάτι να τον συμβουλεύει, και που είναι εξαιρετικά ευφυής.
 
Προσθέστε στα πάρα πάνω τα πολύ προχωρημένα αμυντικά οπλικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου τα οποία τώρα η Ρωσική Ομοσπονδία κατασκευάζει, ώστε να αρχίσετε να αναρωτιέστε ποιος ακριβώς ή τι επικουρεί την Ρωσική Ομοσπονδία; Θα διερευνηθεί το θέμα αυτό σε ένα μελλοντικό άρθρο και θα οδηγήσει τον κάθε αναγνώστη βαθιά μέσα στον λαβύρινθο, επειδή μερικά από τα γεγονότα που σήμερα γνωρίζουμε, είναι πραγματικά πολύ, πολύ ‘περίεργα’ και πραγματικά αρκετά δύσκολα για να τα κατανοήσει κανείς.
 
Δεν έχει σημασία πόσο η Δύση προσπάθησε να προκαλέσει τον Πούτιν και την Ρωσική Ομοσπονδία σε έναν μεγάλο πόλεμο, η Ρωσική Ομοσπονδία είχε μέχρι στιγμής την εξυπνάδα και την ευελιξία να παρακάμψει την πρόκληση και να απαντήσει με σύνεση στα βασικά θέματα ένα προς ένα, χωρίς αδικαιολόγητη προκλητικότητα.
 
Η Μυστική Επαναφορά είναι υπό διαπραγμάτευσιν:
Κατά τη διάρκεια του έτους 2013, οι G20 συναντήθηκαν τρεις φορές, μία φορά στη Μόσχα (Φεβρουάριος) και δύο άλλες φορές στη Ουάσιγκτον DC (τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο).
 
Η δεύτερη συνάντηση στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο ήταν μέρος μιας συνάντησης με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Κατά τις συναντήσεις αυτές υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έγινε μια μυστική συμφωνία με βάση την αναγνώριση του γεγονότος ότι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα του Fiat ιδιωτικού χρήματος των Rothschild Khazarian δεν ήταν βιώσιμο.
 
Αναγνωρίζεται, επίσης, ότι το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ είχε παράσχει τη Δύση ένα μέσο για να κερδίσει και να αντλήσει αθέμιτα οφέλη από τον υπόλοιπο κόσμο.
 
Προφανώς αυτές οι "νέες διαπιστώσεις" από τους G20 βασίστηκαν στην παρουσία μας νέας και ολοένα και πιο ισχυρής ομάδας, που κρατάει χαμηλό προφίλ. Η ακριβής ημερομηνία αυτής της μυστικής συμφωνίας πιστεύουμε ότι ήταν τα τέλη του 2013, αλλά δεν έχουμε επιβεβαίωση. Μια καλή εικασία είναι ότι το θέμα συζητήθηκε σε αυτές τις κατ 'ιδίαν συναντήσεις αρκετές φορές με την μορφή εισαγωγικών συζητήσεων, πριν οι συμμετέχοντες να μπουν στο θέμα αυτό καθαυτό.
Το άγαλμα του Μεγάλου Δράκοντα στο City του Λονδίνου, είναι ο υποτιθέμενος μυστικός θεός του RKM (Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ) δηλ. του μεγαλύτερου παράσιτου της ανθρωπότητας σε όλη την διάρκεια της γνωστής Ιστορίας. Έχουν τώρα εξουδετερωθεί οι Δράκοι από μια άλλη πιο ισχυρή και πιο φιλική προς τον άνθρωπο οντότητα ή ομάδα;



Αυτή η νέα ομάδα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο στην συνάντηση των G20 με σημαντική παρουσία και διαφαινόμενη ισχύ, είναι διαφορετική από την Rothschild Khazarian Μαφία (RKM), η οποία έχει κρατήσει την ανθρωπότητα σε αιχμαλωσία για τα τουλάχιστον 300 τελευταία χρόνια.
 
Αυτή η νέα ομάδα φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς και με έναν τομέα βαθιά κρυμμένο μέσα σε ορισμένους άγνωστους τομείς ειδικής πρόσβασης των Μαύρων Προγραμμάτων της Άμυνας των ΗΠΑ.
 
Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συμφωνία η οποία αποτέλεσε αντικείμενο μυστικής διαπραγμάτευσης, επειδή τα εμπλεκόμενα μέρη ξέρουν πως αν αποκαλύψουν κάτι, θα τιμωρηθούν αυστηρά.
 
Αλλά φαίνεται ότι αυτή η νέα ομάδα έδωσε έκανε σαφές στα μέλη της G20 ότι το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα RKM δεν είναι βιώσιμο και ότι ο κόσμος δεν θα το δεχτεί πλέον αλλά ούτε και θα το επιτρέψει. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων το σχέδιο ήταν προφανώς να προταθεί και να εγκριθεί η αποσύνδεση του πετρελαίου από το δολάριο και να δημιουργηθεί ένα καλάθι νομισμάτων σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, στη θέση του αμερικανικού πετρο-δολαρίου, 
 
Ένα χρονοδιάγραμμα φαίνεται να έχει συσταθεί για την έναρξη αυτού του νέου Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος που θα αντικαταστήσει το Χαζαρικό σύστημα και το οποίο θα αποσυναρμολογηθεί κομμάτι-κομμάτι.
 
Ωστόσο, παρά το ότι η μυστική συμφωνία για την Επαναφορά έχει γίνει, η Χαζαρική Μαφία Ρότσιλντ και τα τσιράκια της προβάλλουν αντίσταση. 
 
Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η εν λόγω ‘’εξ αίματος οικογένεια" ήταν πάντα εξαιρετικά διπρόσωπη.
 
Η αντίσταση σε αυτή τη νέα μυστική συμφωνία εκδηλώνεται με την μορφή του ISIS, την Ουκρανία και τις μεγάλες δυτικές τράπεζες της RKM στην προσπάθεια τους να στηρίξουν τον εαυτό τους όσο περισσότερο μπορούν. Όσο περισσότερο αντιστέκονται τόσο πιο οδυνηρή θα είναι η πτώση τους παίρνοντας μαζί τους και ένα μεγάλο μέρος της Δύσης ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Το ερώτημα που τίθεται πάντα, είναι πώς θα μπορούσε μια τέτοια ισχυρή δύναμη όπως η RKM να συμφωνήσει ποτέ να παραδώσει την εξουσία της και την παγκόσμια νομισματική της ηγεμονία χωρίς να δώσει μια μεγάλη μάχη χρησιμοποιώντας τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ την διοίκηση των οποίων σφετερίστηκαν πριν από τον Α’ΠΠ;
 
Δεν έχουμε ακόμη την απάντηση στο ερώτημα αυτό, αλλά φαίνεται ότι η νέα αυτή ομάδα έχει σημαντικές αμυντικές στρατιωτικές δυνάμεις τις οποίες έχει μοιραστεί με τη Ρωσική Ομοσπονδία, και η ισχύς των οποίων ξεπερνά κάθε Αμερικανική στρατιωτική δυνατότητα, ακόμη και αν προστεθούν το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.
 
Μπορεί να είναι ο Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοχοι των κύριων μοχλών που ελέγχουν την ταχύτητα της κατάρρευσης του συστήματος RKM.
Κάποιοι με εκτεταμένη γνώση επί των νέων αμυντικών τεχνολογιών της Ρωσικής Ομοσπονδίας θεωρούν ότι αυτή έχει ένα νέο μέσον ηλεκτρονικού πολέμου, μια Αμυντική Ασπίδα η οποία είναι αδιαπέραστη και θα εξασφαλίσει μια νίκη ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε πυρηνικές επιθέσεις από τη Δύση.
 
Επίλογος
 
Καθώς αυτή η Μυστική Επαναφορά εξελίσσεται, το πρώτο πράγμα που είναι πιθανό να δούμε είναι τα εισαγόμενα εμπορεύματα να αυξηθούν σημαντικά τον πρώτο μήνα (ίσως και 20%) και ένα άλλο 20% αμέσως μετά. Ο ουρανός θα μπορούσε να είναι το όριο. Το βιοτικό επίπεδο στην Αμερική (εκτός αν η ελεύθερη ενέργεια αρχίσει να χρησιμοποιείται) είναι πιθανό να πέσει στο επίπεδο του Μεξικού στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, ίσως και πιο γρήγορα.
Καθώς το βιοτικό επίπεδο στην Αμερική θα πέφτει, ο Μεξικανικός εφιάλτης θα γίνει ακόμη πιο ανυπόφορος όταν τα ανακυκλωμένα δολάρια των ναρκωτικών που παρέχονται από τη CIA θα έχουν σταματήσει και οι θέσεις εργασίας για τους παράνομους μετανάστες θα μειώνονται.
 
Μερικοί έχουν προβλέψει ακραίες κοινωνικές αναταραχές στα αστικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής, ίσως ακόμη και ολόκληρου του κόσμου. Έτσι τώρα καταλαβαίνετε γιατί η RKM προώθησε τόσο έντονα την στρατιωτικοποίηση της Αμερικανικής αστυνομίας και συγκεντρώνει όλες τις Υπηρεσίες Επιβολής του Νόμου και των Πληροφοριών κάτω από τον κεντρικό οργανισμό της Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Τώρα ξέρετε γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αγοράσει εκατομμύρια σφαίρες, AR-16, πιστόλια των 9mm, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θώρακες και οπλισμένους φράκτες για όλες τις προηγουμένως άοπλες ομάδες της, όπως το Υπουργείο Παιδείας, ΕΡΑ, κ.λπ.
 
Τα τσιράκια της RKM που διαχειρίζονται τα πράγματα στην Αμερική αναμένεται να προσπαθήσουν απεγνωσμένα να προσκολληθούν στην εξουσία ακόμη και μετά την αποδόμηση της RKM και πιστεύουν πως αν μπορούν να κρατήσουν την δύναμή τους κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την Επαναφορά θα παραμείνουν ελεύθεροι και θα έχουν ακόμη τον έλεγχο της Αμερικής. Τα συμπεράσματα αυτά είναι πολύ πιθανό να είναι ευσεβείς πόθοι, καθώς οι περισσότεροι Αμερικανοί θα θέλουν σοβαρές αποζημιώσεις όταν η Επαναφορά προκύψει.
 
Ο λόγος που επετράπησαν τόσοι πολλοί παράνομοι και νόμιμοι μετανάστες στην Αμερική και τώρα στην Ευρώπη είναι εξαιτίας των παράπλευρων συμφωνιών που συνοδεύουν αυτή τη νέα μυστική συμφωνία για την Επαναφορά. Συμφωνήθηκε ότι τα νέα μειωμένα μέτρα στα σύνορα και η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να γραφτούν σε όλες τις νέες συμφωνίες Ελεύθερων Συναλλαγών σε μυστικές ρήτρες και αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί. Η NAFTA ήταν η πρώτη και είναι ο λόγος που τα νότια σύνορα των ΗΠΑ δεν έχουν κλείσει, παρά τα λεγόμενα της Αμερικανικής κυβέρνησης περί παγκόσμιας τρομοκρατίας. Στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη συμμετοχή σε όλα, μαζί με την RKM, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.
 
Σίγουρα μπορούμε τώρα να συμπεράνουμε ότι η RKM είναι το μεγαλύτερο αντι-ανθρώπινο παράσιτο του κόσμου. Είναι ένα πολύ παραπλανητικό συνδικάτο του εγκλήματος, ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών του κόσμου, δημιουργός πολέμων, θανάτου, φτώχειας και δυστυχίας. Είναι εξαιρετικά διπρόσωπη, έχει ζήσει από το Μεγάλο Ψέμα σε όλα τα μέτωπα, και είναι απίθανο να πέσει χωρίς να κάνει όσα πιο πολλά τεχνάσματα μπορεί. Ποτέ δεν κρατά τις συμφωνίες της και μόνον με την βία θα συμμορφωθεί.
 
Αυτό θα μπορούσε να προξενήσει μιαν ανώμαλη προσγείωση για όλους μας εδώ στην Αμερική καθώς η RKM καθαιρείται και εξαλείφεται από την εξουσία, πράγματα τα οποία από μόνα τους είναι ένα μνημειώδες έργο, λόγω του βάθους της διείσδυσης και της διάβρωσης της Αμερικής τα τελευταία 100 χρόνια, από τότε που ανέλαβαν με δόλιο τρόπο τη δημιουργία του χρήματός μας καθώς και το σύστημα διανομής του, το 1913.
 
Το ερώτημα είναι, γιατί ένας τέτοιος ισχυρός νέος όμιλος επέτρεψε τη δημιουργία του ISIS. Η φαινομενική καλύτερη απάντηση αυτή τη στιγμή είναι ότι κάτι τέτοιο ταίριαζε με το συνολικό σχέδιό τους να σπάσουν την υπάρχουσα τάξη και να εξαλείψουν την RKM, ώστε να μπορέσουν να ανοικοδομήσουν ένα εντελώς νέο οικονομικό παγκόσμιο σύστημα από το μηδέν.
 
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αυτή τη νέα ομάδα ελέγχου της ισχύος, που σήμερα επιβάλλεται μέσω της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σχεδιάζει να αναπτύξει την ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy), του ηλίου 3, ή κάποιο είδος νέου συστήματος "ελεύθερης ενέργειας" για όλους, και να δώσει ένα τέλος στην εξάρτηση του κόσμου από το αργό πετρέλαιο, τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και την πυρηνική ενέργεια.
 
Μτφρ: Γ.Βουδούρης - 2015-01-11
 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα