Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ποιοι είναι οι στόχοι που ελπίζετε να επιτύχετε αυτό το χρόνο;


Λίγες μόλις ώρες μετά την αποχώρηση του 2015. Ποιές ήταν οι λαμπερές στιγμές σας αυτόν τον χρόνο; Ποιες ήταν οι πιο σκοτεινές ημέρες του;
Ακόμα κι αν μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα κάθε φορά που το επιλέγουμε, είναι διασκεδαστικό και το νιώθουμε πιο "φρέσκο" να το ξεκινήσουμε στο σημείο που αρχίζει η Νέα Χρονιά. Ποιοι είναι οι στόχοι που ελπίζετε να επιτύχετε αυτό το χρόνο; Αν δεν το έχετε σκεφτεί ακόμα, εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να έχετε μια απτή πρόθεση του τι θέλετε να πετύχετε.
1. Αυτο βελτίωση και ανάπτυξη, να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Ποιος ξέρει τα καταπληκτικά πράγματα για τα οποία είστε ικανοί;
2. Κινητοποίηση για τα μικρό πράγματα- όταν έχουμε ένα στόχο και τον εκφράζουμε γραπτώς, τότε είναι πιο πιθανό να προσθέσουμε πριν από τα μικρά πράγματα ένα πρώην: πίνοντας περισσότερο νερό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για γυμναστική το επόμενο πρωί.
3. Αισθήματα εκπλήρωσης - κάθε μέρα εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του στόχου μας, χτίζουμε την αυτοπεποίθηση μας. Ας πούμε ότι ο στόχος σας είναι να εξοικονομήσετε χρήματα. Κάθε φορά που θα βάζετε 5 ευρώ σε ένα βάζο και το βάζετε την άκρη, ενισχύετε την εμπιστοσύνη σας και το σώμα σας αρχίζει να συνδέει την εξοικονόμηση χρημάτων με αυτά τα καλά συναισθήματα (Ευχαριστούμε Pavlov!)

4. Προσδοκάτε να φτάσετε στα σημεία ελέγχου κατά την διαδρομή. Κατεβήκατε μερικά μεγέθη στο παντελόνι; Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια ή ένα καινούργιο συνολάκι.
5. Οι στόχοι μας δίνουν σαφήνεια σχετικά με το τι θέλουμε από τη ζωή μας. Αν ζούμε την κάθε μέρα χωρίς στόχους, περνάμε τις μέρες μας, απλώς προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε. Με τους στόχους, ξέρουμε την κατεύθυνση προς την οποία εργαζόμαστε και εστιάζουμε την προσοχή μας.
«Το πρόβλημα με το να μην έχετε έναν στόχο είναι ότι μπορείτε να περάσετε τη ζωή σας τρέχοντας πάνω-κάτω στο χωράφι χωρίς ποτέ να τερματίσετε» - Bill Copeland
Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος!!!
(Ένας φίλος)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα