Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΤΟΙ

Μια ομολογουμένως, περίεργη υπόθεση. Η μυστική οργάνωση των «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ», τι δεν διάβασα γι αυτούς !!?
‘Αλλά έλεγαν για συνωμοσίες σαν ιστορίες τρόμου, κάποια ότι δεν υπάρχουν πια σαν οργάνωση και ένα σωρό λογικά η παράλογα. Θα το είχα απορρίψει σαν θέμα δικό μας, τι σχέση άλλωστε έχει με τον αλλόκοσμό και τα μυστήρια του. Μέχρι που «έπεσα» σε κάτι πάρα πολύ παράξενο, μέχρι και για μένα . Αποφάσισα τότε να κάνω μια δική μου, ενδελεχή, έρευνα και αυτά που ανακάλυψα , ειλικρινά δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω !!!!παρά μόνο σαν «αλλόκοσμη αλήθεια». Θα  σας  δώσω  την  έρευνα,  και  όπως  πάντα  τα  συμπεράσματα  δικά  σας!!
Είδα τις κάρτες τους!!!Υποτίθεται ότι ήταν ένα παιγνίδι ,που ασχολείται με την κυριαρχία του κόσμου, ένα είδος « μονόπολις».
‘Όταν υποτίθεται ότι διαλύθηκε το τάγμα των Ναιτών ιπποτών (φύλακες ιππότες των ναών ), οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό ήταν. Στην πραγματικότητα ήταν, μυστικιστική οργάνωση με
πολύ μεγάλη εξουσία οικονομική, «θρησκευτική» και πολιτική. Υποτίθεται ότι προστάτευαν τα κειμήλια του χριστιανισμού (ιερό δισκοπότηρο και κιβωτό της διαθήκης του Θεού). Η πραγματικότητα όμως ήταν ότι είχαν ένα εξελιγμένο τραπεζικό σύστημα εξουσίαζαν ηγέτες και βασιλείς της εποχής,και ήταν αποκρυφιστές με ύποπτες τελετές και σκιώδεις δραστηριότητες.
Οι κάρτες ΤΑΡΩ είναι δική τους έμπνευση . Απεικονίζουν παραστάσεις όλο συμβολισμούς που περνάνε μηνύματα σε περιοχές του νού ,με αποτέλεσμα να οξύνουν τις άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπου, όσον αφορά το προφητικό χάρισμα.
Κάποιοι εδώ θα χαμογελάσουν, άλλα στις αποδείξεις για τις άγνωστες δυνάμεις των ανθρώπων υπόσχομαι να σας δώσω να κάνετε πειράματα. Ότι και να σας πω αν δεν το δείτε μόνοι σας δεν με πιστέψετε, και θα έχετε και δίκιο.
Οι άλλοι από εσάς που είστε ανοιχτοί , έχετε βιώσει κάποιο ‘ονειρο προφητικό για σας , η έχετε κάνει χρήση της ΤΑΡΩ τράπουλας ξέρετε ότι είναι τουλάχιστον ανεξήγητη η επιτυχία στις προβλέψεις τις από σωστο αναγνώστη.
Προσωπικά αν με ρωτήσετε , σας λέω ότι αν ξέρεις να την «διαβάσεις» σωστα στους συμβολισμούς της ,είναι ακριβής . Μολονότι η κάθε κάρτα έχει δυό τρείς έννοιες όταν ξέρεις την ανάγνωση τους είναι ανατριχιαστικά ακριβής.
Με μια παρόμοια κατάσταση καρτών θα ασχοληθούμε κι εδώ! Αυτές θα είναι οι κάρτες από το παράξενο παιγνίδι των «πεφωτισμένων» που στόχος του είναι η κυριαρχία του κόσμου για τους παίχτες του!!!
Μιά  από  τις  κάρτες δείχνει  τους δίδυμους  πύργους  των  ΗΠΑ να  πεύτουν  σε  σύγκρουση με  ιπτάμενους
δίσκους,. Το σεισμό της Ιαπωνίας με ώρα και ημερομηνία. Τον προπηλακισμό πολιτικών με ντομάτες και άλλα κηπευτικά, θα μου πείτε σιγά το νέο τα είδαμε στις ειδήσεις!!!
Μόνο που οι κάρτες φτιάχτηκαν λίγο πριν το 80(!!??) Πως γίνεται να έχουν γεγονότα μετά το 2000??αυτό σκέφτηκα και εγω!!!

Αυτή η παράξενη κάστα ατόμων έχει την εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι είναι χαζοί!!!
Απόδειξη για αυτό είναι ότι ενώ έχουν εμμονή με τα σύμβολα και τους συμβολισμούς έχουν και το θράσος να τα εκθέτουν σε δημόσια θέα!!! Ο «παντεπόπτης οφθαλμός» είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο δολάριο . Αυτός που βρίσκεται στον τρούλο της χριστιανικής εκκλησίας???Συμβολίζει όπως λένε οι ιερείς το μάτι του Θεού , η μας κάνουν επίδειξη ότι όλες οι ηγεσίες τους ανήκουν???
Θα στεναχωρηθείτε λίγο με αυτά που θα διαβάσετε (λίγο , αν το πάτε ως το τέλος θα σκεφτείτε διαφορετικά)
Αρχικά τους ανήκουν τα πάντα!(δυστυχώς).Ηγέτες κρατών, θρησκευτικοί ηγέτες, τράπεζες, το ΔΝΤ ο ΟΗΕ οργανώσεις υποτίθεται οικολογικές,(που είναι αυτές οι οργανώσεις , τώρα που θα ρίξουν τα απόβλητα νότια της Κρήτης??) Η τράπεζα της Ελλάδας είναι Ελληνική? Ο Ροθτσιλντ είναι ο ιδιοκτήτης!!!Η λέσχη «ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ» τίνος είναι? Και περιλαμβάνει όλους τους ηγέτες που τελευταία συμπεριφέρονται και μιλανε στα «εξωγήινα» κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τι κάνουν ούτε τι λένε!!!
Το μόνο που καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι είναι ότι όλοι τρελάθηκαν και σε κανένα μέρος του κόσμου δε υπάρχει ησυχία , ούτε μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς φόβο!!!!
« Ξαναγράφουμε την ιστορία» μια από τις κάρτες!!!αν δεν το προσέξατε τουλάχιστον η δική μας (η Ελληνική )έχει υποστεί τα πάνδεινα!!από κάτι «κυρίες» σαν την Ρεπούση και άλλους του είδους της!!!
Σε εντελώς άσχετο χρόνο όλο και κάποιοι ηγέτες (εν μέσω πολέμων που διέταξαν και βομβαρδισμών που έκαναν ) θα ακούσετε  να  μιλάνε, για το περιβάλλον και την αλλαγή του . Τα πράσινα σπίτια ,  τα  πράσινα  αυτοκίνητα και τα πράσινα άλογα, περί φαινομένου του θερμοκηπίου !!!
Η μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου!!!Έτσι καταπιέζουν τον κόσμο τον τρομάζουν και σε λίγο θα τον σκοτώνουν ,για να ζήσει ο πλανήτης!!!!Ξαφνικά το ανθρώπινο είδος είναι υπό διωγμό!
Όπως και η λογική ότι δεν έχουμε πια δικαιώματα αυτοί που είμαστε λάτρεις του αντίθετου φύλου !! ( αυτή είναι διαταγή της ευρωπαικής ενωσης !!!  Να  ενθαρύνουμε την  ομοφυλοφιλία  !!δεν έχω θέμα με την διαφορετικότητα αλλά δεν είναι δυνατό να μου επιβάλουν φασιστικά ότι πρέπει να την ασπαστώ!!)
Δεν καταλαβαίνω , γιατί επειδή κάποιοι έχουν άλλες ερωτικές προτιμήσεις , να είμαι υποχρεωμένη , να τους καμαρώνω σε όλα τα μίντια σαν να είναι ο μόνος δρόμος για την νεολαία. Δεν είδα κανένα παντρεμένο ζευγάρι η άτομα με σχέσεις με το αντίθετο φύλλο να διαδηλώνουν για τις προτιμήσεις τους ! Δεν το κάνουν θέμα στις εργασίες τους!!
Εντάξει είναι άνθρωποι , διαφορετικοί , και έχουν  δικαιώματα , αλλά  σταματουν  εκεί  που  αρχίζουν  τα  δικά  μου!!!
Αυτά και άλλα πολλά είναι στις κάρτες, δείτε τις, για να καταλάβετε!! Το παράξενο είναι ότι όλες οι χώρες ,οι ηγέτες τους δηλαδή ακολουθούν αυτές τις οδηγίες που δείχνει ένα παιγνίδι!!!
( επιτρέψτε μου να ξεφύγω λιγο από το θέμα μας. Πόσοι από σας δεν σκέφτηκαν ότι με «το σταυρό στο χέρι δε κερδίζεις τίποτᨻ. Πόσοι από σας δεν αγανάκτησαν , γιατί βλέπουν ότι όσοι κάνουν κακό, απάτες κλπ, χαίρουν εκτίμησης ,και απολαμβάνουν αγαθά. Πόσοι δεν διώχτηκαν από την δουλειά τους από σφετεριστές! πάντα κάποια δουλειά έχει και το «καρφί»). Αυτός είναι και ο στόχος αυτών τον ατόμων που διοικεί ολόκληρη τη γή!!
Να αγανακτήσουμε, να απελπιστούμε ,να θέλουμε να ξεφύγουμε με όποιο τρόπο (τζόγος, μπάλα, κόμιξ, ουσίες,κλπ) αρκεί να μη μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στ’ αλήθεια!! Και ρωτά τώρα ο απλός άνθρωπος «μα που είναι επιτέλους αυτός ο Θεός????πως ανέχεται αν υπάρχει??γιατί δεν επεμβαινει να τιμωρήσει τους πάντες?? Άρα είναι ανύπαρκτος , αδύναμος, (αν υπάρχει)η το κακό είναι απίστευτα δυνατό!!! Οποιος έχει χρήματα είναι αφέντης ,στόχος είναι τα λεφτά και άλλα τέτοια . (μη μου πείτε ότι δεν τα σκεφτήκαμε κάποιοι???!!!!)
Λοιπόν ετοιμαστήτε για αποκαλύψεις !!!Ολα και θα τα εξηγήσουμε, και θα τα δείτε ,είναι σχέδιο που θα ναυαγήσει !! γιατί ? Έχασαν το  χρόνο!!!!
Ιδρυτής αυτής της οργάνωσης ,ήταν ο Ανταμ Βαισχάουμπ, καθηγητής και στο 1776 στο Ινγκολασταστ της Βαυαρίας (φανερά πλέον) ξεκίνησε δυναμικά , η πιο εφιαλτική ,οργάνωση για το ανθρώπινο είδος. Η 1 Μαιου ημέρα ιδρύσεως τους (φανερά!!) είναι περίεργη σαν ημερομηνία!!! Παγκόσμια γνωστή σαν παραμονή της Βαλπουργίας δηλαδή της «νύχτας των μαγισσών!!!»
Το 1784 η Βαυαρική κυβέρνηση τους διώχνει, ο Βαισχαουμπ εξαφανίζεται για λίγο και επανέρχεται για να ενωθεί το 1777 με τον τεκτονισμό, στην στοα του THEODORO OF GOOD COUNSEI του Μονάχου . Και το έτος 1782 ολοκληρώνεται η ένωσή τους.(τα συνθηματικά τους ονόματα είναι λατινικά και αρχαία Ελληνικά)
Ο πρώσος βαρώνος Αναρχασις Κλοτζ μιλάει για την νέα τάξη πραγμάτων .Ολες οι θρησκείες θα γίνουν μία, όλα τα έθνη ,θα ενωθούν (για το δικό μας συμφέρον) και ηθική, οικογένεια και αξίες να εξαφανιστούνε!!!! Καμιά ιστορία κανένα ιδανικό δεν πρεπει να υπάρχει στις «μάζες»(εδώ αναφέρει εμάς!!).
Ο Βαισχάουμπ του λέει ότι για να πετύχει αυτό το σχέδιο πρεπει να εργαστούμε στα θεμέλια της κοινωνίας που είναι η νεολαία!!
Μια από τις κάρτες τους είναι το κίνημα των «Χιπυς» και το σχέδιο προχώρησε κατά γράμμα. Η ζημιά που έκανε στη νεολαία με ουσίες , και χαλάρωση , κάθε ήθους , και αξίας είναι γνωστή!!! Το βάπτισαν μοντέρνα επανάσταση και το αποτέλεσμα το είδαμε!!!
Το μήνυμα των Ιλλουμινάτοι (σας είπα έχουν ένα θέμα με τους συμβολισμούς και το θράσος να τους δείχνουν σε δημόσια θέα!!!)
Το έχουν στο δολάριο και  στην επίσημη σφραγίδα των ΗΠΑ.
Ο αετός που εικονίζεται κρατάει μια κορδέλα στο στομα του και γράφει λατινικά(γιατί άραγε λατινικά?) “ E PLURIBUS VNUM”. Είναι κάτω από 13 αστέρια στο ένα πόδι του έχει 13 βέλη και στο άλλο ένα κλαδί ελιάς με 13 φύλλα. Μπροστά του είναι μια ασπίδα με 13 κατακόρυφες λουρίδες ο παντεπόπτης οφθαλμός με 13 σειρές λίθων .
Στα λατινικά το ετος ιδρύσεως τους (το φανερό !θα εξηγήσω γιατί το τονίζω)
MDCCLXXVI (1776) και το λογότυπο « Novus ordo seclotum” δηλαδή «Νέα τάξη πραγμάτων». Και στο πίσω μέρος του γράφει «Annouit Coeptis» πέτυχε το σχέδιο(?) όπως και το λατινικό πέντε V με χειρονομία που έμεις όταν το δούμε νομίζουμε ότι είναι το σήμα της νίκης!!!
Κι επειδή κάποια πράγματα ήταν φανερά ,και δεν ήθελαν να τους συσχετίσουν , άλλαξαν το όνομα σε «Κολούμπια»(σας θυμίζει κάτι??)
Ας κάνουμε τώρα μερικές ερωτήσεις , γιατί σε αυτό το σημείο άρχισα να καίω το μυαλό μου!!!Εσείς μπορεί να είστε πιο έξυπνοι και να έχετε εξηγήσεις , αλλά εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα μεγάλο!!!!(Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα θερμά όποιον έχει κάποια εξήγηση άλλη , να μου την στείλει στο FB santora makridi μήπως και με διαφωτήσει!!!! Ίσως η άποψή μου να είναι λάθος!!!!πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ!!!!)
Αρχικά, ας δούμε τι λένε αυτοί* Οι αριθμοί τους είναι 13 (και δεύτερο το 11)
Οι Κάρτες τους, οι χειρονομίες τους για αναγνώριση , και ότι παίρνουν κατευθείαν εντολές από το «θεό»!
Κάρτες είχαν και οι Ναϊτες με εξαιρετική πρόγνωση . Οι κάρτες των Ιλλουμινατοι είναι ακόμα πιο ακριβείς ! Παρασκευή και 13 υποτίθεται ότι αφάνισαν τους Ναιτες !!
!(έδω μάλλον γελάνε , πως είναι δυνατόν να αφανίσουν ολόκληρο τάγμα με απίστευτη δύναμη , επιρροή, και ισχυρή ενόραση,που θα τους είχαν «δεί» τους εχθρούς τουλάχιστον μια βδομάδα πριν έρθουν(!!??) Είχαν ισχυρό τραπεζικό σύστημα το ίδιο και οι ιλλουμινάτοι. Εξουσίαζαν βασιλείς και ηγέτες από κάθε εξουσία όπως οι ιλλουμινάτι. Είχαν συμβολισμούς και χειρονομίες αναγνώρισης ακριβώς όπως οι ιλλουμινάτοι!!( Τα μοναστήρια στα βιτρό τους έχουν ακόμα σύμβολα τους και ο Νταν Μπράουν τα επιβεβαιώνει όπως και πολλοί άλλοι ).Θα μου πείτε οι Μασόνοι δεν έχουν? Οι μασόνοι είναι σκάλες κατώτεροι από αυτούς είναι αυτοί που «φαινονται» για να       καλύπτουν τους παραπάνω από αυτούς!
Το άξιο απορίας είναι το τελευταίο!!! Παίρνουν «εντολές» κατευθείαν από τον «θεό»!!(έτσι λένε αυτοί εξ ου και το όνομά τους «πεφωτισμένοι!!»)
Πληροφορίες και πολύ έγκυρες είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι έχουν οι κάρτες τους!!!!! Τι είδους «θεός» όμως θα έδινε τέτοιες εντολές??
Με αυτά που κάνουν, και τα χειρότερα που σκοπεύουν να κάνουν, δεν δείχνει να είναι τα καλύτερα παιδια!!! Ότι ανακατεύονται με σκιώδεις τελετές είναι παραπάνω από βέβαιο!! Ποιος πρόεδρος ενός μεγάλου και νέου κράτους θα έμπλεκε το όνομα του σε τέτοια οργάνωση? (πολύ περισσότερη η απορία μου γιατί το κάνουν όλοι???!!!) Δεν είναι μόνο το σήμα της «νίκης» που κάνουν σαν χειρονομία!!!!είναι και κάτι πολύ χειρότερο που κάνουν όλοι οι πρόεδροι (Ομπαμα, Μπους,κλπ) ο χαιρετισμός τους προς τον Βελιάλ!!!!! Θα μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται εδώ!!!!!!!
Άλλο να είναι κάποιος , παραδόπιστος, άπληστος, ασυνήδειτος , εκμεταλευτής ( όλα τα ελαττώματα επάνω του να έχει!! Δεν είναι όμως δυνατόν να είναι οπαδός λογικής θρησκείας και όποιου «καλού Θεού!!»
Υπάρχει περίπτωση να σας πείσει κανείς ότι οι μασονία δεν εμπλέκεται σε κανενός είδος απόκρυφων τελετών????Τι νόημα έχει λοιπόν ο χαιρετισμός στον Βελιάλ?
Τίνος αφεντικό είναι και τον τιμούν?Μήπως οι πληροφορίες κι η βοήθεια προέρχονται από αυτόν? Χαιρετάνε μουσικά συγκροτήματα με αυτόν τον τρόπο, καλλιτέχνες, ισχυροί, και ηγέτες κάθε είδους!!!Όλοι όσοι έχουν «επιβάλει» έναν τρόπο ζωής ,που δεν είναι και ο καλλίτερος !!Θέλω αντίλογο σε αυτό !
Υποτίθεται ότι είμαστε σε καλλίτερη κατάσταση λόγω τεχνολογίας , προόδου, ηλεκτρισμού, κάνουμε πιο άκοπα τις δουλειές μας , δεν ζεστενόμαστε(αιρ κοντισιον) δεν κρυώνουμε(καλοριφέρ). Βοήθεια στα θέματα υγείας, πόσοι από μας είναι στα αλήθεια ευτυχισμένοι???Γιατι δεν είμαστε? Αχαριστία να είναι ο λόγος?? Μήπως φταίει κάτι άλλο?? Έχουμε βοήθεια στην υγεία μεν, αλλά κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες ασθένειες!έχουμε τεχνολογία και δεν νοιώθουμε καθόλου άνετα , χωρίς ρεύμα, και έχουμε καταντήσει ανήμποροι ως προς το να ζήσουμε, χωρίς αυτό. (Εκεί σταματάει ο πολιτισμός!!!μολις κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα !!)
Σιγά –σιγά θα απαγορευτεί η καλλιέργεια αγαθών , θα αφανίσουν με βλακώδεις δικαιολογίες ότι μπορεί να κάνει κάποιον να ζει ανεξάρτητος!!!)
Έκαναν λοιπόν την εμφάνισή τους όλοι αυτοί που είμαστε υποχρεωμένοι να τους δούμε σωστούς και σαν πρότυπα. Δεν θα δείτε μια όμορφη επιστήμονα που βρήκε ένα καταπληκτικό φάρμακο στις ειδήσεις πανω από 1 λεπτό (αν την δείξουν) θα δείτε την πορνοστάρ σε ημερήσια προβολή από τα μίντια πως , χωρίς δημοτικό επειδή έκανε τα αίσχη δημόσια έγινε διάσημη, πάμπλουτη , μετά καλοπαντρεύτηκε κάποιον μεγιστάνα.Που θα της κάνει όλα τα κέφια ,και όλοι θα λένε πόσο πανέμορφη είναι!! (και αυτή κάρτα των ιλλουμινατι όπως και η προτροπη για τα αγόρια για εθισμό σε πορνό περιοδικά.
Ποια σοβαρή πρωτόβγαλτη κοπέλα όσο πανεμορφη και καλός χαρακτήρας να είναι μπορεί να συναγωνιστεί τις άρρωστες φαντασιώσεις που φωτογραφίζουν και δείχνουν ακαταμάχητες? Με μακιγιεζ , κάθε τρια λεπτά, φωτοσοπ, ατμοσφαιρα για κάθε γούστο!!) Αποτέλεσμα, τα αγόρια μεγαλώνοντας ψαχνουν κάτι που δεν υπάρχει, οι κοπέλες αναγκάζονται για να έχουν θαυμαστές προσπαθουν να μιμηθούν και γίνονται μια από τα ίδια. Διαζύγια, εκτρώσεις, παρατημένα παιδια σε ιδρύματα!!! Ο θεσμός της οικογένειας τέλος ! Εδώ πέτυχαν εν μέρη!
Ελεύθερες οι ουσίες, τα ίδια τα κράτη τις πουλάνε! Πως θα αντιδράσει σε αυτά που του κάνουν ένα αβουλο και εξαρτημένο άτομο???Εν μέρη πέτυχαν και εδώ!
Χειραφέτηση γυναικών, πήραν τις μητέρες από την οικογένεια, και εισπράττουν φόρους , και από τον υπόλοιπο πληθυσμό όχι μόνο τον μισό που ήταν οι άντρες(καρτα τους).
Τα παιδιά τα μορφώνουν «αυτοί» όπως θέλουν .Πάνε στα σχολεία από 4 χρόνων ξεκόβουν από τους γονείς! Ξαναγραφουν, την ιστορία χωρίς ιδανικα , με ψεύτικα γεγονότα, διαστρεβλωμένη γνώση,και αποκρύπτουν το σημαντικότερο!!
!Οτι τα θρησκευτικά είναι ιστορία!! και όχι ένα φαιδρό παραμύθι!!!!
Γιατί αν κάποιος το ξέρει αυτό, «αυτοί» θα την είχαν πολύ άσχημα!!!Ενώ τώρα τους βοηθήσαμε όλοι μας!!!!!!!!!
Η καινούρια μόδα είναι να αποκτήσεις οικολογική ευαισθησία!!!Δεν φταίνε οι βόμβες!!ούτε τα χημικά, που ρίχνουν με ψεκασμους, τα βιολογικά όπλα κλπ!!!Φταίει το αποσμητικό μας! Αυτό μολύνει την ατμόσφαιρα και θα καταστρέψει το συμπαν!!! Έπρεπε να βρούνε νέο μπαμπουλα και το έκαναν! Ο πλανήτης πεθαίνει!!!(Μα τι λέτε ?και οι ανεγκέφαλοι εμείς που τα πιστε΄ψαμε!!!! Ο Πλανήτης από Αυτόν που φτιάχτηκε σιγά να μη μπορεί κανείς από μας να τον χαλάσει!!! Όταν αποφασίσει Εκείνος να το ν χαλάσει θα το καταλάβουμε όλοι μας, και «αυτοί» και μεις) Θα καταδικαζεσαι να βάλεις χρέος για να έχεις «πράσινο αυτοκίνητο» αλλιως έτσι που έμαθες τι θα κάνεις???  Υπάρχουν και οι περιβαλλοντικές
οργανώσεις!!!! Αρχηγός σε 3-4 (γνωστές για τις άγνωστες δε μπορώ να μιλήσω !!) είναι ο νεαρός γόνος Ντέιβιντ Ροτσιλντ (ψαξτε το λίγο παραπάνω αυτό το όνομα γιατί αν γράψω , αυτά που ανακάλυψα, θα ειδοποιήσετε το 166 !!!!! Να τα βρείτε μόνοι σας!!!)
(Τα ονόματα Ροκφέλερ, Ρότσιλντ , Σινκλερ , θα τα συναντήσετε παντού!και ιδιαίτερα τον νεαρο γόνο των Ροτσιλντ) Είναι πίσω από τις πιο βρώμικες υποθέσεις όλης της Γής! Σε ένα πόλεμο εφοδιάζουν και τις δύο πλευρές .Υποτίθεται, ακτιβιστές όποτε τους εξυπηρετεί)
Είναι πολύ παράξενη η κατάσταση όλη!!
!Οπως ΄΄εχουμε πει αποκλείουμε τις πιθανότητες μέχρι να μείνει η αλήθεια!!!
Έχουν όλα τα χρήματα της Γής!!( μη μου πείτε ότι έχετε πιστέψει τα περί παγκόσμιας κρίσης χρέους??? Νούμερα σε υπολογιστές είναι !!!υπάρχει τέτοιο απόθεμα χρυσού σε ολόκληρο τον κόσμο η τόσο χαρτι να τυπωθούν αυτά τα χρήματα???)Παραμύθι είναι , γιατί έτσι κρατάνε τον κόσμο υποδουλωμένο , και ένα μπαμπούλα να μην ησυχάζει!!! Κάποιος αυτούς είπε «Δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους ενός κράτους εγώ να ελέγχω τα οικονομικά του»
Αυτά ως προς την οικονομική δύναμη τους και την γεωπολιτική τους επιρροή
! Τώρα θα πιάσουμε άλλο θέμα να δούμε κάτι ποιο ενδιαφέρον.!!!(κατά την δική μου γνώμη!!δεν είναι απαραίτητο να ενδιαφέρει και σας τόσο πολύ)
Το Χόλυγουντ ξέρει πολλά !! Κατά καιρούς οι ταινίες του ,και ειδικά της επιστημονικής φαντασίας(?) Μας λένε κάποια μηνυματα για αυτούς!! Λάρα Κρόφτ παιχνιδι η ταινία, την δουλεια του την κάνει αναφέρεται ξεκάθαρα στους ιλλουμινατι!!!(μάθετε ποιος την εμπνεύστηκε!!μόνο έκπληξη σας περιμένει!!)Ματριξ, κάποιες σε αστυνομοκρατούμενες χώρες μελλοντικά !!Κάποιες άλλες που ζούν οι «κακοί» εξωγήινοι ανάμεσά μας και δεν ξεχωρίζουν γιατι χρησιμοποιούν ολογράμματα. Ο συμπαθής ΕΤ που έχει εκπληκτική ομοιότητα με γκρίζο δούλο!!!κ.α πολλές ! Όρεξη να έχετε να ψάξετε!!!
Οι Υπερήρωες των κόμιξ, εντυπωσιακοί, (Χελλ μπόυ!!) σκοτώνουν για το καλό, από άλλο πλανήτη, η εγχώριοι και αυτοί κάτι λένε !!(καρτα τους) Ουωλντ Ντίσνευ !!!μεγάλη μορφή!!(μ αρέσουν τα κόμιξ!!! Αλλά δεν γίνεται να μην τα αναφέρω . Σε όλα όσα κάνουν υπάρχει κάτι γοητευτικό!!!Αν βλέπατε έναν τύπο κακάσχημο με κέρατα , δεν θα πιάνατε κουβέντα μαζί του!!, μάλλον θα πηδούσατε από τον όροφο να μη σας δει!!!!
Με κάθε τρόπο μας «βομβαρδίζουν» ,για να μη μας φανεί ξένο το «εξωγήινο» το όχι ανθρωπινο .
Αν είναι τόσο ισχυροί γιατί δεν τα έχουν καταφέρει?? Να καταστρεψουν τα πάντα, να μη ψάχνουμε κάποιοι από έμάς? Με όλες τις «ιερές» παρεμβασεις και το κάψιμο τόσων γνώσεων, από τον Χίτλερ και τον Νερωνα τόσα βιβλία !!!!πάλι βρίσκεται άκρη αν ψάξεις!!!Τι τους φρενάρει? Τι φοβούντε? Ποιος μας δίνει βοήθεια, και υπάρχουμε, γιατί με τέτοιους εχθρούς θα είμαστε χαμένοι!!!!(χωρίς βοήθεια).
Έχουν χρονοδιάγραμμα. Μετά τι ? τα πάντα δείχνουν ότι έχει αρχίσει για όλα , μια αντίστροφη μετρηση για όλους μας!!!!( θα μου πειτε συνήθως η αντίστροφη μέτρηση στο δικό μας χρόνο τελειώνει με ένα μπουμ!!) Δεν νομίζω ότι κάποιοι σαν αυτούς φοβούνται ένα μπουμ!
Πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο!!! Αν πιάσουμε ένα τρελό σενάριο, ότι για να είναι όλα γραμμένα είναι μια ταινία που έχει ξαναπαιχτεί  και  ζούμε  σε ένα εικονικό κόσμο.,
Αν για Κάποιον πολύ Μεγάλο του είναι εύκολο να την γυρίσει εκεί που θέλει. Αν είναι έτσι , γιατί να επέμβει? Όποτε θέλει διορθώνει τα πάντα άμεσα (Αλλα έμεις ούτε  το  ξέρουμε  ουτε  μπορούμε  να το  κατανοήσουμε!!!)
Ποιος από μας ,που θα γνωρίζουμε και τους δύο «κόσμους» θα νοσταλγήσουμε αυτόν εδώ?? Οπως για κάποιον από μας ξυπνάμε το παιδι μας για το σχολείο,και μας είναι εύκολο (ισως να είναι για Εκείνον οι αναστάσεις!!!δεν ξέρω, λέω! )Αυτό που ξέρω σίγουρα , ότι με ανθρώπινο μυαλό , δεν είναι δυνατον να συλλάβω την Απόλυτη Διάνοια!!
ΥΓ
Σας υπόσχομαι ότι περισσότερο μάθω θα το συμπληρώσω!!!Ελπίζω να μη σας κούρασα!
Δείτε σας παρακαλώ πολύ τις κάρτες τους!!!Δε χρειάζονται ανάγνωση όπως τα ΤΑΡΩ! Να θυμάστε ότι πριν την πτώση των πυργων ένα συγκρότημα τους είχε εξώφυλλο την φαση της πτώσης τους !!!Πόσες συμπτώσεις πια!!
(Μη ξεχάσετε να ψάξετε για τις οικογένειες!!!)
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα