Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Οι γονείς, να είστε προσεκτικοί! Ένα 3χρονο παιδί είπε ότι κάποιος του μιλούσε τη νύχτα και αυτό που ανακάλυψαν οι γονείς του είναι συγκλονιστικό!

Οι γονείς ενός τρίχρονου παιδιού από την Ουάσιγκτον ανακάλυψαν κάτι συγκλονιστικό.
Δηλαδή, το παιδί τους είπε ότι μιλούσε με έναν ξένο μέσα από μια συσκευή παρακολούθησης παιδιών!
Οι γονείς θεωρούν ότι η ζωή τους θα είναι ευκολότερη εάν αρχίσουν να χρησιμοποιούν την κάμερα Baby Monitor. Όμως, θα πρέπει να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους που φέρνει η τεχνολογία.
Η σύγχυση του Jay και της Sarah, γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο. Συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους κατασκοπευόταν από έναν ξένο μέσα από μια οθόνη!
Οι γονείς, να είστε προσεκτικοί!  Ένα 3χρονο παιδί είπε ότι κάποιος μιλούσε σε αυτό το βράδυ και τι η μητέρα του ανακάλυψαν Είναι συγκλονιστικό!
Όταν η Sarah πήγε μέσα στο δωμάτιό του παιδιού, άκουσε μια φωνή να του λέει:
"Ξύπνα μικρό παιδί. Ο μπαμπάς σου σε ψάχνει."
Αργότερα, ο Jay άκουσε την ίδια φωνή που έλεγε: ". Κάποιος έρχεται»

Οι γονείς ήταν πολύ φοβισμένοι όταν συνειδητοποίησαν ότι κάποιος παρακολουθούσε κάθε κίνηση τους. Η αγωνία μετατράπηκε σε τρόμο όταν παρατήρησαν ότι ο φακός της οθόνης κινούταν το βράδυ σαν κάποιος να ακολουθούσε τα βήματα τους!
Επικοινώνησαν αμέσως με την κατασκευάστρια εταιρεία της οθόνης - Foscam και πήραν μια έκθεση ότι είναι πολύ πιθανό κάποιος να έχει χακάρει την οθόνη τους, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone ή υπολογιστή.
Το CBS News επιβεβαίωσε το περιστατικό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με σύνδεση στο Internet, καθώς και συνδέσεις μέσω smartphone. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το έγκλημα αυτό συμβαίνει πολύ συχνά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα