Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο << ΓΙΟΝΤΑ >> ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ STAR WARS!;! ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ!;!

Και ποιος δεν έχει δει τις ταινίες των STAR WARS ( ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΣ –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%86%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD) και πόσοι δεν έχουν εντυπωσιαστεί αλλά και πόσοι έχουν φτιάξει ομάδες τύπου Τζεντάϊ και ψάχνουν την δύναμη και κτλ κτλ!!!! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είχε τόσο επιτυχία αυτή σειρά έργων στον κινηματογράφο!;!
Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα σας πω με αποδείξεις!!!! Θα είναι σύντομα αυτά που θα σας πω μα πολύ λεπτομερές …..!!!!
Λοιπόν η εικόνα που βλέπετε στην κάτω αριστερή γωνία είναι του δαίμονα Yoda από την εικονογραφημένη μελέτη του Manly P. Hall, ( Μάνλι Π. Χολ33ος Βαθμός Ελευθερομασόνος – https://en.wikipedia.org/wiki/Manly_Palmer_Hall )!!!!
Μπορεί να βρει κάποιος πολλές πληροφορίες για τον δαίμονα Γιόντα στο εγκυκλοπαιδικό Περίγραμμα των μασόνων, των ερμητικών, των Καμπαλιστών και στην Ροδοσταυρική Συμβολική Φιλοσοφία….όχι παίζουμε έτσι!;!
levi 1
Ο Ελιφάς Λεβί, – https://en.wikipedia.org/wiki/Eliphas_Levi  ως και αυτός  Ελευθερομασόνος 33 βαθμού, αλλά και διάσημος Βρετανός Αποκρυφιστής, απεικονίζεται στην ποιο πάνω φωτογραφία όπου διεξάγει έναν δαιμονικό εξορκισμό, επικαλούμενο τον δαίμονα ( Μεφιστοφελή, επίσης γνωστό και ως << Γιόντα >>) στο χωροχρόνο μας!!!! Ο Πολιτισμός ενός λαού προέρχεται από τη λατρεία σε θεούς και δαίμονες να το θυμάστε αυτό!!!! Ταινίες και μουσική χρησιμοποιούνται για την κατήχηση!!!! Είναι παντού γνωστό ότι του Star Wars ο σκηνοθέτης George Lucas είναι σε υψηλή κατάταξη Τεκτώνων.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!

Και τι δεν έχουμε αναρτήσει για τον πλανήτη Άρη, αλλά αυτό το οποίο αναρτώ  σήμερα έχει πραγματικό ενδιαφέρον διότι το φωτογράφησε το Ρόβερ της Nasa και οι επιστήμονες λένε ότι δεν είναι κάτι το αξιέπαινο ως δείγμα κάποιου πολιτισμού που να υπήρχε εκεί!! Οι φωτογραφίες όμως δείχνουν άλλα…ας φανταστούμε βέβαια πόσες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή και εκατομμύρια βρίσκονται εκεί και τι διάβρωση έχουν υποστεί από τον άγριο καιρό του πλανήτη αυτού!!
ieroglyfika ari 1
Από την ανακάλυψή του ( του Άρη ) το 1659 οι άνθρωποι αναρωτιόντουσαν αν υπήρχε  ζωή εκεί ή κατοικούσε κάποτε κάποιος πολιτισμός, στον κόκκινο πλανήτη!! Οι ερευνητές έχουν δώσει πληθώρα  εικόνων που λαμβάνονται από το διαστημικό Ρόβερ της NASA στον Άρη όπου ψάχνει για κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο κόκκινος πλανήτης είναι, ή ήταν,  κατοικήσιμος από νοήμονα όντα.
Οι πιο πρόσφατες εικόνες  είναι αυτές όπου στις πέτρες φαίνεται να έχουν αρχαία χαρακτικά αιγυπτιακά ιερογλυφικά!!

Με το φως του Ήλιου….(Τηλεπάθεια-Συχνότητες)

Η κυματική αλληλεπίδραση είναι καθοριστική για τη βιολογική μας δομή και για τη βέλτιστη λειτουργία μας. Τα βιολογικά συστήματα …είναι ευαίσθητα σε φυσικά και τεχνητά Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Οι διαταραχές στα περιβαλλοντικά πεδία …μπορούν να επάγουν μεταβολές σε οργανισμούς που αντλούν πληροφορία από τα πεδία αυτά. Οι συχνότητα και το εύρος των πεδίων αυτών…επηρεάζουν τη ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μας κατάσταση. Οι συχνότητες ELF ( κύματα…… ELF = Extremely Low Frequency) του συντονισμού Schumann …..συνδέονται στενά με εκείνες των ανθρώπινων εγκεφαλικών κυμάτων. Φυσικές ή τεχνητές μεταβολές του SR …μπορούν να επηρεάσουν τη δημιουργία των εγκεφαλικών κυμάτων. Συγκεκριμένα, …μπορούν να οδηγήσουν σε μεταβολές των προτύπων και των συχνοτήτων του συντονισμού και των σχετικών φαινομένων… όπως ομοιόσταση, ύπνος REM, φαινόμενα Ψι και θεραπεία. Οι άνθρωποι εδώ στη Γαία…παρουσιάζουν «σχεδόν ταυτόσημα το EEG» (Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) ….. δηλαδή εγκεφαλική δραστηριότητα στα 7,8 - 8 Hz, που διαρκεί…. από ένα έως πολλά….! Στην ουσία Αδέλφια… είμαστε ηλεκτρομαγνητικά… παρά χημικά όντα. Φυσικά …οι Υγροί Κρύσταλλοι (DNA, οι Εγκεφαλικές Κοιλίες και οι Κυτταρικές Δομές) του ανθρώπινου σώματος…… μπορούν να λειτουργήσουν σαν ΚΕΡΑΙΕΣ …για εντοπισμό και αποκωδικοποίηση τέτοιων παγκόσμιων και τοπικών σημάτων ELF. Θα πρέπει να επισημανθεί εδώ…. ότι υπάρχει έντονη συσχέτιση μεταξύ διαταραχών της συμπεριφοράς στους ανθρώπους των περιόδων της ηλιακής και της γεωμαγνητικής αναταραχής. Οι γεωμαγνητικές ανωμαλίες (Τεκτονική Παραμόρφωση, Γαιόφως, Διαταραχές Γεωμαγνητικού Πεδίου) …..μπορούν να επάγουν ορισμένες μορφές ανώμαλης αντίληψης, όπως ακουστικές και οπτικές παραισθήσεις, και TLT (Παροδικές Διεγέρσεις Κροταφικού Λοβού, ή Μικροί Παροξυσμοί).

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…..
Οι Δίαυλοι επικοινωνίας με τους αποκαλούμενους (θεούς) του Ολύμπου και όχι μόνον….. βρίσκονται επάνω στην επιφάνεια της σημερινής Ελλάδας…και είναι με τέτοιο τρόπο κατανεμημένοι ώστε να σχηματίζουν τέλεια γεωμετρικά σχήματα…όπως πάνω έτσι και κάτω...! Οι Ουράνιες Οντότητες,….ανώτατες και ανώτερες, είναι Πυρφόρες και Φωτοφόρες και πάλλονται σε πολύ υψηλές συχνότητες….εκτός του φάσματος του ηλιακού μας φωτός, για να παραμένουν αόρατες. Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τα ανώτερα Όντα….χρειάζεται να έχουμε ένα είδος…ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ. Η τηλεπαθητική αυτή δραστηριότητα του κάθε ανθρώπου….έχει δύο σκέλη: Η πρώτη αφορά στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από τα ουράνια σώματα και τον επηρεάζουν…άμεσα και η δεύτερη αφορά στην μεταξύ ανθρώπων εκπομπή και λήψη, ανάλογα με την ευαισθησία κάθε ανθρώπου πομπού-δέκτη. Η τηλεπαθητική δραστηριότητα…έχει σχέση με το μήκος κύματος της ακτινοβολίας που εκπέμπεται από το ουράνιο σώμα που κάθε φορά εξετάζουμε….! Αν είναι ορατή την βλέπει. Αν είναι μικρή υπεριώδης την «πιάνει» στο ανάλογο κύμα….αφού επιδρά στα κύτταρα μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπέρυθρες, τις ραδιοφωνικές κ.λπ. Όταν ένας άνθρωπος πλησιάζει μια τηλεόραση χωρίς κεραία…η εικόνα, το χρώμα, χαλάει και επανέρχεται μόλις απομακρυνθεί. Αυτό σημαίνει…ότι ο άνθρωπος εκπέμπει κάποια κύματα και την επηρεάζει ανάλογα. Έτσι όμως….κατά τον ίδιο τρόπο….επηρεάζει και έναν συνάνθρωπό του.
Ακόμη…ΑΔΕΛΦΙΑ… και τα ραντάρ και η TV επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους. Αν λάβουμε υπ' όψη μας το δυναμικό-ηλεκτρικό πεδίο του εγκεφάλου που είναι της τάξης των 5-500 mv (χιλιοστά του βολτ), η οποία εκπέμπεται με μορφή κυμάτων 1-100 κύκλων σε κάθε δευτερόλεπτο,…τότε η τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων εντοπίζεται στην τελευταία άκρη των μακρών κυμάτων

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ …(4ο μέρος)

Ξυπνήστε…
Ξυπνήστε την επόμενη μέρα και πείτε είμαι μια ΧΑΡΑ, είμαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, όλα θα πάνε ΚΑΛΑ. Πιστέψτε το. Δεχτείτε την ΕΥΘΥΝΗ για όσα συμμετέχετε, για ότι σας συμβαίνει και αν κάτι δεν σας αρέσει ρωτήστε τον ΕΑΥΤΟ σας, με ποιον τρόπο θα το ΑΛΛΑΞΕΤΕ και να λειτουργήσετε προς ΟΦΕΛΟΣ δικό σας, αλλά και των γύρων σας. Αν θέλετε να αλλάξει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας, θα αλλάξει αρκεί να το στοχοποιήσετε. Ενεργοποιήστε και τους διπλανούς σας, κάνοντας μία καλή πράξη, χωρίς ιδιοτέλεια. Προσφέρετε απλόχερα με αγάπη, χωρίς αντάλλαγμα. Η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Μας ανεβάζει…. Οραματιστείτε έναν ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. Μην αναπαράγετε ότι τώρα…. την «βάψαμε»…. ωχ έχουμε οικονομική κρίση… κλπ, αυτά μας τα «έσπειραν», για να μας χαμηλώσουν τους κραδασμούς, ώστε να μας διαβάλλουν τη συχνότητα. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Βάλτε μια σφραγίδα στον ΕΑΥΤΟ σας. ΕΠΙΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ. Τα δικά μου «λόγια» σας παροτρύνουν, ώστε ΕΣΕΙΣ με τα δικά σας «ΛΟΓΙΑ», να μιλήσετε στον ΕΑΥΤΟ σας και να τον πείσετε ν’ αλλάξει ΣΤΑΣΗ. Πείστε πρώτα τον εαυτό σας και αφήστε να ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Να μετουσιώσετε το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ τοπίο, που θα αλλάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της γης. ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΩΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ…! Αυτός ο «χρόνος», όπως τον ορίζουμε εδώ στη γη, τώρα πλέον είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ. Ήρθε η ώρα ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ να γίνεις «ΤΕΧΝΙΤΗΣ» του ΦΩΤΟΣ και της νέας πραγματικότητας. Η πραγματικότητα μας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ το πώς θέλουμε να είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ γύρω μας και έτσι θα γίνουν. Εμείς οι ΙΔΙΟΙ θα αλλάξουμε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, χρησιμοποιώντας με απλό τρόπο τη δέσμευση της αποφασιστικότητας και τη θέληση που θα διαθέσουμε για έναν ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν περιμένουμε ΒΟΗθΕΙΑ από κανέναν εξωγήινο παράγοντα. Σας το λέγω πολύ απλά… π.χ. εάν έρθει κάποιος στο σπίτι σας που κατοικείτε αυτή την στιγμή…. παράνομα, και το παραβιάσει, τι θα κάνετε; Θα περιμένετε το γείτονα να ξυπνήσει και να αντιδράσει για εσάς…. κι εσείς θα κάθεστε του καλού καιρού και θα κοιτάτε; Ή θα αντιμετωπίσετε ΜΟΝΟΙ σας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Έτσι είναι ακριβώς και με τη γη. Είναι το τωρινό μας ΣΠΙΤΙ κι ΕΜΕΙΣ οι κάτοικοι της, θα αντιμετωπίσουμε σθεναρά κάθε ΕΠΙΔΡΟΜΗ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ. Μην νιώθετε ότι είσαστε «μικροί» και «αδύναμοι» κρίκοι. Είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ μας, πιο ενεργά και πιο δυναμικά. Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ μπορεί να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας.

Λησμονιά μου

Λησμόνησα τα θέλω μου, επειδή ήταν πολύ έντονη η επίδραση των πρέπει τους.
Λησμόνησα τους στόχους μου, επειδή μου επέβαλαν συνέχεια τους δικούς τους.
Λησμόνησα το πάθος μου, επειδή θεωρήθηκε αμαρτία.
Λησμόνησα την αγάπη μου, επειδή μου δίδασκαν το φόβο.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Στο παρακάτω βίντεο ο φυσικός Nassim Haramein εξηγεί πώς οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας. 
Το κείμενο αυτό είναι μετάφραση των λόγων του.
Ο Einstein ένωσε μαθηματικά τις δύο έννοιες του χώρου και χρόνου και έφτιαξε μια λέξη: «χωροχρόνος». 
Εγώ την μετέτρεψα σε «χωρομνήμη», γιατί χωρίς μνήμη δεν υπάρχει χρόνος. 
Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το προηγούμενο δευτερόλεπτο δεν θα υπήρχε χρόνος, επομένως δεν θα υπήρχε εξέλιξη. 
Βασικά, υπάρχει αυτή η επί πλέον διάσταση η οποία είναι μνήμη επί της δομής του χώρου. 
Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε ότι όταν μαθαίνετε κάτι, μετατρέπετε την δομή του χώρου. 
Ακόμα και σωματικά, γνωρίζουμε ότι τα γονίδια σας αλλάζουν, γνωρίζουμε ότι το DNA σας αλλάζει, γνωρίζουμε ότι και άλλα παρόμοια πράγματα συμβαίνουν. 
Εκκρίνετε όλων των ειδών τις ορμόνες. 
Κάνετε πάρα πολλά πράγματα, και τα πράγματα αυτά στην πραγματικότητα αλληλεπιδρούν με ένα πεδίο πληροφοριών, το οποίο αφήνει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες αποτυπωμένες στην δομή του χώρου καθώς ταξιδεύετε μέσα στον χώρο, μέσα στο διαστημόπλοιο που ονομάζουμε Γη. 
Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές γίνονται διαθέσιμες και αυτό για πρώτη φορά υποστηρίζει την ιδέα ότι το μορφογενετικό πεδίο είναι παρόν. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.





Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.

....

Ότι ενεργεί παράγει συχνότητες και τις ονομάζουμε ενέργειες.
Η σκέψη παράγει και αυτή εκπέμποντας συχνότητες-ενέργειες, αλλά και ως δέκτης δέχεται τις ενέργειες, τις οποίες το σώμα η σάρκα σωματοποιεί, την λύπη και την χαρά, αυτά συμβαίνουν στο λογικό μέρος του ανθρώπου τα συναισθήματα, ενώ στις αισθήσεις το σώμα δέχεται τις παθητικές ενέργειες, που ενεργούν στην αύξηση και την μείωση, είναι παθητικές ενέργειες-συχνότητες, έχουν μια κορυφή, και εξαρτώνται από αυτή συγκεντρώνοντας τις ενέργειες στην αυξομείωση των ενεργειών πάνω στις κορυφές τους, δημιουργώντας το πάθος και τις επιθυμίες.
Όλες αυτές οι ενέργειες είναι θνητές ενέργειες θνητών σωμάτων.

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται ως δέκτης που είναι τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού στο περιβάλλον, αλλά και ανάμεσα στους ανθρώπους και τις κοινωνίες ανθρώπων μέσα από την αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων.

Το ένα είναι το λογικό μέρος του εγκεφάλου, που παράγει και σωματοποιεί τα συναισθήματα, και το άλλο η σάρκα η οποία αυξομειώνει τις ενέργειες-συχνότητες τις οποίες και σωματοποιεί μέσα από μία κορυφή,  και δημιουργούνται οι αισθήσεις μας.

Ο άνθρωπος και οι συχνότητες που τον περιβάλλουν

Γράφει ο Ντένης Μαλαπέτσας*
Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από πολλαπλά λειτουργικά κομμάτια, άλλα γνωστά όπως λόγου χάρη το καρδιαγγειακό σύστημα και άλλα ολιγότερα γνώριμα όπως το λειτουργικό κομμάτι των συχνοτήτων που εκπέμπουμε και λαμβάνουμε. Οτιδήποτε παράγει ενέργεια από οργανισμούς μέχρι φυσικά και τεχνητά φαινόμενα εκπέμπει συχνότητες. Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε περιβάλλεται από συχνότητες οι οποίες αλληλεπιδρούν επηρεάζουν και επηρεάζονται με ότι υπάρχει και έχει ενέργεια. Επομένως ο άνθρωπος ζεί σε ένα που περιστοιχίζεται από συχνότητες.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα(ΗΜΚ) σε διάφορες συχνότητες ανάλογα με την λειτουργία του. Από αποτελέσματα πειραμάτων εξακριβώθηκε ότι σε ΗΜΚ ΒΗΤΑ παράγονται σε εγρήγορση η ένταση 13 εως 60 ΗΖ, σε ΗΜΚ ΑΛΦΑ παράγονται σε φυσική νοητική χαλάρωση 7 εως 13ΗΖ, σε ΗΜΚ ΘΗΤΑ παράγονται σε κατάσταση υπνηλίας 4 εως 7 ΗΖ και σε ΗΜΚ ΔΕΛΤΑ παράγονται όταν βρισκόμαστε σε βαθύ ύπνο 1 έως 4 ΗΖ. Την λειτουργία του οργανισμού μας θα μπορούσαμε να την παρομοιάζαμε με πομπό και δέκτη μαζί. 


Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως δηλαδή η συχνότητα των σεισμικών κυμάτων συντονίζεται με τις κατασκευές και δημιουργεί ρωγμές έτσι και η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.

Εκεί που όλα έγιναν για πρώτη φορά



«Θυμάσαι με ευγνωμοσύνη εκείνους που άγγιξαν τα ανθρώπινα συναισθήματά σου. Η ζεστασιά είναι το βασικό στοιχείο για ένα φυτό που αναπτύσσεται και για την εξέλιξη μιας παιδικής ψυχής». Καρλ Γιούνγκ

Ο Καρλ Γιούνγκ υπήρξε από τις μεγαλύτερες μορφές της μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Πέραν της δεδομένης επιστημονικής του επάρκειας, ο Καρλ Γιούνγκ, ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος που ασχολήθηκε με τη μεταφυσική και με την αστρολογία. Ο Καρλ Γιούνγκ έδωσε πολύ μεγάλη σημασία στην αυτογνωσία και όπως χαρακτηριστικά έλεγε «το να γνωρίζεις το δικό σου σκοτάδι, θα σε οδηγήσει στο να αποδεχθείς το σκοτάδι των άλλων». Λογικό και ταυτόχρονα, ηθικό! Βασικός παράγοντας στο να μάθεις και το φως και το σκοτάδι, είναι η οικογένεια. Όσα εκείνη προσφέρει στο άτομο και στην υγιή ψυχολογική του ζωή, δε διέφυγαν της προσοχής του Καρλ Γιούνγκ…
Ιερή υπόθεση.
Στην αρχαία Ελλάδα, η θεά Εστία, προστάτευε τον οίκο και την οικογένεια. Η οικογένεια και ό,τι την αφορούσε, αποτελούσαν ιερές υποθέσεις. Άλλωστε και από τα Ομηρικά Έπη, θα έχεις παρατηρήσει πως όλοι οι ήρωες, όταν αυτοσυστήνονται, δεν ξεχνούν να αναφέρουν το όνομα του πατέρα τους και την οικογενειακή τους καταγωγή. Οι πρόγονοι και η οικογένεια, αποτελούσαν και αποτελούν πολύ σημαντικά πρόσωπα για τον άνθρωπο. Είναι βασική ανάγκη του ανθρώπου να ξέρει από πού έρχεται. Μια «μαγική» ανάγκη, τον ωθεί να ξέρει οτι υπήρχε και πριν γεννηθεί. Ακούγοντας ιστορίες για τον παππού μας και για τη γιαγιά μας όταν εκείνοι ήταν παιδιά, για κάποιον παράξενο λόγο, νιώθουμε οτι ήμασταν και εμείς εκεί. Παράξενος λόγος; Όχι, είναι η αγάπη…
Εκεί που πρώτα έκλαψες και γέλασες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;



Φως είναι ο Νους, η χαρά της ζωής.
Σκότος είναι ο Αντινούς η ανυπαρξία της ζωής.

Φως και Ζωή είναι το σώμα η ψυχή από φως, που υποδέχεται τον Νου από φως, και γίνεται ο Νους υπάρχων στον χώρο από φως τα φωτεινά πεδία.

Ανυπαρξία είναι ο Αντινούς το πνεύμα, το πνεύμα είναι από πυρ ασώματο, από ενέργεια-ύλη ασώματη, ανύπαρκτη, εικονική, και σκοτεινή.

Όταν ο Πύρ-Φως Άγιος Λόγος, ενωθεί με τα στοιχεία του Σκότους που είναι το πυρ-πνεύμα, δημιουργείται μία καινούρια φύση από πυρ, όπου η ζωή το σώμα γίνεται υπάρχων και γεννιέται από τον έρωτα την έλξη, αλλά από την φθορά και θάνατο μαζί.

Το πνεύμα που δημιουργείται από την ένωση αυτή,
είναι οι θνητές ενέργειες θνητών σωμάτων, οι αισθήσεις και σκέψεις συναισθήματα πάθη κι επιθυμίες, θετικές και αρνητικές

.............
Η ψυχή όταν εισέρχεται στην καινούρια θνητή φύση, έχει τον δικό της Νου και σώμα από τέλειες ενέργειες, είναι αθάνατη αέναη αεικίνητη και δεν επηρεάζεται από το πυρ και πνεύμα. και περιφέρεται στο σύμπαν.

Όταν η ψυχή γίνεται υπάρχων μέσα στην θνητή φύση της Γης, ενδύεται το πυρ ως σώμα, και ως λογική το πνεύμα.
και γίνεται ο θνητός άνθρωπος της Γης.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Τι γνωρίζουμε για την Τεταρτη Διασταση; Μετά από την πρόσφατη ανακάλυψη που φέρνει την επιβεβαίωση των παράλληλων κόσμων και διαστάσεων ένα βήμα πιό κοντά, αναρωτιόμαστε πως θα αλλάξει η θέασή μας για τον κόσμο και το σύμπαν μετά την αποκάλυψη των άλλων διαστάσεων.
«Tο σύμπαν μας δεν είναι παρά μία από τις «φυσαλίδες» που δημιουργήθηκαν, πέρα από την οποία υπάρχουν άλλες «φυσαλίδες», όπως επίσης και περιοχές που βρίσκονται στη διαδικασία πληθωρισμού. Παρόλο που δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει έξω από τη δική μας «φυσαλίδα», αν δύο «φυσαλίδες» δημιουργήθηκαν αρκετά κοντά, ώστε να βρίσκονται σε επαφή πριν απομακρυνθούν με τη διαστολή του χώρου, τότε η μία θα έχει αφήσει κάποιο «αποτύπωμα» στην άλλη. Έτσι, αυτό που υποστηρίζει πως ανακάλυψε ο Τσάρι είναι ουσιαστικά το «αποτύπωμα» μιας γειτονικής «φυσαλίδας» στο σύμπαν μας.»
Ποιές είναι όμως οι ιδιότητές τους; Πως μπορεί ο άνθρωπος να ανακαλύψει τα μυστικά τους με τις φυσικές τρισδιάστατες αισθήσεις του; Μπορούμε να κάνουμε μερικές ανακαλύψεις αν αναζητήσουμε την θεωρία της κοντινότερης διάστασης πέρα από τις δικές μας, την Τεταρτη Διασταση, μέσα από το πέρασμα των αιώνων, την Φανταστική Λογοτεχνία και τον Κόσμο της Τέχνης που έριξαν φως στο ζήτημα. Ας δούμε παρακάτω:
«Η Τεταρτη Διασταση έχει γίνει γνώριμη έννοια από το 1910.Κυμαίνται από την Πλατωνική ιδέα ως την θεωρία του Παραδείσου, και είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα που ζορίζουν την σύγχρονη Επιστήμη. Η Τεταρτη Διασταση θα μπουρουσε να ειναι τα παντα για τον Κοσμο» Linda Dalrymple Henderson
Με τα πάθη που διέγειρε η διαμάχη του “Notorious Mr.Slade” ήταν μάλλον αναπόφευκτο πως η αντιπαράθεση θα γεννούσε εν τέλει ένα μυθιστόρημα Best Seller. To 1884, μετά από μία δεκαετία οξείας αντιπαράθεσης , ο Κληρικός Edwin Abbot που ήταν Διευθυντής του London School έγραψε το αιφνιδίως επιτυχημένο Flatland: A Romance of Many Dimensions by a Square”.
Λόγω του αυξημένου θαυμασμού του κόσμου για τις ανώτερες διαστάσεις, το βιβλίο έγινε αμέσως επιτυχία στην Αγγλία με εννιά επιτυχημένες επανεκτυπώσεις από το 1915 και άπειρες εκδόσεις. Το συνταρακτικό στοιχείο για το Flatland ήταν πως ο Abbot για πρώτη φορά χρησιμοποίησε τις flatlandαντιπαραθέσεις που υπήρχαν σχετικά με την τέταρτη διάσταση ως ένα όχημα για γίνει δηκτικός στην κοινωνική κριτική και την σάτιρα και έθεσε «παιχνιδιάρικες» απορίες σε ανθρώπους που αρνούταν να υποστηρίξουν την ύπαρξη άλλων κόσμων.
Το Flatland του Abbot είναι η μεταμφιεσμένη κριτική στην μισσαλοδοξια και την αποπνικτική προκατάληψη της Βικτοριανής Αγγλίας. Ήρωας του βιβλίου είναι ο Κύριος Square, ένας συντηρητικός κύριος που ζεί σε μία κοινωνικά διαχωρισμένη δυσδιάστατη γη όπου οι κάτοικοι της είναι όλοι γεωμετρικά σχήματα. Οι γυναίκες που κατέχουν την χαμηλότερη βαθμίδα της κοινωνικής Ιεραρχείας είναι απλές γραμμές, οι ευγενείς είναι πολύγωνα ενώ οι Αρχιερείς είναι κύκλοι.Όσες περισσότερες πλευρές έχουν, τόσο μεγαλύτερη είναι και η κοινωνική βαθμίδα.
Οποιαδήποτε συζήτηση για την 3η Διάσταση απαγορεύεται και οποιοσδήποτε την αναφέρει υποβάλλεται σε τιμωρίες διαφόρων ειδών. Ο Κύριος Square είναι ένας αγαθός άνθρωπος που δεν θα σκεφτόταν ποτέ να προκαλέσει με τις πράξεις του. Ώσπου μία μέρα η ζωή του θα αλλάξει όταν τον επισκέπτεται ο μυστηριώδης Άρχοντας Sphere, μία τρισδιάστατη σφαίρα. Εμφανίζεται στον Κύριο Square σαν κύκλος που αλλάζει σχήματα με ένα μαγικό τρόπο και προσπαθεί υπομονετικά να εξηγήσει πως προέρχεται από έναν άλλο κόσμο που ονομάζεται Spaceland όπου όλα τα αντικείμενα έχουν τρεις διαστάσεις. Όμως ο Κύριος Square είναι αμετάπειστος και υποστηρίζει πεισματικά πως μία Τρίτη διάσταση δεν γίνεται να υπάρχει.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Η ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πως μπορούμε να προσεγγίσουμε τις Παραλληλες Διαστασεις; Για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην αναζήτηση των παράλληλων πραγματικοτήτων θα πρέπει αρχικά να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές της θεωρίας:
Η βαθύτερη δομή των περισσότερων πραγμάτων στο Σύμπαν φαίνεται πως έχουν την μορφή του Κύβου ή ενός πλέγματος. Έτσι φαίνεται πως είναι η διαδικασία με την οποία το Σύμπαν δημιουργεί Τάξη σε ένα αρχέγονο και αφηρημένο επίπεδο.Η Υπόσταση  του Φρακταλικού Κύβου και το ξεδίλωμά του αποκαλύπτει το πως επεκτείνεται το Σύμπαν. Αυτή η διαδικασία παρέχει το πλαίσιο μέσα από το οποίο Παραλληλες Διαστασειςδημιουγείται η Χρυσή τομή . Το Εξωγενές ξεδίπλωμα αυτού του κύβου είναι μία περίπλοκη διαδικασία ( Η αρσενική διαδικασία σε διπολική θέαση, καθώς η Θηλυκή αποκαλύπτεται εκ των έσω). Και φυσικά το αποτύπωμα του Κώδικα της Ζωής των βιολογικών Όντων, το DNA ακολουθεί την ίδια Σπειροειδή Χρυσή Γεωμετρία με έναν τρισδιάστατο Ελικοειδή τρόπο.
Οι Φρακταλικοί Κύβοι είναι η σφραγίδα των Ψυχεδελικών ταξιδιών και οραματίζονται συχνά με μία απίστευτη πολυπλοκότητα από εκείνους που πειραματίζονται στα αστρικά ταξίδια χρησιμοποιώντας Ψυχοτρόπες Ουσίες. Εμφανίζονται συχνά Ζωντανοί με έντονη ζωτικότητα και διαρκή κινητικότητα. Οι Κύβοι ή αλλιώς «Μονάδες Συνειδητότητας» είναι οι μικρότερες και αόρατες μονάδες στο Σύμπαν. Τα πάντα έχουν δημιουργηθεί από αυτούς τους Αρχέγονους Κύβους που εμφανίζονται επίσης και με την ονομασία «διανοητικό Περίβλημα». Κάθε ένας από αυτούς τους Κύβους σηματοδοτεί μία μονάδα συνειδητότητας και συχνά εμφανίζεται συμβολικά ως Οφθαλμός που υποδηλώνει Συνειδητότητα και Αισθητικότητα. Αυτοί οι κύβοι σχηματίζουν μία στοίβα για να πάρουν μορφές όπως αυτές που παίρνουν τα κτίρια με σκοπό να δημιουργήσουν μία ακόμη πολυπλοκότερη συνειδητότητα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Αμέ, ξαναφτάσανε σύντροφοι τα Πρωτούγεννα. Η πρώτη γιορτή του χρόνου, που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί χρονικά, πέφτει στο τέλος του χρόνου. Μην ασχολούμαστε όμως με αυτό. Εδώ μιλάμε οτι ξαναήρθαν τα Χριστούγεννα σαν συστηματική ημερολογιακή μαλακία των ανθρώπων, οι οποίοι πέραν του φυσικού χαρίσματος τους στην βλακεία, μπλέξανε και με την θρησκεία, και την μαλακία την κάνανε συστημική.
Μ” αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, είπε μια μοντέλα κατά προσκήνιον και βιζιτού κατά παρασκήνιον. Της αρέσουν, τι να κάνουμε τώρα; Όπως σε σένα αρέσει ο μπακλαβάς, έτσι και σε αυτήν της αρέσουν τα Χριστούγεννα. Ο κόσμος είναι ωραία ντυμένος, τα πάντα είναι στολισμένα, η μοναξιά επιτείνεται, κι άρα οι τιμές ανεβαίνουν για την παροχή της υπηρεσίας που προσφέρει η οπαδός των Χριστουγέννων.
Αυτό βέβαια που δεν μας είπε η καλλιτέχνις του πούτσου, είναι αν της αρέσει κάτι άλλο, πέραν της φουσκωμένης αμοιβής της. Όπως δεν μας το είπαν και οι εκατομμύρια πιστοί του Χριστού, που αυτήν την εποχή δεν κατακλύζουν τους ναούς και τα λοιπά λατρευτικά κέντρα. Αυτά κατακλύζονται όταν Εκείνος έχει πεθάνει και προτίθεται να αναστηθεί. Έχει ένα μπέρδεμα ο πιστός, όπως και να το κάνεις, αλλά βρε δεν βαριέσαι αδερφέ. Την υγειά μας νάχουμε.
Να την έχουμε για να γιορτάζουμε την απόλυτη γιορτή της ξεφτύλας. Ξεφτύλα πρώτη που κανείς δεν ακολούθησε στην χρονιά που πέρασε,  το κεντρικό νόημα της διδασκαλίας του γιου του Θεού. Θυμήθηκε κανείς την αγάπη ή την επιβίωση του πρωτίστως; Ξεφτύλα δεύτερη, που στολίζει ο μαλάκας τα έλατα. Τα περήφανα δένδρα που τους έλαχε να πεθάνουν αποξηραμένα, δίπλα στην φωτιά τύπου Άουσβιτς σε χαμηλής έντασης θερμοκρασίας υψικάμινου, που σήμερα λέγεται καλοριφέρ. Ξεφτύλα τρίτη, που εκτός από τα δένδρα που γίνονται κλόουν αυτήν την εποχή, η θυσία των γαλοπούλων, που πιστεύω οτι έχουν καταλάβει τον προορισμό τους αντί του αρνιού του Πάσχα, που όμως κι αυτό δεν πολυξεφεύγει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα