Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Συνταγή από το Θιβέτ για υγιή καρδιά και αιμοφόρα αγγεία

Θιβέτ συνταγή για υγιή καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία

Αυτό η συνταγή από το Θιβέτ είναι πάνω από 2000 έτη και βρέθηκε σε ένα μοναστήρι του Θιβέτ, γραμμένή σε πήλινες πινακίδες. Χρησιμοποιείται ενάντια στα τριγλυκερίδια και στη χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπει την εμφάνιση όγκων.

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΛΑΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!


Με αφορμή τη γέννηση του μεγάλου Μάνου Χατζηδάκι, σα σήμερα 23 Οκτωβρίου το 1925, παραθέτω το βιογραφικό του, όπως το έγραψε ο ίδιος.
«Γεννήθηκα στις 23 του Οκτώβρη του 1925 στην Ξάνθη τη διατηρητέα κι όχι την άλλη τη φριχτή που χτίστηκε μεταγενέστερα από τους εσωτερικούς της ενδοχώρας μετανάστες. Η συνύπαρξη εκείνο τον καιρό ενός αντιτύπου της μπελ-επόκ, με αυθεντικούς τούρκικους μιναρέδες, έδιναν χρώμα και περιεχόμενο σε μια κοινωνία-πανσπερμία απ' όλες τις γωνιές της Ελλαδικής γης, που συμπτωματικά βρέθηκε να ζει σε ακριτική περιοχή και να χορεύει τσάρλεστον στις δημόσιες πλατείες. Σαν άνοιξα τα μάτια μου είδα με απορία πολύ κόσμο να περιμένει την εμφάνισή μου (το ίδιο συνέχισα κι αργότερα να απορώ σαν με περίμεναν κάπου καθυστερημένα να φανώ). Η μητέρα μου ήταν από την Αδριανούπολη, κόρη του Κωνσταντίνου Αρβανιτίδη, και ο πατέρας μου απ' την Μύρθιο της Ρεθύμνου, απ' την Κρήτη. Είμαι ένα γέννημα δύο ανθρώπων που καθώς γνωρίζω δεν συνεργάστηκαν ποτέ, εκτός απ΄ την στιγμή που αποφάσισαν την κατασκευή μου. Γι' αυτό και περιέχω μέσα μου χιλιάδες αντιθέσεις κι όλες τις δυσκολίες του Θεού. Όμως η αστική μου συνείδηση, μαζί με τη θητεία μου την λεγόμενη «ευρωπαϊκή», φέραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Προσπάθησα όλον το καιρό που μέναμε στην Ξάνθη να γνωρίσω σε βάθος τους γονείς μου και να εξαφανίσω την αδελφή μου. Δεν τα κατάφερα και τα δύο. Έτσι μετακομίσαμε το '32 στην Αθήνα όπου δεν στάθηκε δυνατόν να λησμονήσω την αποτυχία μου.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΛΩΤΗ» ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ -ΤΟ CERN ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛO ΣΥΜΠΑΝ.














Πολλοί επιστήμονες προειδοποίησαν ότι τα πειράματα 

στο CERN θα ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και 

"επιπλέον διαστάσεις",ενώ μας ήρθε βίντεο από την 

Κίνα που απεικονίζεται μια πλωτή πόλη στον 

ουρανό,και αναρωτιόμαστε μήπως έχουν ήδη ανοίξει 

τα παράλληλα σύμπαντα και οι επιπλέον διαστάσεις.


Το βίντεο έχει διάρκεια 17 δευτερόλεπτα και 

μεταδόθηκε από το UK Express.Hastiungs-main-

613365.jpg 

Στην κάτω αριστερή γωνία της εικόνας είναι η οθόνη 

που συλλαμβάνει την "πλωτή πόλη" στην Κίνα, πάνω 

αριστερά αναλυτικότερη εικόνα στα δεξιά, δείχνει το 

ίδιο είδος,που χαρακτηριστικά γράφει στο 

πρωτοσέλιδο η UK Express ως «παράλληλο σύμπαν- 

πλωτή πόλη.»

Ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι οφθαλμαπάτη που 

ονομάζεται Fata Morgana, αλλά η σπανιότητα αυτών 

των τύπων των εικόνων που φαίνεται να αυξάνουν 

σε συχνότητα, κάνει πολλούς να μην δέχονται αυτή 

την εξήγηση,ιδίως μετά τα πειράματα του CERN 

και ανάλογες εικόνες που είδαμε από την Ελβετία.

Ελεύθερη βούληση; Για ποια ελεύθερη βούληση μιλάμε;




Ελεύθερη βούληση; Για ποια ελεύθερη βούληση μιλάμε;

Αν υπήρχε, δεν θα πολεμούσαν νύχτα μέρα, 24/7 ,να σου βάλουν στο μυαλό πως να λειτουργήσεις, τι να ψηφίσεις, τι να σκεφτείς.


Ούτε δευτερόλεπτο δεν σε αφήνουν να σκεφτείς μόνος σου. Πόσο μάλλον να πράξεις.

Αυτός είναι ο μετάνθρωπος. Ένα δοχείο γεμάτο από τις γνώμες των άλλων, μέσα σε μια ψευδαίσθηση ελευθερίας.

Τα παραδείγματα πολλά. Είναι μπροστά σας και επηρεάζουν το ήδη μολυσμένο και σε καταστολή υποσυνείδητο σας. Το κλειδί είναι η συνειδητότητα και η παρατήρηση. 

ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ

Gail Strickland (Μετάφραση: Αποστόλης Αλεξόπουλος)
Μήπως πιστεύετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας; Ότι η ζωή σας είναι προδιαγεγραμμένη και ότι κι αν κάνετε δεν μπορεί να κάνει τα πράγματα ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα;
Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ λέει,
«Όλος ο κόσμος μια σκηνή,
και όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες απλοί ηθοποιοί.
Έχουν τις εξόδους τους και τις εισόδους τους ...»
(Όπως σας αρέσει, Πράξη ΙΙ, Σκηνή IV)
Διαβάζοντας το ινδουιστικό έπος, τη Ραμαγιάνα - μια από τις σπουδαιότερες ιστορίες όλων των εποχών που αφορά τον ήρωα Ράμα και το ταξίδι του στην Ινδία για να ζήσει μια έντιμη ζωή, στην αναζήτησή του για το Θείο - έχω την αίσθηση ότι οι άνδρες και οι γυναίκες σε αυτήν την ιστορία θα συμφωνούσαν με τον Σαίξπηρ: "Είμαστε ηθοποιοί στη σκηνή και παίζουμε τους ρόλους που μας έχουν ανατεθεί."
Σημαίνει άραγε αυτό ότι δεν έχουμε τη δύναμη να διαμορφώνουμε τις ζωές μας; “Το έργο είναι γραμμένο. Ο κύβος ερρίφθη.”
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το πεπρωμένο μας πλέκεται από τρεις γηραιές, βλοσυρές αδελφές: τις Μοίρες.

Τα αφροδισιακά στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων

Ράνια Τζεν
Ο όρος αφροδισιακό αφορά οποιοδήποτε φαγητό ή φάρμακο μπορεί να διεγείρει το σεξουαλικό ένστικτο. Προέρχεται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, της αγάπης και της ομορφιάς.
Το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ερωτική πράξη και είχαν μεγάλη δράση στον τομέα αυτό, διαπιστώνεται τόσο από τη σχετική αγγειογραφία όσο και από κείμενα. Διόλου παράξενο λοιπόν ότι βρίσκουμε άφθονη βιβλιογραφία σχετικά με τις τροφές που οι αρχαίοι θεωρούσαν αφροδισιακές και διεγερτικές και ευνοούσαν τόσο την ανδρική απόδοση όσο και τη γυναικεία ορμή.
Κατ’ εξοχήν αφροδισιακοί θεωρούνταν οι βολβοί. Γιαυτό και ήταν περιζήτητοι κυρίως από τις πιο προχωρημένες ηλικίες.
Οι βολβοί διακρίνονταν σε τέσσερις ποιότητες κατά σειρά προτεραιότητας:
Πρώτοι οι βασιλικοί, δεύτεροι οι υπόγλυκοι από τη Χερσόνησο (Ελλήσποντο) και την Ταυρική, τρίτοι οι λευκοί της Λιβύης και τελευταίοι οι Αιγυπτιακοί.
Ο Αθήναιος μας δίνει σχετικές αναφορές σε πολλά σημεία των «Δειπνοσοφιστών» του.
«Τρώγε όσους μπορείς βολβούς
Ψημένους στη στάχτη
Και με σάλτσα ποτισμένους
Γιατί αυτό το φαγητό
Έχει την ιδιότητα
Να σηκώνει του άντρα τη δύναμη»
(Αθήναιος Α,8)

Τα συναισθήματα του καρκίνου. Το σώμα, το πνεύμα και οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή της γυναίκας


25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

synaisthimata tou karkinou to soma to pneuma - MpountiΑπό την Παναγιώτα Μπουντή, Ψυχολόγο BSc, MSc, MA, Συντονίστρια Ομαδας Υποστήριξης “Γυναίκες Μαζί”
Ο καρκίνος δεν είναι μια και μοναδική ασθένεια. Καθώς επίσης δεν υπάρχει μια και μοναδική αιτία για τον καρκίνο ή μια και μοναδική θεραπεία. Υπάρχουν παραπάνω από 200 διαφορετικά είδη καρκίνου, το κάθε ένα με την δική του ονομασία και θεραπεία.
Ο καρκίνος του μαστού, όμως, έχει συγκεντρώσει, όχι άδικα, την προσοχή εκατοντάδων ειδικών ιατρών, ερευνητών, ψυχολόγων, κοινωνικών οργανισμών για να αναφέρουμε ενδεικτικά μόνο μερικούς από τους κλάδους οι οποίοι ασχολούνται εντατικά με την πρόληψη, διάγνωση και συναισθηματική αποκατάσταση που ο καρκίνος του μαστού συνεπάγεται.
Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποτελεί το σημείο εκκίνησης μιας μακροσκελούς διαδικασίας για τη γυναίκα που νοσεί. Ιατρικές εξετάσεις και αλλεπάλληλες επισκέψεις στον γιατρό. Η θεραπευτική αγωγή, η οποία συνήθως περιλαμβάνει ένα συνδυασμό μεθόδων με μια πληθώρα από παρενέργειες και επιπτώσεις, άλλες περιστασιακές και άλλες μόνιμες. Αλλά και το συναισθηματικό κόστος που φορτίζει τη γυναίκα το οποίο μπορεί να βιώνεται ως κάτι σχετικά προσωρινό, ενώ άλλες φορές αφήνει ένα βαθύ σημάδι στον ψυχισμό της.
Πολλές γυναίκες έχουν την ανάγκη και θέλουν να μιλήσουν ανοιχτά για τις επιπτώσεις της θεραπείας και των χειρουργικών επεμβάσεων στο σώμα τους. Η παραμόρφωση του μαστού, η απώλεια μαλλιών, η πρόωρη εμμηνόπαυση ή οι διαταραχές στην έμμηνο ρύση, η δραματική αύξηση ή μείωση στο σωματικό βάρος, η αίσθηση βαριάς σωματικής κούρασης, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, η χημικά προκαλούμενη υπογονιμότητα που βιώνουν οι γυναίκες ως αποτέλεσμα των θεραπευτικών αγωγών και μεθόδων που ακολουθούν για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, λένε πως τις κάνουν να σκέφτονται και να αισθάνονται πλέον το σώμα τους πολύ διαφορετικά.

Σάστισε ο νους μας και η καρδιά μας έκλεισε… Ας περάσουμε κι αυτήν την δυσκολία και βλέπουμε…


Σίγουρα διανύουμε σαν ανθρωπότητα μια δύσκολη περίοδο στην ιστορία μας.
Ίσως κάθε εποχή να ήταν δύσκολη και σήμερα απλά επειδή την βιώνουμε, να φαίνεται δυσκολότερη
Όμως εγώ δεν εννοώ την δυσκολία της καθημερινότητας, δεν εννοώ την επιβίωση των ανθρώπων πάνω στην Γη. Αυτή ούτως η άλλως θα συνεχίσει
Σαν ένα τραίνο που διανύει μια συγκεκριμένη τροχιά, βρέξει-χιονίσει, έτσι και η επιβίωση θα ξεπεράσει τις αντιξοότητες, απλά για να κυλήσει η ζωή των ανθρώπων, όπως πάντα... Με απώλειες και οφέλη, με ελπίδες και θλίψεις, με πλούσιους και φτωχούς, με αφεντικά και δούλους, καμία εποχή δεν πέρασε, που να καταγραφεί σαν εξελικτική πορεία του ανθρώπινου Πνεύματος, ακόμα και αν πατήσαμε στο φεγγάρι...
Ο πολιτισμός της κάθε εποχής έφερε μια επιπλέον μιζέρια στην επόμενη. Την μιζέρια που λέγεται "επανάπαυση"...
Αφού καταφέραμε και επιβιώσαμε, αιώνες τώρα, ο απόηχος της νίκης των ανθρώπων μετριέται σε μερικά "ουφ ευτυχώς". Όταν ο κίνδυνος περάσει, ξεχνιούνται όλα, ξεχνιούνται και οι προδοσίες, ξεχνιούνται και οι προσευχές, ξεχνιούνται και οι ευγνωμοσύνες...
Η δυσκολία αυτής της εποχής είναι ότι θα φέρει (και φέρνει ήδη) δυναμικά μπροστά την μεγαλύτερη απώλεια μας.

Αμύγδαλα, για μείωση χοληστερίνης, κατά καρδιακών παθήσεων, γερών οστών, για το κρυολόγημα, για την μνήμη, αλλά και για δίαιτα



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος

Η αμυγδαλιά, Prunus amygdalus

Καρποφόρο δένδρο φυλλοβόλο της οικογένειας ροδιδών (Rosaceae) που περιλαμβάνει επίσης το μήλο, το αχλάδι, το ροδάκινο, το κεράσι, το δαμάσκηνο, το νεκταρίνι, το βερίκοκο, και τη φράουλα.  Το δένδρο αυτό, παρόλο το μικρό μέγεθος του καρπού του, αποτελεί σύμβολο Αναγέννησης, υγείας, ελπίδας, καλοτυχίας. Συμβολίζει ακόμα τον πλούτο, την ευμάρεια, τη σοφία, τη γονιμότητα αλλά και βίο ανθόσπαρτο. Γι’ αυτό και το αμύγδαλο προσφέρεται σε γάμους με μέλι ή ζάχαρη. Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν το έθιμο της ρίψης αμυγδάλων στις νύφες, για να ευλογηθούν με πολλούς απογόνους, ένα έθιμο που συνεχίζεται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Τα άνθη του εκπτύσσονται πριν από τα φύλλα, είναι εντυπωσιακά, λευκά με ευχάριστη οσμή και με πέταλα ελαφρά ρόδινα. 



Η αμυγδαλιά κατάγεται από την Δυτική Ασία. Σήμερα η αμυγδαλιά καλλιεργείται σε 44 χώρες ενώ τα 10 τελευταία χρόνια παρατηρείται μία αύξηση των καλλιεργούμενων στρεμμάτων.  Είναι ένα δέντρο που φθάνει τα 3—8 μέτρα ύψος. Είναι φυλλοβόλο δέντρο. Έχει φύλλα απλά, λογχοειδή, οδοντωτά, γυαλιστερά. Οι οφθαλμοί της διακρίνονται σε ξυλοφόρους και ανθοφόρους. Τα άνθη της έχουν χρώμα  άσπρο ή ροζ ανοιχτό. Ο καρπός της είναι δρύπη και αποτελείται από το εξωκάρπιο, το μεσοκάρπιο και το ενδοκάρπιο που περικλείει το σπέρμα.

Νίκησε τον πόνο στη μέση με αυτές τις 5 ασκήσεις!



Η καθιστική ζωή και η καθιστική δουλειά οδηγούν πολλές φορές σε πόνο στην περιοχή της μέσης. Το ίδιο μπορείς να πάθεις, βέβαια, αν κοιμάσαι σε κακό στρώμα, αν η στάση του σώματός σου δεν είναι καλή, αν η δουλειά σου έχει πολύ ορθοστασία ή αν είσαι έγκυος.
Μην ανησυχείς. Δεν είσαι μόνη σου. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχεις πόνο στη μέση, να ξέρεις πως δύο πράγματα μπορούν να βοηθήσουν: Ένα καλό στρέτσινγκ στη μέση και στα πόδια και ένα καλό τέντωμα του κορμού.
Κάνε τις 5 παρακάτω ασκήσεις και θα απαλλαγείς σύντομα από τον ενοχλητικό πόνο στη μέση.

Ακριβώς ένα ποτήρι αυτού του ροφήματος θα καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις τοξίνες!

just-one-glass-of-this-drink-will-clear-your-body-of-all-toxins



Τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες και χρειάζεται την άμεση αποβολή τους, είναι τα κοινά κρυολογήματα, η κόπωση, ή ακόμα και οι λοιμώξεις. Το σώμα σας μπορεί επίσης να δεχθεί επίθεση από βακτήρια και μικροοργανισμούς. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείτε φυσικά από όλες τις τοξίνες στο σώμα και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.
Θα πρέπει απλά να επιλέξετε την παρούσα στιγμή για αρχή και να αρχίσετε την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Ακόμα κι αν μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αυτό το άρθρο θα παρουσιάσει ένα ρόφημα που μπορεί να αποτοξινώσει εντελώς το σώμα σας, με άμεσα θετικά αποτελέσματα στον εαυτό σας.
Επιπλέον, αυτός ο συγκεκριμένος χυμός, όχι μόνο καταπολεμά τις τοξίνες στο σώμα σας, αλλά επίσης προωθεί την υγιεινή πέψη και την αύξηση της ενέργειας.

Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο: Καταπολεμήστε τους πόνους…τρώγοντας

Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο: Καταπολεμήστε τους πόνους…τρώγοντας

Η πλειοψηφία των γυναικών υποφέρει από προεμμηνορροικό σύνδρομο .
Υπολογίζεται ότι μια στις τρεις γυναίκες  βιώνει τόσο έντονα τα συμπτώματα του συνδρόμου αυτού, ώστε να απευθύνονται για βοήθεια στους γιατρούς.
Η Εθνική Εταιρεία Προεμμηνορροϊκού Συνδρόμου (NAPS) της Βρετανίας επισημαίνει ότι όλες οι γυναίκες αναπτύσσουν συμπτώματα λίγο πριν από την έμμηνο ρύση. Πόνοι χαμηλά στην κοιλιά, φουσκώματα, εκνευρισμό ή και κράμπες είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια. Συνήθως τα συμπτώματα αυτά ξεκινούν στην 10η με 14η ημέρα του κύκλου και υποχωρούν στις πρώτες δύο μέρες της περιόδου. Έχει βρεθεί ότι συχνότερα πλήττει τις γυναίκες από την ηλικία των 30 ετών και άνω.
Τα συμπτώματα όμως μπορούν να μειωθούν με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών.
Δείτε ποιες είναι αυτές:

Η ηλιακή έκλαμψη που δεν ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!

Οι τυπικές ηλιακές εκλάμψεις τελειώνουν μέσα σε λίγα λεπτά. 

Την 22η του Οκτώβρη, μια ηλιακή έκλαμψη στον μαγνητικό θόλο της ηλιακής κηλίδας AR2434 διήρκεσε για περισσότερο από 3 ώρες.

Το παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA κατέγραψε την έκρηξη:




Η κορυφή της έντασης των ακτίνων Χ της έκλαμψης ήταν σχετικά χαμηλή. Μόνο 4.5 της κλίμακας Ρίχτερ. Παρότι η έκλαμψη  υστερούσε σε πλάτος, διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα . Η πολύωρη έκρηξη ήταν ισχυρή και παρήγαγε μία φωτεινή ηλιακή έκλαμψη, η οποία αναδύθηκε από το νοτιοδυτικό άκρο του ήλιου:

Δείτε τα τέσσερα βότανα που κόβουν την όρεξη

Δείτε τα τέσσερα βότανα που κόβουν την όρεξη

Το όνειρο για τέλειο σώμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν εμπιστευθείτε τα προϊόντα της φύσης
Εκτός  από τη θεραπευτική τους δράση έχουν και άλλες ιδιότητες. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα βότανα τα οποία μπορούν να κόψουν την όρεξη μαχαίρι χάρη στις  βιταμίνες και τα ένζυμα που περιέχουν.
Δείτε ποια είναι αυτά:

Γιατί οι άντρες πρέπει να φοράνε μπόξερ εσώρουχο και να κοιμούνται γυμνοί



Οι άνδρες που θέλουν να γίνει πατέρες θα πρέπει να φορούν εσώρουχο τύπου μπόξερ και όχι στενά εσώρουχα, ενώ είναι προτιμότερο να ξαπλώνουν για ύπνο χωρίς να φοράνε τίποτα απολύτως, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο Στάνφορντ.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επιλογή εσωρούχων ενός άντρα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του σπέρματός του. Φαίνεται ότι τα πιο χαλαρά εσώρουχα που επιτρέπουν καλύτερο αερισμό και ψύξη στην ευαίσθητη περιοχή του άντρα, συμβάλλουν στη διαφύλαξη τω ζωτικών αναπαραγωγικών κυττάρων.
Και τη νύχτα, το να μην φοράει καθόλου εσώρουχα ο άντρας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο γονιμότητας.
 
Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν πειράματα σε 501 άνδρες που προσπαθούσαν να γίνουν πατέρες. Από αυτούς, όσοι φορούσαν χαλαρά εσώρουχα τύπου μπόξερ κατά τη διάρκεια της ημέρας και καθόλου εσώρουχα στο κρεβάτι όταν κοιμόντουσαν είχαν κατά 25% μικρότερα επίπεδα κατεστραμμένου DNA στο σπέρμα τους σε σύγκριση με εκείνους που φορούσαν στενά εσώρουχα, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και τη νύχτα, όταν κοιμόντουσαν.

Ένας οργασμός τη μέρα... 3 είδη πόνου κάνει πέρα



Συνήθως, όταν έχουμε κάποιον πόνο, πηγαίνουμε στο γιατρό, παίρνουμε τα φάρμακά μας και μένουμε ήρεμοι ότι ο πόνος αργά ή γρήγορα θα περάσει. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ένας απρόσμενος τρόπος για να σας περάσει κάποιος πόνος είναι... το σεξ!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνες, ο οργασμός έχει την ιδιότητα, εκτός από το να ανεβάζει κατακόρυφα την... διάθεσή σας, να μειώνει ή και να εξαφανίζει κάποιους πόνους στο σώμα σας.
 
Οι φυσικές χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, οι ενδορφίνες και η σεροτονίνη που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού, σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχία, έξαψη, ζεστασιά, ή ακόμα και υπνηλία. Όταν αυτές οι ουσίες εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος εκτός από την αύξηση στην ευχαρίστηση, φέρνουν και ανακούφιση από τους πόνους.
 
Δείτε 3 είδη προβλημάτων που “εξαφανίζει” ένας... γερός οργασμός

ΑΥΤΟΠΟΤΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ!

Greenhouse Air Water Roots

Συλλέγει υγρασία από τον αέρα, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται για το πότισμα των φυτών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες σε ξηρές περιοχές, όπου η έλλειψη βροχοπτώσεων καθιστούν δύσκολη την καλλιέργεια.
Το θερμοκήπιο παγιδεύει την υγρασία και τον θερμό αέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μια καλύτερη ατμόσφαιρα για την ανάπτυξη των φυτών και στη συνέχεια τη νύχτα, ο δροσερός αέρας δημιουργεί συμπυκνωμένα σταγονίδια νερού που διοχετεύονται σε μια μικρή δεξαμενή συλλογής του νερού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πόσιμο ή νερό για άρδευση. Σε περιόδους βροχής, ο σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συλλέκτης βρόχινου νερού.

Εικόνες από παράθυρα άλλων διαστάσεων ή οπτικές ψευδαισθήσεις;

hastings

ΟΙ ΠΛΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
Ο Μεγάλος Επιταχυντής Ανδρονίων (CERN) που τώρα λειτουργεί στο υψηλότερο του επίπεδο, θα μπορούσε να εντοπίσει μικροσκοπικές μαύρες τρύπες και να ανοίξει παράθυρα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Την ίδια στιγμή, οι ειδήσεις αναφέρουν την ανάδυση πλωτών πόλεων πάνω από Foshan και Jiangxi στην Κίνα και στο Hastings της Αγγλίας. Πρόκειται για οπτικές ψευδαισθήσεις ή εικόνες από πύλες - παράθυρα από ένα παράλληλο σύμπαν;
Παράλληλο σύμπαν (mulitverse) ή εναλλακτική πραγματικότητα είναι όροι που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν έναν υποθετικό κόσμο, όπου οι νόμοι της φύσης είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας.
Οι διαστάσεις του δικού μας σύμπαντος είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος και ο χρόνος. Οι φυσικοί του CERN πιστεύουν ότι με την αύξηση της ενέργειας του LHC, οι μίνι μαύρες τρύπες θα μπορούσαν να ανοίξουν πύλη σε μια επιπλέον διάσταση. Θεωρητικά, το μόνο πράγμα από το δικό μας σύμπαν, που μπορεί να ταξιδέψει ή να διαρρεύσει σε μια άλλη διάσταση, είναι η βαρύτητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα