Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Project blue beam: Μυστήρια πόλη εμφανίζεται στα σύννεφα, στην Κίνα! (Βίντεο)

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε πώς αυτοί οι ουρανοξύστες εμφανίστηκαν πίσω από τα σύννεφα στον ουρανό της Foshan στην Κίνα;

Project blue beam; Ναι, κυττάξτε αυτή τη μυστηριώδη πόλη που εμφανίστηκε στα σύννεφα πάνω από την πόλη της Foshan στην κεντρική επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στην Κίνα.




μπλε σχέδιο πορείας, σχέδιο μπλε ακτίνα, η NASA σχέδιο μπλε ακτίνα, πόλη εμφανίζεται σε ουρανό της Foshan, μπλε ακτίνα έργο πραγματικότητα, skycrapers εμφανίζονται στο σύννεφο πάνω από την Κίνα, μυστηριώδη οφθαλμαπάτη πάνω από την πόλη στην Κίνα, ποιες είναι αυτές οι skycrapers κάνουν στον ουρανό πάνω από Foshan
Η οφθαλμαπάτη καταγράφηκε στις 07 Οκτωβρίου 2015 και μεταδόθηκε από όλα τα τοπικά κανάλια ειδήσεων.

Πραγματικό φαινόμενο ή τέχνασμα υπολογιστή;

Το παρακάτω βίντεο του συμβάντος δεν έχει καμία λογική εξήγηση:

Αλήθεια και Σύμβολα

By Brimful

Η Αλήθεια, σαν Βίωση της Πραγματικότητας, σαν Συμβάν, σαν Γεγονός, είναι πέραν όλων των περιγραφών, πέραν όλων των συμβόλων, όλων των λέξεων. Στην πραγματικότητα υπάρχει (καθιερώνεται κι αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτή) μια τελείως αυθαίρετη σχέση ανάμεσα στην Εμπειρία της Πραγματικότητας και ένα εξωτερικό σύμβολο, μια εξωτερική δραστηριότητα, ή λόγο, ή πράξη.  


Οι πραγματικά πνευματικοί άνθρωποι Βιώνουν την Πραγματικότητα και Κατανοούν ότι η Αλήθεια (σαν Εμπειρία που είναι, σαν Γεγονός) δεν μεταδίδεται. Ό,τι κι αν πουν δε θα είναι η Αλήθεια αλλά μόνο η περιγραφή της Αλήθειας, δηλαδή μια δραστηριότητα σε ένα τελείως διαφορετικό αντιληπτικό επίπεδο, αυτό της διανόησης. Από την άλλη μεριά οι άνθρωποι που δεν Βιώνουν την Πραγματικότητα αλλά έχουν θεωρίες για την Αλήθεια (φιλοσοφίες, θεολογίες, θρησκευτικές δραστηριότητες, κλπ.) θεωρούν Αλήθεια όχι την Πραγματική Αλήθεια αλλά την περιγραφή της. 

Παραμένοντας όμως στο σχετικό επίπεδο της δυαδικότητας, του διαχωρισμού, της μονομερούς αντίληψης μέσα από το εγώ, μιας «θέσης», ό,τι κι αν υποστηρίξουν θα είναι μια θέση ανάμεσα σε άλλες παρόμοιες και διαφορετικές. Όσο κι αν αγωνίζονται να αναγάγουν μια σχετική διανοητική θέση σε απόλυτη αλήθεια απλά αποδεικνύουν την άγνοια και την εμμονή τους.

Το ότι η αλήθεια Είναι πέραν όλων των περιγραφών και όλων των συμβόλων ή συμβολικών πράξεων μπορεί να αποδειχτεί. Αλλά βέβαια οι αμαθείς θα εξακολουθούν να θεωρούν μια διανοητική αλήθεια σαν αλήθεια και να χρησιμοποιούν τα (αυθαίρετα) σύμβολα και τις συμβολικές πράξεις σαν να έχουν πραγματικό περιεχόμενο.


Για να το εξηγήσουμε και να το κατανοήσουμε αυτό θα πάρουμε δυο παραδείγματα από την Παγκόσμια Θρησκευτική Παράδοση. Το ένα αφορά τον Βούδα, τον Φωτισμένο. Το άλλο αφορά τον Ιησού, τον «Υιό του Θεού».
Λένε, διηγούνται στα Κείμενα και στην βουδιστική παράδοση, ότι κάποτε ο Βούδας καθόταν μαζί με τους μαθητές του κι όλοι περίμεναν (και σε κάθε ευκαιρία το περίμεναν) να τους αποκαλύψει την Υπέρτατη αλήθεια, για το Ασαμσκρίτα, δηλαδή την Αδημιούργητη Πραγματικότητα, το Νιρβάνα, την Φώτιση, την Τελείωση. 


Λένε πως ο Βούδας απλά σήκωσε ένα λουλούδι. Αυτή ήταν η Διδασκαλία του.

Το κόππα





Το κόππα (Ϙ ϙ, γραμμένο ή με την αρχαία του μορφή "ϙ" ή με την σύγχρονη "ϟ") είναι γράμμα των πρώιμων ελληνικών αλφαβήτων μεταξύ του π και του ρ, που ισοδυναμούσε ηχητικά με το κ. 
Ενώ το γράμμα κάππα χρησιμοποιήθηκε στην ελληνική για να δηλώσει στη γραφή, ως τα μέσα περίπου του 6ου π.Χ. αιώνα το άηχο κλειστό ουρανικό σύμφωνο που προφέρουμε λ.χ. στα νεοελληνικά κυρία - και, την ίδια περίοδο για την απόδοση του άηχου κλειστού υπερωικού συμφώνου πρό των ο και υ, αυτού που προφέρουμε σήμερα στις λέξεις κόσμος -ακούω χρησιμοποιήθηκε το γράμμα κόππα (Ϟ). 
Έτσι στα αρχαϊκά ελληνικά αλφάβητα βρίσκουμε να γράφονται ΔΙΚΕ (=δίκη), ΚΑΛΟΣ(=καλός), ΑΛΚΙΒΙΑΔΕΣ(=Αλκιβιάδης), αλλά ϞΑϞΟΣ (=κακός), ϞΟΡΕ(=κόρη), ΛΕϞΥΘΟΣ(=λήκυθος), ϞΟΡΙΝΘΟΣ(=Κόρινθος).

Τα φλογερά κόκκινα μαλλιά

Τα φλογερά κόκκινα μαλλιά

Τα φλογερά κόκκινα μαλλιά και οι προκαταλήψεις 

Σε όλη την ιστορία οι κοκκινομάλληδες έχουν υπάρξει αντικείμενο φόβου και σεβασμού, αποστροφής και λατρείας, απαξίωσης και εξύμνησης. Κανένα άλλο ανθρώπινο χαρακτηριστικό δεν έχει προκαλέσει τέτοια πόλωση συναισθημάτων σε διαφορετικούς λαούς και πολιτισμούς.  Τα κόκκινα μαλλιά (που ποικίλουν σε βαθμό κοκκινάδας και συνήθως συνοδεύονται με ανοιχτόχρωμο δέρμα ή/και φακίδες) συναντώνται κυρίως στη δυτική Ευρώπη (με πρωτοπόρους τους Σκωτσέζους, τους Ιρλανδούς, τους Ουαλούς και τους Άγγλους) αλλά και στις ΗΠΑ.

Παραδοσιακά η προκατάληψη και η καχυποψία προς τους κοκκινομάλληδες συνδυαζόταν πάντα με την πεποίθηση ότι είναι παθιασμένοι και θερμοκέφαλοι. Αυτή η εικόνα- λανθασμένη ή όχι- μπορεί να πηγάζει από τουςΣκοτσέζους, οι οποίοι ήταν απόγονοι των Κελτών, διαβόητα βίαιων πολεμιστών ή να έχει ρίζες πιο παλιές. Όποια και αν ήταν η πηγή της, η εντύπωση αυτή είναι η αιτία πολλών παράξενων και ευφάνταστων πεποιθήσεων για τα κόκκινα μαλλιά που φαίνεται να έχουν διεισδύσει σε όλες τις κουλτούρες.

Ακόρεστα ή κορεσμένα λίπη; Το λάθος δίλημμα

Πριν δυο εβδομάδες δημοσιεύθηκε στο JACC μια μελέτη, που ισχυρίζεται πως η αντικατάσταση στη διατροφή ενός μικρού ποσοστού των κορεσμένων λιπών με ακόρεστα μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης καρδιοαγγειακών επεισοδίων. Η δημοσίευση προβάλλεται ως απάντηση στην πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο BMJ, αλλά και παλαιότερες, που απενοχοποιούν τα κορεσμένα λίπη ως αιτία καρδιαγγειακών ή άλλων παθήσεων. Επίσης η ίδια μελέτη προβάλλεται και ως υπεράσπιση των επίσημων διατροφικών οδηγιών (guidelines), που κατηγορούνται ότι συστήνοντας δραστική μείωση των κορεσμένων λιπών, συνέβαλαν σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες στην έξαρση της παχυσαρκίας και του σακχαρώδη διαβήτη. Χρονικά αυτή η δημοσίευση έγινε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου μου άρθρου (τα κορεσμένα λίπη αθωώνονται. Οι «οδηγίες» ήταν λάθος!). Θεώρησα δεοντολογικά σωστό να μην αγνοήσω αυτή τη νέα μελέτη και να συνεχίσω σε αυτό το άρθρο το πολύ σημαντικό θέμα των διατροφικών οδηγιών.

Τι λέει η μελέτη του JACC

Οι αριθμοί : 666+999...ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ - ΕΡΜΗΝΕΙΑ

“Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ...Αδέλφια...μας δίδει το παράδειγμα....ότι τα πάντα ισχυροποιούνται και εγκαθιδρύουν την ΤΑΞΗ και το ΝΟΜΟ.....δια των αρρήκτων οικογενειακών δεσμών. Έτσι το κάθε μέλος....έχει αναλάβει ιδιαίτερη υπηρεσία και κινούμενο πάντοτε εις την ΚΥΚΛΙΚΗ ΦΟΡΑ......δηλαδή εις ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ....φέροντας εις πέρας δια της εμψύχου Ουσίας του το Έργον....το οποίον του ανατέθηκε...υπό του Νόμου.”
Η Οντότητα του αριθμού 6 (έξι)….εκφράζει την ίδια μας την ζωή. Το ανθρώπινο Ον έχει να κάμει με τον αριθμό 6. Η εξάδα συμβολίζει τα έξι είδη εμψύχων όντων. Τους Θεούς, τους Δαίμονες, τους Ήρωες, τους Ανθρώπους, τα Ζώα και τα Φυτά. Είναι Ιερός αριθμός και ονομάζεται Γάμος…διότι εκτός του ότι συνδέεται με τις Μετεμψυχώσεις (…είναι και η πλευρά του Ψυχογονικού Κύβου), είναι τέλειος αριθμός…δηλαδή το άθροισμα των μερών του μας δίνει πάλι το 6:
6/6=1, 6/3=2, 6/2=3, 1+3+2=6.
Είναι το εμβαδόν ορθογωνίου τριγώνου με πλευρά την Ιερή Τριάδα, 3,4,5 Να γνωρίζετε….ΑΔΕΛΦΙΑ…ότι η Μορφοποίηση πάντα εκδηλώνεται με τον αριθμό 4...η δε Ψυχή με τον αριθμό 6....όπου στίγμα (ς)....αποκωδικοποίηση που έκαμα μία 21...του μηνός....προσθέτοντας γιά πρώτη φορά εις το πλανήτη Γαία...τον αριθμό 6....εις τη λέξη: ΕΛΙΞς =111. Όπου η πλευρά του εξαγώνου έχει αριθμό 111 και το τελικό άθροισμα της είναι: 111 Χ 6=666. θυμίζω...ότι η κάθε ΠΛΕΞΙΣ...μετατρέπεται σε ΛΕΞΙΣ...όπου το γράμμα Π...είναι η Πύλη Εισόδου.....του Νου και εις τη συνέχεια η κάθε ΛΕΞΙΣ....γίνεται ΕΛΞΙΣ...όπου αυτή μετατρέπεται σε ΕΛΙΞΣ....(έλικας Υπόφυσης).....όπου το μετέτρεψα σε ΕΛΙΞς...προσθέτοντας αντί το γράμμα Σ….το γράμμα (στίγμα) ς…κατόπιν ενοράσεως…δηλαδή μου δόθηκε…όπου αντιστοιχεί με τις λέξεις: ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΝΝΕΑ....τουτέστιν έχουμε : ΠΑΙΔΕΙΑ=ΕΝΝΕΑ=ΕΛΙΞς=111....δηλαδή απλοϊκά.....μέσω της Ελληνικής Παιδείας....και μέσω θεάσεως του αριθμού ΕΝ-ΝΕ-Α....όπου κρύβεται εις τον Ελληνικόν αλφάβητον...(ένατο γράμμα)….όπου και χρειαζόμαστε την ενεργοποίηση της ΕΛΙΚΑΣ....αφού βρούμε πρώτα το…ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟΝ....ίνα πετάξουμε...εις τα Ουράνια.....!!! Ο Πλούταρχος....στο Περί του ΕΙ του εν Δελφοίς...μας το ξεκαθαρίζει:

Ποιος έφτιαξε το πρώτο jean παντελόνι;

Ποιος έφτιαξε το πρώτο jean παντελόνι;

Ώρες – ώρες διερωτόμαι πώς ήταν η ζωή πριν το jean παντελόνι! Ένα ένδυμα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού, που μπορεί να αντέξει τα πάντα και πάει με όλα! Το jean λοιπόν είναι ένας από τους... συνοδοιπόρους μας σ’ αυτή τη ζωή! Πάντα πεταμένο σε κάποια γωνιά του δωματίου έτοιμο για... νέες περιπέτειες!
Ποιος έφτιαξε το πρώτο jean παντελόνι;
Αυτό το οφείλουμε σ’ έναν άνθρωπο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε ότι είναι άνθρωπος, αλλά μία μάρκα παντελονιών jean! Το όνομα το ξέρετε στα σίγουρα. Κυρίες και κύριοι... ο Levi Strauss!

Αναρωτήθηκες ποτέ;

Αναρωτήθηκες ποτέ;

Ξυπνάς κάθε πρωί και δεν ξέρεις πλέον τι έχεις να ακούσεις και να αντιμετωπίσεις. Η ζωή μας κατακλύζεται καθημερινά από εικόνες φρίκης και καταστροφής. Εικόνες τις οποίες κατά κύριο λόγο δημιουργούν οι ίδιοι οι άνθρωποι για ιδιοτελής σκοπούς. Χρήμα, εξουσία, επιβολή.
Αναρωτήθηκες ποτέ;
Όλα αυτά λοιπόν, μας εμποδίζουν να σκεφτούμε και να προσδιορίσουμε τη θέση μας σε αυτό το χάος που λέγεται σύμπαν. Ένα σύμπαν το οποίο γεννήθηκε βίαια, εξελίχθηκε και εξελίσσεται βίαια. Όταν κοιτάς τον ουρανό, η εικόνα του γαλάζιου ή των αστεριών μπορεί να σε μαγεύει και να σε ηρεμεί, όμως πέρα από αυτά, εκεί έξω κρύβονται άπειροι κίνδυνοι που μας απειλούν. Κίνδυνοι τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να προβλέψουμε αλλά ούτε και να αντιμετωπίσουμε.
Το βίντεο που ακολουθεί, δεν έχει σκοπό ούτε να τρομάξει, ούτε να ξυπνήσει φοβίες. Περιγράφει ένα γεγονός που όσο απίθανο είναι να συμβεί, άλλο τόσο είναι πιθανό. Σκοπός του λοιπόν είναι να σε κάνει να αναρωτηθείς.

Είναι πολύ φυσιολογικό να περνάμε μια δύσκολη στιγμή... να πέφτουμε και να χάνουμε την ισορροπία μας. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι αυτήν την δύσκολη στιγμή να την κάνουμε Ζωή.


Ο μύθος λέει ότι ο Άνθρωπος περπάτησε πάνω στην θάλασσα…
Και το να πιστεύεις έναν μύθο χωρίς καμία προσπάθεια να ερμηνεύσεις το κρυφό του μήνυμα, είναι για την σημερινή εποχή, το λιγότερο α-νόητο…
Όταν επιτρέπουμε στα συναισθήματα να παίρνουν τα ηνία της συνείδησης μας, αυτόματα παίρνουν και τα ηνία του σώματος μας. Κοινώς, τα συναισθήματα ελέγχουν την Ύπαρξή μας σε όλα τα επίπεδα και δημιουργούν όσα μπλοκαρίσματα θέλουν, όσο πόνο θέλουν και όσες σκέψεις και σενάρια θέλουν. 
Και είναι ειρωνικό, γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν να ελέγξουν τα συναισθήματα τους, παγώνοντάς τα ή θάβοντάς τα και εκείνη την στιγμή παραδίνουν την βούλησή τους στα συναισθήματα, που δουλεύουν υπόγεια. Τους ωθούν να κάνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σαν πρόθεση. Λένε κουβέντες που δεν συνειδητοποιούν, κάνουν πράξεις που δεν εγκρίνουν, χωρίς να το παίρνουν είδηση.
Για να μπορεί όμως κάποιος να κυριαρχήσει στον αχανή συναισθηματικό του κόσμο, χρειάζεται εκείνη η Θέληση, η οποία περιέχει μια γερή δόση αυτοεκτίμησης. Δυστυχώς, χωρίς αυτοεκτίμηση, τα συναισθήματα θα είναι πάντα ο αρχηγός του ανθρώπου (κι ας λένε ότι είναι ο νους). Το να βουλιάζουμε στις σκέψεις δεν είναι θέμα του νοητικού μας πεδίου, αλλά του συναισθηματικού…

Ο γυναικείος οργασμός "Squirting" και πως να τον πετύχετε



Αυτό θα μπορούσε να είναι και δώρο για όσες ζουν χωρίς τη χαρά της ζωής. Τους δίνει τη πιο μοναδική εμπειρία οργασμού, που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζαν καν ότι υπάρχει...

... Μιλάμε για το νούμερο 1 γυναικείο οργασμό, που με την έκρηξη του, χύνει κυριολεκτικά όλη τη λάβα του γυναικείου πάθους.

Η πρώτη που φορά που είδαμε να αναφέρεται κάποιος δημόσια στο squirting , ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Γνωστή η Samantha για την ποικιλία της και τους πειραματισμούς της στο άθλημα, ήταν αναμενόμενο να μην προσπεράσει μία τέτοια εμπειρία και φυσικά πολύ καλά έκανε, αφού όσες τυχερές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, δηλώνουν ότι ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής τους. Το squirting έχει ως βάση τον απόλυτο ερεθισμό του περίφημου σημείου G της γυναίκας, το οποίο εάν διαχειριστεί σωστά, στα κατάλληλα χέρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετατρέπει τον οργασμό της γυναίκας σε κανονικό ηφαίστειο, εκτοξεύοντας τα υγρά της με την έκρηξη του.


Στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο. Δεν είναι όμως και άγνωστο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες, είτε ντρέπονται να συζητήσουν γι’ αυτό το θέμα με τις φίλες τους και τον σύντροφο τους, είτε γιατί ακόμα και τη στιγμή που πρόκειται έστω κατά τύχη να τους συμβεί, μεταφράζουν λάθος τα σημάδια της κορύφωσης που νιώθουν και το σταματούν από μόνες τους άθελα τους, φοβούμενες ότι πρόκειται να ουρήσουν (όπως θα δείτε παρακάτω, η αίσθηση αυτή αποτελεί ένα από τα στάδια που αισθάνεται η γυναίκα λίγο πριν τη πλήρη κορύφωση).

Οι 10 πιο πρόσφατες ψυχολογικές μελέτες που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Ένας από τους πολλούς λόγους που  η ανατροφή των παιδιών είναι τόσο δύσκολη, είναι και το ότι οι γονείς συχνά γίνονται δέκτες αντικρουόμενων συμβουλών. Οι περισσότερες από τις οποίες στερούνται επιστημονικού υπόβαθρου, ενώ αρκετές είναι αποδεδειγμένα λανθασμένες.baby9Οι παρακάτω δέκα νέες ψυχολογικές μελέτες, θα βοηθήσουν να λυθούν κάποιες από τις χιλιάδες απορίες που έχει κάθε γονιός.
1. Αυτοί που έχουν παιδιά είναι πιο ευτυχισμένοι από όσους δεν έχουν παιδιά
Τα τελευταία χρόνια, ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι οι χαρές που παίρνουν οι γονείς από τα παιδιά υπερκαλύπτονται από τις πολλές δυσκολίες .
Πολλοί γονείς θα σκεφτούν: "Το φανταζόμουν!". Όμως μην βιάζεστε.
Μια καινούρια έρευνα διαπίστωσε ότι, κατά μέσο όρο , οι γονείς αισθάνονται σε καθημερινή βάση καλύτερα από όσους δεν έχουν παιδιά, και αντλούν περισσότερη ευχαρίστηση από τη φροντίδα των παιδιών τους από ό, τι θα έπαιρναν από κάποια άλλη δραστηριότητα (Nelson et al.,. 2013.).
Ιδιαίτερα οι πατεράδες αποκομίζουν υψηλά επίπεδα θετικών συναισθημάτων και ευτυχίας από τα παιδιά τους.

Τετραγωνισμός του Κύκλου και Αντιστροφή

Αποτέλεσμα εικόνας για Τετραγωνισμός του Κύκλου και Αντιστροφή
Το πρόβλημα του Τετραγωνισμού του Κύκλου, πιθανότητα επίλυσής του, την έχουν απορρίψει οι μαθηματικοί και οι γεωμέτρες, επειδή το σκέπτονται σαν ένα μαθηματικό πρόβλημα παρά σαν γεωμετρικό και μεταφυσικό μαζί.

 Είναι εντελώς αδύνατο για κάποιον να επιτελέσει τούτο το έργο κατά φυσικό τρόπο. Αυτό πρέπει να γίνει μεταφυσικά και γεωμετρικά, όχι μαθηματικά. Με μια τέτοια προσέγγιση το πρόβλημα είναι εύκολο να επιλυθεί.

Από τους αποκρυφιστές λέγεται πως ο αριθμός 12 τετραγωνίζει τον κύκλο και είναι απαραίτητο να εξετάσουμε λίγο αυτή τη διαδικασία, πριν μπορέσει κάτι τέτοιο να γίνεί αντιληπτό.


Όταν κατανοηθεί σωστά, γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτα αληθινό.


Τι όμως εννοείται με τον Τετραγωνισμό του Κύκλου; 


Ο Κύκλος είναι το σύμβολο της ενότητας. Εκείνο που δεν έχει αρχή και τέλος. Επομένως είναι η μία αρχή. 

Επίσης, κατά μια ορισμένη έννοια είναι η τριάδα, δηλαδή το τρίγωνο περιλαμβάνεται στον κύκλο. 

Σε μερικά προβλήματα χρησιμοποιούμε τον κύκλο για να συμβολίζει την τριάδα, επειδή τα δύο υπάρχουν στο ένα.

 Η τετραπλότητα του κύκλου είναι αυτή η αρχή εκφρασμένη στην τετραπλή εκδήλωσή της.

 Η Σβάστικα μας δίνει το κλειδί για τη διαδικασία του τετραγωνισμού. 

Ο Κύκλος αναπαριστά την αδιαφοροποίητη αρχή οποιουδήποτε πεδίου και σε μερικές περιπτώσεις τις αρχές του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού που συγκροτούν την τριγωνική μορφή.

ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ


Ubaid1

ΣΚΙΕΣ - CARLOS CASTANEDA


...Τι είναι αυτό, δον Χουάν, ρώτησα. Βλέπω παντού γύρω μου σκιές, σκιές που ξεγλιστρούν.

Α, είναι το σύμπαν στην ολότητά του, απάντησε. Ασύγκριτο, μη γραμμικό, πέρα από το βασίλειο της σύνταξης. Οι σαμάνοι του αρχαίου Μεξικού ήταν οι πρώτοι που διέκριναν αυτές τις φευγαλέες σκιές, κι έτσι παρακολούθησαν τις κινήσεις τους. Τις είδαν όπως τις βλέπεις κι εσύ, και τις είδαν επίσης σαν ενέργεια που ρέει στο σύμπαν. Και ανακάλυψαν κάτι υπερβατικό.

Σώπασε και με κοίταξε. Οι παύσεις του ήταν πολύ καίριες. Σώπαινε πάντα όταν εγώ ένιωθα να κρέμομαι από μια κλωστή. Τι ανακάλυψαν δον Χουάν; τον ρώτησα.

Ανακάλυψαν πως έχουμε έναν ισόβιο σύντροφο, απάντησε με όση σαφήνεια μπορούσε. Ένα αρπακτικό, που ανέβηκε από τα βάθη του κόσμου και πήρε τον έλεγχο της ζωής μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι αιχμάλωτοί του. Τούτο το αρπακτικό, που είναι πολλοί άρπαγες μαζί, είναι κύριος και αφέντης μας. Μας έκανε υπάκουους, αβοήθητους. Όταν πάμε να διαμαρτυρηθούμε, καταπνίγει τις διαμαρτυρίες μας. Κι όταν θελήσουμε να δράσουμε ανεξάρτητα, απαιτεί να μη δράσουμε καθόλου.

...Το γυροφέρνω τόση ώρα για να σου πω ότι κάτι μας κρατά αιχμαλώτους. Κι είμαστε όντως αιχμάλωτοι, δεσμώτες! Αυτό ήταν ένα ενεργειακό γεγονός για τους σαμάνους του Μεξικού.

Και γιατί μας κυρίευσε αυτό το αρπακτικό με τον τρόπο που μου περιγράφεις δον Χουάν; τον ρώτησα. Κάποια λογική εξήγηση πρέπει να υπάρχει.

Υπάρχει μια εξήγηση, μου αποκρίθηκε τότε σοβαρά. Και είναι η απλούστερη εξήγηση στον κόσμο. 

Αυτή η, εκ πρώτης όψεως, "τρελή" συνταγή μπορεί να σταθεροποιήσει το σίδηρο στο αίμα σας σε μόλις δύο ημέρες!


Αν και ακούγεται καταπληκτικό και φαίνεται "τρελό", σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε αν έχετε προβλήματα με έλλειψη σιδήρου!

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ικανοποιητικές εξετάσεις αίματος και παρουσιάζουν ανεπάρκεια σιδήρου είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα  για να διορθώσουν την κατάσταση στον οργανισμό τους.

Η έλλειψη σιδήρου είναι πολύ δύσκολο να σταθεροποιηθεί.

Πριν από πολύ καιρό, αυτός ήταν ένας από τους τρόπους κάλυψης των αναγκαίων ποσοτήτων σιδήρου στον οργανισμό.

Το μόνο που χρειάζεται για αυτή την απλή συνταγή είναι ένα μήλο, ένα χάλκινο σύρμα, καρφιά, μέλι και λεμόνι.

Η καλύτερη φυσική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα: Πώς να τον αντιμετωπίσετε και να τον αποτρέψετε + ΣΥΝΤΑΓΕΣ!

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μιας από τις πιο δύσκολες ασθένειες των αναπνευστικών οργάνων, η παραδοσιακή λαϊκή ιατρική εφαρμόζει τσάι και βάλσαμα κατασκευασμένα από lungwort, fumitory, τσουκνίδα, πευκοβελόνες και λουλούδια από λιβάδι από το μακρινό παρελθόν.
Ένας κακοήθης όγκος είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται συχνά στους άνδρες και ο κίνδυνος αυξάνεται από το κάπνισμα, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες (ακόμα και το παθητικό!) - Η ρύπανση του αέρα και η έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες, πάνω απ 'όλα σε αμίαντο,  ουράνιο,  χρώμιο , νικέλιο, καθώς επίσης και σε πτητικές χημικές ουσίες - χρώματα και βερνίκια.
Η καλύτερη φυσική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα
  • Συμπτώματα
Οι δυσκολίες που προκαλούνται από τον καρκίνο του πνεύμονα εξαρτώνται από το είδος του όγκου, τα μέρη όπου δημιουργείται και ο τρόπος που εξαπλώνεται. Άτομα με χρόνια βρογχίτιδα, τα οποία αποκτούν καρκίνο των πνευμόνων, βήχουν πιο συχνά. Μερικές φορές φτύνουν αίμα, ενώ αργότερα παρατηρούνται συμπτώματα όπως  σωματική αδυναμία, απώλεια της όρεξης και απώλεια σωματικού βάρους.
Υγρό συγκεντρώνεται γύρω από τους πνεύμονες και εάν ο όγκος εξαπλωθεί μέσα στον ιστό, μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή πίεση και  καρδιακή ανεπάρκεια. Μπορεί επίσης να πιαστούν τα νεύρα του λαιμού, τα οποία οδηγούν σε πτώση των βλεφάρων και στη μείωση της κόρης του ματιού, το μάτι είναι περισσότερο στο εσωτερικό και στη συνέχεια υπάρχει μείωση της εφίδρωσης από τη μία πλευρά του προσώπου (όλα αυτά τα συμπτώματα είναι γνωστά ως Σύνδρομο Horner) και εάν βλάπτει τις φωνητικές χορδές, μπορεί να προκαλέσει βραχνάδα. Υπάρχουν διάφορα είδη καρκίνου του πνεύμονα τα οποία χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες: το καρκίνωμα των μικρών κυττάρων του πνεύμονα (SCLC), που ονομάζεται επίσης καρκίνος κυττάρων βρώμης, το καρκίνωμα των μικρών κυττάρων του πνεύμονα (SCLC), που ονομάζεται επίσης καρκίνος κυττάρων βρώμης, και το καρκίνωμα των μη μικρών κυττάρων του πνεύμονα (NSCLC).  , το οποίο εμφανίζεται σε 20% των περιπτώσεων και έχει την τάση να εξαπλώνεται γρήγορα από το αίμα, τις περισσότερες φορές στον εγκέφαλο, το ήπαρ, τα οστά, επινεφρίδια. Το άλλο είδος είναι το καρκίνωμα των μη μικρών κυττάρων του πνεύμονα (NSCLC). , το οποίο είναι μια πιο κοινή ιστολογική μορφή και εμφανίζεται ακόμη και στο 80% των περιπτώσεων.

Μύθοι και αλήθειες για την σεξουαλική υγεία

Ακούμε και διαβάζουμε πολλά σχετικά με την σεξουαλική υγεία καθημερινά – πόσα όμως από αυτά είναι αλήθεια;


Μύθοι και αλήθειες για την σεξουαλική υγεία

Θεωρητικά, όλοι ξέρουμε πως οι σωστές πληροφορίες για τη σεξουαλική μας υγεία προέρχονται από τον γιατρό μας. Δεν είναι λίγες, όμως, οι φορές που αποφασίζουμε να αναζητήσουμε γνώση στο διαδίκτυο, για ζητήματα πολύ προσωπικά… και πολύ σημαντικά. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να καταρρίψουμε μερικούς μύθους σχετικά με την σεξουαλική υγεία, που δυστυχώς θεωρούνται ακόμα αληθείς από πολλούς.

Μύθος: Μπορούμε να κολλήσουμε κάποιο νόσημα από βρώμικο κάθισμα τουαλέτας

Οι μικροοργανισμοί που προκαλούν τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν μπορούν να επιβιώσουν εκτός του σώματος για πολλή ώρα – ειδικά σε μια κρύα επιφάνεια όπως ένα κάθισμα τουαλέτας. Επιπλέον, αυτά τα μικρόβια δεν βρίσκονται μέσα στα ούρα, καθώς τα ούρα είναι συνήθως αποστειρωμένα. Αυτό που πρέπει να σας ανησυχεί είναι η σωματική επαφή. Ο έρπης, για παράδειγμα, μεταδίδεται με το φιλί, όπως και η γονόρροια του στόματος, τα κονδυλώματα και οι ψείρες.

Μύθος: Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ

Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης την πρώτη φορά που μια γυναίκα θα κάνει σεξ είναι οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη φορά κάνει σεξ. Επιπλέον, κάποιες στατιστικές υπολογίζουν ότι ένα 20% των γυναικών μένουν έγκυοι έναν μήνα αφού ξεκινήσουν να κάνουν σεξ – και πιστεύουμε ότι αυτός ο ψευδής ισχυρισμός ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσοστού.

Πότε είναι σημαντικό να πλένει κάποιος τα χέρια του; Τι κακό κάνει το υπερβολικό πλύσιμο;


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος

Η ετήσια επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Πλυσίματος των Χεριών, στις 15 Οκτωβρίου, είναι μια ευκαιρία για να προβληθεί ο ρόλος του πλυσίματος των χεριών με σαπούνι για την πρόληψη κοινών, αλλά δυνητικά θανατηφόρων ασθενειών, όπως η διάρροια και σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο γίνονται εκδηλώσεις για την προώθηση της πρακτικής.

Το πλύσιμο των χεριών πρέπει να είναι τρόπος ζωής για όλες μας, αφού με τα χέρια μεταδίδονται όλων των ειδών οι μολύνσεις.

Δύο έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, η μία το 1965 και η άλλη το 1988, κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο: οι ερευνητές μόλυναν ένα σαπούνι με διάφορα βακτήρια και κάποιοι εθελοντές κλήθηκαν να πλύνουν με αυτό τα χέρια τους. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν εντοπίστηκαν μικρόβια στα χέρια των εθελοντών.

Μια εξήγηση είναι ότι τα μικρόβια παρασύρονται από το νερό όταν ξεπλένουμε τα χέρια μας. Με άλλα λόγια, όταν καθαρίζουμε τα χέρια μας, καθαρίζουμε συγχρόνως και το σαπούνι.
Ακόμη και το νερό που δεν είναι πολύ καθαρό φαίνεται ότι καθαρίζει τα χέρια. Από πρόσφατες έρευνες στις αναπτυσσόμενες χώρες διαπιστώθηκε ότι το πλύσιμο με σαπούνι και νερό βοηθάει στη μείωση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ακόμη κι αν το νερό έχει μικρόβια.

Πόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ τελικά...; (ΒΙΝΤΕΟ)



Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, ιδιαίτερες προτιμήσεις όσον αφορά το σεξ, αλλά τι έχει να μας πει η επιστήμη αναφορικά με το ποια είναι η “ιδανική” διάρκεια κάθε σεξουαλικής επαφής;
Η δρ Crystal Dilworth έκανε μια μίνι έρευνα επάνω σε παλαιότερες μελέτες, επιχειρώντας να εκτιμήσει πόσο χρόνο χρειάζονται τα «κανονικά» ετερόφυλα ζευγάρια για να ολοκληρώσουν την κάθε σεξουαλική τους επαφή. Ανακάλυψε ότι έννοιες όπως «κανονικά» -σε σχέση με το σεξ- έχουν αλλάξει ριζικά μαζί με τις κοινωνικές “προσδοκίες” γύρω από αυτό.
 
Στα τέλη του 1940 το 75% των ανδρών ανέφεραν ότι η “τυπική” σεξουαλική επαφή διαρκούσε περίπου 2 λεπτά. Στις μέρες μας, αυτή η χρονική διάρκεια θα ήταν πιθανόν να δικαιολογεί μια διάγνωση για... πρόωρη εκσπερμάτιση!

SOS για όλους: Τι να τρώτε για να καθαρίσετε άμεσα τις αρτηρίες σας


Η υψηλή χοληστερόλη (LDL), η οποία είναι γνωστή και ως “κακή χοληστερόλη”, είναι μία από τις πιο βασικές αιτίες της αθηροσκλήρωσης, δηλαδή της συσσώρευσης σκληρής πλάκας στις αρτηρίες σας, η οποία οδηγεί σε στένωσή τους, εμποδίζει την ομαλή ροή του αίματος και καταλήγει συνήθως σε έμφραγμα του μυοκαρδίου ή άλλη σοβαρή καρδιακή νόσο ή εγκεφαλικό επεισόδιο.
Γι' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκείνες τις τροφές που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να προστατευθείτε από καρδιακές επιπλοκές.
 
Δείτε εκείνες τις τροφές που θα το κάνουν αυτό με μεγαλύτερη ένταση:

Ερεθισμένος λαιμός το πρωί: Τι να κάνετε για να σας περνάει γρήγορα



Πάρα πολλοί άνθρωποι, όταν ξυπνούν το πρωί, νιώθουν τον λαιμό τους ξηρό, ερεθισμένο και σαν να τους “γρατζουνάει” κάθε φορά που καταπίνουν.
Αυτό είναι σίγουρα ενοχλητικό από μόνο του και γίνεται ακόμα πι ενοχλητικό, όταν έχουν ήδη ένα -έστω και ελαφρύ- κρυολόγημα, οπότε και ο ερεθισμένος λαιμός επιδεινώνεται.
 
Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ορισμένες από τις αιτίες για τον πονόλαιμο το πρωί περιλαμβάνουν την αναπνοή από το στόμα, ενώ κοιμάστε, οπότε και ο ξηρός αέρας ερεθίζει τους βλεννογόνους, ενώ μια δεύτερη αιτία είναι η βλέννα που συσσωρεύεται στο λαιμό σας, αν έχετε κρυολόγημα. Επίσης, μια ιογενής ή βακτηριακή λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει πονόλαιμο που είναι πιο επίπονος το πρωί που ξυπνάτε.
 
Τι μπορείτε να κάνετε

ΕΣΥ, προσέχεις την ενυδάτωση σου ;…


nero-pinei
Το νερό του σώματος είναι απαραίτητο για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Ο άνθρωπος δεν επιβιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νερό , ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει κατά την αποχή του από άλλα θρεπτικά συστατικά για εβδομάδες ή/και μήνες .
Το νερό αποβάλλεται απ΄τον οργανισμό φυσικά μέσω :
• Του ιδρώτα ( από το δέρμα )
• Των ούρων
• Της αναπνοής
• Των κοπράνων
Ενώ μεγαλύτερες απώλειες νερού παρατηρούνται σε υψηλές θερμοκρασίες ή κατά την έντονη σωματική άσκηση , οι γαστρεντερικές διαταραχές επίσης αυξάνουν τις απώλειες υγρών .

H συνταγή που θα σας κάνει να μην επισκεφθείτε φαρμακείο ξανά: Μια βόμβα υγείας 100% φυσική!!

Η προετοιμασία αυτού του μαγικού ροφήματος, που θα κάνει θαύματα για τη γενική υγεία σας, είναι πολύ απλή και εύκολη. Μετά την κατανάλωση αυτού του φίλτρου δεν θα χρειάζεστε φάρμακα. Είναι 100% αλήθεια.


hg5tg

Συστατικά:

  • 500 γρ βιολογικό μέλι
  • Μεσαίου μεγέθους ρίζα τζίντζερ
  • 2 λεμόνια

Οδηγίες:

Το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου θα σας βοηθήσει με τη γρίπη και το κρυολόγημα!

hydrogen_peroxide1

Ο Δρ Richmond Simmons υπέθεσε το 1928 ότι όλα τα κρυολογήματα και η γρίπη εισέρχονται μέσω του ακουστικού πόρου, αλλά τα ευρήματά του δεν έγιναν δεκτά.
 Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μόνο ένας τρόπος μέσω του οποίου μπορείτε να κρυολογήσετε κι αυτός είναι μέσα από τα κανάλια του αυτιού σε αντίθεση με το λαιμό και τη μύτη. 
Μετά από αυτό, υπήρχε μια γερμανική έρευνα το 1938, που είχε μεγάλη επιτυχία με τη χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. 
Ωστόσο, οι άνθρωποι αγνοούν τις πληροφορίες της εδώ και 60 χρόνια. 
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αντιβακτηριακής και ιικής δραστηριότητας κατά τη χρήση υπεροξείδιου του υδρογόνου. 
Είναι σε θέση να σκοτώσει το κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη που προκαλείται από ιούς κατά την επαφή. 

Επιστήμονες δημιούργησαν 52 τεχνητές καταιγίδες στο Abu Dhabi με μικρό HAARP

    Χαλάζι, κεραυνοί και θύελλες είχε η ανατολική περιοχή της χώρας αυτό το καλοκαίρι χάρη στους επιστήμονες “μάστερ χειραγωγούς”!

    Όχι, η φράση δεν είναι δική μου, είναι η εισαγωγική σε άρθρο του TIME με ανάλογο τίτλο: Scientists Create 52 Artificial Rain Storms in Abu Dhabi Desert. Και το άρθρο συνεχίζει:
    “ Ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος για τον έλεγχο του καιρού στη Μέση Ανατολή, οι επιστήμονες που εργάζονται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δημιούργησαν τεχνητή βροχή, εκεί όπου η βροχή δεν βρίσκεται πουθενά.
    Το έργο $ 11 εκατ., το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο, τοποθέτησε ιονιστές από χάλυβα που έμοιαζαν με αμπαζούρ στην έρημο για να παράγουν φορτισμένα σωματίδια. Τα αρνητικά ιόντα αυξάνονται με το ζεστό αέρα, προσελκύοντας σκόνη. Η υγρασία συμπυκνώνεται στη συνέχεια γύρω από τη σκόνη και τελικά παράγουν ένα σύννεφο βροχή. Ένα μάτσο σύννεφα βροχής.
    Κατά τις 52 ημέρες που έβρεχε στην περιοχή -όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο- οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεπαν βροχή ούτε μια φορά.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα