Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Θεραπεύστε το βήχα και τη βρογχίτιδα σε 5 ημέρες !!!

5

Ο επίμονος βήχας μπορεί να σας καταβάλλει. Μερικές φορές ακόμα και τα φάρμακα δεν βοηθούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαχανόφυλλο και μέλι για να βοηθήσετε το σώμα σας να θεραπευθεί σωστά χωρίς φάρμακα, με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία για κάθε ηλικία. Μπορεί να βοηθήσει με τα μικρά παιδιά, καθώς και με τους ενήλικες.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λάχανο και μέλι. Η διαδικασία είναι απλή και εδώ μπορείτε να διαβάσετε γι 'αυτήν:

Πώς να αντιμετωπίσετε τον υψηλό πυρετό με ασπράδια αυγών!



Θεραπεία υψηλό πυρετό με τα λευκά αυγών




Πυρετός είναι η άνοδος της εσωτερικής θερμοκρασίας πάνω από τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ η κανονική θερμοκρασία του σώματος είναι 37 βαθμοί Κελσίου. Τα περισσότερα βακτήρια δεν είναι σε θέση να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες που σχετίζονται με πυρετό. Συνήθως, οι πυρετοί είναι μικροί σε διάρκεια και δεν είναι επικίνδυνοι, εάν παραμείνουν κάτω από 40 βαθμούς.

Ο πυρετός είναι υγιεινός για το ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ισχυρότερο, όταν δέχεται προκλήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα πάντα, όσο πιο πολύ δεχόμαστε προκλήσεις, τόσο καλύτερα αντιδράμε. Ένας πυρετός βοηθά το σώμα μας να προσαρμοστεί. Καταπολεμά όχι μόνο τις λοιμώξεις, αλλά μας δίνει και ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα σώματά μας ξέρουν ποια είναι η βέλτιστη θερμοκρασία πυρετού, καθώς δεν θέλουν να σκοτώσουν τόσο τα καλά όσο και τα κακά βακτηρίδια. Η αύξηση της θερμοκρασίας, επίσης, διεγείρει την ενζυματική δραστηριότητα μας. Με άλλα λόγια, σχηματίζει ένα δυσάρεστο περιβάλλον για ιούς και βακτήρια. Αλλά είναι σημαντικό κατά καιρούς να ''κατεβάζουμε'' τον υψηλό πυρετό, ειδικά σε πολύ μικρά παιδιά και βρέφη.
Πώς να αντιμετωπίσετε τον υψηλό πυρετό με ασπράδια αυγών

ΚΛΟΠΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ



Οι  ρομαντικοί  κομμουνιστές    φαντάζονται  τον  λαό  να  ξεσηκώνεται     και  να  σφάζει  τους    καπιταλιστές . 
Αυτή  είναι  η  πλέον  αδέξια  μέθοδος   αλλαγής   εξουσίας . Απαιτεί  πολύ  αίμα  ,  χρόνο  και  ενέργεια  .  Πιθανόν  δε  να  είναι  τελείως  ουτοπική  διότι   μόνο  μία   περίπτωση  γνωρίζω   που  ο   καταπιεσμένος  λαός   ξεσηκώθηκε  και  νίκησε  ΧΩΡΙΣ    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΑΠΟ   ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ  "ΦΙΛΟΥΣ"  :  την  επανάσταση  των  φτωχών  Αθηναίων  κατά  της  αριστοκρατίας ( που  τελικά  οδήγησε  στην  εγκαθίδρυση  της  Δημοκρατίας) .

Μέχρι  πρότινος   και  εγώ  πίστευα  οτι  το  "νέο" (  οι  επαναστάτες )  διώχνει  το  "παλαιό" ( το  "καθεστώς" )   πληρώνοντας  με  αίμα . Συζητήσεις  όμως  μου  έδωσαν  το  ερέθισμα  να  διαβάσω  πιο  προσεκτικά  την  Ιστορία .  Διεπίστωσα  λοιπόν    οτι  εάν  το  "νέο"    είναι    πολύ  καλύτερο  ποιοτικά  απο  το  "καθεστώς"  δεν  χρειάζεται  να   θυσιάσει  ούτε  μια  σταγόνα   αίμα !  Πρόκειται  για  μια    αριστοτεχνική  μέθοδο  που  ονομάζω  ΚΛΟΠΗ   ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ  !

Κάθε   οργανωμένη  μειοψηφία    που  διοικεί  τα  πλήθη    δημιουργεί  μια  ΠΥΡΑΜΙΔΑ  ΗΓΕΣΙΑΣ .   Όταν    η  κεφαλή  της  πυραμίδας    είναι   πολύ  ανίκανη  και αποτυχημένη  ,  είναι  εύκολο   κάποιες    ΝΕΕΣ  ΙΔΕΕΣ   να  διαβρώσουν  τα  κατώτερα  σκαλοπάτια  της  πυραμίδας .  Τότε   το  κάτω  μέρος  της  πυραμίδας    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ   την  ηγεσία    και    υπακούει    σε  αυτόν  που   έφερε  τις  νέες  ιδέες .  Φαίνεται  δηλαδή  σαν  ο  καινοτόμος  διανοητής  να   ΕΚΛΕΨΕ  την  πυραμίδα  απο  τους  διεφθαρμένους  ! 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 

1)  Η  Ρώμη  ήταν  ( στην  πολιτική  οργάνωση )   καλύτερη  απο  τους  Έλληνες .  Όχι  όμως  ΠΟΛΥ  καλύτερη  .  Για  αυτό  χρειάστηκε  να  θυσιάσει  κάποιους  στρατιώτες  της  ,  σε  μάχη ,  για  να  τους  υποτάξει .
Η  Ρώμη   όμως  ήταν  ΠΟΛΥ  καλύτερη  απο  το  καθεστώς  του  μισότρελλου  βασιλιά  Άτταλου  της  Περγάμου .  Την  πέργαμο  την  κέρδισε  χωρίς  μάχη .  Ο  Άτταλος  με  την  διαθήκη  του  χάρισε  την  Πέργαμο  στους  Ρωμαίους ! 

Ρόφημα Μπανάνας που λιώνει το λίπος στο στομάχι!

Ψάχνετε για ένα θαύμα που θα ''συρρικνώσει'' τη μέση σας; Λοιπόν, έχουμε κάποια καλά νέα για σας. Θα σας δώσουμε έναν πολύ γρήγορο και φυσικό τρόπο για να μειώσετε το κοιλιακό λίπος!
Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό; Είναι οι μπανάνες!
μπανάνα-ποτό-που-λιώνει-στομάχι-λίπους
Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο, ένα ορυκτό που βοηθά στην οικοδόμηση των μυών και την απόρριψη των τοξινών από το σώμα. Όταν συνδυάζεται με σπόρους λιναριού και  σπανάκι, οι μπανάνες ενισχύουν το μεταβολισμό σας και τονώνουν μια υγιή διαδικασία απώλειας βάρους.
Δοκιμάστε αυτή την καταπληκτική συνταγή και απολαύστε ένα πιο ελκυστικό σώμα! Βεβαιωθείτε ότι θα το πίνετε τακτικά, αλλιώς δεν μπορείτε να πάρει τα αποτελέσματα που περιμένετε. Θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Αρχαία Ιαπωνική Συνταγή: Για να επιβραδύνετε την εμφάνιση των ρυτίδων και να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες!

Αναμφίβολα, οι Ιαπωνέζες είναι πολύ όμορφες γυναίκες. Το μυστικό της ομορφιάς τους είναι ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του - το ρύζι.
Όταν πρόκειται για  αναζωογόνηση του δέρματος, το ρύζι κάνει πραγματικά θαύματα. Δυστυχώς, εκτός των Ιαπώνων, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτά τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα γεγονότα!


Είναι άφθονο σε λινολεϊκό οξύ και σκουαλένιο, τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο επιβραδύνει σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων.
Το ρύζι σε γενικές γραμμές είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και γάμμα ορυζανόλη, γνωστή για την ικανότητά της να προστατεύει την καρδιά και να μειώνει την χοληστερόλη. Επιπλέον, το ρύζι περιέχει επίσης σκουαλένιο, που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων του ήλιου.
Αυτό το άρθρο σας προτείνει να προετοιμάσετε μια απλή μάσκα σύμφωνα με μια παλιά ιαπωνική συνταγή, η οποία θα ''μαλακώσει'' τις ρυτίδες σας και θα σας δώσει μια τέλεια επιδερμίδα! 
Αυτή η μάσκα θα κάνει το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο.
 Δοκιμάστε αυτή την καταπληκτική μάσκα και  δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματά της!

Πες μου τι έχεις να σου πω τι φρούτο θα φας

Πες μου τι έχεις να σου πω τι φρούτο θα φας

Μπορεί να προκαλεί έκπληξη αλλά είναι πραγματικότητα.
Η κατανάλωση φρούτων δεν προσφέρουν μόνο  πολύτιμες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στον οργανισμό αλλά καταπραΰνουν και από τα βασανιστικά συμπτώματα συγκεκριμένων παθήσεων.
Δείτε ποιες παθήσεις θεραπεύουν;
Για το άσθμα ακτινίδιο
Μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο Journal Thorax, έδειξε ότι οι ασθματικοί ασθενείς που κατανάλωναν  ακτινίδια πέντε με εφτά φορές την εβδομάδα παρουσίαζαν 44% λιγότερα περιστατικά συριγμών, βήχα και λαχανιάσματος τη νύχτα.
Για την καρδιά  πορτοκάλι
Τα πορτοκάλια είναι πλούσια σε βιταμίνη C, ένα αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τη χοληστερίνη από την αθηρωματική πλάκα.

Ποιες τροφές κάνουν τον ιδρώτα σας να έχει ιδιαίτερη δυσοσμία



Είναι γνωστό ότι ο ιδρώτας από μόνος του είναι άοσμος και πως η χαρακτηριστική του δυσοσμία προέρχεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στην επιδερμίδα, τα οποία "τρέφονται" από τον ιδρώτα και οι χημικές διεργασίες που προκύπτουν απελευθερώνουν δύσοσμες πτητικές ενώσεις.
Υπάρχουν όμως και μερικές τροφές που συμβάλλουν εξίσου στην δυσοσμία του ιδρώτα και κατ' επέκαση του σώματός σας.
 
Καρυκεύματα όπως το κάρυ και το κύμινο, αλλά και φαγητά όπως το κρεμμύδι και το σκόρδο μπορεί να μεταφέρουν την πολύ έντονη μυρωδιά τους στον ιδρώτα μας.
 
Λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι, ενώ κάνουν καλό στην υγεία μας μπορούν να προκαλέσουν έντονη δυσοσμία όταν το σώμα μας τα διασπά σε ενώσεις του θείου.

8 ΟΚΤ: Πεθαίνει ο τελευταίος δήμιος της Γαλλίας

8 ΟΚΤ: Πεθαίνει ο τελευταίος δήμιος της Γαλλίας

O Μαρσέλ Σεβαλιέ (28 Φεβρουαρίου 1921 - 8 Οκτωβρίου 2008) ήταν ο τελευταίος δήμιος της Γαλλίας από το 1976 ως το 1981. Έφερε τον επίσημο τίτλο Δήμιος της Γαλλικής Δημοκρατίας και Κύριος των Παρισίων (Monsieur de Paris). Τα τελευταία χρόνια της ζωής του εργάστηκε ως τυπογράφος.
8053966631 4749cd2e3e
Γεννήθηκε στο Μονρούζ του Οτ-ντε-Σέιν και διαδέχθηκε τον Αντρέ Ομπρέχτ, το 1976 στην υπηρεσία του εκτελεστή. Εργάστηκε ως τις 9 Οκτωβρίου 1981, οπότε και η θανατική ποινή καταργήθηκε στη Γαλλία, με διάταγμα του Φρανσουά Μιτεράν. Η μέθοδος εκτέλεσης στην Γαλλία για τα πολιτικά αδικήματα ήταν ο αποκεφαλισμός με γκιλοτίνα την περίοδο 1791-1981 και για τα στρατιωτικά ο τουφεκισμός από εκτελεστικό απόσπασμα.

Τι σημαίνει το όνομα "Μερσεντές";

Σε 10

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει ακούσει το όνομα Mercedes. 

Οι περισσότεροι βέβαια λόγω της γνωστής Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Τι σημαίνει όμως το όνομα αυτό;

Γι' αυτό σου λέω μην δραπετεύεις στις ψευδαισθήσεις σου… Δραπέτευσε καλύτερα προς τη ΖΩΗ!



Μην δραπετεύεις στα συννεφάκια του μυαλού σου…

Μην αποφεύγεις να νιώσεις τα συναισθήματα σου πηγαίνοντας σε κατασκευασμένες έξω-πραγματικότητες…


Η ζωή είναι εδώ… είναι τώρα… κι εσύ τη χάνεις δραπετεύοντας…


Κι όσες περισσότερες οι αποδράσεις σου, τόσο περισσότερο αποκόπτεσαι από το σώμα σου, τον εαυτό σου… ώσπου κάποια στιγμή θα μπερδευτείς τόσο πολύ που θα πιστέψεις ότι οι ψευδαισθήσεις σου είναι η πραγματικότητα σου…

Κι όμως επιμένεις να χάνεσαι….

3 τρόποι για να αναπτύξετε πλήρως τη διαίσθησή σας



Μετάφραση από τον Ζάχο Σκαφίδα.
By Cassius Methyl 
Τι είναι διαίσθηση; Διαίσθηση ορίζεται ως «η ικανότητα να καταλάβει κάποιος κάτι αμέσως, χωρίς την ανάγκη για συνειδητή αιτιολογία." Έτσι, ποιες είναι οι δυνάμεις που επιτρέπουν σε ένα πρόσωπο να γνωρίζει κάτι, χωρίς τη χρήση συνειδητής σκέψης?; Κάποιοι θα πουν η διαίσθηση έχει εξηγηθεί επιστημονικά από το υποσυνείδητο μυαλό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, ίσως πνευματικοί άνθρωποι, θα σας πουν ότι η διαίσθηση ξεπερνά την επιστήμη και ερευνά σε έδαφος που η επιστήμη έχει ακόμη να εξηγήσει. 

Σίγουρα τα ψυχικά φαινόμενα μπορούν τελικά να εξηγηθούν από την επιστήμη, ή έχουν μια επιστημονική εξήγηση? εμείς απλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να εμβαθύνω στα φαινόμενα της διαίσθησης, τι μπορεί να προκαλέσει αυτή τη διαίσθηση, και πώς να την αξιοποιήσετε πλήρως. Αυτό το άρθρο ερευνά σε βαθύ πνευματικό έδαφος που είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό για τους πιο λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους. Για τα λογικά πνεύματα, η πληροφορία αυτή είναι επίσης λογικά αποδείξιμη. Θέτοντας αυτή τη γνώση σε μια αντικειμενική εξέταση θα αποκαλύψει την αλήθεια. Πιστεύω ότι όλη η πνευματική αλήθεια μπορεί να αντέξει σε υγιή σκεπτικισμό και τεστ.

Κοσμική ενέργεια


cosmic energy
από την Όλγα-Μαρία Μαρδάκη*
Η κοσμική ενέργεια είναι γνώση που μας έχει προσφέρει η Ανώτερη Διάνοια, προκειμένου να επιταχύνουμε την εξελικτική μας πορεία. Δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να επισπεύσει τον καθαρισμό του κάρματός του και να αποκτήσει πρόσβαση σε γνώσεις που ευνοούν υψηλότερου επιπέδου συνειδητότητα. Συνολικά, είναι ένα μέσο για να εξελιχθεί ενεργειακά, να πετύχει να βιώσει το μέγιστο της ουσίας από την οποία προέρχεται και να ενωθεί με τον Δημιουργό. Είναι απαλλαγμένη από θρησκευτικές πεποιθήσεις, καθώς στο σύμπαν δεν υπάρχει η έννοια της θρησκείας αλλά μόνο της ενέργειας και της ενεργειακής ιεραρχίας.
Τα κανάλια συνιστούν κύματα φορτισμένων σωματιδίων που προέρχονται από τον δικό μας γαλαξία και όχι μόνο. Επηρεάζουν όλους τους οργανισμούς θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με την ποιότητα που φέρουν. Η χρήση τους προϋποθέτει μύηση που σημαίνει τον συντονισμό του “σώματος” του χρήστη στις συγκεκριμένες συχνότητες. Όσο για τους πρώτους μύστες, οι οποίοι λειτούργησαν ως πρώτες “άγκυρες” του φωτός στον πλανήτη μας, η δράση τους χάνεται στους αιώνες. Οι Λεμούριοι και οι Άτλαντες γνώριζαν και έκαναν χρήση αυτής της δύναμης και είχαν πετύχει πολύ μεγάλη εξέλιξη πριν τον αφανισμό τους. Το σημαντικό, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν οι πρώτοι που απέκτησαν αυτή τη γνώση, είναι να την αξιοποιήσουμε και να εξελιχθούμε, διαφορετικά δεν θα είμαστε σε θέση να αντέξουμε την ενεργειακή πορεία που είναι εν εξελίξει και θα διαταραχθούμε πολύ από τις τρομακτικές ποσότητες ενέργειας που θα δεχθούμε στο μέλλον προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το αναμενόμενο εξελικτικό άλμα.
Τα κοσμικά κανάλια που έχουν απομονωθεί και μελετηθεί μέχρι σήμερα είναι πάνω από διακόσια και επιτελούν διαφορετικές λειτουργίες. Υπάρχουν βουδικά, μαγικά, μαγιστρικά κανάλια καθώς και άλλες ιδιαίτερες συχνότητες. Η εφαρμογή τους, η ενεργειακή διάτρηση δηλαδή της ανθρώπινης ενεργο-πληροφοριακής δομής, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε φυσικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.

Αναζητώντας την πνευματική πραγματικότητα μέσω της δύναμης της κοσμικής ενέργειας και του διαλογισμού (Μέρος Δεύερο))


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ένα Εσωτερικό Ταξίδι

Ο διαλογισμός είναι το ταξίδι της συνείδησής μας προς τον εαυτό. Για να ασκήσουμε διαλογισμό, χρειάζεται να υπερβούμε το σώμα και το μυαλό. Όταν υπερβούμε το σώμα και το μυαλό φθάνουμε στον Εαυτό. Τότε, λαμβάνουμε άφθονη Κοσμική Ενέργεια. Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό, η αυτογνωσία μας επεκτείνεται. 

Τώρα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι είναι γνώση; Ο διαλογισμός σας μεταφέρει στις σφαίρες της υψηλότερης γνώσης. Η γνώση δεν είναι άλλο παρά, εμπειρία. Η εμπειρία δεν είναι άλλο παρά, η ολοκληρωτική συμμετοχή σας.

 Ασκώντας όλο και περισσότερο διαλογισμό, λαμβάνουμε υψηλότερη ενέργεια. Με αυτή την υψηλότερη ενέργεια επιτυγχάνεται η υψηλότερη συμμετοχή, σε κάθε τομέα. Το οποίο οδηγεί στην υψηλότερη γνώση. Μέσω της γνώσης έχουμε υψηλότερη νόηση και σοφία. Με αυτή την κατανόηση αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είμαστε απλώς το σώμα και το μυαλό. Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε θαυμαστά όντα. Κατανοούμε όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε και επιλύουμε όλα τα προβλήματά μας, με υψηλότερη νόηση. 

Η υψηλότερη ενέργεια και η υψηλότερη γνώση διευρύνουν τη συνείδηση. Η διεύρυνση της συνείδησης είναι ο καθαυτός σκοπός, του εαυτού. Η υψηλότερη γνώση, λαμβάνεται μόνο μέσω των υψηλότερων αισθήσεων. Όπως, το Τρίτο Μάτι. Και το Αστρικό Σώμα.

Αναζητώντας την πνευματική πραγματικότητα μέσω της δύναμης της κοσμικής ενέργειας και του διαλογισμού (Μέρος Πρώτο)



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ένα Εσωτερικό Ταξίδι

Α. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ένα Εσωτερικό Ταξίδι
1. ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, 2. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, 3. ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ, 4. Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ και η ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
Β. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 5. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, 6. ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ και ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, 7. ΝΙΡΒΑΝΑ, 8. Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

Το περιεχόμενο του βίντεο

Η Πνευματική Πραγματικότητα σας μεταφέρει σε ένα μοναδικό ταξίδι. Ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ένα ταξίδι που θα σας εμπλουτίσει, θα σας καταρτίσει και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε τη μακαριότητα. 

Η Πνευματική Πραγματικότητα είναι μια εκπομπή που ασχολείται με το διαλογισμό και τις εμπειρίες υπό διαλογισμό. Καθώς θα παρακολουθείτε την εκπομπή, να είστε απολύτως, χαλαρωμένος. Απλώς, παρατηρήστε. Απλώς, αφεθείτε. Μην προσπαθήσετε να αναλύσετε. Μείνετε ολοκληρωτικά παρατηρώντας. Εάν παρεισφρήσει κάποια σκέψη, παύστε την. Πάρε μια βαθιά εισπνοή και απλώς μείνε μαζί του. Βρίσκετε εκεί για εσένα.

 Σε ολόκληρη τη Δημιουργία είμαστε απλώς μια κουκκίδα. Ο καθένας από εμάς, αναζητά Υγεία, Ειρήνη, Γνώση, Ευημερία, Αρμονία και Πάνω απ' όλα, μια ευτυχισμένη και ευλογημένη ζωή κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση. Όλοι και ο καθένας προσωπικά, πασχίζει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά μπορεί πράγματι αυτό να επιτευχθεί; Ναι. Αυτό, μπορεί να επιτευχθεί. Όλα αυτά είναι δυνατόν να επιτευχθούν, κατανοώντας τι είναι η Κοσμική Ενέργεια και η Γνώση του Εαυτού. Τώρα ας γνωρίσουμε τι είναι η Κοσμική Ενέργεια.

Τα μυαλά μας είναι όλα συνδεδεμένα

Μετάφραση από τον Ζάχο Σκαφίδα
Επιστημονική απόδειξη ότι τα μυαλά μας είναι όλα συνδεδεμένα
Από τον Steven Bancarz | 
Τα μυαλά μας συνδέονται μεταξύ τους; Μερικοί άνθρωποι δέχονται ότι απόδειξη είναι τα φαινόμενα που περιλαμβάνουν τηλεπαθητικές εμπειρίες και ψυχικές ικανότητες. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι να ξέρεις ότι ένας φίλος πρόκειται να πει ακριβώς κάτι, πριν το πει. Αλλά υπάρχει ένα εντελώς νέο πεδίο αποδείξεων που δίνει σοβαρές διαπιστώσεις στην ιδέα ότι τα μυαλά μας συνδέονται σε ένα πολύ πιο στενό επίπεδο από ό, τι ποτέ έχετε φανταστεί.
Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ εξωπραγματική ιδέα, αλλά είναι πιθανό ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν πεδία πληροφοριών που πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Νου που μοιραζόμαστε; Τι συμβαίνει αν η συνείδηση δεν δημιουργείται στον εγκέφαλο, αλλά λαμβάνεται από τον εγκέφαλο με τον ίδιο τρόπο που ένα κουτί καλωδίων λαμβάνει δορυφορικά σήματα; Είναι δυνατόν οι σκέψεις να μπορούν να δημιουργούν ‘’πεδία σκέψης’’ που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα πεδία σκέψης των άλλων;
Υπάρχει ένα συναρπαστικό φαινόμενο στην επιστήμη που είναι γνωστό ως το “multiples effect“ Το multiples effect είναι όταν πολλά άτομα γεωγραφικά απομονωμένα μεταξύ επιτυγχάνουν την ίδια ακριβώς ανακάλυψη στην ίδια ακριβώς στιγμή. Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμιά απολύτως επικοινωνία ο ένας με τον άλλο και επιτύγχαναν την ίδια ακριβώς ανακάλυψη και εφεύρεση, ταυτόχρονα, συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι η ιδέα τους έχει ήδη παρουσιαστεί πρόσφατα στο κοινό από κάποιον που εργάζεται στο ίδιο πρόβλημα.
Μέχρι το 1922, υπήρξαν 148 μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις που εντοπίστηκαν να έχουν ανακαλυφθεί τον ίδιο χρόνο. Εδώ είναι μερικά μόνο παραδείγματα μεγάλων ανακαλύψεων:

Η Νέα Παγκόσμια Αταξία

Η Νέα Παγκόσμια Αταξία

Του Φίλιπ Γκούρεβιτς *
Στις 20 Οκτωβρίου 2011, την ημέρα που Λίβυοι αντάρτες εντόπισαν τον συνταγματάρχη Καντάφι σε έναν οχετό, τον έβγαλαν έξω και τον σκότωσαν, ο πρόεδρος Ομπάμα συγκαλούσε συνέντευξη Τύπου στο Rose Garden και ανακοίνωνε ότι «οι στόχοι μας επετεύχθησαν». (Η Χίλαρι Κλίντον το είπε πιο ωμά σε έναν δημοσιογράφο: «Ήλθαμε, είδαμε, πέθανε»).
Την προηγούμενη άνοιξη, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσιζαν να λάβουν μέρος στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς εναντίον της Λιβύης, ο Λευκός Οίκος είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι ο στόχος δεν ήταν η αλλαγή καθεστώτος, γεγονός που έπεισε τη Ρωσία να μην προβάλει βέτο σε σχετικό ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών.
Η Μόσχα εξοργίστηκε με την κατάληξη που είχε η αποστολή του ΝΑΤΟ, αλλά ο Ομπάμα είπε ότι «μπροστά στην προοπτική μαζικών ακροτήτων, και της έκκλησης του λιβυκού λαού, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους σταμάτησαν τις δυνάμεις του Καντάφι».
Τώρα, πρόσθεσε, οι Λίβυοι ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν μια πλήρη δημοκρατία. Η αμερικανική ηγεσία ήταν πλέον εμφανής. «Εξουδετερώσαμε τους αρχηγούς της αλ Κάιντα, τερματίζουμε τον πόλεμο στο Ιράκ και έχουμε ξεκινήσει μια μεταβατική περίοδο στο Αφγανιστάν».
Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Λιβύη είναι μια ρημαγμένη χώρα. Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο πρόεδρος Ομπάμα παραδέχθηκε πως το παράδειγμα της Λιβύης δείχνει, ακριβώς όπως και το παράδειγμα του Ιράκ, τα μειονεκτήματα της χρήσης βίας για την επιβολή της τάξης σε μια χώρα. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ανατροπή του Καντάφι ήταν η σωστή απόφαση, όπως είπε στον Τόμας Φρίντμαν των «New York Times».
H λιβυκή εμπειρία, όμως, τον δίδαξε να μην εμπλέκεται σε τέτοιες πράξεις χωρίς ένα σχέδιο «κάλυψης του κενού» μετά τη νίκη.

Από το 0 ως το 1…


image
Γράφει ο Γιάννης Μαντούσης.
«Από το 0 ως το 1 είναι πιο δύσκολο από ότι από το 1 ως το 10». Αυτή ήταν μία από τις αγαπημένες φράσεις του παππού μου, τουλάχιστον από ότι μου έχει μεταφέρει ο πατέρας μου, μια και εγώ η μόνη φορά που είδα τον Γιάννη Μαντούση τον πρεσβύτερο ήταν στην διαδικασία εκταφής του και προφανώς δεν ήταν σε θέση να συζητήσουμε και να το αναλύσουμε.
Ανεξάρτητα όμως από το περιττό πολλές φορές black χιούμορ που με διακατέχει, η φράση αυτή έχει αποτυπωθεί μέσα στο μυαλό μου, αλλά πιστεύω στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, που ακόμα δεν έχουν μπει στη διαδικασία της επίτευξης των στόχων που στη ζωή τους, υπάρχει κάποια αντίστοιχη φράση με το ίδιο νόημα. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι ξεκινανάνε από το «μηδέν(0)», αν προτιμάτε και χωρίς εισαγωγικά, σκέφτονται ακριβώς αυτό: να μπορέσουν να κάνουν το ξεκίνημα που τόσο επιθυμούν για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, όποια και αν είναι αυτά. 

Σημαντικές πληροφορίες που οι βιομηχανίες σκόπιμα αποκρύπτουν και οι οποίες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία, τον πλανήτη το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή...

Ηθική Μεταχείριση Των Ζώων

Πως θα αισθανόσουν αν την μέρα κιόλας που γεννιόσουν κάποιος σε καταδίκαζε σε oλόζωη σκλαβιά, σε τυραννούσε και σε θεωρούσε μηχανή παραγωγής χρημάτων?
Κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια ζώα γεννιούνται χωρίς κανένα δικαίωμα στη ζωή και χωρίς πρόσβαση στο φως του ήλιου και το γρασίδι, αναγκασμένα να ζουν μέσα σε περιττώματα, σε κλειστά σιδερένια κλουβιά που τους αποτρέπουν την ελευθερία κινήσεων.
Εκτρέφονται με σκοπό  τη γρήγορη  ανάπτυξή τους μέσω παρεμβάσεων ώστε να φέρουν κέρδος στην κτηνοτροφία.
Στα νεογέννητα γουρουνάκια γίνεται εξαγωγή δοντιών και ευνουχισμός χωρίς αναισθητικό, στα βοοειδή κόβονται τα κέρατα με καυτές τανάλιες και στα κοτοπουλάκια κόβεται το ράμφος,  ώστε να μην είναι ικανά να τραυματίσουν  το ένα το άλλο και προκαλέσουν ζημιά στην παραγωγή.

Ο πόνος και ο τρόμος που αισθάνονται αυτά τα αθώα πλάσματα είναι απερίγραπτος και οι κραυγές τους είναι τόσο δυνατές που οι σφαγείς τους είναι αναγκασμένοι να φοράνε ωτοασπίδες.
Η σφαγή τους γίνεται μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους και χωρίς καμία αναισθησία. Τα ζώα χτυπιούνται στο κεφάλι για να παραλύσουν και τους κόβεται ο λαιμός για να πεθάνουν από αιμοραγία και ενώ δεν μπορούν να κουνηθούν, έχουν πλήρη συνείδηση.
Τι έγκλημα έχουν διαπράξει όλα αυτά τα ζώα για να αξίζουν αυτήν την αιώνια φυλάκιση και βασανισμό που τα καταδικάζουμε?
Κάθε ζωντανό πλάσμα είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα με ικανότητα στη λογική και το συναίσθημα, εξού λοιπόν και το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία.
Εφόσον το σώμα του σημερινού ανθρώπου γίνεται νεκροταφείο για εκατοντάδες κακοποιημένα και άρρωστα ζώα, είναι λογικό να υποφέρει από αρρώστιες.

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, Ο… «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ»

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τελευταίο ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ, έδειξε για άλλη μια φορά το τι πραγματικά εκπροσωπεί και το τι «συμβολίζει».
Η λατρεία του Πάπα Φραγκίσκου αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δεχτούν τον Αντίχριστο και βλέποντας τα εκατομμύρια παραπλανημένων γεμάτους λατρεία θαυμαστές του Πάπα Φραγκίσκου, βλέπετε ακριβώς την υποδοχή που θα έχει ο Αντίχριστος όταν εμφανιστεί : «Και εγώ, που ήκουσα και είδα όλα αυτά, είμαι ο Ιωάννης. Και όταν τα ήκουσα και τα είδα, γεμάτος ιερόν δέος και ευλάβειαν δι” αυτά, έπεσα να προσκυνήσω εμπρός εις τα πόδια του αγγέλου, που μου τα έδειχνε. Και μου είπεν ο άγγελος• «πρόσεξε, μη κάμης κάτι τέτοιο• διότι εγώ είμαι σύνδουλος ιδικός σου και των προφητών και όλων εκείνων, οι οποίοι φυλάσσουν τα λόγια του βιβλίου τούτου. Τον Θεόν προσκύνησε». Αποκάλυψη 22: 8,9

Πάρε το χρόνο σου

Μυλωνά Ευαγγελία
Πάρε το χρόνο σου
Όλοι ασχολούμαστε μαζί του και αυτός με εμάς.! Και χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι ο χρόνος εμείς είμαστε τόσο εξοικειωμένοι μαζί του. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια αναζήτηση με απεριόριστο ενδιαφέρον.

Ως λέξη, σε καθημερινή συχνότητα, δίνει το παρόν. Πολλές φράσεις που χρησιμοποιούμε εσωκλείουν τη λέξη «χρόνος». 

Αισθανόμαστε όμως το χρόνο ή μήπως αυτό θέλουμε να πιστεύουμε;

Πολλές φορές εκμεταλλευόμαστε το χρόνο και άλλες φορές αδιαφορούμε. Θα οργανωθούμε με βάση το χρόνο, θα συναντηθούμε και θα ματαιώσουμε. Θα περιμένουμε (αυτή η αναμονή που κάποιες φορές ομορφαίνει το μυαλό μας και τοποθετούμε ξανά τους στόχους μας) και θα προετοιμάσουμε κάτι. Ο χρόνος θα μας υπενθυμίσει να κάνουμε δεύτερη σκέψη. Θα ξυπνήσουμε εξαιτίας του και θα κοιμηθούμε!

ΛΥΧΝΙΑΣ ΣΒΗΣΘΕΙΣΗΣ ΠΑΣ ΚΩΛΟΣ ΙΔΙΟΣ




Κάποτε από τα 15 και 16 μας χρόνια τρέχαμε στα μπουρδέλα, μάλιστα τα λεφτά να πληρώσουμε τα δίνανε οι γονείς μας. Ήταν τέτοιες οι εποχές που δύσκολα να ζευγάρωναν αγόρια και κορίτσια, κι αν γινότανε αυτό ήταν στο μουλωχτό και όχι στο πολύ σεξουαλικό. Σήμερα τα παιδιά δεν το κάνουν. Οι έρευνες το λένε. Δεν γίνονται γκάλοπ μόνον για το τι θα πιάσει η Χρυσή Αυγή και ο Τσίπρας στις εκλογές.
Φταίει, λένε οι ειδικοί, ο τρόπος ζωής, που λειτουργεί σαν ταφόπλακα στην επιθυμία για γαμήσι, το στρες των μαθημάτων στα παιδιά, το άγχος της καριέρας. Γι' αυτό ο νέος δεν ψάχνεται να τον χώσει. Γι' αυτό η νέα δεν το δροσίζει το πράμα της.

Αδέρφια, η νίκη είναι κοντά!

victory


Αισιοδοξία πρέπει να γεμίζει όλους τους Έλληνες η νέα έκθεση του ΔΝΤ που προβλέπει -μεταξύ άλλων- την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων ύψους 1,35 δισ. ευρώ, πρωτογενές έλλειμμα 0,5% για το 2015 και μηδενικό πρωτογενές πλεόνασμα για το 2016, εκτίναξη του χρέους στο 206,6% του ΑΕΠ για το 2016, νέα συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και αύξηση της ανεργίας στο 27,1% για το 2016.
Το αισιόδοξο μήνυμα στην έκθεση του ΔΝΤ είναι πως η συνέχιση της ελληνικής κρίσης -που δεν είναι κρίση μετά από 6 χρόνια αλλά μόνιμη κατάσταση- θα επεκταθεί σε όλη την ευρωζώνη.
Αδέρφια, είμαστε ένα βήμα από το να διαλύσουμε την ευρωζώνη.
Πάμε γερά. Τους έχουμε. Εύκολα!
Με ανταλλακτική οικονομία και απόδειξη ποτέ και πουθενά, θα φέρουμε τούμπα όλη την Ευρώπη.
Θα αλλάξουμε την οικονομική πολιτική όλης της Ευρώπης. Και του πλανήτη!
Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε για όλη την ανθρωπότητα.

Γιούρι Γκέλλερ: Τον John Lennon τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι!!!!


Το Νοέμβριο του 1974, ο John Lennon καθόταν σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Γιούρι Γκέλλερ και την Yoko. 

Η συζήτηση είχε επικεντρώθει στο αγέννητο παιδί τους, τον Σον.  
Σε μια ξαφνική διακοπή της κουβέντας τους,  ο John και  ο Γιούρι  άρχισαν να μιλούν για  UFO.

Ο Geller, τη συνομιλία αυτή υπενθύμισε σε ένα άρθρο που έγραψε για την Telegraph και, δήλωσε ότι ο Λένον πίστευε πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Επίσης ο Lennon πίστευε ότι αυτόν τον πλανήτης έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι. 


Η συζήτηση τους πήρε ακόμη πιο περίεργη τροπή,  όταν ο Lennon τον πήρε σε ένα άλλο τραπέζι για να μιλήσουν.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Όταν υπάρχει δυσαρμονία, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η δυσαρμονία αποβάλλεται για να επανέλθει πάλι η ισορροπία. Έτσι, τόσες χιλιάδες χρόνια κάθε φορά που οι εξουσίες του πλανήτη γη "έκτρεφαν" μονό δούλους, αυτοί οι προηγούμενοι πολιτισμοί ήρθε η στιγμή που εξαφανιστήκαν εν ριπή οφθαλμού με τεράστιες γεωλογικές καταστροφές π.χ. κατακλυσμούς. Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και τώρα στον πλανήτη.
- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ γιατί ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Πριν από αυτούς τους γνωστούς χρόνους, έχουν γίνει κάποιες αναφορές για τη χαμένη Ατλαντίδα, τη Λεμουρία. Έχουν βρεθεί οστά εκατομμυρίων ετών, που αποτελούν αποδείξεις για την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών, για τους οποίους όμως η "επίσημη" επιστήμη των ιστορικών δεν κάνει αναφορές, φυσικά όχι τυχαία.
Η βύθισή της Ατλαντίδας στη θάλασσα έγινε σε δύο δόσεις. Το τελευταίο κομμάτι που χε μείνει σαν στεριά λεγόταν νήσος "Ποσειδωνία". Όπως η κυρίως Ατλαντίδα καταποντίστηκε στα νερά ύστερα από ασύλληπτο κατακλυσμό, έτσι και η Ποσειδωνία που είχε απομείνει, καταποντίστηκε κι αυτή έπειτα από δεύτερο μεγάλο κατακλυσμό. Όταν μιλάμε για τέτοιας μορφής κατακλυσμούς, δεν μιλάμε μόνο για πολύ βροχή, αλλά για κάτι πολύ πιο απίστευτα μεγάλο.
Η Ατλαντίδα, μαζί με την Ποσειδωνία, ήταν κοντά σημερινή περιοχή της νήσους Κούβα και κατ' επέκταση εκεί που ονομάζετε σήμερα το Τρίγωνο των Βερμούδων.
Μία ακόμα αντίστοιχη ασύλληπτη καταστροφή, ήτανε η βύθιση της Λεμουρίας Ηπείρου.
Η Λεμουρία ήπειρος βρίσκεται στην περιοχή που είναι σήμερα η Ιαπωνία, και κατ επέκταση ο ειρηνικός ωκεανός. Τα κύματα που σηκώνονται ακόμα και σήμερα στον Ωκεανό αυτό είναι τεράστια, γι' αυτό και ονομάστηκε "Ειρηνικός", για λόγους ευφημισμού (χρήση μιας έκφρασης στη θέση μιας άλλης, επειδή θεωρείται λιγότερο αρνητική, δυσοίωνη από αυτήν που αντικαθιστά).
Και στις δύο περιπτώσεις, Ατλαντίδα και Λεμουρία, φανερώνεται η "μνήμη" που βαστάει αυτός ο πλανήτης.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ


- ΔΙΑ-ΒΟΛΗ TOY ΝΟΥ
Ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης για να πετύχει τους σκοπούς του, είναι η διαβολή που κάνει στο Νου των ανθρώπων. Αυτό το όπλο του είναι καταλύτης για την καταστροφή της ανθρώπινης εξέλιξης.
Έχει φροντίσει άριστα να σας αφοπλίσει από το μεγαλύτερο και το μοναδικό όπλο που έχουν τα όντα με νοημοσύνη: το ΝΟΥ. Έπειτα ήταν πολύ εύκολο να σας μετατρέψει σε ό,τι ήθελε με τα δήθεν πολύτιμα χρήματα. Είτε ήσαστε πάμφτωχοι, ή φτωχοί ή μεσαία τάξη, ή ελίτ, ή Ιλλουμινάτι, σας μετέτρεψε όλους σε υπάκουους δούλους. Οι κατώτερες τάξεις αγωνιούν για τη τροφή και τη στέγη τους και ξεχνούν το θάνατο, οι ανώτερες τάξεις προσπαθούν να βαστήξουν τα υλικά κεκτημένα τους και οι ανώτατες τάξεις ραδιουργούν (τρομάρα τους), για τα επόμενα 1000 χρόνια του πλανήτη γη, εις βάρος της ανθρωπότητας, γιατί έτσι τους έχει εκπαιδεύσει το αφεντικό τους, ο Μαυροψύχης.
- ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Δούλος είναι αυτός ο οποίος εκτελεί εντολές άλλων, δηλαδή αυτός που είναι απόλυτα υποχρεωμένος να ακούσει τις εντολές που του δίνουν τα αφεντικά του. Δηλαδή ο ίδιος δεν μπορεί σε τίποτα να αποφασίσει από μόνος του, αντίθετα αποφασίζουν γι' αυτόν τα φανερά η τα κρυφά αφεντικά του.
Δούλος είναι εκείνος που του έχουνε μάθει με έντεχνο τρόπο ή με τη βία ότι πρέπει να είναι δούλος και το έχει αποδεχτεί.
"Αφεντικό" είναι αυτός που προΐσταται και δίνει εντολές στους δούλους, επειδή ίσως έχει κάποια επιπλέον προσόντα και δεξιότητες.
Σήμερα το 2013 μΧ έχουμε ιστορικές καταγραφές για 4.000 με 5.000 χρόνια πριν. Επομένως γνωρίζετε περί τα 4.000 με 5.000 χρόνια τι ιστορικά γεγονότα έχουν συμβεί στον πλανήτη σας. Μέσα σ αυτά τα χρόνια, αυτό που θυμόσαστε από τις ιστορικές αναδρομές, ήταν ένας πλανήτης που στο 99%, έκτρεφε ανθρώπους- δούλους.

Χημικοί αεροψεκασμοί – Καιρικές επιθέσεις – Ψυχοτρονική επέμβαση

    Και οι Θεοί δεν τρελάθηκαν, απλώς κάποιοι «νεο-Θεοί» προσπαθούν να τους ακυρώσουν και να το παίξουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη

    Ως άλλοι Ιζνογκούντ* αποφασίζουν πλέον ποιος θα έχει καλό καιρό και κακό, έως κάκιστο με ακραία φαινόμενα, που τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται καταστρεπτικά για τις τοπικές οικονομίες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μετράμε και θύματα.
    Το βάπτισαν «κλιματική αλλαγή», εμείς το ονομάσαμε «εγ-κλιματική αλλαγή» και το σενάριο έχει κάπως έτσι: Ψεκάστε, χααρπίστε, τους τελειώσατε.
    Αρκετές μέρες τώρα βλέπουμε το γαλάζιο του ουρανού μας να παραβιάζεται, κι εκείνο της γείτονος χώρας και της χώρας πλάι στη χώρα, της γείτονος ηπείρου, τελικά του περισσότερο μέρους του πλανήτη. Αεροπλάνα που πετούν ρίχνουν χημικά για να ιονίζουν την ατμόσφαιρα ώστε να είναι χειραγωγήσιμη. Αλλά αυτό το χημικό δεν μένει στην ατμόσφαιρα, πάει σε όλη τη φύση και όλα τα έμβια όντα της, φυσικά και τους ανθρώπους.
    Πως γίνεται λίγο μετά από τους ψεκασμούς να αρχινάει ο πονοκέφαλος; Να πονάει το κεφάλι μου στο Βόλο μαζί με το κεφάλι εκείνων στην Αθήνα και άλλων στη Θεσσαλονίκη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Να σταματάει και να ξαναρχινάει ταυτόχρονα;
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα