Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Κάθε σου επιλογή, ξαναρυθμίζει το ρολόι του σύμπαντος.



Κάθε ‘σε αγαπώ’ που λες, μαλακώνει το θυμό του άλλου.
Κάθε αγαπώ που νοιώθεις, αφοπλίζει το μίσος από τις καρδιές.
Κάθε ευχαριστώ που χαρίζεις, ανοίγει τη διάθεση για να ξαναπροσφέρουν.
Κάθε σου συγνώμη, επαναπροσδιορίζει τη στάση του άλλου.
Κάθε συγχωρώ, σπάει τους δεσμούς του παρελθόντος.
Κάθε σου προσφορά, ενώνει την ανθρωπότητα με ισχυρότατες αλυσίδες.
Κάθε σου δράση, γίνεται σημείο αναφοράς για τον κόσμο όλο.
Κάθε καλό που κάνεις, αφήνει λιγότερο χώρο στο κακό.
Κάθε σου χαμόγελο, φέρνει την άνοιξη στον αποδέκτη του.
Κάθε σου χάδι, ρίχνει άμυνες.
Κάθε ‘σε ακούω’ που προσφέρεις, διευκολύνει λύσεις προβλημάτων.
Κάθε σου σιωπή, εξουδετερώνει τους καυγάδες.
Κάθε σου είμαι εδώ, φέρνει ζεστασιά.
Κάθε σου συνειδητή στιγμή, διαλύει το φόβο.

Γιατί δεν σας περνάει ο βήχας; Όλες οι αιτίες

Γιατί δεν σας  περνάει ο βήχας; Όλες οι αιτίες

Ο βήχας είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι αλλά οι αιτίες του διαφέρουν από άτομο σε άτομο.
Μπορεί να είναι σύμπτωμα ενός απλού κρυολογήματος ή κάποιας άλλης  σοβαρότερης πάθησης.
Σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες της Aμερικανικής  Πνευμονολογικής Eταιρείας, ο βήχας,  σε σχέση πάντα με το διάστημα που διαρκεί χωρίζεται σε οξύ, όταν η διάρκειά του είναι μικρότερη των 3 εβδομάδων, υποξύ όταν διαρκεί από 3 έως 8 εβδομάδες, και χρόνιος όταν ξεπερνάει το διάστημα των 8 εβδομάδων.

Πότε αξίζει ένας γάμος να σωθεί;

Πότε αξίζει ένας γάμος να σωθεί;

«Πότε αξίζει να προσπαθήσεις να σώσεις ένα γάμο;». Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνουν κατά καιρούς πολλά ζευγάρια και προβληματίζει μεγάλη μερίδα ανθρώπων.
Η Barbara Cavanaugh, κοινωνική λειτουργός στο Houston του Texas, είπε ότι η απάντηση είναι απλή: «Πάντα ξεκινώ, όταν δουλεύω με ζευγάρια, με το σκεπτικό ότι όλοι οι γάμοι αξίζουν μια προσπάθεια, επειδή οι άνθρωποι, δεν θα είχαν παντρευτεί αν δεν είχαν κάποιες κοινές αξίες ή στόχους ή αν τα πράγματα δεν ήταν κάποτε καλά».
Η Ελίζα, θα ήθελε να είχε γνωρίσει καλύτερα τον άνδρα της πριν τον παντρευτεί – τότε ίσως να μην είχε παντρευτεί καθόλου. «Είναι σημαντικό να χτίσεις μια φιλική σχέση με τον σύντροφο σου πριν παντρευτείτε επειδή σαν φίλοι μπορείτε να μάθετε ο ένας τον άλλο καλύτερα πριν έρθετε πιο κοντά. Εγώ για παράδειγμα, παντρεύτηκα έναν αγρότη που μιλούσε πολύ για τη δουλειά του, ενώ εγώ είχα μεγαλώσει σε πόλη. Δεν μπορούσε να υπάρξει σχέση έτσι. Αν και ήθελα να μάθω περισσότερα γι” αυτή την πτυχή της ζωής του, αν και προσπάθησα, δεν ήταν αρκετό. Στη πορεία άρχισα να νιώθω, ότι δεν είχαμε τίποτα κοινό».
Σχεδόν οι μισοί γάμοι, καταλήγουν σε διαζύγιο. Ο Bill Wear, Jr. — δικηγόρος, ιερέας, θεραπευτής και διαμεσολαβητής, δεν εκπλήσσεται. «Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας είναι πνευματικά, συναισθηματικά και φιλοσοφικά ανώριμοι. Ασχολούμαι με τα διαζύγια από το 1974 και σχεδόν απ” όλους τους πελάτες που έχω αναλάβει είχα την αίσθηση ότι ο λόγος που ήθελαν να χωρίσουν ήταν εξαιτίας μιας προσωπικής δυστυχίας που βίωναν και την οποία προέβαλαν στο/στη σύντροφο τους«.

Πότε η στύση στον άνδρα δεν έχει καμία σχέση με... το σεξ!



Γνωρίζατε ότι ο μέσος άντρας έχει περίπου 11 στύσεις κάθε μέρα και αρκετές ακόμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου; Και όμως, όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, είναι η αλήθεια. Αλλά αυτές οι στύσεις δεν συμβαίνουν πάντα, επειδή ο άντρας έχει διεγερθεί σεξουαλικά. Μερικές φορές, μια στύση συμβαίνει ακόμα και όταν δεν υπάρχει καθόλου σεξουαλική διέγερση.
Για παράδειγμα, πολλοί άνδρες ξυπνούν το πρωί με στύση. Αυτή η πρωινή στύση είναι συνήθως η τελευταία μιας σειράς 3-5 στύσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάθε στύση διαρκεί συνήθως για περίπου 25 - 35 λεπτά!
 
Οι νυχτερινές στύσεις συμβαίνουν συχνά κατά τη διάρκεια του ύπνου στην φάση REM, όταν ο άντρας ονειρεύεται βαθιά. Δεν είναι σαφές για ποιον λόγο συμβαίνουν. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι νυχτερινές στύσεις είναι ένας τρόπος για να διατηρηθεί η ελαστικότητα των ιστών του πέους. 
 
Αυτές οι νυχτερινές στύσεις, μπορεί να αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για έναν γιατρό, προκειμένου να διαγνώσει πιθανή στυτική δυσλειτουργία στον άντρα.

Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχετε, ανάλογα με το ύψος και το βάρος σας



Είναι γνωστό (και λογικό) ότι η σεξουαλική διέγερση και επιθυμία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εξωτερική εμφάνιση κάθε ανθρώπου, άντρα ή γυναίκας. Αλλά, ερευνητές από το πανεπιστήμιο Clemson ήθελαν να προσδιορίζουν το πόσο ακριβώς τα δύο πιο βασικά στοιχεία εξωτερικής εμφάνισης (ύψος και βάρος) επηρεάζουν τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει ένα άτομο στη διάρκεια της ζωής του.
Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες συνέλεξαν στοιχεία από περίπου 60.000 άνδρες και γυναίκες σχετικά με το ύψος, το βάρος τους και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που είχαν στη ζωή τους. Από αυτά τα στοιχεία εξήγαγαν και τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) του καθενός συμμετέχοντα.

Ο σούπερ σταρ της μυθολογίας μας


6338116977_e679a1d09b
Ο Ηρακλής είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ήρωας όλων των εποχών, ο σούπερσταρ της Ελληνικής μυθολογίας, ο ημίθεος που ενέπνευσε τους ανθρώπους τόσο πολύ που του έδωσαν υπερφυσικές ικανότητες.
Ήταν θαρραλέος από μωρό, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος, ερωτιάρης και ατρόμητος. Το όνομα του είναι από τα αρχαιότερα Brand. Γι’ αυτό και έγινεcomic, ταινίες, animation, βιβλίο, gay iconcddvd και … τσιμέντο!
Ο Ηρακλής έχει δεινοπαθήσει στον κινηματογράφο του Hollywood, από ανακρίβειες και κιτς αναπαραστάσεις της εικόνας του, αλλά ευτυχώς έχει υμνηθεί από όλους τους μεγάλους εικαστικούς καλλιτέχνες, και ιδιαίτερα της Αναγέννησης. Συγκέντρωσα τα 15+1 ωραιότερα –κατά την γνώμη μου-έργα τέχνης που απεικονίζουν τον Ηρακλή σε στιγμές που όλοι θέλουμε να δούμε.
annibale_carracci_-_the_choice_of_heracles_-_wga4416
«Η απόφαση του Ηρακλή» από τον Annibale Carracci

ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1827!


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Εκατόν ογδόντα οκτώ χρόνια πέρασαν από το 1827, που έγινε η πρώτη αναφορά σε συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Ο θεσμός των συντάξεων, μετά από μεγάλες περιόδους δόξης και θριάμβου, επανέρχεται σιγά –σιγά στα χρόνια της μιζέριας, τότε που το ασφαλιστικό σύστημα ήταν στα σπάργανα του, όπως, άλλωστε και τα οικονομικά του κράτους, που το στήριζαν σχεδόν αποκλειστικά.
«...Αι χήραι και τα ορφανά των υπέρ της πατρίδος θανατουμένων θέλει έχουσιν σταθερόν πόρον ζωής των...».
Αυτή ήταν η πρώτη συνταξιοδοτική διάταξη του ελληνικού κράτους. Ψηφίστηκε από την εθνική συνέλευση της Τροιζήνας για τους αγωνιστές, στους οποίους το νεοσύστατο κράτος όφειλε την ύπαρξη του. Το 1828, με απόφαση του Πρωθυπουργού Ιωάννη Καποδίστρια δίνονται οι πρώτες συντάξεις σε στρατιωτικούς, χήρες στρατιωτικών και ορφανά των αγωνιστών μέχρι το 16ο έτος της ηλικίας τους.
Επειδή, όμως, από τότε ίσχυε το μέσον και όσοι είχαν πρόσβαση στην κεντρική εξουσία επωφελούνταν εις βάρος άλλων, δημιουργήθηκε σύγχυση για το ποιοί είναι πραγματικά οι αγωνιστές με αποτέλεσμα πραγματικοί ήρωες του 21 να ζητιανεύουν για να ζήσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ NASA!!! Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν την Γενοκτονία με τους ψεκασμούς !!!!


Ο Δρ Rowland δουλεύει στη "NASA, στο  "Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού". 

Σε  περσινό άρθρο του,  έχει παρουσιάσει επίσημα έγγραφα, όπου το Κοινοβούλιο της ΕΕ, τόνισε την διενέργεια ψεκασμών και την συνδεσή τους με  το HAARP, που  είναι ένα όπλο τροποποίησης του καιρού και, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς . 

Tα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση διεξήγαγε δοκιμές με δηλητηριώδες αέριο. 

Ακόμη, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξήγαγε δοκιμές ψεκασμών με δηλητηριώδες αέριο επί του πληθυσμού των ΗΠΑ, στις δεκαετίες  του '60, '70 και του '80. 

Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...Πως παρεμβαίνει η μοίρα στους ανθρώπους;


Eίναι σίγουρο ότι ο κόσμος γύρω μας, το σκηνικό του πλανήτη δεν αλλάζει, αλλά αλλάζει ο άνθρωπος, ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας μέσα από τα συναισθήματα μας..

Η μοίρα, αυτό ακριβώς κάνει στους ανθρώπους, δημιουργεί συμπτώσεις, δηλαδή διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας, "χτυπώντας" μας, πάντα εκεί που πονάμε, δηλαδή στις ανάγκες της ζωής μας μέσα από τα πάθη και τις επιθυμίες μας, που αναγκαστικά έχουμε ως άνθρωποι της Γης, τα οποία επιφέρουν τα ανάλογα συναισθήματα, και κάθε συναίσθημα είναι αυτό που μας οδηγεί στον τρόπο που θα ενεργούμε και θα βλέπουμε την ζωή.

Ως συμπέρασμα, η μοίρα, δεν είναι κάτι καλό, αλλά μας δηλώνει ότι "κάποιος" ελέγχει την πραγματικότητα γύρω μας! και όχι εμείς!

Εμείς ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, αποκλειστικά σε λήθη, βλέποντας έναν εικονικό κόσμο που μας παρουσιάζει ο εγκέφαλος μας ως πραγματικότητα πάνω στην Γη.

Ο,τι βλέπει ο εγκέφαλος μας, είναι αυτό που μας στέλνει με εικόνα και πληροφορία ο "χειριστής" αυτού του εικονικού κόσμου,  και ο προσωπικός μας δεσμοφύλακας, ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσει να αφυπνιστούμε, και απελευθερωθούμε.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΑ;



Στην ουσία δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, διότι πρόκειται για έναν φανταστικό κόσμο που κάποιος σχεδίασε αποκλειστικά για εμάς, να μας έχει παγιδευμένους και να μας προκαλλεί αρνητικά συναισθήματα, διότι στην αληθινή μας φύση ότι θελήσουμε το πραγματοποιούμε αμέσως, άρα και δεν έχουμε ανάγκες! ..στην ζωή όμως εδώ στην Γη, έχουμε ανάγκες, και μάλιστα άπειρες, διότι άπειρες και οι αληθινές μας δυνατότητες, οπότε είναι λογικό να έχουμε επιθυμίες, αφού πάντα ότι θέλουμε στην αληθινή μας υπόσταση πραγματοποιείται.

Κατάφεραν να μας ελέγξουν την απεριόριστη δύναμη μας, χάρην της έγκλεισης μας σε ένα νοητό εικονικό πρόγραμμα που παγιδευτήκαμε μέσα σε αυτό, και βλέπουμε έναν κατώτερο εαυτό, ο οποίος έχει ανάγκες μέσα από τις παραισθήσεις που μας προκαλλούν συνεχώς ώστε να βρισκόμαστε σε λήθη και καταστολή.

Τα φυτοφάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη

H έκθεση στα φυτοφάρμακα αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, κατά περίπου 60%, βρήκε μια μετα-ανάλυση που παρουσιάστηκε στη συνάντηση της European Association for the Study of Diabetes 2015 την προηγούμενη εβδομάδα.
fytofarmaka 5Η μετα-ανάλυση έγινε από ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την Φωτεινή Κάβουρα, η οποία είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Με βάση τις δημοσιευμένες μελέτες, η Κάβουρα και οι συνεργάτες της από το Imperial College και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διαπίστωσαν ότι τα άτομα που είχαν αυξημένες ποσότητες φυτοφαρμάκων στα ούρα τους είχαν 60% μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν διαβήτη τύπου 2.
Η Κάβουρα δήλωσε: “Δείξαμε ότι, μεταξύ περισσότερων από 80,000 ατόμων, η έκθεση στα διάφορα φυτοφάρμακα αυξάνει τον κίνδυνο για διαβήτη σχεδόν 60%, ένα αποτέλεσμα στατιστικά σημαντικό”.

Μερικά μυστικά για πιο νεανικά χέρια!


Η φροντίδα για τα χέρια είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου.Τα χέρια δείχνουν να γερνούν γρηγορότερα δεδομένου ότι η επιδερμίδα εκεί είναι λεπτή και ευαίσθητη, όπως και στον λαιμό σας.



Δείτε τι πρέπει να προσέχετε για να τα κρατήσετε υγιή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ



Όλοι λέμε συνέχεια όταν αναφερόμαστε στον ανώτερο μας εαυτό, η στον ιδεατό κόσμο, (παραδείσιο), ότι υπάρχει στην ζωή μας εδώ ο φύλακας άγγελος μας που μας προστατεύει και μας καθοδηγεί, αλλά κανείς δεν έκανε μια απλή σκέψη! 


αφού υπάρχει ο φύλακας άγγελος μας, γιατί ποτέ δεν μας κατευθύνει να μάθουμε την αλήθεια σε ποιον κόσμο ζούμε; 

και μας αφήνει "τυφλούς" να κάνουμε συνεχώς "αμαρτίες" στην ζωή μας;

Δεν υπάρχουν φύλακες άγγελοι, αλλά η κατανόηση του ανώτερου εαυτού μας!

Υπάρχει ο θάνατος; ναι η όχι; υπάρχει η μετενσάρκωση; Υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση; και τι είναι παράδεισος και κόλαση;



Αυτή την στιγμή υποτίθεται πως ζούμε, και αναγνωρίζουμε ως ζωή την πραγματικότητα γύρω μας μέσα από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλλεί η σάρκα.

Τι είναι η σάρκα όμως;


είναι οι ενέργειες-συχνότητες, που περιβάλλουν τον αισθητό κόσμο αυτού του πεδίου, που όταν η θεϊκή ψυχή μας, μπει μέσα σε αυτό το πεδίο, αμέσως προσκολλούνται επάνω της όλες αυτές οι θετικές-αρνητικές συχνότητες, οι οποίες φαίνονται σε εμάς που είμαστε Νους ως σάρκα, αφού πλέον δεν αντιλαμβανόμαστε την ψυχή μας, αλλά τις θετικές-αρνητικές ενέργειες-συχνότητες αυτού του πεδίου, οι οποίες έχουν καλύψει με ένα σκοτεινό πέπλο την ψυχή .

Αυτό συνέβη την πρώτη φορά που εισήλθαμε σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, και από τότε γίναμε ένα με την σάρκα, άρα με το θετικό-αρνητικό πεδίο, και η έλξη του δεν μας αφήνει να αποχωριστούμε αυτόν τον εικονικό κόσμο, και πάντα ενσαρκωνόμαστε σε έναν αέναο κύκλο μέσα από τα ίδια και τα ίδια.

Η κόλαση είναι όλα τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθουμε, όπως και ο πόνος της σάρκας μέσα από τις αισθήσεις, οι οποίες αισθήσεις είναι ότι πιο αρνητικές και θετικές συχνότητες, αφού η ηδονή του έρωτα σε απογειώνει στην στιγμιαία έκσταση του αληθινού φωτός, και η αίσθηση του θανάτου σε πάει στην κόλαση των αισθήσεων.

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ερωτικά σου; Δείξε μου το χέρι σου!





"Ήταν της μοίρας το γραμμένο", που λένε!
Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ερωτικά σου; Δείξε μου το χέρι σου!
 ξέρεις ότι η μοίρα σου βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι σου; Το ξέρεις πως το τι θα γίνει στα ερωτικά σου, στα επαγγελματικά σου, στην υγεία σου και στη ζωή σου γενικότερα είναι "γραμμένο" στο χέρι σου;
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως ο κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη μοίρα, η οποία υπάρχει από την γέννηση του. Βέβαια μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα με τις αποφάσεις του, αλλά αν κάτι είναι γραμμένο τότε δεν μπορεί να το αποφύγει.  
Είναι δύσκολο να πιστέψεις αυτή τη θεωρία, ωστόσο όμως έχει κάποια βάση ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω από προσωπική εμπειρία. Διότι όλα αυτά μου ήταν άγνωστα και αδιάφορα μέχρι που κάποια φίλη μου διάβασε το χέρι. Και το διάβασε και σε άλλους κοινούς μας φίλους και τους βρήκε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν, πράγματα που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον (και έγιναν)...και αναρωτήθηκα μήπως όντως το ίδιο μας το χέρι τελικά μπορεί να γίνει και ο οδηγός ζωής μας. 
Γι΄αυτό αν θέλεις να μάθεις τι θα γίνει στα ερωτικά σου, πότε θα παντρευτείς, πόσες σχέσεις θα κάνεις, πόσα παιδιά θα αποκτήσεις τότε δες το παρακάτω video και δώσε προσοχή στις γραμμές, έτσι ώστε να τις αποκωδικοποιήσεις και να ανακαλύψεις τι μπορεί να σου αποκαλύψουν. 

Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά ~>

Η αγάπη κρύβεται σε μικρές στιγμές της καθημερινότητας

Όπως είναι αυτές..

Η αγάπη κρύβεται σε μικρές στιγμές της καθημερινότητας

Η Nidhi Chanani, είναι εικονογράφος και ξεκίνησε τη δουλειά αυτή που αγαπάει με έναν και μοναδικό σκοπό: Να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους! Η ίδια θεωρεί ότι η τέχνη αποτελεί το κατάλληλο μέσο για να φέρει την επιθυμία της αυτή εις πέρας και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει πολύ καλά. Αυτό που κάνει είναι να αποτυπώνει στιγμές της καθημερινότητας των ανθρώπων. Μικρές στιγμές που κρύβουν αγάπη, όπως είναι ένα φιλί, το ηλιοβασίλεμα, ένα ζευγάρι που μοιράζεται ένα παγωτό, ακόμα και ένα μήνυμα από την κολλητή της φίλη. Η αγάπη βρίσκεται πίσω από τα πιο μικρά, καθημερινά πράγματα, στα οποία πολλές φορές δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία.
Μέσα στο άγχος, το τρέξιμο και την πίεση της καθημερινότητας, ξεχνάμε την αγάπη. Κάπου τη χάνουμε. Κι όμως εκείνη υπάρχει παντού, τόσο δίπλα μας αλλά και μακριά μας. Μας πλημμυρίζει, μας καθοδηγεί κι εμφανίζεται μπροστά μας με τους πιο απλούς τρόπους. Θα τη διακρίνεις στα πρόσωπα των φίλων σου, στα ζωάκια, στη ζεστή αγκαλιά του άντρα σου και στο τρυφερό φιλί του παιδιού σου. Εκεί ισχυρίζεται ότι τη βρίσκει και η ίδια και από εκεί εμπνεύστηκε τα παρακάτω illustration, τα οποία φτιάχνει με την κόρη και τον άντρα της και στα οποία αποτυπώνονται τρυφερές στιγμές της καθημερινότητας, που υπάρχουν στη ζωή του καθένα μας. Δες τες εδώ και μάθε να αναγνωρίζεις την αγάπη και στη ζωή σου...

Η αγάπη βρίσκεται...

Χιλιάδες χρόνια ιστορίας της ελληνικής ενδυμασίας

Η υφαντική τέχνη

Η υφαντική τέχνη εμφανίζεται στο Αιγαίο -και μάλιστα σε αρκετά εξελιγμένη μορφή- κατά τη Nεολιθική εποχή. Η υφαντική τέχνη θεωρείται ότι ξεκίνησε από τα σκοινιά και τα δίχτυα, που οι προϊστορικοί άνθρωποι είχαν ήδη αρχίσει να κατασκευάζουν για να τα χρησιμοποιήσουν στο κυνήγι και το ψάρεμα.


Η πρώτη υφαντική ίνα ήταν το λινάρι και αργότερα το μαλλί. Οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι μόνο έμμεσες και προέρχονται κυρίως από διάφορα εργαλεία ύφανσης που έχουν βρεθεί σε νεολιθικές θέσεις. Ανάμεσα σ΄αυτά διακρίνονται πήλινα σφοντύλια για το γνέσιμο του μαλλιού, οστέινες βελόνες για το ράψιμο των ρούχων, ενώ τα υφαντικά βαρίδια μαρτυρούν ότι ο τύπος του όρθιου αργαλειού βρισκόταν ήδη σε χρήση.


παραδοσιακή φορεσιά


Η κατασκευή των υλικών της παραδοσιακής φορεσιάς, η υφαντή ή τεχνητή διακόσμηση και τα κοσμήματα της διατηρούν με προσήλωση τα παραδοσιακά στοιχεία καθώς αυτά εκφράζουν την αισθητική και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις ενός κοινωνικού συνόλου στη διάρκεια της ζωής του Εθνους. Tα στοιχεία που την αποτελούν έχουν όμως, τις καταβολές τους στην αρχαιότητα, προσαρμόζοντας εγχώρια ή ξένα σύγχρονα στοιχεία τα οποία μορφοποιούν την τελική παρουσίασή της


Τα ρούχα των αρχαίων Ελλήνων


Τα ρούχα των αρχαίων Ελλήνων ράβονταν και φοριόνταν πολύ εύκολα. Συνήθως ήταν ένα τετράγωνο κομμάτι υφάσματος που δε χρειαζόταν ιδιαίτερη δουλειά για να φτιαχτεί. Το πιο συνηθισμένο ένδυμα που φορούσαν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες έμοιαζε με μακριά πουκαμίσα και λεγόταν πέπλος ή χιτώνας. Πάνω απ’ αυτό φορούσαν ένα μανδύα που λεγόταν ιμάτιο. 


Το ιμάτιο ήταν ένα τετράγωνο ύφασμα, συνήθως μάλλινο, το οποίο έφεραν οι άνδρες κατάσαρκα και ενίοτε πάνω από τον χιτώνα, οι δε γυναίκες πάντοτε σχεδόν ως πανωφόρι, πάνω από τον χιτώνα ή τον πέπλο. Εισαχθέν κατά τον Ζ’ π.α.χ.χ. αιώνα από την Ιωνία, το ιμάτιο θεωρείται ανατολικής προέλευσης. 

Μέχρι τα μέσα του ΣΤ’ π.α.χ.χ. αιώνα ρίπτονταν επί του αριστερού ώμου λοξά από μπροστά προς τα πίσω, κάλυπτε δε την ράχη, πλην του δεξιού ώμου, διέρχονταν κάτω από την δεξιά μασχάλη και η άκρη αυτού κρατιόταν με το αριστερό χέρι ή και αυτή έπεφτε πάνω στον αριστερό ώμο.

Η ομιλία του Ινδιάνου THOMAS BANYACYA στον ΟΗΕ... Tο μήνυμα των Χόπι


Μία έκκληση από τονTHOMAS BANYACYA, KYKOTSMOVI, ARIZONA
Διαβάστε την παρουσίαση τού κ.Thomas Banyacya,  στην Γενική  Συνέλεευση του Ο.Η.Ε στις 10 Δεκεμβρίου του 1992, του τελικού ομιλητή, του οποίου προηγήθηκαν τρεις άλλες (επι)κλήσεις (φωνές)  αυτή του Oren Lyons, του Φύλακα Πίστεώς τωνΈξι Εθνών, και του πρώτου ομιλητήτης ημέρας. 


Η διαδικασία της εισαγωγής της ομιλίας του:
Η εισαγωγή της ομιλίας του έγινε μετά από τρις κραυγές.
Οι (επι)κλήσεις (φωνές) ήταν μια πνευματική ανακοίνωση πρός το Μεγάλο Πνεύμα του συνόλου των ανθρώπων και η πρόθεση ήταν να δώσουν ένα μήνυμα πνευματικής σημασίας.

Ο κ Thomas Banyacya τότε σκόρπισε καλαμπόκι* (αυτό που τρώνε οι άνθρωποι όχι αυτό που δίνουμε στα ζώα ως τροφή ) δίπλα απο το βάθρο της Γενικής Συνέλευσης (οι ινδιάνοι θεωρούν το καλαμπόκι ως ιερό όπως εμείς το σιτάρι γιατί έθρεψε για αιώνες τις φυλές τους και διαθέτουν μάλιστα και θεότητα του καλαμποκιού, ένα απο τους σημαντικότερους θεούς του πάνθεου τους) και έκανε μια σύντομη παρατήρηση στην γλώσσα των Hopiπου μεταφράζεται ως εξής

Οι
 πνευματικοί ηγέτες των Χόπι είχαν μια αρχαία προφητεία πού έλεγε ότι κάποια μέρα οι ηγέτες του κόσμου θα συγκεντρωθούν σε ένα Μεγάλο Οίκο της Mica με όλους τους κανόνες και κανονισμούς για την επίλυση τωνπροβλημάτωντου κόσμου χωρίς πόλεμο. Είμαι έκπληκτος πού βλέπω τηνπροφητεία να πραγματοποιείται και να είστε σήμερα εδώ! Αλλά μόνο μια χούφτα απο τους εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών είναι παρόντες για να ακούσουν τους Motee Sinom (οι πρώτοι άνθρωποι για τους Hopi από όλο τονκόσμο, οι οποίοι μίλησαν εδώ σήμερα.
Tο μήνυμα των Χόπι στον ΟΗΕ

Ισχυρές ενέργειες θα αλλάξουν τον συμπαντικό νόμο ΔΡΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!


AΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ -ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΔΡΑΣΗ) ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ)...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ....
ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΨΗΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ «ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΕΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...
ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ...
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ.
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΒΙΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:

Ο σκύλος μου χασμουριέται. Πρέπει να νυστάζει... ή μήπως όχι;

Ο σκύλος μου χασμουριέται. Πρέπει να νυστάζει... ή μήπως όχι;

Κάθε φορά που βλέπουμε ένα σκύλο να χασμουριέται, υποθέτουμε πως είναι κουρασμένος ή νυστάζει. Κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Τα σκυλιά δεν χασμουριούνται μόνο όταν είναι κουρασμένα.
Το χασμουρητό είναι χαρακτηριστικό τη γλώσσας του σώματος των σκύλων. Είναι ένα από τα λεγόμενα "σήματα ηρεμίας" που χρησιμοποιούν τα σκυλιά για να επικοινωνήσουν. Τι σημαίνει αυτό;
Οι σκύλοι μπορεί να χασμουρηθούν όταν:

Γιατί ερωτευόμαστε;

wallerotas

Γράφει: Δημήτρης Κεχρής

Όσο λιγότερο σκεφτόμαστε τον έρωτα, τόσο πιο αυτονόητος μας φαίνεται.

Όταν όμως, αρχίζουμε και στύβουμε το μυαλό μας για να τον

καταλάβουμε, τότε πέφτουμε στο καζάνι του διαβόλου.
 Patrick Suskind
Γιατί ερωτευόμαστε; Προϋπάρχει του έρωτα κάποια ανάγκη να ερωτευθούμε; Ποια είναι η προέλευση και ποιος ο σκοπός του έρωτα; Ο έρωτας συνδέεται άρρηκτα με κάποια αντικειμενική μοναδικότητα του προσφιλούς προσώπου; Η ομορφιά γεννά τον έρωτα ή ο έρωτας την ομορφιά; Η αφετηρία ενός έρωτα θεμελιώνεται υποχρεωτικά στην άγνοια; Οδηγεί ο έρωτας στην ευτυχία και αν ναι, πώς γίνεται να θεωρούμε ως  ύψιστη ευτυχία κάτι που μας αποβλακώνει και φέρνει στο προσκήνιο το χειρότερο, βάναυσο και κτηνώδη εαυτό μας;
 Από τις απαρχές του πολιτισμού ο άνθρωπος με ελάχιστα ζητήματα ασχολήθηκε τόσο διαχρονικά και επίμονα όσο με τον έρωτα και όλες τις παραλλαγές, τα στάδια, τις αποχρώσεις, τις συνέπειες, την ηδονή και την οδύνη που είναι συνυφασμένα με αυτόν. Επιχειρώντας όμως, να προσεγγίσουμε φιλοσοφικά τον έρωτα, οφείλουμε εξ΄αρχής να ομολογήσουμε ότι ενυπάρχει σε αυτόν μια υψηλού βαθμού εγγενής απροσδιοριστία που τον καθιστά δομικά εχθρικό σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους ανάλυση.
 Επιδιώκοντας, ωστόσο, την κατανόηση του ζητήματος στα πλαίσια που αυτή η απροσδιοριστία μας επιτρέπει, δεν μπορούμε αρχικά παρά να αναγνωρίσουμε τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει στον έρωτα η σεξουαλική ενόρμηση, καθώς ο έρωτας δεν αρκείται απλά σε ένα ρομαντικό αίσθημα, αλλά απαιτεί τη σαρκική ένωση.

Η Μεταφυσική του Έρωτα

By Unseen

wallerotas2


Αυτό που Υπάρχει Πραγματικά (το Αρχέγονο Χάος της Ορφικής Θεολογίας και των Τελετουργικών Ύμνων) αποτελεί Μία και Μόνη Πραγματικότητα, που όσο πιο βαθιά βιώνεται  τόσο αποκαλύπτει τον Μοναδικό Χαρακτήρα της. Αυτό που δεν μπορεί να συλληφθεί γίνεται στην μετέπειτα θεολογική και φιλοσοφική γλώσσα ο Υπέρτατος Θεός, Πατέρας των πάντων, ο Δίας.

Πέρα από την Αντίληψη της Παρουσίας, που αποτελεί την Καρδιά, την Ουσία κι Όλη την Έκταση της Ύπαρξης, δεν υπάρχει τίποτα. Αυτό Απλώνεται Παντού. Σε Οντολογικό Επίπεδο λοιπόν όλα είναι Εδώ. Υπάρχουν Μέσα σε Αυτή την Αδημιούργητη Ουσία.


Ό,τι Συμβαίνει και Φαίνεται να συμβαίνει, δεν γίνεται σε Οντολογικό Επίπεδο αλλά σε Αντιληπτικό, που είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει Πλήρης Αντίληψη της Ουσίας (Αντίληψη) κι αυτή η Πρωτογενής Αντίληψη που Αντιλαμβάνεται το Είναι, την Ενότητα της Ύπαρξης, Αυτό είναι ο Έρωτας των Ύμνων που εκφράζεται ακριβώς σαν Παγκόσμια Δύναμη Ενότητα της Ύπαρξης και σαν Τάση προς Συνειδητοποίηση Αυτής της Ενότητας. Στους θεολογικούς κύκλους, ο Έρωτας, στους κατοπινούς (μετά τον Ορφέα) αιώνε,ς έλαβε την Όψη του Διονύσου, του Γιού του Διός, του Άρχοντα της Δημιουργίας και του Καθοδηγητή των Μυστηρίων.

 
Στην φιλοσοφική γλώσσα των Φιλοσόφων, πριν τον Πλάτωνα. Αυτή η Ουσία που Υπάρχει από Μόνη της είναι το Ον, το Είναι. Όχι μόνο σαν Βάση της Ύπαρξης, Ουσία της Ύπαρξης, αλλά και σαν Απέραντο Βάθος από το Οποίο Πηγάζουν Όλα. Στην πραγματικότητα οι Φιλόσοφοι μιλούν για το Ον από οντολογική σκοπιά (το Όντως Ον, το Αληθινό Ον, Αυτό που Υπάρχει) και για το Είναι από αντιληπτική άποψη, Αυτό που αντιλαμβανόμαστε σαν Είναι (εμείς τα όντα). Οι Φιλόσοφοι χρησιμοποιούν τον ίδιο όρο «Ον», «Είναι» αλλά με δυο διαφορετικές σημασίες. 

Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας





Οκτώβριος 5, 2015

Δυσοίωνη διαγράφεται η πορεία των δημογραφικών μεγεθών της Ελλάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Ελληνική Στατιστική Αρχή από τα ληξιαρχεία των δήμων για το 2014. 


Ο φυσικός πληθυσμός της χώρας όχι μόνο δεν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε κατά 21.592 άτομα, λόγω της αρνητικής διαφοράς, που παρουσίασαν οι γεννήσεις από τους θανάτους.

Συγκεκριμένα, οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανήλθαν σε 92.148 άτομα (47.383 αγόρια και 44.765 κορίτσια), παρουσιάζοντας μείωση 2,1% σε σχέση με το 2013. Αντίθετα, οι θάνατοι παρουσίασαν αύξηση 1,7% έναντι και ανήλθαν σε 113.740, (58.132 άντρες και 55.608 γυναίκες).


 Παρά την οικονομική κρίση, η μέση ηλικία κατά τον θάνατο ανήλθε στα 75,5 έτη για τους άνδρες και στα 81,2 έτη για τις γυναίκες, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το 2013 (για τους άνδρες ήταν 75,2 έτη και για τις γυναίκες ήταν 80,8 έτη).

15 Μικρά Πράγματα Βελτιώνουν τη Διάθεση


Να θυμάστε να τα κάνετε κάθε μέρα!



Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα και αλλάξτε τη διάθεσή σας!  Πιθανότατα η καθημερινότητά σας είναι μια ρουτίνα, ξέρετε τι να περιμένετε και λειτουργείτε με τον αυτόματο πιλότο.  Αυτό έχει τα καλά του, γιατί έτσι κάνετε γρήγορα και δε χρειάζεται να καθυστερείτε για να πάρετε αποφάσεις.  Το μειονέκτημα είναι ότι η ζωή έτσι γίνεται βαρετή, επίπεδη και η διάθεση ουδέτερη.  Αλλάζοντας λίγο τη ρουτίνα σας θα αλλάξετε πολύ τη διάθεσή σας!

  1. Τηλεφωνήστε στη φίλη σας αντί να της στείλετε γραπτό μήνυμα

Ναι, ξέρω, τρέχετε και δε φτάνετε…  Όμως, βρίσκοντας έστω και λίγα λεπτά να μιλήσετε στο τηλέφωνο με ένα αγαπητό σας  πρόσωπο, ειδικά κάποιο που έχετε να δείτε καιρό, είναι τροφή για την ψυχή και τη σχέση σας.  Ακούστε τη φωνή μιας φίλης ή φίλου που αγαπάτε αλλά δε βλέπετε συχνά, πείτε τα νέα σας, γελάστε μαζί, συνεχίστε την κουβέντα από εκεί που την αφήσατε την τελευταία φορά και θα δείτε τη διάθεσή σας να βελτιώνετε θεαματικά!

2. Ξυπνήστε νωρίς και βγείτε για περπάτημα ή τρέξιμο

Αν είστε σαν κι εμένα, πιθανόν το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ο καλύτερος σας φίλος!  Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι όσες φορές έχω βγει για περπάτημα έξω νωρίς το πρωί, η διάθεσή μου ήταν υπέροχη.  Ο λόγος; Με την άσκηση εκλύονται ενδορφίνες και ντοπαμίνη, που ‘φτιάχνουν’ τον εγκέφαλο και δημιουργούν θετικό συναίσθημα.

Πάντα θα καταλήγω σε εσένα


Η κρυφή ιστορία του Δημήτρη Αλεξίου.

Είναι μερικά βράδια που ξαπλώνω στο κρεβάτι και τα μάτια δε λένε να κλείσουν με τίποτα. Οι σκέψεις με ζαλίζουν, η απουσία σου στο διπλανό μαξιλάρι με στοιχειώνει. Στο είχα πει πως δε σου αξίζω και πως μαζί θα καταλήξουμε να δυστυχήσουμε. Κι έτσι έφυγες.


Καλά έκανες. Εξάλλου τα είχαμε συμφωνήσει πως η κατάστασή μας είχε φτάσει σε σημείο να σιχαινόμαστε ο ένας τον άλλον. Θυμάμαι σου έκλεισα την πόρτα κατάμουτρα στον τελευταίο μας καβγά και βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή που σε γνώρισα.


Πόσο λάθος, πόσο μαλάκας ήμουν να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Γιατί το ίδιο βράδυ, χωμένος στην απόγνωση πάνω σ᾽ ένα άδειο κρεβάτι, το σώμα μου ζητούσε κολασμένα το δικό σου. Για μία αγκαλιά, για να νιώσω τη θερμότητα σου να με πλημμυρίζει.


Κανείς μας δεν άντεξε την πίεση της δέσμευσης μιας σχέσης που βάραινε κάθε μέρα και περισσότερο. Απέφευγα το βλέμμα σου, αρνιόμουν το άγγιγμά σου, σε κορόιδευα πίσω απ᾽ την πλάτη σου.

Δυο άνθρωποι που ξέχασαν να είναι ερωτευμένοι, που αφέθηκαν στη δίνη της φθοράς και της μιζέριας. Ξέχασαν τι σημαίνει ν᾽ αγαπάς τον άλλον σε όλο του το «είναι». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα