Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΝΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΕΞ, Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!


Είσαι πια πανέτοιμος ταύρος, δεν χρειάζεται άλλο να περιμένεις και ορμάς! Αρχίζεις το έργο με την κοπέλλα σου, που κι εκείνη έχει ήδη φτιαχτεί από τα χάδια και τα φιλιά, και τα γλυκόλογα τα ψιθυριστά. Αμάν. Δεν ξεκουμπώνει το σουτιέν.
Αμάν! Η αναποδιά. Πιθανόν να συμβεί το άλλο, να μη βγαίνουν από τα αυτιά της τα περίεργα και μεγάλα σκουλαρίκια που εμποδίζουν. Ίσως η συσκευασία του προφυλακτικού να σε δυσκολεύει, να το ανοίξεις, να το φορέσεις. Κάτι απίθανο ακόμα, που να απειλεί να στη σπάσει. Είναι και η νευρικότητα της στιγμής που εύκολα προκαλεί αμηχανία.
Τι κάνεις;
Μην περιμένεις να σου πω εγώ τι να κάνεις αν παρουσιαστεί το μπέρδεμα, το απρόοπτο. Ούτε να περιμένεις να στο πει άλλος.

Δίαιτα 5:2 – Τι είναι, ποια πλεονεκτήματα έχει και πώς να την κάνετε



Η “διαλείπουσα νηστεία” είναι ένα πλάνο διατροφής που περιλαμβάνει την τακτική νηστεία.
Η δίαιτα 5:2, επίσης γνωστή και ως διατροφή νηστείας, είναι σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες. Έγινε ευρύτερα γνωστή και διαδόθηκε από τον Βρετανό γιατρό και δημοσιογράφο, Michael Mosley.
 
Εκείνος ήταν που την ονόμασε “δίαιτα 5:2”, επειδή για πέντε ημέρες της εβδομάδας το άτομο τρώει κανονικά, ενώ τις άλλες δύο περιορίζει τις θερμίδες σε μόλις 500-600 ανά ημέρα.
 
Αυτό το πλάνο είναι στην πραγματικότητα περισσότερο ένα πρότυπο διατροφής παρά μια δίαιτα αδυνατίσματος. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με το ποιες τροφές πρέπει να τρώει κανείς, αλλά μόνο για το πότε επιτρέπεται να τρώει.
 
Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αυτό τον τρόπο διατροφής πιο εύκολο να  τον ακολουθήσουν σε σύγκριση με μια παραδοσιακή δίαιτα περιορισμένων θερμίδων.

Δεν φαντάζεστε τι περιέχει το βαζάκι - Δείτε πώς ενισχύει το ανοσοποιητικό σας!



Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου και του χειμώνα σημαίνουν και τις πρώτες περιπτώσεις γρίπης και κρυολογημάτων.
Γι' αυτό και είναι σημαντικό αυτή την εποχή να θωρακίσετε όσο πιο καλά μπορείτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 
Ένα δοκιμασμένο “γιατροσόφι” βασίζεται στις μοναδικές ιδιότητες του σκόρδου, του μελιού και του πιπεριού. Δείτε τι να κάνετε:
 
Θα χρειαστείτε περίπου 10 σκελίδες σκόρδου, περίπου 480 γραμμάρια μέλι και μερικούς σπόρους μαύρου πιπεριού (όχι τριμμένο).
 
Ξεφλουδίστε το σκόρδο και κόψτε κάθε σκελίδα στα δύο. Βάλτε τις σε ένα μεγάλο βάζο και προσθέστε μέσα το μέλι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το για πέντε ημέρες. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, φάτε μία κουταλιά στην οποία θα υπάρχει ένα κομμάτι σκόρδου και ένας κόκκος πιπεριού.
 
Πώς αυτό ωφελεί την υγεία σας

Τεστ: Τι προσωπικότητα είστε στο σεξ...



Το τι κρύβει ένα άτομο μας βαθιά μέσα του και το τι “βγάζει” στην σεξουαλική του ζωή είναι ιδιαίτερο, καθαρά προσωπικό και πολλές φορές αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του.
Ο καθένας μας έχει μια “σεξουαλική προσωπικότητα”, η οποία μπορεί να διαφέρει από λίγο έως και αισθητά από την εικόνα που βγάζει προς τα έξω, στις υπόλοιπες, καθημερινές του κοινωνικές διαδράσεις.
 
Αν θέλετε να μάθετε τι χαρακτήρας είστε στο σεξ, κάντε το παρακάτω τεστ...

Punt Gun: Το μεγαλύτερο κυνηγετικό όπλο στην ιστορία!

Punt Gun: Το μεγαλύτερο κυνηγετικό όπλο στην ιστορία!

Για τους σύγχρονους κυνηγούς, θα φάνταζε μεγάλο κατόρθωμα να μπορέσουν με μια βολή να πετύχουν πάνω από ένα θηράματα. Οι επαγγελματίες κυνηγοί στις ΗΠΑ τον 19ο αιώνα όμως ήθελαν πολλά παραπάνω από αυτό. Ήθελαν με μια βολή να σκοτώνουν όσα περισσότερα πτηνά ήταν δυνατό. Για το λόγο αυτό, κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο κυνηγετικό όπλο όλων των εποχών, το “punt gun”!
Punt Gun: Το μεγαλύτερο κυνηγετικό όπλο στην ιστορία!
Από τις αρχές του 1800, άρχισε να ανθίζει στη χώρα που σήμερα ονομάζεται ΗΠΑ, το επαγγελματικό κυνήγι κυρίως υδρόβιων πτηνών (πάπιες, χήνες κτλ). Ήταν μια πάρα πολύ προσοδοφόρα εργασία εκείνη την εποχή, καθώς ένα ζευγάρι πτηνών κοστολογούνταν στην αγορά 3,5 δολάρια (περίπου 60-70 σήμερα). Τότε έκανε την εμφάνιση του ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο υποσχόταν πως με μια βολή μπορούσε να εξοντώσει 50-100 θηράματα.

Απόλλων - Άρτεμις: Οι θηρευτές των Αγνών Ψυχών

Apollon-Artemis

"Και ενδεχομένως θα σκεφθείτε: Τι σχέση έχει η Μυθολογία με τον Ελληνικό Διαλογισμό;
Θα έλεγα τότε ότι οι αποτυπώσεις της ψυχής μας είναι η Μυθολογία μας. Διότι μέσω του Διός/Νου, της Λητούς/λήθης, της Αρτέμιδος/αρτεμούς του ήθους και τουΑπόλλωνος/του πάλλοντος, βάλλοντος και λαβόντος, έχουμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε, δια των εικόνων της Μυθολογίας, το «γνώθι σαυτόν» κατά την διάρκεια του Ελληνικού Διαλογισμού, διότι ο Απόλλων είναι ο:...
Διότι ο Απόλλων πάλλει την ψυχή μας,βάλλει με ερωτήσεις τον νου μας και λαμβάνει τις απαντήσεις, τις οποίες έθεσε ο ίδιος στην ψυχή μας, όπως λέγει ο Πλούταρχος στο «Περί του ΕΙ του εν Δελφοίς» μυστηριακό έργο του.
Τα ονόματα των θεών είναι αποτυπωμένα στα αρχέτυπα, τα οποία είναι τα αρχέτυπα της ψυχής μας.

Θέλετε να πέσετε με τα μούτρα στα γλυκά; Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι είναι καλύτερο να φάτε, για να μην παχαίνετε;



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου

Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι γλυκό. 
Τι συμβαίνει; Τι είναι προτιμότερο να φάτε, από το να φάτε μια πάστα;

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή.  
Για ποιο λόγο ο οργανισμός μας ζητά περισσότερα γλυκά; 
Υπάρχουν πολλοί λόγοι, όπως:

Κακή και μη ισορροπημένη κατανομή των γευμάτων
Τα μεγάλα χρονικά κενά μεταξύ των γευμάτων
Η απουσία κατανάλωσης επαρκών ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών

Η κακή ποιότητα ύπνου 
Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τις ορμόνες του στρες στον οργανισμό και δημιουργεί συχνότερα την ανάγκη για κάτι που θα μας δώσει γρήγορα ενέργεια (καθώς ο οργανισμός δεν παίρνει επαρκή ενέργεια από τον ύπνο), άρα τρώμε γλυκά.
Κακή σύσταση γευμάτων 
Οι απλοί υδατάνθρακες (λευκό ψωμί, ζάχαρη, χυμοί, αναψυκτικά κτλ) ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα γρήγορα, και το ίδιο γρήγορα φεύγουν από το αίμα προκαλώντας την αίσθηση ‘υπογλυκαιμίας’ ή πείνας. Με αυτό τον τρόπο το να τρώμε γλυκά μας προκαλεί το να καταναλώνουμε ακόμα περισσότερα και να παίρνουμε επιπλέον θερμίδες.

Γιατί η Αστυνομία του Λονδίνου ονομάζεται "Σκότλαντ Γιάρντ";

Γιατί η Αστυνομία του Λονδίνου ονομάζεται

Η Σκότλαντ Γιάρντ είναι η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου. Σχηματίστηκε από τον υπουργό Εσωτερικών, Σερ Ρόμπερτ Πιλ, με την ψήφιση του νόμου της μητροπολιτικής αστυνομίας στο κοινοβούλιο το 1829.
248221CE00000578 0 image a 41 1420726972499
Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει γίνει διεθνώς γνωστή ως σύμβολο της τέλειας αστυνόμευσης και των έξυπνων επιθεωρητών (ντετέκτιβ) σε σοβαρά και μεγάλα εγκλήματα. Είχε συμμάχους, όπως ο Σέρλοκ Χολμς του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ στις Περίφημες Ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς, αλλά και ανταγωνιστές. Επίσης αναφέρεται στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν "Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες".

ο θάνατος της συζήτησης

ελεύθερη μετάφραση  από το ιστολόγιο babycakesromero.com τoυ Babycakes Romero

 "ήταν κάτι που παρατηρούσα ξανά και ξανά και ξανά, και ενίοτε, βίωνα από πρώτο χέρι... ίδια συμπεριφορά... ίδιες κινήσεις... ίδια αφοσίωση... υπήρχε μια συμμετρία σε αυτούς τους ανθρώπους, καθώς κλειδωμένοι όλοι  ταυτόχρονα, αλλά και  ο καθένας ξεχωριστά, στην ίδια σκηνή στην ίδια πράξη" λέει σε συνέντευξη του ο Babycakes Romero...


και βέβαια μιλάει για τους ανθρώπους και τα κινητά τους και συνεχίζει... τα smartphones τους έχουν γίνει πιά εμπόδιο στην επικοινωνία τους με τα άλλα άτομα... έχουν γίνει το κοινωνικό τους στήριγμα, για να κρύψουν την αμηχανία τους, για να γεμίσουν τη σιωπή ενώ ταυτόχρονα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ η αμηχανία ΚΑΙ Η σιωπή...

Όπλα που θα μπορούν να αλλάζουν το γεωφυσικό τοπίο και το ανθρώπινο DNA θα εμφανιστούν σύντομα!!


© Associated Press Photo / Wong Maye-Ε, Αρχείο 

Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα έχουν πολύ πιο καταστροφικά όπλα από τις αεροπορικές επιδρομές, τα άρματα μάχηςακόμακαι από τα πυρηνικά όπλα. Το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας προειδοποίησε για νέες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των γεωφυσικών και γενετικών όπλων που μπορούν να παρουσιάσουν απειλές για την ευημερία της Ρωσίας στο μέλλον.
Το μέλλον των όπλων θα βασίζεται στις ενεργειακές, ηλεκτρομαγνητικές, ακτινολογικές, γεωφυσικές και γενετικές αρχές. 

Επίσης, θα υπάρξουν ειδικά όπλα που θα είναι ικανά να αλλάζουν την αντίληψη των ανθρώπων, να αλλάζει εντελώς το μυαλό τους, είπε το υπουργείο.

 Τα Γεωφυσικά όπλα που μπορούν να αλλάξουν τον καιρό έχουμε ήδη μιλήσει  στο παρελθόν. 

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται ακόμη αν κάποιοι τυφώνες και σεισμοί ήταν «φυσικές» καταστροφές, εικάζοντας ότι είναι δυνατόν να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργηθούν σεισμοί χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία. 

Αυτά τα θανατηφόρα όπλα του μέλλοντος θα στοχεύουν στα κύρια κέντρα ελέγχου, τις βασικές εγκαταστάσεις, την τεχνολογία, τις υποδομές και τον πληθυσμό. 

Φόροι, φόροι και πάλι φόροι… αλλά χωρίς αποτέλεσμα

ρεπορταζ

Έμπειροι φοροτεχνικοί σχολιάζουν στο FortuneGreece.com πώς τα νέα μέτρα επιβαρύνουν τους πολίτες και δεν βοηθούν τις επενδύσεις.


Νέα φορολογικά μέτρα μας «χτυπούν την πόρτα» και τίποτα δεν προμηνύει ότι θα είναι και τα τελευταία. Ο Οκτώβρης μπήκε με υψηλές φοροεισπρακτικές προσδοκίες για το κράτος και ένα αίσθημα δυσφορίας για τους Έλληνες φορολογούμενους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η «τρύπα» στα κρατικά ταμεία αγγίζει τα 4 δισ ευρώ, ακόμη και αν επικρατήσει το βέλτιστο σενάριο, εκείνο δηλάδη που θέλει να επιτυγχάνεται στο ακέραιο η είσπραξη των φόρων, το ερώτημα που γεννάται είναι εάν θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με νέα μέτρα.
Στελέχη του Ινστιτούτου Οικονομικών & Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.) σχολιάζουν τα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και περιγράφουν τι αντίκτυπό αναμένεται να έχουν στην πραγματική οικονομία και στην τσέπη μας.
Γιώργος Κορομηλάς, Πρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ.
Ως πιο «σκληρό» από τα δύο προηγούμενα χαρακτηρίζει το τρίτο μνημόνιο ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών μελετών, Γιώργος Κορομηλάς. Όπως αναφέρει στο Fortune Greece, τα φορολογικά μέτρα που πρέπει άμεσα να ληφθούν, είναι πολλά, καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να αυξήσουν τη συνολική φορολογική επιβάρυνση για την πλειοψηφία των πολιτών. «Η αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης σημαίνει αντίστοιχη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, ήτοι οι πολίτες θα δώσουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών τους και μόνο αυτών, με ότι αυτό και να σημαίνει για την αγορά και κατ’ επέκταση για την πραγματική οικονομία. Παράλληλα θα γιγαντωθεί η παραοικονομία με ότι αυτό συνεπάγεται» μας αναφέρει.

η μέντα και η ασπιρίνη


ένα φλιτζάνι τσάι μέντας μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο μια ασπιρίνη για την ανακούφιση του πόνου, σύμφωνα με τους επιστήμονες...
η έρευνα έδειξε ότι η crenata Hyptis βότανο, γνωστό και ως βραζιλιάνικη μέντα, μείωσε τον πόνο όσο και τα συμβατικά παυσίπονα... 
παραδοσιακές θεραπείες σε πολλά μέρη του πλανήτη έχουν χρησιμοποιήσει τη μέντα και το δυόσμο για
διαστρέμματα
πόνους στις αρθρώσεις και
φλεγμονές
ο δε Ιπποκράτης αντιμετώπιζε αυτές τις ασθένειες με καταπλάσματα μέντας και δυόσμου κατευθείαν πάνω στο δέρμα...
και

Απλά μια δόση από αυτό το μείγμα, πριν πέσετε για ύπνο, μπορεί να κάνει θαύματα!

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ; Ανησυχείτε για την υγεία σας; Αν υποφέρετε από πονοκεφάλους, αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ανοσοποιητικό σας σύστημα ή απλά θέλετε να ζήσετε με ένα πιο υγιεινό τρόπο, εδώ είναι ένα συστατικό που θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε.

Αλάτι και ζάχαρη!

Ένα μικρό μείγμα αλατιού και ζάχαρης, τοποθετημένο κάτω από τη γλώσσα σας, μπορεί να κάνει θαύματα. Το μείγμα θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τους πονοκεφάλους και την αϋπνία  και θα συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Η κατανάλωση θα αυξήσει επίσης το επίπεδο της σεροτονίνης στον οργανισμό, διασφαλίζοντας καλύτερη διαχείρισή του στρες.

Απλά μια πρέζα από αυτό το μίγμα κάτω από τη γλώσσα σας πριν από τον ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα
 
Να είστε σίγουροι ότι δεν θα λάβετε τεράστια ποσότητα, δεδομένου ότι μπορεί να έχει παρενέργειες.

Είναι εύκολο να το κάνετε!

Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα; Όχι πια, με αυτή την απλή λύση!

Ρωσικά-expert-αποκαλύπτει-heres-how-to-restore-ασυλία-in-ακριβώς-15-δευτερόλεπτα-600x320
Ο καθηγητής Δρ Sergey Bubnovsky,  διάσημος ειδικός σχετικά με την κινεζική θεραπεία, από τη Μόσχα, συνιστά μια απλή μέθοδο.
Ανοσοποιητικό Σύστημα
Έχετε πρόβλημα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα; Ο καθηγητής Δρ Sergey Bubnovsky, Ρώσος ειδικός, σας προσφέρει την πιο απλή λύση!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιμηθείτε-Συνταγή για ανάκτηση της ενέργειας και της επαναφόρτισης του σώματος!

8b141ad9eb62cadf48a5c28d154e98ce-600x314
Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι πολύ σημαντικός κάτι που όλοι το γνωρίζουμε, αλλά τα τελευταία χρόνια κοιμόμαστε όλο και λιγότερο. Η ώρα του ύπνου μειώθηκε από 7-8 ώρες ανά νύχτα στις 6-7 ώρες, σε άνδρες και γυναίκες.
Μπορεί να μην φαίνεται σαν κάτι σπουδαίο, αλλά έχει πραγματικά μια τεράστια επίπτωση στο σώμα. Το σώμα χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί, να ανακτήσει την ενέργειά του και να επαναφορτιστεί για να συμβαδίσει με τις καθημερινές ρουτίνες και την εργασία.
Είναι κοινή αντίληψη ότι η έλλειψη ύπνου ακριβώς σημαίνει αίσθημα κούρασης και σύγχυσης την επόμενη μέρα, και ένα φλιτζάνι ζεστός καφέ δεν είναι πάντα η καλύτερη απάντηση.
Υγεία και  έλλειψη ύπνου 
Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει πραγματικά σοβαρά προβλήματα υγείας. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες διατρέχουν κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
Το European Heart Journal δημοσίευσε μια ανασκόπηση το 2011, το οποίο αποτελείτο από 15 μελέτες και όλες διαπίστωναν ότι οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη ύπνου έχουν 48% μεγαλύτερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή νόσο, και 15 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δεύτερη Ζωή Δεν Έχει


Αναρωτιέμαι μερικές φορές: Είμαι εγώ πού σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία; Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν; Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;


Μούτρα. Ν᾿ αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές. Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές. Να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις, να τις περιμένεις.


Κι ύστερα να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου.


Και να μη βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους. Σ᾿ εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται. Και να μην μαθαίνεις από το μάθημά τους. Και να μη νιώθεις καμία φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι τρία πράγματα στη ζωή σου, την καλή υγεία, δύο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, μια δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δημιουργείς, ότι έχει λόγο η ύπαρξή σου.

Ωρες Σιωπής και Χάνομαι





Υπάρχουν στιγμές που αναζητώ την μοναξιά και την σιωπή. Στιγμές που έχω ανάγκη να αφήσω το μυαλό μου να τρέξει, σαν άλογο που βρήκε ξαφνικά την ελευθερία του. Τρέχει άναρχα σαν την ζωή που πάντα οραματιζόμουν, πίσω στις αναμνήσεις, σε δρόμους όμορφους, μεγάλους, που ακόμα κι οι λακκούβες κερδίζουν το βλέμμα του από σεβασμό. Κόπιασε η ζωή, σταγόνα σταγόνα ο ουρανός της, να σκάψει την γη... Υστερα πορεία αντίθετη, μπροστά στα μονοπάτια που φτιάχνουν τα δικά του πόδια τρέχοντας. Κάπου κάπου σταματάει κι ανασαίνει το τώρα, ίσα για να ξεκουραστεί και να πιεί απ΄το νερό της καρδιάς μου, που έχει ακόμα φρέσκο, ολόδροσο νερό να το ποτίσει.

Λένε πως εξιδανικεύουμε αυτούς που αγαπάμε. Πεισματικά ψάχνει ο νους να βρει κάτι να σου καταλογίσει. Βρίσκει μόνο αγάπη που εσύ μ΄έμαθες πως δεν μετριέται αλλά απλά υπάρχει ή δεν υπάρχει. Βρίσκει αισιοδοξία. Ηξερες πάντα να γελάς προκλητικά στις κακοτυχίες και να τις μετατρέπεις ακόμα κι εκείνες σε χαρά. Με υπομονή μου έμαθαν τα χρόνια κοντά σου, πως είναι πάντα επιλογή μας τα χρώματα που θα βάψουμε την κάθε στιγμή. Μου δίδαξες πως ζωή χωρίς φιλία είναι έρημος δίχως όαση. Πως τις πληγές μας η οικογένεια ξέρει να τις γιατρεύει. Κοντά σου έμαθα να εκτιμώ τις στιγμές, πως ζωή ευτυχισμένη είναι η ζωή που έχει να αθροίσει πολλές όμορφες μικρές στιγμές.

Η Κλίμακα της Επίγνωσης



By Still


Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνονται στην Χώρα της Άγνοιας, στις κορυφές της φαντασίας και στις χαράδρες των ερμηνειών της σκέψης, ή στις πεδιάδες της έτοιμης γνώσης, των αντιλήψεων και των πεποιθήσεων που τους διδάσκουν οι άλλοι. Είναι κρίμα, γιατί έτσι χάνουν μια ευκαιρία να βρουν τον Δρόμο προς την Αλήθεια.


Οι αληθινά θρησκευόμενοι άνθρωποι εγκαταλείπουν όλες τις διδασκαλίες και αποκτούν επίγνωση του εαυτού τους μέσα στην Ύπαρξη και μέσα στους κόσμους. Η Ψυχή εγκαταλείποντας την Χώρα της Πραγματικότητας (Όπου Όλα Είναι Ένα) ταξιδεύει στην Χώρα των Φαινομένων, ακολουθώντας τον Κύκλο της Ύπαρξης από την Ενότητα στην πολλαπλότητα (και την ατομικότητα) και πάλι πίσω στην Αρχική Πραγματικότητα.

Ο Σοφός Γνωρίζει ότι όλα είναι Μια Πραγματικότητα, ότι όλα συμβαίνουν μέσα στην Μια Συνείδηση. Και η Αντίληψη της Πραγματικότητας και οι εμπειρίες μέσα στην σχετική ύπαρξη. Ο κόσμος των φαινομένων στηρίζεται στην Δύναμη της Ψυχής. Η Δύναμη της Ψυχής Πηγάζει από την Δραστηριότητα του Διαχωρισμένου Νου. Ο Διαχωρισμένος Νους Εδράζεται στην Παγκόσμια Ενότητα της Ύπαρξης. Κι όλα Υφίστανται Μέσα στην Άδεια Συνείδηση από Όπου Πηγάζει το κάθε τι που μπορεί να υπάρξει.

Επαναπρογαμματισμός του εγκεφάλου - Πώς βελτιώνονται οι κακές αναμνήσεις

Article_show_brain

Το περιοδικό «The New Yorker» παρουσίασε άρθρο του για την έρευνα νευροεπιστημόνων, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στον εγκέφαλο ο μηχανισμός της μνήμης. Το συμπέρασμά τους είναι ίσως η πιο ριζοσπαστική ανακάλυψη στην ιστορία της ψυχολογίας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως η μνήμη του ανθρώπου λειτουργεί περίπου όπως το video ή όπως η μνήμη του υπολογιστή. Νομίζουν πως όταν θυμάσαι κάποια συγκεκριμένη εμπειρία, πατάς το play και ανακαλείς την ανάμνηση από τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου. Βάσει αυτής της εκτίμησης, η ανάμνηση είναι ζωντανή, χαρούμενη ή δυσάρεστη ανάλογα με το πώς εξελίχθηκαν τότε τα γεγονότα.
Τελικά όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η μνήμη λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ο οποίος ανοίγει νέες διαστάσεις και προοπτικές. Όταν θυμάσαι κάτι δεν «ανακαλείς» μία ανάμνηση, αλλά δημιουργείς νέες συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων, αλλάζοντας ουσιαστικά τη δομή του εγκεφάλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα