Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Επιμέλεια Κειμένου Μαρίττα Σπανού



Η κούραση του να αποφασίζεις

Ετοιμάζετε ένα πρότζεκτ επί εβδομάδες και είστε στα όρια της εξάντλησης. 

Οι παρουσιάσεις PowerPoint είναι τέλειες. 

Οι κυψέλες Excel στην σωστή σειρά. 

Το περιεχόμενο διαθέτει άψογη λογική. 

Το μέλλον σας εξαρτάται από αυτό το πρότζεκτ. 

Αν πάρετε το πράσινο φως από τον πρόεδρο της εταιρείας, έχετε πολλές ελπίδες να γίνετε μέλος της διευθυντικής ομάδας του ομίλου. 

Αν το σχέδιο σας απορριφθεί, πρέπει να ψάξετε για καινούργια δουλεία. 

Η γραμματέας σάς προτείνει τρία χρονικά περιθώρια για να παρουσιάσετε το σχέδιο σας: στις 8, στις 11:30 ή στις 6 το απόγευμα. 

Ποια ώρα διαλέγετε;

Μεγάλα διαστήματα Σιωπής. Μεγάλα διαστήματα ασταμάτητης Σκέψης.



Πάντα θεωρούσα εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορώ να σκέφτομαι συνεχώς πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είτε σχετικά μεταξύ τους είτε εντελώς άσχετα. Αυτό που διαπίστωσα, όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν υπήρξε στιγμή στη ζωή μου που να άδειασε το κεφάλι μου ολότελα. Να μην σκέφτομαι τίποτα, να μην αισθάνομαι, να είμαι κενή και απροσπέλαστη απ’ οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν και δηλώνουν την απόλυτη χαλάρωση, εξύψωση…. κι άλλα τέτοια ωραία συναισθήματα που εγώ ούτε βίωσα ποτέ μου ούτε κατανόησα.

Όταν ήμουν μικρή, συνήθιζα να καταγράφω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου. Βοηθούσε πολύ, η αλήθεια. Ότι βάσανο-πόνο-αγανάκτηση-τρέλα-χαρά-ευτυχία κι αν ένοιωθα, τα εναπόθετα πάνω σε ένα λευκό χαρτί και ως δια μαγείας τα ξεφορτωνόμουν. Άδειαζα και ήμουν έτοιμη για τον επόμενο γύρο. (Αυτό θυμίζει λίγο Dorian Gray.) Καμιά χαλάρωση ή εξύψωση, σας διαβεβαιώ. Απλά ένοιωθα πιο δυνατή ν’ αντέξω τη σφοδρότητα του κόσμου και των συναισθημάτων μου. Όσες φορές, πάλι, σταματούσα να γράφω, οι σκέψεις μου δεν μ’ άφηναν σε ησυχία. Όπως τώρα, καλή ώρα. Υπάρχουν φωνές μες το κεφάλι μου. Άλλες ψιθυρίζουν, άλλες ουρλιάζουν. Δεν μ’ αφήνουν ούτε να κοιμηθώ καλά-καλά. Εκεί που είμαι έτοιμη να κλείσω τα μάτια μου και να πέσω άνευ όρων στην γλυκιά αγγαλιά του Μορφέα, έρχεται μια κραυγή να μου ταράξει την ησυχία. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς μου λέει, σημασία έχει ότι μου καταστρέφει τη μοναδική στιγμή που έχω να βυθιστώ στη λήθη……

Προτιμώ τη μοναξιά μου!




-Πες μου, γιατί επέλεξες τη μοναξιά; Τι είναι αυτό που σε πονάει;

-Κουράστηκα..τι δεν καταλαβαίνεις;

-Και πιστεύεις πως εδώ στην ερημιά σου, θα βρεις γαλήνη; Οι θύμησες όταν αναμοχλεύονται, γίνονται μαχαίρια! Δεν στο έχει πει κανείς;

-Το ξέρω. Όμως διάλεξα να ακολουθήσω την απόφαση μου. Ισως δεν άντεχα, να συνεχίσω να ζω, τα ίδια και τα ίδια της κάθε μέρας που ξημέρωνε! Τώρα τον χρόνο μου τον ορίζω εγώ! Δε με κουμαντάρει κανείς! Κατάλαβες; Κανείς!

- Μήπως και η μοναξιά δεν κάνει τα κουμάντα της;

“Σ’ εμένα εναπόκειται η κτίση και η επέκταση στον χώρο και στον χρόνο μου. Ή εγώ είμαι το Σύμπαν ή το τίποτα. Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν”.


 
20730379336_8d1d1e93c8_o
 
 “Έχουν ειπωθεί όλα”.
“Δεν έχει ειπωθεί τίποτε”.
“Έχουν γραφτεί όλα μικρέ μου”.
“Δεν έχει γραφτεί τίποτε”.
“Τα έχουν όλα σκεφτεί φίλε μου, μη σκας”.
“Καμιά σκέψη δεν υπάρχει”.
 
Μετακινήθηκα σε δρόμους τραχείς μόνος
αιωρήθηκα σε ύψη απρόσιτα, χαμηλός,
γαλουχήθηκα, στα νάματα μιας αποκαμωμένης φυλής που ματώνει ακόμα,
έθεσα νόμους ιερούς κι επίσημους, τους γκρέμισα σε ώρες,
έφτιαξα ιερά κι ακροπόλεις, κατοίκησα σε τρώγλες και στάβλους.
Έχτισα βωμούς, εστίες, ναούς, μονές, διάλεξα διαμονή μου άκομψες οικίες.
Φώναξα φίλους κι αδερφούς σ’ ευωχίες και συμπόσια.
Μόνο όταν είχα ομοτράπεζους τους εχθρούς μου, μόνιασα.
Επιθύμησα τη μορφή και τις ιδιότητες του αιλουροειδούς
το σώμα μου κατάντησε άμορφο από τα λίπη,
ξεχώριζα με το χέρι τα στρώματα επάλληλα, σιχαμερά.
Ν’ ακουμπήσω λίγη ψυχή.

Είναι ο "Σεπτέμβριος" ευκαιρία για νέα χειραγώγηση της ανθρωπότητας;



Η περίοδος 15 με 28 Σεπτέμβριο 2015, έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης προσοχής, δίνοντας ανησυχία και... προβλέψεις, ανάμικτα με εντυπωσιασμούς, βιβλικές προφητείες και άλλες τρομερές προειδοποιήσεις. Παρ 'όλα αυτά, πρέπει να αναρωτηθούμε αν τα παγκόσμια γεγονότα που συνδέονται με τον Σεπτέμβριο, αν είναι η απάντηση από την ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κόντρα στην  ραγδαία αυξανόμενη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.

Αυτή η αυξανόμενη συνείδηση ​​είναι συναρπαστική, γρήγορη και προφανής. Μπορείτε να αισθανθείτε την επιτάχυνση της ενέργειας, καθώς άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να αφυπνίζονται, να ερευνούν, να σκέπτονται για πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαν σκεφτεί και να ανακαλύπτουν πράγματα ανεπηρέαστοι από την προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης  τα οποία χειραγωγούν τους ανθρώπους, σε απαθείς ή αδιάφορους, ώστε να ελέγξουν τα γεγονότα. Ττα παραδείγματα είναι αρκετά και έχουν αναλυθεί σε πολλά άρθρα.

Οι Ελίτ έχουν αρχίσει να απελπίζονται για την αναπτυσσόμενη συνείδηση του κόσμου;

Τι κρύβεται πίσω από τον Σεπτέμβρη; - Τα top 7 Events και το έτος Shemitah



Για όσα λέγονται για τον Σεπτέμβριο που έρχεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά κυρίως υπάρχει λόγος να αυξήσουμε την προσοχή μας, στο να αποκτάμε διαρκώς μια πιο ενδυναμωμένη συνειδητότητα της κατάστασης. Ηδη έχουμε αναφερθεί σε άλλα άρθρα για τον Σεπτέμβριο των συνομωσιών, αλλά εδώ προχωράμε σε μια ανάλυση των επερχόμενων γεγονότων, προκειμένου να έχουμε μια βαθύτερη, αλλά σαφώς συνοπτική εικόνα. Ας τα δούμε ένα ένα:

Ο δρόμος της Καρδιάς - Η Πέτρα της Ουρουγουάης

Το ντοκιμαντέρ αυτό διηγείται την ιστορία της "Πέτρας της Ουρουγουάης" με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από την Ουρουγουάη και τη Γαλλία. Αυτός ο 130 εκατομμύριων ετών αχάτης, με μορφή ανθρώπινης καρδιάς περιέχει στο εσωτερικό του μυστηριώδεις επιγραφές από κρυστάλλους χαλαζίας των οποίων ο σχηματισμός παραμένει ανεξήγητος μέχρι σήμερα. Μια απίστευτη πέτρα για ορισμένους, μια πέτρα για την οποία λένε ότι έχει ένα μήνυμα αγάπης για την ανθρωπότητα.

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Μη σου επιβάλουν το όνειρό τους!

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Μη σου επιβάλουν το όνειρό τους!
Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύος στις 29 Αυγούστου και ώρα 21:35. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο έχει ωροσκόπο στον Κριό και είναι ο παρακάτω. 

                                                  

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους είναι γεννημένοι από 24-26 Φεβρουαρίου, από 26-28 Μαϊου, από 28-30 Αυγούστου και από 28-30 Νοεμβρίου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από την 5η έως την 7η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στις 14 Απριλίου ή στις 17 Οκτωβρίου ή όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στην 24η μοίρα Κριού ή Ζυγού. Δες στον χάρτη σου αν ανήκεις σε αυτή την περίπτωση. 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 14 του μήνα.

Η διαδικασία της αποκάλυψης επιταχύνεται...Η νίκη του Φωτός είναι κοντά!



Τελευταία πλανητική ενημέρωση από τον Cobra

Ο COBRA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ COREY GOODE ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ

Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται. Η πλειοψηφία των στόχων της Υποσελήνιας Επιχείρησης των Φωτεινών Δυνάμεων έχουν ολοκληρωθεί. Οι ΦΔ εστιάζονται τώρα στην πλήρη εξόντωση της "Χίμαιρας" και στην εξουδετέρωση του ενεργειακού πλάσματος με τις εξωτικές τεχνολογίες που αγκαλιάζει σαν χταπόδι την επιφάνεια του πλανήτη.

Μία από αυτές τις τεχνολογίες, είναι μικροσκοπικά τμήματα πλάσματος που έχουν τεθεί στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, στους προσωπικούς υπολογιστές και στα Wi-Fi routers πριν από μερικά χρόνια. Η λειτουργία αυτής της μικροτεχνολογίας σκοπόν είχε την ενίσχυση του "πέπλου" που έχει δημιουργηθεί για να κρατούν την ανθρωπότητα σε απομόνωση, και που θα αφαιρεθεί πολύ σύντομα.

Λίγο πιο ανησυχητική είναι η παρουσία των βομβών Strangelet και toplet που τέθηκαν σε μερικά εξελιγμένα και ισχυρά εμφυτεύματα, ως μηχανισμός ελέγχου και ομηρίας των Εργατών του Φωτός και των Lightwarriors, για να εξασφαλιστεί ότι δεν μπορούν να διαφύγουν από την καραντίνα. Αυτά τα θέματα θα εξεταστούν πολύ σύντομα.

Η Cabal προσπαθεί να γονατίσει την Ανατολική Συμμαχία (BRICS) με την επίθεση στην Κίνα και την έκρηξη στην Tianjin, η οποία έγινε με εντολή των Ιησουιτών και διενεργήθηκε από την φατρία των Bush. Περιττό να αναφερθεί ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν. Οι οικογένειες των Blue Dragons πέτυχαν να ηρεμήσουν μερικές από τις οικογένειες των Red και Yelloy Dragons οι οποίες ήθελαν να εκδικηθούν, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο πόλεμο. Εδώ η επιρροή της DouMu είναι έντονα αισθητή. Η Θεά θέλει ειρήνη και η ειρήνη θα επιτευχθεί.

Η επίδραση της αρνητικής σκέψης στον εγκέφαλό σας

Αν έχετε βρεθεί ποτέ παγιδευμένοι σε ένα φαινομενικά ατελείωτο κύκλο αρνητικής σκέψης ή αναρωτηθήκατε γιατί εστιάζατε σε ένα άσχετο, αγενές σχόλιο και την ίδια στιγμή ξεχνάτε εύκολα τις φιλοφρονήσεις, υπάρχει ένας ένοχος για να κατηγορήσετε: την εξέλιξη.
 
Σύμφωνα με το Νευροψυχολόγο Ρικ Χάνσον του Ινστιτούτου Wellspring, είμαστε εξελικτικά καλωδιωμένοι με την αρνητική προκατάληψη. Το μυαλό μας εστιάζει με φυσικό τρόπο στο κακό και απορρίπτει το καλό. Για τους προγόνους μας ήταν πολύ πιο σημαντικό να αποφύγουν τις απειλές από το να απολαμβάνουν τα κέρδη τους: Ένα άτομο που απέφευγε με επιτυχία μια απειλή, ξυπνούσε το επόμενο πρωί και είχε άλλη μία ευκαιρία να απολαύσει τη ζωή του, αλλά ένα άτομο που ήταν υπό απειλή, ενδεχομένως δεν θα έχει τέτοια δυνατότητα.

Η Ζωή έφτιαξε Φανουρόπιτα για να φανερωθεί ο Στουρνάρας στην Επιτροπή

Η Πρόεδρος της Βουλής, αφού εξάντλησε όλα τα νομικά μέσα, έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής της. Για χάρη του Αγίου Φανουρίου, αυτή τη φορά

Η Πρόεδρος της Βουλής επιδεικνύει για τα πρακτικά την Φανουρόπιτα που μόλις έβγαλε από τον φούρνο
Η Πρόεδρος της Βουλής επιδεικνύει για τα πρακτικά την Φανουρόπιτα που μόλις έβγαλε από τον φούρνο

Με νέα επιχειρήματα, από τον χώρο της θρησκευτικής παράδοσης αυτή τη φορά, η Πρόεδρος της Βουλής, ζητάει από τον Γιάννη Στουρνάρα να σεβαστεί τον Άγιο Φανούριο και να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής της, έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να καταδικαστεί.
Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικο-θρησκευτικούς αναλυτές, η Πρόεδρος της Βουλής ανατρέχει στην λαϊκή θρησκευτική παράδοση, προκειμένου να αυξήσει την επιρροή του νέου κόμματός της, στους πιστούς ψηφοφόρους.

Ποιος αντικατέστησε τον Ιούδα στους 12 Αποστόλους;

Σε 10

Με βάση την Καινή Διαθήκη, ο αντικαταστάτης του Ιούδα στον κύκλο των δώδεκα αποστόλων, μετά την προδοσία και την αυτοκτονία του πρώτου, ήταν ο Απόστολος Ματθίας. 
Αναφέρεται από τον ευαγγελιστή Λουκά στις Πράξεις των Αποστόλων. 
Με βάση το πρώτο κεφάλαιο των Πράξεων, μετά την Ανάληψη του Χριστού, ο Απόστολος Πέτρος πρότεινε στους περίπου 120 μαθητές να επιλέξουν ένα, προκειμένου να καλύψουν τη θέση του Ιούδα στον κύκλο των δώδεκα. 

ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ

lifehub-psychologia-14 
H γέννα είναι η ύστατη μορφή δημιουργίας, κυριολεκτικής και συναισθηματικής. Είναι η μετάβαση από την ενδομήτρια ζωή, στην πραγματική ζωή. Είναι το πάντρεμα ανάμεσα στην πρώτη μεταφορική μορφή στέγης και στην χειροπιαστή μορφή στέγης. Η γυναίκα δίνει ζωή, δίνει συναίσθημα, προσφέρει μέσα από την δυναμική της ψυχής και του σώματος της την πρώτη αίσθηση, το πρώτο αποτύπωμα της εισόδου του πλάσματος της στην καινούργια του πραγματικότητα και σηματοδοτεί την αφετηρία της στον ρόλο της γυναίκας που δίνει ζωή.
Η γέννηση συναισθηματικά, είναι η συνέχεια της ενδομήτριας ζωής με μια σημαντική διαφορά : το νεογέννητο αντί να νιώθει την ύπαρξη του μέσα στην μήτρα της μητέρας του, την νιώθει στην αγκαλιά της. Για τον αγέννητο άνθρωπο που βιώνει την γέννηση του, η γέννηση είναι ένα ταξίδι συναισθημάτων και ενστίκτων. Το ένστικτο της γέννησης του ( δηλαδή ο αποχωρισμός από την ύπαρξη και το σώμα της μητέρας του) πλημμυρίζεται από συναισθήματα που τον ωθούν στην καινούργια του πραγματικότητα.

H ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ… και κάτι περισσότερο


       Δεν υπάρχει κόμμα, το οποίο να μιλά για Δημοκρατία -για εγκαθίδρυση δημοκρατίας. Κι όταν πιάνουν στο στόμα τους τη λέξη, είναι σα να τη βιάζουν. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι δημοκρατία. Η Δημοκρατία είναι μία και δεν έχει επίθετα.
      Επίσης, δεν υπάρχει κόμμα, το οποίο να αμφισβητεί τους διεθνείς κανόνες του χρηματοπιστωτικού παιχνιδιού –την ιδιοκτησία του νομίσματος από μία οικονομική – τραπεζική ελίτ.
         Το δίλημμα «μνημονιακός – αντιμνημονιακός» είναι ψεύτικο και από το 2011, κάποιοι λίγοι το αμφισβητούν, το φωνάζουν κι ας μην εισακούονται. Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα της οικονομικής και πολιτικής δομής –κι όχι η αιτία. Δεν έχει νόημα η ενασχόληση με το αποτέλεσμα, όταν δεν πλήττεις την αιτία. Ένας ολόκληρος λαός έχει μετατραπεί σε όμηρο των τραπεζών, οι οποίες, οσονούπω, θα περάσουν σε διεθνή χέρια, όπως και όλος ο ιδιωτικός και δημόσιος πλούτος.

Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ


ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ


Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί ποιο είναι το αφεντικό όλων των θρησκευτικών, πολιτικών, παραστρατιωτικών, τρομοκρατικών εξουσιών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και πάσης μορφής φανερών ή κρυφών εξουσιών και ποιον υπηρετούν. 

 Υπηρετούν τον Μαυροψύχη.  

Ο Μαυροψύχης είναι ένα όν που δεν έχει δημιουργική σκέψη, ούτε δική του ενέργεια, γιατί έχει αποκοπεί η σύνδεσή του με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, τη Μονάδα, κι έτσι δεν του διοχετεύεται ενέργεια από την ίδια τη Δημιουργία. Είχε φτάσει βέβαια πολύ ψηλά εξελικτικά, κι έτσι βάστηξε τις δεξιότητες του, που όμως μετατράπηκαν σε ραδιουργίες - καταστροφές, επινοώντας όλα αυτά που χρειάστηκε για να αποκρύψει όλη την α-λήθεια και να οδηγήσει τους ανθρώπους στην απόλυτη αμάθεια.

  Όπως έγραψε και ο Απόστολος Παύλος, "δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι ο εχθρός σας". Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πανούργος είναι, τι δεξιότητες έχει, πόσα πρόσωπα παίρνει και τι μπορεί να κάνει. Έχει ανάγκη τα σκοτάδια, τη σκιά για να μπορεί να κρύβεται.  

Ο Ιησούς ήξερε καλά ποιος είναι και από που έχει έρθει. Όταν ο Ιησούς Χριστός ετοιμάστηκε να διδάξει, στη τελευταία προσπάθεια που έκανε ο Μαυροψύχης να τον διαβάλλει, λέγοντας του ότι θα του δώσει όλα τα υλικά αγαθά εάν τον προσκυνήσει, ο Ιησούς του απάντησε, "πίσω μου σ' έχω "Σατανά", και χρησιμοποίησε πρώτος αυτός τη λέξη "Σατανά", γιατί τον ήξερε πολύ καλά, ποιος ήταν και από πού ήρθε.

ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ



Η κατανόηση του ίδιου του εαυτού σας είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσετε να κατανοήσετε την ύπαρξη αυτής της απειρότητας των ηλιακών συστημάτων, αστερισμών, γαλαξιών. Η κατανόηση του εαυτού σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους γαλαξίες, τις μαύρες τρύπες, τον πλανήτη γη, που φαντάζει μόνο σαν μια κουκίδα μπροστά σ' αυτή την απειρότητα, τα βασίλεια που εξελίσσονται σ' αυτόν, το ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο, ακόμα και την ύπαρξη των μορίων που τα αποτελούν. Με λίγα λόγια, θα κατανοήσετε το μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο σε όλες τις μορφές που υπάρχουν και εξελίσσονται στο σύμπαν που αντιλαμβανόσαστε. 

Όταν θα κατανοήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και αγγίξετε, ενωθείτε και ταυτιστείτε με το πραγματικό σας "Είναι", να είστε σίγουροι ότι θα έχετε κατανοήσει τα πάντα. Το πραγματικό σας "Είναι" δεν έχει ημερομηνία λήξης, αντίθετα με το φθαρτό φυσικό σώμα. 

Μην απορήσετε καθόλου πως είναι δυνατόν με την κατανόηση του ίδιου σας του εαυτού, να κατανοήσετε αυτόματα, έτσι απλά, όλη αυτή την απειρότητα.

 Θα αντιληφθείτε ότι ο δημιουργός τους σύμπαντος είναι Ένας, ότι τα πετρώματα, τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι, οι πλανήτες, οι ήλιοι, οι αστερισμοί, οι γαλαξίες, είναι δημιουργήματα του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ και ότι οι μορφές που βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη μορφή την κάθε φορά, εναλλάσσονται και δημιουργούν όλο και μεγαλύτερη αυτογνωσία με απώτερο σκοπό να ξαναγυρίσουν στη μονάδα. Γιατί όλοι δημιουργηθήκαμε από τη μονάδα, κατεβήκαμε στο κόσμο της ύλης για να πάρουμε εμπειρίες, να κατακτήσουμε την αυτογνωσία και να επιστρέψουμε στην πηγή, την Μονάδα, το Θεό (Απόλυτο Πνεύμα). 

Πότε κιόλας πέρασε και αυτός ο χειμώνας;


Είναι λίγο πιο αργά απ’ όσο νομίζετε. 
Ο τρόπος που εργάζονται κάποιοι άνθρωποι τους σκοτώνει.
 Βουτηγμένοι στην τοξικότητα, την ενδορφίνη, την ντοπαμίνη, απλώνουν στρώσεις κουράγιου πάνω από τον κόπο και το άγχος, περιμένοντας κάτι να αλλάξει. 
Αναβάλουν το να είναι καλά στο μέλλον(;). 

Από την άλλη, τα ίδια άτομα φουσκώνουν με την εξωτερική επιβράβευση, όταν πετυχαίνουν κάποιους στόχους – όχι βέβαια δικούς τους. 
Εθισμένοι στην διαχείριση της καθημερινότητας, τρέχουν στο ρυθμό τρίτων, για την αποκαλούμενη «επιτυχία».

Οι άνθρωποι επιβιώνουμε με αυτά που παίρνουμε, …. αλλά !!!! ζούμε με αυτά που δίνουμε


Οι σχέσεις πεθαίνουν από τη συνήθεια, την κούραση και την πλήξη. 
Πεθαίνουν από τα μικρά και αυτονόητα που θεωρούνται δεδομένα. 
Κάθε σχέση χρειάζεται τροφή, φροντίδα, φρεσκάδα. 
Χρειάζονται τακτικές καταθέσεις σε κοινό λογαριασμό. 
Καταθέσεις χρόνου, ενέργειας και ψυχής. 
Μια καλή κουβέντα, έναν έπαινο, ένα ευχαριστώ για κάτι που νομίζετε ότι είναι δεδομένο.
Κάτι απρόβλεπτο, εκεί που ο άλλος δεν το περιμένει.

 Αυτή η καταραμένη συνήθεια δηλητηριάζει τις ομορφότερες καρδιές που κάποτε πήραν το ευλογημένο ρίσκο και ήρθαν κοντά. 
Η αγάπη είναι πράξη, δεν είναι συναίσθημα. 

Μην δηλητηριάζετε και μη μολύνετε τους άλλους



Σε ορισμένα μέρη λέγεται ότι αν μια γυναίκα είναι θυμωμένη ή σε κατάθλιψη, πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιό της και το κλειδώνει έτσι ώστε να μην μολύνει τους άλλους στο νοικοκυριό.

 Γνωρίζουν ότι είναι μολυσματικοί, όταν βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση. 

Μην δηλητηριάζετε και μη μολύνετε τους άλλους. 

Προσεγγίστε τους άλλους και τη ζωή με χαρά. 

Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει προσπαθήσετε.

Η αποκατάσταση από μια ασθένεια καθυστερεί όταν ένα άτομο βυθίζεται στην αμφιβολία



Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που είναι γεμάτα αμφιβολίες δεν μπορούν να αφομοιώσουν τις καλύτερες βιταμίνες

. Οι λεπτοφυείς ενέργειες της αφομοίωσης διαταράσσονται με την παρουσία της αμφιβολίας.

 Ακόμη και η αποκατάσταση από μια ασθένεια καθυστερεί όταν ένα άτομο βυθίζεται στην αμφιβολία.

Οι τραγωδίες της ζωής έχουν τριών ειδών επιδράσεις



Οι τραγωδίες της ζωής έχουν τριών ειδών επιδράσεις:

1. Μας τραβούν προς τα κάτω σε φαύλες συνήθειες για να γεμίσουμε το κενό μας.
2. Μας κάνουν να θυμώνουμε εναντίον εκείνων των δυνάμεων που δημιούργησαν τα γεγονότα.
3. Μας ανυψώνουν προς ένα επίπεδο μιας καλύτερης ζωής προσπάθειας προς την τελειότητα.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΗΛΙΟΣ



- "Την αποστολή διαμόρφωσης του δικού σας Ήλιου σε γιγάντια πύρινη σφαίρα, ανέλαβε και έφερε εις πέρας αυτός τον οποίον εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωνα, όταν η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων είχε επιφορτισθεί από την Κραταιάν Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με την ευθύνη του εποικισμού της Γαίας, πριν εκατομμύρια χρόνια. Ο Ήλιος στο αρχικό του μέγεθος ήταν πολύ μικρότερος, αλλά με τεχνολογικήνεπέμβαση στο εσωτερικό του, ωθήσαμεν όλη την διάπυρη μάζα του κέντρου του προς την περιφέρεια, το πάχος της οποίας είναι 200.000 χλμ και η ακτίνα του κενού χώρου που σχηματίστηκε στο εσωτερικό του είναι 500.000 χλμ.

Στο κενό του εσωτερικού του Ήλιου δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, μεταβάλλοντας την διαστατική δομή μέσων και προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση. Πρόκειται για μια κούφια σφαίρα, μέσα στην οποία ναυλοχούν οι αρμάδες των σκαφών μας.

ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.




Το ανθρώπινο Πνεύμα αποτελείτε από δύο μέρη, από τον ΝΟΥ και από την ΨΥΧΗ.
Ο ΝΟΥΣ δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να Σκέφτεται, να Επικοινωνεί, να Δημιουργεί, να Οραματίζεται και να Φαντάζεται. Ο ΝΟΥΣ περιλαμβάνει λοιπόν την Σκέψη, την Νόηση και την Διάνοια.

Η ΨΥΧΗ είναι ο Ενεργειακός μας Φορέας, είναι η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!!!, καθώς μας συνδέει άμεσα με την Φωτεινή Ζοωποιό Ενέργεια της ΘΕΙΑΣ ΠΗΓΗΣ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ του ΘΕΟΥ!!!
Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ σχετίζονται με το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και επηρεάζουν άμεσα την ΨΥΧΗ ΜΑΣ, όπου τα ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (πχ Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία, Πληρότητα, Αρμονία, Ισορροπία) φορτίζουν την ΨΥΧΗ ΜΑΣ με ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και έτσι βιώνουμε αισθήματα ευεξίας και ζωτικότητας, ενώ αντίστοιχα τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (πχ φόβος, φθόνος, θυμός, ζήλιες κλπ) την αποφορτίζουν, καθώς μας απορροφούν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, όπως βεβαίως και των συνανθρώπων μας όπου οι ίδιοι το επιτρέπουν αυτό να συμβαίνει.

Η ευαισθησία της Λογικής


Σου φωνάζει «Φύγε! Φύγε μακριά! Δεν ακούς;» 

Πώς να σ’ ακούσω, καρδιά μου; Χρόνια σ’ έχω σφαλισμένη σε φρούρια ψηλά! 

Κανείς να μη σε δει! Κανείς να μη σ’ ακούσει! Κανείς να μη σ’ αγγίξει! 

Φυλακισμένη από φόβο, να μη νιώσεις! 

Σε λένε ευαίσθητη καρδιά μου… Μα… εσύ ξέρεις πως ευαισθησία δεν είναι η δειλία. 

Ευαισθησία δεν είναι ο φόβος, ο τρόμος σου να ζήσεις.

 Όχι! Δεν είναι ευαισθησία! Την λένε λογική… 

Να είσαι έτοιμος, άγρυπνος και διψασμένος, για τη μέρα της δόξας σου



Να κοιτάς ξαναμμένος, σαν να μην έχεις ματαδεί ποτές σου το φως! 

Μα να το κοιτάς με τη γνώση, πως τα μάτια αυτό θα σου κάψει σα θα θελήσεις να το κυριαρχήσεις.

Να ψάχνεις λυσσασμένα! 


Με ούλη σου την ψυχή. 

Μα πάντα να θυμάσαι, πως ότι βρεις, περαστικό αυτό κάποτε θα γίνει.

Να έχεις το πάθος του κυνηγού, καρτέρι στα όνειρά σου σα θα στήνεις.


 Μα ο καλός ο κυνηγός, νύχτες πολλές το θήραμα προσμένει.

Να τολμάς να ζητάς. Στα ίσα. 

Υποβρύχια εξωγήινων: Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από το Ρωσικό Ναυτικό λένε ότι είναι πραγματικά!!


Άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα (USO η OVNI Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα) δεν είναι τόσο γνωστά όπως τα UFO, ειναι πραγματικά, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα αρχεία του ρωσικού Ναυτικού. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν μια ανεξήγητη συμπεριφορά και ειναι πολύ ανώτερα τεχνολογικά, κατά πολύ ανώτερη από οτιδήποτε έχουμε φτιάξει ποτέ οι άνθρωποι.
Τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα απο την εποχή σοβιετικής ένωσης,περιέχουν λεπτομερώς πολλές περιπτώσεις. Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού και ερευνητής UFO Βλαντιμίρ Azhazha πιστεύει ότι τα έγγραφα αυτά έχουν μεγάλη αξία. 

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εξετάστηκαν εμπλέκουν ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε μια αποστολή στο Νότιο Ειρηνικό. Κατά τη διάρκεια αποστολής ρουτίνας, το υποβρύχιο ανίχνευσε έξι άγνωστα αντικείμενα σε σχηματισμό με ταχύτητες άνω των 230 κόμβων (265+ mph). Σε σύγκριση, το ταχύτερο υποβρύχιο ήταν το Σοβιετικό Κ-222, το οποίο έφθασε περίπου τους 44 κόμβους (51 mph). 

Το σόναρ του υποβρυχίου προσδιόρισε τα αντικείμενα, και κατευθείαν ο καπετάνιος έδωσε εντολή να βγουν στην επιφάνεια. Τα USO τους ακολούθησαν στην επιφάνεια, στη συνέχεια πέταξε μακριά. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, όπως υπενθυμίζει ο συνταξιούχος διοικητής υποβρύχιο Γιούρι Beketov. 

Τα όργανα παρουσιάζουν συχνά βλάβη η βγαίνουν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας την παρουσία ισχυρών παρεμβολών. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σαφές σημάδι της παρουσίας OVNI/ UFO. 

TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Cobra με εξωγήινους!, ΠΡΟΣΟΧΗ το κείμενο δεν ειναι για θνητούς!


Ο χρόνος έχει έρθει για να απελευθερώσουμε επιτέλους κάποιες πληροφορίες για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Ο κρυφός σκοπός του μυστικού διαστημικού προγράμματος ήταν να θέσει ένα στάδιο για την Δρακόνεια / ερπετοειδή κατάληψη του πλανήτη. 
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε στη Γερμανία αμέσως μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου:
Η προσπάθεια καταλήψεως έχει αποτύχει και σύντομα οι Φωτεινές Δυνάμεις θα καθαρίσουν τα τελευταία απομεινάρια του Δρακόνειου ελέγχου αυτού του πλανήτη - την Cabal.

Προσοχή για τους θνητούς που δεν έχουν διαβάσει άλλα σχετικά ποστ εδώ, ας μην το διαβάσουν, οπού θνητοί μιλάμε για άτομα χαμηλής νοημοσύνης που δεν ξέρουν τίποτα για τον κόσμο πάρα μόνο αυτόν που τους έχουν μάθει και λένε οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης, σχολειά οι δηθεν έγκυρες ιστοσελίδες χειραγώγησης μυαλών κτλ και αυτές που κάνουν copy paste απο τους διαμορφωτές. Το μυαλό τους ζει στο ψεύτικο κόσμο που του δείχνουν δεν μπορεί να καταλάβει τέτοια ποστ, αφου ξέρει ιστορία οπως θέλουν οι Εβραίοι, λέει για ναζι και άλλες καραμέλες, και το μόνο που κάνει ειναι να χλευάζει οτι δεν του έχουν μάθει, να περιμένει ένα ανύπαρκτο εβραϊκό θεό! λες και δεν είχε άλλους θεούς!( εξωγήινους!), η τον Τσιπρα που ειναι η μόδα τώρα, να τον σώσει και αλλα παραμυθία της χαλιμάς!. 

Πώς το CERN θα επηρεάσει την ψυχή σας



Ενώ οι κυβερνήσεις και οι επιστήμονες συνεχίζουν να μας λένε ότι είναι απλά υπέροχο, υπάρχει μια τεράστια ποσότητα φόβου για το CERN, όπως υπήρξε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το CERN Large Hadron Collider μόλις ενεργοποιηθεί και πάλι φέτος - το "διεθνές έτος του φωτός"  γιορτάζει ο ΟΗΕ όσο και το CERN   "διεθνές έτος του φωτός"  - για το μεγαλύτερο γύρο της συνεχούς χρήσης του ακόμα και σε ένα  υψηλότερο ενεργειακό επίπεδο από ποτέ. Το χαρακτηρίζουν "μια νέα εποχή της εξερεύνησης των μυστικών της φύσης."

Ψάχνοντας για το «σωματίδιο του Θεού» και τις καταστάσεις των σωματιδίων που πιστεύεται ότι συμβαίνουν κατά τη στιγμή του Big Bang, οι επιστήμονες στην Ελβετία, και σε άλλες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να πειραματίζονται με την ίδια κόλλα της ζωής.

Μέσα σε 7 μήνες

sourgela
Απορρίψαμε το 1 ΔΙΣ mail Χαρδουβελη, για να φέρουμε 18 ΔΙΣ μετρά δικά μας.

Φάγαμε ΟΛΑ τα αποθεματικά από ΟΤΑ, Ταμεία, Δήμους (χτες το ΙΚΑ επίσημα ζήτησε να δανειστεί 170εκκ μιας και δεν… έχει να πληρώσει)

Η Ελλαδα εχει στο εξαμηνο Ιανουαριος- Αυγουστος υπερδιπλασιο αριθμο ‘μεταναστων’ που κυκλοφορουν ελευθεροι (λιαζωνται είναι η επισημη ορολογια δια στοματος υπουργου), από ότι ΟΛΟ το 2014. Το Πεδιο του Άρεως, η Ομονοια κλπ μετονομαστηκαν σε free camping αφγανων, πακιστανων, συρων και λοιπων μπιχλιδων. Χτες η Βρεττανικη κυβερνηση ανακοινωσε ότι οποιος συλλαμβάνεται χωρις χαρτια εχει αυτοματη ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ μισθων και φυλακιση. Στα δε συνήθη μερη εργασιας λαθρο , take away- off licence (mini market με αδεια λειτουργιας μεχρι τις 11), εστιατορια κλπ θα ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ η αδεια λειτουργιας αν τους πιασουν! Και εδω ΔΕΝ είναι Ελλαδισταν. ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.http://www.bbc.com/news/uk-34047686

Καναμε τον ΠΑΚΗ προεδρο!

Σκισαμε το μνημονιο: Είναι πλεον αχρηστο μιας και φεραμε ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Τι να τα κανουμε τα παλια, χαρτουρα θα μαζευουμε?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα