Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Γιατροσόφι για τον τυμπανισμό

γιατροσόφια για τον τυμπανισμό


Για να απαλλαγείς από τον τυμπανισμό:
  • Βράσε νερό
  • Ρίξε μέσα 50 γρ ανθισμένο δεντρολίβανο, φρέσκο ή ξερό
  • Αφησε το σκεπασμένο για 10 λεπτά

Πότε μας πιάνει φαγούρα στο αφτί και πώς περνάει;



Η φαγούρα στο ένα ή και στα δύο αφτιά είναι ένα παθολογικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους. Μάλιστα συχνά αποδεικνύεται βασανιστική, καθώς μπορεί να ξυπνήσει τον πάσχοντα κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας και νευροψυχιατρικές εκδηλώσεις.
Γιατί όμως μας πιάνει φαγούρα στα αφτιά; Η ειδική παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη εξηγεί τα αίτια και μας υποδεικνύει τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Νιώθετε στον... "πάτο"..; Ιδού δέκα αλήθειες που θα σας συνεφέρουν..

Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο: Μια μεγάλη «κρεατομηχανή»!

podosfairo
Μεταξύ των νόμων της «ελεύθερης αγοράς», υπάρχει ένας που λέει ότι, αν υπάρχει ζήτηση για ένα προϊόν, τότε οι επιχειρήσεις που το παράγουν θα αυξήσουν την παραγωγή τους για να αυξήσουν τα κέρδη τους από τις πωλήσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρηματίες- ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών «Ανώνυμων Εταιρειών», για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, έχουν ζητήσει από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες (και έχουν πετύχει) τη διεύρυνση της ετήσιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η εξίσωση είναι απλή: Περισσότερα παιχνίδια- περισσότερα έσοδα- περισσότερα κέρδη!
Παράλληλα, με την αρωγή και πάλι των ομοσπονδιών, έχουν πετύχει την αλλαγή κάποιων κανόνων του παιχνιδιού, με στόχο τη βελτίωση του τηλεοπτικού «θεάματος», μιας και τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι βασική πηγή εσόδων για τις ομάδες- Α.Ε.

Ισχυρά ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα μπορεί να προκαλέσουν επιθανάτιες εμπειρίες

Οι μυστηριώδεις και αμφιλεγόμενες επιθανάτιες εμπειρίες, που βιώνουν αρκετοί άνθρωποι στο κατώφλι του θανάτου, πιθανώς προκαλούνται από έναν «χείμαρρο» ηλεκτρικής δραστηριότητας, που λαμβάνει χώρα στον εγκέφαλο λίγο πριν από το θάνατο.
brain
Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία έγινε με τη βοήθεια εγκεφαλογράφου, διαπιστώθηκε ότι μια έντονη δραστηριότητα ηλεκτρικών κυμάτων συμβαίνει κατά τις στιγμές πριν από το θάνατο.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτή η ξαφνική «έκρηξη» των ηλεκτρικών κυμάτων στον θνήσκοντα εγκέφαλο ίσως αποτελεί την αιτία των επιθανάτιων εμπειριών.

Το σύμβολο της Ελευθερίας μας


Ο Σταυρός είναι το σύμβολο της απόλυτης ελευθερίας και ισορροπίας. Ένα σύμβολο που μας προστατεύει απόλυτα από κάθε τι.


Εκείνος Σταυρώθηκε για όλους εμάς. Για να μας δώσει έναν τέτοιο πλούτο, έτσι ώστε εμείς να μην περάσουμε από βήματα πόνου και θλίψης. Αφού η θλίψη συγκαταλέγεται σε ένα από τα 7 πάθη.
Έτσι μέσα από την όλη διαδρομή του Ιησού Χριστού εμείς πήραμε τις οδηγίες για να ζήσουμε μία ζωή γεμάτη από ευλογίες.
Ο Ιησούς σταυρώθηκε για να μας απαλλάξει από τον δρόμο αυτόν λοιπόν και μας έδωσε την Ανάσταση.
Όταν κάποιος γνωρίζει απόλυτα τα «όπλα» αυτά και τα έχει βάλει στη ζωή του, όχι ως καθεστώς ή ως δόγμα, αλλά ως ο δρόμος του Φωτός και της αλήθειας, τότε ξέρει και πως όλα αυτά είναι η βάση για την απόλυτη λύτρωση.
Το σύμβολο λοιπόν του Σταυρού γεφυρώνει το πάνω με το κάτω, αλλά και το δεξιά με το αριστερά. Που σημαίνει το εγώ με τον εαυτό, αλλά και την επίγεια ζωή με την Επουράνια. Ένα σύμβολο που όταν το τοποθετούμε επάνω μας, μας δίνει μεγάλη προστασία. 

ΤΑ «ΠΟΝΤΙΚΙΑ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… «ΓΑΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ «ΠΟΝΤΙΚΙΑ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… «ΓΑΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Θέλετε να μοιάζετε με τα ποντικάκια στο βίντεο που παρουσιάζουμε, ποντίκια που ψηφίζουν άσπρες ή μαύρες γάτες για να τα κυβερνούν ;
O Tommy Douglas, (29 October 1904-24 February 1986), Σκοτσέζος στην καταγωγή αλλά μεγαλομένος στο Καναδά, ήτανε βουλευτής του «Democratic Socialist». Είχε πάρει τον τίτλο του, «The greatest Canadian». Αυτός ο άνθρωπος μίλησε λοιπόν για την δημοκρατία παρομοιάζοντας τους πολίτες με…ποντίκια και αυτούς που μας κυβερνούν με γάτους.
Είναι εκπληκτικό το βίντεο που παρουσίασε και που δείχνει ακριβώς το πόσο βλάκες και αγαθοί είμαστε να πιστεύουμε σε αυτούς που εκλέγουμε, τους δίνουμε εξουσία, τους υποστηρίζουμε και τους πληρώνουμε.

Ικανοποιητικό το κέρδος της Γερμανίας από την ελληνική ‘διάσωση’



Αύγουστος 20, 2015.

Η εφημερίδα «Die Welt» δημοσιεύει μια ανάλυση του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών στο Χάλε της Γερμανίας, αναφέροντας το κέρδος που αποκομίζει η Γερμανία από την ελληνική κρίση.



«Το γερμανικό κράτος, σε περίπτωση που χάσει το ποσό που πρόσφερε για να βοηθήσει την Ελλάδα, έχει, ήδη, επωφεληθεί από την κρίση. Από την αρχής της, το 2010, ο γερμανικός προϋπολογισμός ανακουφίστηκε  με 100 δισεκατομμύρια ευρώ ή τρία τοις εκατό του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, από εισροή ποσών που βοήθησε για την κρίση.


Το κέρδος είναι μεγαλύτερο από ό, τι το κόστος, ακόμη και αν η Ελλάδα δεν επιστρέψει τα χρέη της. Το μερίδιο της Γερμανίας σε προηγούμενες διασώσεις στην Ελλάδα ανήλθαν στα €90 δισεκατομμύρια. Η Γερμανία ως εκ τούτου, σε κάθε περίπτωση, επωφελήθηκε από την ελληνική κρίση».

Παράξενες δέσμες φωτός ορατές σε όλο τον κόσμο! (Βίντεο)

97a3ab68081c64b2ccc2387bf086847ce5c7ac1e


Οι περισσότερες από αυτές τις δέσμες του φωτός μοιάζουν με την περίφημη ακτίνα του φωτός που εκτοξεύτηκε από την κορυφή της Πυραμίδας του Κουκουλκάν και η οποία φωτογραφήθηκε από τον Hector Siliezar στις 24 Ιουλίου του 2009, ενώ έκανε τις διακοπές του στο Μεξικό.
Φαίνεται απίθανο ότι όλες αυτές οι δέσμες είναι μόνο φυσικά φαινόμενα, δυσλειτουργία φωτογραφικής μηχανής ή μια βλάβη ψηφιακής κάμερας .
Θα μπορούσε να είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία του ήλιου αλληλεπιδρά βαθιά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και η οποία εφάπτεται με τις μαγνητικές γραμμές του πλανήτη και αυτό που βλέπουμε ως μια δέσμη φωτός είναι στην πραγματικότητα τα ιονισμένα σωματίδια που φορτίζονται από το ηλιακό άνεμο του ήλιου ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Η επόμενη φωτογραφία της ανατολής του ηλίου ελήφθη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στο Φοίνιξ στις 17 Αυγούστου 2015.
Με την πρώτη ματιά, μια όμορφη εικόνα της ανατολής του ηλίου, αλλά υπάρχει κάτι παράξενο για να δείτε σε αυτή την εικόνα.

ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Δώδεκα μέτρα γης το πλάτος του περάσματος. Ανάμεσα στο βουνό που το λένε Καλλίδρομο, δυτικά, και τον Μαλλιακό Κόλπο, ανατολικά. Μιλάμε για την πιο ηρωϊκή πολεμική αναμέτρηση, όπου ο ηττημένος, ο Λεωνίδας πέρασε στην αθανασία σαν ο πραγματικός νικητής.

ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Σ' ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ


Μόνον «θεωρίες συνωμοσίας» δεν είναι το πάντα θερμό ενδιαφέρον των ξένων μεγάλων δυνάμεων για την Ελλαδίτσα. Η δουλειά κρατάει αιώνες, συνεχίζεται μέχρι σήμερα και οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν αποφασίζουν χωρίς να παίρνουν εντολές, σε κάποιες περιπτώσεις, ανάλογα με το ειδικό προσωπικό βάρος του πρωθυπουργού, να «διαπραγματεύονται» το κυβερνητιλίκι τους. Μιλάει η Ιστορία. Μιλάει η αλήθεια.
Το πρώτο εξάμηνο του 1828 επί Καποδίστρια η Ελλάδα αποτυγχάνει σε τρεις εκστρατείες για την απελευθέρωση του Μεσολογγίου, της Χίου και της Κρήτης. Μην πέσουμε σε λεπτομέρειες. Η Αγγλία έχει τις άκρες, τους ανθρώπους της, Έλληνες βέβαια, για να κατευθύνει, να πιέζει, για τούτο και το άλλο, σύμφωνα με τα συμφέροντά της, βέβαια. Και άσε τους αιώνιους αρχιμαλάκες να μιλάνε για ανθελληνική ή, φιλική προς τη χώρα μας πολιτική της Βρετανίας, της Ρωσίας, της Γαλλίας.
Δεν υπάρχουν αυτά. Ο καθένας παίζει για πάρτη του. Για το συμφέρον του, όχι για να σε βοηθήσει, όχι για να σε βλάψει. Η Αγγλία, λοιπόν, τότε δεν γούσταρε να κατέβει στο γήπεδο πλήρης η εθνική μας ομάδα, με συνέπεια να μείνουν εκτός συνόρων του νεοσύστατου κράτους περιοχές που είχαν χύσει αίμα για την Επανάσταση.

Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα στις σχέσεις



Πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τον όρο άγχος. Είναι ένα αίσθημα ανησυχίας, νευρικότητας ή δυσφορίας, συνήθως σχετικά με ένα επικείμενο συμβάν ή κάτι με αβέβαιο αποτέλεσμα. Είμαστε μια γενιά που θέλει να γνωρίζει τα πάντα. Ως κουλτούρα, αποκτούμε όλο και λιγότερη άνεση με το άγνωστο.

Υποθέτω ότι είναι λογικό, αν γνωρίζετε τις απαντήσεις γιατί να συνεχίσετε να βρίσκεστε σε καθεστώς άγνοιας. Σωστά; Αλλά δεν μπορούμε ενδεχομένως να ξέρουμε όλα τα πράγματα με σιγουριά. Οι σχέσεις είναι μία από τις περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα είναι ασαφές, δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι επιφυλλάσει το μέλλον σε αυτές.

Έχουμε πολλές ελπίδες, ιδέες, προσδοκίες για το τι η σχέση με ένα άλλο άτομο μπορεί να φέρει, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ή να προβλέψουμε κάποια από αυτά τα αποτελέσματα με απολύτη εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου, πρέπει να μάθουμε πώς να ανεχθούμε και να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα.

Μερικοί άνθρωποι είναι καλύτεροι στο χειρισμό της αβεβαιότητας σε σχέση με άλλους. Μου αρέσει να αποκαλώ αυτούς τους ανθρώπους σουπερ-συντρόφους ή πιο επίσημα: ασφαλώς δεσμευμένους. Μπορούν να ξεπεράσουν και να αντιμετωπίσουν το άγχος που προκαλούν οι καταστάσεις. Εκείνοι που είναι δεμένοι στη σχέση με ασφάλεια δεν αισθάνονται τη συντριπτική ανάγκη να ελέγχουν ή να έχουν μια βεβαιότητα σε άγνωστες καταστάσεις και επίσης δεν εγκαταλείπουν τη σχέση, ούτε μπλοκάρουν εν όψει της οικειότητας.

Λυγίζω άλλα δεν σπάω


Λυγίζω άλλα δεν σπάω: μια καταπληκτική ικανότητα να μπορείς να ανακτάς το αρχικό σου σχήμα, μετά από μια αναποδιά. 

Να μην σου αφήνει μόνιμα σημάδια.

 Να μη σκληραίνει την καρδιά σου. 

Να σηκώνεσαι και να ξανα-περπατάς όρθιος, πιο σοφός, με περισσότερη πείρα, πιο δυνατός από πριν. 

Να το πούμε ελαστικότητα; ανθεκτικότητα; προσαρμοστικότητα; αυτοπεποίθηση;

«Θλίψη…»



29_Folded Dreams_unknown
Γράφει ο Γαβριήλ Πιπέρας // *

Θλίψη…
Θλίψη φίλε μου
Σ” αυτήν την πόλη δεν ζουν πια άνθρωποι.
Μόνο θλίψη τριγυρνάει στην πόλη αυτή.
Πάμε μια βόλτα σε αυτήν την πόλη και έλα να τα πούμε φίλε…
Βλέπεις αυτόν τον κύριο εκεί; Τον κύριο Γιώργο.
Ναι αυτόν με τον χαρτοφύλακα και το σκυφτό κεφάλι που βαδίζει μπροστά μας σε τούτο εδώ το στενό σοκάκι.
Μπες για λίγο στην θέση του φίλε μου και άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να σου δείξει την ζωή του.
Πάμε λοιπόν.
Φεύγοντας από το σπίτι ώρα 08:15
Μαύρα σοκάκια, γεμάτα σκυφτούς διαβάτες. Βλέμμα κενό και απόμακρο.
Παράξενη θλίψη ξεπηδά από τα μάτια τους, αγγίζοντας την ψυχή τους, μαυρίζοντας την καρδιά τους.
Περπάτημα σκυφτό.
Γρήγορο και πάντα μοναχικό.
Παραμιλητό χωρίς τελειωμό. Δίχως νόημα, δίχως λογική.
Περπατώντας στο άγνωστο με μυαλό θολό και άκρως γκρίζο.
Μετρό ώρα 08:35
Μπες στο μέτρο φίλε.
Τι βλέπεις; Βλέπεις ανθρώπους να πηγαίνουν δουλειά τους, και αντί να είναι χαρούμενοι, η θλίψη κρύφτηκε και αποκοιμήθηκε στα μάτια τους.

Οι 13 πιο δηλητηριώδεις ατάκες που έχει εκτοξεύσει ο Όρσον Γουέλς σε όσους απεχθανόταν

ORSON WELLES
Ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός. Δούλεψε στο θέατρο, στον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο. Αν και έκανε πολλά πράγματα, υπήρχε κάτι που δεν άντεχε με τίποτα: τους ανθρώπους που σπαταλούσαν τον χρόνο του.
Όποιος λοιπόν τολμούσε να το κάνει αυτό ή γενικότερα δεν ανταποκρινόταν στα προσωπικά του στάνταρτ, βρισκόταν στο στόχαστρο του. Εκτοξεύοντας δηλητηριώδεις ατάκες, ο Γουέλς έβαζε στη θέση του όποιον άτυχο «βρισκόταν στον δρόμο του.» Ορίστε λοιπόν 13 απολαυστικές ατάκες που αποδεικνύουν ότι ήταν από εκείνους που όταν μιλούσαν έλεγαν αυτό ακριβώς που σκέφτονται!
1.Για τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ
«Λοιπόν, ο Μπόγκαρτ, ο οποίος ήταν δειλός και πολύ κακός στο να παλεύει, πάντα έμπλεκε σε καυγάδες στα κλαμπ, επειδή γνώριζε ότι οι σερβιτόροι θα τον σταματούσαν. Έκανε τολμηρά σχόλια σε ανθρώπους, ενώ ήξερε πολύ καλά ότι τον προστάτευαν.»
My Lunches with Orson, 2014

Ερευνητές έλυσαν το μεγαλύτερο μυστήριο της τέχνης: Tι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο της Μόνα Λίζα;

MONA LISA SMILE


Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο μυστηριώδες χαμόγελο στον κόσμο και τώρα μία νέα έρευνα φιλοδοξεί να αποκαλύψει τον λόγο που αυτό το διάσημο μειδίαμα είναι τόσο ξεχωριστό.
Ο λόγος βέβαια για τη Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι που έχει απασχολήσει αμέτρητους ειδικούς στο πέρασμα των χρόνων. Ωστόσο, δεν πρόκειται για το μοναδικό χαμόγελο που τους έχει τραβήξει την προσοχή.
Εξίσου αινιγματικό και ιδιαίτερο φαίνεται πως είναι και εκείνο της Λα Μπέλα Πρινσιπέσα. Πρόκειται για έναν πίνακα που ο ιδιοφυής καλλιτέχνης και εφευρέτης δημιούργησε πριν τη Μόνα Λίζα, στα τέλη του 15ου αιώνα. Σε αυτόν, οι ερευνητές εντόπισαν ένα έξυπνο κόλπο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο ντα Βίντσι για να «μαγέψει» τον θεατή.

Καθαρίστε το σώμα σας από τη νικοτίνη χρησιμοποιώντας μόνο 5 συστατικά!

καθαρίσει-σας-σώμα-του-νικοτίνη χρησιμοποιώντας μόνο-5-συστατικών


Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τις αρνητικές επιπτώσεις της νικοτίνης και του τσιγάρου για τον οργανισμό μας. Αν έχετε ήδη σταματήσει το κάπνισμα, ή είστε ακόμα άπληστος καπνιστής, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να καθαρίσετε το σώμα από τη νικοτίνη. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι με τη χρήση αυτών των φρέσκων και νόστιμων συστατικών.
Ακτινίδιο και λεμόνι
Το κάπνισμα ''πετάει'' τις βιταμίνες Α, C και Ε από το σώμα, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμάει τις μολύνσεις και τα μικρόβια. Για να συμπληρωθούν οι χαμένες βιταμίνες θα πρέπει να τρώτε ένα ακτινίδιο την ημέρα ή να πίνετε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού κάθε πρωί.
Πράσινο τσάι και βιταμινούχο νερό
Το κάπνισμα προκαλεί στο σώμα αποβολή περισσότερων υγρών από ό, τι χρειάζεται και μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αφυδάτωση. Καθαρίστε το σώμα από τη νικοτίνη καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες βιταμινούχου νερού ή πράσινου τσαγιού.

Βάζετε λίγο απ 'αυτό μίγμα κάτω από τη γλώσσα σας, κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο - Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

put-little-bit-of-this-mixture-under-your-tongue-every-evening-before-going-to-bed-the-results-will-be-astonishing
Το αποτέλεσμα της χρήσης ενός μείγματος από ζάχαρη και αλάτι είναι εκπληκτικό.
 Με την κατανάλωση αυτών των συστατικών, θα έχετε ήσυχο ύπνο, ζωή χωρίς πονοκεφάλους και καλύτερο και βελτιωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ζάχαρη και αλάτι - Ίσως αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ο πιο δημοφιλής, αλλά αν έχετε κάποιο πρόβλημα με συχνές αϋπνίες, σίγουρα θα σας βοηθήσει μέχρι να τις ξεπεράσετε.
 Αυτά τα δύο συστατικά πιθανότατα είναι επιβλαβή για τη συνολική υγεία όταν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες, αλλά με μέτρια πρόσληψη μπορούν να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα :
- Εξάλειψη Πονοκεφάλου
- Εξάλειψη Αϋπνίας
- Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
Το αυξημένο επίπεδο της σεροτονίνης από τις ουσίες αυτές έχει έντονη αντι-στρες επίδραση.
Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή

Γάλα στο τσάι - Σπουδαίο κόλπο για να λευκάνετε τα δόντια σας!

στη τσαγιού γάλα-μεγάλη-τρικ-to-λευκάνει-σας-δοντιών

Η προσθήκη γάλακτος στο τσάι είναι κυρίως ένα πολιτιστικό φαινόμενο, αλλά φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να πειραματιστούν. 
Υπάρχουν άνθρωποι, που το αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα και απλά το προσπερνούν. 
Ωστόσο, εάν είστε ένας από εκείνους τους σκεπτικιστές, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας.

Ιπτάμενο Ανθρωποειδές! (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Mysterious and Scary Flying Humanoid UFO in California - FindingUFO

Την 1η Νοεμβρίου 2013 κατέγραψα ένα από τα πιο παράξενα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχω ποτέ συναντήσει. 

Είχα αρχίσει να ασχολούμαι με την καταγραφή UFO περίπου έξι μήνες πριν και ήμουν ακόμη νέος στο αντικείμενο. 

Κινηματογραφιστές UFO και επαφικοί συμφωνούν ότι μερικές από τις πιο παράξενες συναντήσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου. 

Εκείνη την ημέρα έχω καταγράψει μια ακόμη παρατήρηση αυτής της ανωμαλίας.

 Παραμένει το πιο παράξενο UFO που έχω δει ποτέ. 

Αυτό το βίντεο καλύπτει τη μελέτη και ανάλυση της πτήσης "Ιπτάμενο Ανθρωποειδές» που καταγράφηκε πάνω από το διαμέρισμά μου στο Newport Beach, Καλιφόρνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα