Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μνημόνιο Αρ. 69, Σε Λα Ελάσσονα

nof
Σκηνές έντασης διαδραματίστηκαν στο Κοινοβούλιο όταν ο πρωθυπουργός της χώρας μίλησε για την αναγκαιότητα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
«Αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός», ξεκίνησε να λέει. «Όμως τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Αυτός είναι ο τελευταίος κάβος, αυτά θα είναι, και δεσμεύομαι προσωπικά για αυτό, τα τελευταία επώδυνα μέτρα… Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να αποφασίσουμε σήμερα: Μνημόνιο ή χρεοκοπία;»
Ο πρωθυπουργός, κύριος Αντρέας Γ. Παπανδρέου, ο νεότερος, καταφέρθηκε ενάντια σε «λαϊκιστές δημοσιογράφους» που υποστήριξαν ότι η Άννα Βίσση έχει κάνει λίφτινγκ.
«Από τότε που μπήκαμε στο μνημόνιο», είπε, «πριν σαράντα χρόνια, μόνο κατηγορίες εναντίον της ακούγονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει! Η Άννα δεν έχει πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό.»
Τα κοινοβουλευτικά μέλη του Ν.Π. (Νέο Πασόκ) σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον ΑΓΠ.
Μετά τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και πρόεδρος της Ν.Ν.Δ. (Νέα Νέα Δημοκρατία), κύριος Τάκης Κ. Καραμανλής, ο οποίος υπεραμύνθηκε της στάσης του πρωθυπουργού.
«Έχουμε κάνει λάθη», παραδέχτηκε ο κύριος Καραμανλής, «αλλά προχωράμε μπροστά και σύντομα θα βγούμε από την ύφεση, για να επανέλθουμε δριμύτεροι στις αγορές… Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά που αποσκοπούν τα σχόλια για την κυρία Βίσση: Στην επιστροφή μας στη δραχμή.»

Μου αρέσουν οι άνθρωποι οι άγριοι, οι αδέσποτοι, οι αδάμαστοι, οι πληγωμένοι, οι τρελαμένοι, οι χαοτικοί, οι σιωπηλοί, οι χρωματιστοί, αυτοί που αναζητούν τον ένα Νόμο

Διαλογισμός... το θυμικό... emoticon tongue
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε δυνατά, που μιλάνε δυνατά, που αγαπάνε δυνατά, που κλαίνε λες και έσπασε κύμα,
που φωνάζουν μέσα στους δρόμους, στις απειλές και στη ανοχή,
μου αρέσουν οι άνθρωποι με τα φωτεινά χαμόγελα και με τους σπασμένους φόβους,
οι άγριοι,
οι αδέσποτοι,
οι αδάμαστοι,
οι πληγωμένοι,
οι τρελαμένοι,
οι χαοτικοί,
οι σιωπηλοί,
οι χρωματιστοί,
αυτοί που αναζητούν τον ένα Νόμο,

μου αρέσουν οι άνθρωποι που ξέρουν να χάνονται μέσα σ ένα βλέμμα, σ ένα βιβλίο, σ ένα σώμα, σε μια ελπίδα, μέσα στο απόλυτο, μέσα στο μοιραίο, 

μου αρέσουν οι άνθρωποι που ξέρουν να σέβονται όταν όλοι οι άλλοι γίνονται χυδαίοι, 

οι άνθρωποι που φιλιούνται και είναι λες και καταπίνουν ο ένας τον άλλον, που κάνουν έρωτα και είναι σαν τον αυτό που λέει ο Καρούζος αν θυμάμαι καλά που εξαϋλώνονται χωρίς σκέψη,

10 Πράγματα Που Δεν Γνωρίζατε Για Τα Γουρούνια....



Ο Πρόεδρος Harry Truman είπε: 
“Σε κανέναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει τα γουρούνια, 
δε θα έπρεπε να του επιτραπεί να γίνει πρόεδρος."


1. Τα γουρούνια έχουν άλλο χώρο για να κοιμούνται και άλλο για την τουαλέτα τους και αφήνουν το μέρος που κοιμούνται και που περνούν πεντακάθαρο.



2. Τα γουρούνια δεν "ιδρώνουν σα γουρούνια".



Στην πραγματικότητα είναι ανίκανα να ιδρώσουν γιατί έχουν ελάχιστους ιδρωτοποιούς αδένες. Λαχανιάζουν όταν έχει ζέστη και τους αρέσει να κυλιούνται στη λάσπη η να μπαίνουν στο νερό για να τα διατηρεί δροσερά. Τα ανοιχτόχρωμα γουρούνια έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα κι έτσι καλύπτουν το σώμα τους με λάσπη για να προστατεύσουν το σώμα τους από τα εγκαύματα ή από έντομα. Μια γυναίκα έφτιαξε ένα λουτρό για τα γουρούνια της, και εκείνα έμαθαν να το ανοίγουν και να το κλείνουν.

Ζήσε την αλήθεια και πάψε να σκέφτεσαι τα “αν”…

anapnoes.gr : woman walking away Ζήσε την αλήθεια και πάψε να σκέφτεσαι τα αν...
Της Βασιλείας Μπατατόλη.
Ο άνθρωπος δε θέλει πολλά για να΄ ναι ευτυχισμένος.
Φτάνει να ‘χει δυο-τρείς φίλους να τον αγαπούνε πραγματικά και χρήματα τόσα για να μπορεί να τους κερνά…
Νίκος Ξυλούρης.
Εγώ θα πρόσθετα απλά ότι η φιλία φτάνει τον άνθρωπο στην κορυφή, αλλά αυτό που πραγματικά τον απογειώνει, είναι ο έρωτας.
Είναι οι τελευταίες ώρες τις ημέρας μετά από δουλειά, συγκρούσεις αδρεναλίνης και σκέψης για εκείνα που δεν έχουμε.
Το μυαλό σου τριγυρνά στην τελευταία σου περιπέτεια του έρωτα, σε ταξίδια που θα ήθελες να κάνεις, σε φίλους που είναι μακριά και προσπαθείς να βρεις λύση σε όλα αυτά γιατί νιώθεις, ότι αν το πετύχεις, θα είναι αυτό που θα σε κάνει τέλειο..
Είναι τα τελευταία λεπτά πριν κοιμηθείς που αναλογίζεσαι με εσένα.

Οι διατροφικοί μύθοι και η επικινδυνότητα τους

    Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας βομβαρδισμός παραπληροφόρησης στα πλαίσια της εναλλακτικής πληροφόρησης που μας έχει πολύ προβληματίσει για τον πιο ρόλο ακριβώς παίζει

    Η έγκυρη πληροφόρηση στις μέρες μας είναι κανονικό άθλημα.Έχει καταστεί πλέον πολύ δύσκολο να βρεις μια αξιόπιστη πηγή, στην οποία να μπορείς να βασιστείς, ειδικά σε θέματα υγείας. Κι αυτό, γιατί τις περισσότερες φορές πίσω από τις δημοσιεύσεις κρύβονται συμφέροντα, αλλά και σκοπιμότητες.
    Πολλά δημοσιεύματα επιστημόνων σε ιατρικά και όχι μόνο μέσα, κρύβουν συνήθως από πίσω τους μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία που θέλει να προωθήσει το νέο της φάρμακο, εμβόλιο ή ακόμα και χημικό συμπλήρωμα διατροφής.
    Ο Δρ Ρίτσαρντ Χόρτον, Editor-in-Chief του Lancet δημοσίευσε πρόσφατα μια δήλωση ότι ένα συγκλονιστικά μεγάλο ποσοστό της δημοσιευμένης έρευνας είναι -στην καλύτερη περίπτωση- αναξιόπιστο, αν δεν είναι εντελώς ψευδές, δηλαδή απάτη. Ο Horton δηλώνει, «Το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής βιβλιογραφίας, ίσως και το ήμισυ, μπορεί να είναι απλά αναληθές. Επηρεασμένο από μελέτες δειγμάτων μικρού μεγέθους, μικροσκοπικά αποτελέσματα, άκυρες διερευνητικές αναλύσεις και κατάφωρη σύγκρουση συμφερόντων, μαζί με μια εμμονή για την επιδίωξη μοντέρνων τάσεων αμφίβολης σημασίας, η επιστήμη έχει πάρει μια στροφή προς το σκοτάδι».
    Αυτή η εμμονή για την επιδίωξη μοντέρνων τάσεων αμφίβολης σημασίας, βρίσκεται ακόμα περισσότερο στους λεγόμενους «εναλλακτικούς» ή αλλιώς στην αντιπληροφόρηση και αποκτά συνέχεια έδαφος λόγω της καχυποψίας και έλλειψης εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί από τη συστημική ιατρική και τους εφαρμοστές της.

    To ποδόσφαιρο ως μέσο χειραγώγησης της μάζας

    To ποδόσφαιρο ως μέσο χειραγώγησης της μάζας

    Το ποδόσφαιρο αποτελεί το πλέον διαδεδομένο άθλημα στον κόσμο. Η τεράστια δημοφιλία του, το καθιστά ένα κοινωνικό φαινόμενο των σύγχρονων κοινωνιών. Το ποδόσφαιρο δημιουργήθηκε από τις ελίτ στην Αγγλία και μεταφέρθηκε αργότερα και στις υπόλοιπες κοινωνικές τάξεις.
    Όταν οι εργάτες κέρδισαν το δικαίωμα του ελεύθερου απογεύματος του Σαββάτου, δημιουργήθηκε η ανάγκη κάλυψης του ελεύθερου χρόνου τους κι έτσι το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που κάλυψε αυτή την ανάγκη.
    Η τεράστια εξάπλωση του οφείλεται κυρίως στους Άγγλους ναυτικούς, που λόγω της μεγάλης εμπορικής δραστηριότητας της Βρετανικής αυτοκρατορίας διέδωσαν το ποδόσφαιρο στις Βρετανικές αποικίες και από εκεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, η απλότητα των κανονισμών του αθλήματος είναι τέτοια που ο οποιοσδήποτε μπορούσε να συμμετάσχει στο καινούργιο αυτό άθλημα. 
    Αυτή η δημοφιλία είναι ταυτόχρονα ευχή και κατάρα. Διαχρονικά το ποδόσφαιρο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα. Αυτό ήταν μια συνήθης τακτική απολυταρχικών καθεστώτων. Κι αυτό καθώς τα συγκεκριμένα καθεστώτα  κατάφερναν να καμουφλάρουν το πραγματικό τους πρόσωπο δημιουργώντας ένα αίσθημα υπερηφάνειας στην κοινωνία μέσα από τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες.
    Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από την Ιταλία το 1934. Το καθεστώς του Μουσολίνι μετέτρεψε την όλη διοργάνωση σε πανηγύρι προπαγάνδας. Η διοργάνωση  σημαδεύτηκε από μεροληπτικές διαιτησίες προς όφελος των διοργανωτών, ενώ πριν το τελικό μεταξύ της Ιταλίας και Τσεχοσλοβακίας οι ποδοσφαιριστές της Ιταλίας απειλήθηκαν με εκτέλεση αν τυχόν έχαναν. Η τοπική κοινωνία έζησε και συμμετείχε στον ποδοσφαιρικό παροξυσμό εκείνης της εποχής, γεμίζοντας τα στάδια όποτε έπαιζε η ιταλική εθνική ομάδα. Ο θρίαμβος της ομάδας ήταν στην ουσία θρίαμβος του καθεστώτος.

    Που οδηγεί η παραμέληση των παιδιών


    Γεια σας φίλες και φίλοι μου
    Το ότι η κακοποίηση των παιδιών (σεξουαλική, ψυχική κ.λπ) οδηγεί σε διαταραχή της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου, με επιπτώσεις στην ικανότητα τόσο την νευροψυχολογική όσο και την νευρογνωστική στην ενήλικη ζωή του ατόμου, είναι κάτι απόλυτα παραδεκτό από τις διάφορες επιστήμες.

    Αυτό που έχει βρεθεί είναι πως οι διάφορες περιοχές του εγκεφάλου είναι ευαίσθητες στην κάθε είδους κακοποίηση των παιδιών, σε διαφορετικές περιόδους της ζωής. Έτσι, άλλα τμήματα του εγκεφάλου επηρεάζονται λειτουργικά όταν η κακοποίηση συμβεί αμέσως μετά την γέννηση και άλλα αργότερα. Αυτό είναι αντικείμενο μελέτης πολλών ερευνητών στις μέρες μας.

    Το γεγονός όμως παραμένει, πως η κάθε είδους κακοποίηση (η απόρριψη ή η παραμέληση αποτελούν και αυτές κακοποίηση, μην το ξεχνάμε) επιδρά στον εγκέφαλο και βλάπτει  την αρμονική του λειτουργία, με επιπτώσεις στην ενήλικη ζωή του ατόμου. Τα αποτελέσματα της παιδικής κακοποίησης εξαρτώνται από την κληρονομικότητα, την ένταση και τη συχνότητα των στρεσογόνων ερεθισμάτων, αλλά και τον χρόνο που αυτά συμβαίνουν στη παιδική ζωή.

    Η σοβαρή παραμέληση όμως στα πρώτα χρόνια της παιδικής ζωής, έχει αποδειχθεί πως οδηγεί σε μικρότερο εγκέφαλο, με αύξηση των κοιλιών και μείωση του πάχους του φλοιού του εγκεφάλου, πράγμα που οδηγεί τόσο σε καθυστέρηση ανάπτυξης, όσο και σε διαταραχές, συναισθηματικές, συμπεριφορικές, γνωστικές και κοινωνικές.

    PestoSocial - Η εφαρμογή που της μιλάς στα Ελληνικά και στα γράφει!



    Θεσσαλονικείς δημιούργησαν το PestoSocial, μια δωρεάν Ελληνική εφαρμογή για Android συσκευές, η οποία διαθέτει αναγνώριση φωνής και επιτρέπει στον χρήστη που την χρησιμοποιεί, να υπαγορεύει στην συσκευή και να μετατρέπεται με ακρίβεια σε κείμενο!

    Η ζωή σας είναι μια αντανάκλαση του τι είστε

    Αποτέλεσμα εικόνας για Η ζωή σας είναι μια αντανάκλαση του τι είστε

    Η ζωή σας είναι μια αντανάκλαση του ό,τι είστε μέσα σας. 

    Αν υπεκφεύγετε από ευθύνες και καθήκοντα, αν οι σχέσεις σας είναι επώδυνες και δημιουργούν θλίψη, αυτό σημαίνει ότι ο νους σας, μέσα σας, είναι σε θλίψη, πόνο και βασανισμό, επειδή δεν έχετε απελευθερώσει τον εαυτό σας από τους περιορισμούς στο νου σας και δημιουργείτε τους ίδιους περιορισμούς στη ζωή σας. 

    Δώδεκα επιλεγμένες εφαρμογές


    Οι συνολικές αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας ανέρχονται περίπου στις 2500 χιλιάδες, αριθμός που αυξομοιώνεται αφού προσθέτονται νέα θέματα, αφαιρούνται παλιότερα που παύουν να έχουν ενδιαφέρον και πολλά αναβαθμίζονται με νεώτερες εκδόσεις. Για να μπορέσει να γίνει αυτό εφικτό σημαίνει ότι δαπανήθηκε πολύς κόπος και χρόνος από μέρους μας και που φυσικά με τη δική σας συμπαράσταση αποκτά για εμάς ιδιαίτερη αξία και νόημα ώστε να συνεχίσουμε με  μεγαλύτερη όρεξη.Ανάμεσα σ΄αυτές τις αναρτήσεις επιλέξαμε 12, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των ενδιαφερόντων σας όπως αυτά προκύπτουν από την αναγνωσιμότητα τους που κυμαίνεται από αρκετές εκατοντάδες έως και αρκετές χιλιάδες αναγνώσεις για κάθε ένα από αυτά.Η σειρά που επιλέξαμε να τις παρουσιάσουμε είναι εντελώς τυχαία κάτι που σημαίνει ότι αυτή που βρίσκεται στην 12 θέση έχει για εμάς την ίδια πρακτική αξία και δεν την ξεχωρίζουμε από τις άλλες.

    Μελέτη: Η μαριχουάνα βοηθά στην επούλωση των σπασμένων οστών και τα κάνει ακόμη πιο δυνατά!


    Μια χημική μαριχουάνα γνωστή ως  κανναβιδιόλη (CBD) βοηθά στην ταχύτερη επούλωση των καταγμάτων και κάνει τα οστά ακόμη πιο ισχυρά από ό, τι ήταν πριν, σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα Bone and Mineral Research. 

    Η CBD δεν παρουσιάζει κάποιο ψυχοτρόπο αποτέλεσμα.

    «Βρήκαμε ότι η CBD και μόνο καθιστά τα οστά πιο ισχυρά κατά τη διάρκεια της επούλωσης, ενισχύοντας την ωρίμανση της μήτρας κολλαγόνου, η οποία παρέχει τη βάση για νέα ανοργανοποίηση (αναδιαμόρφωση) του οστίτη ιστού», δήλωσε ο ερευνητής Yankel Gabet. "Μετά τη θεραπεία με CBD, το επουλωθέν οστό θα είναι πιο δύσκολο να σπάσει στο μέλλον."

    Τα οστά περιέχουν υποδοχείς κανναβινοειδών

    Οι ερευνητές προκάλεσαν ήπια κατάγματα του μηριαίου οστού σε αρουραίους, στη συνέχεια έκχυσαν CBD με ένεση σε μερικούς από αυτούς , και σε άλλους CBD συν τετραϋδροκανναβινόλη (THC, το συστατικό που προκαλεί την υψηλή μαριχουάνα). Στη συνέχεια αξιολόγησαν την επούλωση των αρουραίων, συγκρίνοντάς τες με αρουραίους που δεν είχαν λάβει καμμία χημική μαριχουάνα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι αρουραίοι που είχαν κάνει ένεση με CBD είχαν το ίδιο αποτέλεσμα αν και δεν είχαν λάβει THC.

    Μασάζ προσώπου με...κουτάλι και τα απίστευτα οφέλη του μέσα σε μόνο 12 ημέρες!

    Κουτάλι Μασάζ απίστευτα εφέ μόνο σε 12 ημέρες!

    Καθώς οι άνθρωποι γερνούν, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αρχίζουν να έχουν ρυτίδες στο πρόσωπό, μαύρους κύκλους και πρησμένες σακούλες στα μάτια. 

    Αυτά είναι φυσιολογικά σημάδια της γήρανσης, γιατί καθώς γερνάμε η ελαστικότητα του δέρματος αρχίζει να μειώνεται και ο υποδόριος ιστός έρχεται στην επιφάνεια. 

    Αν θέλετε να διατηρήσετε την ομορφιά και τη νεανική εμφάνιση του δέρματός σας, συνιστάται αυτό το σπουδαίο μασάζ με κουτάλι, από το διάσημο Γερμανό αισθητικό γιατρό Rene Koch, που μπορεί να σας βοηθήσει.
    Τι κάνει αυτό το μασάζ προσώπου τόσο αποτελεσματικό;

     Πρώτα απ 'όλα, είναι η απλότητα - μπορείτε να εξαλείψετε το υπερβολικό υγρό που βρίσκεται στον ιστό, να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσετε τις ορατές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να αυξήσετε την ελαστικότητα του δέρματος και την ομαλότητα, όλα αυτά στην άνεση του σπιτιού σας και χωρίς κόστος. 

    Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε περίπου 12 ημέρες. 

    Ακόμη, πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να κάνετε το μασάζ προσώπου με κουτάλι σε καθημερινή βάση.
    Αυτή η τεχνική μασάζ προσώπου είναι αρκετά εύκολη. Θα χρειαστείτε δύο κουταλάκια του γλυκού (προτιμήστε χάλκινα), ένα μικρό μπολ γεμάτο με ζεστό λάδι (χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο, όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή λινέλαιο) και ένα ποτήρι κρύο νερό και μερικά παγάκια.

    Μόλις πάρετε αυτά τα πράγματα μπορείτε να αρχίσετε με την ακόλουθη διαδικασία.

    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ"

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ 
    -ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!-
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 

    ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΝ ΝΟΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

    ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
    ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΗΝ - ΕΥ ΖΗΝ



    ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ
    ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΩΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΟΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙ

    Για να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας


    1.      Κοιτάξτε τι σας ενοχλεί στους άλλους, ποιοι τύποι ανθρώπων σας ενοχλούν. Ποιους συνήθως κριτικάρετε. Τι σας λέει αυτό για τον εαυτό σας

    2.     Κάντε μια φορά το αντίθετο απ’ ότι συνηθίζετε και δείτε τι θα προκύψει
    3.     Καταγράψτε πως ξοδεύετε τον χρόνο σας
     
    • Το πρώτο εμπόδιο στην επιτυχία είναι οι προσωπικές πεποιθήσεις. Το δεύτερο είναι η γρήγορη παραίτηση

    Μην απογοητεύεστε


    Στο ταξίδι της πνευματικότητας υπάρχουν περίοδοι ¨πτώσης¨. Ξαφνικά νιώθεις σαν να μη κάνεις βήματα, σαν να πισωγυρίζεις σε καταστάσεις που νόμισες ότι έχεις ξεπεράσει. Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει  συχνά και  σε όλους τους ανθρώπους . Τα γεγονότα της πτώσης μπορεί να είναι, ένα ατύχημα, μια ασθένεια., μια οικονομική ή επαγγελματική αποτυχία, κλπ

    Αυτά τα χαμηλά σημεία, ουσιαστικά, μας παρέχουν την ενέργεια που απαιτείται για να κάνουμε ένα καινούργιο άλμα. Είναι σαν η ενέργεια να βρίσκεται εκεί στα χαμηλά και κατεβαίνοντας την παίρνουμε !!!!
    Εκεί συναντάμε ένα κομμάτι  του ΕΓΩ που είναι ακόμη ριζωμένο και δεν μας αφήνει να πάμε πιο πέρα.

    Σ’ ένα γύρισμα της ζωής

    Αλκυόνη Παπαδάκη (αποσπάσματα)

    Αποτέλεσμα εικόνας για Σ’ ένα γύρισμα της ζωής

    ‘‘Και ποιόν να επικαλεστείς, μια τέτοια ώρα... Ποιός να σ' ακούσει. Όταν έχει τόσο βάθος η χαράδρα... Κι εσύ κατρακυλάς... Κατρακυλάς... Κι αν, έστω, σε κάποιον φτάσει η ηχώ της κραυγής σου, από ποιό μονοπάτι να κατέβει, για να σου δώσει το χέρι. Να σου πετάξει ένα σκοινί. Πολλοί θα μαζευτούν στην άκρη του γκρεμού και θα σχολιάζουν ή θα συσκέπτονται για τη σωτηρία σου. Ίσως, οι πιο πονετικοί, μπορεί και να κλάψουν για την τύχη σου. Πάντως, η συμπαράσταση και η συμπόνοια, κατά κανόνα, έχουν όρια. Να ματώσει λίγο τα γόνατά του ο άλλος, προκειμένου να προσπαθήσει να σε πλησιάσει, ναι! Να γρατσουνίσει τα χέρια του, εντάξει! Αλλά, ως εκεί, ρε φίλε. Στο κάτω - κάτω, ας πρόσεχες. Τώρα... Υπάρχουν και κάποιοι, βέβαια, που δεν τα 'χουν καλά ούτε με τους κανόνες ούτε με τα όρια. Αν τύχει ένας τέτοιος, θα την κάνει τη βουτιά στον γκρεμό, για να 'ρθει κοντά σου.Μπορεί να μην έχει τα μέσα να σε τραβήξει. Αλλά θα καθίσει εκεί, δίπλα σου, να σου κάνει συντροφιά. Να σου λέει παραμύθια. Να σου μαζεύει αγριολούλουδα.’’

    Μια επιστολή ~ Μαρία Πολυδούρη

    Αποτέλεσμα εικόνας για Μια επιστολή ~ Μαρία Πολυδούρη


    "Αυτό είναι το γράμμα μου στον κόσμο που ποτέ δεν έγραψε σε μένα..."

    Ίσως το γράμμα αυτό να μη διαβαστεί ποτέ, από κανέναν, αλλά στ’ αλήθεια, δε με νοιάζει. Ίσως μέχρι να φτάσει στα χέρια σας να 'χω πια ολότελα ξεχαστεί απ’ όλους. Αλλά, ούτε δα κι αυτό το τελευταίο με νοιάζει. Εξάλλου, δεν έχω και πολλά να σας πω, θέλω μόνο να σας θυμίσω ότι κάποτε υπήρξα. Κάποτε υπήρξα κι ήμουν και ζωή και θάνατος μαζί. Και Ζωή και Χάρος ήμουν! Έζησα, τ'ομολογώ, μια ζωή δηλητηριασμένη, γι’ αυτό θαρρώ αποφάσισα να την εγκαταλείψω. Εκείνο που για τους άλλους ήτανε ζωή, για με ήταν θάνατος. Γεννιόμουνα και πέθαινα κάθε μέρα, ώρα και στιγμή. Ζούσα με τον θάνατο, ζούσα για να πεθάνω, μα τουλάχιστον δε ζούσα νεκρή όπως οι γύρω μου, τα μικρά αστεία ανθρωπάκια που 'λέγαν πως μ’ αγάπησαν κι ας μη μπόρεσαν ποτέ κι ας μη τόλμησαν ποτέ να διαβάσουν την ψυχή που 'κρυβε περίσσιο φως και σκοτάδι μέσα της.

    Θέλετε να ξέρετε πως μοιάζει ένα πραγματικό ''UFO''; Αυτές οι 7 καταπληκτικές φωτογραφίες θα σας δώσουν μια ιδέα!


    UFO2
    Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από τον ανακριτή / ερευνητή Alex Mistretta, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση:  mistretta1020@gmail.com .
     Προφανώς, είναι από ένα υποβρύχιο του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών , και ελήφθησαν το Μάρτιο του 1971. 
    Το όνομά του ήταν USS Trepang (SSN 674) . Το υποβρύχιο ''έπεσε'' επάνω στο αντικείμενο από «ατύχημα», καθώς βρισκόταν στην περιοχή για κοινή στρατιωτική και επιστημονική αποστολή ρουτίνας Ο αξιωματικός John Klika ήταν αυτός που εντόπισε αρχικά το αντικείμενο με το περισκόπιο.
    Δεν λέω ότι αυτές οι εικόνες είναι πραγματικές, στην πραγματικότητα, μπορεί να μην είναι. Το θέμα εδώ είναι να δώσουμε στους αναγνώστες μια γεύση του τι οι στρατιωτικοί πιλότοι συνήθως περιγράφουν, και τι συνήθως''συλλαμβάνεται'' από το στρατιωτικό ραντάρ. Γι 'αυτό ήθελα να δείξω αυτές τις φωτογραφίες, για να προκαλέσω τη φαντασία σας με το τι θα μπορούσε να είναι «ψεύτικες» φωτογραφίες, ή ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο, και για όσους δεν είχαν την εμπειρία να δουν κάτι σαν αυτό.
    "Στο παρασκήνιο, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανησυχούν με νηφαλιότητα σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Αλλά εξαιτίας του υπηρεσιακού απορρήτου και της γελοιοποίησης, πολλοί πολίτες οδηγούνται να πιστεύουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ανοησίες ».  Ο πρώην επικεφαλής της CIA, Roscoe Hillenkoetter, 1960(πηγή)

    "Αλήθειες και μύθοι για τα εμβόλια"

    Tου Alan Phillips  
    Από το περιοδικό "Ομοιοπαθητική Ιατρική", τεύχος 21

    Shot-In-the-Arm-vintage-500x628.jpg
    Τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο τεύχος 19 του περιοδικού μας και που αναφέρονταν σε μια άλλη προσέγγιση, πιο κριτική και σκεπτικιστική, της πρακτικής των εμβολιασμών, προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση στο αναγνωστικό μας κοινό. Το γεγονός αυτό, αν και αναμενόμενο στο Βαθμό που τέτοιου τύπου πληροφόρηση είναι δύσκολο, για προφανείς λογούς, να περάσει μέσα από τα κανάλια της συμβατικής ενημέρωσης, μας ωθεί στο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την πληρέστερη ενημέρωση σας.

     Εδώ να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η τοποθέτηση και η εξαυτής ευθύνη του καθενός στο θέμα των εμβολίων είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Εμείς θεωρούμε απλά ότι ο σωστά και σφαιρικά ενημερωμένος πολίτης έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ορθής κρίσης και προς αυτή την κατεύθυνση κατατείνει όλη η προσπάθεια μας.

    Το Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού (VAERS) παίρνει περίπου 11.000 αναφορές για σοβαρές παρενέργειες σε εμβολιασμούς ετησίως, από τις οποίες το 1% (πάνω από 112 περιπτώσεις) αφορούν θανάτους από αντιδράσεις σε εμβόλια1. Η πλειονότητα αυτών των αναφορών αποστέλλεται από γιατρούς και η πλειονότητα των θανάτων αποδίδονται στον κοκκύτη, ο οποίος αντιστοιχεί στο "Ρ" του εμβολίου DPT. Από μόνα τους τα στοιχεία αυτά είναι ανησυχητικά, αλλά αφορούν μόνο την "κορυφή του παγόβουνου". 

    Ο FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων στις Η.Π.Α) εκτιμά ότι μόνο το 10% των αντιδράσεων σε εμβόλια αναφέρονται2, ποσοστό που τεκμηριώνεται και από δύο έρευνες του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Εμβολιασμών (NVIC)3. Το NVIC αναφέρει ότι "στη Νέα Υόρκη, μόνο ένα από σαράντα ιατρεία (2,5%) επιβεβαιώνουν ότι ανέφεραν θάνατο ή ασθένειες μετά από εμβολιασμό". Στη Νέα Υόρκη επομένως 97,5% των σοβαρών αντιδράσεων σε εμβόλια δεν αναφέρεται. 

    Ακόμα κι αν παραβλέψουνε τις υπόνοιες σχετικά με την ακεραιότητα των επαγγελματιών υγείας (οι γιατροί είναι νομικά δεσμευμένοι ν' αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες), οι στατιστικές δείχνουν ότι οι ετήσιοι θάνατοι μετά εμβολιασμό μπορεί να ξεπερνούν τους χίλιους.

    Με τον κοκκύτη, οι σχετιζόμενοι με εμβόλια θάνατοι είναι υπερπολλαπλάσιοι των θανάτων από την ίδια την ασθένεια, οι οποίοι είναι περίπου 10 ετησίως πρόσφατα, κατά το 0Ο0(Κέντρα για τον Ελεγχο των Νόσων), και μόνο 8 το 1993, το τελευταίο έτος αιχμής για την ασθένεια. Με απλά λόγια το εμβόλιο είναι 100 φορές πιο θανατηφόρο από την ασθένεια.

    Σημάδια ότι έχουμε αρχίσει το ταξίδι της πνευματικότητας


    1. Η ανάγκη  να έχουμε στην κατοχή μας πράγματα γίνεται λιγότερο ελκυστική. Παύουμε να συσσωρεύουμε
    2. Μειώνεται η επιθυμία για έπαινο, και την επιδοκιμασία των άλλων. Αποφεύγουμε να είμαστε στο επίκεντρο
    3.      Δεν έχουμε αγωνία για το δίκιο μας
    4.      Δεν επιθυμούμε να ελέγξουμε ή να κάνουμε κριτική σε κανέναν
    5.     Μειώνεται η διάθεση για σύγκριση με τους άλλους

    Το χταπόδι είναι από τα πιο έξυπνα της Γης, με...εξωγήινο DNA

    Για πρώτη φορά οι επιστήμονες αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του χταποδιού, ρίχνοντας φως στα γενετικά μυστικά ενός από τα πιο έξυπνα και περίεργα ζώα της Γης, το οποίο έχει κάτι...εξωγήινο.

     
    Η ανάγνωση του DNA αποκαλύπτει ότι το χταπόδι έχει περίπου 10.000 περισσότερα γονίδια από τον άνθρωπο (33.000 έναντι 23.000), ενώ εμφανίζει σημαντικές γενετικές διαφορές με τα κεφαλόποδα και τα άλλα συγγενικά ασπόνδυλα, σε σχέση με τα οποία διαθέτει γονιδίωμα έως έξι φορές μεγαλύτερο.

    Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ιαπωνία, με επικεφαλής τον καθηγητή βιολογίας Ντάνιελ Ρόκσαρ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ολοκληρώσουν το δύσκολο έργο τους.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα