Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Να γιατί δεν πρέπει να μιλάμε πάνω από ένα λεπτό με τους άλλους

Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να αφηγείται μια ιστορία και, σε κάποιο σημείο της αφήγησης, να συνειδητοποιείτε πως οι ακροατές σας έχουν σταματήσει να σας προσέχουν;
TALKING-WOMANΣύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Harvard Business Review, μάλλον φταίει το ότι μιλούσατε για αρκετή ώρα και δεν δίνατε προσοχή στο «Traffic Light Rule»(«Κανόνας του Φαναριού Κυκλοφορίας»).
Ο κανόνας αυτός δημιουργήθηκε από τον Marty Nemko και ορίζει πως ο ομιλητής έχει περίπου ένα λεπτό για να πει αυτό που θέλει, και έπειτα να δώσει τον λόγο σε κάποιον άλλο. Ορίστε ο «Traffic Light Rule» τα λόγια του ίδιου:

Ειναι πιθανον! Μήπως έχετε αυτό στις αμυγδαλές σας; (Βίντεο)



Όλοι μας έχουμε, κατά καιρούς, αντιμετωπίσει μια φλεγμονή του φάρυγγα, αλλά σίγουρα δεν γνωρίζετε τι μπορεί να την προκαλέσει.

Γνωρίζετε ότι οι αμυγδαλές σας μπορούν να κρύψουν μερικές φορές ακόμη και μια μικρή πέτρα;
αμυγδαλές πέτρα
Μπορεί να μην έχετε ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Εάν παρατηρήσετε λευκές κηλίδες στις αμυγδαλές σας, αν και δεν είναι πάντα ορατές, έχετε δυσκολία στην κατάποση και μια παράξενη μεταλλική γεύση στο στόμα σας, είναι πιθανό να έχετε μια πέτρα στις αμυγδαλές σας.
Το θέαμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Ακάθαρτοι Χοίροι, Αναγκαίοι Θεοί Κι Ένα Ερωτηματικό Μόριο

Από τον Θεό τραβιέται ο άνθρωπος όπως ο καρχαρίας από το αίμα.
Οδυσσέας Ελύτης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μικρός είχα ρωτήσει τον πατέρα μου γιατί οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό. Μου ανέφερε τη χριστιανική εκδοχή.
Οι πιστοί ζητούσαν απ” τον Μωάμεθ να κάνει ένα θαύμα, όπως είχαν κάνει οι Εβραίοι και οι χριστιανοί προφήτες. Εκείνος τους υποσχέθηκε ότι θα έκανε την έρημο ν” αναβλύζει νερό.
Το προηγούμενο βράδυ πήγε κι έθαψε στην άμμο ένα ασκί με νερό. Το επόμενο πρωινό, επέστρεψε με τους πιστούς στο σημείο όπου θα έκανε το «θαύμα», όμως τα γουρούνια είχαν μυρίσει το νερό κι είχαν σκίσει το σακί.
Θυμωμένος ο Μωάμεθ είπε ότι το γουρούνι είναι ακάθαρτο ζώο κι απαγόρευσε τη βρώση του.
~~
Μόλις τις προάλλες έμαθα γιατί το χοιρινό απαγορεύεται απ” τη μουσουλμανική και την εβραϊκή θρησκεία:

Αναδύσου στην επιφάνεια πριν σε καταπιεί το παρόν που Δε ζεις…


Δεν ήμουν έτσι.
Κάποτε το σπίτι μου ήταν συμμαζεμένο όποια ώρα και αν το επισκεπτόσουν. Τα ρούχα στη ντουλάπα μου ήταν ταξινομημένα ανάλογα με το χρώμα, το ύφασμα και την εποχή τους. Το αυτοκίνητό μου, ήταν πεντακάθαρο και περιποιημένο.

Δεν ήμουν έτσι.
Ήμουν άνθρωπος της εντέλειας και έγινα άνθρωπος της ατέλειας.

«Δεν ήμουν έτσι», συνεχίζεις, και περιμένεις να σε καταλάβουν, να σε συμπονέσουν.
Οι μισοί σε κοιτάζουν με απορία και οι υπόλοιποι γνέφουν καταφατικά, σαν να σε πιστεύουν, όμως το ξέρεις πως κατά βάθος το μόνο που κάνουν είναι να σε επικρίνουν.
Κανέναν δε νοιάζει το πώς ήσουν, το ποιος ήσουν…
Όλοι, μέχρι και εσύ, βλέπεις αυτό που έχεις γίνει – και δεν είσαι ευχαριστημένος με ό,τι αντικρίζεις, γι?αυτό και προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Τι σε άλλαξε, τι συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, τι φταίει, μόνο εσύ το γνωρίζεις.
Συγκυρίες, ατυχίες, λάθος άνθρωποι, βιαστικές αποφάσεις, επιπόλαιες κινήσεις, ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Άδικα υπολογίζεις στην κατανόηση των γύρω σου, δεν υπάρχει δικαιολογία για εκείνον που αντιλαμβάνεται πως έχει στρίψει το τιμόνι αντίθετα από εκεί που λαχταρά να φτάσει κι ωστόσο συνεχίζει στην ίδια πορεία.

Σταμάτα.

Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται


Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που πήρα ποτέ είναι πως η ζωή σπάνια είναι όπως ακριβώς θα θέλαμε να είναι. Αντίθετα, η ζωή είναι όπως ακριβώς είναι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και όσο πιο πολύ μπορούμε να συμφιλιωθούμε με αυτό το γεγονός, τόσο πιο ευτυχισμένοι και λιγότερο στρεσαρισμένοι νιώθουμε.

Ένας από τους πολλούς τρόπους για να ορίσει κανείς τη δυστυχία είναι ο βαθμός της διαφοράς μεταξύ αυτού που είστε και αυτού που θα θέλατε να είστε – ή η διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και αυτού που προσδοκάτε ή απαιτείτε να είναι η πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, όταν συμβαίνει κάτι, ένας τσακωμός των παιδιών, μια χαλασμένη τηλεόραση, ένα περιστατικό που σας δημιουργεί αμηχανία, ή μια στέγη που στάζει, βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση. Πρόκειται να παλέψετε και να αντιδράσετε σε αυτό που συμβαίνει, ή πρόκειται να το αποδεχτείτε και να το αντιμετωπίσετε;

Η αποδοχή δεν έχει καμία σχέση με την απάθεια, ή την αδιαφορία. Όταν αποδέχεστε αυτό που είναι η πραγματικότητα, δε σημαίνει πως λέτε «Ε λοιπόν, δε με νοιάζει και δεν πρόκειται να κάνω τίποτα γι? αυτό». Απλώς σημαίνει πως, παρόλο που θα προτιμούσατε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, και δεν αρνείστε αυτή σας την προτίμηση, αναγνωρίζετε τη ματαιότητα της άρνησής τους. Κατά κάποιο τρόπο, αυτή η μορφή αποδοχής της πραγματικότητας του παρόντος είναι μια από τις υπέρτατες μορφές σοφίας. Είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές μείωσης του στρες που είναι πρόσφατη στο ανθρώπινο γένος.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ


Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αθόρυβα.
Κάποιοι άνθρωποι εδραιώνουν την θέση τους χωρίς κόπο και χωρίς θόρυβο.
Κάποιοι άνθρωποι ενισχύουν το φως σου και εσύ αργείς να το καταλάβεις.

Κάποιοι άνθρωποι της ζωής σου είναι εκεί πολύ καιρό και ενώ ξέρεις πως είναι σημαντικοί είναι ταυτόχρονα και τόσο δεδομένοι και επειδή δεν έδωσες μάχη για αυτούς, ίσως να μην αναγνωρίζεις και απολύτως την αξία τους.

Κάποιοι άνθρωποι είναι σαν το νερό για την ύπαρξη. Έχουν μεγάλη αξία χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ρόλο σηματοδότη στη ζωή σου. Είναι εκεί και δίνουν πράσινο σε κάθε σου όνειρο, κόκκινο σε κάθε σου λάθος και πορτοκαλί όποτε είσαι κουρασμένοι.
Κάποιοι άνθρωποι απλά σε κατανοούν, δεν χρειάζεται να σε συγχωρούν, δεν εκφράζονται δίνοντας ¨ταμπελάκια¨ στις σχέσεις σας, δεν ανησυχείς ότι θα τους χάσεις.

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Σ’ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ


Ψάχνοντας στο αρχείο μου να βρω κάτι συγκεκριμένο πέφτω σ’ ένα άσχετο θέμα που είχε υπογράψει ένας καθηγητής του υπουργείου Εργασίας της Γερμανίας και είχε δημοσιευτεί σε περιοδικό το Φεβρουάριο του 1958.
Παρακαλώ, στη συνέχεια να επισημάνετε τα νούμερα που θα αναφερθούν. Θα έχετε μία κραυγαλέα διαπίστωση στο πόσο γρήγορα αλλάζουν βασικά πράγματα στη ζωή μας. Πόσο ο κόσμος που ζούμε γεννάει εξελίξεις συνταρακτικές που έτσι ή, αλλοιώς μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας αλλά και την ύπαρξή μας γενικώτερα.
Γράφει, λοιπόν, ο κύριος καθηγητής ότι τα τελευταία 50 χρόνια ο πληθυσμός της γης διπλασιάστηκε.

Μαγικός Χυμός που λιώνει τα κιλά

Μαγική Juice που λιώνει τα κιλά που εμφανίζονταιΕίναι απαραίτητο να εξετάζετε μια σειρά από παράγοντες, όταν αποφασίζετε να χάσετε βάρος. Μερικά διατροφικά κόλπα που χρησιμοποιούν οι καλλονές του Hollywood μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνεται λεπτοί, παράλληλα με το να ασκήστε και να ακολουθείται υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, και τα οποία δεν περιλαμβάνουν την πείνα.
Ο μαγικός χυμός τριών συστατικών είναι ένα από τα εύκολα κόλπα απώλειας βάρους. Μειώνει αποτελεσματικά το αίσθημα της πείνας, ξεπλένει τις τοξίνες, αυξάνει το μεταβολισμό, δίνει ενέργεια και βοηθά το σώμα να απομακρύνει την περίσσεια λίπους.
Παρασκευάζεται από υγιή συστατικά, όπως:

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά να γιατί πρέπει να πίνετε νερό από κύπελλα χαλκού!



Τα γραπτά της Αγιουρβέδα συνιστούν την πόση νερού που είναι αποθηκευμένο σε δοχεία από χαλκό, διότι πιστεύεται ότι ο χαλκός έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντι-καρκινικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι ένα ορυκτό απαραίτητο για το σώμα μας. Υπήρξαν ιατρικές μελέτες που δείχνουν τα οφέλη του πόσιμου νερού που αποθηκεύεται σε δοχεία χαλκού.
Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά είναι εδώ γιατί πρέπει να πίνετε νερό από Copper Κύπελλα!
Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε το 2012, η αποθήκευση μολυσμένου νερού σε δοχεία χαλκού έως και 16 ώρες, σε θερμοκρασία δωματίου, μειώνει σημαντικά την παρουσία επιβλαβών μικροβίων. Επιπλέον, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χαλκός είναι η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Υπάρχουν άλλες έρευνες που έδειξαν ότι οι επιφάνειες του χαλκού σε ένα νοσοκομείο σκότωσαν το 97% των βακτηρίων ICU που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, με αποτέλεσμα 40% μείωση των ποσοστών μόλυνσης.
Ο Sadhguru, ένας Ινδός γιόγκι, μυστικιστής, φιλάνθρωπος, είπε, "Αν κρατήσετε το νερό σε ένα δοχείο χαλκού, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τουλάχιστον για τέσσερις ώρες, το νερό αποκτά μια ορισμένη ποιότητα, από τον χαλκό, κάτι που είναι πολύ καλό για το ήπαρ σας και γενικά για την υγεία και την ενέργειά σας".

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τα λεμόνια φρέσκα για ένα μήνα!

Εδώ είναι ένα απλό τέχνασμα που θα παρατείνει τη φρεσκάδα των αγαπημένων σας εσπεριδοειδών.
Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει φρέσκο ​​λεμόνια για ένα μήναΑπό τη μια πλευρά, αποθηκεύουμε πάντα ντομάτες, κρεμμύδια και πατάτες ακόμα και στο ψυγείο. Αν και αυτός δεν είναι ο ιδανικός τόπος αποθήκευσης για κάθε ένα από αυτά τα λαχανικά. Από την άλλη πλευρά, πολύ σπάνια διατηρούμε το λεμόνι στο ψυγείο, το οποίο είναι απολύτως λάθος.
Τα λεμόνια που βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου γίνονται σκληρά μετά από επτά ημέρες και είναι δύσκολο να πάρουμε το χυμό τους. Πλέον, με αυτό τον τρόπο το λεμόνι χάνει μερικά από τα πολύτιμα οφέλη του. Αλλά υπάρχει μια λύση και είναι πολύ απλή.

Το έλαιο που θεραπεύει τα πάντα εκτός τον θάνατο: Ανακαλύψτε αυτή την καταπληκτική εφεύρεση της φύσης!

Το Nigella sativa (επίσης γνωστό και ως κύμινο, μαύρο κύμινο, μαύρος σπόρος) είναι ένα φυτό ετήσιας ανθοφορίας, της οικογένειας Ranunculaceae. Είναι διάσημο για τον καρπό του - τους μαύρους σπόρους που ονομάζονται μαύρο κύμινο (δεν πρέπει να συγχέεται με το βότανο κύμινο , Cumunum cyminum, το οποίο βρίσκεται σε πολλά μανάβικα).
Το λάδι που θεραπεύει τα πάντα αλλά ο θάνατος - Ελέγξτε έξω αυτό το καταπληκτικό Εφεύρεση της φύσης!
Μαύρο κύμινο
... Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς φαρμακευτικούς σπόρους στην ιστορία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για την βελτίωση της πέψης, των κρυολογημάτων, των πονοκεφάλων, των λοιμώξεων και του πονόδοντου. 
Μαύρο κύμινο βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών. Αναφέρεται επίσης στην Αγία Γραφή και στην Χαντίθ. Ο προφήτης Μωάμεθ λέει: "Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα εκτός τον θάνατο."

Κάντε τον εαυτό σας 10 χρόνια νεότερο με αυτή την καταπληκτική Φυσική Κρέμα!

Make-Yourself-10-χρόνια-νεότεροι-με-Αυτό-Amazing-Φυσικό-Cream

Το ανθρώπινο δέρμα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αρχίζει να γερνά και όλοι γνωρίζουμε ότι η διαδικασία της γήρανσης είναι δύσκολη περίοδος για όλους τους ανθρώπους. 
Οι ρυτίδες είναι το πιο αξιοσημείωτο σημάδι της διαδικασίας γήρανσης. 
Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι οι πρώτες που "ανακοινώνουν" την γήρανση, στη συνέχεια, έρχονται αυτές γύρω από τα χείλη και το μέτωπο. 
Υπάρχουν διάφορα είδη καλλυντικών προϊόντων που μπορείτε να βρείτε ως λύση σε αυτό το πρόβλημα, αλλά η πιο αποτελεσματική και φυσικά η καλύτερη λύση βρίσκεται στη φύση. 
Δεδομένου ότι η φύση σας προσφέρει λύση για το πρόβλημα των ρυτίδων, σίγουρα δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για χημικά προϊόντα.

Αδιανόητο! Στέλνουν από την Πάτρα σκυλιά στη Γερμανία για κτηνοβασία!



Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και δείχνει το μέγεθος πλέον της αρρώστιας της κοινωνίας μας, αλλά και τα όρια ανοχής που έχουμε αφήσει να ξεπεραστούν

Το ενδεχόμενο να στέλνονται από την Πάτρα στη Γερμανία σκυλιά για να χρησιμοποιηθούν σε οίκους ανοχής ή ως πειραματόζωα, έναντι περίπου 500 ευρώ για το κάθε ζωάκι, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.
Σύμφωνα με το  www.patrastimes.gr κάποιοι μαζεύουν αδέσποτα από τους δρόμους για να μεταφερθούν στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.
Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων – μετά από σαφείς καταγγελίες – διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.

[How to]: Φτιάξε μόνος σου ολόγραμμα και εντυπωσίασε τους φίλους σου!



Μόλις εντοπίσαμε στο διαδίκτυο ότι υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να δημιουργήσεις τα δικά σου εντυπωσιακά ολογράμματα χωρίς να σου κοστίσει απολύτως τίποτα!

Τα πράγματα που θα χρειαστείς είναι:

Ποιά μυστικά μας αποκαλύπτει... ο ιδρώτας μας



Όλοι γνωρίζουμε ότι ιδρώνουμε όταν ζεσταινόμαστε, όταν έχουμε άγχος ή αμηχανία, όμως είναι λιγότερο γνωστό ότι ο ιδρώτας μας μεταφέρει στους άλλους συναισθηματικά μηνύματα, ακόμα κι αν θέλουμε να τα κρατήσουμε κρυφά.   
Ο ιδρώτας δεν είναι μόνο το air-condition του σώματός μας. Μπορεί να δείχνει άγχος, ντροπή, πόνο ή φόβο. Αποκαλύπτει όμως και πολλά άλλα συναισθήματα και αποτελεί ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας. Είναι γεγονός ότι οι ιδιαίτερες μυρωδιές που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται από τον ιδρώτα, του λένε πολλά για το πώς ο άλλος αισθάνεται.
 
Κληρονομιά από τους προγόνους μας επί πολλές χιλιετηρίδες, όταν ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε περισσότερο την όσφρησή του από τις άλλες αισθήσεις του, επηρεαζόμαστε και σήμερα από την μυρωδιά του άλλου και η ιδιαίτερη μυρωδιά του ιδρώτα του μας δείχνει τα συναισθήματά του. Στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης έγινε το εξής πείραμα: Πέντε άνδρες είδαν ταινίες που τους προκάλεσαν φόβο και άλλοι πέντε ταινίες που τους προκάλεσαν αηδία. 

Τι δείχνουν τα δάχτυλα για τον κίνδυνο καρκίνου και άλλες 9 περίεργες “συνδέσεις” του σώματος



Τα μέρη του σώματος σας ενώνονται με τρόπους που δεν φαντάζεστε. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι το μήκος του δείκτη σας θα μπορούσε να αποκαλύψει κρυφά το μέγεθος του πέους σας; 
Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους συνδέσμους ακούγεται παράξενοι, το να τους γνωρίζετε μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αργότερα στην ζωή. 
 
Δείτε 10 από τις πιο... τρελές συνδέσεις του σώματος:
 
1. Τι δείχνει φωνή για το ύψος σας
 
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον διαπίστωσαν ότι οι ακροατές μπορεί να προσδιορίσουν με ακρίβεια το ύψος των ομιλητών τους μόνο με το να τους ακούν να μιλάνε. Αυτό γίνεται εξαιτίας του “υπογλώσσιου συντονισμού”, ενός ήχου που παράγεται στους κάτω αεραγωγούς των πνευμόνων και ο οποίος σταδιακά γίνεται χαμηλότερος καθώς αυξάνεται το ύψος. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι ψηλοί σας φίλοι μιλούν τόσο χαμηλά; Τώρα ξέρετε!
 
2. Τι λένε τα μάτια για τον εγκέφαλό σας
 
Τα μικρά αγγεία πίσω από τα μάτια σας, θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πόσο υγιής είναι ο εγκέφαλός σας, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Psychological Science. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα με μεγαλύτερες φλέβες σε αυτό το σημείο είχαν χειρότερα αποτελέσματα στα τεστ IQ στη μέση ηλικία.

Σπυράκια και μαύρα στίγματα μέσα στο αυτί: Πώς θα τα αφαιρέσετε



Από την στιγμή που το αυτί σας, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, έχει θύλακες τριχών, είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα βγάλετε κάποιο σπυράκι ή θα δείτε μαύρα στίγματα να σχηματίζονται.
Και αυτό επειδή τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα δημιουργούνται ως επί το πλείστον από φραγμένους πόρους στους θύλακες των τριχών. Οι πόροι φράζουν από την υπερβολική παραγωγή σμήγματος (φυσικό έλαιο της επιδερμίδας) και από άλλες ουσίες (πχ βρομιές και νεκρά δερματικά κύτταρα), δημιουργώντας μια τοπική φλεγμονή.
 
Το ότι τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα εμφανίζονται σπανιότερα στο αυτί οφείλεται στο γεγονός ότι σε εκείνο το σημείο η επιδερμίδα παράγει λιγότερο σμήγμα.
 
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να απομακρύνετε σπυράκια ή μαύρα στίγματα που εμφανίζονται μέσα στο αυτί σας:

ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



Οπως στα μεγαλα πραγματα ετσι και στα μικρα πραγματα. Οπως πανω ετσι και κατω!

 Οπως στον μακροκοσμο ετσι και στον μικροκοσμο των λουλουδιων που περνα απαρατηρητος απο τους ανθρωπους. Τα φυτα σε ολον τον πλανητη λειτουργουν ως κεραιες του πλανητη και διοχετευουν κοσμικη ενεργεια σε αυτον διατηρωντας την ζωη!

Το ιδιο συμβαινει και στους ανθρωπους με τα μαλλια,και τα άκρα τους, τα οποια λειτουργουν ως κεραιες συσσωρευσης ενεργειας στο ανθρωπινο σωμα Ι/Ο in & out.

Πρόσεξε πως θα μεταφράσεις τα σημάδια




Ήταν μια φορά ένας άνθρωπος ο οποίος προσευχόταν θερμά κάθε μέρα να του δώσει ο Θεός τη δύναμη να κατανοήσει το νόημα της ζωής αλλά και να το ασκήσει ο ίδιος παραδειγματικά. Ένα βράδυ ονειρεύτηκε ότι πήγε σε ένα δάσος και εκεί ανακάλυψε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του. Έτσι, την επόμενη μέρα, βάλθηκε να οδοιπορήσει πραγματικά μέχρι το γειτονικό δάσος του χωριού του για να αναζητήσει την Αλήθεια. Σύντομα έφτασε σε ένα ξέφωτο όπου παρατήρησεκάτι περίεργο να κινείται κοντά  στα βράχια. Κρύφτηκε λοιπόν πίσω από κάτι μεγάλους θάμνους για να δει τι συμβαίνει. Το ζώο που σερνόταν στο έδαφος δεν ήταν άλλο από μια αλεπού χωρίς πόδια. Ο άνθρωπος έμεινε έκπληκτος. Μας πως είναι δυνατόν ένα πλάσμα χωρίς πόδια να επιβιώνει σε έναν τόσο άγριο κόσμο;Έπρεπε να το ανακαλύψει. Έτσι κάθισε αναπαυτικά και περίμενε εκεί μέχρι το σούρουπο. 


Όταν το φως του ήλιου άρχισε να εξασθενεί ο άνθρωπος είδε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα.

Αληθινή αγάπη – 5 Ενδείξεις

αληθινή αγάπη

Η αληθινή αγάπη είναι αυτό που ψάχνει να βρει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του και στον σύντροφο που έχει επιλέξει να την μοιραστεί μαζί του. Ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες από μικρές μεγαλώνουμε με την ελπίδα να βρούμε όσο πιο σύντομα μπορούμε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο κάποιου άντρα ο οποίος θα μας αγαπάει, θα μας προσέχει και θα ικανοποιεί όλες μα τις ανάγκες πρωτίστως τις ψυχικές και συναισθηματικές. Όλες μας ή μάλλον σχεδόν όλες μας μεγαλώνουμε ακούγοντας από την μαμά ή την γιαγιά μας την ιστορία με τον πρίγκιπα που θα έρθει να μας χαρίσει την αγάπη και την αφοσίωση που χρειαζόμαστε στην ζωή μας. Όσο μεγαλώνουμε βέβαια διαπιστώνουμε ότι το πριγκιπόπουλο είναι απλά ένα παραμύθι. Η αλήθεια είναι ότι όσο εύκολο νομίζαμε μικρές ότι είναι να βρούμε τον κατάλληλο άντρα ο οποίος θα μας αγαπήσει πραγματικά και θα νιώσουμε την αληθινή αγάπη τόσο δύσκολο αποδεικνύεται ότι είναι αυτό όσο μεγαλώνουμε. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την αληθινή αγάπη και φυσικά να σας πούμε ποιες είναι οι βασικότερες πέντε ενδείξεις οι οποίες θα σας κάνουν να αντιληφθείτε ότι ο σύντροφος σας, σας αγαπά αληθινά.
Τι είναι η αληθινή αγάπη
Ας αρχίσουμε από τα βασικά ας αναλύσουμε δηλαδή τι είναι η αληθινή αγάπη. Αληθινή αγάπη είναι όταν θέλουμε να βλέπουμε ευτυχισμένο, χαρούμενο, υγιή και γεμάτο θετικά συναισθήματα τον άνθρωπο που αγαπάμε ακόμα και εάν αυτό είναι εις βάρος μας. Η αληθινή αγάπη δεν έχει πλαίσια και όρια και φυσικά δεν είναι μόνο ερωτικής φύσεως. Φυσικά εμείς σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την ερωτική πλευρά της αληθινής αγάπης. Οι άνθρωποι που αγαπάνε αληθινά μπορούν αν θυσιάσουν τα πάντα για να είναι ο άνθρωπος που αγαπούν καλά ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό και φυσικά βάζουν πάνω από όλα τον σύντροφο τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα