Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πολλοί λόγοι υπάρχουν για τους οποίους κάθε γυναίκα πρέπει να ταξιδέψει μια φορά μόνη

Καμιά φορά είναι προτιμότερο να ταξιδεύεις μόνη. Γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξανασυστηθείς στον εαυτό σου, αλλά και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους.
n-WOMAN-TRAVEL
Δεν είναι λίγοι οι ταξιδευτές που επιμένουν ότι το να ταξιδεύεις μόνη είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις τον πλανήτη. “Ταξιδεύεις μόνη από επιλογή”, λένε, “γιατί θέλεις ν’ ανακαλύψεις τον κόσμο χωρίς να επηρεάζεσαι από τα γούστα, τις προτιμήσεις, ακόμη και τις προκαταλήψεις του φίλου ή του συντρόφου σου.
Επιπλέον, σου είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους”. Κάπως έτσι, ένα μοναχικό ταξίδι μπορεί εύκολα να γίνει ταξίδι αυτογνωσίας. Όταν είσαι μόνος μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη μέρα κάνοντας ηλιοθεραπεία ή εντρυφώντας με την ησυχία σου στα εκθέματα ενός μόνο μουσείου. Εσύ διαλέγεις. Κάθε γυναίκα οφείλει να ταξιδέψει μια φορά μόνη στη ζωή της και δίνουμε έξι λόγους για αυτό. Το μόνο που έχει να σκεφτεί είναι κατά πόσο ο κάθε προορισμός είναι ασφαλής και την κάνει να νιώθει ευπρόσδεκτη.

Εξερευνώντας την Συνειδητότητα


Από ομιλία του ερευνητή και best selling συγγραφέα Graham Hancock.

"...Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους θα αναρωτηθούν «τι γίνεται όταν πεθαίνω»… «τι συμβαίνει μετά το θάνατο»;

Αυτή την ερώτηση φυσικά δεν την έκανα στον εαυτό μου όταν ήμουν 20 χρονών, τότε που νόμιζα ότι ήμουν κάτι σαν αθάνατος αλλά τώρα, στην ηλικία των 62 που αυτή η ερώτηση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σας βεβαιώνω ότι πολλές φορές αυτή η ερώτηση περνάει από τη σκέψη μου.

Είναι η θεμελιώδης ερώτηση της ανθρώπινης ζωής. Τι κάνουμε εδώ; Έχει νόημα η ζωή μας; Και όταν πεθάνουμε, αυτό το νόημα θα το έχουμε βρει, θα του έχουμε δώσει τη σημασία ή την αξία που θα θέλαμε;
 Άραγε συνεχίζουμε να ζούμε; Ή σταματάμε να υπάρχουμε;

Αν εξετάσουμε τη σκοπιά της επικρατούσας επιστήμης, η οποία ζητά αποδείξεις και αρέσκεται στο να κάνει μετρήσεις και υπολογισμούς και που είναι βαθύτατα υλιστική, θα δούμε ότι έχει ένα πλαίσιο αναφοράς που λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα έξω από την ύλη, αλλά αν κάνετε τις παραπάνω ερωτήσεις σε έναν επιστήμονα θα εκπλαγείτε από αυτά που πιστεύει.

Τα σκοτεινά όπλα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης – Θύμα Αποκρυφισμού και η Ελλάδα

Επαρκεί μόνο η προπαγάνδα ως μέσον χειραγώγησης του λαού; Αν απευθύνατε την ερώτηση στον Χίτλερ, τον μάστερ της προπαγάνδας, θα σας απαντούσε ρητά: Όχι!

Χρόνια προσπαθούν οι ειδικοί αναλυτές να εξηγήσουν τον μαγικό τρόπο επιβολής του στα πλήθη -ιστορικοί, πολιτικοί, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι- χωρίς ωστόσο να την δικαιολογούν στο 100% αφήνοντας στους “άλλους” αναλυτές, τη μια και μοναδική πνευματική εξήγηση: Η χρήση του πανάρχαιου ιερού συμβόλου, της σβάστικας, μόνο τυχαία δεν ήταν! Αντλώντας δύναμη από αυτό το σύμβολο, μπόρεσε να επιβληθεί στην ελεύθερη βούληση και αγνότητα του κόσμου, μπόρεσε να σαγηνεύσει τις μάζες.
Μέχρι που… “κάποιος”, του έβαλε την ιδέα να την γυρίσει ανάποδα, από δεξιόστροφη σε αριστερόστροφη, για περισσότερη ισχύ, παραλείποντας τη “μικρή λεπτομέρεια” ότι όλη η δύναμη της θα αντιστραφεί σε αρνητική και θα γυρίσει επάνω του. Κι εκεί αρχίζει η πτώση του Γ’ Ράιχ. Θα την βρείτε ανεστραμμένη στις έσχατες φωτογραφίες της κυριαρχίας του.
Αλλά φέρνοντας στο νου και τη σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί σε εναρκτήρια ομιλία της στο National Press Club με θέμα την Παγκόσμια Οικονομία, να ξεκινήσει με αριθμολογίες και σεληνικά έτη; Να κάνει ανάλυση του τι αναμένεται να συμβεί στην Παγκόσμια Οικονομία βασιζόμενη σε ανάλυση αριθμολογική γύρω από τον “μαγικό αριθμό” 7; Και αλήθεια… σε ποιους απευθύνεται; Προφανώς όχι μόνο σε ένα τελείως άσχετο κοινό που ίσως να το άφησε έκπληκτο, αλλά και στους μυημένους.

Μαγικό καλοκαίρι




Είναι ένα πραγματικά μαγικό καλοκαίρι αυτό που ζούμε. «Έχουμε δει το Χριστό φαντάρο», που λέει κι ο θυμόσοφος λαός, ο οποίος βλέπει, πλέον, και τον Παύλο Χαϊκάλη υπουργό. Βέβαια, είναι μονοστοχία να συζητάμε μόνο για τον τέως κωμικό (και νυν τραγικό-θυμηθείτε τη δήλωση «Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι), τη στιγμή που στης βουλής τα έδρανα έχουν καθίσει (πιθανόν και κλάσει, που λεγε στην επαναστατική του νιότη ο Ψαρριανός) κωμικοί μεγάλου βεληνεκούς σαν τον Άδωνι, τη Βούλτεψη, το Ντινόπουλο και άλλους. Μια ακόμα απόδειξη της συνέχειας του κράτους. Πάντως, ρε Αλέξη, μπράβο για την επιλογή, γιατί εκείνες τις μέρες του ανασχηματισμού όλοι ανέβαζαν memes με τον Παυλίτο και τη Ντόροθι, την ίδια ώρα που εδραιώνονταν στον κυβερνητικό σχηματισμό οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Πανούσης, Δραγασάκης, Σταθάκης, Μάρδας κλπ. Θα μου πεις ρε Αλέξη, πώς θα εφαρμόσεις τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ σου, ρε μάγκα, χωρίς δαύτους; Πολύ συνωμοσιολογικό, ε Αλέξη;

Μιας και πιάσαμε τις συνωμοσίες, είχαμε και τις φωτιές. «Σκοτεινές δυνάμεις θέλουν το κακό της χώρας». «Επιτήδειοι αποσταθεροποιούν  την κυβέρνηση». Δεν τα είπα εγώ, η Δούρου τα πε. Καλά, και η «Ακρόπολη» και η «Δημοκρατία». Quelle decadence, ρε Ρένα. Τι άλλο πια να αποσταθεροποιηθεί; Και δάκτυλος ποιου να αποσταθεροποιήσει; Του Ντάισεμπλουμ; Του Γιούνκερ; Του Βαγγέλη του Μεϊμαράκη (αποκάλυψη των καλοκαιρινών «φιλικών»); Του Σταύρου; Της Φώφης; Που αν τους ρωτήσεις αν θέλουν εκλογές θα σου απαντήσουν με ένα στόμα ΟΧΙ (100% επιτυχία, όχι κάτι μούφες 62%) μη και χαλάσει η συνταγή; (άκυρο: σκέφτομαι τους κυβερνητικούς όταν σκάσανε οι φωτιές, με το βλέμμα «ποοο ρε μαλάκα μου έχουμε και αυτά. Συγγνώμη, αυτά συμβαίνουν όταν περικόπτεις απ’ όπου βρεις για να πληρώσεις τις δόσεις σου. Ξέρετε, δήμοι, πυροσβεστικές κλπ.) Κάτι λέγαμε για σκοτεινές δυνάμεις. Εγώ, βέβαια, βλέπω κάποιες. Μη αναδασωτέες, λέει, θα κρίνονται περιοχές για λόγους εθνικού συμφέροντος. Όπου «εθνικό συμφέρον» βάλτε την ανάθεση έργων (δε χρειάζεται καν αναφορά ο αποδέκτης), η αξιοποίηση φιλέτων, το real estate. Δε βλέπετε; Θα σας πω εγώ: Das Kapital. Παλαιολιθική η διατύπωση; Ε δεν πειράζει. Κι ας με λέει ο ΑΝΤ1 θιασώτη του σταλινικού ολοκληρωτισμού.

Τουρκία: Η εισαγγελία ζητά τη δίωξη του προέδρου του κουρδικού κόμματος



Ιούλιος 30, 2015.

Ο επικεφαλής της Eισαγγελίας στο Ντιγιαρμπακίρ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον συμπρόεδρο του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντερμιτάς, για συμμετοχή του στις διαμαρτυρίες  στις 6 και 7 Οκτωβρίου του 2014 για την πόλη Κομπάνι.


Η Eισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο δημοφιλής Σελαχατίν Ντερμιτάς έχει παραβιάσει το άρθρο 214/2 του τουρκικού ποινικού κώδικα «Εγκλήματα κατά της δημόσιας τάξης» που καθορίζει ότι είναι έγκλημα «ένα τμήμα να προκαλεί ένα άλλο τμήμα του πληθυσμού».

Ταξίδι μέσα στο βουνό - μέρος 3ο


Πεζοπορία στο όρος Σάστα
Η περιστροφή μας γύρω από τον πλανήτη άρχισε να επιβραδύνεται. Μπορούσα τώρα να διακρίνω εικόνες με περισσότερες λεπτομέρειες και δραστηριότητα. Όταν όμως η περιστροφή σταμάτησε εντελώς, οι εικόνες εξαφανίστηκαν από την όρασή μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου… ήξερα βαθιά μέσα μου ότι «ήμουν κάπου εκεί, είχα κάνει κάτι από εκείνα που έβλεπα» αλλά δεν ένιωθα λύπη για ό,τι είχε χαθεί.
Μόλις κατάφερα να ξαναβρώ την ομιλία μου από τα τόσα απίθανα που έβλεπα, καθάρισα βήχοντας τη φωνή μου για ν’ αρχίσω τις ερωτήσεις. Ένιωθα σαν αστυνομικός ρεπόρτερ στην πρώτη του υπόθεση, που προσπαθεί να σκεφτεί όσο πιο έξυπνα γίνεται, αλλά πριν προλάβω ν’ ανοίξω το στόμα μου, ο Μικέλ άρχισε να μου εξηγεί…
…Για να μπορέσουν οι μελλοντικοί Εργάτες του Φωτός να έχουν καλύτερες πληροφορίες και κατανόηση για τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν – σε αυτό που ονομάζουμε ιστορία μας – ήταν ωφέλιμη μια εκ νέου εν-τύπωση των περασμένων εμπειριών στις ψυχές τους με σκοπό την γρηγορότερη αφύπνισή τους. Εξήγησε ακόμα ότι κάποιοι από τους Εργάτες του Φωτός που ήταν προορισμένοι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στις επερχόμενες αλλαγές, δεν είχαν ενσαρκωθεί ακόμα στον πλανήτη.

Ταξίδι μέσα στο βουνό - μέρος 2ο



Επέστρεψα στη σκηνή ελάχιστα λεπτά πριν από την άφιξη των δικών μου. Η φωτιά είχε σβήσει αλλά ο καφές ήταν ακόμα καυτός. Ήπιαμε, με τον άνδρα μου από ένα φλιτζάνι και μετά πήραμε την απόφαση να κατέβουμε στα πεδινά πριν νυχτώσει. Δεν του είπα τίποτα για τη γνωριμία που έκανα και για την επίσκεψή μου στο εσωτερικό του βουνού.
Κατεβαίνοντας τον ελικοειδή δρόμο, του συνέστησα να πηγαίνει αργά ώστε να μπορώ να αναπνέω τον ερχομό του δειλινού μέσα από το ανοιχτό παράθυρο. Συμφώνησε. Καθώς στρίψαμε σε μια μεγάλη κούρμπα, είδαμε ένα μεγαλόσωμο ελάφι να στέκεται στη μέση του δρόμου. Ο άνδρας μου «έπεσε αμέσως στα φρένα» και κατάφερε να σταματήσει το φορτηγό λίγο πριν από το ελάφι, που δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Με την άκρη του ματιού μου έπιασα μια μικρή κίνηση στην άκρη του δρόμου. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα …την Πίξη μου που καθόταν στο κοντινό χαντάκι. Αμέσως πήδηξα έξω από το αμάξι, αλλά τρόμαξε κι έφυγε προς το ανάχωμα. Την ακολούθησα, γλίστρησα πάνω στα πεσμένα φύλλα, ξανασηκώθηκα και συνέχισα να την ακολουθώ. Τη φώναζα κι έτρεχα ξωπίσω της. Έπεσα σε μια ελώδη περιοχή και μπήκα στο νερό μέχρι τους αστραγάλους. Στιγμιαία τρόμαξα καθώς σκέφτηκα πως κάποιο νερόφιδο θα μπορούσε να με τσιμπήσει, αλλά γρήγορα έβγαλα την κακή σκέψη από το νου μου.
Σταμάτησα και φώναξα την Πίξη, πάλι και πάλι. Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει μέσα στα δέντρα και με δυσκολία έβλεπα πού να πατάω. Κάποια στιγμή άκουσα το κλαμένο νιαούρισμά της και κατάλαβα ότι με αναγνώρισε. Συνέχιζα να λέω το όνομά της και με αργές κινήσεις προχωρούσα προς το κλάμα που άκουγα. Τη βρήκα κουλουριασμένη μπροστά από μια μικρή τρύπα στο χώμα. Γονάτισα και της έτεινα το χέρι μου. Δεν σταμάτησα να της μιλάω μέχρι που με πλησίασε με αργές, προσεκτικές κινήσεις. Όταν έφτασε αρκετά κοντά μου με άφησε να την πιάσω. Κλαίγαμε και οι δυο.

Ταξίδι μέσα στο βουνό - μέρος 1ο



To απρόσμενο και αποκαλυπτικό ταξίδι της Margaret Rustan στο εσωτερικό του Βουνού Shasta που φανερώνει με πειστικό τρόπο πόσα πράγματα δεν γνωρίζουμε, αλλά και πόσα άλλα θαυμαστά πρόκειται να ανακαλύψουμε στο μέλλον.

Μια μέρα, εμείς (ο σύζυγός μου, ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, τα δυο μικρά μας παιδιά ηλικίας 2 και 4 ετών και η Σιαμέζα γάτα μου Πίξη) αποφασίσαμε να μετακομίσουμε από την έρημο που ζούσαμε πάνω στο βουνό Σάστα. Μια όμορφη μέρα βάλαμε τα υπάρχοντά μας σ’ ένα τρέιλερ και ξεκινήσαμε με το φορτηγάκι μας να συναντήσουμε το φίλο μας που είχε αναχωρήσει μια βδομάδα νωρίτερα με την οικογένειά του για το βουνό. Όταν φτάσαμε στο βουνό, αφήσαμε το τρέιλερ σε ένα μέρος και συνεχίσαμε με το φορτηγάκι το ανηφορικό μονοπάτι μέχρι να βρούμε ένα μέρος που θα μπορούσαμε να κατασκηνώσουμε και να περάσουμε τη νύχτα. Όταν φτάσαμε στο Panther Meadows νιώσαμε ότι ήταν το μέρος που θέλαμε.
Ενώ ξεφορτώναμε τα πράγματά μας, ανακάλυψα ότι η γάτα μου έλειπε. Αυτό με καταρράκωσεΓυρίσαμε πίσω μήπως και είχε μείνει στο μέρος που αφήσαμε το τρέιλερ αλλά δεν την βρήκαμε. Την φώναξα, την ξαναφώναξα… μάταια.
Ξανά πίσω στο Panther Meadows για να ετοιμάσουμε τα του βραδινού ύπνου. Έκανε πολύ κρύο – ήταν άνοιξη στο βουνό – και ανάψαμε φωτιά για να ζεσταθούμε. Έβαλα τα αγόρια στο πίσω μέρος του φορτηγού, όπου είχαμε κατασκευάσει ένα χώρο με διπλά τοιχώματα για να μη μπαίνει το πολύ κρύο και ο άντρας μου έμεινε να κοιμηθεί μαζί τους. Εγώ κάθισα έξω δίπλα στη φωτιά για να την τροφοδοτώ με ξύλα και με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα εμφανιζόταν η Πίξη. Γύρω από τη φωτιά έβλεπα να γυαλίζουν τα εξερευνητικά μάτια των νυχτόβιων ζώων… Ήταν μια όμορφη νύχτα γεμάτη μυστήριο που με ενέπνεε.

Αποφάσεις ....


Έμαθα τελευταία ότι,
δεν παίρνεις αποφάσεις υπό το κράτος
της Ανάγκης
του Θυμού
του Πόνου
του Φόβου
της  Βιασύνης
της Πίεσης
της Έντασης
της Παρόρμησης
γιατί ….. αν το κάνεις …. θα το πληρώσεις ανάλογα……

Οι αποφάσεις υπό την επήρεια αρνητικών συναισθημάτων
δε συνάδουν με θετικά αποτελέσματα.

Και πότε λοιπόν να τις πάρεις;

Η δράση του ήλιου φοβίζει επιστήμονες και κυβερνήσεις


Μολονότι το ζήτημα της δράσης του ήλιου και των πιθανών επιπτώσεων του στο σύγχρονο γήινο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πολιτισμό είχε απασχολήσει εντατικά την εποχή πριν το 2012 και περισσότερο με την καταστροφολογία που αφορούσε το έτος εκείνο, το ζήτημα δεν έχει λήξει. 

H Γη, όπως πολύ αργότερα μάθαμε παραλίγο γλίτωσε τότε από την εντονότατη ηλιακή έκρηξη... Το ίδιο μη ενημερωμένοι θα βρεθούμε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή τύχει να συμβεί μια επόμενη σχετική έκρηξη... που ίσως δεν χαρίσει την ίδια τύχη για την ανθρωπότητα και τη Γη... 

Κυβερνητικά κλιμάκια και επιστήμονες συνεχίζουν να εργάζνται προς εκείνη την κατεύθηνση, διότι μια ηλιακή έκρηξη μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή...

Αυτό που τους απασχολεί σοβαρά είναι το γεγονός πως ιδιαίτερα οι αστικές κοινωνίες έχουν στη διάθεση τους μόλις 12 ώρες για να αντιδράσουν από τη στιγμή που θα εκτοξευθούν τα ποσά ενέργειας και βλαβερών ακτινοβολιών από τον ήλιο προς τη Γη. Επιπλέον δεν υπάρχουν σχεδιασμοί κατάλληλοι για την προφύλαξη των ανθρώπων.

Ο αισθητός κόσμος και η «Μάγια» ( η μεγάλη πλάνη) , - Ινδουισμός






Σύμφωνα με την Ινδουιστική αντίληψη, ο  αισθητός κόσμος με όλα του τα φαινόμενα ισοδυναμεί με μια αυταπάτη, με ένα παιχνίδι, με ένα όνειρο, με μια επινόηση του Βράχμα. Ο κόσμος είναι Maya, μια φαντασίωση χωρίς νόημα και σκοπό, και συνεπώς άξιος περιφρόνησης. 

Το Maya δεν αξίζει την προσκόλληση και την προσαρμογή του ανθρώπου σε αυτό, για αυτό ο σοφός αποσύρεται από τον κόσμο. Η ύπαρξη της πολλαπλότητας του κόσμου οφείλεται στη «Μάγια» τη μεγάλη πλάνη, που οφείλεται στην περιορισμένη μας αντίληψη η οποία μας εμποδίζει να διακρίνουμε την ενότητα πίσω από την πολλαπλότητα. Ο ΒΙΒΕΚΑΝΑΝΤΑ εξηγεί σχετικά:

Ο ΙΡΑΝΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ

IRANPASAΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια δήλωση προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ιράν, έχει αναστατώσει την Τούρκους και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τις ενδεχόμενες «καυτές» εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας  μετά από την απόφαση να αρχίσει εντατικούς βομβαρδισμούς προς τις κουρδικές βάσεις του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.
Όπως αναφέρεται, ο Ιρανός αρχιστράτηγος, Hasan Firuzabadi, απέστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ότι το μέτωπο που άνοιξε με τους Κούρδους θα οδηγήσει τον πόλεμο στο εσωτερικό της Τουρκίας και θα προκαλέσει λουτρό αίματος με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια.

Leo Buscaglia, Τώρα είναι η στιγμή!


Αποτέλεσμα εικόνας για leo buscaglia quotes greek

Ο Λέο Μπουσκάλια υπήρξε επίκουρος καθηγητής της κοινωνικής παιδαγωγικής και ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Ιταλικής καταγωγής, αλλά γέννημα και θρέμμα της Καλιφόρνιας. Ήταν γνωστός σε εκατομμύρια ακροατές και θεατές του σε όλη την Αμερική που τον παρακολουθούσαν σε αίθουσες διαλέξεων και τηλεοπτικές εκπομπές. Μέσα από τα μαθήματα διδασκαλίας του ανάπτυξε ένα ειδικό σεμινάριο πάνω στην αγάπη και μέσω αυτής στην αλλαγή της καθημερινής μας συμπεριφοράς. Κατά τη διατύπωσή του “η αγάπη δεν είναι δρόμος, είναι συμμετοχή και μοιρασιά. Το να ζεις με τη φιλοσοφία της αγάπης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής”. Τα πιο γνωστά βιβλία του είναι: “Να ζεις, ν αγαπάς και να μαθαίνεις”, “Λεωφορείο 9 για τον Παράδεισο”, “Η αγάπη”, “Ο δρόμος του Ταύρου”, “Η πτώση του φύλλου που το έλεγαν Φρόυντ”. Πέθανε το 1998 στα 74 χρόνια του από καρδιακή προσβολή.

ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΕΡΙΩΠΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Όλοι μιλάνε για τον Μέγα Αλέξανδρο, όχι για τον πατέρα του, τον μέγα Φίλιππο. Η Ιστορία δεν τον κατέγραψε Μέγα, όμως ήταν μέγας, τεράστιος. Πολεμιστής γεννημένος. Πολεμισταράς. Πολέμαρχος. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο που τον έκαιγε περισσότερο από το να κατακτά. Να πολεμάει και να κατακτάει, πόλεις και ανθρώπους.
Αν υπάρχουν δέκα άτομα τα τελευταία δέκα χιλιάδες χρόνια που με τις πράξεις τους δείχνουν στον πιο ακραίο βαθμό πόσο άγριο θηρίο είναι ο άνθρωπος, ένας απ' αυτούς τους 10 είναι ο βασιλεύς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β' που γεννήθηκε σα σήμερα, 30 Ιουλίου, το 383.
Πανύψηλος, μεγαλοπρεπής. Ιδιοφυής και γοητευτικός, πανούργος και μηχανορράφος. Καμμία σχέση με τον ευγενή Αλέξανδρο, που δεν ανέπτυξε υποκρισία, δολιότητα. Ο Φίλιππος ήταν ένα αδίστακτο παληοτόμαρο, χαρισματικός ηθοποιός και στην ικανότητά του να δωροδοκεί ήταν ασυναγώνιστος.

ΤΡΩΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ!!!;;;!!!

 Πρώτα ήταν το κρέας αλόγου που είχαν κάνει λόγο….μετά η παράξενη << ροζ γλίτσα κρέατος >> και τώρα ότι χρησιμοποιούν ανθρώπινο κρέας!!!!!

” …ανθρώπινο κρέας  βρέθηκε στο εργοστάσιο McDonald ‘ s ( ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΣ ) κρέατος!!!!
Αυτό μια έκθεση πολύκροτη  λεπτομερής εγεγραμμένη σε ταινια από ένα άντρα που ισχυρίστηκε ότι τα McDonald ‘ s χρησιμοποιούν ανθρώπινο κρέας ως πρόσθετα στα 100 % κρέατος  χάμπουργκερ και το γεγονός επίσης ότι τα McDonald ‘ s έχουν κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούν σκουλήκια ως πληρωτικά υλικά με βάση το κρέας!!!! Τώρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι επιθεωρητές δεν έχουν βρει ανθρώπινο κρέας αλλά λένε και το κρέας αλόγου στο ψυγείο είναι [sic] στην Οκλαχόμα στο εργοστάσιο κρέατος των McDonald ‘ s!!!!
HUMAN MEAT 1

Ανθρώπινο κρέας λέγεται επίσης ότι έχει ανακτηθεί σε αρκετά φορτηγά που ήταν κάθ ‘ οδόν για τα εστιατόρια!!!! Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις, οι αρχές έχουν επιθεωρήσει τα εργοστάσια και εστιατόρια σε όλη τη χώρα και βρήκαν ανθρώπινο κρέας στο 90 % των τοποθεσιών!!!! Κρέας αλόγου βρέθηκε σε 65 %!!!! Ο πράκτορας  Λόιντ Χάρισον Χάζλερ είπε σε δημοσιογράφους:
” Το χειρότερο είναι ότι δεν είναι μόνο ανθρώπινο κρέας, αλλά κρέας από παιδιά. Τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε όλα την αμερικανικά εργοστάσια και κρίθηκαν πολύ μικρά για να είναι μέρη ενός ενήλικου σώματος. Αυτό είναι πραγματικά τρομερό.”
HUMAN MEAT 2
HUMAN MEAT 3

ΝΑΥΑΓΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ TURKISH STREAM ;


ad6c4e1fb0ed4570a507389add96f11e-480x268(1)Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που είχε ενθουσιάσει τον Έλληνα πρωθυπουργό όταν είχε υπογράψει στις 15 Ιουνίου στην Ρωσία την συμφωνία της κατασκευής του αγωγού «Τουρκικό Κύμα», που είχε βαπτιστεί και «Ελληνικό Κύμα», φέρεται πως καταρρέει και έτσι ένα μεγάλο σχέδιο που θα αναβάθμιζε την χώρα μας γεωπολιτικά μετατίθεται στο άγνωστο μέλλον.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, ο Ρώσος υπουργούς Ενέργειας, Alexander Valentinovich Novak, σε δηλώσεις που έκανε και μεταδόθηκαν από τα τουρκικά ΜΜΕ, η κατασκευή του αγωγού αναβάλλεται επ” αόριστο καθώς δεν έχουν μπει οι απαραίτητες υπόγραφες από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Τουρκία: Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν σε στρατιωτική αυτοκινητοπομπή



φωτό αρχείου

Ιούλιος 30, 2015.

Ανατολική Τουρκία.

Αυτοκινητοπομπή του τουρκικού στρατού δέχθηκε επίθεση από Κούρδους αυτονομιστές στην ανατολική Τουρκία, την Τετάρτη το απόγευμα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.


Το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Elazığ αναφέρει ότι κατά την επίθεση στην αυτοκινητοπομπή της στρατιωτικής χωροφυλακής, που είχαν πορεία προς  το φυλάκιο Yoğunağac, στις 1:35 τοπική ώρα, δεν υπήρξαν απώλειες.

Ένας θλιβερός Αλέξης Τσίπρας


tsipras-kokkino.jpg

Αλέξης ΤσίπραςEUROKINISSI/ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

Δεν ξέρω αν ακούσατε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον «105.5 Στο Κόκκινο»και τον Κώστα Αρβανίτη. Αν όχι, καλύτερα. Γλιτώσατε.
Γιατί ήταν ένας θλιβερός και αόριστος Τσίπρας. Καμία σχέση με τον ριζοσπάστη πολιτικό που γνωρίζαμε έως τώρα, πλέον ακούγεται ως ένας υποταγμένος πολιτικάντης που έπαψε να λέει την αλήθεια στο λαό.
Η συνέντευξη (και η πολιτική του κατ' επέκτασιν) κινήθηκε (και κινείται) σε δύο επίπεδα: στα πράγματα που έχει ήδη κάνει και στα πράγματα που δεν έχει κάνει ακόμα.
Για τα δεύτερα συνεχίζει στο γνωστό -προεκλογικό- μοτίβο: μεγαλοστομίες. Εναντίον της ολιγαρχίας, εναντίον των καναλαρχών κ.ο.κ. Χιλιοειπωμένα.
Για τα πρώτα, αυτά που υπέγραψε, το μοτίβο είναι διαφορετικό (αλλά τόσο, μα τόσο ίδιο με των προηγουμένων πρωθυπουργών): ήταν αναγκασμένος, δεν ήθελε τα μέτρα, σύρθηκε, αλλά αποσόβησε παρά πολλά αρνητικά (το... μεγάλο πλεόνασμα) ενώ και το δικό του μνημόνιο είναι καλύτερο από εκείνα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Η Μαργαρίνη, τα Πατατάκια και οι Τηγανητές Πατάτες σύντομα θα απαγορεύονται από το νόμο!

Σας αρέσουν οι τηγανητές πατάτες, τα πατατάκια και άλλες τηγανητές λιχουδιές; Αυτές οι τροφές σύντομα θα απαγορεύονται από το νόμο.

Πώς έχουν τα πράγματα, τα τρανς λιπαρά θα απαγορευθούν, και αυτό σημαίνει ότι  θα σταματήσουν να πωλούνται πλέον πατατάκια, τηγανητές πατάτες, λουκουμάδες, μαργαρίνη, ποπ κορν μικροκυμάτων και όλα τα άλλα προϊόντα που περιέχουν αυτά τα λίπη. Τουλάχιστον δεν θα είναι πια σε αυτή τη μορφή που τα συναντάμε .
Μαργαρίνη, πατατάκια και τηγανητές πατάτες σύντομα θα απαγορεύεται από το νόμο!

Τρομακτικό σύννεφο ''καταπίνει'' τη Μόσχα!

Θέλετε να δείτε ένα τρομακτικό σύννεφο;

Λοιπόν απλά ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και  οι οποίες προέρχονται από κατοίκους της Μόσχας. 


παράξενο σύννεφο Μόσχα, παράξενο σύννεφο Ιουλίου 2015, σύννεφο, παράξενο σύννεφο, αποκάλυψη, παράξενο σύννεφο Μόσχα, τρομακτικό σύννεφο φωτογραφία, φωτογραφίες τρομακτικών σύννεφα πάνω από τη Μόσχα
Instagram φωτογραφία από chudinov_a

Την Τετάρτη 22 του Ιούλ, 2015, ένα τεράστιο σύννεφο εμφανίστηκε πάνω από τη Μόσχα, σαν να ήθελε να καταπιεί τμήματα της ρωσικής μητρόπολης.

New York Times: Γιατί οι δανειστές της Ελλάδας πρέπει να υποφέρουν

εξωφυλλο

Άρθρο του Adam Davidson
Υπάρχουν τελεσίδικες αποδείξεις, για οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να τις ψάξει, ότι η Ελλάδα δεν είναι αποκλειστικά ή ούτε καν η κυρίως υπεύθυνη για την οικονομική της κρίση. Η απόδειξη αυτή δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική:Είναι ένα απλό ομόλογο, με τον αναγνωριστικό κωδικό GR0133004177.Αλλά μια εξέταση αυτού του ομόλογου θα πρέπει να πάψει, μόνιμα, οποιαδήποτε συζήτηση για την κρίση στην Ελλάδα ως ένα ηθικό ατόπημα εκ μέρους των Ελλήνων.
GR0133004177 είναι η τεχνική ονομασία για ένα ομόλογο που πωλούνταν σε δημόσιο πλειστηριασμό από την Ελληνική Κυβέρνηση στις 10 του Νοέμβρη του 2009. Κάθε εργάσιμη ημέρα, κυβερνήσεις και εταιρείες διενεργούν δημοπρασίες σαν και αυτήν – με αυτόν τον τρόπο δανείζονται χρήματα. Οι δημοπρασίες ομολόγων, όμως, δεν μοιάζουν καθόλου με τις δημοπρασίες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες, με τις γρήγορες συναλλαγές και τα δυνατά σφυριά. Συμβαίνουν σιωπηλά και ηλεκτρονικά. Οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο πληκτρολογούν έναν αριθμό στο πληκτρολόγιο τους και το υποβάλουν ως την προσφορά τους: το ύψος του επιτοκίου το οποίο επιμένουν να απαιτούν ως αντάλλαγμα για το δάνειο. Ακριβώς όπως με τα ενυπόθηκα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, όσο πιο επισφαλές είναι ένα δάνειο, τόσο υψηλότερο πρέπει να είναι το ποσοστό, αποζημιώνοντας έτσι τον πιστωτή για την πιθανότητα του να αποτύχει ο οφειλέτης να εξοφλήσει.

Τέλος οι καλλιέργειες από τους αγρότες με απόφαση του Eurogroup



Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.

Για να φύγει η μυρωδιά από τα παλιά ρούχα



Για  κάποιο λόγο, αποφάσισες να βγάλεις από τα μπαούλα ή τις βαλίτσες, που είχες στο πατάρι ή την αποθήκη, ρούχα παλιά και αφόρετα για καιρό.
Όμως, αυτά τα ρούχα μυρίζουν μούχλα, κλεισούρα κλπ.
Για να φύγει τελείως η μυρωδιά:

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ"...Ας συνοψίσουμε την κατάσταση



Το 1989 μια αστροπολιτεία - πλανήτης στο μέγεθος της Σελήνης εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα και σταθμεύει κάπου ακίνητη. Η Cabal ανησύχησε και κατέβαλε προσπάθειες επικοινωνίας με τους "εισβολείς" που απέβησαν άκαρπες. Τελικά έστειλε ένα σκάφος του μυστικού διαστημικού της προγράμματος το οποίο πλησίασε και ρώτησε τους ξένους: "Ποιοι είστε και τι θέλετε εδώ;" Η απάντηση που πήραν έλεγε "είμαστε ειρηνικοί εξερευνητές του διαστήματος". Το σκάφος της Cabal απήντησε "φύγετε αμέσως, δεν σας θέλουμε εδώ". Η άγνωστη αστροπολιτεία έφυγε.

Το 2006 άρχισαν να εισβάλλουν στο ηλιακό μας σύστημα πολλές τέτοιες αστροπολιτείες, οι οποίες μέχρι το 2011 ξεπέρασαν τον αριθμό των 100, το μέγεθος δε μερικών εξ' αυτών ξεπερνούσε το μέγεθος του Ποσειδώνα και του Δία! Η Cabal νόμισε πως ήταν οι αρχαίοι των θεοί Αννουνάκι, που σύμφωνα με τις παραδόσεις και την κληρονομιά που τους άφησαν, θα επέστρεφαν αυτή την εποχή. Στο Πεντάγωνο μάλιστα τέτοια ήταν η χαρά που άνοιγαν και σαμπάνιες!

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΝΕΡΟ

blue-solar-water

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπλε γυάλινο μπουκάλι, οι αποχρώσεις δεν είναι σημαντικές και γεμίστε το μπουκάλι με απλό νερό της βρύσης.
 Το καπάκι δεν πρέπει να είναι μεταλλικό. 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πώμα από φελλό, γυαλί ή πλαστικό.

Πότε το μανικιούρ-πεντικιούρ μπορεί να προκαλέσει καρκίνο;



Η έρευνα αφορά όχι την απλή μέθοδο μανικούρ – πεντικιούρ,

αλλά το ημιμόνιμο, δηλαδή αυτό που χρησιμοποιεί λάμπα και μπλε φως για να στεγνώσει πιο γρήγορα τα νύχια και να επιτύχει πιο μόνιμο αποτέλεσμα κάνοντας την βαφή πιο ανθεκτική στη φθορά.

Η «ΧΑΜΕΝΗ» ΑΘΩΟΤΗΤΑ

  Έρχεται λοιπόν μια στιγμή στη ζωή μας κατά την οποία ξανά ζούμε το παρελθόν και σκεφτόμαστε τι πήγε στραβά, που φταίξαμε, τι αποκομίσαμε ... Αναβιώνουμε δηλαδή αυτά που ζήσαμε με τη διαφορά ότι δε μπορούμε να αλλάξουμε τα γεγονότα, αλλά μπορούμε να καθορίσουμε τι επιρροή θα ασκούν πάνω μας και πως αυτό θα αλληλεπιδρά στον τρόπο που σκεφτόμαστε και πράττουμε.

  Καθώς απευθύνομαι κυρίως σε νέους, όλοι γνωρίζουμε πως η εφηβεία είναι μια κρίσιμη και καθοριστική περίοδος της ζωής μας κατά την οποία εξερευνούμε τον κόσμο και τον ψυχισμό μας, σχηματίζουμε παρέες και αποκτάμε φίλους, ρισκάρουμε και «παίζουμε» με τον κίνδυνο, υποκινούμενοι από το πάθος και τη δίψα για μια συναρπαστική ζωή. Η άρνηση της ύπαρξης του κινδύνου και της λογικής σκέψης σε συνδυασμό με την ορμητικότητα και την ανυπακοή μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις και δυσάρεστα συναισθήματα, γεγονός που κάνει το παρελθόν να μοιάζει με εφιάλτη.

  Το θέμα λοιπόν που προκύπτει είναι τι κάνουμε τώρα και στο μέλλον. Το πρώτο στάδιο είναι: 

Γιατί το πετρέλαιο έκανε «βουτιά» 20% σε ένα μήνα

πετρελαιο

Η εκρηκτική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου χτυπάει στον «τοίχο» της μειωμένης ζήτησης.


Μπορεί η κρίση στην κινεζική χρηματαγορά και η υποχώρηση στις αγορές μετάλλων να τραβούν πάνω τους όλα τα επενδυτικά βλέμματα τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο το πετρέλαιο κατρακυλάει ξανά και αυτή τη φορά αθόρυβα. Μέσα σε έναν μήνα, η τιμή του μαύρου χρυσού υποχώρησε 20%, «φλερτάροντας» με τις τιμές του Μαρτίου που ήταν οι χαμηλότερες από το 2009. Την Τρίτη, μάλιστα, η τιμή του πετρελαίου έφτασε ακόμη και στα 47 δολάρια ανά βαρέλι.
Οι τιμές του πετρελαίου καταγράφουν εντυπωσιακά σκαμπανεβάσματα τους τελευταίους μήνες, στο περιθώριο του μπρα ντε φερ μεταξύ ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας για το μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά ενέργειας. Το αργό πετρέλαιο έπεσε από τα 107 δολάρια ανά βαρέλι τον Ιούνιο του 2014, στα 43,46 δολάρια ανά βαρέλι τον Μάρτιο του 2015.

Ταξίδι στην ''χώρα '' των θαυμάτων...των αρωμάτων...Μέρος Δεύτερο

Μέρος Πρώτο




ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ -ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
11) ΚΑΡΥ Η ΜΑΣΑΛ
Η λέξη κάρυ χρησιμοποιείται για το μίγμα των καρυκευμάτων που αποτελείται από τον τέρμινθο, την κουρκουμίνη, το κόκκινο πιπέρι, τον κόλιανδρο, το κάρδαμο, την κανέλα, το τζίντζερ και το κύμινο, με διάφορες παραλλαγές ανά περιοχές.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Υπάρχουν έρευνες που συσχετίζουν την κατανάλωση κάρυ με ποικίλα οφέλη στην υγεία, κυρίως λόγω της κουρκουμίνης που περιέχει σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του οισοφάγου.Ερευνάται αν η κατανάλωση κάρυ, αλλά και άλλων μπαχαρικών ή βοτάνων που περιέχουν σαλικυλικό οξύ όπως η ρίγανη, το θυμάρι και η πάπρικα, προστατεύει τον οργανισμό από ορισμένες μορφές καρκίνοΤο κάρυ έχει συσχετιστεί με την προστασία του εγκεφάλου από εκφυλιστικές νόσους, με τη μείωση του κινδύνου καρδιακού επεισοδίου, με την καταπολέμηση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Ανεβάζει την πίεση και κάνει την καρδιά να κτυπά γρηγορότερα.
Θεωρείται φυσική πηγή σαλικυλικού οξέος, δηλαδή είναι σαν την ασπιρίνη, αλλά σε μικρές δόσεις! Ενδιαφέρον προκαλεί η διαπίστωση ότι στην Ινδία, μια χώρα με μεγάλη κατανάλωση σε κάρυ υπάρχουν μικρά ποσοστά καρκίνου στο παχύ έντερο.
Το κάρυ χρησιμοποιείται πολύ στην ασιατική κουζίνα και αξίζει να σημειωθεί ότι η συχνότητα της νόσου Αλτσχάιμερ μεταξύ των ηλικιωμένων Ασιατών είναι τέσσερις φορές μικρότερη από αυτή στις ΗΠΑ.

Ταξίδι στην ''χώρα '' των θαυμάτων...των αρωμάτων...Μέρος Πρώτο

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ -ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Βιβλία ιατρικής και βοτανολογίας αναφέρουν τα μπαχαρικά ως σπουδαία φάρμακα για τη θεραπεία μιας πληθώρας ασθενειών. Χρησιμοποιούνταν για την παρασκευή ελαίων, φαρμάκων, αφροδισιακών, αλλά και σε διάφορες τελετουργίες σχεδόν σε όλους τους λαούς.
Οι αρχαίοι Ρωμαίοι, όμως, εκτίμησαν τόσο τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, όσο και την εξαιρετική τους γεύση.
Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όπως και στην αρχαία Ελλάδα, η σωματική ευεξία και η σωστή διατροφή ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες. Τα μπαχαρικά τότε «θεωρούνταν τόσο αισθησιακά όσο και υγιεινά».
Οι παραδοσιακές ιατρικές των λαών, όπως η αγιουρβέδα και η κινέζικη ιατρική, καταγράφουν εντυπωσιακές θεραπευτικές ιδιότητες για πλήθος μπαχαρικών και βοτάνων.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Όλα σχεδόν τα μπαχαρικά είναι σπουδαίες πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών, που μας προστατεύουν από τη γήρανση, αλλά και από διάφορες παθήσεις όπως τον διαβήτη, ενώ δυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή. Πολλά από αυτά έχουν αντιφλεγμονώδη και παυσίπονη δράση. Κάποια διευκολύνουν την πέψη, ενώ άλλα θεωρούνται αφροδισιακά. Είναι σπουδαία αντιμικροβιακά και εξουδετερώνουν παθογόνους μικροοργανισμούς.
Το κάθε μπαχαρικό περιέχει μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και άλλων ευεργετικών για τον οργανισμό μας θρεπτικών στοιχείων και είναι «επιφορτισμένα» με μια πληθώρα ιδιοτήτων άλλοτε αποδεδειγμένων και άλλοτε ανεπιβεβαίωτων επιστημονικά, αλλά και χωρίς σχεδόν καθόλου θερμίδες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την ποσότητα των μπαχαρικών που χρησιμοποιούμε. Μια πρέζα αρκεί.

Καθαρίστε τα Ιγμόρεια σας σε 30 δευτερόλεπτα!

Πρόκειται για μία εξαιρετικά εύκολη και αποτελεσματική μέθοδος που σας βοηθά να καθαρίσετε τα ιγμόρεια σας και να απαλλαγείτε από τις συσσωρευμένες βλέννες, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους φαρμακευτικού προϊόντος.
Όλοι μας, μερικές φορές ξυπνάμε με βουλωμένη μύτη το πρωί, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου των αλλεργιών. Γι 'αυτό το λόγο σας κάνουμε γνωστή αυτήν την ενδιαφέρουσα μέθοδο για να κρατήσετε τις ρινικές διόδους σας ελεύθερες και να απαλλαγείτε από μια συμφόρηση των κόλπων.
Καθαρίστε το Ιγμόρεια σας σε 30 δευτερόλεπτα!
Ωστόσο, δεν είναι μια μέθοδος που μπορεί να θεραπεύσει την αιτία, αλλά μπορεί να βοηθήσει σε κρίσιμες καταστάσεις. 
Θα ήταν σπουδαίο εάν θα μπορούσατε να συμπεριλάβεται στη διατροφή σας πικάντικες τροφές και καρυκεύματα, γιατί είναι αποτελεσματικές ενάντια στα φραγμένα ιγμόρεια και στις άλλες ρινικές κοιλότητες. 
Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε στο μέτωπό σας θαλασσινό αλάτι, προθερμασμένο στους 40 βαθμούς και τυλιγμένο σε ένα μαντήλι.
Εδώ είναι το πώς μπορείτε να καθαρίσετε τα ιγμόρεια σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα