Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αν κάποιος μαθαίνει πολλά πράγματα αλλά δεν δίνει, το φως του θα του αφαιρεθεί

  Αποτέλεσμα εικόνας για Αν κάποιος μαθαίνει πολλά πράγματα αλλά δεν δίνει, το φως του θα του αφαιρεθεί
 
Όλο παίρνουμε, παίρνουμε, παίρνουμε και ποτέ δεν δίνουμε. Αυτό είναι κλοπή - και η κλοπή είναι χειρότερη από το να παίρνουμε. Πρέπει να παίρνουμε και να δίνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν μόνο παίρνετε σε αυτή τη ζωή, στην επόμενη ζωή θα είστε φτωχοί και πεινασμένοι γιατί παραβιάσατε το Νόμο της Ισορροπίας. Αν σε αυτή τη ζωή ζείτε σαν βασιλιάδες και δεν νοιάζεστε για τους άλλους ανθρώπους, στην επόμενη ζωή θα είστε ένας οδοκαθαριστής.
 
Ο άνθρωπος πρέπει να λαμβάνει φως σε ένα ορισμένο μέτρο και στη συνέχεια να δίνει φως. Έχω δει πολλούς ανθρώπους που μάθαιναν και μάθαιναν πράγματα, και στη συνέχεια σιωπούσαν. Ξαφνικά η σοφία τους αφαιρέθηκε, και έγιναν συνηθισμένοι άνθρωποι.

Μόλις ακούσετε το κάλεσμα του Δασκάλου σας, του Κυρίου σας, πηγαίνετε!

 

Ήταν κάποτε μια λέαινα και αυτή η λέαινα ήταν έγκυος. 

Όταν έφτασε η στιγμή, δεν είχε κανένα μέρος για να γεννήσει το μωρό της, εκτός από ένα κοπάδι πρόβατα. 

Πήγε εκεί, γέννησε το μωρό της, και έφυγε μακριά.

 Ο βοσκός ήρθε. Είπε, "Τι όμορφο λιονταράκι! Είναι φανταστικό." 

Και επειδή το λιονταράκι έζησε μερικά χρόνια με τα πρόβατα, άρχισε να τρώει σαν πρόβατο, να φωνάζει σαν πρόβατο, να πηδά σαν πρόβατο. 

Μιμήθηκε και ταυτίστηκε με τα πρόβατα, και έγινε ένα πρόβατο. 

Ο βοσκός ήταν τόσο χαρούμενος που είχε ενός είδους διαφορετικό πρόβατο που ήταν μεγαλύτερο και άγριο, και τα πρόβατα άρχισαν να παίζουν μαζί του. 

Τρία χρόνια αργότερα, μια μέρα, όταν ο βοσκός έπαιζε τη φλογέρα του, ξαφνικά άκουσε το βρυχηθμό μιας λέαινας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;

ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ - EUROGROUP

Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ

Οι εξελίξεις πιστοποιούν ότι υλοποιείται σχέδιο «total disaster» καθώς, με ή χωρίς συμφωνία, ο ευρωατλαντισμός οδηγεί μεθοδευμένα την κυβέρνηση σε πτώση και τη χώρα στην καταστροφή.

Α. Η ΕΛΛΑΔΑ «ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ» ΤΟΥ ΜΕΤΑ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ 

Όσα συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους μήνες είναι κυριολεκτικά πρωτοφανή.

Και αυτό δεν είναι μια έκφραση υπερβολής. Η Ελλάδα, μετά την Ουκρανία, είναι η δεύτερη χώρα που εφαρμόζεται ένα πείραμα μεγάλης έκτασης του μετα-νεοφιλελευθερισμού.Η κρίση που μαστίζει το δυτικό καπιταλισμό, κρίση που έχει να κάνει, ανάμεσα σε άλλα, και με τα παγιωμένα χρηματοπιστωτικά-παρασιτικά του χαρακτηριστικά αλλά και με τη ραγδαία άνοδο της «παραγωγικής» Ανατολής, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με το πολιτικό και οικονομικό μοντέλο που υπήρχε μέχρι σήμερα. Η ανάγκη ενός άλλου μοντέλου είναι δεδομένη.
Τα δύο μεγάλα ιμπεριαλιστικά κέντρα της Δύσης (ΗΠΑ και (η υπό γερμανική ηγεμονία ΕΕ) προετοιμάζονται για την επόμενη μεγάλη κρίση, την κρίση του 2018. Η προετοιμασία αυτή προβλέπει μια νεοαποικιακού τύπου αφαίμαξη των περιφερειακών χωρών.
Στη περίπτωση της Ελλάδας (όπως και της Ουκρανίας, όπου ήταν κυρίαρχοι) εμπλέκονται και σημαντικοί γεωστρατηγικοί παράγοντες, όπως πολύ «ευγενικά» φρόντισε να υπενθυμίσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ.

Θα γίνει της Κορέας;;;; Έρχεται τέλος χρέους για την Ελλάδα;;;;


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο θΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα