Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Το Βατικανό αναγνωρίζει «το Κράτος της Παλαιστίνης»


2320160
Η Αγία Έδρα και «το Κράτος της Παλαιστίνης» υπέγραψαν σήμερα ιστορική συμφωνία στο Βατικανό για τα δικαιώματα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στην οποία υποστηρίζεται η λύση των δύο κρατών, ενώ το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει αντίστοιχη συμφωνία με το Βατικανό.

Η συμφωνία υπογράφηκε στο Ανάκτορο του Βατικανού από τον υπουργό Εξωτερικών της Αγίας Έδρας, τον βρετανό ιερωμένο Πολ Ρίτσαρντ Γκάλαχερ, και τον παλαιστίνιο υπουργό ΕξωτερικώνΡιγιάντ αλ Μάλικι.
Παρότι το Βατικανό αναφέρεται στο «Κράτος της Παλαιστίνης» από τις αρχές του 2013, έπειτα από μια ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, οι Παλαιστίνιοι θεωρούν την υπογραφή αυτή αντίστοιχη μιας «ντε φάκτο» αναγνώρισης του κράτους τους, κάτι που δυσαρεστεί το Ισραήλ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ...
 
Ενα παραμυθάκι περί χρέους : ένας πολίτης που ττον φόρτωσαν δάνεια και κάρτες οι τράπεζες ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ποντάροντας στην δίψα που είχε για χρήμα, πολυτέλεια, γερή μάσα,σπατάλη αγνοώντας τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου.
 
Τώρα τον βάζουν στον τειρεσία να μη μπορεί να δανειστεί ή να κινηθεί με κανένα τρόπο, του βάζουν κόκκινη κορδέλα γύρω από το σπίτι, του βουτάνε ότι έχει και δεν έχει και τον ξεφτυλίζουν σε όλους λέγοντας αυτός ο άνθρωπος ήταν ανεγκέφαλος, έβαζε δάνεια για να κάνει διακοπές, να αγοράσει ένα μοδάτο αμάξι, και να κανει επίδειξη στους γείτονες και τώρα πρέπει να πληρώσει το τίμημα ο ανεγκέφαλος αλήτης.
 
Η ουσία όλου του ζητήματος όμως είναι σε μια απλή ερώτηση...
τιμωρείται με κάποιο τρόπο ένας τραπεζικός που δάνεισε χρήματα σε κάποιον που ήξερε πως δεν θα έχει να αποπληρώσει?

Το Κρητικό Μαχαίρι και η ιστορία του (Φωτογραφίες)


kritiko maxeriΈνα από τα πρώτα εργαλεία τα οποία κατασκεύασε ο άνθρωπος και το οποίο τον βοήθησε να επιβιώσει στη μακριά και δύσκολη εποχή της αυγής του πολιτισμού είναι το μαχαίρι, το πρώτο αγχέμαχο όπλο. Για την κατασκευή του, μιμήθηκε στο σχήμα τα νύχια των άγριων ζώων, με τα οποία αυτά έπιαναν και φόνευαν τη λεία τους.
1Ένα από τα παλιότερα δείγματα μαχαιριού με τη μορφή με την οποία το γνωρίζουμε σήμερα βρέθηκε στο Τζεμπέλ – Ελ – Αράκ ( Gebel – El – Arak ) της Αιγύπτου, κατασκευάστηκε από επεξεργασμένο οψιδιανό λίθο κι έχει λαβή από ελεφαντόδοντο, διακοσμημένη με ανάγλυφες παραστάσεις εμπνευσμένες από πολεμικές σκηνές. Το μαχαίρι αυτό κατασκευάστηκε γύρω στο 3.400 π.Χ. και βρίσκεται σήμερα στο μουσείο του Λούβρου. Όμως και στην Κίνα, τη Μεσοποταμία και το Λουριστάν του Ιράν βρέθηκαν μαχαίρια τα οποία αγγίζουν την ηλικία των 5.000 ετών.

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ελλάδα απορρίπτει την πρόταση για παράταση και καταβολή 15,5 δισ.

Σύμφωνα με ελληνικές κυβερνητικές πηγές του ΑΠΕ στις Βρυξέλλες 
The Council of the European Union / SOOC
The Council of the European Union / SOOC 

Η κυβέρνηση απορρίπτει την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη ύψους 15,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με ελληνικές κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο.   

 Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως καμία χρηματοδοτική λύση δεν μπορεί να λειτουργήσει εντός του πλαισίου της πρότασης των θεσμών και επιπλέον ότι η χρηματοδοτική κάλυψη που προτείνουν δεν είναι αρκετή. 

Όπως ανέφεραν, τα σενάρια που είναι στο τραπέζι είναι πολλά, τονίζοντας ότι σημασία έχει το συνολικό πακέτο μιας συμφωνίας. 

Πως να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας

Πως να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας
Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει ευχάριστες μυρωδιές με τα παιδικά μας χρόνια. Εξάλλου όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά βλέπετε τους χώρους. Έτσι και έχει άσχημη μυρωδιά το σπίτι σας η εντύπωση των άλλων για αυτό θα είναι κακή άσχετα με τη διακόσμησή του. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά στο σπίτι.

Ανοίγουμε τα παράθυρα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμα και με πολύ κρύο καιρό, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπει φρέσκος αέρας και να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα.

Όταν ο χρόνος μας προσπερνά

Βασιλειάδη Τσαμπίκα
Όταν ο χρόνος μας προσπερνά
Περνούν οι ώρες, περνούν οι μέρες, τα χρόνια πέρασαν. Ο χρόνος τρέχει κι εμείς μένουμε άναυδοι κι απροετοίμαστοι να μαζεύουμε τα συντρίμμια που αφήνει πίσω του. Η ζωή είναι πολύ μικρότερη απ’ ότι υπολογίσαμε, οι στιγμές μας είναι μετρημένες στα δάχτυλα και όσα νιώσαμε χωράνε σ’ ένα γράμμα βουτηγμένο στην νοσταλγία. Θα τρέξω να προλάβω να ζήσω, έλα και τρέξε μαζί μου.

Κι όμως όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο φαίνεται λάθος. Όσο τρέχουμε να προλάβουμε τον χρόνο, η ζωή μας κλείνει το μάτι και μας προσπερνά. Το παιχνίδι χάθηκε την μέρα που αρχίσαμε να μετράμε την ζωή με χρονοδιαγράμματα, διαστήματα και περιόδους. Το θέμα τελικά δεν είναι η χρονική διάρκεια, έχετε σκεφτεί ποτέ πόση ζωή είναι κρυμμένη μέσα σε μια στιγμή; Έχετε αναλογιστεί πως όλα μας τα χρόνια είναι μόνο λίγες στιγμές σκορπισμένες μέσα στον χρόνο;

Φτάνει πια με το σεξ στο κρεβάτι


Το έχουμε πει, το λέμε και θα το ξαναπούμε για ακόμη μια φορά. Στο σεξ δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Τέλος.

Είμαι σκληρός κι άκαρδος, το ξέρω, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Πρέπει επιτέλους ν' αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν στάνταρ. Δεν υπάρχει η «πεπατημένη» που πρέπει ν' ακολουθήσεις ώστε να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα ομορφότερα δώρα της φύσης, τη σεξουαλική επαφή.
Ωστόσο, ο πουριτανισμός καλά κρατεί και δεν τον βλέπω διατεθειμένο ν' αποχωρίσει. Ακόμη και στο σπίτι σου, εκεί που πέρα από σένα και το σύντροφό σου δεν υπάρχει κανένας άλλος, ντρέπεσαι να ξεφύγεις απ' τα τετριμμένα. Έχεις σκαλώσει με το σεξ στο κρεβάτι και μόνο, ρε παιδάκι μου.
Δηλαδή, δεν το έχεις βαρεθεί; Κάτσε να σου αναλύσω το ρουτινιασμένο σκηνικό.
Φιλάκια αγκαλίτσες, χαδάκια και τα συναφή, σου βάζει και λίγο χέρι το boyfriend και σε πιάνει μια κάποια ταραχή. Κάπου εκεί ξεστομίζεις τη καταραμένη φράση: «Μωρό μου, πάμε στο κρεβάτι;».

Ότι κι αν έγινε χθες, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια νέα μέρα!


Ότι κι αν έγινε χθες, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια νέα μέρα!
Σήμερα ξεκινά μια καινούργια μέρα γεμάτη με νέες δυνατότητες, γι’ αυτό λοιπόν να θυμάστε:

1. Το να αισθάνεστε κολλημένοι αποτελεί συναίσθημα, όχι γεγονός.
 Όταν μας συμβαίνει κάτι τέτοιο, συνήθως η πρώτη μας αντίδραση είναι να βρούμε κάποιον ή κάτι για να ρίξουμε το φταίξιμο. Στην πραγματικότητα, οφείλουμε να εξετάσουμε το πώς νιώθουμε, τι σκεφτόμαστε και πώς σκοπεύουμε να αντιδράσουμε. Εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ζωή. Αν και δεν μπορείτε πάντα να αλλάξετε ό,τι βρίσκεται έξω από εσάς, μπορείτε σίγουρα να αλλάξετε την αντίληψή σας για τα πράγματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, τα πράγματα αλλάζουν κι αυτά.

2. Δεν αξίζει να ξαναζήσετε τα άσχημα γεγονότα του χθες. Το σήμερα δεν θα γίνει καλύτερο αν ακόμα σκέφτεστε και ανησυχείτε για το χθες. Δεν έχει σημασία τι θα μπορούσε ή έπρεπε να ήταν διαφορετικό. Ακόμα κι αν θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας είναι σαν να φρενάρετε όταν σκέφτεστε το παρελθόν. Για να απελευθερωθείτε, θα πρέπει να μάθετε πώς να αφήνετε πίσω σας ό,τι σας κρατούσε κολλημένους παλιότερα. Απελευθερώστε τη λύπη σας και διώξτε τη χθεσινή απογοήτευση. Αρνηθείτε να ξαναζήσετε τον παλιό πόνο. Η ενέργεια που ξοδεύετε γι’ αυτά τα πράγματα σας εμποδίζει από το να κάνετε μια νέα αρχή. Τι είναι αυτό που θέλετε να αφήσετε πίσω σας σήμερα; Τολμήστε να το κάνετε!

Δεν θέλω το παιδί μου να μου μοιάζει

Παρασκευή Σταματοπούλου - Αρθρογράφος
Δεν θέλω το παιδί μου να μου μοιάζει
Και αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση μου προκαλεί τρομακτικά συναισθήματα. Πάντα θεωρούσα πως οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να έχουν παράπονα από μένα. Σπουδάζω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, βάζω μπουφάν πριν βγω από το σπίτι, τους αγαπάω. Και το σημαντικότερο είναι πως ποτέ δεν τους έλεγα ψέματα. Οι γονείς μου πάντα γνώριζαν που είμαι, τι κάνω και με ποιους, τις παρέες μου και τις σχέσεις μου.

Εννοείται πως αυτή την άνεση να μπορώ να τους μιλήσω για όλα αυτά, μου την καλλιέργησαν πρώτα οι ίδιοι. Έδειχναν κατανόηση σε όσα ήθελα και θέλω να δοκιμάσω και στον τρόπο που θέλω να ζω, είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν. Αρκεί να γνώριζαν. Έδειχναν εμπιστοσύνη στην κρίση μου και στα όρια μου. Και αυτό με έκανε ειλικρινή απέναντι τους, υπερβολικά ειλικρινή.

Οι γονείς μου δεν ακολουθούν την «κλισέ» φιγούρα των Ελλήνων γονιών. Συζητούσα με την μητέρα μου για το σεξ, για τους φίλους, για τις καταχρήσεις. Όταν έκανα το πρώτο μου τατουάζ, η μητέρα μου με συνόδευσε. Ο πατέρας μου με πήγαινε να συναντήσω το αγόρι μου και ξυπνούσε ξημερώματα να μαζέψει τον αδερφό μου και τους μεθυσμένους φίλους του από τις συναυλίες. Πάντα γνώριζαν τα ρίσκα που παίρνανε ως γονείς στις ελευθερίες που μας προσέφεραν και δεν σταμάτησαν ποτέ να τα παίρνουν.

Γιατί βασιζόμαστε τόσο στους άλλους;

Εξαρτάται πραγματικά η ευτυχία μας από τους άλλους ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε για να βγάλουμε από πάνω μας το βάρος των επιλογών μας κι αναπόφευκτα και των λαθών μας;

Μια γυναίκα γνωρίζει έναν άντρα και λέει πως αυτός αξίζει πραγματικά γιατί την κάνει ευτυχισμένη. Τι σημαίνει όμως αυτό; Είναι για αυτήν κάτι σαν κλόουν, διασκεδαστής; Κάτι σαν υπηρέτης που προλαμβάνει κι εκπληρώνει την κάθε της επιθυμία πριν ακόμα την εκφράσει; Μπορεί επίσης να καταλαμβάνει τη θέση που άφησαν οι γονείς της μετά την ενηλικίωσή της (αν αυτό συνέβη ποτέ) ως προστάτης και σύμβουλος. Αυτό όμως που δεν ξέρουμε αν συνειδητοποιεί εκείνη τη στιγμή που ξεστομίζει αυτά τα λόγια είναι το κατά πόσο ο άντρας είναι υποχρεωμένος να ανταποκριθεί στο ρόλο που του έχει δοθεί. Προφανώς το “μαγικό αυτό τζίνι” θα πρέπει αιωνίως να κάνει τις ευχές της πράξεις γιατί αν κάποια στιγμή σταματήσει δεν θα “την κάνει πια ευτυχισμένη” και θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης. 

Από την άλλη κι ο άντρας μπορεί αν εκφραστεί ανάλογα, για παράδειγμα λέγοντας “Αυτή η γυναίκα με συμπληρώνει, είναι το άλλο μου μισό”. Τι σημαίνει όμως το άλλο σου μισό; Ήσουν μισός; Ελλιπής; Αυτό δείχνει μάλλον πως χωρίς αυτήν θα συνεχίσεις να είσαι έτσι, επομένως ανίκανος να φέρεις εις πέρας κάποια πράγματα ή και την ίδια τη ζωή σου. Θα έπρεπε τότε εκείνη να σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να θέλει να βρίσκεται με κάποιον πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο που δεν την έχει ανάγκη για να ζήσει αλλά που θέλει απλά να μοιραστεί αυτήν την πλήρη κι ευτυχισμένη (ή όχι) ζωή του μαζί της.

Ακούει κανείς;

Ακούει κανείς ή μήπως είμαστε ένα μάτσο νεκροί και περπατάμε με μάτια κλειστά, αυτιά που δεν ακούνε και καρδιές ατσάλινες που δεν νιώθουν και δεν αντιδρούν;

Ακούει κανείς τον πόνο πέρα από τα σύνορα μας; Ακούει κανείς τις φωνές των ανθρώπων που τις στοιβάζουν σε πλοία θανάτου και τις αφήνουν στα νερά της θάλασσας;

Ακούει κανείς τα βλέμματα των παιδιών εκείνων που δεν έχουν να φάνε; Όχι μην κοιτάς στην Αφρική, δίπλα σου κοίτα, ξέρεις πόσα παιδιά λιποθύμησαν φέτος στα ελληνικά σχολεία από την πείνα;

Ακούει κανείς τον παππού και τη γιαγιά που κόβει σιγά - σιγά τα φάρμακα του για να βοηθήσει τα παιδιά του; Ζει με τον πόνο των γηρατειών, με χέρια γεμάτα ρόζους από τη δουλειά και όμως δεν παραπονιέται που δούλεψε και του στέρησαν τα γηρατειά της αξιοπρέπειας. Το μόνο που του λαβώνει την καρδιά είναι αυτή η ζωή που ζουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Έρχεται σεισμός και τα ηφαίστεια ξυπνούν!!!!


ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΛΕΨΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ...

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ...

Κρούγκμαν προς δανειστές: Πλάκα μας κάνετε;



Με ένα οξύτατο άρθρο γι' τη στάση των δανειστών, ο Πολ Κρούγκμαν παρεμβαίνει στην πιο δραματική στιγμή των διαπραγματεύσεων για την ελληνική κρίση λέγοντας σκληρές αλήθειες για το ΔΝΤ και την Ευρώπη.
Ο νομπελίστας οικονομολόγος καταγγέλλει ευθέως τους πιστωτές ότι επιχειρούν «να υπαγορεύσουν την εσωτερική πολιτική», τους καταλογίζει «παταγώδη αποτυχία» στις προβλέψεις τους, ερωτά εάν «ο στόχος είναι κατατροπώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» και προειδοποιεί ότι «εάν συμβεί τελικά το Grexit θα είναι επειδή οι δανειστές, ή τουλάχιστον το ΔΝΤ, ήθελαν να συμβεί».
Ολόκληρο το άρθρο του Πολ Κρούγκμαν είναι το εξής:

Ο γιος της πέθανε μια ώρα μετά το κολύμπι σε πισίνα. Δεν είχε ιδέα ότι αυτό ήταν δυνατό να συμβεί! (Βίντεο)

Ο Johnny Τζάκσον, γιος της Κασσάνδρας, πήγε να δροσιστεί και να παίξει στην πισίνα της γειτονιάς. Υπό την επίβλεψη της μαμάς του κολύμπησε στα δροσερά νερά για να ξεφύγει από την αφόρητη ζέστη του Ιουνίου. Μετά από λίγο πήγαν στο σπίτι, και περίπου μία ώρα αργότερα, ο John είπε ότι ήταν κουρασμένος και νυσταγμένος.Αυτό Moms Υιός πέθανε μια ώρα μετά κολύμπησε στην πισίνα.  Δεν είχα ιδέα αυτό ήταν δυνατό.
Η μητέρα του σκέφτηκε ότι ήταν κουρασμένος λόγω του ότι βρισκόταν πολύ ώρα έξω στον ήλιο και έπαιζε όλο το απόγευμα. Πήρε έναν υπνάκο, και μετά από λίγο η Κασσάνδρα πήγε να ελέγξει την κατάστασή του. Είδε κάτι που κανένας γονέας δεν πρέπει να δει ποτέ.
Ο John δεν είχε κανένα σημάδι ζωής και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με έναν λευκό αφρό.

Αυτή η συνταγή θεραπεύει όλες τις αρρώστιες του δέρματος - Ακόμη και την Ψωρίαση

Όλοι γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας είναι το δέρμα.
Αυτό-Συνταγή-Θεραπεύει-All-Δέρμα-Ασθένειες-Ακόμα-Ψωρίαση
Έτσι, είναι ευάλωτο σε εξωτερικούς παράγοντες. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν κάποιες δερματικές παθήσεις και δεν έχουν ιδέα πώς να τις αντιμετωπίσουν.
Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε για μια συνταγή που είναι σε θέση να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους των παθήσεων του δέρματος.

4 αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για τα πονεμένα, σκασμένα και δύσοσμα πόδια!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της παντόφλας και των σανδάλων. Κάποιοι είναι ευτυχείς γι 'αυτό, αλλά κάποιοι άλλοι ενοχλούνται από τις ''σκασμένες'' φτέρνες και τα πόδια τους, που έχουν πάρει το μαύρο χρώμα από τα παπούτσια που έχουν φθαρεί. Τα περισσότερα από τα παπούτσια που φοράμε κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού κάνουν τα πόδια μας να ιδρώνουν, και ως εκ τούτου, να μυρίζουν.
4-Αποτελεσματική-Home-θεραπείες-για-πληγή-κροτίδα-και-Stinky-Πόδια
Η δυσάρεστη οσμή είναι αποτέλεσμα της ανάμιξης του ιδρώτα με ορισμένο τύπο βακτηρίων. Δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε αυτό το πρόβλημα, αλλά υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. 
Τα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι τα εξής:

Αγρογλυφικό στην Ιταλία ίσως προειδοποιεί ότι ο Nibiru κατευθύνεται προς τη Γη!




Ημερομηνία ανακάλυψης: 21 Ιουν 2015 
Τοποθεσία ανακάλυψης: Cervia, Ιταλία 




Αυτό το πρόσφατο αγρογλυφικό στην Ιταλία φαίνεται να δείχνει το θερινό ηλιοστάσιο. 

Αυτό συμβαίνει όταν η κλίση του ημι-άξονα ενός πλανήτη, είτε στο Βόρειο ή το Νότιο ημισφαίριο, είναι πιο κεκλιμένη προς το αστέρι που περιστρέφεται σε τροχιά. 

Επίσης θα μπορούσε να είναι ο πλανήτης Χ ή Nibiru όπως ορισμένοι τον αποκαλούν, που υποτίθεται ότι είναι ένας τεράστιος πλανήτης που κάνει μια μεγάλη τροχιά, χιλιάδων ετών, γύρω από τον ήλιο μας. 

Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που μοιάζει με τον Μαύρο Ιππότη σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη!




Ημερομηνία παρατήρησης: Ιούνιος 2015
Τοποθεσία παρατήρησης: Σελήνη

 Αυτό το UFO μοιάζει πολύ με τον θρυλικό δορυφόρο Μαύρο Ιππότη (Dark Knight). 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα