Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Δείτε τι να βάλετε στο νερό για εξπρές αποτοξίνωση!

Μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να ξεκινήσετε αποτοξίνωση είναι η εποχή που διανύουμε


Το καλοκαίρι  είναι μια μοναδική εποχή αφού περιέχει  ποικιλία φρούτων και λαχανικών τα οποία συμβάλουν στην γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού.


Εκτός όμως από την κατανάλωση αυτών εξίσου θαύματα κάνει το νερό το οποίο μπορεί να κάνει τον μεταβολισμό σας να τρέχει με χίλια αν προσθέστε σε αυτό και άλλα στοιχεία.

Ετσι μπορεί να σωθεί η Ελλάδα

Του Γιώργου Κωνσταντινίδη
Ελλάδα
Με βάση την επικαιρότητα και εκφράζοντας μόνο οικονομολογικές απόψεις, σε αυτό το άρθρο παραθέτω περιληπτικά τις βασικές «σχολές σκέψης» που αφορούν κάποιες πιθανές λύσεις για την τρέχουσα οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα:
- Η αξιοποίηση του φυσικού και ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (π.χ. κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου στο Ιόνιο, στο Αιγαίο ή αλλού, χρυσού, λιγνίτη και άλλων βιομηχανικών και μεταλλικών ορυκτών κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και αλλού). Πρόκειται για μια δύσκολη, σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία. Υπάρχουν συγκεχυμένα στοιχεία για την καθαρή οικονομική αξία των κοιτασμάτων. Ακόμη και αν προχωρήσουν οι έρευνες και αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα, ποιο ποσοστό των κερδών θα καρπωθεί η Ελλάδα ως καθαρό κέρδος net profit) για να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματα και το χρέος της; Υψηλός βαθμός επιχειρηματικού - χρηματοοικονομικού κινδύνου (business - financial risk) και αμφίβολες οι πιθανότητες επιτυχίας τέτοιων έργων (projects).
- Εφαρμογή των μέτρων των Μνημονίων και παράλληλα λήψη αποδοτικών αναπτυξιακών μέτρων. Πολλοί οικονομολόγοι την υποστηρίζουν.

Bundesbank: Απρόβλεπτες οι επιπτώσεις ενός Grexit - Καμπανάκι κινδύνου από γερμανικά ΜΜΕ



Αίσθηση προκαλούν τίτλοι όπως «Κοιτώντας κατάματα τον γκρεμό» (FAZ) και «Τόσο επικίνδυνο θα ήταν ένα Grexit» (Spiegel Online) του γερμανικού τύπου που αναφέρεται, σύμφωνα με τη Deutsche Welle, στο νέο γύρο διαπραγματεύσεων Ελλάδας-δανειστών στις Βρυξέλλες. Το Spiegel Online απαριθμεί μεταξύ άλλων τις επιπτώσεις ενός Grexit για την Ελλάδα και την ευρωζώνη: «Η πλειοψηφία των γερμανών πολιτών τάσσεται υπέρ μιας αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, ίσως και επειδή πολιτικοί και οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις θα είναι περιορισμένες. Όμως στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθούν.
Ένα νέο εθνικό νόμισμα και η μεγάλη υποτίμησή του σε σχέση με το ευρώ θα σήμαινε για την Ελλάδα εκτόξευση του πληθωρισμού και αύξηση του κόστους των εισαγωγών. 

Η δίαιτα των 8 ωρών - Χάστε βάρος τρώγοντας!

Σε αυτήν την 8 ωρών διατροφή δεν υπάρχει απαγόρευση συγκεκριμένων τροφών, ωστόσο, η υπερκατανάλωση τροφής απαγορεύεται.
Οι συγγραφείς του βιβλίου TΗE 8-Hour Diet , David Zinczenko και Peter Moore, παρουσιάζουν ένα σχέδιο για το πώς να χάσετε βάρος τρώγοντας ό, τι θέλετε, και μπορείτε να χάσετε βάρος. Ο David Zinczenko υπόσχεται στους αναγνώστες ότι μπορούν να χάσουν το περιττό βάρος, εφόσον συμμορφωθούν με τις οδηγίες.
8-ώρα-διατροφή
Ο κανόνας είναι να τρώτε μόνο μεταξύ 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα ή από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το βράδυ, γιατί με τον τρόπο αυτό το σώμα θα χωνέψει το φαγητό του πιο εύκολα. Υπάρχουν κύκλοι των οκτώ ωρών, κατά τους οποίους μπορείτε να φάτε τα πάντα και κύκλοι των 16 ωρών, που τρώτε κυριολεκτικά τίποτα. Και αυτό πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά.
Μέσα σε 16 ώρες το ανθρώπινο σώμα θα πρέπει να είναι αφιερωμένο στη ξεκούραση, κατά προτίμηση, παρά στην πέψη των τροφών.

5 προβλήματα που οι μπανάνες λύνουν καλύτερα από τα χάπια!

Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε υγιή σάκχαρα και πολλές φυτικές ίνες που τις καθιστούν μια ισχυρή ενεργειακή βόμβα για το σώμα σας. Ωστόσο, εκτός από αυτήν την επίδραση, οι μπανάνες είναι επίσης μία αποτελεσματική θεραπεία ενάντια σε πολλές ασθένειες και μερικές φορές έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τα φάρμακα.
Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις θερμίδες - γιατί ξέρετε ότι τρώτε υγιεινά τρόφιμα.

μπανάνες

1. Υψηλή αρτηριακή πίεση

Οι μπανάνες βοηθούν στο να διατηρηθεί η πίεση του αίματος και είναι αποτελεσματικές κατά της υπέρτασης. Η κατανάλωση πάρα πολύ αλμυρού φαγητού και η ανεπαρκής πρόσληψη καλίου έχει επίδραση στην αρτηριακή σας πίεση, και οι μπανάνες είναι ωφέλιμες, διότι περιέχουν πολύ κάλιο. Οι επαγγελματίες υγείας συνιστούν την κατανάλωση μιας μπανάνας κάθε πρωί για να κρατήσει την αρτηριακή σας πίεση εντός των φυσιολογικών ορίων.

Λανκαβατάρα Σούτρα

buda by sullustani

Αυτό που δίδαξε πραγματικά ο Βούδας, στο πιο στενό κύκλο των έμπιστων μαθητών του, αιώνες λεγόταν δημόσια έμμεσα, με μισόλογα. Η Αληθινή Εμπειρία όμως μεταδίδονταν, με βιωματικό τρόπο, από Δάσκαλο σε Μαθητή… Αιώνες μετά άρχισε να δίνεται δημόσια η Διδασκαλία Καθαρά, με ολοκληρωμένο λόγο (όσο μπορεί ο λόγος να υποδείξει την Αλήθεια)… αλλά και πάλι ήταν ελάχιστοι αυτοί που μπορούσαν να Κατανοήσουν Άμεσα… Τελικά τι Δίδαξε ο Βούδας; Ο Βούδας Δίδαξε ότι:
Η Πραγματικότητα Είναι Μία.
Η μεταφυσική του αφώτιστου νου δεν έχει καμία αξία.
Η Αλήθεια δεν υποδεικνύεται, υποδεικνύεται μόνο η άγνοια, το λάθος.
Η Ορθή Διδασκαλία γίνεται χωρίς διδασκαλία, άμεσα.
Όλα είναι Φως.

Σταματήστε!

Όταν κάποιος φτιάχνει μια μηχανή που λειτουργεί, προβλέπει και τον τρόπο να τη σταματήσει ο ίδιος, αλλά και όποιος γνωρίζει τι έφτιαξε! Έχετε δει αγελάδα να κοιτάζει το τρένο που περνάει μπροστά της; Μπορεί το συμπαθές τετράποδο, αν και διαθέτει περισσότερο όγκο μυαλού απ’  του Ανθρώπου, να εξερευνά με τον τρόπο του το τραίνο, αλλά είναι σίγουρο πως δεν αντιλαμβάνεται τι ειν’ τούτο και σ’ όλα στα βαγόνια να τη βάλεις για να τα εξερευνήσει, πάλι δε θα καταλάβει τίποτα!
Ο Άνθρωπος, αν και διαθέτει πιο εξελιγμένο εγκέφαλο, στην περίπτωση του Σύμπαντος, το κοιτάζει όπως η αγελάδα το τραίνο. Τον σοκάρει το μέγεθός του! Δεν είναι το Σύμπαν όμως πολύ μεγάλο, ο Άνθρωπος είναι πολύ μικρός! Δεν εκπέμπει ο Ήλιος τεράστια θερμότητα, ο Άνθρωπος είναι «το μυρμήγκι» που δε μπορεί να πλησιάσει «το κερί» Σας αποκάλυψα στο «Η Πραγματικότητα», ότι το Σύμπαν (Μηχανή) έχει συγκεκριμένο μέγεθος και αποτελείται από κάποια εξαρτήματα που το συνθέτουν. Η Γη αποτελεί την «καρδιά» της Μηχανής αυτής, είναι ο «αντιδραστήρας» της.

Η λειτουργία του στηρίζεται στην ανακύκλωση των ψυχών των έμβιων όντων.
Ο Δημιουργός του Σύμπαντος χρησιμοποιεί για «καύσιμο» τα έμβια όντα.
Ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε απ’ τις συνθήκες λειτουργίας της, παρουσία οξυγόνου, που είναι συστατικό ζωής και απαραίτητο στοιχείο για την ανακύκλωση. Αποτελεί τη σκουριά αυτής της Μηχανής. Όσο εξελίσσεται δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη σκουριά. «Ενα πολιτισμό σκουριάς«. Αυτή η σκουριά απειλεί τη Μηχανή και είναι ανεπιθύμητη στο Δημιουργό. Γιατί δεν την αφαιρεί; Aν δεν το αντιλαμβάνεστε θα σας το εξηγήσω, αλλά δεν είναι του παρόντος.

18 Ιουνίου -Η ημέρα που θα συμβούν τρία πολύ σοβαρά πράγματα

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
18 Ιουνίου -Η ημέρα που θα συμβούν τρία πολύ σοβαρά πράγματα

H 18η Ιουνίου θεωρείται μία από τις ημερομηνίες σταθμούς για την ελληνική κυβέρνηση, αφού θα συμβούν ταυτόχρονα τρία ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα.
Στις 18 Ιουνίου θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής για το χρέος, την οποία έχει συστήσει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επιτροπή αυτή πιθανότατα θα κρίνει αν ένα μέρος του ελληνικού χρέους μπορεί να θεωρηθεί παράνομο.

Ο θάνατος του νου είναι η γέννηση της σοφίας


γέννηση της σοφίας
Έχουμε συνηθίσει να «πεθαίνουμε» μέσα από πολλούς τρόπους. Όταν μια σχέση μας διαλύεται, όταν χάνουμε την δουλειά μας ή ένα αγαπημένο μας πρόσωπο φύγει από τη ζωή. Συνηθίζουμε να λέμε συχνά «πέθανα» θέλοντας να υπογραμμίσουμε την τραγικότητα και την συναισθηματική φόρτωση της εμπειρίας που περνάμε και άλλες τόσες φορές λέμε «αναστήθηκα», υπογραμμίζοντας την αναγέννηση που συμβαίνει μέσα μας όταν η καταιγίδα περάσει.
Όμως στην πραγματικότητα, ο νους συνεχίζει να είναι ταραγμένος και όσο πιστεύει πως είναι το σώμα, εξακολουθώντας να μαίνεται στα κύματα μεταξύ ευχαρίστησης και δυσαρέσκειας, θλίψης και χαράς, καλού ή κακού. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η συναισθηματική φόρτιση της εμπειρίας είναι απλά μια ακόμη κατάσταση του νου, ένα ακόμη κύμα που θα περάσει μέχρι να έρθει κάποιο άλλο.

Όλοι όσοι ενεργούν παρά τον φόβο τους, είναι πραγματικά γενναίοι

brave
Ακούς γύρω σου να μιλούν για οικονομικά προβλήματα, επιπλέον φόρους, κρατικούς ελέγχους… κι όμως, επιλέγεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση παρ” όλο το φόβο πως ίσως να μην πάει καλά. Θέλεις οι υπηρεσίες που παρέχεις να είναι διάφανες, να κάνεις αυτό που σου αναλογεί στην χώρα όπου βρίσκεσαι και να είσαι εντάξει απέναντι στον κρατικό μηχανισμό.
Να είσαι δίκαιος, ευθύς, διάφανος και θα βρεις τρόπο να παίξεις με τα εργαλεία που σου απλώνουν άλλοι στο τραπέζι… η ανάγκη να ελιχθείς και να δημιουργήσεις με αυτά που φτάνει ο ίσκιος σου, ξυπνάει μέσα σου τον πολυμήχανο Οδυσσέα και τα καταφέρνεις.
Ολάκερη η σφαίρα της Δημιουργίας, σε υποστηρίζει. Περπατάς, σκοντάφτεις, ζητάς από τα παιδιά εκεί πάνω να σου φωτίσουν όπου δεν μπορείς να δεις αλλά πάνω απ” όλα, ακολουθείς το δικό σου χτυποκάρδι. Τα σημάδια είναι σαν τη σπάνια απόλαυση… δεν την εκτιμάς, δεν την ζυγίζεις αν την έχεις όλη την ώρα διαθέσιμη. Ξέρεις πότε να ζητήσεις καθοδήγηση και πότε να ακολουθήσεις το τραγούδι της καρδιάς σου.

Ο ρόλος της ακοής στην επαφή μου με τους άλλους

του Παναγιώτη Καλομοιράκη


Με ποιον τρόπο ακούω τους άλλους; 
Η ακοή παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία μου με τους άλλους. Χρειάζεται να τους ακούσω για να ανταποκριθώ και να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του διαλόγου. Ωστόσο, το τι θα ακούσω δεν οφείλεται μόνο στο συνομιλητή μου αλλά σε μεγάλο βαθμό και σε μένα. Αλήθεια, πόσο συνειδητοποιημένος είμαι σε αυτό;
Ο τρόπος με τον οποίο ακούω τους άλλους είναι πιο πολυδιάστατος απ' όσο συχνά τον αντιλαμβάνομαι. Αν υποτιμώ το ρόλο της ακοής στο διάλογο, μπορεί να μην αντιλαμβάνομαι πως ίσως επικεντρώνομαι στο δικό μου λόγο, δίνοντας μεγαλύτερη αξία σε αυτό που θα πω και περιμένοντας απλώς τη σειρά μου για να μιλήσω.

Πολλές φορές δεν επιλέγω μόνο τί θα πω, αλλά επιλέγω και τί θα ακούσω (Polster & Polster, 1974). Έχω επιλεκτική ακοή και συνήθως αυτό δε μου γίνεται αντιληπτό (O' Leary, 1995). Μερικά από αυτά που με ενδιαφέρουν μπορεί να είναι η κριτική των άλλων ή ο έπαινος τους ή οι καινούριες πληροφορίες που δίνουν. 

Για παράδειγμα, όταν οδηγώ και ο συνοδηγός μου μου λέει "μην τρέχεις", μπορώ να ακούσω την πρότασή του σαν επίκριση "δεν οδηγείς καλά" ή σαν έκφραση συναισθήματος "φοβάμαι" ή σαν πληροφορία "μην τρέχεις, έχουμε χρόνο" ή οτιδήποτε άλλο. 

Δυσκοιλιότητα

Αγριμόνιο
Η δυσκοιλιότητα οφείλεται συνήθως σε δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ο Ιπποκράτης συνήθιζε να δίνει βασιλικό στους παθόντες που τον επισκέπτονταν.Σε μεγάλο βαθμό σίγουρα έχει συμβάλλει στην εξάπλωση της πάθησης και η βιομηχανοποίηση των τροφίμων που καταναλώνουν οι άνθρωποι στα αστικά κέντρα ανά τον κόσμο. Για να μην έχω δυσκοιλιότητα πρέπει να προσέχω τι τρώω και να έχω ένα καλό μέτρο για την ποσότητα. Επίσης, στην αποφυγή της δυσκοιλιότητας βοηθούν και τα πολλά μικρότερα γεύματα διότι εξασκούν το πεπτικό χωρίς να το επιβαρύνουν. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητη η καθημέρινη κένωση του εντέρου. Στη σημερινή εποχή, δυσκοιλιότητα μπορεί να προκληθεί από άγχος ή στρες, από διάφορες δίαιτες αλλά και από την ίδια τη σύσταση των τροφών που καταναλώνουμε. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, η δυσκοιλιότητα μπορεί να αποβεί επώδυνη για τον παθόντα, προκαλώντας ναυτία και κωλικούς.

Το φαρμακείο της φύσης μας έχει χαρίσει πολλαπλούς τρόπους αντιμετώπισης.

Μετατρέποντας το Δηλητήριο σε Ελιξήριο Ζωής – Ο Αλχημιστής Μέσα Μου.

Be the change!
Ο αλχημιστής λοιπόν διαχειρίζεται όπως είπαμε την νέα ενέργεια, η οποία είναι στον πλανήτη μας και έρχεται ακόμα και θα συνεχίζει να έρχεται για όσο είμαστε εδώ σε μεγάλες ποσότητες. Αυτή λοιπόν η ενέργεια έχει το εξής χαρακτηριστικό. Επειδή δεν έχει υπάρξει στην σύστασή της όπως είναι, έχει ανάγκη και θέλει να εξερευνήσει τα πάντα. Είναι από την φύση της πολύ-πολύ περίεργη. Άρα λοιπόν όταν υπάρχει μια έμπνευση, μια ιδέα και επικαλούμαστε την νέα ενέργεια, αυτή αρχίζει και εκδηλώνεται μέσα από συνεργασίες, μέσα από κατάλληλες πληροφορίες και όσο εσείς ενσωματώνετε την εξελιγμένη εκδοχή του εαυτού σας, όσο εσείς επιτρέπετε στην ενέργεια να αγκυροβολείται, να γειώνεται μέσα από εσάς -γιατί είπαμε είμαστε όργανα, ειδικά το βιολογικό μας σώμα και κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις, συγκεκριμένες δράσεις για να υλοποιηθεί μια κατάσταση-, η νέα ενέργεια δεν σταματάει πουθενά, δεν έχει διάκριση, είναι ουδέτερη.
Έτσι, όταν η ενέργεια έρχεται από ένα συναίσθημα και δεν μετασχηματίζεται, γιατί δεν ενεργοποιούμε τον αλχημιστή μέσα μας, τότε βουλιάζουμε μέσα σ’ αυτήν, είτε είναι μία καταθλιπτική διάθεση, είτε είναι μία στεναχώρια που μας προξένησε κάποιος, είτε λέμε ότι περνάμε μία φάση οικονομική ή οτιδήποτε άλλο. Όταν λοιπόν δεν μετασχηματίζεται -το ξαναλέω- υπάρχει εγκλωβισμός της ενέργειας, η ενέργεια βαλτώνει και αρχίζει πολύ-πολύ γρήγορα να λειτουργεί σαν πομπός. Δεν περιμένει, όπως ήταν η παλιά ενέργεια να αρχίσει να καταλαγιάζει σε διάφορα πεδία και μετά να εκδηλωθεί στην πραγματικότητα. 
Όχι, η νέα ενέργεια με το που θα εγκλωβιστεί, σχηματίζει έναν πομπό στο σύστημά μας -μπορεί να είναι στο νοητικό πεδίο, εξαρτάται από την πληροφορία, εξαρτάται από το συναίσθημα, εξαρτάται από την ενέργεια η οποία ήρθε-, γίνεται πομπός λοιπόν και τί κάνει; Ελκύει καταστάσεις, εμπειρίες και ενέργειες με αυτήν την συχνότητα που έχει ο πομπός, που έχει αυτή η εγκλωβισμένη ενέργεια και ελκύει εκείνες ακριβώς τις καταστάσεις που έχουν αυτό το χρώμα, αυτό τον ήχο, αυτή την ποιότητα. Καταλαβαίνετε τί γίνεται;

Αγαπημένε Όσο, γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για τις παντρεμένες γυναίκες;


- Σ’ αυτό δεν υπάρχει τίποτε το ιδιαίτερο, πρόκειται για την πιο διαδεδομένη αρρώστια, που έχει φτάσει πια σε μεγέθη επιδημίας. Υπάρχει η αιτία σ’ αυτό. Για εκατομμύρια ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, οι παντρεμένοι παρουσιάζουν ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Κατ’ αρχάς, εάν ένας άνθρωπος δεν είναι παντρεμένος, αυτό το γεγονός λέει, ότι μέχρι τώρα κανείς δεν τον θέλησε.  Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να  μιμείσθε, που δεν μπορείτε ούτε να αγαπάτε ξεκινώντας από τις επιθυμίες σας.

Είστε τόσο δούλοι, που όταν κάποιος αγαπά κάποιον, τότε μόνο εσείς μπορείτε να  ακολουθείτε. Ενώ αν ο άνθρωπος είναι μόνος και κανείς δεν τον αγαπάει, τότε αυτό προκαλεί την υποψία. Ίσως αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει, διότι αλλιώς, γιατί αυτός ή αυτή πρέπει να σας περιμένουν; Για τον μιμητή, ένας παντρεμένος ή μια παντρεμένη είναι πιο ελκυστικοί.


Δεύτερον,

 οι άνθρωποι δεν έχουν την αγάπη μέσα τους, οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι είναι η αγάπη, αυτοί περισσότερο συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Βλέπετε έναν παντρεμένο και αμέσως, ενδιαφέρεσθε ή βλέπετε μια παντρεμένη και αμέσως, ενδιαφέρεσθε, διότι τώρα, υπάρχει η δυνατότητα συναγωνισμού. Γίνεται δυνατός ο αγώνας εντός του τριγώνου. Η γυναίκα δεν είναι εύκολα προσιτή και αρχίζει ο αγώνας.

Στην πραγματικότητα, δε σας ενδιαφέρει η γυναίκα, σας ενδιαφέρει ο αγώνας. Η γυναίκα είναι κάτι σαν το εμπόρευμα σχεδόν, εσείς μπορείτε να αγωνιστείτε γι’ αυτήν και να αποδείξετε την τόλμη σας. Μπορείτε να παραμερίσετε τον άντρα της και τότε, θα αισθανθείτε μια χαρά... Είναι όμως ένα τερτίπι  του Εγώ σας, δεν είναι το τερτίπι της αγάπης.


 Αλλά να θυμάστε, εάν τα καταφέρετε θαυμάσια στον παραμερισμό του συζύγου, εσείς δε θα ενδιαφέρεσθε πια για την γυναίκα. Εσείς ενδιαφερόσασταν για την παντρεμένη γυναίκα, πως μπορείτε τώρα να ενδιαφέρεστε για την ανύπαντρη πια γυναίκα; Πάλι θ’ αρχίσετε να αναζητάτε κάποιον αγώνα. Πάντα θα δημιουργείτε ένα τρίγωνο. Αυτό δεν είναι αγάπη.

Αθώος ο Στρος Καν για την υπόθεση του “Ντοντό του Νταβατζή”

Αθώος ο Στρος Καν για την υπόθεση του “Ντοντό του Νταβατζή”

Αθώος κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για την κατηγορία της μαστροπείας σε σεξουαλικά πάρτι, που έγιναν εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και πιθανός διεκδικητής της προεδρίας στη Γαλλία, από δικαστήριο της χώρας.
Με την απόφαση, που απαλλάσσει τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ από την κατηγορία για τα «όργια» μεταξύ του 2008 και του 2011 στη Λιλ, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον, μπαίνει ένα τέλος στη δικαστική περιπέτεια του Στρος Καν, που διήρκεσε τέσσερα χρόνια.
Το δικαστήριο της Λιλ αθώωσε και τον έταιρο κύριο κατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση, “Ντοντό τον Νταβατζή”, έναν ιδιοκτήτη οίκου ανοχής, που έχει στο ενεργητικό του καταδίκες και έχει εκτίσει δύο φορές ποινή φυλάκισης για μαστροπεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα