Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Το DNA Αναβαθμίζεται Μέσα Από Τη Συγχώνευση Των Γαλαξιών!

DNA Αναβάθμιση Μέσα από τη συγχώνευση των γαλαξιών in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/ σώμα νου την ψυχή το πνεύμα BodyMindSoulSpirit.com http://bodymindsoulspirit.com/

Το παρακάτω είναι μια διεξοδική εξήγηση για το πώς το DNA και η ανθρώπινη συνείδηση ​​είναι εντελώς αλληλένδετα, καθώς και το πώς αυτό σχετίζεται με τη συγχώνευση του Γαλαξία νάνου του Τοξότη και του Γαλαξία Milky Way.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Η παρακάτω εικόνα στα δεξιά δείχνει τον Milky Way , όπως φαίνεται από τη Γη κατά τη διάρκεια μιας καθαρής νύχτας.
Από τα πρώτα σχολικά μας χρόνια, διδασκόμαστε ότι η γη, ο ήλιος μας και το ηλιακό σύστημα ανήκουν στον Γαλαξία Milky Way. Νέα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.
Ένα από τα μεγαλύτερα αστρονομικά μυστήρια είναι ο λόγος που ο Milky Way είναι σε γωνία, όταν φαίνεται από τη Γη. Αν το ηλιακό μας σύστημα αναδύθηκε μέσα από το Milky Way , θα βρισκόμασταν σε ευθεία με τον κύριο δίσκο του Γαλαξία, αλλά όπως είναι,  βρισκόμαστε σε μια γωνία προς αυτόν. Αυτό το καιρό μυστήριο έχει τώρα επιλυθεί.
Μια νέα υπέρυθρη ψηφιακή έρευνα ολόκληρου του ουρανού έγινε το 2003. Ομάδες από τα πανεπιστήμια της Βιρτζίνια και της Μασαχουσέτης χρησιμοποιώντας έναν υπερ-υπολογιστή ταξινόμησαν μέσω αυτού, μισό δισεκατομμύριο αστέρια, για να δημιουργήσουν  ένα - νέο αστρικό χάρτη που δείχνει το ηλιακό μας σύστημα να είναι ακριβώς στο κεντρικό σταυροδρόμι, όπου οι δύο γαλαξίες στην πραγματικότητα ενώνονται.

Οι επιστήμονες στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων ελπίζουν να έρθουν σε επαφή με παράλληλο σύμπαν στις μέρες μας!!!

Οι επιστήμονες στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων ελπίζω να έρθει σε επαφή με το παράλληλο σύμπαν στην ημέρα


Πορεία σύγκρουσης: ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα μπορούσε να ανακαλύψει παράλληλο σύμπαν 

Ο απίστευτα πολύπλοκος LHC, στο κέντρο CERN στη Γενεύη της Ελβετίας, θα ''ζεσταθεί'' μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας που έχει προσεγγίσει ποτέ σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει - ή ακόμα και να δημιουργήσει - μικροσκοπικές μαύρες τρύπες.

Εάν επιτύχει, ένα εντελώς νέο σύμπαν θα αποκαλυφθεί - ξαναγράφοντας όχι μόνο τα βιβλία της φυσικής, αλλά και τα βιβλία της φιλοσοφίας.

 Είναι ακόμη πιθανό η βαρύτητα από το δικό μας σύμπαν να «διαρρεύσει» σε αυτό το παράλληλο σύμπαν, λένε οι επιστήμονες του LHC.

 Το πείραμα είναι σίγουρο ότι θα πυροδοτήσει την κινδυνολογία των επικριτών του LHC, πολλοί από τους οποίους προειδοποίησαν αρχικά ότι ο επιταχυντής σωματιδίων υψηλής ενέργειας θα σημάνει το τέλος του σύμπαντος μας με τη δημιουργία μια δικής του μαύρης τρύπας. 

Αλλά μέχρι στιγμής η Γενεύη παραμένει άθικτη και άνετη. 

Πράγματι, ο LHC έχει επιτύχει θεαματικά. 

Η ΚΟΡΥΦΗ Κ2 ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ Ο ΔΙΑΣ !!

Η κορυφή Κ2 ..Το βουνό όπου βρίσκεται φυλακισμένος σε στάση ο ΔΙΑΣ!!


....
Την δεκαετία του 1850 ο αντισυνταματάρχης του αγγλικού αποικιακού στρατού των Ινδιών, Τόμας Τζωρτζ Μοντγκόμερυ (1830-1878), συμμετείχε στη λεγόμενη "μεγάλη τριγωνομετρική εξερεύνηση" της περιοχής των Ινδιών. Όταν η ομάδα έφτασε στο βόρειο Πακιστάν και συγκεκριμένα στο ορεινό Κορακοράμ , ο Μοντγκόμερυ από το όρος Χαρμούκ που στα ντόπια σήμαινε "Το στόμα του άρχοντα Σίβα, παρατήρησε σε απόσταση 210 περίπου χιλιομέτρων δύο πανύψηλες κορυφές σε σχήμα πυραμίδας να προεξέχουν των άλλων βουνών. Στις κορυφές αυτές έδωσε τα ονόματα Κ1 και Κ2, για να τις καταχωρήσει, και στην συνέχεια πήγε να μάθει τα ονόματα που είχαν οι ντόπιοι για τις κορυφές.
Η κορυφή Κ1 έφερε το όνομα Μάσερμπρουμ.

( Σημ: Στο Μάσερμπρουμ υπήρχε στην αρχαιότητα ένας από τους στροβιλοϋπερπολλαπλασιαστές του δικτύου των Ιμαλλαίων ) .
Από τους ντόπιους έμαθε ότι Μάσερμπρουμ σήμαινε το "οπλισμένο - βουνό" ή το "βουνό - όπλο). Η παράδοση έλεγε ότι όταν οι θεοί πολέμησαν μεταξύ τους, στο Μάτερσμπρουμ (μπρουμ σημαίνει βουνό) ήταν εγκατεστημένο ένα οπλικό σύστημα που έστελνε αστραπές προς κάθε κατεύθυνση και κατέστρεφε τους εχθρούς των θεών που το κατείχαν.

Μια τέτοια ιστορία, σαν του σαν αυτή, δεν φάνηκε περίεργη στον Μοντγκόμερυ, μιας και όλα σχεδόν τα βουνά του ορεινού όγκου των Ιμαλλαίων. έφεραν παρόμοιες παραδόσεις για τους θεούς που κάποτε ζούσαν εκεί.

Εκείνο που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. ήταν ότι το άλλο βουνό, που το ονόμασε Κ2 ( το "Κ" από το Καρακοράμ) δεν έφερε κανένα ντόπιο όνομα και ήταν το "ακατανόμαστο βουνό".

ΔΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

ΚΟΚΟΡΑΣ
Οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται ομολογουμένως σε οικτρή κατάσταση. Αλλά πάντα έτσι ήταν να ανατρέξουμε πίσω. Το άχθος των προβλημάτων και της δυστυχίας που τα ανθρώπινα όντα πρέπει να υπομείνουν ως άτομα και ως μέλη οργανωμένων κοινωνιών , είναι ένα υποπροϊόν ,αυτού του ανόητου τρόπου με το οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.
Τα ανθρώπινα όντα μέσα σε όλα τα βάσανα τους έχουν να αντιμετωπίσουν ένα επιπλέον φορτίο που κανένα άλλο ον του ζωικού βασιλείου δεν έχει. Αυτό είναι μία ομάδα που είναι χειρότερη και από την μαφία, η οποία δεν διέπεται από κανονισμούς, αλλά κατορθώνει ωστόσο να δρά με άψογο συντονισμό, και με τέτοιο τρόπο , ώστε κάθε μέλος της να συμβάλλει δραματικά στην ενίσχυση και την αύξηση της αποδοτικότητας των δραστηριοτήτων όλων των μελών της.
ΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ


Ν Ο
Νέοι Ορίζοντες στην Αντίληψη
Ομηρικές Συναντήσεις με τον Πλούτωνα στην καρδιά του DNA, στο κέντρο ενός Ηλιακού Κύκλου  Κβαντικές Ανατροπές της Σκέψης  και της Συνείδησης
Μετά από ένα επικό ταξίδι εννέα ετών το σκάφος New Horizons βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προσέγγισής του στο σύστημα του Πλούτωνα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας 
Ο παγωμένος Πλούτωνας είναι ο μόνος ανεξερεύνητος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Αποτελείται από πέτρωμα και πάγο και είναι τρεις φορές μικρότερος από τη Σελήνη.  Η μέση θερμοκρασία στην επιφάνειά του εκτιμάται ότι είναι −230 βαθμοί Κελσίου. Ο Πλούτωνας εντοπίστηκε τη δεκαετία του 1930 και αποτέλεσε τον ένατο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Τη δεκαετία του 1970 ανακαλύφθηκε ο Χάροντας και τα τελευταία χρόνια εντοπίστηκαν άλλοι δύο μικροί δορυφόροι του Πλούτωνα, η Νύχτα και η Υδρα.

Τα επικοινωνιακά λάθη μιας συντροφικής σχέσης

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η υγιής επικοινωνία θεωρείται θεμέλιος λίθος μιας καλής συντροφικής σχέσης. Καλή επικοινωνία σημαίνει ότι μπορούμε να εκφράσουμε στον σύντροφό μας αυτό που θέλουμε και αντίστοιχα καταλαβαίνουμε αυτό που ο σύντροφός μας θέλει να μας πει. Η επικοινωνία δυσχεραίνεται συχνά από πλήθος παραγόντων που έχουν να κάνουν με την ιδιοσυγκρασία του κάθε συντρόφου, με τις επιρροές που έχει δεχθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και με περιορισμούς που πιθανόν να υφίστανται στο παρόν από συγκυριακούς λόγους.
ta_epikoinoniaka_lathi_mias_suntrofikis_sxesis_3Η καταστροφική κριτική
Η κριτική ως μέσο κοινοποίησης της δυσαρέσκειάς μας ή προτροπή για αλλαγή του άλλου, σπάνια πετυχαίνει το στόχο της. Η διαρκής έκθεση ενός ατόμου στα επικριτικά σχόλια του συντρόφου του καλλιεργεί σταδιακά αρνητικά συναισθήματα και οδηγεί σε αποξένωση. Άλλες φορές πάλι, το άτομο που υφίσταται συνεχώς κριτική, αρχίζει και αμφιβάλλει για τον εαυτό του και τις ικανότητές του και χάνει σταδιακά την αυτοπεποίθηση του. Αλλά και ο ίδιος ο «κριτής» αρχίζει να βλέπει τον σύντροφο του μειονεκτικά καθώς έχει δώσει υπερβολική σημασία σε όψεις της συμπεριφοράς του που θεωρεί αρνητικές.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

του DR. WAYNE DYER



 Πριν από πολλά χρόνια βρισκόμουν μαζί με μία από τις κόρες
μου, που ολοκλήρωνε ένα πρόγραμμα στην άγρια φύση, το οποίο θα τη βοηθούσε να αντιμετωπίσει
πιο αποτελεσματικά κάποια από τα εφηβικά της διλήμματα. Το τελευταίο πράγμα που
της είπε η σύμβουλος της κατασκήνωσης ήταν: «Να θυμάσαι πάντα πως ότι σκέφτεσαι
και ότι κάνεις επηρεάζει και άλλους ανθρώπους». Αυτό αληθεύει, και μάλιστα όχι
μόνο όσον αφορά την επιρροή που ασκούμε στους φίλους, την οικογένεια, τους
γείτονες και τους συναδέλφους μας. Πιστεύω πως η επίδραση μας εξαπλώνεται σε
ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Έτσι, καθώς θα διαβάζετε αυτό το τμήμα του βιβλίου,
μην ξεχνάτε πως όσα σκέφτεστε και κάνετε επηρεάζουν όλους τους άλλους
ανθρώπους.

Στο βιβλίο του, Ισχύς εναντίον Δύναμης, ο δρ Ντέιβιντ Χόκινς
γράφει: «Σε αυτό το σύμπαν όπου τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους, κάθε φορά που βελτιώνουμε
κάτι στον προσωπικό μας κόσμο, βελτιώνουμε και τον κόσμο γενικότερα, για όλους
όσους κατοικούν σε αυτόν. Όλοι μας πλέουμε μέσα στο συλλογικό επίπεδο
συνειδητότητας της Ανθρωπότητας, και καθετί που προσθέτουμε σε αυτό, επιστρέφει
σε μας. Και η ικανότητα μας να επιπλέουμε πιο άνετα βελτιώνεται χάρη στην
προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Η ψυχή των ζώων ανατροφοδότες του πλανήτη


Τα ζώα μας τα έδωσε ο Πατέρας μας Θεός, για την εξυπηρέτησή μας και για να υπάρχει η ανάλογη ισορροπία σε όλο το κομμάτι της φύσης από αυτό το ζωικό βασίλειο. Μας έδωσε και τα κατοικίδια ζώα, έτσι ώστε μέσα από αυτά να έχουμε τα παράγωγά τους και την βοήθειά τους.


Η ψυχή τους όταν φεύγει, απορροφάτε από τη μητέρα γη και ανάλογα μετουσιώνει την ενέργεια του πλανήτη μας. Η ψυχή των ζώων δεν φεύγει προς τα πάνω, όπως κάποιοι νομίζουν ή πιστεύουν, αλλά ενσωματώνεται με τον πλούτο του πλανήτη μας.

Τα ζώα λοιπόν ως συνεργάτες του ανθρώπου τα έχουμε για να λαμβάνουμε τα δώρα τους, την φροντίδα τους κι εμείς μέσα από την αγάπη και τον σεβασμό ως προς αυτά θα είχαμε μία κυκλική ευημερία μόνιμη και σίγουρη. 

Καυτές ερωτήσεις και απαντήσεις για τις εξετάσεις (πρώτο μέρος)

Καθώς πλησιάζει η εποχή των πανελλαδικών εξετάσεων, οι ερωτήσεις των γονιών και των μαθητών πληθαίνουν και το άγχος και των δύο ομάδων εκτοξεύεται σε πολύ ψηλά επίπεδα.  Αλλά ας δούμε τις πιο συχνές ερωτήσεις και τις απαντήσεις σε αυτές.





Τι είναι ακριβώς το άγχος των εξετάσεων;

            Με απλά λόγια, το στρες των εξετάσεων περιγράφει την πίεση που αισθάνονται οι μαθητές και τα συναισθήματα νευρικότητας, ταραχής, ανησυχίας και μια εμμονή με τις εξετάσεις.  Τα διανοητικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσκολία συγκέντρωσης, ανησυχία, επικέντρωση των σκέψεων γύρω από τις εξετάσεις, τους βαθμούς και την επιτυχία ή αποτυχία.

Στην περίοδο των εξετάσεων το παιδί μου παραπονιέται για διαφορετικά συμπτώματα, που όμως εξαφανίζονται όταν δεν έχει άγχος. Τι σημαίνει αυτό;

            Αν και πάντα καλό είναι να συμβουλεύεται κανείς το γιατρό του για τέτοια ζητήματα, το πιθανότερο είναι ότι το παιδί νιώθει τα λεγόμενα ψυχοσωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με το στρες των εξετάσεων.  Τα συμπτώματα αυτά περιλαμβάνουν: ταχυπαλμίες, πόνους στην κοιλιά και το στομάχι, μυικούς πόνους (κυρίως στο λαιμό και τους ώμους), υπερβολική εφίδρωση και τρεμούλες.

Τουρκία: Πλήγμα στην οικονομία η ασυνήθιστη απεργία στην αυτοκινητοβιομηχανία



«Φόβοι για εξάπλωση των απεργιών» λέει η Deutsche Welle

Μάιος 19, 2015.

Η απεργία 15 χιλιάδων εργαζομένων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Προύσα,  είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο στην Τουρκία, και αυτή η εργατική αντίδραση  θα μπορούσε να επεκταθεί σε όλη την Τουρκία, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα επικαλούμενο  το γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ‘Ντόιτσε Βέλε’.


Στην Τουρκία, όσο πλησιάζει τη 7η Ιουνίου, ημέρα των εκλογών, διογκώνονται οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, που αποτελεί τον κινητήρα της οικονομίας στη χώρα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, στην Προύσα,  που παρουσιάζει τζίρο 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις εξαγωγές, πλήττεται από την απεργία των 15.600 εργαζομένων που ζητούν αυξήσεις στους μισθούς.

Ήρθαν τα λείψανα του Ευρώ!


Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολικού χαρακτήρα προχώρησε σήμερα το πρωί η ελληνική κυβέρνηση, αφού έκανε δεκτά με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" τα ιερά λείψανα του Ευρώ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους δανειστές μας ότι η επόμενη δόση θα καταβληθεί σε τάματα και κόκκαλα Αγίων.

Η υποδοχή των λειψάνων του Ευρώ έγινε από τον Kώστα Λαπαβίτσα, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, που δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας διοργανώνει κάτι τέτοιες μαλακίες για να νομίζουν ότι γίνεται επανάσταση και να μην του πρήζουν τα παπάρια όσο διαπραγματεύεται το τρίτο μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν λάθος αλλά η έξοδός μας από αυτήν είναι πλέον αδύνατη, οπότε, αφού δε μπορούμε να ξεφορτωθούμε το πτώμα του Ευρώ, θα το αγιοποιήσουμε και θα βγάλουμε εκατομμύρια από τους καθυστερημένους που θα κάνουν ουρές για να το προσκυνήσουν.

Το σκήνωμα του Ευρώ θα τοποθετηθεί σε ειδική προθήκη - σαν αυτή που έχει ο Σκρουτζ για την τυχερή δεκάρα του - και θα μεταφερθεί στο Χρηματιστήριο, όπου θα παραμείνει για 14 μέρες προς λαϊκό προσκύνημα.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΕ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

οΖΚΙΟΚΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία η δημόσια δήλωση-ομολογία από ένα πασίγνωστο βετεράνο Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος ζήτησε επίσημα όταν πεθάνει η επικήδειος τελετή να γίνει όχι σε μουσουλμανικό τζαμί, αλλά σε… ελληνορθόδοξη χριστιανική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης.

Κένα Ουπανισάδ



Το Ένα και τα Πολλά

Αποτέλεσμα εικόνας για Κένα Ουπανισάδ

Υπάρχει Μια Μοναδική Πραγματικότητα που Απλώνεται Χωρίς Όρια, Πέρα από τον χρόνο, Μια Συνείδηση Ακινησίας, Ολότητας, που τα Περιλαμβάνει Όλα.

Μέσα από Αυτή την Ακίνητη Παρουσία, σε Αυτή την Ήρεμη Απεραντοσύνη, Πηγάζει, Εδράζεται, κι Ολοκληρώνεται, Κάθε Δραστηριότητα. Ο Κόσμος της Ψευδαίσθησης, της «Δημιουργίας», δεν είναι ψεύτικος με την έννοια ότι δεν υπάρχει. Απλά δεν είναι παρά Κίνηση, Φαινόμενο, κάτι Παροδικό, χωρίς δική του σταθερή ουσία.

12 τρόποι για να γίνουμε πιο... υπομονετικοί γονείς!

12 τρόποι για να γίνουμε πιο... υπομονετικοί γονείς!

Τα παιδιά συχνά-έως και πολύ συχνά- μας φέρνουν εκτός ορίων. Σας προτείνουμε μερικές χρήσιμες«ασκήσεις υπομονής».   

Ναι, η μητρότητα προκαλεί μοναδικά συναισθήματα όπως αγάπη αφοσίωση και στοργή, αλλά επίσης πυροδοτεί κάποιες φορές και κάποια αρνητικά όπως η αγανάκτηση και ο θυμός. Οι ψυχολόγοι Gary D. McKay και Steven A. Maybell και συγγραφείς του βιβλίου Calming the Family Storm: Anger Management for Moms, Dads, and All the Kids, μας δίνουν κάποιες έξυπνες συμβουλές για να γίνουμε πιο υπομονετικές αλλά και να  διαχειριστούμε το θυμό μας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σωματικές συγκρίσεις και έλλειψη αυτοεκτίμησης

Σωματικές συγκρίσεις και έλλειψη αυτοεκτίμησηςΩς ενήλικες διαμορφώνουμε μία σφαιρική άποψη για την αξία μας ως άτομα, πέραν των αυτο-περιγραφών και των αξιολογήσεων μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Αυτή, λοιπόν, η άποψη είναι η αυτοεκτίμησή μας, σύμφωνα με τον Williams James (1890-1963). Η αυτοεκτίμησή μας σχηματίζεται αναφορικά με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς (Cooley, 1902) και για αυτό τον λόγο είναι ευάλωτη και πολλές φορές δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Μία εσφαλμένη άποψη που μπορεί να έχουν οι άλλοι για εμάς ή να νομίζουμε εμείς λανθασμένα ότι την έχουν οι άλλοι για εμάς, μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες στην αυτοεκτίμησή μας. Μία χαμηλή αυτοεκτίμηση συνεπάγεται μία συμπεριφορά είτε παρακίνησης να αλλάξουμε την κατάσταση που προκαλεί τα αρνητικά συναισθήματα είτε μία ακραία συμπεριφορά απόσυρσης.
Η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοεκτίμησης του ανθρώπου, κυρίως του δυτικού πολιτισμού. Η εικόνα του σώματος αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης και απασχόλησης μεταξύ των γυναικών κυρίως, χωρίς όμως να αφήνει αδιάφορο και το ανδρικό φύλο πλέον. Όμως, αντί η έμφαση να δίνεται στην εικόνα ενός υγιούς σώματος αντίστοιχο του σωματότυπού του, το ενδιαφέρον αφορά την εικόνα ενός όμορφου σώματος σύμφωνα με τα παρόντα πρότυπα ομορφιάς.

Καρκίνος του πνεύμονα: Δείτε πως ''χτυπά'' μέσα από εικόνες!


Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι πιο επιθετικός καρκίνος που μπορεί  να χτυπήσει τον άνθρωπο. Μάλιστα αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα δεν έχει καλή έκβαση.
Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η πρώτη αιτία θανάτου στους άνδρες και στις γυναίκες. Η κυριότερη αιτία είναι το κάπνισμα το οποίο προκαλεί 9 στους 10 θανάτους , ενώ η ρύπανση και άλλες χημικές ουσίες παίζουν μικρότερο ρόλο. 

Τριχόπτωση: Ποιες τροφές βοηθάνε και ποιες όχι τα μαλλιά μας. Μέρος 2ο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τριχόπτωση: Ποιες τροφές βοηθάνε και ποιες όχι τα μαλλιά μας. Μέρος 2ο

Το καλοκαίρι έχει μπει και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ειδικά αυτή την περίοδο, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά τους. Τι πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε τς ταλαιπωρημένες από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, τρίχες του κεφαλιού σας; Στο πρώτο μέρος της έρευνας ενημερωθήκαμε για το ποιες τροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, κάνουν καλό και βοηθάνε τα μαλλιά μας, και ποιες όχι. Αλήθεια τι συμβαίνει όταν κάνουμε δίαιτα και εκ των πραγμάτων δεν λαμβάνουμε κάποια στοιχεία; Τι παθαίνουν τα μαλλιά μας; Η έρευνα αυτή θα σας δείξει μια προς μια τι κάνει η κάθε βιταμίνη και το κάθε ιχνοστοιχείο στο τριχωτό της κεφαλής, ποια βοηθάει και ποια όχι από την τριχόπτωση. Σήμερα θα ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.   

Τριχόπτωση: Ποιες τροφές βοηθάνε και ποιες όχι τα μαλλιά μας. Μέρος 1ο.


Το καλοκαίρι έχει μπει και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ειδικά αυτή την περίοδο, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά τους. Τι πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε τς ταλαιπωρημένες από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, τρίχες του κεφαλιού σας; Στο πρώτο μέρος της έρευνας που θα διαβάσετε σήμερα θα ενημερωθείτε για το ποιες τροφές, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, κάνουν καλό και βοηθάνε τα μαλλιά μας, και ποιες όχι. Αλήθεια τι συμβαίνει όταν κάνουμε δίαιτα και εκ των πραγμάτων δεν λαμβάνουμε κάποια στοιχεία; Τι παθαίνουν τα μαλλιά μας; Η έρευνα αυτή θα σας δείξει μια προς μια τι κάνει η κάθε βιταμίνη και το κάθε ιχνοστοιχείο στο τριχωτό της κεφαλής, ποια βοηθάει και ποια όχι από την τριχόπτωση.
Του Χριστόφορου Τζερμιά Δερματολόγου

Ποιες τροφές δυναμώνουν τα μαλλιά;



Η τριχόπτωση είναι πιο συχνή το καλοκαίρι για αυτό το λόγο οι ειδικοί συστήνουν να τρώτε τα κατάλληλα τρόφιμα που δυναμώνουν τα μαλλιά.
Ποιες είναι αυτές οι τροφές;
Απαντήσεις στο άρθρο που ακολουθεί.

Δείτε τα τρόφιμα που ''κόβουν'' την πείνα!



Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε όμηρος της πείνας σας.
Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί απέδειξαν ότι ορισμένα τρόφιμα έχουν την ιδιότητα να σας κρατούν χορτάτους όλη την ημέρα. 

Δείτε ποια είναι αυτά.

Πώς να καθαρίσετε και να μαζέψετε γρήγορα τα χαλιά σας

Πώς να καθαρίσετε και να μαζέψετε γρήγορα τα χαλιά σαςΣε λίγο θα σημάνει το τέλος εποχής για την άνοιξη και θα επηρεάσει το ντύσιμο όλων των σπιτιών. Όλες οι νοικοκυρές όπως και εσείς σηκώνετε τα χαλιά σας για να τα καθαρίσετε και να τα αποθηκεύεστε μέχρι να έρθουν οι κρύοι μήνες. Όμως, επειδή οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι θα σας προτείνω κάποιους τρόπους από τη… μαμά προκειμένου να καθαρίσετε τα χαλιά σας στο σπίτι σας γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο καθαριστήριο.
Τρόποι καθαρίσματος
  • Αρχικά, ανοίγετε έναν χώρο στο σπίτι σας για το χαλί σας, απομακρύνοντας έπιπλα και αντικείμενα που βρίσκονται ενδιάμεσα. Σκουπίζετε το χαλί πολύ καλά με μια ηλεκτρική σκούπα τόσο από την καλή όσο και από την ανάποδη. Το ιδανικό επίσης είναι να χτυπήσετε το χαλί με το κατάλληλο χτυπητήρι έξω στο μπαλκόνι σας για να φύγει όλη η σκόνη.

Τροφές γεμάτες ερωτισμό

Τροφές γεμάτες ερωτισμόΥπάρχουν πάρα πολλές πηγές που αναφέρουν αφροδισιακές τροφές ή ιδιότητες τροφών που καταναλώνουμε τακτικά. Οι άνθρωποι πάντοτε ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερα για τις αφροδισιακές τροφές, μιας και η αναπαραγωγή ήταν κάτι σημαντικό για αυτούς, επομένως έπρεπε να εξασφαλίσουν τη σεξουαλική ικανότητα και γονιμότητά τους. Σήμερα, ενδιαφερόμαστε να μάθουμε περισσότερα για τις αφροδισιακές τροφές όχι τόσο για λόγους που σχετίζονται με την αναπαραγωγή, αλλά για να προσθέσουμε μια πιο πιπεράτη νότα στο φαγητό μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα