Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τι είναι το φαινόμενο «Φάτα Μοργκάνα»;


Ο μύθος λέει ότι η Φάτα Μοργκάνα ήταν η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αρθούρου. Κατοικούσε σε κρυστάλλινα παλάτια στον βυθό της θάλασσας και ήταν ειδήμων στη δημιουργία οπτικών ψευδαισθήσεων. Με τις μαγικές της δυνάμεις μπορούσε να εμφανίζει ψεύτικες εικόνες κάστρων που αιωρούνταν επάνω από τις ακτές παρασύροντας τους ναυτικούς σε ναυάγια. Προφανώς γι΄ αυτόν τον λόγο τα πιο περίεργα φαινόμενα αντικατοπτρισμού – που συμβαίνουν και σήμερα – φέρουν το όνομά της.

Αντικείμενα που πετούν

Το καλοκαίρι, όταν ο αέρας που φυσά στην επιφάνεια της θάλασσας τύχει να είναι πολύ πιο κρύος από τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, ίσως δεις κάτι πολύ παράξενο. Μπορεί ξαφνικά να παρατηρήσεις μικρά σκάφη ή μεγάλα πλοία, ψηλά τείχη, μεγαλοπρεπή μέγαρα, οροσειρές, παράξενες πόλεις και τοπία να ίπτανται επάνω από τον ορίζοντα, εκεί όπου η θάλασσα συναντά τον ουρανό. Το φαινόμενο αυτό είναι ένα παράξενο παιχνίδισμα της ατμόσφαιρας και πιστεύεται ότι προκαλείται από τη διάθλαση των ακτίνων του φωτός. Χάρη σε αυτό αντικείμενα, τα οποία στην πραγματικότητα βρίσκονται έως και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, εμφανίζονται παραμορφωμένα (υπερυψωμένα, μεγεθυμένα ή ανεστραμμένα) επάνω από τον ορίζοντα. Η εικόνα τους μεταβάλλεται κάθε λεπτό και τελικά εξαφανίζονται απρόσμενα, όπως παρουσιάστηκαν. Πρόκειται για την οφθαλμαπάτη που ονομάζεται Φάτα Μοργκάνα, γιατί μιμείται τα κόλπα της ξακουστής μάγισσας. Θα μπορούσε ακόμα να εκληφθεί και ως προμήνυμα καταστροφής, αφού συνήθως συμβαίνει πριν από μια θαλασσινή καταιγίδα.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ.


263263_214240675291912_129567090425938_562494_670488_n
1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ στο νου σου ένα χώρο για να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ. Το στρες μπορεί να καταπνίξει την εσωτερική φωνή σου.

2. ΦΑΝΤΑΣΟΥ τον εαυτό σου σ’ ένα ήρεμο ειδυλλιακό μέρος.ΔΕΣ τοΜΥΡΙΣΕ το,ΑΝΑΠΝΕΥΣΕ το,ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ το.
3. Κάνε αυτό το ειδυλλιακό μέρος τον ΜΥΣΤΙΚΟ σου ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν πότε έχεις πετάξει εκεί.
4. Εξερεύνησε το ειδυλλιακό μέρος και άφησε την ομορφιά του να σε ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ, για να μπορείς να γυρίζεις, σ’ αυτό σε μια στιγμή.

Επιθυμία εναντίον Ανάγκης!!!


Υπάρχει διαφορά μεταξύ επιθυμίας, και ανάγκης ή απελπισίας.
Η Ανάγκη και η Απελπισία είναι συνώνυμα με συναισθήματα dandelion3στέρησης και της απουσίας αυτού που θέλεις, γι αυτό και απωθούν τον επιθυμητό σου στόχο και διαιωνίζουν την μη κατάκτησή του.
Η Επιθυμία ωστόσο, είναι ένα θετικό ενεργειακό συναίσθημα.Τροφοδοτεί με καύσιμα την φαντασία σου, την προσδοκία σου και όλα τα θετικά συναισθήματα που σχετίζονται με τον στόχο σου τόσο ολοκληρωτικά ώστε να τον έλξεις με επιτυχία. Να είσαι παθιασμένος με το αποτέλεσμα αλλά παρόλα αυτά να παραμένεις αποστασιοποιημένος ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν είσαι εξαρτημένος ή ότι δεν το έχεις ανάγκη.
imagesΈνας τρόπος για να σκορπίστε και να απελευθερώστε τα συναισθήματα της ανάγκης, της απελπισίας και της πίεσης είναι να Εμπιστεύεστε

Mήπως είστε εξαρτημένοι από τα ζώδια;

 Ξεκινάει η μέρα σας διαβάζοντας το ωροσκόπιό σας;  


Μήπως το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν πέσει στα χέρια σας ένα περιοδικό είναι να ανοίξετε τη σελίδα με τα ζώδια;  Μήπως πριν κοιμηθείτε διαβάζετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα για την επόμενη ημέρα;  Μήπως δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις αν δε συμβουλευτείτε πρώτα την αστρολόγο σας;  Αν ναι, ίσως είστε εξαρτημένοι από τα ζώδια! 

Η εξάρτηση από τα ζώδια έχει το εξής χαρακτηριστικό: τα άτομα αυτά παίρνουν στα σοβαρά ό,τι λένε τα ζώδια και δε μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους αν δεν έχουν συμβουλευτεί τα άστρα.  Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από την ανθρώπινη περιέργεια που μας κάνει να διαβάζουμε το ωροσκόπιό μας, από περιέργεια ή ενδιαφέρον, χωρίς όμως να εξαρτώνται οι αποφάσεις και οι πράξεις μας από αυτό. 

Γιατί οι άνθρωποι φτάνουν σε σημείο εξάρτησης από τα ζώδια;

Με την Φωνή της Σιωπής


Η Μοναχικότητα δεν έχει εγώ,
Τα αγκαλιάζει όλα,
Αλλά δεν κατανοεί πλέον τα εγώ.
Η μοναξιά έχει εγώ,
Είναι απομονωμένη από όλα,
Για αυτό δεν μπορεί να κατανοήσει τα άλλα εγώ.
*
Αν θέλεις να μάθεις
Πόσο σχετικές είναι οι ανθρώπινες αντιλήψεις
Σπούδασε προοπτική,
Ή κοίταξε από διαφορετικά σημεία.
Μονάχα τότε θα κατανοήσεις
Ότι η Σιωπή είναι η μόνη όραση.
*
Αιώνιο είναι το Τραγούδι της Σιωπής,
Που μιλάει για την Ζωή.
Σκόρπιος αέρας
Είναι οι σκέψεις των ανθρώπων,
Που χάνονται στο σκοτάδι.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;

σάρωση0001Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ πλησιάζει η ημερομηνία της πολύ κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης στην Τουρκία στις 7 Ιουνίου, από «κάποιους» κύκλους επανέρχεται στην επικαιρότητα το τεράστιο θέμα του «Kimlil Meselesi», δηλαδή το Πρόβλημα της Ταυτότητας των σημερινών κατοίκων της χώρας αυτής.
Έτσι, σε μια μεγάλη ιστοσελίδα έγινε κάποια άτυπη ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση για το ποια ταυτότητα θεωρούν ότι έχουν οι μετέχοντες στην δημοσκόπηση αυτή. Τα αποτελέσματα ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακά, θα έλεγε κανείς καταλυτικά, που δείχνουν για άλλη μια φορά την μεγάλη συνειδησιακή «θολούρα» της σύγχρονης ισλαμικής Τουρκίας.
Σύμφωνα λοιπόν με την σφυγμομέτρηση αυτή, μόνο το 46,98% δηλώνει πως θεωρεί τον εαυτό του Τούρκο.
Τα άλλα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Η γλώσσα του σώματος με φλερτ διάθεση

Κάθεστε αμέριμνος/η και απολαμβάνετε τον καφέ σας. Ξαφνικά κάποιος/α από την απέναντι παρέα σας κοιτά έντονα αλλά δεν κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση που υπήρχε σε διαφήμιση γνωστού ποτού, να χαϊδέψει δηλαδή τα χείλη του/της, δείχνοντάς σας τις προθέσεις του/της.
i-glossa-tou-somatos-meflert-diathesiΑυτό θα ήταν μία πολύ καλή κίνηση, που θα προμήνυε ξεκάθαρα ενδεχομένως την αρχή μιας ερωτικής σχέσης. Πόσο σίγουροι όμως είστε, ότι ξέρετε να …διαβάζετε τα σημάδια του φλερτ; Μήπως τελικά ο έρωτας πέρασε δίπλα σας και δεν τον καταλάβατε; Ώρα για δράση.
Ποιες είναι οι χαρακτηριστικές κινήσεις των ανδρών και ποιες των γυναικών, όταν θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους; Το φλερτ χρειάζεται τελικά τη δική του αποκωδικοποίηση.
Αυτά που πρέπει να ξέρουν οι άντρες
1. Τι σημαίνει όταν οι γυναίκες τινάζουν τα μαλλιά τους; Όταν μια γυναίκα τινάζει (ή παίζει) τα μαλλιά της, ενώ μιλάτε, αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα ότι ενδιαφέρεται. Αν όμως εσείς της μιλάτε και αυτή συνεχίζει να το κάνει κοιτάζοντας μία άλλη παρέα, ίσως έχετε καλύτερη τύχη την επόμενη φορά. Οι ειδικοί θεωρούν ότι το τίναγμα των μαλλιών είναι σήμα κατατεθέν για το φλερτ στις γυναίκες, ακόμα και για εκείνες που έχουν κοντά μαλλιά, προκειμένου να δείξουν τις προθέσεις τους στον wannabe συντροφό τους.

Οι μυστικές συμφωνίες εμπορίου ή πως να ελέγχεις τον πλανήτη

 Γυναίκα στην Ουγκάντα - Φωτογραφία: Φ.Μεγαλούδη
Της Φραγκίσκας Μεγαλούδη

Στις 22 Απριλίου, η οικονομική επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ πέρασε νομοθεσία η οποία όχι μόνο εντατικοποιεί τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου γνωστή ως Trans Pasific Partnership  (ΤΡΡ) ή Δια-Ειρηνική Εμπορική Συμφωνίααλλά αφαιρεί από τη Γερουσία κάθε δικαίωμα να ασκηθεί βέτο σε κάποιο από τα άρθρα αυτά. Με άλλα λόγια την αποκλειστική ευθύνη για τη συμφωνία θα έχει ένα πάνελ από νομικούς αντιπροσώπους των άμεσα εμπλεκόμενων πολυεθνικών.

Τι  είναι η Δια-Ειρηνική Συμφωνία, για την οποία οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει ελάχιστα; Πρόκειται για μια μυστική διαπραγμάτευση των ΗΠΑ με το Μεξικό, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, το Μπρουνέι, τη Χιλή, τη Μαλαισία, το Νέα Ζηλανδία, το Περού, και το Βιετνάμ, που θα επηρεάζει το 40% της παγκόσμιας αγοράς. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν το 2009 και γίνονται σε απόλυτη μυστικότητα ενώ ελάχιστα έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς στον τύπο από ακτιβιστές. Η ΤΡΡ που ξεκίνησε ως αντίβαρο στην ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή της Κίνας στην παγκόσμια αγορά, έχει ως σκοπό να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες εταιρειών που έχουν έδρα τις ΗΠΑ στις αγορές της ΝΑ Ασίας.. Κανείς δεν ξέρει τι περιλαμβάνουν αυτές οι συμφωνίες καθώς οι κυβερνήσεις των χωρών που τις έχουν υπογράψει δεν επιτρέπεται να εξηγήσουν στο λαό ή ακόμα και στα ίδια τα μέλη των κυβερνήσεων τους τι ψηφίζουν και τι συνέπειες θα έχει αυτό για το μέλλον.

Ο κύκλος στενεύει





«Τσάκωσα τον εαυτό μου – ποιος τον τσάκωσε; μα η Συνειδητότητα – να αντιδρά βίαια στη σκέψη της μοναξιάς, έστω με τη μορφή μιας μελλοντικής πιθανότητας. Θέλω να εμβαθύνω σ’ αυτό, να το νιώσω τώρα και όχι στο μέλλον. Μπορώ να νιώσω τώρα πως θα είναι όταν θα έχουν κοπεί όλοι οι δεσμοί μου με πρόσωπα, πράγματα και επιδιώξεις που τώρα δεν μ’ αφήνουν να μείνω εντελώς άδεια και μόνη;

Πρώτα απ’ όλα, μπορώ να ανεχθώ την ιδέα ότι θα ‘ρθει μια ημέρα που κανένας άνδρας δε θα υπάρχει πια στον αισθηματικό μου ορίζοντα; Έχω ήδη καταπιαστεί μ ‘αυτό το θέμα και διαπίστωσα πως υποχωρούσα πέρα από τον έρωτα, σε μιαν επικοινωνία σε βαθύτερο επίπεδο. Πράγμα που σημαίνει πως ο πόθος μου για ανθρώπινη επαφή πήρε τώρα την τελική και πιο ισχυρή του μορφή.

 Τι θα έκανα αν δεν υπήρχε κανείς για να επικοινωνήσω μαζί του; Και μόνο η σκέψη με αρρωσταίνει. Τόσο βαθιά, τόσο οργανική είναι η ανάγκη της σχέσης. Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει απόλυτα την ανάγκη που νιώθω για ανθρώπινη επαφή. Και καμιά επιφανειακή επαφή δεν μου κάνει. 

Ο βαθύτερος λόγος πίσω από την ανάγκη για σεξουαλική ένωση






«Ένα από τα συχνά ερωτήματα μου ήταν ο βαθύτερος λόγος πίσω από την ανάγκη για σεξουαλική ένωση με το άλλο φύλο. Η επιφανειακή, βιολογική, εξήγηση δεν ήταν δυνατό να με ικανοποιήσει γιατί ένοιωθα ότι πίσω από αυτήν κρύβονταν άλλες, βαθύτερες ανάγκες. Και ήθελα να εξετάσω το ζήτημα στη ρίζα του. Έπειτα από συνεχή εμβάθυνση και συνειδητότητα είχα ανακαλύψει ότι η αιτία που σπρώχνει τον άνθρωπο σε σεξουαλική επαφή με το άλλο φύλο δεν ήταν το σώμα, οι ορμόνες. Παρατήρησα ότι οι ορμόνες υπερλειτουργούσαν μόνο όταν ερεθίζονταν από λεπτότερους και βαθύτερους παράγοντες. Ο κύριος από αυτούς, ήταν η ανάγκη του ανθρώπου να καταλύσει τη μόνωση, τη χωριστικότητά του.

Όσοι δεν έχουν αναπτυγμένη Συνειδητότητα δεν παίρνουν είδηση την αίσθηση της μοναξιάς, του κενού, της ματαιότητας της ζωής και το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι ότι τα γεννητικά τους όργανα είναι φορτισμένα με ενέργεια που απαιτεί εκτόνωση. Αλλά αυτό είναι το τελικό στάδιο σε μια αλυσίδα πολύ λεπτών διεργασιών που αρχίζουν από τον ψυχικό και νοητικό χώρο. Η μόνωση, η έλλειψη επικοινωνίας, επαφής ή αγάπης μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην τρέλα. Δεν είναι φτιαγμένος για τη μόνωση. Όλο του το είναι, όλος ο εσωτερικός μηχανισμός του τον ωθεί προς την ένωση με τους άλλους. Και αυτή η ώθηση πιέζει το σώμα, που εκκρίνει ορμόνες σε αφθονία και αυτές ζητούν σωματική ένωση με το άλλο φύλο.

Η αίσθηση του χαμένου χρόνου


Ο χρόνος υφίσταται αφ’ ής στιγμής, ''κάτι'' που έχει μάζα- όγκο, μεταβάλλεται. Εάν αυτό το ‘’κάτι’’ παραμένει αμετάβλητο  το διηνεκές δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει: Ή ότι δεν επιδρά με απολύτως τίποτα και άρα …δεν υφίσταται ή υπάρχει σε κενό χρόνου. (Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και σε σε κενό αέρος στα σώματα επιδρά το φως).

Εάν για παράδειγμα τοποθετήσουμε δύο αντικείμενα μακριά το ένα από το άλλο  -σφαίρες επί τη υποθέσει-, σε απόλυτο κενό –σε ένα κώδωνα δίχως αέρα και σε απόλυτο σκότος- και εμείς παρατηρούμε από έξω το γεγονός, τότε θα αντιληφθούμε κάτι το κύριο. Την σχετικότητα του χρόνου…

Ο χρόνος για εμάς θα προσμετράτο με τις μεταβολές των σωμάτων μας (και άρα θα υπήρχε -σχετικότατος και αυτός ακόμα και σε σχέση με εμάς και τη φύση-σύμπαν γύρω μας-) ενώ για τα αντικείμενα στον κώδωνα μέσα, θα παρέμενε σταθερός-αμετάβλητος. (όπως σε μια μαύρη τρύπα)

Χρόνος συμβαίνει εν τω γίγνεσθαι, -ο Πλάτωνας το είπε- και δικαίως!

Η κίνηση κατά τον μαθητή του, Αριστοτέλη, είναι η φυσική πορεία πάντων των πραγμάτων (μετάβαση). Ο σπόρος που πέφτει στο χώμα φυτρώνει, συν τω χρόνω και κάνει μεταβαλλόμενος- φυτό, το φυτό ωριμάζει κάνοντας καρπό ο οποίος πέφτει στη γη, αποσυντίθεται αφήνοντας ένα νέο σπόρο πίσω του.

Εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α στο Καστελλόριζο πίσω από τον Παπανδρέου το 2010!!!!


ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Α.Τ.Ι.Α ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ....

Προς κάποιους αχαρακτηριστους φωτορεπόρτερ επωνύμων ιστοσελίδων κ καναλιών που διαβάλουν την πραγματικότητα προς την αθέατη πλευρά, της ΚΑΝΝΑΒΗΣ που δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης της ουσίας για να την δεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ήθελα να 'ξερα φίλοι μου γιατί παραξενευεστε όταν η κατάσταση σε αυτή την χώρα παραμένει στάσιμη σε σημείο να βαλτωνει κ να βρωμαει. Τα πράγματα θεμελιωδώς δεν πάνε καλά κ ξέρετε ποιοι είναι οι ιθύνοντες....

Ας γίνω πιο συγκεκριμένη κ όχι γενική. Τα 'χω πάρει κι έχω φορτώσει άγρια -στην καθομιλουμένη νεοελληνική μας διάλεκτο-.


Προσπαθώντας να κρατήσω επίπεδο πιάστηκε το χέρι μου.Όμως εδώ είναι ο τοίχος μου κ τον μουντζουρωνω, τον χρωματιζω, τον βάζω κάτω κ τον παταω εγώ κ μόνο.


Προς κάποιους αχαρακτηριστους φωτορεπόρτερ επωνύμων ιστοσελίδων κ καναλιών που διαβάλουν την πραγματικότητα προς την αθέατη πλευρά, της ΚΑΝΝΑΒΗΣ που δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης της ουσίας για να την δεις.


Πως θέλετε ρε παιδιά να περάσουν τα αιτήματα στο σάπιο σύστημα κ να πιάσουν τόπο ορε;;;;;;Τι φωτογραφίες αισχρες είναι αυτές που παίζουν στο διαδυκτιο;;;;;; Ήθελα να ξερα κανείς μας δε ντρέπεται για αυτά τα χάλια;;;; Με φωτογραφίες ΑΠΑΧΑΥΝΟΜΕΝΩΝ, ΝΙΡΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΚΤΣΑΣΙΑΣΜΕΝΩΝ τοξικομανών να κυλιούνται γυμνοί στους δρόμους, να έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα..... Αυτή την εικόνα ορε περιμένετε να δει ο Α.Τσίπρας κ να υπογράψει τα αιτήματα σας;;;;;;; Σας ρωταω αυτή είναι η χρήση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ;;;; Αυτός είναι ο όρος της ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ και η εικόνα του χασικλη;;;;; Που είναι αυτές οι 10.000 ανθρώπων που βουλιαξαν το σύνταγμα εχθες;;;; Γιατί κύριοι δημοσιογράφοι κ φωτορεπόρτερ δεν δειξατε την πρέπουσα προσοχή κ σεβασμό στις εκατοντάδες ασθενών;;; Γιατί φωτογραφισατε ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ Κ ΗΡΩΙΝΟΠΟΤΕΣ;;;;Γιατί στιγματιζετε κ χαλατε με τις άθλιες φωτογραφίες σας μια πραγματικότητα ενός φυτού θεραπευτικού;;;Γιατί ντροπιαζετε την Ελλάδα;;;


Ακόμη κι εγώ η διαβασμενη επί του θέματος ανατριχιασα κ τρομαξα στο θέαμα των εικόνων σας....


Σας καταγγελω λοιπόν δημοσίως για την αγένεια κ την απρεπεια που βγαλατε...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο* Νέα Σελήνη στον Έρωτα*




13. 5. 2015





Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο 


στις 18 Μαΐου*



Στην 26η, 55 Μοίρα*




Μια Νέα Σελήνη στην Αφροδίτη*

Γιατί ο Ταύρος είναι η Χώρα της Αφροδίτης*

Και η Αφροδίτη Είναι Τα Πάντα*

'' ...πάντα γὰρ ἐκ σέθεν ἐστίν... ''

λέει ο Ορφικός Ύμνος για Αυτήν*




Μια Νέα Αρχή στην Αφροδίτη*

Μέσα σου*

Μια Νέα Αρχή στα Πάντα*

Μια Νέα Αρχή στην Απόλαυση*

Ο Ταύρος και η Αφροδίτη Είναι Απόλαυση*

Απόλαυσε τον Εαυτό σου

έτσι όπως δεν τον έχεις απολαύσει ποτέ*

Αγάπησε τον Εαυτό σου

έτσι όπως δεν τον έχεις Αγαπήσει ποτέ*

Χάιδεψε τον*

Ο Ταύρος είναι η Χώρα των Χαδιών*

Ο Ταύρος είναι η Χώρα του Αγγίγματος*

Δεν κουράστηκες να «σκάβεις τον λάκκο σου» ?



Πότε θα μπορέσουμε άραγε να καταλάβουμε ότι όλα όσα μας συμβαίνουν στη ζωή μας, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχει η 
κατάκριση, η αξιολόγηση ? Κάθε μας σκέψη ως προς κάθε άλλον άνθρωπο ή άλλη κατάσταση είναι πάντα εναντίον μας. Δεν υπάρχουν αθώες σκέψεις. Σκέψεις που δεν έχουν ειπωθεί, αλλά έχουν εκδηλωθεί μέσα στο μυαλό μας, είναι ήδη σε κατάσταση υλοποίησης. 

Τι θα πει υλοποίηση? Μα να έρθουν μπροστά μας να τις βιώσουμε, αργά ή γρήγορα, όλα αυτά μας επιστρέφονται. Ανάλογα δε, με την ένταση της σκέψης, δηλαδή συναίσθημα μαζεύεται και η ανάλογη επιστροφή. «Φόρους» συλλέγουμε με αυτόν τον τρόπο, τους οποίους τους πληρώνουμε με πολλούς τόκους κάποιες φορές. Έτσι η ζωή μας μετατρέπεται σε ένα αφόρητο ταξίδι πτώσης και πτώσης. 

Σκάβουμε λοιπόν τον λάκκο μας με τα ίδια μας τα χέρια. Εμείς βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.

Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε … λέει… και τι εννοεί ?

Θέλω τη γυναίκα θεόχαζη!

Είμαι απ’ τους άντρες που γουστάρουν τις χαζές γυναίκες! Να τους λέω "Σολωμός" κι εκείνες να σκέφτονται μόνο το ψάρι κι όχι τον ποιητή.
Κολλημένος στα στερεότυπα, θεωρώ κάθε εμφανίσιμη κοπέλα  απαραιτήτως χαμηλής διανοητικής κατάστασης. Έτοιμη ν’ ακούσει αδιαμαρτύρητα κάθε παπαριά μου και να εκφράσει το θαυμασμό της για την ευφυΐα μου...
Θέλω τη γκόμενα να ικανοποιεί τον εγωισμό μου. Να με κανακεύει  υποδυόμενη το ρόλο της "χαζής γατούλας" που τρίβεται στα πόδια του αφέντη της κάθε φορά που εκείνος έχει όρεξη για παιχνίδια...
Τη γουστάρω έτοιμη να πέσει στα πόδια μου κι όχι στην αγκαλιά μου. Γιατί η γυναίκα στο μυαλό μου ταυτίζεται με την μπάλα! Είναι μόνο για κλοτσιές...
Δεν θέλω ν’ ακούω για γυναίκες ανεξάρτητες, με προσωπικότητα, που σέβονται τον εαυτό τους κι έχουν αυτοπεποίθηση. Όσο στερούνται αυτοεκτίμησης τόσο ανεβαίνουν στη δική μου εκτίμηση...
Τις θέλω να ονειρεύονται διακοπές στις Μπαχάμες, εγώ να τις πηγαίνω στο Μπραχάμι κι εκείνες να ενθουσιάζονται.
Να καρφώνονται στ’ αριστερό μου καβάλο χωρίς ίχνος ντροπής κι ενδοιασμούς.

Θεός να σε φυλάει από ξοφλημένη γυναίκα!


Κάποτε ανήκα κι εγώ στους άντρες που γούσταραν να πηγαίνουν με παρθένες.
Μια παρθένα είναι πολύ βολική κατάσταση. Δεν ξέρει και πολλά από σεξ, δεν έχει μέτρο σύγκρισης, οπότε στα μάτια της (και στα μπούτια της) είσαι μακράν ο καλύτερος.
Φτιαχνόμουν με τη σκέψη πως θα έμενα χαραγμένος στη μνήμη της ως ο "πρώτος της", ως εκείνος που τη μύησε στον κόσμο του έρωτα και του σεξ.
Όμως, μάγκες μου, αυτό κρύβει και μια μεγάλη παγίδα: Δεν αρκεί να το κάνεις μια κι έξω. Πρέπει να συνεχίσεις να τη μαθαίνεις και τη μυείς διαρκώς. Αλλά αυτό είναι ζόρι, απαιτητική υπόθεση και θέλει κότσια.
Οπότε, βολεύτηκα με τη Νίκη. 
Που απ' το Γυμνάσιο ήταν ξεσχολισμένη... καταλαβαίνετε τώρα... από μπρος Σαρακοστή κι από πίσω Πάσχα! Μετά, στο Λύκειο, πήρε τη μισή Αθήνα, αλλά, οκ, σιγά τη μεγαλούπολη...

Οι πυκνότητες του Πνευματικού σώματος


Στο κείμενο με τις πυκνότητες του σύμπαντος και της γης μιλήσαμε γενικά για την πυκνότητα του σήμερά μας, του χθες και του αύριο.


Τα σώματα των ανθρώπων σήμερα, έχουν παρόμοιες πυκνότητες λόγο του φορτίου που έχουν από τις τόσες τοξικές δομές που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει, μέσα από τις σκεπτομορφές. Οι οποίες σκεπτομορφές τείνουν να γίνουν τελικά μορφές και υλοποιούνται σε διάφορους τομείς και επίπεδα. Δηλαδή ένας θυμός και σκέψεις που συνοδεύουν τον θυμό,  φέρνουν τελικά να βιώνουμε μέσα από πράξη πια ατυχίες, δυσκολίες, απώλειες  είτε υλικές είτε συναισθηματικές. Όλο αυτό δημιουργεί μία πυκνότητα σαν αυτή της πυκνής ομίχλης, όπου δεν υπάρχει ορατότητα. Έτσι είμαστε κι εμείς σήμερα.

Εάν Αυτό Είναι Ο Άνθρωπος

Ξέρετε πώς λέμε «ποτέ» στην αργκό του λάγκερ; «Morger Fruh», αύριο το πρωί.
Πρίμο Λέβι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία για το Ολοκαύτωμα. Νιώθω ότι κάτι με συνδέει μ” αυτό, σαν να κάηκα κι εγώ στα κρεματόρια του Μπίρκεναου.
Ίσως επειδή γνώρισα έναν επιζήσαντα, τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, και άκουσα ιστορίες απ” τα χείλη του.
Είναι διαφορετική η προσωπική μαρτυρία, εκείνη του αυτόπτη. Δεν είναι αντικειμενική, όπως του ιστορικού, που θ” αρχίσει να παραθέτει αριθμούς, ημερομηνίες και γεγονότα που συνέβησαν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, συμφωνίες με πολυεθνικές που επωφελήθηκαν απ” τους σκλάβους Häftling και ύποπτες ολιγωρίες, όπως ότι οι Σύμμαχοι ποτέ δεν βομβάρδισαν τις γραμμές του τρένου προς το Άουσβιτς, ενώ κατέστρεψαν παρακείμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Αντικειμενικότητα και μαρτυρία. Ποιος βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια;
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα για κάθε γεγονός και στιγμή, αν τα ζήσεις σ” ένα μυθιστόρημα, σε ταινία ή τα ακούσεις με μουσική, παρά διαβάζοντας ιστορικά και στατιστικά στοιχεία.
Η μνήμη συνδέεται με το συναίσθημα.

Κατακτώντας τη γυναίκα που θέλεις


Τη θέλεις από την πρώτη στιγμή που την είδες. Μαθαίνεις όμως ότι σε θέλει κι αυτή. Ωραία. Το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο, δεν είναι όμως ακόμα κερδισμένο. Για να συνεχίσει να σε θέλει πρέπει με τον τρόπο σου να την κάνεις να σου παραδοθεί. Με λίγη προσοχή, λίγη τακτική και αρκετή αυτοπεποίθηση, ο έρωτας δεν θ? αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Δείξε της πως δεν είναι η μόνη
Στο κυνήγι του έρωτα οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικές. Αν υποψιαστούν ότι υπάρχει και άλλη υποψήφια για την καρδιά σου τότε εσύ κερδίζεις πόντους και οι αντίζηλες κάνουν τα πάντα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Εσύ έτσι κι αλλιώς ξέρεις ποια θέλεις. Παίξε έξυπνα, κάνε την να πιστεύει πώς τελικά σε κέρδισε από τις άλλες και μπες στη σχέση έχοντας το πάνω χέρι.

Όχι άλλες συμβουλές..

Έχουν ζητήσει σε όλους μας και έχουμε όλοι μπει στον πειρασμό ή πέσει στην παγίδα να δώσουμε τις σωστότερες. Ο λόγος για τις συμβουλές, που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης φύσης. Μήπως όμως κάποιες φορές το ποτήρι ξεχειλίζει;

«Να μιλάς ευγενικά στους μεγαλύτερους», «Φόρα μπουφάν, θα κρυώσεις», «Να μπεις σε μια καλή σχολή στο πανεπιστήμιο», «Να διαλέξεις μια δουλειά που θα σου εξασφαλίσει μια καλή ζωή», «Να παντρευτείς», «Να κάνεις παιδιά», «Να μην κάθεσαι σταυροπόδι, είσαι έγκυος», «Να μην παίρνεις πολύ αγκαλιά το μωρό», «Να χωρίσεις», «Να αδυνατίσεις». Να, να, να… Και ο κατάλογος συνεχίζεται μακρύς. Όλοι έχουμε δεχτεί συμβουλές, συχνά εκνευριστικές, πιεστικές ή και προσβλητικές ακόμη, κάποιες φορές όμως πολύτιμες. Από την άλλη πλευρά, όλοι έχουμε ζητήσει, κληθεί ή σκεφτεί να προσφέρουμε τις συμβουλές μας. Και επίσης, έχουμε προβληματιστεί με το τι και πότε να συμβουλεύσουμε ή με το αν πρέπει να ακούσουμε τα όσα μας συμβούλευσαν. Άραγε, ποια είναι η χρυσή τομή; Πότε, πώς και ποιους πρέπει να συμβουλεύουμε και πότε και από ποιους θα πρέπει να ζητάμε τη γνώμη τους;

Το μέγεθος μετράει και στο γυναικείο οργασμό

Αν το μέγεθος μετρά στο ανδρικό μόριο, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στο γυναικείο γενετήσιο όργανο. Το NEWS 247 μιλά με τη σεξολόγο Κυράνα για την ανατομία του γυναικείου οργασμού

Πολλές φορές θα ακούσετε να μιλούν για το μέγεθος στον άνδρα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σεξ, όσο κι αν αυτό είναι ιδιαίτερα σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η υπόθεση όμως γυναικείος οργασμός σπάνια έχει αποδοθεί στο μέγεθος της κλειτορίδας.

Η σεξολόγος Εύη Κυράνα μιλά στο NEWS 247 για τον τρόπο που επηρεάζει την σεξουαλική επαφή το μέγεθος της κλειτορίδας, αλλά και για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο λεγόμενο κλειτοριδικό και τον κολπικό οργασμό.

Οργασμός και μέγεθος της κλειτορίδας

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε συνηθίσει να μιλάμε για τον ρόλο του μεγέθους της κλειτορίδας, αλλά για τον ρόλο του μεγέθους του πέους. Σύμφωνα όμως με μελέτη που βασίστηκε στην αξιολόγηση 30 γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη, οι γυναίκες με προβλήματα οργασμού είχαν μικρότερο μέγεθος κλειτορίδας. Επιπλέον, φαίνεται πως σε αυτές τις γυναίκες υπήρχε μεγαλύτερη απόσταση της κλειτορίδας από το άνοιγμα του κόλπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα