Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Διαζύγιο: 6 μύθοι καταρρίπτονται


Η συμβίωση οδηγεί στον γάμο αλλά καταλήγει στο διαζύγιο. Η απιστία είναι η κύρια αιτία διαζυγίου ενώ τα μισά παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν ακόμα κι αν έχουν παιδιά. Τι είναι μύθος και τι είναι αλήθεια αναφορικά με το διαζύγιο; Η θεραπεύτρια Susan Pease Gadoua και η δημοσιογράφος Vicki Larson, συγγραφείς του βιβλίου «The New I Do» καταρρίπτουν 6  μύθους για το διαζύγιο βασιζόμενες στην εμπειρία τους με τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών.
Couple fighting in front of child; Shutterstock ID 95861986; PO: aol; Job: production; Client: drone1.Ένας στους δύο γάμους καταλήγει στο διαζύγιο: Μπορεί τα ποσοστά διαζυγίων να αυξήθηκαν τη δεκαετία του ’70 και του ’80, όμως τα τελευταία 20 χρόνια έχουν μειωθεί. Σύμφωνα με άρθρο των New York Times το 70% των παντρεμένων ζευγαριών κατάφεραν να γιορτάσουν την 15η επέτειο του γάμου τους, δεδομένου ότι πλέον οι άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Κακά σκυλιά, τρόμο γεμάτα, γαβγίζουν...



Πάνω στους καθεδρικούς γοτθικούς ναούς είναι σκαλισμένες δεκάδες τερατώδεις μορφές - διαβολικές, σαν το κακό να φρουρεί το καλό. Στις πλατείες των αρχαίων πόλεων, στις αγορές και τα φόρα, έστεκαν πάνω στα βάθρα τους οι θεοί-θεσμοί κι επόπτευαν τα φερσίματα των ανθρώπων, στη συνέχεια πέτρινοι αυτοκράτορες αφ’ υψηλού, οβελίσκοι και αψίδες του θριάμβου ιστορούσαν το συναξάρι της εξουσίας και υπέβαλλαν στους λαϊκούς το δέος απέναντί της. Στα νεότερα χρόνια, πρώτος ο Χίτλερ με τη χρήση του ραδιοφώνου άνοιξε τον δρόμο για την υποταγή των ΜΜΕ, των εφημερίδων και της τηλεόρασης, στην προπαγάνδα που καθηλώνει τις εργαζόμενες τάξεις στην εξουσία της αστικής τάξης. Με την εξαίρεση λίγων ΜΜΕ που πάνω τους και κατά μέρος ανακλάται η ταξική πάλη, η «τέταρτη» λεγόμενη εξουσία, αντί να ελέγχει τις άλλες τρεις, συμπλέκεται μαζί τους, όπως άλλωστε συμπλέκονται αντί να διακρίνονται μεταξύ τους και οι ίδιες. Κατ’ αντίθεσιν προς τις φιλοσοφικές αποκαλύψεις (τον υλιστικό ορθολογισμό αλλά και τις μεταφυσικές υποθέσεις), κατ’ αντίθεσιν επίσης προς τις ηθικές υπαγορεύσεις των θρησκειών και το αίσθημα δικαιοσύνης των ανθρώπων, όσον «προοδεύει» η ανθρωπότητα τόσον και πιο ολοκληρωτικές γίνονται οι δομές της εξουσίας που τη διέπουν.
Οι αστικές επαναστάσεις άφησαν πίσω τους αστικά καθεστώτα που έφθασαν σήμερα, δύο και τρεις αιώνες μετά, να μη χρειάζονται πλέον τις αστικές δημοκρατίες. Η μία και μόνη εργατική επανάσταση εξέπνευσε μέσα στην εντροπία που της προκάλεσε η αποβλάκωσή της απ’ τον κομφορμισμό της. Κι έτσι σήμερα περισσότερο παρά ποτέ το αρχαιότατο πρόταγμα, αίτημα και ιδανικό, της «απελευθέρωσης του ανθρώπου απ’ τον άνθρωπο» είναι πιο αναγκαίο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Mind Control και μυστικές υπηρεσίες

«Ιf everything is recorded. Everything can be edited” 
William Burrowghs

Γράφει ο Φοίβος Καλφόπουλος

Μια κρυφή επιθυμία της πλειοψηφίας των ανθρώπων σε αυτό το πλανήτη είναι τα πάντα γύρω τους να κατευθύνονται σύμφωνα με τη σκέψη τους. Ποιος δεν θα επιθυμούσε αυτό το ιδιαίτερο χάρισμα, να μπορεί να προγραμματίζει τους ανθρώπους γύρω του και επομένως τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του. Κάτι τέτοιο σαφώς και είναι ανέφικτό όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο έλεγχος της ανθρώπινης βούλησης είναι ένα απροσπέλαστο εμπόδιο.

Ο όρος mind control πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 50 όπου το ψυχροπολεμικό κλίμα βρισκόταν στο απόγειο του. Τη δεκαετία του 70 διαδόθηκε ευρύτερα με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του κρυφού μέχρι τότε προγράμματος της CIA "MK - ULTRA", για να φτάσουμε βεβαίως στην εποχή μας όπου συνιστά το κλειδί-πασπαρτού στην εργαλειοθήκη του καλού συνωμοσιολόγου. Απόδειξη τα δεκάδες βιντεάκια που ξεφυτρώνουν κάθε μέρα στο youtube σαν μανιτάρια με κεντρικό θέμα τη χειραγώγηση των χολιγουντιανών σταρ από χειριστές μυστικών υπηρεσιών ή των αγαπημένων μας πολυάσχολων και πανταχού παρών Illuminati. Βέβαια αυτή η λαίλαπα υπερπληφορόρησης δυσχεραίνει την αναγνώριση του πραγματικού απο του φανταστικού, της τεκμηριωμένης είδησης από τη μυθοπλασία κάνοντας τη προσπάθεια του επίδοξου ερευνητή πολύ πιο απαιτητική

Ως mind control ορίζεται κάθε διαδικασία η οποία αποσκοπεί στη μείωση της αυτονομίας του υποκειμένου, στην ανικανότητα να σκεφτεί ανεξάρτητα και στη διάλυση των προηγούμενων πεποιθήσεων και συμπεριφορών με σκοπό τη δημιουργία νέων. Αρκετοί φιλόσοφοι έχουν στοχαστεί στη θεώρηση ότι η κάθε κοινωνία αποτελεί μία τεράστια μηχανή πλύσης εγκεφάλου. Το κάθε νέο μέλος της κοινωνίας όντας ένα άγραφο χαρτί (που φέρει βεβαίως γονιδιακές προδιαθέσεις) προγραμματίζεται να τηρεί και να υπακούει τις κοινωνικές νόρμες, τους ηθικούς κανόνες, την αποδεκτή σεξουαλική συμπεριφορά και το επικρατέστερο θρησκευτικό δόγμα.

Γιατί στον στρατό την τουαλέτα τη λένε «Καλλιόπη»;


Τον Ιούνιο του 1930 ο Ελευθέριος Βενιζέλος εγκαινίασε τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου στην πλατεία Ομονοίας δίνοντας χαρά σε πολλούς Αθηναίους, που πλέον θα είχαν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.
Όπως ήταν φυσικό, το έργο έφερε αλλαγές και στην πλατεία, η οποία μέχρι τότε ήταν γεμάτη λουλούδια, φοίνικες και ξύλινα παγκάκια: Έγινε κυκλική, πλησίαζε στα ευρωπαϊκά πρότυπα και είχε μαρμάρινα κιγκλιδώματα στις εισόδους προς τον υπόγειο σιδηρόδρομο. 
Όταν όμως ολοκληρώθηκε και το έργο εξαερισμού του σταθμού, οι τρύπες των αεραγωγών που βρίσκονταν επάνω στην πλατεία έδειχναν ακαλαίσθητες. 

Η Προέλευση και οι Τεχνικές του ελέγχου του νου, Monarch




ΠΗΓΗ: http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/origins-and-techniques-of-monarch-mind-control/

Η Προέλευση και οι Τεχνικές του ελέγχου του νου, Monarch 
______________________________________________________________


Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια μέθοδος ελέγχου του νου που χρησιμοποιείται από πολλούς οργανισμούς για μυστικούς σκοπούς. Πρόκειται για την συνέχιση του έργου του MK-ULTRA, ένα πρόγραμμα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκε από τη CIA, και δοκιμάζεται σε στρατιωτικούς  και αμάχους. Οι μέθοδοι είναι εκπληκτικά σαδιστικές (ο σκοπός του είναι να τραυματίσει το θύμα) και τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι τρομακτικά: Η δημιουργία του μυαλού ενός ελεγχόμενου δούλου που μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή να εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια που απαιτείται από τον χειριστή. Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνοούν αυτό το ζήτημα, πάνω από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν περάσει από τη φρίκη αυτού του προγράμματος. Αυτό το άρθρο εξετάζει την προέλευση του προγραμματισμού Monarch , μερικές από τις μεθόδους και τον συμβολισμό του.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει ανησυχητικά στοιχεία και θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τους επιζώντες  του Monarch.
 
   Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια τεχνική ελέγχου του νου που περιλαμβάνει στοιχεία για Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση (SRA) και διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας (ΔΠΠ). Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό της ψυχολογίας της νευροεπιστήμης και αποκρυφιστικές τελετές για να δημιουργήσει εντός των δούλων μία alter περσόνα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να προγραμματιστεί από τους διαχειριστές. Οι σκλάβοι Monarch χρησιμοποιούνται από πολλές οργανώσεις που συνδέονται με την παγκόσμια ελίτ σε τομείς όπως ο στρατός , η σεξουαλική δουλεία και  η βιομηχανία του θεάματος. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε την προέλευση του προγραμματισμού Monarch, τις τεχνικές και τον συμβολισμό του.

Το Spiegel λέει "ναι" στις γερμανικές αποζημιώσεις

"Εφόσον τις καταβάλει η Γερμανία, θα στείλει ένα σαφές μήνυμα"

Το Spiegel λέει

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η Ελλάδα στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Πρόκειται για το γερμανικό περιοδικό Spiegel το οποίο με δημοσίευμά του τάσσεται υπέρ της καταβολής των αποζημιώσεων που οφείλει η Γερμανία στη χώρα μας.
Στο κεντρικό άρθρο του περιοδικού, που τιτλοφορείται "Χρήματα για τα θύματα, αλλά όχι για τον Τσίπρα", το Spiegel αναλύει μία διαφορετική προσέγγιση στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, το οποίο έχει κλιμακώσει την κόντρα μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου τις τελευταίες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο γερμανικό Μέσο και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς, που τάσσεται υπέρ της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων.

Πεθαίνουν πιο γρήγορα όσοι είναι μόνοι

Η μοναξιά δείκτης πρόωρου θανάτου εξίσου με την παχυσαρκία

Πεθαίνουν πιο γρήγορα όσοι είναι μόνοι
Η μοναξιά μπορεί να μειώσει τον προσδόκιμο όρο ζωής ενός ατόμου, όπως θα συνέβαινε αν το άτομο αυτό ήταν παχύσαρκο.
Το κατά πόσο ένας άνθρωπος νιώθει μοναξιά, αποτελεί ένα δείκτη πιθανότητας πρόωρου θανάτου, όπως και το σωματικό τους βάρος, υποστηρίζουν ερευνητές.
Μάλιστα, όπως σημειώνει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι επιστήμονες προβλέπουν μια «επιδημία μοναξιάς» στο μέλλον, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ζουν πλέον μόνοι τους, προειδοποιώντας ότι θα έπρεπε κανείς να λαμβάνει υπόψη τις κοινωνικές του σχέσεις πιο σοβαρά.
Οι ερευνητές εξηγούν ότι η μοναξιά και η κοινωνική απομόνωση μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να περιβάλλεται από ανθρώπους, όμως να εξακολουθεί να αισθάνεται μόνος ανάμεσά τους.
Κάποιοι άλλοι άνθρωποι μπορεί να απομονώνονται, επειδή προτιμούν αν είναι μόνοι.

Πρόταση λόγου παράδοσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος
benaki-papoulias
Είθισται, ο απερχόμενος Πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας (;) να συγχαίρει και να απευθύνει προς τον νέο Πρόεδρο ολιγόλεξο και κατά το δυνατόν, αντικειμενικό κείμενο, αφενός με βάση τα πεπραγμένα και αφετέρου, τις όποιες προοπτικές που μπορεί να επακολουθήσουν (κατά την άποψη του απερχόμενου), όπως έπραξε και η κυρία Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη προς τον νυν Πρόεδρο, κ. Κάρολο Παπούλια.
Είναι σημαντικό να θυμηθούμε τα όσα λίγα του ανέγνωσε η τότε απερχόμενη Πρόεδρος, στις 8 Φεβρουαρίου του 2005…
«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»!!! Κοινώς, τα είπε όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα…
Τον παραπάνω λόγο, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε «ζωντανά» στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτό είναι το σχέδιο της Μέρκελ για την Ελλάδα

171059-merkel
Το σχέδιο Μέρκελ για «τρίτο πακέτο» στην Ελλάδα και μείωση του χρέους υπό αυστηρά ανταλλάγματα αποκαλύπτει το Euroinsight, επικαλούμενο υψηλόβαθμους γερμανούς αξιωματούχους.
Το σχέδιο φέρεται να προβλέπει την επιστράτευση «ανορθόδοξων λύσεων» για να αποτραπεί το Grexit, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πολιτική συμφωνία με την Αθήνα για την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
Οι εν λόγω αξιωματούχοι φέρονται να δηλώνουν ότι εάν η Ελλάδα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ, αυτό θα γίνει γιατί δεν βρίσκεται κοινό έδαφος στην Ευρώπη και όχι γιατί θα χαθούν κάποιοι μεταβλητοί στόχοι για αποπληρωμές τόκων και για τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές. «Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση, δεν πρόκειται να υπάρξει Graccident», δήλωσε αξιωματούχος που φέρεται να γνωρίζει τις προθέσεις της καγκελαρίου.

Διαγωνισμός Γερμανόδουλων


 
Εν αρχή ην ο Τζήμερος. 
Έστελνε γράμματα στη μαμά Ανγκέλα, αποκαλώντας την "εξοχώτατη".
Της ζητούσε συγνώμη για ό,τι κακό λέμε γι' αυτήν και τη χώρα της.
Και εκλιπαρούσε για τη βοήθειά της.
Ο Τζήμερος καβλώνει κάθε που κάποιος βρίζει τους Έλληνες.
Μα εξενίσταται κάθε που Έλληνας βρίζει κάποιον άλλον.


Στη συνέχεια ήρθε ο Άδωνις.
Έπαιζε με δυο τρενάκια.
Το ένα, το μικρό, ήταν η μικρή Ελλάδα.
Το άλλο, το μεγάλο, ήταν η μεγάλη Γερμανία.
Και η σύγκρουσή τους απέβαινε καταστροφική για το μικρό και ευτυχής για το μεγάλο. 
Και έδειχνε πως ο μικρός πρέπει να σέβεται το μεγάλο.
Αυτό είναι το σωστό, έλεγε.

Πότε κάνουμε την γενική ούρων και τι δείχνει; Πώς πρέπει να γίνει η συλλογή και τι προετοιμασία χρειάζεται;


της Κικής Τσεκούρα

Το ουροποιητικό σύστημα είναι ανοικτό στο περιβάλλον. Παρά την επαφή του με το εξωτερικό περιβάλλον, και εκτός από τελικό τμήμα της ουρήθρας, σε φυσιολογική κατάσταση , είναι στείρο.
Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος είναι αρκετά συχνές.
Τα ούρα επιμολύνονται εύκολα κατά την έξοδό τους από την ουρήθρα και το περίνεο. Επιπλέον αποτελούν αρκετά καλό θρεπτικό υλικό για την ανάπτυξη πολλών βακτηρίων. Κατά συνέπεια απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη διάκριση επιμόλυνσης – λοίμωξης. Η αποφυγή διαγνωστικού σφάλματος, λόγω επιμόλυνσης, στηρίζεται αφενός στη σωστή αξιολόγηση της μικροβιολογικής εξέτασης των ούρων, και αφετέρου στη σωστή λήψη και αποστολή των ούρων στο εργαστήριο.


Η γενική ούρων είναι μία απλή εργαστηριακή εξέταση ενός δείγματος ούρων που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό  παθήσεων που αφορούν σε πολλά μέρη του σώματος. Πιο συγκεκριμένα για παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος (νεφρά, ουρητήρες, ουροδόχο κύστη, ουρολοιμώξεις), του ήπατος και του σακχαρώδη διαβήτη.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ…ΜΑΛΘΑΚΗ ΥΠΕΡΩΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ..


Το ροχαλητό…δεν χρειαζεται συστασεις..
 είναι ο ήχος που παράγεται από τις ¨ταλαντώσεις¨
της μαλθακης υπερωας…του ουρανισκου μας..
Ο Αριθμός Των Αντρών Που Ροχαλίζουν Είναι Δύο Φορές Μεγαλύτερος
Από Τον Αριθμό Των Γυναικών.
Αυτοί που ροχαλίζουν πιο έντονα συνήθως κοιμούνται βαθιά.
Όμως το ροχαλητό… μειώνεται τη στιγμή που αρχιζουμε…
να ζουμε το..ονειρο..
Αυτό έχει ως συνέπεια να μπαίνει με δυσκολία ο αέρας από τη.. μύτη
στους πνεύμονες και έτσι αναπνέει κυρίως από το στόμα.
( Να γιατι πριν κοιμηθουμε..κανουμε¨ρινικες πλυσεις με το Νετι ποτ..)

Οι σούπερ τροφές (superfoods) των Αρχαίων Ελλήνων

Οι σούπερ τροφές (superfoods) των Αρχαίων Ελλήνων

Μια νέα έρευνα βασισμένη στην μελέτη των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων γιατρών υποστηρίζει ότι η μεσογειακή διατροφή εφευρέθηκε ως μέσο θεραπείας από τους αρχαίους Έλληνες θεραπευτές.

Ο Τζον Γουίλκινς, ειδικευμένος στο αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, και επικεφαλής της έρευνας τονίζει: «Ο Γαληνός και άλλοι γιατροί πίστευαν ότι η γεύση είναι μέτρο της διατροφικής ισχύς και η κατανάλωση τροφίμων που βοηθούν την εύκολη κυκλοφορία των υγρών του σώματος ενισχύει τον οργανισμό. 
Θεωρούσε ότι η διατροφή αποτελεί ένα από τα τρία βασικά συστατικά της ιατρικής επιστήμης, μαζί με την φαρμακευτική αγωγή και την χειρουργική επέμβαση».

"Φωτιά" στο Βερολίνο άναψε η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων - Ο Γερμανικός Τύπος "δικαιώνει" την Ελλάδα

"Φωτιά" στο Βερολίνο άναψε η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων - Ο Γερμανικός Τύπος "δικαιώνει" την Ελλάδα

Μεγάλο εκνευρισμό, αν όχι πανικό, έχει προκαλέσει στο Βερολίνο το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου που θέτει μετ’ επιτάσεως η ελληνική κυβέρνηση και ορισμένοι εξηγούν πώς αυτός είναι ο βασικός λόγος των απαξιωτικών δηλώσεων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε βάρος του Γιάννη Βαρουφάκη.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι χρωστούν και χρωστούν πολλά στην Ελλάδα, όπως επισημαίνουν άλλωστε πολιτικοί, ιστορικοί και ΜΜΕ της ίδιας της Γερμανίας και δεν μπορούν να δεχθούν πώς η χώρα μας με αποφασιστηκότητα εγείρει ένα τέτοιο θέμα βάζοντας τους στον… τοίχο τη στιγμή των κρίσεων διαπραγματεύσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει πάντως έτοιμη να συγκρουστεί με το Βερολίνο και αυτό αποδεικνύει και το διάβημα διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις Σόιμπλε, τις οποίες αφού έπαιζαν επί δύο 24ωρα στον τύπο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θυμήθηκε να ανασκευάσει και να δηλώσει ή να διαρρεύσει πώς δεν είπε «ανόητα αφελής», αλλά «ξαφνικά αφελής».

«Η κοιλιακή περιοχή στην Μυστική Διδασκαλία»


arkadian training 08Στην κοιλιά βρίσκεται η Πηγή Ενέργειας του ανθρώπου.
Ο αφαλός (ομφαλός) του ανθρώπου, έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία με τον Ομφαλό τη Γης, τους Δελφούς.
Από το Χάρα (Γιαπωνέζικα) ή Νταν Τιέν (Κινέζικα) ξεκινά και διαμοιράζεται η Ενέργεια και στις Πολεμικές Τέχνες, είναι το πιο σημαντικό ίσως σημείο της Ανατομίας.
Στη Μυστική Διδασκαλία, στο σημείο του αφαλού βρίσκεται το 2ο Τσάκρα, υπεύθυνο για την Δημιουργία και για την Σεξουαλική Ενέργεια, με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, σαν θαλασσινές θεότητες να είναι υπεύθυνοι για αυτό.

«Περί Έρωτος»


love matters1.
Το Sex είναι εύκολο… δουλεύει μόνο το Σώμα.
Ο Έρωτας είναι δύσκολος… συμμετέχουν το Πνεύμα και η Ψυχή.

Το μυστήριο με τις σταγόνες που «χορεύουν» …

…. έλυσαν ερευνητές του πανεπιστημίου Stanford

dropletsΥπό ορισμένες συνθήκες σταγόνες υγρού κινούνται σαν χορευτές, εκτελώντας την χορογραφία που καθορίζει η μοριακή φυσική. Αυτές οι σταγόνες «αισθάνονται» η μια την άλλη, κινούνται και αλληλεπιδρούν σχεδόν σαν ζωντανά κύτταρα. Στα ζωντανά κύτταρα αυτή η συμπεριφορά είναι γνωστή ως χημειοταξία.

«Βία(σε) με και άλλο, μπορείς….»


Υπάρχει και η ψυχολογική βία, που πολλές φορές είναι χειρότερη από την σωματική.
«Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»

«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»

«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»

«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»

«Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9»

«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»

Πρόβλημα στους πνεύμονες, υπεύθυνο το ψέμα ?


Οι πνεύμονές μας είναι αυτοί που έχουν έναν από τους βασικούς ρόλους στο σώμα μας. Εκεί και από εκεί ρυθμίζεται ως ένα σημείο το υγρό μας στοιχείο. Μέσα από την τόσο κλασική μας κίνηση, που δεν της δίνουμε καμία σημασία, όπως είναι η ανάσα μας.

Οι πνεύμονες λοιπόν είναι σαν να λέγαμε τα φανάρια που ρυθμίζουν την κίνηση στον δρόμο. Αυτός είναι αλληγορικά ο ρόλος τους που έχουν στο σώμα μας. Η ανάσα μας είναι αυτή που πάλετε ανάλογα με τις συνθήκες και αυτή είναι που ρυθμίζει την κίνηση στο σώμα μας.

Τα φανάρια άλλωστε τι κάνουν, με το πράσινο προχωράμε, με το κόκκινο σταματάμε και με το πορτοκαλί μπαίνουμε σε μία κατάσταση στοπ για να προετοιμαστούμε για το κόκκινο.

Έτσι οι πνεύμονές μας, μέσα από αυτή την λειτουργία τους, την ανάσα μας ρυθμίζουν το οξυγόνο στο αίμα.

Η συγχώρεση, η συμφιλίωση

Είναι φυσικό να υπάρχουν διαφωνίες, διαπληκτισμοί και συγκρούσεις στις σχέσεις. Αλλά δεν είναι δυνατόν να ανταποδίδετε κάθε αρνητική κίνηση (οφθαλμός αντί οφθαλμού) ή να μην έχετε ποτέ κακή διάθεση. Μάλιστα, σε ορισμένους γάμους ενδέχεται να υπάρχουν πολύ συχνές συγκρούσεις και παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι να μην οδηγείται στο διαζύγιο.
coupleΠώς γίνεται αυτό; Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή το ανδρόγυνο θεωρεί τις συγκρούσεις κάτι φυσικό. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι που είναι ευάλωτοι στην κατάθλιψη φοβούνται τις συγκρούσεις, ιδίως αν πιστεύουν ότι θα είναι αρκετά έντονες. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι για παράδειγμα : «Αν Θυμώσω θα είμαι ανεπιθύμητος», «Αν θυμώσω θα με απορρίψουν». Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για τους οποίους ορισμένοι άνθρωποι φοβούνται τους διαπληκτισμούς. Ένας από αυτούς είναι ο φόβος ότι θα συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο.

Ο Λύκος Στον Τροπικό Του Αιγόκερω

Να αισθάνεσαι γέρος. Ίσως όχι ακριβώς γέρος. Γύρω στα 65.
Είναι εκείνη η κούραση που σ” εμποδίζει να κινείσαι. Κούραση κάλπικη, όχι λυτρωτική.
Υπάρχει η λυτρωτική κούραση, όταν έχεις ολοκληρώσει κάποιο έργο, πνευματικό ή σωματικό, και το σώμα σου, το πνεύμα σου, αποκαμωμένα ζητούν να κάτσουν σε μια άκρη ν” απολαύσουν την απραξία και το έργο τους -όχι απαραίτητα μ” αυτή τη σειρά.
Ακόμα κι ο θεός ξεκουράστηκε την έβδομη μέρα.
Υπάρχει κι η άλλη η κούραση, η κάλπικη, η ενδογενής, που δεν σ” αφήνει να κάνεις τίποτα κι ούτε μπορείς ν” απολαύσεις την απραξία.

Καθημερινή περιφρούρηση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε αποφάσισε το ΠΟΤΑΜΙ!

theodorakis-dimoskopisi-to-potami-570

«Θα μας βρούνε μπροστά τους όσοι πάνε να κατασχέσουν το ιστορικό κτίριο των φίλων μας των Γερμανών»  δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, λίγα λεπτά με την λήξη της έκτακτης κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που είχε ως θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Με αποφασιστικότητα και διάθεση για μετωπική σύγκρουση απάντησε η έκακτη συνεδρίαση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη στις πρόσφατες απειλές του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για κατάσχεση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε και κάθε άλλης περιουσίας του Γερμανικού δημοσίου στη χώρα μας.
Η απόφαση της ιστορικής συνεδρίασης που ξεκίνησε με την ανάκρουση του ύμνου της Γερμανίας και πλήθος στελεχών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να βγάζουν αλλεπάλληλες selfie φωτογραφίες με τα γερμανικά σανδάλια και τις κάλτσες που είχαν φορέσει για τις ανάγκες τις περίστασης, ήταν ομόφωνη και προβλέπει τις ακόλουθες δράσεις:
1. Καθημερινή περιφρούρηση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Αθήνα (οδός Ομήρου) από ομάδα στελεχών της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Παρασκευή και 13! Βάλτε μια δόση δύναμης και καλής τύχης στη ζωή σας!

Παρασκευή και 13! Δε χρειάζεται να είναι… γρουσούζικη μέρα!



Μπορούμε να αυξήσουμε την τύχη μας;  Μπορούμε να έχουμε καλά και όμορφα πράγματα στη ζωή μας;  Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!  Αν βέβαια με την έννοια ‘τύχη’ εννοείτε να σας πέσει το λαχείο, μάλλον δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να προβλέψει ή να φέρει στη ζωή του.  Αλλά η ‘τύχη’ είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και πολύπλευρο, όπως βέβαια και η δύναμη.


Να πώς να Αυξήσετε την Τύχη και τη Δύναμή σας!

Αποδράστε από την ''παγίδα'' τους και ελευθερώστε την ψυχή σας

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για εκείνους που έχουν προχωρήσει αρκετά και μπορούν πραγματικά να καταλάβουν . Για πολλούς, δεν θα είναι εύκολο να τις αφομοιώσουν και οι περισσότεροι θα αρνηθούν να τις πιστέψουν.
Ωστόσο, για κάποιους από εσάς, οι ακόλουθες πληροφορίες είναι ακριβώς αυτές που περιμένατε - πιθανώς για αιώνες.



Στις περιοδικές ενδοσκοπικές συνεδρίες μου πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα: οι ψυχές του ανθρώπινου είδους είναι παγιδευμένες σε μια διάσταση ελέγχου (δηλαδή αυτό που λέμε «πραγματικότητα») και η μετά θάνατον ζωή είναι απλώς ένα μικρό διάλειμμα πριν ανακυκλωθούν πίσω στο χάος.
(Παρόμοιο με το πώς οι πληγωμένοι στρατιώτες αποστέλλονται στο νοσοκομείο για θεραπεία, προτού σταλούν στην πρώτη γραμμή για άλλη μια φορά).
Είτε θέλετε να συντονιστείτε με τις πληροφορίες είτε όχι, παρακαλώ να το διαβάσετε στο σύνολό του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα