Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ένα μικρό μυστικό για να μην παχαίνετε εύκολα

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν πολλές φορές και τη διαφορά. Μια τέτοια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια που
αφορά το βάρος και τη δίαιτα είναι και ο χρόνος που τρώμε το φαγητό μας. 
 
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που όταν τρώνε κατεβάζουν το φαγητό τους σχεδόν αμάσητο.

Ο μικρός χρόνος κατανάλωσης του φαγητού όμως, πέρα από το γεγονός ότι δεν βοηθάει την καλή πέψη του, σχετίζεται και με αύξηση του σωματικού βάρους.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι βιολογικά όταν τρώμε κάτι, το μήνυμα ότι υπάρχει τροφή και άρα κορεσμός από το στομάχι για να φτάσει στον εγκέφαλο χρειάζεται τουλάχιστον 15 – 1 7 λεπτά. Στην ουσία λοιπόν ότι τρώμε μέχρι τότε είναι σαν να μην το τρώμε, καθώς δεν αισθανόμαστε ότι χορταίνουμε.

Πούδρα για όλες τις περιστάσεις!




Δες πόσες χρήσεις μπορεί να έχει μια πούδρα για μωρά και στη συνέχεια φρόντισε να έχεις πάντα μια μαζί σου!

1. Βάλε πούδρα στο σώμα σου μετά το μπάνιο και την κρέμα σώματος και θα μοσχοβολάς για όλη τη μέρα, ενώ το δέρμα σου θα είναι απαλότατο!
2. Βάλε πούδρα πριν το μεικ απ, αν έχεις λιπαρό δέρμα, και θα διώξει τη γυαλάδα!
3. Βάλε πούδρα στα πατουσάκια σου και δεν θα ιδρώσουν!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για ένα λεπτό καθημερινά για την καρδιά σας

Ξεχάστε τις επίπονες προπονήσεις. Εξήντα δευτερόλεπτα βάδισης την ημέρα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής ή του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Όπως έδειξε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 ηλικιωμένοι, αδρανείς άνθρωποι, που συχνά «παίρνουν μικρές δόσεις» καθημερινής άσκησης, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή, καταφέρνουν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη τους, με αποτέλεσμα μια μακριά και υγιεινή ζωή.

8 Πράγματα που οι Άντρες Θέλουν από μία Σχέση

Τι θέλουν οι άντρες σε μία σχέση;  Αν απαντήσατε αντανακλαστικά ‘σεξ’........





κάνετε λάθος!  Φυσικά επιθυμούν και σεξουαλική ζωή, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτή την επιθυμία!  Όσες γυναίκες λοιπόν θεωρούν ότι το σεξουαλικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για έναν άντρα κάνουν λάθος και πιθανότατα η σχέση τους κάπου υποφέρει.  Να λοιπόν τι επιθυμούν σε μία σχέση οι άντρες, είτε όταν μιλάνε εκ βαθέων επισκεπτόμενοι το γραφείο μου, είτε τι απαντάνε σε επιστημονικές έρευνες (εγώ απλώς το καταγράφω!)

1. Θέλουν να είναι ο ήρωας σας!

Ναι, επιθυμούν τον θαυμασμό σας!  Θέλουν να έχετε μάτια μόνο γι’ αυτόν και για κανέναν άλλον!  Θέλουν να μπορούν να είναι αυτός που θα διορθώσει τη χαλασμένη βρύση, που θα σας αλλάξει το σκασμένο λάστιχο, που θα σας βοηθήσει στα δύσκολα, που θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε.  Οι άντρες επιθυμούν να έχουν τον ρόλο αυτού που τα καταφέρνει –ξέρετε, η προαιώνια ιστορία του ιππότη και της πριγκίπισσας….  Μην τον ρίχνετε και μην τον αποπαίρνετε, λοιπόν, αν δεν τα καταφέρνει πάντα.

20 τρόποι για να παραμείνει ο γάμος σας ευτυχισμένος

Εσείς, πόσα από αυτά κάνετε κάθε μέρα; 
Portrait of happy mature parents carrying kids on back1. Μάθετε να μοιράζεστε τα πάντα. Και κυρίως, τα συναισθήματά σας. Όταν μπορείτε να εκφράσετε ακριβώς αυτό που νιώθετε, ξέρετε ότι έχετε ένα αληθινό στήριγμα στη ζωή.
2. Κάθε φορά που συμβαίνει μια αναποδιά, ένας καυγάς, μια λάθος συνεννόηση, αποφύγετε να δίνετε πολύ σημασία. Θα περάσει, σκεφτείτε… Κι έτσι θα γίνει!
3. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την οικειότητά σας. Αγγίξτε ο ένας τον άλλο, φιληθείτε κάθε πρωί για «καλημέρα», κάντε όσο περισσότερο σεξ μπορείτε. Είναι εύκολο να αρχίσεις να θεωρείς τον άλλο δεδομένο και η σωματική επαφή να χαθεί –όμως είναι σημαντική για τη διατήρηση της σχέσης.
4. Μην ξεχνάτε: τα παιδιά μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις και το στρες, αλλά μεγαλώνουν πιο γρήγορα από ό,τι φαντάζεστε.

Ποια είναι τα συμπτώματα του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα

carpal

Τα συμπτώματα του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα μπορεί να σας αιφνιδιάσουν γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τα γνωρίζετε, αφού αυτή η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αν διαγνωστεί εγκαίρως.

Όσο λοιπόν γρηγορότερα μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα, τόσο πιο γρήγορα θα αναζητήσετε θεραπεία για την κατάστασή σας, προτού αυτή γίνει ιδιαίτερα σοβαρή. Με την κατάλληλη άσκηση και υποστήριξη, θα μάθετε να διαχειρίζεστε τα συμπτώματα και να ανακτήσετε τη μυϊκή σας δύναμη και την ευκινησία στα χέρια και τους καρπούς σας.
Για να διαγνώσετε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να κατανοήσετε τι ακριβώς είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

5 μύθοι για τους φούρνους μικροκυμάτων

Το ζέσταμα στα μικροκύματα αποτελεί κίνδυνο για τις θρεπτικές ουσίες; Το ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων είναι ασφαλές; Μύθοι και αλήθειες.

5 μύθοι για τους φούρνους μικροκυμάτων

Η μαγειρική σε φούρνο μικροκυμάτων έχει προκαλέσει διάφορους μύθους από τότε που δημιουργήθηκε ο φούρνος μικροκυμάτων. Ποιοι είναι οι συνηθέστεροι μύθοι και ποιοι έχουν βάση.

Πώς θα βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα

Το γερό ανοσοποιητικό σύστημα μας προστατεύει από αρρώστιες. Τι πρέπει να αλλάξουμε για να έχουμε ισχυρό ανοσοποιητικό.

Πώς θα βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα

Ο τρόπος ζωής σας μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να σας προστατεύσει από μικρόβια, ιούς και χρόνιες νόσους. Η αντικατάσταση κακών συνηθειών με καλές μπορεί να κρατήσει το ανοσοποιητικό υγιές. Δείτε τη λίστα για να διαπιστώστε αν μπορείτε να βελτιωθείτε.

Η Τέχνη του να Είμαι Καλά

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Τέχνη του να Είμαι Καλά
του  Dr. Drauzio Varella

Αν δεν θέλεις να είσαι άρρωστος…

…Εξέφραζε τα Συναισθήματά σου

Συναισθήματα και αισθήσεις που είναι κρυμμένα, καταπιεσμένα, καταλήγουν σε ασθένειες όπως :  γαστρίτιδα, έλκος, οσφυϊκούς πόνους, νωτιαίους. Με το πέρασμα του χρόνου, η καταπίεση των συναισθημάτων εκφυλίζεται σε καρκίνο. Τότε, πάμε σε έναν έμπιστο φίλο ή φίλη, να μοιραστούμε με οικειότητα το «μυστικό» μας, τα λάθη μας!  Ο διάλογος, η ομιλία, οι λέξεις, είναι μία δυναμική και εξαιρετική θεραπεία!

…Παίρνε Αποφάσεις

Το αναποφάσιστο άτομο παραμένει μέσα στην αμφιβολια, στο άγχος, στην αγωνία. Η αναποφασιστικότητα συσσωρεύει προβλήματα, ανησυχίες και επιθέσεις. Η ανθρώπινη ιστορία είναι φτιαγμένη από αποφάσεις. Το να αποφασίζεις είναι το να ξέρεις να αποκηρύσεις, να γνωρίζεις να χάνεις πλεονεκτήματα και αξιώσεις του να κερδίζεις τους άλλους. Οι αναποφάσιστοι άνθρωποι είναι θύματα γαστρικών παθήσεων, νευρικών πόνων και δερματικών προβλημάτων.

Θλίψη – μια ευκαιρία σύνδεσης με τον εαυτό

F Syndesi

της Κάλλι Χανδρινού  “συμβουλευτική – ψυχοθεραπεία”
 
Ο όρος «θλίψη» είναι συνδεδεμένος με τη διάθεση που συνήθως πηγάζει από την λύπη. Μία αίσθηση κακής διάθεσης μας κατέχει και επηρρεάζει τα συναισθήματα, τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο και το είδος της διατροφής μας, τον ύπνο και την ξεκούραση του οργανισμού μας καθώς και τις πράξεις μας και μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάθλιψη.
Η ενεργητικότητα και ο ζήλος μας για την ζωή χάνονται και ο κόσμος φαντάζει τρομακτικός. Νιώθουμε τρομακτικά ευάλωτοι και εύκολα χάνουμε την αίσθηση ισορροπίας που έχουμε. Μπορεί να οδηγηθούμε σε παρανοϊκές φαντασιώσεις και μία ψευδή αίσθηση ανημπόριας.
Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, οι αλλαγές των προτύπων της κοινωνίας, η ποικιλία των ερεθισμάτων, τα ασαφή μηνύματα, ο βομβαρδισμός πληροφοριών και η πολυπλοκότητα των επιλογών της σύγχρονης ζωής μπορεί να συμβάλλουν ενεργά στην αύξηση της κατάθλιψης.

Δεν Έχουμε να Φοβηθούμε Τίποτα από την Κρίση (Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ)

Porta

Συνέντευξη Τόνωσης με τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ (Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011)
Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόμαστε από μαζικές καταστροφές. Η μοίρα του καθένα θα είναι ατομική, κι ακριβώς αυτό που έχει επιλέξει που χρειάζεται για την εξέλιξή του. Δεν έχουμε επομένως να φοβηθούμε τίποτα.
Αλλαγή Πλεύσης
1.Έχω τη χαρά και την τιμή να έχω δίπλα μου σήμερα το δάσκαλο προσωπικής ανάπτυξης  και γνωστό συγγραφέα Ρόμπερτ Ηλία Νάτζεμι. Γειά σου Ρόμπερτ. Θα ήθελα να ξεκινήσω τη συζήτησή μας με μια ερώτηση, που έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Τι σε έκανε να αφήσεις την καριέρα του χημικού μηχανικού και να μπεις στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης;
-Ήταν μια ερώτηση μέσα μου για το λόγο της ύπαρξής μας, παρόλο που ήμουνα χημικός μηχανικός και είχα καλή δουλειά, καλή θέση και χρήματα, δεν είδα ότι υπήρχε νόημα. Το επάγγελμα αυτό μπορεί κάποιος να το αγαπάει, ήταν ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε όμως  το νόημα της ζωής σ’ αυτό, για ποιο λόγο υπάρχουμε εδώ, τι θα έπρεπε να κάνουμε με τη ζωή μας, κι αποφάσισα να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να το ερευνήσω αυτό. Παραιτήθηκα λοιπόν και πήρα χρόνο για να βρω ένα νόημα μέσα στη ζωή. Για ποιο λόγο ζούμε, τι είμαστε εδώ να κάνουμε μέσα από την εμπειρία της ψυχής.  Kαι βρήκα τέσσερα πράγματα:

Όταν ο άντρας αγαπά…..

Prosopo

Ο άντρας δεν αγαπά μία γυναίκα για το σέξ.
Ούτε επειδή είναι καλή μαγείρισσα.
Ούτε επειδή είναι καλή μητέρα.
Την αγαπά επειδή μπορεί να τον τραβήξει έξω από τα εγκόσμια. Θέλει από την γυναίκα να τον τοποθετήσει σε μία κατάσταση ” ύπαρξης ” ή σε μία υπερβατική κατάσταση που θα απομακρύνει τη σύγκρουση από τον νου του και θα του προσφέρει ηρεμία.

Την αγαπά γιατί

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

lifehub-art-therapy-9 
…Στέκεσαι στον πίνακα, Μπαμπά,
στη φωτογραφία που κρατώ,
δεν έχεις δίχηλη οπλή παρά πιγούνι σχιστό
κι όμως διάβολος είσαι σωστός
είσαι ο άντρας ο σκοτεινός
που την όμορφη κόκκινη καρδιά μου έσκισε στα δυο…
                                                                                                Σύλβια Πλάθ “Μπαμπάς” 1961

Η απώλεια σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί σαν μία από τις δυσκολότερες συνθήκες της ζωής. Ερχόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με την  απώλεια διαφόρων πραγμάτων στην καθημερινότητά μας, που άλλες φορές μας επηρεάζουν λιγότερο και άλλες περισσότερο. Για παράδειγμα η απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις  που πολύ δύσκολα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και συνήθως  μας σημαδεύουν για μεγάλο διάστημα της ζωής μας. Η θλίψη και το πένθος έρχονται να καλύψουν το κενό που δημιουργείται από την κατάσταση της απώλειας και σκοπεύουν να κρατήσουν μέχρις ότου ο πάσχον να βρει την δύναμη και την θέληση να δημιουργήσει ξανά εκ νέου τον εαυτό του. Αυτή  η κατάσταση τριβής της παλαιάς καταστάσεως (πριν της απώλειας) με την καινούργια είναι και η δυσκολότερη όσον αφορά μία προσπάθεια ανάκτησης του εαυτού. Πιστεύω πως η δημιουργικότητα και η συναισθηματική αναγνώριση  σε συνδυασμό με την θέληση για ζωή θα φέρει τον άνθρωπο αντιμέτωπο με την καινούρια αυτή συνθήκη στην οποία θα θρηνήσει το παρελθόν και θα είναι έτοιμος να ζήσει στο τώρα.

Τι είναι τα αέρια αίματος;

aimolypsia

Ουσιαστικά είναι η λήψη αίματος από μία αρτηρία και ακολούθως η ανάλυση του αίματος σε ειδικό μηχάνημα (αναλυτής αερίων αίματος). Έτσι λαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με το οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα στο αίμα, αλλά και το pH του αίματος. Με τα αέρια αίματος ο γιατρός αποκτά πληροφορίες σχετικά με τη

λειτουργία των πνευμόνων αλλά και άλλων οργάνων του οργανισμού. Λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα αίματος (συνήθως 1 ml), συχνότερα από την κερκιδική αρτηρία στον καρπό και ακολούθως γίνεται η ανάλυση του αίματος επιτόπου. Είναι εξέταση απαραίτητη για να εκτιμηθεί η ανάγκη ενός ασθενούς για λήψη οξυγόνου, είτε προσωρινά, είτε και μόνιμα στο σπίτι του. 

Τρομακτικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!!!

Οι άνθρωποι παίρνουν εκατομμύρια φωτογραφίες κάθε μέρα.
Κάποιες φορές, αυτές οι φωτογραφίες συλλαμβάνουν κάτι που κανονικά δεν επρόκειτο να είναι εκεί ... Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις τρομακτικές φωτογραφίες ... αν τολμάτε!
Την τελευταία του πνοή

Η τελευταία πνοή

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε ώρες πριν από την τελευταία πνοή αυτού του ανθρώπου. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα παράξενα σύννεφα είναι οι ψυχές που τον περιμένουν!

Έρωτας και "έκτη αίσθηση"

Ο εγκέφαλος είναι το πιο καταπληκτικό όργανο. Εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, από την ημέρα που θα γεννηθούμε μέχρι την ημέρα που θα ερωτευθούμε…

Για σας φίλες και φίλοι μου
Η πρόταση αυτή, κάποιου ανώνυμου που διάβασα σε κάποιο άρθρο, με οδήγησε σε σκέψεις και συνειρμούς που θέλησα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας

Όσο ο εγκέφαλος λειτουργεί κάνοντας λογικές σκέψεις και συνειρμούς, δεν είναι εφικτή η επαφή και η επικοινωνία μας με την συμπαντική ενέργεια, τον ανώτερο εαυτό μας, τη ψυχή μας, ή όπως αλλιώς θέλει να  ονομάσει κανείς την ανώτερη πνευματική κατάσταση που υλοποιεί λεπτό με λεπτό αυτό το υλικό σώμα που θεωρούμε «εαυτό» μας επάνω στη γη.

Γιατί είναι γεγονός, πως το σώμα μας το υλικό αναγεννιέται συνεχώς. 
Τα κύτταρά μας πεθαίνουν και άλλα γεννιούνται για να πάρουν τη θέση τους ασταμάτητα. Μέσα σε ένα χρόνο, όλα τα κύτταρα του κορμιού μας έχουν ανανεωθεί. Κάθε χρόνο γεννιόμαστε καινούργιοι άνθρωποι. Πιο γερασμένοι, αλλά πάντα κ α ι ν ο ύ ρ γ ι ο ι !

Γιατί γερνάμε τότε, θα με ρωτήσετε. Μα γιατί οι πληροφορίες που δίνονται στα κύτταρά μας τα καινούργια, δεν είναι εκείνες τις οποίες τους έδωσε ο ανώτερος εαυτός μας όταν γεννηθήκαμε. Μέσα στην κοιλιά της μητέρας μας ήδη, αυτές οι πληροφορίες αλλάζουν, γιατί τις επηρεάζει ο τρόπος ζωής και σκέψης της μητέρας μας. Και στη συνέχεια, τις πληροφορίες αυτές αλλάζει ο δικός μας τρόπος ζωής και σκέψης, καθώς μεγαλώνουμε…

Τα γονίδια δεν είναι το πεπρωμένο μας.

Μυστηριώδης δέσμη φωτός δημιουργεί έκρηξη σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην Εσκανάμπα - Michigan!!!!!!!!!!!!!!


Τον τελευταίο καιρό περίεργα πράγματα συνέβησαν στον ουρανό. Είδαμε πολλές παράξενες πύρινες σφαίρες,

μυστηριώδεις αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό, όπως και μία ακτίνα λέιζερ που καταγράφηκε στο διάστημα, από το ISS.



Και τώρα, οι κάτοικοι της πόλης της Εσκανάμπα (Μίσιγκαν), ξύπνησαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2015, μένοντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά από μια μυστηριώδη έκρηξη που συνέβη στην τοπική μονάδα παραγωγής ενέργειας.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Εσκανάμπα.
Η όλη περιοχή του νομού της Δέλτα, καθώς και το σύνολο του τοπικού πληθυσμού, παρέμεινε στο σκοτάδι και τώρα ο σερίφης της Εσκανάμπα, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με το διαδικτυακό περιοδικό Allnewspipeline, η έκρηξη συνοδεύτηκε από ένα παράξενο φως, ενός είδους ακτίνας που προήλθε από τον ουρανό (όπως λένε ορισμένοι μάρτυρες), η δέσμη φωτός ήρθε "κατ 'ευθείαν από τον ουρανό με τη μία."

Η Θεσμοποίηση των θεσμών

‘’To σπουδαιότερο έργο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας στην ζωή μας είναι να ανατινάξουμε όλους τους υπάρχοντες θεσμούς-να τους καταστρέψουμε’’
Henrik Ibsen
d5cce5059ffe17b507ac12ff35a8cb6f
Κάποιοι επιζητούν μια ελευθερία την οποία δεν έχουν γνωρίσει με αποτέλεσμα μια διαφορετική νοηματοδότηση ,κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.Ψήγματα ελευθερίας βρίσκονται σε μεμονωμένες στιγμές αναζήτησης αναρχικών κοινωνικών χαρακτηριστικών και δίνουν μια ελαφρά γεύση από κάτι το πολύ μεγαλύτερο.Κάποιοι άλλοι από την άλλη πλευρά υπερθεματίζουν για μια ελευθερία η οποία κηδεμονεύεται απο αστικά κόμματα με αριστερό προφίλ και για κάποιες επιπλέον κοινωνικές παραχωρήσεις.Ας το δούμε όμως λίγο εκτενέστερα.
Η ελευθερία βρίσκεται όταν δημιουργείς περισσότερα από όσα ασπάζεσαι.Και αυτό είναι κάτι που πολλοί δεν έχουν διαπιστώσει ακόμα καθώς η μεγαλύτερη φυλακή της ανθρώπινης έκφρασης και δημιουργίας είναι η παγίδα της θεσμισμένης κανονικότητας.Είναι ένας μηχανισμός εκπαίδευσης πάνω σε αποδεκτά πλαίσια συμπεριφοράς ,αντίληψης και σκέψης.Απόρροια όλης αυτής της τεχνητής αποδοχής κατευθυντήριων γραμμών είναι οι θεσμοί.Και τα κοινωνικά τους όργανα. Η οικογένεια,το σχολείο,η θρησκεία,το κράτος,οι επιχειρήσεις.

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ..ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΟΝΟ..ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..


Οι δουλειές του σπιτιού , κάθε δουλεια,
κι αν δεν υπάρχει μια..βολτα πανω κατω στο μπαλκονι..
μπορούν να προσθέσουν χρόνια στη ζωή μας, αλλα και ευεξια στηνκαθημερινοτητα του καθενα..
Ακόμη και άνθρωποι που κάνουν καθιστική ζωή μπορούν να ωφεληθούν πολύ
από τις δραστηριότητες χαμηλής έντασης και διάρκειας.. 1 λεπτού.
Μπορούν να μειώσουν την πίεση και τη.. χοληστερόλη,
ενισχύοντας ταυτόχρονα την μακροζωία τους.
Όλα πλεον δειχνουν πως..  είναι καλύτερα να είμαστε ¨ενεργητικοί¨καθ όλη  τη διάρκεια της ημέρας,
αντί να κάνουμε έντονη άσκηση και μετά να …
καθόμαστε..εξαντλημενοι, νομιζοντας ότι καναμε το καλυτερο..  

Κατέβασε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου ο Μανώλης Γλέζος!

glezos
Ξαφνική κίνηση – βόμβα του Μανώλη Γλέζου βάζει φωτιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ!
Λίγες μόλις μέρες μετά τις δημόσιες δηλώσεις αντίθεσης  στην πρόσφατη συμφωνία για παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η Ελληνική κυβέρνηση, ο γνωστός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μη μπορώντας να συγκρατήσει άλλο την οργή του για τις υποχωρήσεις του κόμματός του, προέβη σε μία πράξη που έφερε στις μνήμες όλων την παλιά ιστορική του ενέργεια στον βράχο της Ακρόπολης.
Ήταν νωρίς το πρωί της Τετάρτης όταν ο Μανώλης Γλέζος εισήλθε εμφανώς οργισμένος στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου αιφνιδιάζοντας θετικά (στην αρχή) τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Η Μαγειρική σόδα κάνει θαύματα με το δέρμα και τα μαλλιά σας!!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas
Όλοι έχουμε μαγειρική σόδα στο σπίτι, την οποία όμως σπάνια χρησιμοποιούμε. Ξέρετε ότι μπορεί να κάνει θαύματα με το δέρμα και τα μαλλιά σας;
μπέικιν σόδα-κάνει-θαύματα-με-σας-δέρμα-και-μαλλιά

Εκτός από τη λεύκανση των δοντιών σας, μπορεί επίσης να κάνει τα εξής πράγματα:

Peeling (απολέπιση προσώπου)
Σε περίπτωση που ανακατεύσετε μαγειρική σόδα με νερό, θα έχετε ένα επαρκές μείγμα για απολέπιση προσώπου. Θα ξεριζώσει όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται εξαιρετικό.

Νευριάζετε πολύ συχνά; Να πως θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας!

Συλλαμβάνεται συχνά  τον εαυτό σας να βρίσκεται υπό την επήρρεια αγχωτικών καταστάσεων και η μόνη  σας επιθυμία είναι να βρείτε έναν απλό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να ηρεμήσετε; Πηγαίνοντας στο φαρμακείο και αγοράζοντας φάρμακα δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση.
Σας παρουσιάζουμε μια ιαπωνική διαδικασία, η οποία θα ρυθμίσει τα συναισθήματα σας και θα εξομαλύνει ολόκληρο το σώμα σας πολύ γρήγορα και με επαγγελματικό τρόπο.
σας-είναι-αναστατωμένος-πολύ-συχνά-εδώ-είναι-ένα-ιαπωνικού τρόπο-που-θα-σας-ηρεμία-νεύρα
Δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ''ζουλήξετε'' το δάχτυλό σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως στο παράδειγμα, στη φωτογραφία. 

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΠΤΑΙΣΤΩΣ…ΡΩΜΑΙΙΚΑ

FvtoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλη έκπληξη δοκίμασαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς και στενό συνεργάτη του Ερντογάν, όταν επισκεπτόμενος το πατρικό του χωριό στην περιοχή της Αττάλειας, άρχισε να μιλεί ρωμαίικα, δηλαδή ελληνικά, με τους συγγενές του αλλά και με τα παιδιά του χωριού που έσπευσαν να τον συναντήσουν.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, (εφημερίδες Χουριέτ και Μιλιέτ), ο πρώτος αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, επισκέφτηκε πριν από λίγο καιρό το πατρικό του χωριό που ονομάζατε Boğazkent και βρίσκετε στην επαρχία Serik της Αττάλειας. Στο χωριό του υπάρχει μια ολόκληρη συνοικία που ονομάζετε Αχμεντιέ. Εκεί κατοικούσαν οι γονείς και σήμερα οι συγγενείς του Αρίντς, που είναι, όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής, ελληνόφωνοι Κρητικοί. 

Ο Αρίντς, μόλις έφτασε στην πατρική του συνοικία επισκέφτηκε το σπίτι του συγγενή του, Ali Aldemir, με τον οποίο άρχισε δημόσια να μιλεί απταίστως ρωμαίικα, δηλαδή ελληνικά, γεγονός που άφησε άναυδους τους Τούρκους δημοσιογράφους.

4η Διάλεξη «Οι τρεις διάνοιες»

1η Διάλεξη «Εγώ-Συνείδηση-Προσωπικότητα»

 2η Διάλεξη «Τα πέντε κέντρα» 

 3η Διάλεξη «Μηχανική και Συνειδητή φαντασία» 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για διάνοια των αισθήσεων

«Ο νους έχει δύο όψεις: Αντίληψη και Προβολή. Η εξωτερική και η ενδιάμεση διάνοια Προβάλουν. Η εσωτερική Αντιλαμβάνεται».
 
Εξωτερική διάνοια
  Η εξωτερική διάνοια (ή διάνοια των αισθήσεων) επεξεργάζεται τα δεδομένα των πέντε αισθήσεών μας και αφορά τον τρισδιάστατο κόσμο του Ευκλείδη, δηλαδή τον εξωτερικό κόσμο.
  Την εμπιστευόμαστε από μικροί γιατί μας έδινε χρήσιμες πληροφορίες για το πως να χειριζόμαστε το σώμα μας και για τον τρόπο επικοινωνίας μας με τους άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα καταλαβαίνουμε από την μυρωδιά πόσο νόστιμο είναι το φαγητό, αποφεύγουμε να αγγίζουμε τα αγκάθια για να μην μας τσιμπήσουν και βαδίζουμε με προσοχή στα χώματα που γλιστρούν για να μην πέσουμε κάτω.
  Στην συνέχεια όμως η πείρα μας λέει ότι ο νους έχει δίκιο και έτσι δυστυχώς καταλήγουμε να δεχόμαστε αναντίρρητα και χωρίς κριτική οτιδήποτε μας λέει, σωστό ή λάθος, δίκαιο ή άδικο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα