Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Το αίσθημα του ότι υπάρχουμε

Αποτέλεσμα εικόνας για Το αίσθημα του ότι υπάρχουμε

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να νιώσουν ότι υπάρχουν. Μερικοί άνθρωποι δεν αισθάνονται ότι υπάρχουν, λόγω της ταύτισής τους με τις ενοχές τους ή με εφήμερα αντικείμενα. Κάποιοι ακόμα χρησιμοποιούν υπερβολικά πολλά καλλυντικά και στολίζονται με πολλά κοσμήματα για να κάνουν τους αυτούς τους να αισθανθούν ότι υπάρχουν και να δείξουν στους άλλους ότι έχουν αξία. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές μόνο και μόνο για να κάνουν τους ανθρώπους να αισθανθούν ότι είναι κάτι περισσότερο απ’ ότι πραγματικά είναι.

Τα τουρκικά πρότυπα για τον μπακλαβά





Πρώτη φορά το γλυκό μπακλαβάς έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  των προστατευόμενων ονομασιών προέλευσης και προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης.


Το τουρκικό Ινστιτούτο Προτύπων θέσπισε πρότυπα για τον τουρκικό μπακλαβά- ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά στην Τουρκία- την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, σε δήλωσή του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά πρότυπα ο  μπακλαβάς αποτελείται από ζύμη από αλεύρι, αλάτι, νερό, ελάχιστο ποσό λίπους και θα πρέπει να χρησιμοποιείται λευκή ζάχαρη. Θα πρέπει  να έχει χρυσό χρώμα, με ζεστό ζαχαρούχο σιρόπι, που δεν πρέπει να είναι σκληρός ή πυκνοδεμένος. Κάθε κομμάτι πρέπει να είναι τουλάχιστον μεγέθους 35 χιλιοστών.

Το Ινστιτούτο είπε ότι η προέλευση της λέξης «Μπακλαβάς» είναι τουρκική, ονομάζεται «Baklagu» ή Baklagi» στην παλιά τουρκική (περσομογγολική).

Η Σαρλίζ Θερόν σε Προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Charlize Theron in NWO Propaganda


http://vigilantcitizen.com/vc-community/charlize-theron-nwo-propaganda/#!prettyPhoto


 Έμεινα έκπληκτος χθες όταν είδα το διαφημιστικό Τηλεοπτικό σποτ  JADOREDior που παρουσιάζει την Σαρλίζ Θερόν.  



 Η Θερόν δηλώνει, «Το παρελθόν μπορεί να είναι όμορφο, μια ανάμνηση, ένα όνειρο, αλλά δεν έχει καμία θέση για να ζήσεις. Και τώρα είναι η ώρα. Η μόνη διέξοδος δεν είναι στον Ουρανό. Είναι ένας νέος κόσμος. Το μέλλον είναι χρυσός ".

 Όντας σε εγρήγορση, είδα σε αυτό όχι έναν τρόπο για να πουλήσουν πτητικές οργανικές ενώσεις σε ένα μπουκάλι, αλλά μία  προπαγάνδα για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπου το «Μέλλον είναι χρυσός". Τα παρακάτω είναι μια εξήγηση της διαφήμισης.




 Η τοποθεσία της διαφήμισης φαίνεται να είναι το παλάτι των Βερσαλλιών. Οι Βερσαλλίες έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ξεκινώντας μία περίληψη της ιστορίας, οι Βερσαλλίες ήταν ένα κυνηγετικό περίπτερο για τον  Λουδοβίκο XIII, τον γιο του Ερίκο IV και την Μαρία των Μεδίκων. Η Μαρία ήταν μέλος της οικογένειας των Μεδίκων, που παρήγαγε 4 πάπες σε ένα διάστημα ενός αιώνα. Αυτός ο γάμος είναι κωμικός αφού ο Ερρίκος IV ήταν ο Ερρίκος της Ναβάρας, ένας Ουγενότος, ο οποίος αγωνίστηκε για το θρόνο στον πόλεμο των Τριών Ερρίκων, του τελευταίου των θρησκευτικών πολέμων. Ο Ερρίκος αργότερα ασπάζεται τον καθολικισμό ως αναγκαιότητα για τη διαδοχή. Οι Μεδικοι αγόρασαν τον παπισμό ούτως ή άλλως, έτσι δεν ήταν πιστοί Καθολικοί. Λουδοβίκος XIII είναι το αντικείμενο του μυθιστόρηματος του Αλεξάνδρου Δουμά  “Οι Τρεις Σωματοφύλακες”.

Βάλτε ταχίνι στην διατροφή σας. Κάνει καλό στην καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση, τον καρκίνο (tahini)


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος

Το ταχίνι είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από σπέρματα διαλεγμένων σπόρων του σησαμιού (Sesamun Indicum), περνώντας από τη διαδικασία της αποφλοίωσης και της ξήρανσης. 

Το σησάμι είναι φυτό με ύψος 100-120cm, το οποίο αναπτύσσει απλά ή διακλαδισμένα στελέχη. Τα φύλλα του φύονται στους κόμβους εναλλάξ ή αντικριστά. Ένα σε κάθε τρία άνθη, μήκους 4-5 cm, γονιμοποιείται και αργότερα αναπτύσσεται ο υποδοχέας που φέρει τους σπόρους.

Το ταχίνι το παρασκευάζουν από φρυγμένα στο φούρνο σπόρια σουσαμιού. Εμφανίζεται ως πολτός, ως ελαιώδης κρέμα, αλεσμένου σησαμιού. Η ρίζα της λέξης βρίσκεται στην τουρκική γλώσσα και σημαίνει σησαμόπολτος.

Το ταχίνι είναι 100% αλεσμένο σουσάμι και για τις ιδιαίτερες γεύσεις του προστίθεται  κακάο, πορτοκάλι ή μέλι. Περιέχει σημαντικές ποσότητες μικροστοιχείων απαραίτητων στην καθημερινή διατροφή του ανθρώπου. 

Το ταχίνι καταφέρνει και συνδυάζει όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Καταρχάς, αποτελείται από μία σημαντική ποσότητα φυτικών πρωτεϊνών, υψηλής βιολογικής αξίας. Θα μπορούσε να γίνει υποκατάστατο των ζωικών πρωτεϊνών, ειδικά αν συνδυαστεί με όσπρια ή ξηρούς καρπούς.

Το εσωτερικό μας Poltergeist


Το εσωτερικό μας Poltergeist
Τι είναι αυτός ο χαμός, που γίνεται μέσα μας μερικές φορές, και  έχουμε άγνοια για αυτόν;
Το μονό που καταλαβαίνουμε, είναι μια μετακίνηση συναισθημάτων, άλλα ποιος τα κινεί αυτά τα συναισθήματα, και γιατί με τόση μανία δεν το βλέπουμε!
Ίσως στον καθρέπτη μια μέρα να τον δούμε τώρα τι θα δούμε είναι άλλη ιστορία! Θα δούμε στοιχειό. Θα δούμε δαίμονα; Η απλώς μια μετακόμιση, φύγε εσύ, έλα εσύ;
Πάντα την νύχτα, όπως τα Poltergeist , που πετάνε πράγματα, από τον ένα τοίχο, στον άλλον, έτσι και μέσα μας, την ώρα που πέφτουμε για ύπνο, εκσφενδονίζονται, θύμησες παλιές, καινούργιες  μικρές αναλαμπές, της μέρας των ανθρώπων, τα συναισθήματα, όλα αυτά αιωρούνται στο μυαλό μας!
Ακούγοντας  πολλές φορές στο βάθος, να γρυλίζει κάτι με λυσσά, ένας ήχος, που μας είναι πάρα πολύ γνώριμος ,που απαιτεί από εμάς, είναι ο εγωισμός μας, σαν άλλος δαίμονας, που απαιτεί ,θυσίες και αίμα, μονό που το δικό μας αίμα, είναι που δίνουμε για να τραφεί το τέρας δαίμονας.
Εμείς ματώνουμε, μέσα από “Το όχι εγώ θα τα καταφέρω με κάθε κόστος” (την ψυχή μας μπορεί;)
Όχι εγώ θα τους δείξω!  Όταν εμείς οι ίδιοι δεν βλέπουμε, τι γίνεται μπροστά μας!
Όχι το δικό μου θα περάσει, κοπανιόμαστε, σαν κακομαθημένα παιδάκια.
Και ματώνεις! Ματώνεις και τότε, εσύ είσαι αυτός που στοιχειώνεις την Ζωή σου!Ναι ,εσύ καρφώνεις σαν κουκλάκι βουντού, την ΖΩΗ την δίκη σου ΖΩΗ!

Νάρκισσοι: Είναι παντού και πρέπει να προστατευτείς


Νάρκισσοι: Είναι παντού και πρέπει να προστατευτείς
Την υπεροψία αυτή επιστημονικά τη χαρακτηρίζουμε ως ναρκισσισμό, ένας όρος που απορρέει από τη μυθολογική ιστορία του Νάρκισσου, ενός ατόμου φοβερά αυτάρεσκου και εγωκεντρικού που ήταν ερωτευμένος με τον εαυτό του.
Εάν είστε νάρκισσος και μάλλον δεν το γνωρίζετε, θα θεωρείτε ότι όλα όσα γράφονται σε αυτό το άρθρο αφορούν οποιοδήποτε άλλο εκτός από εσάς.
Αυτό γιατί οι νάρκισσοι εξ’ ορισμού σχεδόν ποτέ δεν το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι.
Πρόκειται για άτομα με πολύπλοκη και σοβαρή ψυχοπαθολογία που σχεδόν ποτέ δε θα συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα τους και να ζητήσουν βοήθεια, αλλά μπορούν να κάνουν τους γύρω τους να υποφέρουν πολύ, γι’ αυτό και το άρθρο επικεντρώνεται σε αυτούς που βιώνουν τις τραυματικές συνέπειες της συμπεριφοράς των ναρκισσιστών.
Υπάρχουν νάρκισσοι που με την πρώτη γνωριμία τους καταλαβαίνει κανείς και άλλοι με τους οποίους χρειάζεται παρατεταμένη (συχνά χρόνια) επαφή, ανάλυση και οξυδέρκεια για να τους καταλάβει κάποιος.
Να θυμάστε ότι είναι σχεδόν πάντα μάταιο και ψυχοφθόρο να προσπαθήσει να αλλάξει κανείς έναν νάρκισσο.
Έτσι, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προστατευθείτε.

Συνήθη «συμπτώματα» για να τους εντοπίσετε εύκολα

Αξιοπρέπεια και φόβος


Το αξιοπρεπές κοστούμι, ο βλοσυρός διάκοσμος του προσώπου που τείνει από τον τρόμο του ενδεχόμενου να γίνει ιλαρός πίσω από τις σαχλές παραληρηματικές γνώριμες συγχορδίες, δεν καταφέρνει να κρατήσει ούτε τα προσχήματα. Εξακολουθεί.

Η λογική της άλογης πτώσης, της μετάπτωσης, από ένα επίπεδο σε κάποιο άλλο χειρότερο ελλοχεύει γεμάτη προσδοκία. Η (καταστροφή), σανίδα της σωτηρίας των από καιρό λεγομένων… Η απόδειξη. Ιδού ο μεσαίωνας καταφθάνει εν τω μέσω της νυχτός. Πάντες οι φοβούμενοι προσέλθετε.

Η καταστροφή αργεί, δεν έρχεται. Πού να είναι η ευλογημένη;

Η ιδέα-λαίλαπα της νοσηρής δια τρόμου εκμετάλλευσης του κάθε άνου πολίτη που δεν επιβεβαιώνεται με έργα, λυσσά ως ζώο εγκλωβισμένο σε μυαλό που δεν θέλει ή που δεν μπορεί (να αντιληφθεί). Ο δάσκαλος δεν αποδεικνύεται. Ο προφήτης κρίνεται ελάχιστος ή ακόμα χειρότερα, ανήκων.

Η Ελλάδα καράβι στα κύματα μέσα.

Οι Κασσάνδρες από τη μια, οι πλανημένοι της λογικής από την άλλη, οι εκούσιοι καταστροφείς, οι κλακαδόροι της συντήρησης, της δεδομένης λατρείας του γονυπετή υπηκόου –από τον φόβο της μάχης- στη μέση. Της συνήθειας οι οπαδοί… οι βολεμένοι της φθηνής ευαρέσκειας.

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Pisces-Mermaids
Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και σφραγίζει την πορεία του μέσα στο ζωδιακό κύκλο. Οι Ιχθείς είναι παθητικό , υδάτινο, και μεταβλητό ζώδιο με δυαδική φύση. Το σύμβολο των Ιχθύων απεικονίζει το πορτραίτο της ανθρώπινης φύσης με δυο ψάρια που κολυμπάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις, δεμένα όμως μεταξύ τους με μια χορδή ! Η μια πλευρά μας (προσωπικότητα)  ή «ο κατώτερος εαυτός»,όπως συνηθίζεται να λέγεται,  εργάζεται ατομικά , με αποτέλεσμα να είμαστε μέσα στο δράμα, και να απομακρυνόμαστε συνεχώς από τους άλλους ανθρώπους. Η άλλη πλευρά(η Ψυχή) , ή «ο ανώτερος εαυτός» επικοινωνεί με το Πνεύμα, και εργάζεται για την πνευματική μας εξέλιξη, αποδεικνύοντας ότι ερχόμαστε από την ίδια Ανώτερη Πηγή,  και ότι όλοι μας είμαστε, Ένα.. Τέλος η χορδή αυτή , ενώνει την διπλή φύση του ανθρώπου , που προκαλεί το διαχωρισμό που βιώνουμε κατά την γήινη ενσάρκωση μας και καλεί να γεφυρώσουμε τις αντιθέσεις μας.
Την περασμένη περίοδο Με τον Ήλιο στον Υδροχόο ,  έβαλες τα θεμέλια για να απελευθερωθείς από κανόνες, πεποιθήσεις που φυλακίζουν και να συναντηθείς με την φίλη που υπόσχεται να χαρίσει πολύτιμα δώρα.. την Ελευθερία. Εμπιστεύτηκες τον εαυτό σου , αλλά και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιβάλλον σου , άνοιξες τον κοινωνικό σου κύκλο , και δημιούργησες μια ομάδα, μια παρέα , το σπίτι σου..
Τώρα και με τον Ήλιο στους Ιχθύες περνάς στο τελικό στάδιο της μεταμόρφωσης σου , και φαντάσου ότι μπήκες σε ένα δωμάτιο συμβολικού «εξαγνισμού» για να καθαρίσεις από σκέψεις , ιδέες που μάζεψες όλο το χρόνο , να απομονωθείς με ασφαλή τρόπο,  και να προχωρήσεις σε οριστικά  ξεκαθαρίσματα.

ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ..ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ..ΣΩΣΤΟ..ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟ ΠΡΩΪΝΟ..

Ο Αργυρης ειναι ενας σωστός, νεαρός, καταξιωμενος,
απόλυτα κατασταλαγμενος στις….διατροφικες απόψεις του, μηχανικος ηλεκτρονικου σχεδιασμου,
και λάτρης του…αμερικανικου τρόπου ζωής.
Σαν τον Αργύρη πολλοί συμπατριωτες μας τρέφονται μ αυτό το είδος διατροφικού πρωτύπου,
και νοιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Να το ξαναδούμε λίγο.

Αμέτρητες οι επιλογές μας κάνοντας μια βόλτα στο μεγάλο καταστημα,
με την περίεργα απωθητική μουσική, και τα μελαγχολικά πρόσωπα των υπαλληλων..
Βούτυρα, μαργαρίνες, spreads, σκληρά, μαλακά, με γεύσεις, με χρώματα,
με αρωματικά, με ελαιόλαδο, χωρίς λιπαρά..με λίγα λιπαρά..
Α.. και το πιο πρόσφατο αστείο.. ενάντια στη χοληστερίνη
Και το αντίτιμο, ή τίμημα;
Χωρίς καμιά διατροφική αξία.
Και με πολλούς κινδύνους για την την υγεία.Λίγη ιστορια.. 
Για αιώνες το βούτυρο ηταν η κύρια πηγή των πολυτιμων λιποδιαλυτων βιταμινών,
αλλα και λόγω της θρεπτικότητας και της ασυναγώνιστης γεύσης του.
Το βούτυρο ήταν βασικό συστατικό της διατροφής πολλών ομάδων υγιέστατων ανθρώπων.

ΕΛΑΦΗΒΟΛΙΩΝ (30 ΗΜΕΡΕΣ) 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Ελαφηβολιών είναι ο 9-ος μήνας του αττικού ημερολογίου. Ήταν αφιερωμένος στη θεά Άρτεμη και αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα 21 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου.
Ο μήνας πήρε το όνομά του από τα Ελαφηβόλια, γιορτή με θυσίες ελαφιών που πραγματοποιούνταν την έκτη μέρα του μήνα προς τιμήν της Ελαφηβόλου Άρτεμης. 
Τον ίδιο μήνα διοργανώνονταν και τα Μεγάλα ή “εν άστει” Διονύσια προς τιμήν του Διονύσου του Ελευθερέα, τα οποία θεσμοθετήθηκαν από τον Πεισίστρατο και κατά τα οποία παρουσιάζονταν και διαγωνίζονταν τραγωδίες από την 11η μέχρι την 13η ημέρα του μήνα.
Μετά τα Μεγάλα Διονύσια, αναφέρεται από πηγές ότι τελούνταν τα Πάνδια.
Στις 18 του μήνα τελούνταν επίσης τα Ανάκεια προς τιμήν των Διόσκουρων Κάστορα και Πολυδεύκη, ενώ το μήνα αυτό τελούνταν και τα Γαλάξια προς τιμήν της Ρέας – Κυβέλης, σε αντίθεση με τα Γαλάξια προς τιμήν του Απόλλωνα κατά το μήνα Ποσειδεώνα.

Επαχθές Χρέος:τα καθίκια που το έχτισαν (και πλούτισαν) να το πληρώσουν...(εγχώρια και ξένα)...(Κάτων:Και η Καρχηδόνα (Γερμανία) πρέπει να καταστραφεί)...



  
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Η στάση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν, πολύ γενικά, από αμυντική διάθεση...
Αυτό με τη σειρά του εμπεριέχει μια σειρά από δυσάρεστες συμπεριφορές.
- Υπακοή (στον «έξωθεν Ισχυρό» είτε των Κρατών είτε των Ελίτ και των Σκιών»)...
- Ενδοτικότητα...
- Δουλικότητα...
- Ετοιμότητα για προδοσία ανά πάσα στιγμή...
Κι αυτά βεβαίως είναι χαρακτηριστικά που στις «κατάλληλες συνθήκες» αμείβονται...
Μια χώρα έχει ανάγκη πάντα από δημόσια έργα, προμήθειες (πάσης φύσεως), φάρμακα, τρόφιμα, ενέργεια, εξοπλισμούς, κλπ
Από κάπου πρέπει να αγοραστούν...
Κι αυτό είναι εμπόριο...
Και στο εμπόριο υπάρχουν «κόμβοι»...ή αλλιώς: «μεσάζοντες», «μεταπωλητές», «ντήλερς», «αντιπρόσωποι»...η επιστήμη του εμπορίου και του Μαρκετινγκ έχει ορολογίες για κάθε δραστηριότητα.
Αυτοί οι «κόμβοι» θα αμειφθούν βεβαίως για την δουλειά τους.
Τι σημασία έχει αν είναι Πολιτικό Πρόσωπο αυτός ο «κόμβος»; Τι σημασία έχει αν είναι Βουλευτής, Υπουργός, Γραμματέας Υπουργείου;
Τι σημασία έχει αν χρησιμοποιεί την Πολιτειακή του θέση για να επηρεάσει έτσι τα πράγματα ώστε την «δουλειά» να την πάρει ο τάδε ή ο δείνα;
Είναι «εργασία» και πρέπει να πληρωθεί...αυτό είναι το «σωστό και το δίκαιο»....

Κόκκινες Γραμμές


Σε πρόσφατο άρθρο του, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ισχυρίζεται ότι η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, υποχρεώνει την ελληνική κυβέρνηση να πράξει αυτό που δεν κατάφεραν οι κυβερνήσεις της τελευταίας πενταετίας: να παρουσιάσει με ειλικρίνεια τα γεγονότα που αφορούν στην ελληνική οικονομία και να αποκαλύψει τις κόκκινες γραμμές πέραν των οποίων, η λογική και το καθήκον, της απαγορεύει να υποχωρήσει. 

Προσθέτει ότι δεν λειτουργεί στη λογική της θεωρίας των παιγνίων, της οποίας ως γνωστόν είναι ειδήμονας, προκειμένου να χαράξει στρατηγικές και επιλογές εκτός του τραπεζιού, παλεύοντας να βελτιώσει ένα "κακό χαρτί".

Καταλήγει επικαλούμενος τον  Γερμανό φιλόσοφο Ιμμάνουελ Καντ, ο οποίος μας έμαθε ότι η λογική και η ελεύθερη έξοδος από την αυτοκρατορία των σκοπιμοτήτων επιτυγχάνεται με το να κάνει κανείς το σωστό.

Προκύπτουν ωστόσο ορισμένα ερωτήματα, όπως ας πούμε, ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος. Ασφαλώς είναι υποκειμενικά τέτοια ζητήματα, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών λαών. Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος για έναν Γερμανό, όταν στη γλώσσα του Ιμμάνουελ Καντ, η λέξη «χρέος» (Schulden) και η λέξη «ενοχή» (Schuld) είναι ομόρριζες? Ρητορικό είναι ασφαλώς το ερώτημα και δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ.

Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

΄Οταν    μια  καινούργια  ασθένεια    εμφανισθεί  στο  δάσος ,  τα πιο  πολλά  δένδρα  πεθαίνουν .  Τα λίγα  που  επιζούν  (  όσα  έτυχε  να  είναι  ανθεκτικά  )  ξαναδημιουργούν  το  δάσος  .  Η  ασθένεια  πλέον  δεν  μπορεί  να  εμφανισθεί   για  δεύτερη  φορά  διότι  τώρα  όλα  τα  δένδρα είναι  ανθεκτικά .
Τί  σχέση  έχουν  αυτά  με  την  σημερινή  Ελλάδα ;  

Επι τόσους αιώνες πλήθος βαρβάρων πέρασαν απο εδώ και άφησαν το DNA τους. Οι πόλεμοι σκότωσαν επιλεκτικά τους γενναίους και τίμιους ( που μπαίνουν μπροστά στην μάχη ) ενώ οι μίζεροι και οι βλάκες γλυτώνουν και αφήνουν πολλούς απογόνους . Κανένας μηχανισμός δεν υπήρχε που να επιλέγει και να αναπαράγει επιλεκτικά τους τίμιους και έχοντες εγκέφαλο ικανό να λειτουργεί .
Έτσι το δευτέρας ποιότητας έμψυχο υλικό πολλαπλασιάστηκε επικίνδυνα . Τώρα όμως ήρθε η ώρα της κάθαρσης !

Στην κρίση θα φανούν ποιοί είναι ικανοί να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και να επιβιώνουν . Αυτοί που κλείνονται ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στο σπιτάκι τους και βλέπουν τηλεόραση θα εξοντωθούν απο τους τραπεζίτες  (  οι  τραπεζίτες  είναι  η  καινούργια   ασθένεια  που  λέγαμε  προηγουμένως ) . 

Βασικές οδηγίες για το τι βλέπουμε στον Χάρτη μας.. Το Σωματογράφημα

Εμφάνιση centres_main_800x375-m34kn5dg04p7i5yek66orerzyk6rfkh5hq9nws60to.jpg

Το Σωματογράφημα είναι λοιπόν το ενοποιητικό πεδίο, μια Σύνθεση όπου γίνονται ορατά τα αποτελέσματα των υπολογισμών και από τις δυο βάσεις δεδομένων. Υπάρχουν εννιά κέντρα (δεξαμενές ενέργειας) μέσα στο Σωματογράφημα στα οποία τοποθετούνται τα 64εξάγραμμα (πύλες). Αυτές οι 64 πύλες συνδέονται και σχηματίζουν 36 κανάλια. Τα κανάλια συνδέουν 2 κέντρα μεταξύ τους, όπου η πύλη τους ενός κέντρου ανοίγειτην ενεργειακή της ροή προς την πύλη του άλλου κέντρου. Οι υπολογισμοί του Σχεδίου μεταφέρονται στο Σωματογράφημα χρωματίζοντας το μισό του καναλιού κόκκινο. Οι υπολογισμοί της Προσωπικότητας μεταφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε μαύρο χρώμα.

Τα Κέντρα
Τα εννιά Κέντρα είναι δεξαμενές πληροφόρησης και ενέργειας που ρέουν διαμέσω του σώματος μας. Με την είσοδό μας στην Ν. Εποχή του Υδροχόου, από την στιγμή που ο πλανήτης Ουρανός έγινε ορατός, έχουν εξελιχτεί από τα επτά κέντρα που είναι γνωστά από την παράδοση των Hindu, σε εννιά . Μετατρέποντας τα οχήματά μας από 7κεντρα σε 9κεντρα.
Αυτά τα 9 Κέντρα είναι τα κάτωθι.

Πώς γυμνάζεται το πέος σας ενώ κοιμάστε!!!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

how to exercise your penis

Αν θέλετε να διατηρήσετε το μέγεθος του πέους σας και να το κρατήσετε πάντα έτοιμο για ''δράση'', είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το γυμνάζετε. 

Ενώ ο "μυς της αγάπης" δεν είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος ένας μυς, το μέλος σας περιέχει σπογγώδη ιστό και θαλάμους που γεμίζουν με αίμα ώστε να γίνει σκληρότερο και μεγαλύτερο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να το γυμνάζετε, όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματος. Μπορείτε να γυμνάζετε το πέος σας συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που αυξάνουν τη ροή του αίματος σε αυτό. 

Και ο καλύτερος τρόπος για να διευκολύνετε τη ροή του αίματος και τη διατήρηση του μήκους του πέους είναι να κάνετε τακτικά σεξ και / ή να αυνανίζεστε περισσότερο. Με απλά λόγια, πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία ή το χρησιμοποιείς ή το χάνεις. Όσο περισσότερο μπορείτε να κάνετε σεξ ή να αυνανίζεστε τόσο σε καλύτερη κατάσταση θα βρίσκεται το πέος σας. Κάτι άλλο που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα πέη σας, στην πραγματικότητα, γυμνάζονται από μόνα τους κατά την διάρκεια του ύπνου

Γυμνάζοντας το πέος σας ενώ κοιμάστε! 

Αν πίνετε πάρα πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να βλάψετε την υγεία σας!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas
αν-you-ποτό-τρόπο-πολύ-πολύ-νερό-κατά-την-ημέρα-you-can-θέτουν σε κίνδυνο-σας-υγεία
Προκειμένου να αυξήσετε το επίπεδο ενέργειας σας, να βελτιώσετε τη συγκέντρωση σας, να προλάβετε τους πονοκέφαλους και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας θα πρέπει να πίνετε 6 έως 8 ποτήρια νερό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν ένα μπουκάλι νερό μαζί τους.
Οι ειδικοί αμφισβητούν τα οφέλη του νερού για την υγεία του οργανισμού μας.
Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το να πίνεις περισσότερο από 2 λίτρα νερό την ημέρα είναι περισσότερο από αρκετό, άλλα, υπάρχει και η άλλη πλευρά, που υποστηρίζει ότι «η εμμονή με το νερό» μπορεί να προκαλέσει κάποιες σοβαρές ασθένειες και προβλήματα υγείας.
Υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που εθίζονται στο νερό. Αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να φανταστούν την ημέρα τους χωρίς νερό, καλούνται aquaholics.
Ο αγγειοχειρουργός - καθηγητής Mike Whitley, είναι ένας από εκείνους που ανησυχούν για τους aquaholics. Λέει ότι το να εισέρχεται πάρα πολύ νερό στον οργανισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνει τον εγκέφαλό μας να το συνηθίζει και να περιμένει το ίδιο και στο μέλλον.

Ιαματικό νερό, φτιάξτο μόνος σου.


Ίσως να γνωρίζετε ίσως πάλι όχι, ότι το σώμα του ανθρώπου είναι 72% νερό. Το νερό έχει μνήμη και η μνήμη αυτή, ρέει μέσα στα 

κύτταρά μας και στο αίμα μας, σύμφωνα με επιστήμονες. Που σημαίνει ότι ανάλογα με τι ζωή είχαμε και έχουμε το υγρό μας στοιχείο επηρεάζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα.
Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε Ιαματικό νερό για να δημιουργήσουμε μία μορφή κάθαρσης στο σώμα μας ?
Το νερό επηρεάζεται από ακούσματα όπως μουσική, φωνές, καβγάδες, θυμό κλπ. 

Η «ΣΟΙΜΠΛΕΪ-ΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ… ΕΛΛΑΔΕΞ

soimpleΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η συμφωνία επετεύχθη στο Eurogroup, η Ελλάδα δεν πέθανε από ασφυξία και όλοι θεωρούν ότι επέτυχαν τους στόχους τους, όλοι είναι ευχαριστημένοι, οι αριθμοί χοροπηδούν από την χαρά τους και… η ελληνική κοινωνία διαρρηγνύεται εξ’ ων συνετέθη.
Θα έλεγε κανείς πως η κλασική ελληνική τραγωδία έχει πολύ λίγες ελπίδες να ανταγωνιστεί αυτό που σήμερα ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στην ουσία είναι.. Σοιμπλεϊκή Ένωση. Μια ένωση που κρέμεται από τα χείλη ενός και μόνο ανδρός, μια ένωση υποτίθεται κρατών λαών και εθνών που σέρνεται στα πόδια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από ασύλληπτες εμμονές, που θεωρεί πως ότι λέει είναι σαν το Κοράνι των μουσουλμάνων, που πιστεύει ότι θα πρέπει να κυριαρχεί δια σιδηρών χεριών σε όλη αυτή την Ένωση έτσι όπως την κατάντησε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα