Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα ίδια και τα ίδια… (Η μοναξιά πάλι)

βαμβουνάκη
Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων. Κατά κάποια έννοια το λέμε αυτό, δεν υπάγεται βέβαια όλη η ανθρωπότητα σε αυτές μόνο τις τέσσερις κατηγορίες…Εκείνοι που δεν αντέχουν τη μοναξιά. Εκείνοι που νιώθουν ότι αντέχουν τη μοναξιά άμα χρειαστεί να το υποστούν. Εκείνοι που αισθάνονται ότι αγαπούν τη μοναξιά. Και κάποιοι που πιστεύουν πως, εντέλει, μοναξιά δεν υπάρχει, μια και παντού βρίσκεται ο Θεός […]
Η πρώτη κατηγορία φαίνεται να είναι η πιο αδύνατη. Οι άνθρωποι που φοβούνται τη μοναξιά κάνουν τις πιο απερίσκεπτες, τις πιο σπασμωδικές και, ως εκ τούτου, τις πιο επικίνδυνες επιλογές. Διότι αν δεν μπορείς να μένεις, στην ανάγκη έστω, μόνος, αν φοβάσαι τον κενό από άλλα πρόσωπα χώρο και χρόνο σου, τότε εξαναγκάζεσαι να υποχωρείς όλο και σε μεγαλύτερους συμβιβασμούς, να χάνεις το έδαφος κάτω από τον ασταθή βηματισμό σου. Συμβιβασμούς στις φιλίες, στον έρωτα, στο επάγγελμα, στον γάμο, με τα παιδιά σου, με τους γονείς σου (λάθος μου που το αναφέρω τόσο πίσω, αφού η γονεϊκή σχέση δεν είναι μόνο συνέπεια αλλά κατά κανόνα αιτία της αδυναμίας σου), με τους γείτονες, με τους άλλους οδηγούς στον δρόμο, με κάθε πλάσμα που διασταυρώνεσαι. Θίγεται τότε και αλλοιώνεται η αληθινή σου οντότητα που δεν αντέχει να συναισθανθεί ποια όντως είναι. Δεν έχει καιρό, αφού η μόνη της έγνοια παραμένει – όλο και πιο επιτακτική – μία: να κυνηγώ κάποιους και να είμαι κοντά τους, μήπως ξεμείνω φοβισμένος μέσα στην ανυπόφορη μοναξιά.

Η Θεραπεία Της Αρθρίτιδας Βρέθηκε Στη Φύση!

Βόριο φυσική θεραπεία-για-αρθρίτιδα
Όσοι έχουν ρευματοειδή αρθρίτιδα γενικά βιώνουν μια πρώιμη επιδείνωση όπου υπάρχει περισσότερος πόνος. Αυτή η επιδείνωση ονομάζεται αντίδραση Herxheimer και είναι ένα καλό πράγμα, καθώς δείχνει ότι η θεραπεία λειτουργεί, αλλά πρέπει να επιμείνουν και άλλες 2 ή 3 εβδομάδες έως ότου όλος ο πόνος και το πρήξιμο και η ακαμψία να φύγουν. Τότε επανέρχονται στην δόση συντήρησης, στο ένα δισκίο την ημέρα, έτσι ώστε να αποφύγουν περισσότερη αρθρίτιδα.
Το βόριο είναι ένα ιχνοστοιχείο που είναι ζωτικής σημασίας για πολλές λειτουργίες στο σώμα. Βρίσκεται στο έδαφος, το νερό, τα τρόφιμα, καθώς και σε μικρές ποσότητες στον οργανισμό.
Το 1986 το Rheumatoid Disease Foundation έλαβε πληροφορίες για το Βόριο και την αρθρίτιδα από τον Rex Ε Newnham, Ph.D., DO, ΝD από το Leeds της Αγγλίας.
Ο Δρ Newnham κατέδειξε δημογραφικά στοιχεία για τη χρησιμότητα του βορίου στη θεραπεία ή πρόληψη της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοαρθρίτιδας.

Οι τύψεις...

"-Δάσκαλε, αισθάνομαι τύψεις.
-Και τι θα αλλάξεις γιόκα μου από αυτό που έχει ήδη γίνει επειδή έχεις γεμίσει τύψεις; Οι τύψεις, που είναι ένα παρακλάδι του φόβου, είναι ένα ρούχο που σου φόρεσαν για να κρύβει από τα μάτια σου την αγνή εικόνα.
Αυτή η εικόνα είναι η πράξη σου. Η πράξη από μόνη της, είναι αγνή. Η κρίση για την πράξη είναι που θα σε γεμίσει τύψεις, ή περηφάνια. Η κρίση η δική σου, αλλά και η κρίση των άλλων. Το βάρος της γνώμης που έχεις ή που δέχεσαι, είναι αυτό που θα σε γεμίσει τύψεις.
Οι τύψεις, είναι γλοιώδης βδέλλα, που απορροφά τη σωφροσύνη και την ενέργεια. Εμποδίζει το παρόν, γυρνώντας συνέχεια το νου στο παρελθόν. Εκεί, δεν γίνεται ούτε να λειτουργήσεις, ούτε να αλλάξεις κάτι.
Έχεις λοιπόν δημιουργήσει κάτι στο παρελθόν. Αυτό το κάτι, βλέπεις πως δεν σου αρέσει, πως δεν σε προάγει, πως δεν αναδεικνύει τον ανώτερο εαυτό σου. Ίσως αν δεν το είχες κάνει καθόλου, να μην είχες πάρει αυτήν την εμπειρία, να μην είχες δει πως αυτός ο τρόπος σε διαχωρίζει από αυτό που θες εσύ να είσαι.
Επέλεξε αντί να έχεις τύψεις γι αυτό, να βαδίζεις από εδώ και πέρα σε αυτό που θέλεις να δημιουργείς με τη νέα σου οπτική. Επέλεξε πως δεν θέλεις να ξαναβιώσεις αυτόν τον τρόπο δράσης. Επέλεξε να διαχωρίσεις την πράξη του τότε από το συναίσθημα του τώρα, επειδή έχεις την απόλυτη ελευθερία να μην ξαναδημιουργήσεις παρόμοια πράξη αν αυτό επιθυμείς πραγματικά.
Και ζήτα συγνώμη και συγχώρεση από όσους ενέπλεξες σε αυτήν σου την εμπειρία."

-Δάσκαλε, αισθάνομαι τύψεις.

-Και τι θα αλλάξεις γιόκα μου από αυτό που έχει ήδη γίνει επειδή έχεις γεμίσει τύψεις; Οι τύψεις, που είναι ένα παρακλάδι του φόβου, είναι ένα ρούχο που σου φόρεσαν για να κρύβει από τα μάτια σου την αγνή εικόνα.


Αυτή η εικόνα είναι η πράξη σου. Η πράξη από μόνη της, είναι αγνή. Η κρίση για την πράξη είναι που θα σε γεμίσει τύψεις, ή περηφάνια. Η κρίση η δική σου, αλλά και η κρίση των άλλων. Το βάρος της γνώμης που έχεις ή που δέχεσαι, είναι αυτό που θα σε γεμίσει τύψεις.


Οι τύψεις, είναι γλοιώδης βδέλλα, που απορροφά τη σωφροσύνη και την ενέργεια. Εμποδίζει το παρόν, γυρνώντας συνέχεια το νου στο παρελθόν. Εκεί, δεν γίνεται ούτε να λειτουργήσεις, ούτε να αλλάξεις κάτι.

Βαριεστημένα μα όμως πανέξυπνα

Καταπλήσσει τους δασκάλους και τους συμμαθητές του με το οξύ πνεύμα, την όρεξη για γνώση, το κοφτερό μυαλό και τις συνεχείς ερωτήσεις του. Άλλες φορές κάνει τους γύρω του να απορούν για την έλλειψη προσοχής, την αδιαφορία και τη βαριεστιμάρα του. Είναι άραγε δυνατόν αυτό το παιδί που φαίνεται τόσο έξυπνο και ταλαντούχο, να είναι και τόσο αδιάφορο; Τι σημαίνει, επομένως, χαρισματικό παιδί; Πώς πρέπει να το αντιμετωπίζουν γονείς και δάσκαλοι;

1Στα θρανία των σχολείων κάποιοι μικροί πρωιαγωνιστούν. Καταπλήσσουν τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους με το οξύ πνεύμα, την όρεξη για γνώση, το κοφτερό μυαλό και τις συνεχείς ερωτήσεις τους. Αρκετές φορές, πάλι, κάνουν τους γύρω τους να απορούν για την αποσπασματική τους συγκέντρωση, την έλλειψη προσοχής, την αδιαφορία και τη βαριεστημάρα τους.

Χαρισματικός είναι αυτός που ακολουθεί με ευκολία πολύπλοκους συλλογισμούς και εξηγεί εύκολα τις σκέψεις του

Είναι άραγε δυνατόν τα ίδια αυτά παιδιά που φαίνονται τόσο έξυπνα και ταλαντούχα τη μια στιγμή, να είναι τόσο αργά και αδιάφορα την άλλη; Στην πραγματικότητα, εάν σκεφτούμε τη σχολική καθημερινότητα των χαρισματικών παιδιών, θα πρέπει να μοιάζει ανυπόφορη. Ενώ έχουν τη φοβερή δυνατότητα να κατευθύνουν τη σκέψη τους με τεράστια ευκολία και ταχύτητα, και χωρίς ιδιαίτερες διευκρινίσεις, από το πιο απλό στο πιο περίπλοκο, αναγκάζονται να ακολουθούν τους αργούς ρυθμούς του «κανονικού» σχολείου.

Για ένα χαρισματικό παιδί, που ήδη στην ηλικία των πέντε ετών ξέρει πως να πολλαπλασιάζει ή πως να διαβάζει, πρέπει να είναι πραγματικά δυσβάσταχτο, όταν εξαναγκάζεται να αρχίσει από την πρόσθεση, πριν προχωρήσει στον πολλαπλασιασμό των αριθμών ή να μάθει ένα προς ένα τα γράμματα της αλφαβήτας προτού διαβάσει μία παράγραφο του σχολικού βιβλίου!

MIEN SHAING: Η Χαρτογράφηση Προσώπου Που Αποκαλύπτει Τα Προβήματα Υγείας Που Αντιμετωπίζει Το Σώμα!

ύφος-shaing-Κίνας-πρόσωπο-χάρτη-αποκαλύπτει-τι-σας-σώμα-με-αγώνες
''MIEN SHAING'' ή χαρτογράφηση προσώπου. Κυριολεκτικά σημαίνει  ανάγνωση προσώπου. Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική πιστεύει ακράδαντα ότι το πρόσωπο αποκαλύπτει περισσότερα για το σώμα μας από ό, τι νομίζουμε.
Κάθε μέρος του προσώπου μας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο όργανο στο σώμα μας. Όταν προκύπτουν προβλήματα σε ορισμένους τομείς, όπως για παράδειγμα στο πηγούνι, αυτό μας δείχνει ότι έχουμε και άλλα προβλήματα υγείας που πρέπει να επιλυθούν - αξιώματα κινεζικής ιατρικής .
Είναι η ανισορροπία του δέρματος - για την ακμή, τα εξανθήματα, την ευαισθησία του δέρματος, την φλεγμονή, την ερυθρότητα, τις ρυτίδες και τη χρώση.

Γίνετε υγιείς και νέοι: Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα απλό παγάκι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να αυξήσετε την ενέργειά σας; Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια για να ισορροπήσετε ορισμένες διαταραχές.

Ωστόσο, τα παγάκια δεν έχουν την ίδια ισχύ σε κάθε μέρος του σώματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να εντοπίσετε το ιδανικό σημείο πίεσης. Ψάξτε για το σημείο που βρίσκεται ακριβώς εκεί που συναντώνται το κεφάλι και ο λαιμός σας. Στον κινεζικό βελονισμό, το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Φενγκ Fu.
be-healthy-and-youthful-put-an-ice-cube-at-this-point-on-your-head


Μέθοδος

Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και απολαύστε τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Πώς να ξεφλουδίζετε ένα σκληρό βραστό αυγό σε λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μόνο ένα ποτήρι νερό (Βίντεο)

 Αποτέλεσμα εικόνας για How to Peel a Hard Boiled Egg In a Few Seconds Using Only A Glass Of Water

Όλοι έχουμε τη δική μας μέθοδο καθαρίσματος αυγού. Οι περισσότεροι από εμάς το αφήνουμε απλά να κυλήσει στην επιφάνεια του πάγκου. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, η αγαπημένη σας μέθοδος θα γίνει σύντομα ιστορία. Συχνά καταλήγουμε με κομμάτια από κέλυφη 'κολλημένα' πάνω στο αυγό, ή με το αυγό να έχει ραγίσει. Αυτό σας τρελαίνει, σωστά; Δοκιμάστε αυτή την εξαιρετικά εύχρηστη μέθοδο  και απολαύστε τα αυγά σας!

 Δοκιμάστε αυτήν την απλή μέθοδο! Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο και θα δείτε ότι υπάρχει η λύση στον εφιάλτη σας! Απλά πάρτε ένα ποτήρι, αρκετά μικρό για να το κρατήσετε μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Βάλτε το αυγό μέσα, και ρίξτε λίγο νερό (μισή ίντσα του ποτηριού). Καλύψτε την κορυφή με τα δάχτυλά σας και  ταρακουνήστε!

Μηλόξυδο και Μέλι θεραπεύουν Αρθρίτιδα, Δυσπεψία Και Παχυσαρκία!

Οι άνθρωποι  χρησιμοποιούν από καιρό αυτή τη συνταγή για τη θεραπεία πολλών παθήσεων υγείας.
Το μηλόξιδο μειώνει τη φλεγμονή, και έτσι βοηθά στην αντιμετώπιση του πόνου στις αρθρώσεις και την ουρική αρθρίτιδα. Περιέχει μηλικό οξύ που διαλύει τους κρυστάλλους ουρικού οξέος στις αρθρώσεις και βοηθά το σώμα να τους καθαρίσει. Είναι ευεργετικό στην ανακούφιση του στομαχικού οξέος, του πονοκέφαλου, της ουρικής αρθρίτιδα, των μυϊκών σπασμών και της αρθρίτιδας. Το μηλόξιδο δημιουργεί αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα, και έτσι εξισορροπεί την τιμή του pH.
μήλο-μηλίτη και μέλι-συνταγή για θεραπεία αρθρίτιδας, δυσπεψία, παχυσαρκία
Γι 'αυτήν τη σπιτική θεραπεία θα πρέπει να έχετε οργανικό μηλόξυδο και βιολογικό μέλι. Οι αποστακτικές μέθοδοι καταστρέφουν τα ένζυμα και μέταλλα όπως κάλιο, φώσφορο, νάτριο, μαγνήσιο, θείο, σίδηρο, χαλκό, φθόριο, πυρίτιο, πηκτίνη και το φυσικό τρυγικό και μηλικό οξύ.

8 συνήθειες, που θα σας οδηγήσουν στα 100

Ποιές είναι, αυτές οι 8 συνήθειες που θα σας δώσουν το συγκριτικό προβάδισμα στην παραμονή σας στο μάταιο τούτο κόσμο;
Η  συνταγή της μακροζωίας δεν είναι κάποιο μυστικό καλά κρυμμένο σε ένα σεντούκι θαμμένο στα βαθύτερα βάθη του ωκεανού.
Η μακροζωία είναι μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας σήμερα, όπως είναι το ένα ποτήρι κρασί, η μαύρη σοκολάτα, τα Ωμέγα-3 λιπαρά και η καλή διάθεση.
Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι 8 συνήθειες που θα σας δώσουν το συγκριτικό προβάδισμα στην παραμονή σας στο μάταιο τούτο κόσμο;

Εσωτερικοί Κόσμοι, Εξωτερικοί Κόσμοι

Εσωτερικοί Κόσμοι, Εξωτερικοί Κόσμοι
Υπάρχει ένα δονούμενο πεδίο που συνδέει όλα τα πράγματα. Του έχει δοθεί η ονομασία “Ακάσα”, “Λόγος”, το πρωταρχικό “ΟΜ”, η μουσική των σφαιρών, η “Πηγή”, το πεδίο Higgs, το Matrix, η σκοτεινή ενέργεια, και αμέτρητες άλλες σ’ όλη την ιστορία.
Αυτό το δονητικό πεδίο είναι στη ρίζα όλων των αληθινών πνευματικών εμπειριών και της επιστημονικής έρευνας. Είναι το ίδιο πεδίο ενέργειας που Άγιοι, Βούδες, γιόγκι, μυστικιστές, ιερείς, σαμάνοι και μάντεις, έχουν παρατηρήσει κοιτάζοντας μέσα τους.
Πολλοί από τους μνημειώδεις στοχαστές και επιστήμονες της ιστορίας, όπως ο Πυθαγόρας, ο Κέπλερ, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο Τέσλα, και ο Αϊνστάιν, αλλά και σύγχρονοι φιλόσοφοι όπως ο Άλαν Βατς, ο Έκχαρτ Τόλε και ο Ντίπακ Τσόπρα, έχουν έρθει στο κατώφλι αυτού του μεγάλου μυστηρίου. Είναι ο κοινός σύνδεσμος μεταξύ όλων των θρησκειών, όλων των επιστημών, καθώς και η σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών κόσμων και των εξωτερικών κόσμων μας.
Το υπέροχο ντοκιμαντέρ “Εσωτερικοί Κόσμοι, Εξωτερικοί Κόσμοι” του Daniel Schmidt αναλύει το θέμα από μία επιστημονική και πνευματική σκοπιά, και σίγουρα μπορεί να κάνει τον καθένα να δει τη ζωή με μία διαφορετική προοπτική. Χωρίζεται σε 4 μέρη:

ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – Ένας οδηγός για την Αγάπη


palma-mano
Σύμφωνα με την τέχνη της χειρομαντείας ή της ανάγνωσης του χεριού – μία τεχνική που χρησιμοποιείται για την ερμηνεία της προσωπικότητας, αλλά και του μέλλοντος ενός ανθρώπου – κάθε γραμμή του χεριού αντιπροσωπεύει μια περίοδο της ζωής σας. Παράγοντες όπως το μέγεθος ή η μορφή των γραμμών του χεριού, μπορούν να επηρεάσουν την ερμηνεία των μελλοντικών γεγονότων της ζωής σας. Πρόκειται για μια πρακτική με πολύχρονη ιστορία. Γνωρίζουμε ότι ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Αριστοτέλης κατείχαν την ανάγνωση των χεριών, αλλά και ο Ναπολέων Βοναπάρτης ζητούσε να του διαβάσουν τις γραμμές του χεριού του αναρίθμητες φορές.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;


Ένα μεγάλο ερώτημα.
Κι τι μεγάλη αγωνία μεταφέρει μέσα του...
Όλη την αγωνία αυτού του χιλιοειπωμένου «εγώ».

Γιατί, γεννιέμαι (ως άνθρωπος), και εντυπώνουν «οι άλλοι» μέσα σε όλα τα κύτταρα της Νοημοσύνης μου (τρόπος του λέγειν,) τι πρέπει να είμαι, πως πρέπει να φέρομαι, τι πρέπει να πράττω, που να φτάσω για να γίνω κάτι σπουδαίο, (που σημαίνει πως δεν είμαι), αλλιώς, δεν αξίζω…

Οπότε, μου «μαθαίνουν» πώς να είμαι. Ποιος να είμαι. Και αγωνιώ να είμαι αυτό, το κυνηγώ, το ονειρεύομαι, το προγραμματίζω, και έτσι πράττω. (Όσο μπορώ βέβαια, γιατί τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, δεν «μου κάθεται» το όνειρο όπως θα ήθελα, κι ας τα πήγα και άριστα σε όλα όσα μου «δίδαξαν»).

Αλλά τελικά, δεν καταλαβαίνω: Αφού έκανα τα πάντα, (όπως ακριβώς μου τα είπαν), γιατί δεν είμαι στη ζωή μου όπως θα έπρεπε; Κάπου, (συμπεραίνω με τη λογική μου), εγώ φταίω. Η ανεπάρκεια μου. Οι μη ικανότητες μου. Αφού συγκρίνω βέβαια τον εαυτό μου γύρω μου με τόσους άλλου που τα έχουν, (φαίνεται στα μάτια μου) καταφέρει. Και να η δημιουργία χαμηλής αυτοεκτίμησης, το παίδεμα, το βάσανο, η απογοήτευση, η δυστυχία... Βάσισα όμως τη ζωή μου σε ότι μου είπαν. Μου έμαθαν. Και να τα αποτελέσματα. Εγώ; Υπάρχω εγώ; Υπάρχω πουθενά; Ποιος είμαι λοιπόν εγώ, αν μέχρι τώρα ήμουν μόνο ότι μου έμαθαν;

Αν είμαι κάπως τυχερός, (νομίζω), μαθαίνω ότι υπάρχει η Αυτογνωσία. Και τι κάνω; Ρωτάω, ψάχνω, έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους «του είδους», διαβάζω τα ανάλογα βιβλία κλπ. Εδώ λοιπόν, βρίσκω άλλους, καινούριους κανόνες. Πιο ελεύθερους, πιο «λογικούς». Πιο ρεαλιστικούς από αυτούς που μου δίδαξαν από τότε που γεννήθηκα οι γονείς, το σχολείο, η κοινωνία, το κράτος, η θρησκεία. Το κλουβί μου βέβαια μεγάλωσε τώρα… Μα πάλι, για κλουβί πρόκειται.

ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ, ΒΙΒΛΙΟ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΣΧΟΛΗ, ΔΑΣΚΑΛΟ…

Αποτέλεσμα εικόνας για σκεψεις 
 Η σκέψη έχει αποδειχθεί, πως καθορίζει όλη μας τη ζωή. Γιατί «όπως και σκέφτεται ο άνθρωπος, έτσι και είναι…».

Κάποια στιγμή, όλοι μας, (ο καθένας στην ώρα του), φτάνουμε να διαπιστώσουμε, πως τίποτα δεν μας ικανοποιεί. Πως ότι κάνουμε, είτε είναι ένας συνεχής αγώνας που δεν οδηγεί πουθενά, είτε, απογοητευόμαστε τόσο, που χάνεται το χαμόγελο από τα χείλη μας. Η χαρά, η αισιοδοξία, η σπίθα ζωής….

Σ’ αυτή την καμπή, κάποιοι, (οι περισσότεροι,) συμβιβαζόμαστε. Παίρνουμε απόφαση πως έτσι έχουν τα πράγματα, και περνώντας από όλα τα γνωστά ηλικιακά ανθρώπινα στάδια, (γέννηση, εφηβεία, σπουδές ή επάγγελμα, γάμο, παιδιά, εγγόνια, σύνταξη), φτάνουμε να συνεχίζουμε τη ζωή μας, θυμούμενοι την μακρινή μας νιότη που χάθηκε από τον σκληρό χρόνο μέσα από τα χέρια μας.

Έτσι απογοητευμένοι,  μόνοι, (ακόμα κι αν έχουμε ανθρώπους δίπλα μας), συνειδητοποιούμε πως τίποτα δεν κατάφερε σε όλη μας τη ζωή να γεμίσει την καρδιά μας, προσμένοντας το τέλος που κοντοζυγώνει…
Κάποιοι άλλοι όμως, (οι λίγοι), είναι σίγουροι, πως δεν είναι «μόνο αυτό η ζωή». Πως δεν είμαστε ένα «τυχαίο» γεγονός, ή πως κάποιοι μας πέταξαν εδώ, σε αυτόν τον τόσο δυσβάστακτο κόσμο  να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Και αναρωτιούνται. Ψάχνουν. Αναζητούν. Ακολουθούν ουσιαστικά μία εσωτερική ώθηση, η οποία δεν τους αφήνει να πιστέψουν στην φαινομενικότητα αυτή που ζούνε, κι ας όλα στη ζωή τους, δείχνουν το αντίθετο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα