Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Απομακρύνοντας τις λασπωμένες συνειδήσεις


CIMG4192

Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει έρμαιο της περιρρέουσας απάθειας, ακόμα κι αν αυτή είναι μερικές φορές βολική. Είμαι πρόθυμος να σταματήσω σε μια γωνία και να περιμένω τη Θεία Δίκη αλλά όσο βαθειά πίστη κι αν έχω, πιθανολογώ οτι αυτή τελικά μπορεί να μου φανεί άδικη. 
Ο Αμερικανός συγγραφέας Elbert Hubbard άλλωστε έγραψε ότιαυτό που λέμε «θεία δίκη» δεν είναι παρά η ιδέα του ανθρώπου για το τί θα έκανε αν ήταν θεός. Κι αφού, εξ όσων γνωρίζω, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, συμβιβάζομαι στα λίγα που έχω γνωρίσει και στα περισσότερα που υποψιάζομαι. 
Δεν αναζητώ την ολοκληρωμένη και σταθερή ανθρώπινη ευτυχία, απλώς αποζητώ τρόπους για να ανακουφίσω τις αγωνίες μου που πληθαίνουν όσο εμβαθύνω στην ουσία της ζωής: μεγαλεπήβολο σχέδιο ίσως, αλλά σίγουρα μια τίμια πρόκληση με απρόβλεπτες συνέπειες, κι αυτό την κάνει, αν μη τί άλλο, ενδιαφέρουσα και άξια λόγου στην καθημερινή ζωή.

Πώς θα αντιμετωπίσεις τις αιμορροΐδες αποτελεσματικά;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από αιμορροΐδες. Σχεδόν το 85% του πληθυσμού των ανεπτυγμένων χωρών ταλαιπωρείται μόνιμα ή περιστασιακά. Κύριος υπαίτιος αυτής της δυσάρεστης κατάστασης είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που δεν μας αφήνει να λειτουργήσουμε φυσιολογικά. Ενδεικτικό του μεγέθους του προβλήματος στις τυποποιημένες κοινωνίες μας είναι το γεγονός ότι σε κάποιες περιοχές της Ασίας και της Αφρικής οι αιμορροΐδες είναι άγνωστη νόσος.
Αν υποφέρεις κι εσύ από αιμορροΐδες, μην τις αγνοήσεις περιμένοντας να εξαφανιστούν μόνες τους. Δες τι μπορείς να κάνεις ως μια πρώτη αντιμετώπιση του προβλήματος και, αν δεν βρεις ανακούφιση, τότε να επισκεφθείς έναν ειδικό, για να απαλλαχτείς από αυτές ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές.

Τι είναι

Οι αιμορροΐδες είναι μάζες από αγγειακό ιστό, που μπορεί να προεξέχουν από τον πρωκτό και συχνά αιμορραγούν. Προκαλούνται από τη χαλάρωση των φυσιολογικών αγγειακών ιστών, που βοηθούν στη συγκράτηση των κοπράνων και στην αφόδευση.

Πότε αρχίσαμε να μασάμε τσίχλα;

Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί μασούσαν ρητίνη των δέντρων ή κερί μέλισσας για καθαρή απόλαυση. Οι αρχαίοι Έλληνες μασούσαν μαστίχα ανελλιπώς για να καθαρίσουν τα δόντια τους, ενώ οι Ινδιάνοι παχύρρευστο χυμό δέντρων. Φαίνεται πως το μάσημα τσίχλας ανέκαθεν αποτελούσε απολαυστική συνήθεια.

Πειρασμοί ενός αιώνα

Η τσίχλα άρχισε να παίρνει περίπου τη σημερινή της μορφή στα μέσα του 19ου αιώνα. Έκτοτε οι παρασκευαστές της δεν σταμάτησαν να πειραματίζονται με διάφορες ουσίες – γευστικές και χρωστικές, ώσπου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα: Να αρέσει στον κόσμο και να προσφέρει γεύση που διαρκεί.

Πανσέληνος στον Λέοντα ή το «Δάχτυλο της Μοίρας»…


Πραγματοποιείται στις4 Φεβρουαρίου 2015, 1.08 πμ με συντεταγμένες Αθήνας,Πανσέληνος στο γενναιόδωρο, λαμπερό και ηγετικό ζώδιο τουΛέοντα, το οποίο φυσικά συνεπάγεται ότι ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο του Υδροχόου. Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ δύο αντίθετων αλλά συμπληρωματικών δυνάμεων. Συνεπώς, η βασική ανάγκη για προσωπική ανάδειξη και ανάληψη ηγετικού ρόλου (Σελήνη στον Λέοντα) πρέπει να εξισορροπηθεί από τη σημασία της ομαδικότητας και του συλλογικού πνεύματος (Ήλιος στον Υδροχόο). Η θέση του Δία σε σύνοδο με την Σελήνη φαίνεται να διογκώνει την ανάγκη για προσωπική ανάδειξη και να δυσκολεύει την εξισορρόπηση των αντίθετων δυνάμεων. Όμως, η χορηγία και των δύο από τον Ήλιο (Σελήνη-Δίας βρίσκονται στο ζώδιο που κυβερνά ο Ήλιος) δείχνει ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ομαδική λάμψη και τη συλλογική δημιουργικότητα για να μπορέσει να υπάρξει προσωπική εύνοια και ωφέλεια.


Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι η Πανσέληνος σε όψεις χιαστών με Πλούτωνα και Χείρωνα, οι οποίοι είναι σε εξάγωνο μεταξύ τους, συμμετέχει σε έναν πλανητικό σχηματισμό που ονομάζεται «Yod» και που είναι επίσης γνωστός ως το «Δάχτυλο του Θεού» ή το «Δάχτυλο της Μοίρας».

Πώς να καθαρίσετε πλήρως το σώμα σας από τις τοξίνες σε 3 εβδομάδες με μόνο 2 πράγματα!

Η αποτοξίνωση του σώματος είναι τόσο δημοφιλής σήμερα, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να συζητούν για τα οφέλη της.

Ο σωστός καθαρισμός και οι υγιείς συνήθειες για μία φυσική αποτοξίνωση παρέχουν ένα ευρύ φάσμα από οφέλη για την υγεία. Προσθέστε ένα απλό πρόγραμμα αποτοξίνωσης στον υγιή τρόπο ζωής σας για βέλτιστα αποτελέσματα.

πώς-να-πλήρης-σώμα-καθαρίσει-από-τοξίνες-σε-3-εβδομάδες-με-μόνο-2-πράγματα

Σε 70 χρόνια 100 τόνοι τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρών περνάνε μέσω των εντέρων σας, πράγμα που σημαίνει ότι το πεπτικό σας σύστημα είναι αρκετά απασχολημένο και εργάζεται σκληρά!
 

Κάνετε έναν γενικό καθαρισμό σώματος και καθαρίστε το παχύ έντερό σας, έτσι ώστε να μπορεί να διατηρήσει μια υγιή χλωρίδα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα