Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η Κιβωτός της Διαθήκης βρίσκεται στην Αιθιοπία και ίσως ο κόσμος την αντικρίσει για πρώτη φορά


Με τρομερό ενδιαφέρον διαβάσαμε την αναφορά της Daily Mail. H ταλαιπωρημένη οροφή σε ένα μικρό, οθρόδοξο εκκλησάκι στην Αιθιοπία είναι η αφορμή να αποκαλυφθεί στο ευρύτερο κοινό η Κιβωτός της Διαθήκης που, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, έχει μέσα της τις δύο πέτρινες επιγραφές με τις 10 εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή.
Ο πρώτος ναός που φιλοξένησε την Κιβωτό της Διαθήκης ήταν ο Ναός του Σολομώντα και η ύπαρξή της για τους ιστορικούς, φέρει τον ίδιο μύθο όπως το Άγιο Δισκοπότηρο ή ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 


Μύθος που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτη ταινία με ήρωα τον αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς, το 1981, στους κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού, που σκηνοθέτησε ο Στήβεν Σπίλμπεργκ. Ο Ναός της Παναγίας της Σιών, στην πόλη Ακσούμ, στην Αιθιοπία Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που στηρίζεται στη μαρτυρία του Βρετανού φωτογράφου Tim Makins, το μικρό εκκλησάκι που φιλοξενεί την Κιβωτό από την δεκαετία του 60 βρίσκεται στην πόλη Ακσούμ και είναι απροσπέλαστο από οποιονδήποτε. 

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Ο πολύ καλός φίλος του ιστολογίου Κώστας (Θρίξ) Γιαγκούδης διερεύνησε τους τραυματισμούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπως έχουν καταγραφεί και προσπάθησε να δει αν υπάρχει κάποια σχέση με τους νεκρούς της Αμφίπολης.
=============================



 1ος Τραυματισμός στην Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου

335πΧ

Δέχθηκε κατά την μάχη του Πελλίου ή Πηλίου χτύπημα από ρόπαλο στον λαιμό και ακόμη χτύπημα πέτρας στο κεφάλι.

2ος Τραυματισμός στη μάχη του Γρανικού ποταμού

22 Μαιου 334πΧ

Οι επικεφαλής των Περσών με πρώτο τον Μιθριδάτη, ορμούν εναντίον του ΑλεξάνδρουΟ Μιθριδάτης τον κτυπάει με το ακόντιο στον ώμο, αλλά ο Αλέξανδρος τον σκοτώνει με το δόρυ του.
Στη συνέχεια ο αδελφός του νεκρού πλέον Μιθριδάτη, ο Ρισάκης, κτυπάει με το ξίφος τουτον Αλέξανδρο στο κεφάλιΗ περικεφαλαία του Αλεξάνδρου κόβεται στα δύο και η λεπίδα του Ρισάκη αγγίζει – διαπερνά το δέρμα του μετώπου του Αλεξάνδρου.

Η Στάση του Σωκράτη στον Επερχόμενο Θάνατο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σαπαρδάνης
 «Εμένα δε με ενδιαφέρει ο θάνατος. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μη διαπράξω κάτι άδικο κι ανόσιο.»[1]σελ.67
«Δεν υπάρχει για τον καλό άνθρωπο κανένα κακό, ούτε όταν ζει ούτε όταν πεθάνει.»[1]σελ.91
Ο Σωκράτης ίσως έγινε πιο γνωστός για αυτά που έκανε, παρά για αυτά που έλεγε. Η θανάτωσή του συχνά θεωρείται σαν ένα μεγάλο έγκλημα των Αθηναίων κατά της ελευθερίας του λόγου και μία από τις μεγαλύτερες ειρωνείες της Ιστορίας. Γιατί ακόμα και να εντάξουμε την δίκη και την εκτέλεσή του στο ιστορικό πλαίσιο μιας δημοκρατίας που προσπαθούσε να επανακαθοριστεί, έχοντας μόλις βγει από την άκρως απολυταρχική κυριαρχία των Τριάντα Τυράννων, και που γι’ αυτό ήθελε να εξαφανίσει κάθε ίχνος του τραγικού πρόσφατου παρελθόντος της με την εξόντωση κάθε ύποπτου για αντι-δημοκρατικά πιστεύω πνευματικού ανθρώπου (ο Σωκράτης είχε κακές παρέες), πώς μπορούμε να δικαιολογήσουμε ένα τόσο αχρείαστο θάνατο, ενός φιλοσόφου που θα κατέληγε να θεωρείται ο πατέρας της δυτικής φιλοσοφίας; Η εκτέλεσή του σημάδεψε τους μαθητές του, και πιο σημαντικά, τον Πλάτωνα, στο έργο του οποίου η παρουσία του δασκάλου του κυριαρχεί. Η κύρια πηγή που έχουμε για το τι ειπώθηκε στη δίκη είναι η Απολογία Σωκράτους που έγραψε ο Πλάτωνας. Το έργο γράφτηκε λίγα χρόνια μετά τη δίκη, και φυσικά δεν είναι μια ακριβής λέξη προς λέξη περιγραφή της ομιλίας του Σωκράτη, αλλά επειδή κατά τη συγγραφή του το θέμα ήταν νωπό στη μνήμη των Αθηναίων και πολλοί από τους παρόντες στη δίκη σίγουρα είχαν πρόσβαση στο Πλατωνικό κείμενο, θεωρείται αξιόπιστη πηγή, όσον αφορά τα κεντρικά σημεία υπεράσπισης και το πνεύμα των περιστατικών που εξελίχτηκαν.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟ “ΕΓΩ” ΜΟΥ

Έχεις φανταστεί ποτέ τι θα ζήταγες από τον έρωτα εάν αυτός είχε εμφανιστεί μπροστά σου με σάρκα και οστά; Πίσω από τις γκρίνιες, τις απογοητεύσεις, τα νάζια που κάθε τόσο του προσάπτεις, έχεις καταλήξει για ποιο ακριβώς πρόβλημα τον κατηγορείς και για ποιο ακριβώς θέμα τον ευχαριστείς; Ο δικός μου μονόλογος, το δικό μου ξέσπασμα στην ξαφνική εμφάνισή του θα ήταν κάπως έτσι:
Εγώ δεν θέλω να με ερωτευτείς. Δεν θέλω να σε ερωτευτώ. Δεν σου ζητάω να αγαπηθούμε κάτω από φεγγάρια, κάνοντας έρωτα τα ξημερώματα, τρώγοντας παγωτό. Τα θέλω πολύ αυτά, αλλά δεν στα ζητάω. Αυτό που γονατιστή σε παρακαλάω είναι να με διασχίσεις και κάθε σου βήμα να με φτάνει στα όρια μου. Κάθε συνάντησή μας απαιτώ να είναι έκρηξη… Θυμού, πάθους μπορείς να διαλέξεις. Σου ζητάω να μου βγάλεις όποιο άσχημο ζωώδες ένστικτο καταπιέζεται μέσα μου και να με λυτρώνεις από αυτό το τελευταίο λεπτό πριν την αυτοκαταστροφή. Σου ζητάω να μου βγάλεις το χειρότερο εαυτό μου.

Ποιό Δημόσιο Χρέος;


Ποιό Δημόσιο Χρέος;
Δημόσιο χρέος: Η αναλαμπή του μελλοθάνατου!
Η Ελλάδα πληρώνει φέτος 502 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο για τόκους!
Το 2022 θα πληρώσει 24,4 δισεκατομμύρια για τόκους!
Για φέτος, τα χρεολύσια μόνο (δηλαδή μόνο το κεφάλαιο) που πρέπει να καταβάλουμε είναι 24,9 δισεκατομμύρια!
Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά αφορούν τα παλιά χρέη (μετά το κούρεμα του PSI) και όχι τα καινούργια που δανείζεται και θα δανείζεται στο μέλλον η χώρα μας.
Αντιλαμβάνεστε δηλαδή σε τι λούκι είμαστε και αν υπάρχει οποιαδήποτε προοπτική εξόδου.
Αντιλαμβάνεστε ότι το Ελληνικό πωλήθηκε για ενός μηνός τόκους (!) και το 30% της ΔΕΗ, που πωλείται 1,5 δισεκατομμύρια, πωλείται μόνο για τριών μηνών τόκους!
Όμως έτσι, ακόμα και ολόκληρη η Ελλάδα να πωληθεί και πάλι δεν φτάνουν τα χρήματα μόνο για τους τόκους.
Ταυτόχρονα τα χρέη των πολιτών προς την εφορία για φέτος (2014) αυξάνουν κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα και η κατάσταση προφανώς θα χειροτερεύσει.
Δεν συζητάμε φυσικά για τα χρέη των ιδιωτών προς τις τράπεζες κ.λ.π.

Συνταγή: Φυσικό στοματικό διάλυμα με κανέλα



Η κανέλα είναι ένα υλικό με μεθυστικό, γλυκό άρωμα και φοβερές αντιμικροβιακές ιδιότητες.  Σε μια δημοσίευση του περιοδικού The lady’s dressing room το 1893 λέγεται ότι στην περιοχή της Ιάβας, οι άνθρωποι συνήθιζαν να μασούν ένα ξύλο κανέλας για να έχουν φρέσκια αναπνοή και μια γλυκιά επίγευση.
Για να μην κυκλοφορείτε όμως με ένα ξύλο στο στόμα, μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό στοματικό διάλυμα για να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε!
{Τα υλικά που θα χρειαστείτε}
  • 5 ξυλάκια κανέλας
  • 1 φλιτζάνι νερό (250ml)
{Πώς θα το παρασκευάσετε}

Οι ορμόνες μου 'τρελάθηκαν''! Τι φταίει;



Μήπως έχετε άγχος ή κλαίτε ξαφνικά χωρός λόγο; Τότε ενδεχομένως πάσχετε από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο»  ένα φαινόμενο, που είχε ήδη καταγραφεί από την εποχή των Αρχαίων Ελλήνων.
Τι είναι και πως αντιμετωπίζετε το σύνδρομο αυτό; Ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα; Τι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες;
Απαντήσεις στο επσιτημονικό άρθρο που ακολουθεί.
Του Μενέλαου Κ. Λυγνού Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου
 
Με τον όρο Προεμμηνορροϊκό Σύνδρομο (στα Αγγλικά  Premenstrual Syndrome – P.M.S.) αναφερόμαστε σε ένα σύνολο τόσο ψυχολογικών, όσο και σωματικών συμπτωμάτων, τα οποία εμφανίζονται μέχρι και δύο εβδομάδες πριν από την έμμηνο ρύση. Υπάρχει η εκτίμηση πως συμπτώματα του συνδρόμου αυτού εμφανίζουν μέχρι και το 80% των γυναικών, οι οποίες έχουν περίοδο.
 
Οι εναλλαγές της διάθεσης, που ακολουθούν τις φάσεις του εμμηνορρυσιακού κύκλου είναι ένα φαινόμενο, που είχε ήδη καταγραφεί από την εποχή των Αρχαίων Ελλήνων. Εντούτοις, ως ξεχωριστή κλινική οντότητα, περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1931, ενώ ο όρος «προεμμηνορροϊκό σύνδρομο» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1953

Γιατί το νύχι μπαίνει μέσα στο δέρμα;



Η είσφρυση όνυχος, όπως είναι ο ιατρικός όρος, συμβαίνει όταν το άκρο του νυχιού αυξάνει κάτω και μέσα στο δέρμα του δακτύλου. Συχνότερα αφορά το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού αν και δυνητικά μπορεί να συμβεί και στα υπόλοιπα δάκτυλα. Τις περισσότερες φορές η σωστή περιποίηση των νυχιών στο σπίτι θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ωστόσο ορισμένες επιπλοκές μπορεί να κάνουν αναγκαία την ιατρική φροντίδα. 

Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο τι πρέπει να κάνετε όταν το νύχι μπαίνει στο δέρμα.
 
 
Ένα από τα συχνότερα προβλήματα των νυχιών που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους είναι όταν μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα. Συνήθως το φαινόμενο αυτό αφορά το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και στα υπόλοιπα νύχια. 
 
Για ποιο λόγο συμβαίνει;

Ποιες γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ;



Μπορεί το σεξ να είναι καθαρά προσωπική υπόθεση άλλα όταν οι επιστήμονες αναλαμβάνουν δράση τότε βγάζουν όλα τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας στη φόρα.
 
Το μόνιμο παράπονο κάποιων ανδρών ότι η σύντροφος τους δεν θέλει να κάνει σεξ ή το αποφεύγει εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες φαίνεται ότι έχει επιστημονική βάση.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε ορισμένες  γυναίκες δεν κάνουν καθόλου σεξ για πάρα πολύ απλούς λόγους:
 
είτε λόγω τεμπελιάς ή κούρασης ή ακόμη και εξαιτίας έντονου άγχους. Πάντως η απιστία καταλαμβάνει την τελευταία θέση.
 
Υπάρχει πρόβλημα

" Ενεργειακή_Κουνταλίνι ...η αφύπνιση και η ζωή μαζί της " ~Βιώματα~


" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ
...Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ "


~ΒΙΩΜΑΤΑ~



~Τα μάντρα
~Η Προσευχή
~Ο διαλογισμός κάθε είδους
~Οι Προθέσεις
~Η ΑυτοΠαρατήρηση
~Ο Αλτρουισμός
~Ο Έλεγχος της σκέψης
~Το κράτημα του εαυτού,
και όχι το ταίριασμα με τον, την, οποιονδήποτε σύντροφο.
(ειδικά αυτό, ώστε ο Εαυτός να παραμένει στη συχνότητα της Επιλογής του,
αντί να μοιράζει τη δύναμη της σεξουαλικότητας παντού,
κι αντί να καθαρίζεται συνεχώς από τις χαμηλότερες δονήσεις που θα αποκομίσει με την κάθε σεξουαλική_επαφή.)

~Ο σεβασμός
~Η ταπεινότητα
~Το δέος στο άπειρο_Θεό,
είναι η Αρχή και το Τέλος στα πάντα.
(.....σε ότι ξεκινήσω να αναπτύσσω εντός μου).

~Κάθε φορά θέλω να είναι η 1τη φορά !
...δηλαδή,
επιδιώκω να βλέπω το Θείο σαν να το “βλέπω” για 1τη φορά !

Πώς να αφυπνιστεί η Κουνταλίνι με ασφάλεια !




<>Τι είναι η Κουνταλίνι; 
Ο όρος Κουνταλίνι, 
όπως χρησιμοποιείται από τους γιόγκι, 
αναφέρεται στην Ιερή Φωτιά βρίσκεται κοντά στη βάση της σπονδυλικής στήλης.

-Η Κουνταλίνι έχει επτά στρώματα. 
Κάθε στρώμα έχει επτά υπο-στρώματα. 
Συνεπώς, 
υπάρχουν σαράντα εννέα βαθμίδες αφύπνισής της.
Με άλλα λόγια, 
το θέμα δεν είναι αν η Κουνταλίνι θα αφυπνιστεί ή όχι, 
αλλά το θέμα είναι πώς αφυπνίστηκε η Κουνταλίνι, 
ή σε ποιο βαθμό έχει αφυπνιστεί. 

Ακόμη και στους κοινούς ανθρώπους,
η Κουνταλίνι είναι ήδη αφυπνισμένη, 
αλλά σε ένα πολύ μικρό βαθμό.

Στην Ινδία, ο βαθμός αφύπνιση της ενέργειας Kundalini συμβολίζεται με τον αριθμό από κόμπρες που αιωρείται στην κορυφή του κεφαλιού του γιόγκι. 
Ο αριθμός των κομπρών συμβολίζει τον αριθμό των στρωμάτων που η Κουνταλίνι έχει ενεργοποιηθεί. 
Μερικές φορές μπορεί να δείτε ένα άγαλμα ενός γιόγκι διαλογισμό, 
με μια, τρεις ή πέντε κόμπρες να αιωρούνται πάνω από το κεφάλι του. 
Αλλά σπάνια θα δείτε ένα γλυπτό που δείχνει επτά κόμπρες πάνω από το κεφάλι του γιόγκι. 

<>Επτά κόμπρες συμβολίζουν μια πολύ προχωρημένη ψυχή, 
ένα μεγάλο πνευματικό δάσκαλο.

Προς τις ..κάλτσες..

2015-01-11_222455

– «Ο Καραμανλής έφερε το μνημόνιο,εγώ απλώς το υπέγραψα» σου λέει ο ΓΑΠ  ο άνθρωπος που σε μια  άλλη χώρα , μια χώρα ευνομούμενη  θα επρεπε να του έχει ήδη απαγορευτεί η είσοδος σε αυτήν  και  όχι να του επιτρέπεται να θέτει και  υποψηφιότητα!     Το … Γαπίδιον είχε το θράσσος και πρόσφατα  μας μίλησε για «κυβερνητικές γυναικολογίες» και  για το μήνα «Φλεβάριο«, μας είπε πως  «τα έργα δεν ανήκουν σε κανένα κόμματα», πως  «ειναι δικαιωματα για όλους η εργασια και είναι δικαιώματα για όλους η παιδεία »  και πως «οι τωρινή κυβέρνησει χώνει  βαθειά την τσεπη στο χέρι»  .. Εκλεισε την ομιλία του με το φοβερο αλλά προσφιλές του σαρδαμ    – » εμπρός λοιπόν , όλοι την Κυριακή στις κάλτσες» κι έκανε τη mummy Margret  να δακρύσει από περηφάνεια για το ζαβό της!
γαπ
Eτούτο το Γενάρη πέντε  διαφορετικά ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν στις εκλογές! Όπως  βλέπεις είναι αποφασισμένοι να μη γλυτώσεις με τίποτα από τα πλοκάμια τους ραγιά μου.. (κάτι σαν τη Λερναία .. Το ΠαΣΟΚ & οι Σαμαροβανιζέλοι, σε απειλούν

«Μοναχικότητα ή Μοναξιά;»


Το Σημείο του ΔρόμουΤεράστια η διαφορά μεταξύ Μοναξιάς και Μοναχικότητας.
Αν οι άνθρωποι ήταν όσο μοναχικοί νομίζουν, δεν θα αισθάνονταν τόσο μόνοι.

12 Ομηρικές Οδηγίες για 300 Σύγχρονους Ψηφοφόρους


ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΟΥΛΗ
12 βήματα στην Ομηρική Άμμο σταθερά  συνδετικά και ευθυγραμμιστικά
ΑΜΟΘΕΝ, άπαξ  παρ΄Ομήρω α Ουσσείας 10
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.
Το τέταρτο είδος έχει  του ΑΕΤΟΥ ΦΤΕΡΑ
Είναι σημαντικό όχι μόνο να ρίχνουμε μια ματιά στα Ομηρικά Έπη αλλά, να τα μελετούμε επισταμένως και καλώς
για να αντιμετωπίζουμε και να λύνουμε τα προβλήματα της ζωής μας σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, παγίδες σειρήνες αδιέξοδα διλήμματα αποφασιστικώς.
Εν όψει εκλογών λοιπόν και όλοι οι επίδοξοι μνηστήρες την Πηνελόπη Ψυχή σου  πολιορκούν. Κάθονται ολημερίς στην αυλή σου, στο σπίτι σου,  στη γειτονιά σου, στο προφίλ σου  με τις άθλιες φυλλάδες τους, τα παραπλανητικά σποτ διαφημιστικά τους ,τις άνευ νοήματος παραπληροφοριακές ενημερώσεις τους . Έχουν καταχραστεί πολλά ,έχουν προδώσει ακόμη περισσότερα, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και εσύ ζητιανεύεις λίγα ψίχουλα αγάπης σε κάποια ουρά, μια συνταξούλα που φυλλορροεί απελπιστικά, περιμένεις να σε θάψουν στα 68 και δεν έχεις καταλάβει  πως έχεις πεθάνει από τα 18. Μερικοί ροκανίζουν μια μπριζόλα ακόμη, ενώ ξέρουν πως είναι πλαστική με το μπλε χαπι της ανύπαρκτης ευτυχίας και αυτό το θεωρούν  ‘ζωή»
Δεν ξέρεις τι να κάνεις και ούτε ποιος είναι ο εχθρός.

Χάρρυ Κλιν -Τί έχει πει ο άνθρωπος!

 
Έχω εκφράσει πλειστάκις την άποψή μου για τον Χάρρυ Κλιν. Είναι μια υπέροχη ψυχούλα που κρύβεται με αξιοπρέπεια πίσω από έναν μπρουτάλ (αλλά όχι γκροτέσκ!) Νεοέλληνα. Τον έχω γνωρίσει και είναι μια χαρά παιδί. Έχω και πολύ «τρυφερές επαγγελματικές αναμνήσεις» από αυτόν (άλλωστε η ταινία του ΑΛΑΛΟΥΜ της κινηματογραφικής περιόδου 1982-83, ήταν η πιο πετυχημένη ταινία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην 50χρονη ζωή του κινηματογράφου- ΑΣΤΡΟΝ της οικογένειάς μου). ΄Ετσι όταν σήμερα η αγαπημένη μου αδελφή Φωτεινή μου προώθησε στον υπολογιστή το «ΕΙΠΕN Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ . . .», δεν άντεξα και τον ανεβάζω χωρίς δισταγμό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπάρχουν κι άλλοι αγροί που κάνουν σούπερ πνευματικά προτοκάλια εκτός από το Νευρικό ΕραστήΓούντι Άλεν
 ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ ! (Μήπως γι’αυτά 
«κόπηκε» τελικά από το ψηφοδέλτιο ;;;)
Αν οι Έλληνες θέλουν να έχουν αυτά που δεν έχουν, πρέπει να κάνουν αυτά που δεν κάνουν!
Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!
* Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οχτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!
* Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!
* Μη στεναχωριέστε καλοί φίλοι, κανένας δεν έχει ποτέ παραπονεθεί γιατί δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του: «καλή μας ελεύθερη πτώση». . . . . . . . . . . .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ


samaras agio oros OKΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.
Τελευταίο άθλιο κρούσμα ηγούμενος γυναικείας μονής της βορείου Ελλάδας που προβάλλεται σαν διάδοχος του προσφάτως αγιοποιηθέντος πατρός Παϊσίου,  έστειλε σε μια «χριστιανίζουσα» γνωστή ιστοσελίδα το κάτωθι κείμενο που αναγράφει μεταξύ των άλλων και τα εξής :

Πιθανή η ύπαρξη σκουληκότρυπας στον Γαλαξία μας

wormholes
Συνδυάζοντας παρατηρησιακά δεδομένα και τη γενική θεωρία της σχετικότητας, μια διεθνής ομάδα αστροφυσικών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανόν ο Γαλαξίας μας «φιλοξενεί» μια σκουληκότρυπα. Η ομάδα, η οποία αποτελείται από επιστήμονες από την Ινδία, τις ΗΠΑ και τη Διεθνή Σχολή Προηγμένων Μελετών (SISSA) στην Ιταλία, δημοσίευσε τη μελέτη της στο περιοδικό Annals of Physics [Possible existence of wormholes in the central regions of halos], στην οποία μάλιστα αναφέρει πως οι υπολογισμοί της δείχνουν πως η σκουληκότρυπα θα μπορούσε να είναι «σταθερή», επιτρέποντας έτσι τα χωροχρονικά ταξίδια.
«Λαμβάνοντας υπόψη τον χάρτη της σκοτεινής ύλης στον Γαλαξία και το πιο πρόσφατο μοντέλο για τη Μεγάλη Έκρηξη, και με την προϋπόθεση βέβαια πως οι “χωροχρονικές σήραγγες” όντως υπάρχουν, συμπεράναμε πως θα μπορούσε όντως να υπάρχει στον Γαλαξία μια τέτοια σήραγγα, με διαστάσεις μάλιστα που να αγγίζουν το μέγεθός του», αναφέρει στο σάιτ της SISSA ο Πάολο Σαλούτσι, αστροφυσικός στη Σχολή και ειδικός στη μελέτη της σκοτεινής ύλης.

ΒΓΑΖΩ ΑΦΘΕΣ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ..Ή Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ..


Στο στόμα μας.. εκδηλώνονται περισσότερα από.. 1.200 νοσήματα, τοπικά, αλλα και συστηματικά
(που αφορούν ολόκληρο τον οργανισμό), ορισμένα δε από αυτά ( τα συστηματικα) απειλούν ακομα και..τη ζωή μας.
Ένα καλόηθες νόσημα (αγνώστου αιτιολογίας), με κληρονομική προδιάθεση ειναι και
οι αφθες..για τις οποιες θα μιλησουμε..

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ (29 ΗΜΕΡΕΣ) 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Ανθεστηριών είναι ο 8-ος μήνας στο αττικό ημερολόγιο, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στο θεό Διόνυσο και αντιστοιχούσε στο χρονικό διάστημα 23 Ιανουαρίου-20 Φεβρουαρίου.
Κυριότερη και επώνυμος γιορτή του μήνα ήταν τα Ανθεστήρια, τα οποία διαρκούσαν τρεις ημέρες.
Κατά την τελευταία ημέρα της γιορτής αυτής τελούνταν τα Υδροφόρια προς τιμήν όσων χάθηκαν στον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. 
Λάμβαναν χώρα επίσης τα Διάσια προς τιμήν του Μειλίχιου Δία, καθώς και τα Μικρά Ελευσίνια. Το όνομά του προέρχεται από τη σπουδαία γιορτή των Ανθεστηρίων προς τιμήν του θεού Διονύσου.
Τα Ανθεστήρια ήταν τριήμερες ανοιξιάτικες γιορτές, που γιορτάζονταν την 11η, 12η και 13η ημέρα του Ανθεστηριώνα.
Την πρώτη ημέρα γιορτάζονταν τα Πιθοίγια, που αποτελούσαν την προκαταρκτική γιορτή.
Τότε οι Αθηναίοι άνοιγαν τα πιθάρια για να δοκιμάσουν το κρασί της νέας χρονιάς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα