Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Στη δημοσιότητα τα απόρρητα αρχεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τα UFO

UFO
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα τα απόρρητα αρχεία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας από το 1947 έως το 1969, σχετικά με έρευνες για Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα.
Ο λόγος για μικροφίλμ και αρχεία με το κωδικό όνομα "Project Blue Book". Εκεί θα βρείτε μια σειρά από απόρρητες και συστηματικές έρευνες, όσον αφορά την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων αντικειμένων για την Αμερική και την περαιτέρω ανάλυσή τους.
Για παράδειγμα θα δείτε το διάσημο περιστατικό που εξελίχθηκε στο Lubbock Lights στις 30 Αυγούστου του 1951 στο Τέξας όπου ένας άνδρας ενώ καθόταν στην αυλή ενός σπιτιού είδε 20 περίπου φώτα να πετούν πάνω από το κεφάλι του.

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ, κυρίως για τους άνδρες

MAN WOMAN SEX BED

Μία από τις πλέον “διαδεδομένες” σεξουαλικές στάσεις έχει αποδειχθεί πως είναι και η πλέον επικίνδυνη, τουλάχιστον για τον άνδρα, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες στο εξωτερικό.
Η στάση, κατά την οποία η γυναίκα είναι “από πάνω” έχει κριθεί ως η αιτία του 50% περίπου των καταγμάτων πέους που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τρία νοσοκομεία στη Βραζιλία.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, Βραζιλιάνοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο ατύχημα πιθανότητα προκαλείται επειδή η γυναίκα ουσιαστικά ελέγχει το ανδρικό μόριο με το σύνολο του σωματικού της βάρους με το οποίο και, κατά κάποιο τρόπο, “προσγειώνεται” πάνω στο ν παρτενέρ της. Παράλληλα, ο άνδρας αδυνατεί να διακόψει εγκαίρως την κίνηση της συντρόφου του όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διείσδυση.

Τρία λεπτά πριν τα «μεσάνυχτα του ολέθρου» και το τέλος του πολιτισμού δείχνει το «Ρολόι της Αποκάλυψης»

NUCLEAR EXPLOSION

Το «Ρολόι της Αποκάλυψης» (Doomsday Clock) είναι ένα συμβολικό ρολόι, το οποίο απεικονίζει το πόσο κοντά βρίσκεται η ανθρωπότητα στον όλεθρο. Υπάρχει από το 1947 και είχε δημιουργηθεί και επιβλέπεται από το Bulletin of the Atomic Scientists, οι οποίοι συμβουλεύονται ένα ευρύ συμβούλιο, στο οποίο περιλαμβάνονται και νομπελίστες.
Με πολύ απλά λόγια, όσο πιο κοντά βρίσκονται οι δείκτες του ρολογιού στα μεσάνυχτα, τόσο πιο κοντά βρίσκεται η ανθρωπότητα στην ολική καταστροφή, από αίτια όπως ο πυρηνικός πόλεμος ή η κλιματική αλλαγή. Το εν λόγω ρολόι έχει προσελκύσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον και καλλιτεχνών, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το «Two Minutes to Midnight» των Iron Maiden (στο «Powerslave», του 1984) και το «Doomsday Clock» των Smashing Pumpkins.
Κατά καιρούς, οι δείκτες μετακινούνται πιο μακριά ή πιο κοντά στα «μεσάνυχτα του ολέθρου» , ανάλογα με την κατάσταση στον κόσμο. Όπως φαίνεται, η ανθρωπότητα αυτές τις ημέρες κινδυνεύει περισσότερο, καθώς, σε συνδιάσκεψη στην Ουάσιγκτον, η Κένετ Μπένεντικτ, εκτελεστική διευθύντρια και εκδότρια του Bulletin of the Atomic Scientists, δήλωσε την Πέμπτη ότι βρισκόμαστε πλέον τρία λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, καθώς η πιθανότητα παγκόσμιας καταστροφής είναι πολύ υψηλή. «Μιλάμε για το τέλος του πολιτισμού όπως τον γνωρίζουμε» ανέφερε σχετικά.

Στοργικοί και καλωσυνάτοι Ευρωπαίοι στη χώρα της "ελαίας" και της "βλακείας" ... Μάς τσαλαπάτησαν τα νύχια μας, την αξιοπρέπειά μας, μάς τσαλαπάτησαν ως και την ψυχή μας ...


"Αυτοί που φέρανε την καταχνιά"

Απόσπασμα "ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝ", από το 

βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη με τίτλο «ΑΥΤΟΙ 

ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ»

Αθήνα, Χειμώνας 1941

... Η χώρα μας είναι πολύ φτωχιά, μιά χώρα που θάλλει μόνον η ελαία και η βλακεία. Στα παλιά χρόνια έθαλλε και η δάφνη, αλλά τώρα δεν τη χρειαζόμαστε πιά και τη δίνουμε στα γιδοπρόβατα.

Σε μιά τέτοια φτωχιά χώρα οι άνθρωποι μαραίνονται από έλλειψη ευρωπαϊκού αέρος. Τί να τον κάνεις. Η Ευρώπη δεν ήταν καμιά πίττα, για να πέσει να τη φάμε.

Μεγάλη της η καλωσύνη, λοιπόν, που μας θυμότανε κάπου-κάπου και μας έστελνε κανένα ψυχίο του πολιτισμού της. Λίγα κανόνια, λίγους κατακτητές.

Πότε πάλι κανένα νέο μοντέλο επαναληπτικού όπλου, πότε καμιά νέου συστήματος πολεμική κρεατομηχανή.

Ήρθε και η μέρα, που σε μιά απαστράπτουσα σάλα με το πιό ελεγκάν ύφος, μας προσέφεραν, «μετά τα επιδόρπια» και τον πόλεμο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ




Λένε πως αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Θα διαφωνήσω όμως με αυτό και θα πω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς εσύ ο ίδιος να βρεις τη θέληση και τη δύναμη μέσα σου ώστε να το πετύχεις. Εμείς οι ίδιοι, δηλαδή, έχουμε τον έλεγχο των πράξεων μας και των αποτελεσμάτων που θα φέρουμε, και όχι το σύμπαν.
Αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει ήδη όλοι εκείνοι οι άνθρωποι με τις ειδικές- εξαιρετικές ικανότητες. Τα αποτελέσματα που τους βλέπουμε να φέρνουν κάθε φορά στους Παραολυμπιακούς αγώνες –ή σε αντίστοιχες διοργανώσεις- δεν είναι καθόλου τυχαία. Φαίνεται καθαρά πως παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και επιτυγχάνουν στον εκάστοτε στόχο τους. Και τι εννοώ; Ο τρόπος που θα αποφασίσουμε να συμπεριφερθούμε, εξαρτάται απόλυτα από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ερμηνεύουμε τις καταστάσεις.
Μπροστά σε μια δύσκολη (και ίσως απειλητική, αν την ερμηνεύουμε έτσι) κατάσταση έχουμε την επιλογή να αντιδράσουμε με τις τρεις τρόπους: να παλέψουμε, να φύγουμε ή να παγώσουμε και να μην αντιδράσουμε καθόλου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται πως επιλέγουν τον πρώτο τρόπο. Αποφασίζουν να παλέψουν!

Συμβουλές που δίνω στα παιδιά μου, αλλά εγώ δεν τηρώ!


Ένας νέος μπαμπάς έχει ανησυχίες! Φοβάται ότι η απόσταση ανάμεσα στα λόγια και στις πράξεις του είναι μεγάλη… 
Σ’ ένα τρυφερό κείμενο ένας πατέρας γράφει για όλα όσα θέλει να μάθει στα παιδιά του, αλλά συνειδητοποιεί ότι ακόμη κι ο ίδιος δυσκολεύεται να εφαρμόσει.

Το μεγάλωμα ενός παιδιού σε κάνει να αναθεωρείς το σύστημα αξιών σου ή και να αναρωτιέσαι αν στην πραγματικότητα είχες αξίες πριν κάνεις παιδί. Είναι τόσο δύσκολο και, ταυτόχρονα, τόσο αναγκαίο να είσαι το καλό παράδειγμα.
 
Ως νέος πατέρας έχω καταλάβει το εξής: Δεν τηρώ σχεδόν κανένα από τα πράγματα που θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά μου. Ξέρω να ξεχωρίζω το σωστό από το λάθος φυσικά, αλλά… δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις αυτό που πρέπει! Κάθε φορά που τους δίνω μια συμβουλή, συνειδητοποιώ ότι εγώ ο ίδιος δεν την εφαρμόζω.
Συγκέντρωσα λοιπόν μερικά από τα μαθήματα ζωής που προσπαθώ να δίνω στα παιδιά μου, αλλά – μυστηριωδώς – είμαι εγώ ο πρώτος που ξεχνάει να εφαρμόσει:

Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος και οι 3 Πύλες



«Οι βασικές Αρχές της Αλήθειας είναι επτά και  εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια, κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι 3 Πύλες του Ναού θα ανοίξουν». Και τότε δομείτε η τέταρτη Πύλη που αυτόματα οδηγεί στην 5η  Πύλη.

Εμείς δεν είμαστε τίποτε άλλο από ένα πιστό αντίγραφο του Σύμπαντος. Μέσα μας ρέει και αναδομείτε συνεχώς και αναδημιουργείτε κομμάτι του σύμπαντός. Δεν είμαστε ένα ξεχωριστό κομμάτι του, αλλά ένα απόσπασμά του.
Από τη στιγμή που η ψυχή φεύγει από το σώμα και ταξιδεύει στους Συμπαντικούς δρόμους για να λάβει τις διαδρομές της επόμενης ενσάρκωσης τότε καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ανήκουμε απόλυτα σε αυτό το συμπαντικό μεγαλείο. Απλώς ο λόγος που εμείς έχουμε χάσει τη σύνδεση αυτή με τη κεντρική μας μονάδα είναι γιατί έχουμε γαντζωθεί καθ’ όλα στην ύλη. Όχι δεν εννοώ όλα μας τα αντικείμενα, αλλά το σώμα μας το οποίο το χειριζόμαστε ως αντικείμενο και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Οπότε αφού κάποιος χειρίζεται το σώμα του ως αντικείμενο λογικό είναι ύστερα να είναι απόλυτα εγκλωβισμένος μέσα σε ένα υλικό στάτους, να τυφλώνεται και να βλέπει μόνο ύλη. Μία ύλη που τον καθορίζει απόλυτα για το είμαι του και για τα δεν είμαι του.  

Είναι προτιμότερη η ψυχοθεραπεία από τα ψυχοφάρμακα;

Τι δείχνουν οι μελέτες για την σχέση που έχει η ψυχοθεραπεία με τα ψυχοφάρμακα και τι είναι προτιμότερο; Πρόσφατη μελέτη από τη δρα Χέλεν Μεϊμπεργκ, καθηγήτρια Ψυχιατρικής του πανεπιστημίου Εμορι, εντόπισε έναν βιολογικό δείκτη στον εγκέφαλο, ο οποίος μπορεί να προβλέψει κατά πόσον ένας ασθενής θα αντιδράσει καλύτερα στην ψυχοθεραπεία ή τα αντικαταθλιπτικά σκευάσματα
psyxoXρησιμοποιώντας τομογράφο εκπομπής ποζιτρονίων (Pet Scan), η δρ Μέιμπεργκ παρακολούθησε μία ομάδα ατόμων που έπασχαν από κατάθλιψη επί δώδεκα εβδομάδες. Οι μισοί έλαβαν ένα αντικαταθλιπτικό σκεύασμα και οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε γνωσιακή θεραπεία συμπεριφοράς η οποία σε μαθαίνει να διορθώνεις το στρεβλό και αρνητικό τρόπο σκέψης.

Chrome επέκταση αξιοποιεί το YouTube ως μία ισχυρή μουσική υπηρεσία!

Επιτέλους, ένα από τα όνειρα πολλών από εμάς πραγματοποιείται! Η μετατροπή του YouTube σε μία ισχυρή μουσική υπηρεσία είναι γεγονός. Μπορεί πρόσφατα το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο βίντεο να κυκλοφόρησε συνδρομητική μουσική υπηρεσία και ειδικά διαμορφωμένη σελίδα, ικανοποιώντας αρκετούς μουσικόφιλους, όμως μία Google Chrome επέκταση μας έχει συναρπάσει με τις λειτουργίες της.
Streamus for Google Chrome
Ονομάζεται Streamus, μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε Google Chrome και χάρη σε αυτή μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω YouTube εύκολα και γρήγορα, χωρίς καν να επισκέπτεστε το Κοινωνικό Δίκτυο, αλλά από οποιαδήποτε σελίδα.

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αντιμετωπίστε το Άγχος και Γίνετε Πιο Ανθεκτικοί

Ο άνθρωπος με ψυχική ανθεκτικότητα δεν ανησυχεί επειδή έχει κάποιο πρόβλημα.  Ψάχνει να βρει τη λύση του!

        
  
Γίνεται να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής;  Ναι!  αρκεί να καλλιεργήσουμε ψυχική ανθεκτικότητα!  Πρόκειται για ιδιότητα που υπάρχει -εν μέρει τουλάχιστον- εκ γενετής, αλλά μπορεί (και θα έπρεπε) να μαθευτεί και να αναπτυχθεί. Αν λοιπόν επιθυμείτε να διαχειρίζεστε τις  δοκιμασίες της ζωής (τόσο τις μεγάλες όσο και τις μικρές) με μεγαλύτερη ευκολία, να ενδυναμωθείτε από τις αντιξοότητες, και να μετατρέψετε πιθανώς αρνητικά γεγονότα σε θετικά, ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες.

ΜΙΑ ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΑ ΝΟΣΟΣ..Η ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..


Ο Robin Williams, υπήρξε ενας γλυκυτατος, ταλαντουχος, προσηνης, αγαπητος στους περισσότερους, ηθοποιος.
 Ο τραγικος θάνατος του, ανέδειξε τη διπλή ζωή, που επέλεξε να ζήσει για τόσο πολύ καιρό, και που δεν είναι ξένη για τους ανθρώπους που ..πάσχουν από ψυχικές ασθένειες και οι οποίοι θα πρέπει να καλύπτουν τα συμπτώματά τους, προκειμένου να δείχνουν αλλά και να είναι ¨λειτουργικοί¨ στον έξω κόσμο.
Κατάθλιψη  μία κατάσταση που όλοι, λίγο ή πολύ, την έχουμε βιώσει και που  μπορεί να εξελιχθεί σε ¨βελουδενια¨νόσο.

Οικονομία και απλότητα



Ο Νόμος της Οικονομίας δεν έχει γίνει κατανοητός ακόμα. Μέχρι να αντιμετωπίσουμε μια παγκόσμια κρίση, όλοι οι άνθρωποι παντού ξοδεύουν την Φύση για να ικανοποιήσουν τις ανικανοποίητες θυμαπάτες τους.
Ο κόσμος αλλάζει τα έπιπλά του κάθε χρόνο και γενικά τα πετά στα σκουπίδια, εξαντλώντας τη Φύση.
Μια φορά είπα σε ένα αγόρι, “Γιατί πίνεις ένα πακέτο μπύρες; Δεν αρκείσαι με ένα μπουκάλι;” “Θέλω να ικανοποιήσω τον εαυτό μου”, απάντησε.
Οι άνθρωποι τελικά θα αναγκαστούν να μελετήσουν την σημασία της απλότητας. Οι επιχειρηματίες και οι άπληστοι άνθρωποι τελικά κατάφεραν να εξαφανίσουν από την συνειδητότητα της ανθρωπότητας την έννοια της απλότητας. Η απλότητα είναι ο δρόμος της σωτηρίας και της πνευματικότητας. Απλότητα δεν σημαίνει να κάνουμε χωρίς τα πράγματα που χρειαζόμαστε. Σημαίνει να έχουμε πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Μεταλλαγμένα τέρατα μας πάνε από το ράφι στο νεκροταφείο!

ΖΩΝΤΑΝΟΙ - ΞΥΜΝΗΣΤΕ Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή...



Οι γιατροί του νοσοκομείου Carlos III στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα ανθρώπου από πρόσληψη γενετικά μεταλλαγμένης τροφής.
Πρόκειται για τον... 31χρονο Χουάν Πέδρο Ράμος, ο οποίος πέθανε στις 7 Ιανουαρίου από αναφυλακτικό σοκ, αφού έφαγε πρόσφατα γενετικά τροποποιημένες ντομάτες που περιείχαν γονίδια ψαριών.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η τροφή προκάλεσε στον Ράμος μια «βίαιη και θανάσιμη αλλεργική αντίδραση». Όπως ανέφεραν, η υγεία του νεαρού είχε αρχίσει να χειροτερεύει με καλπάζοντα ρυθμό, όταν στις αρχές Ιανουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργίας. Του χορηγήθηκαν αμέσως φάρμακα προκειμένου να σταματήσουν το αναφυλακτικό σοκ, αλλά αυτά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά. Η ομάδα των ειδικών υποστηρίζει ότι μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία της αλλεργικής αντίδρασης: ο νεαρός είχε φάει για μεσημεριανό γενετικά τροποποιημένες ντομάτες, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλαξία και οδήγησαν στο θάνατό του.

Το αγόρι, οι αστερίες και ο Σίσυφος....


Κάποτε ένας ηλικιωμένος άντρας περπατούσε νωρίς το πρωί μετά από μία καταιγίδα, σε κάποια παραλία.Καθώς περπατούσε,  είδε από μακριά  ένα αγόρι το οποίο  έσκυβε και πετούσε κάτι μέσα στην θάλασσα.

Ο άντρας τον πλησίασε, και είδε  πως το αγόρι πετούσε στην θάλασσα  αστερίες που είχαν ξεβραστεί στην αμμουδιά μετά την καταιγίδα, και βρισκονταν μακριά από την θάλασσα λόγω της παλίρροιας.

Παρατήρησε για ώρα το μικρό αγόρι να μαζεύει και να πετάει τους αστερίες πίσω στην θάλασσα, και κάποια στιγμή τον ρώτησε με απορία:

Ο Φόβος του Αγνώστου









Μια απρόσμενη αλλαγή του ανέμου,
κι η μάσκα σου γλιστράει, σου φεύγει απ’ το πρόσωπο∙
ένα μικρό ρυτίδιασμα στης λίμνης τα νερά
και τώρα είσαι γυμνός και εκτεθειμένος.


Ο χρόνος Θεέ μου τι δυνάστης !
Να ξαποστάσεις λίγο δε σ’ αφήνει.
Ό,τι κάτω από την πλανερή μονιμότητα
αιώνες αγωνιούσες ν’ αποκρύψεις
στην επιφάνεια φέρνει απροκάλυπτα
για να σε σύρει δίχως στρεβλωτικούς φακούς,
τον Εαυτό σου ΤΩΡΑ να αντικρίσεις.


Πάντα σε εγρήγορση, πάντα προσεχτικός,
σε αναμονής κατάσταση για κάθε ενδεχόμενο
αυτός που μάσκα δεν φορούσε, αυτός που ήδη ήταν γυμνός
δεν πλήττεται απ’ τον χρόνο, την αλλαγή δεν εχθρεύεται∙
τη στιγμή δεν αντιμάχεται
ό,τι κι αν φανερώσει στη ζωή του,
κι αν τα ημιτελή παλάτια τού χαλνά,
ανήλεα κι αν σκορπά τα όνειρά του.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ... ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!


Για έναν λόγο έρχονται στη γη οι γυναίκες. Για να γεννήσουν. Αυτός είναι ο βασικός προορισμός τους, γι' αυτό η γυναίκα, η αιώνια γυναίκα από άγνωστες δυνάμεις δέχεται 
την εντολή και το παίρνει σαν καθήκον επιτακτικό να κάνει παιδιά.
Βεβαίως η γυναίκα, η κάθε γυναίκα, η κάθε μάνα αγαπάει περισσότερο και με το δικό της τρόπο το παιδί της, σε σύγκριση με τον πατέρα. Ακόμα και μαλάκας να γεννηθεί, καθυστερημένο, ηλίθιο να είναι το παιδί, η μάνα θα το αγαπήσει, θα του σταθεί μέχρι το τέλος της ζωής της.
Μην υπερεκτιμάμε, βέβαια, την μητέρα άνθρωπος. Μειονεκτεί σε αγάπη και φροντίδα και σε αυτοθυσία από άλλες μητέρες του ζωικού βασιλείου. Η γάτα μάνα π.χ., η λεοπάρδαλις μάνα, έτσι αναφέρω δύο είδη, είναι και γαμώ τις μάνες.

Αθάνατα τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης


Σε μια εποχή που όλοι πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης, οκτώ… αθάνατα τρόφιμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διατηρηθούν επ” άπειρο και να καταναλωθούν οποτεδήποτε.

Μάλιστα, τα εν λόγω τρόφιμα που παρουσιάζονται παρακάτω δεν είναι μόνο ασφαλή να καταναλωθούν οποτεδήποτε αλλά διατηρούν και όλη τη θρεπτική τους αξία στο πέρασμα των… αιώνων:

Γονιδίωμα και κληρονομικότητα

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Το ξέρετε πως τα ανθρώπινα κύτταρα περιέχουν περίπου 20.000 γονίδια που δίνουν εντολές στο κύτταρο για την παραγωγή πρωτεϊνών, όσα περίπου περιέχονται και στα κύτταρα ενός απλού σκουληκιού;
Και όμως, η λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού είναι κατά πολύ πολυπλοκότερη από αυτή του σκουληκιού. Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει την διαφορά;

Η ανακάλυψη του ανθρώπινου γονιδιώματος, σε πείσμα των υλιστών, απέδειξε τελικά το αντίθετο από αυτό που περίμεναν οι ερευνητές επιστήμονες. Απέδειξε πως μόνα τους τα γονίδια δεν εξηγούν όλα τα θέματα της κληρονομικότητας…
Αυτό είναι κάτι που προσπάθησαν απεγνωσμένα μέχρι τώρα να ερμηνεύσουν με την μελέτη του γονιδιώματος οι υλιστές επιστήμονες και δεν τα έχουν ακόμη καταφέρει.

Ωστόσο ένα από τα πιο επαναστατικά επιστημονικά μυαλά της εποχής μας, ο Rupert Sheldrake, βιολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Science Set Free» έχει προτείνει την ύπαρξη ενός μορφογενετικού πεδίου μη φυσικού, το οποίο λειτουργεί σαν επικάλυψη στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αλληλοεπιδρώντας μαζί του και ενισχύοντας τη δράση του με μη φυσική αποκωδικοποίηση πληροφοριών που χρειάζονται για να αναπτυχθεί ο ανθρώπινος οργανισμός.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!


Μιλάνε τα γεγονότα στην Ιστορία. Κάνε τις κρίσεις σου, προχώρα στις ερμηνείες σου, βγάλε τα συμπεράσματά σου, όμως δεν αγνοείς τα γεγονότα, κύριε μαλάκα. Ποια ήταν τα όρια του ελληνικού κράτους, μετά την επανάσταση του 1821, καθορίστηκαν με το “Νέο Πρωτόκολλο του Λονδίνου”, του οποίου οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν σα σήμερα, 22 Ιανουαρίου, το 1830. Είπαμε. Ομιλούν τα γεγονότα.
Οι τρεις Μεγάλες Δυνάμεις, Αγγλία, Ρωσία και Γαλλία, περιόριζαν τα σύνορα της Ελλαδάρας ομαδάρας μέχρι Αχελώο, Οίτη και Σπερχειό. Η Τουρκία αποδέχθηκε την απόφαση των 
συμμάχων κι έτσι η Ελλάδα έγινε κράτος ανεξάρτητο, διότι αυτό ήθελε η Αγγλία. Διότι αυτό την συνέφερε. Διότι η Αγγλία ήταν που πρότεινε στην Ρωσία και την Γαλλία να γίνει, στα χαρτιά, ανεξάρτητη η Ελλάδα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (1830 - 1832)



OI ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ     (1)

Στην Πετρούπολη υπογράφτηκε το πρώτο επίσημο διπλωματικό έγγραφο που αναγνώριζε πολιτική ύπαρξη στην Ελλάδα

Συνθήκες και Πρωτόκολλα για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας

Κατά τη μακρά περίοδο της Τουρκοκρατίας, η οποία άρχισε με την Αλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, η προοπτική να εξασφαλίσουν οι Ελληνες την ελευθερία τους έμοιαζε μακρινή. Μόνο προς τα τέλη του 18ου αιώνα άρχισαν να εκδηλώνονται τα πρώτα σκιρτήματα του εθνικού κινήματος, ενός αιώνα κατά τη διάρκεια του οποίου η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε αρχίσει να αποδυναμώνεται στρατιωτικά, εδαφικά και οικονομικά.
H επιφανής ομάδα των ελλήνων Φαναριωτών αλλά και η εύρωστη τάξη των εμπόρων ελληνικής καταγωγής και παιδείας που έφτασαν να κυριαρχούν στο εμπόριο της αυτοκρατορίας προσέφεραν την απαραίτητη υλική βάση για μια πνευματική αναγέννηση με σκοπό να τονωθεί το αίσθημα του απαράμιλλου εθνικού κληροδοτήματος, ενώ ο άνεμος που φύσηξε με το ξέσπασμα της πρόσφατης Γαλλικής Επανάστασης έπνεε ακόμη.
Κυριότεροι φορείς αυτής της πνευματικής κινητοποίησης ήταν ο Αδαμάντιος Κοραής και ο Ρήγας Βελεστινλής, το μαρτύριο του οποίου ενέπνευσε τρεις νεαρούς Ελληνες, μέλη των εμπόρων της διασποράς, τους Εμμανουήλ Ξάνθο, Νικόλαο Σκουφά και Αθανάσιο Τσακάλωφ, να ιδρύσουν τη Φιλική Εταιρεία (1814) με σκοπό την απελευθέρωση της «Μητέρας Πατρίδας».
H ηγεσία της (μετά την απόρριψη του διεθνούς φήμης διπλωμάτη, κόμη Ιωάννη Καποδίστρια, που θεωρούσε ότι το εγχείρημα παρεξέκλινε από τον στόχο του) προσφέρθηκε στον Φαναριώτη Αλέξανδρο Υψηλάντη, ο οποίος πέρασε (Μάρτιος 1821) με τον μικρό αλλά ανομοιογενή στρατό του τον Προύθο ποταμό επικαλούμενος τα πνεύματα του Επαμεινώνδα, του Θρασύβουλου, του Μιλτιάδη και του Λεωνίδα στον αγώνα για να φέρει ελευθερία στην «κλασική γη της Ελλάδας».

Το Θεϊκό Σχέδιο για την Ανθρωπότητα



Ήθελα να πω τόσα πολλά... Υπάρχουν μηνύματα των Προπατόρων για τους Έλληνες.  Πώς μπορούν οι Έλληνες του σήμερα να έλξουν - αξίζουν τη βοήθεια αυτών που εργάστηκαν πολύ σκληρά ώστε να αναστήσουν το ανθρώπινο είδος; Τους Έλληνες και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο Προμηθέας ως Φωτεινός παρά το Δημιουργό Πατέρας  κι Αρχιγενετιστής αγάπησε πολύ τα Δημιουργήματα - στων οποίων τον Πυρήνα της Ψυχής εμφυτεύτηκε ο Πυρήνας του Πνεύματος. Όλα τα Φωτεινά Όντα, οι Ολύμπιοι, εργάστηκαν για το Σχέδιο της Ανθρωπότητας σε άγνωστους σήμερα χρόνους.
Ο Προμηθέας αγάπησε τόσο τους ανθρώπους που τους έδωσε τους έδωσε τη "Φωτιά" Η Φωτιά είναι τα Πνευματικά Όπλα - ενός Πνευματικού Όντος το οποίο λειτουργεί στη δόνηση των Υψηλών Ηθών. Οι άνθρωποι όμως σε εκείνη τη φάση της εξέλιξής τους δεν ήσαν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το Πνεύμα εν Σοφία.
Απόσπασμα από το βιβλίο μου: "Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση": "Ο ζωωδότης και Πνευματοδότης Τιτάνας Προμηθέας έδωσε τη «Φωτιά» στους ανθρώπους - δηλαδή Ανώτερα Πνευματικά Δώρα. Κάτι που ίσως δεν μπορούσε να υποστηριχτεί εκείνη την εποχή από τους ανθρώπους οι οποίοι - όχι μόνο μία φορά - παρελήφθησαν σε ζωώδη κατάσταση με σκοπό να εξευγενιστούν μέσα από τις γενετικές βελτιώσεις, τις ανώτερες επιστήμες και τις τέχνες. Η επίτευξη τέτοιων σχεδίων απαιτούσε βραχύβια προγράμματα εξέλιξης. Προφανώς αυτή η «βιαστική» παρέμβαση είχε κάποιες σοβαρές επιπτώσεις. Το «ατόπημα» του Προμηθέα  έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του Αδάμ και της Εύας" 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα