Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Είσαι έτοιμος να σταματήσεις το κάπνισμα; Απλά κάνε το!

are-you-ready-to-quit-smoking-just-do-this

   Είστε πραγματικά έτοιμοι να κόψετε το τσιγάρο;

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό είναι ο υποσυνείδητος φόβος του να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στο να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα.

Σε αυτά τα βότανα περιλαμβάνονται η λαβέλια , όταν η λαχτάρα για  τσιγάρο εμφανίζεται, η ρίζα τζίντζερ, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ναυτίας. 

Το βαλσαμόχορτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της κατάθλιψης, η Πασσιφλόρα εναντίον της ευερεθιστότητας, και η Rhodiola (Χρυσή Ρίζα) για περισσότερη ενέργεια.

Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά!

Θεμελιώδεις αρχές για τη διατήρηση της ζωής ...ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να επιλέγεται η ερωτική σύντροφος!!!

                   Η Ιστορία Της Σεξουαλικής Ζωής Στην Κίνα

                            Η Αυτοκρατορία Της Επιθυμίας

Σε πολλά εγχειρίδια σεξολογίας γίνεται λόγος για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επιλέγεται η ερωτική σύντροφος ή για τις κατάλληλες <<μεθόδους>> απορρόφησης της ουσίας Γιν, όπως στο ακόλουθο χωρίο που προέρχεται από μια εργασία του Χονγκτζί, τις Θεμελιώδεις αρχές για τη διατήρηση της ζωής.



<< Για κάθε σαρκική επαφή πρέπει να επιλέγεται μια μέρα ευχάριστη και ηλιόλουστη, στολισμένη με μια γλυκιά αύρα. Ο άνδρας θα πρέπει αρχικά να ελέγξει την αναπνοή του, ώστε να μην εκσπερματώσει κατά την συνουσία. Όταν η γυναίκα θα είναι έτοιμη να νιώσει οργασμό και ένα δροσερό σάλιο πλημμυρίσει το στόμα της, τότε ο άνδρας ξέρει ότι η ουσία Γιν αρχίζει να εισρέει τόσο στο ανώτερο μέρος του σώματός του όσο και στο κατώτερο, όπου ρέουν οι κολπικές εκκρίσεις.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο άνδρας πρέπει να ρουφήξει τη γλώσσα της γυναίκας

Ασυνήθιστη Θεραπεία Ενάντια Στον Βήχα...μέλι με καφέ!!!

the-results-have-surprised-the-medicine-unusual-remedy-against-cough

Μια μελέτη παρουσιάστηκε στην Τεχεράνη σχετικά με ασθενείς που παρουσιάζουν χρόνιο βήχα που διαρκεί αρκετές εβδομάδες ως αποτέλεσμα πνευμονική λοίμωξης.

 Οι γιατροί συνταγογραφούν συνήθως διαφορετικά φάρμακα για αυτούς τους ασθενείς, αλλά ο χρόνιος βήχας ξαναενοχλεί τους ασθενείς, πολύ καιρό μετά τη μόλυνση.

Δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες εκ των οποίων στις δύο πρώτες οι ασθενείς ελάμβαναν τα καθιερωμένα φάρμακα. 

Οι ασθενείς στην τρίτη ομάδα υποβλήθηκαν σε θεραπεία με συνδυασμό 20 γραμμάριων μελιού και 3 γραμμάριων στιγμιαίου καφέ. 

Έπαιρναν τη δόση κάθε 8 ώρες για 7 ημέρες. 

ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ


Αν παιζότανε Πάμε Στοίχημα την εποχή του Σπύρου Λούη λογάριασε πόσα θα κονομούσαν αυτοί που στήσανε το έργο να τερματίσει πρώτος στο μαραθώνιο των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 1896 ο γιος του Αμαρουσιώτη νερουλά και εντελώς άσχετος με τον αθλητισμό. Ας θυμηθούμε τι έγινε στους Α’ Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής που αναβίωσαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με αφορμή ότι σα σήμερα, 12 Ιανουαρίου, το 1873, γεννήθηκε ο θρυλικός Σπύρος Λούης.

Τρέχανε έμπειροι δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην κλασική απόσταση των 42 χιλιομέτρων και ξαφνικά, σε κάποια φάση, βρίσκουν μπροστά τους τον βλάχο Σπύρο Λούη, ξεκούραστο και με δυνάμεις φρέσκιες. Από πού ξεφύτρωσε αυτός;

Φοβερά πράγματα. Δεν παιζόμαστε, ρε. Όλα τα βγάζουμε σκάρτα. Πονηρά. Θες σελίδες μπόλικες για να γράψεις ό, τι έχει ειπωθεί. Πως έκοψε δρόμο μέσα από τα χωράφια ο Λούης. Πως δεν ξεκίνησε από την αφετηρία, όπως οι άλλοι μαραθωνοδρόμοι. Ότι με κάρο που έσερναν δύο ταχύτατα άλογα τον μετέφεραν κι έτσι κάλυψε καροτσέρη τράβα τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα. Διάφορα τέτοια.

Απαλλαγείτε από τους κάλους φυσικά με αυτή την απλή αλλά ισχυρή συνταγή


get-απαλλαγούμε-του-κάλους φυσικά-με-αυτό-απλό-αλλά-ισχυρό-θεραπεία
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κάλοι είναι  εναποθέσεις άλατος. Ο σχηματισμός τους επηρεάζεται από την ακατάλληλη διατροφή, την ουρική αρθρίτιδα, τα άβολα παπούτσια, τον κακό μεταβολισμό, την γρίπη, την ρευματική μόλυνση και την αμυγδαλίτιδα.
Οι κάλοι είναι ένας πραγματικός "εφιάλτης". Είναι εκνευριστικοί, ενοχλητικοί και δίνουν μια  αρκετά μη ελκυστική εμφάνιση των ποδιών. Είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να βρεθούν  τα κατάλληλα υποδήματα για πόδια που έχουν την ατυχία να έχουν κάλους.

Συνταγή για την αντιμετώπιση των κάλων:

Πριν περιγράψουμε την συνταγή, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι καλύτερα να την ετοιμάσετε το βράδυ. 
Βάλτε μια κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα δάφνης σε ένα μπολ και ρίξτε 300 ml νερό πάνω τους. Μαγειρέψτε το μείγμα για 5 λεπτά και τοποθετήστε το σε έναν θερμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σπιτικό φάρμακο ενάντια στους πόνους των μυών και των οστών

με-σπιτικά-θεραπεία-εναντίον-μυς και οστά πόνοι

Το φάρμακο απαρτίζεται από σκόρδο και ελαιόλαδο και αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απαλαγούμε από τους πόνους στους μύες και τα οστά.

Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε 400 γραμμάρια ψιλοκομμένο σκόρδο σε ένα βάζο. Γεμίστε το υπόλοιπο του βάζου με ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας. Κρατήστε το βάζο σε σκοτεινό χώρο για 14 ημέρες. Θυμηθείτε να ανακινείται το περιεχόμενο σε καθημερινή βάση. Μετά από αυτό, σουρώστε το περιεχόμενο του μίγματος με την βοήθεια μιας γάζας.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε το προκύπτον λάδι πάνω από την πληγείσα περιοχή. Τρίψτε το σημείο του πόνου μέχρι το λάδι να απορροφηθεί από το δέρμα.

Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

Του Κώστα Βαξεβάνη
Από το απόγευμα του Σαββάτου τα γκάλοπ είναι περιττά. Η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, "Το Βήμα" , κυκλοφορεί με τίτλο "η Ευκαιρία της Αριστεράς". Όταν ακόμη και η διαπλοκή προβλέπει για να μην πω προωθεί πλέον Τσίπρα, ο κύβος έχει ριφθεί.
Ο Τσίπρας δεν είναι πια ανεύθυνος, θαυμαστής Στάλιν, αρκούδα της βαρυχειμωνιάς για τον Σταύρο Ψυχάρη. Έχει μετατραπεί σε ηγέτη ο οποίος αντιμετωπίζει μια ιστορική ευκαιρία αφού το Βήμα προεξοφλεί τη νίκη του.
Ακούγεται επίσης πως τα κανάλια του βούρκου,αφού απέτυχαν να εμφανιστούν ως γάργαρο νερό και Ποτάμι, αναζητούν τώρα εναγωνίως αριστερούς σχολιαστές για να δομήσουν μια πιο αντικειμενική εικόνα. Απ ό,τι φαίνεται οι δηλώσεις στελεχών του Συριζα και του ίδιου του Τσίπρα πως οι καναλάρχες πρέπει να πληρώσουν για τις συχνότητες που κατέχουν δωρεάν, έχει θορυβήσει τους μιντιάρχες. Άσε που αυτό το "να πληρώσουν" μεταφράζεται στο δικό τους μυαλό διαφορετικά γιατί  εσύ μπορεί να μην ξέρεις τι έχουν κάνει ,αλλά αυτοί το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και έχουν κάθε δικαίωμα να φοβούνται.

Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθάει

santa
Περί σούρας και χανγκόβερ ανάγνωσμα
Το ότι θα γίνεις λιώμα στη ζωή σου πολλές φορές είναι γεγονός.
Επειδή στην τύφλα μας απάνω βγαίνει ο πραγματικός μας εαυτός μην πίνεις αν είσαι τζάμπα μάγκας ή κλαψομούνης.
Στην πρώτη θα τις φας, στη δεύτερη θα ζαλίσεις τα ούμπαλα των δίπλα.
Αν βγεις για σούρα φρόντισε να έχεις δίπλα φίλους φερέγγυους για να σε κουβαλήσουν και να μην κουτσομπολέψουν τι θα κάνεις και θα πεις.
Αν σουρώσετε όλοι, γάμησε τα, να εύχεσαι να πέσεις σε καλό ταρίφα και να βρεις την τρύπα της κλειδαριάς για να μπεις σπίτι.
Μην πάρεις μαζί σου τίποτα, το κινητό στη κωλότσεπη, τσιγάρα και λεφτά στη μια τσέπη και κλειδιά στην άλλη.
Κυρίως οι κυρίες.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ το να ψάχνει σουρωμένη την τσάντα της που δεν ξέρει που την άφησε, διαολοστέλνει το σύμπαν.

Cui bono?


της Σοφίας Λαμπίκη

charlie

Cui bono? Ποιος επωφελείται;
Έτσι λέω στους φίλους μου να σκέπτονται σε δύσκολους καιρούς…
Δεν μιλώ για συνωμοσιολογίες, μιλώ για πιθανές συνέπειες.
Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες της απάνθρωπης, και κτηνωδώς ηλίθιας επίθεσης στο περιοδικό και από τις 2 σημερινές ομηρείες στη Γαλλία που έληξαν μέσα στο αίμα;
Πρώτα απ όλα αυτό που βλέπετε στη φωτό. Πλήρης στρατικοποίηση της καταστολής, αποδοχή απ τους περισσότερους πολίτες περιορισμού των δικαιωμάτων τους, ασφυκτικός έλεγχος με κάθε τρόπο της καθημερινότητας όλων.
Τί άλλο; Περιορισμός στην ελευθερία έκφρασης κυρίως μέσω του πολιτικού κορρεκτισμού και της αυτολογοκρισίας.
Άλλο; Αποδεχόμενος, όπως διάφοροι κάνανε ήδη, ότι αν προκαλείς θα υποστείς τις συνέπειες ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος να αιτιολογηθούν, απ την άλλη πλευρά επιθέσεις ακροδεξιών και ναζί.

Η ευλογία είναι όπου είσαι εσύ

69293_420039714753426_1023498904_n
Κι αναρωτιέται κανείς, τι νόημα έχει ν’ ακούτε τον ομιλητή και να μη ζείτε αυτά που λέει; Αν ακούτε κάτι που είναι αλήθεια και δεν κάνετε τίποτα γι’ αυτό, χαραμίζετε τη ζωή σας. Και η ζωή είναι εξαιρετικά πολύτιμη, είναι το μόνο που έχουμε.
 Όταν κανείς το συνειδητοποιεί όλο αυτό – όχι λογικά ή λεκτικά – όταν κανείς το νοιώθει όλο αυτό, τότε είναι που ζει πραγματικά μια θρησκευόμενη ζωή, Όχι όταν φοράς κάποιο κουρέλι επάνω σου, τριγυρνάς στις εκκλησίες ή μπαίνεις σε μοναστήρι — αυτά δεν είναι θρησκευόμενη ζωή.
 Η θρησκευόμενη ζωή αρχίζει όταν δεν υπάρχει κανενός είδους σύγκρουση, όταν υπάρχει το αίσθημα της αγάπης, όταν μπορείς να αγαπάς τον άλλον, τη γυναίκα σου ή τον άντρα σου, αλλά αυτή την αγάπη να την μοιράζεται με όλα τα ανθρώπινα πλάσματα κι όχι να τη δίνεις σε ένα πρόσωπο κι έτσι να περιορίζεται. 

Πέντε πλανήτες και ένας κομήτης στον ουρανό του Ιανουαρίου


lovejoy1Λονδίνο
Και οι πέντε πλανήτες που είναι ορατοί στο γυμνό μάτι κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το μήνα μαζί με έναν περαστικό επισκέπτη, τον κομήτη Lovejoy Q2. Καιρού επιτρέποντος, βγείτε έξω το απόγευμα, λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, για να θαυμάσετε τον Ερμή, τον Άρη την Αφροδίτη και τον Δία. Αν πάλι είστε πρωινός τύπος, ο Κρόνος θα σας περιμένει λίγες ώρες πριν από την ανατολή.
Θα πρέπει να είστε γρήγοροι για να προλάβετε να δείτε τον Ερμή, επισημαίνει στον Guardian ο Γκλεν Ρόμπερτς της Βασιλικής Εταιρείας Αστρονομίας του Καναδά. Ο μικρός πλανήτης, ο οποίος διακρίνεται οριακά με γυμνό μάτι στο νοτιοδυτικό ουρανό, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο και κατεβαίνει κάτω από τον ορίζοντα περίπου 75 λεπτά μετά τη δύση.
Δίπλα στον Ερμή, ελαφρώς στα αριστερά του, θα βρίσκεται η λαμπερή Αφροδίτη, η οποία δύει λίγη ώρα αργότερα. Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου οι δύο πλανήτες θα έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους και θα σχηματίζουν ένα τρίγωνο μαζί με τη Σελήνη.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Ο Δεκάλογος του Αρνητικού Ανθρώπου
Άρθρο της Έρας Μουλάκη,
Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας

Με σαφείς επιρροές από το βιβλίο του Paul Watzlawick «Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου» και το άρθρο της Cloe Mandanes  στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Networker  αποφάσισα να γράψω το δεκάλογο του αρνητικού ανθρώπου όπως το αντιμετώπισα μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρά τις όποιες προσπάθειες τους βλέπουν το ποτήρι πάντα μισοάδειο και ότι «όλα θα πάνε στραβά». Κάποιοι τους λένε αρνητικούςαπαισιόδοξουςκαι καταστροφολόγους. Εκείνοι συχνά ανταπαντούν ότι είναι ρεαλιστές, πραγματιστές και βλέπουν τα πράγματα όπως είναι. Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι φοβισμένοι από τη ζωή,  όπου με τις αρνητικές σκέψεις νιώθουν προετοιμασμένοι για το πιθανό κακό και έχουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας.

Επί της ουσίας, ζουν σ’ ένα συνεχές καθεστώς φόβου και απειλής και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτές τις εσωτερικές αγωνίες τους, τις προβάλλουν στα πρόσωπα των οικείων τους, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και πίεσης που οδηγεί στη διατάραξη των διαπροσωπικών σχέσεων, σε συγκρούσεις και συχνά έχει αρνητική έκβαση.

Όπως ακριβώς το είχαν προβλέψει οι ίδιοι εξ αρχής, ότι: «όλα θα πάνε στραβά».

ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΤΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ..ΓΙΑΤΙ;


Μουλεγε ο..Υπεριων ( όνομα κι αυτό..και δεν το άλλαξε ο αθεόφοβος)καλος φαρμακοποιός,
που αγαπά και περιποιείται όλους τους πελατες του, ότι τον τελευταιο καιρό,
τα αντιβιοτικά φεύγουν σαν καραμελλες..και το χειρότερο αγοράζονται εξ ολοκληρου απ τους ταλαιπωρους ασθενεις, που σπεύδουν με το πρωτο φτέρνισμα να τα καταπιουν, πιστευοντας ακράδαντα ( το φαινομενο πλασεμπο που λέγαμε..) ότι θα γίνουν καλα…όπως και γίνονται..
στον ιδιο χρονο που απαιτει ο οργανισμος για να τους θεραπεύσει..( με..ή χωρις αντιβιοτικα)
Μου ειπε μαλιστα κι ενα ανεκδοτο που κυκλοφορει ευρεως
( μετα τις δραστικες περικοπες στη δαπάνη της υγειας…)

Αυχενογενής πονοκέφαλος. Πονοκέφαλος στην βάση του κρανίου. Αιτίες, Συμπτώματα και αντιμετώπιση



του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Ο πονοκέφαλος αποτελεί μία από τα πιο συχνά ενοχλήματα και από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι ζητούν ιατρική βοήθεια. Μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα μιας πολύ σοβαρής κατάστασης και να είναι έκφραση κάποιας πάθησης 

Η κεφαλαλγία - μόνη της - σπάνια αποτελεί εκδήλωση μιας βαριάς οργανικής νόσου και προπαντός όταν αυτή χρονίζει. Ο φόβος των ασθενών για όγκο του εγκεφάλου οδηγεί μερικές φορές σε υπερβολές όπως στην απερίσκεπτη εφαρμογή ορισμένων διαγνωστικών εξετάσεων συμπεριλαμβανομένης της Αξονικής Τομογραφίας.

Αντίστροφα η κεφαλαλγία δεν πρέπει να αποδίδεται πάντα σε ψυχογενή αίτια ή ημικρανία χωρίς να γίνεται λεπτομερής κλινική εξέταση.

Η Διεθνής Ένωση Κεφαλαλγίας διαχωρίζει τους πονοκεφάλους σε κατηγορίες με βάση τη συμπτωματολογία τους. Οι 2 κατηγορίες πονοκεφάλων είναι: ο πονοκέφαλος τάσεως και ο αυχενογενης πονοκέφαλος (πονοκεφαλος αυχενικής αιτιολογίας).

Δεν είναι Charlie: Είναι Charl-atan-ie!



 
Η χθεσινή μεγαλειώδης διαδήλωση αμαυρώθηκε από μερικούς ανεγκέφαλους, οι οποίοι παρείσφρυσαν στην πορεία και τελικά τη συκοφάντησαν με την παρουσία και τη δράση τους.
Κατέβηκαν να διαδηλώσουν ότιδε φοβούνται και ότι "η τρομοκρατία θα νικηθεί από τη θέληση για ελευθερία" και το έκαναν... κατεβάζοντας στρατό στους δρόμους και ειδικές δυνάμεις να φυλάνε τα σχολεία!
Πολλή αίσθηση ελευθερίας. Και πολλή αίσθηση ασφάλειας, επίσης 

Οι ανεγκέφαλοι αυτή τη φορά, όμως, δεν έφεραν μολότωφ, αλλά γραβάτα.
Δεν φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, αλλά παλτουδάκι σένιο.
Το βλέμμα τους ξερνούσε αίμα και θάνατο.
Τα δόντια τους κατακόκκινα από τις σάρκες που 'χουν ξεσκίσει.
Τα χέρια τους λερωμένα από την προσπάθειά τους να κρύψουν τα πτώματα.
Τα βλέμματά τους παγωμένα απ'τη συνήθεια να βλέπουν πτώματα. Και να τα προκαλούν.

View image on Twitter


"Τώρα ανοίγω το Νου, το Σώμα, και το Πνεύμα στην Αγάπη. Τώρα Είμαι Αγάπη "





Τη στιγμή που κάποιος ανοίγει το Νου, το Σώμα, και το Πνεύμα στην Αγάπη,
τότε μόλις άνοιξε την πύλη της προσωπικής απελευθέρωσης από τα δεσμά της 3το_διάστατης πραγματικότητας που υπάρχει
το Σώμα και ο Νους του αυτή τη χρονική στιγμή.

~Η Αγάπη σφραγίζει τον άνθρωπο στο Μάτριξ,
κι η Αγάπη απελευθερώνει το ίδιο το άτομο
από το ίδιο Μάτριξ της στιγμής που ζει.




~Ότι άλλο κι αν προσπαθήσει κανείς να "κάνει", να γίνει,
εκτός της Αγάπης,
απλά θα διαπιστώσει ότι περνά ένα ακόμα μάθημα
μέχρι να ανακαλύψει την πραγματική Ελευθερία από τις ανθρώπινες προσκολλήσεις...

~Το μυστικό όμως δεν είναι το να "βρω" την Αγάπη μέσα μου για μια στιγμή,
αλλά το να παραμείνω στην ίδια συχνότητα,
έτσι ώστε η συχνότητα της Αγάπης να είναι "Εγώ_Είμαι_Αγάπη".

Ποιες ήταν οι πολυπληθέστερες συναυλίες όλων των εποχών; Τις παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές



Κι όμως δεν ήταν το Woodstock, όπως λανθασμένα έχουν την εντύπωση οι περισσότεροι, η πολυπληθέστερη συναυλία όλων των εποχών.
Είχε μόλις 400.000 θεατές. Πολύ λιγότερους από την πρώτη που είχε 3.500.000 θεατές!
Παρακάτω ένα ενδεικτικό τοπ 10 των πολυπληθέστερων συναυλιών στην ιστορία.


Rod Stewart στην παραλία Copacabana στο Ρίο (1994) – 3,500,000
Jean Michel Jarre, Oxygen, Μόσχα (1997) – 3,500,000

Το ατελείωτο τραγούδι



Μια μέρα ο Σατανάς και ο άνθρωπος έγιναν φίλοι. 

Δούλεψαν όλη την ημέρα για να καλλιεργήσουν ένα χωράφι, και κατά το σούρουπο ήταν έτοιμοι να πάνε στο σπίτι πέντε μίλια με τα πόδια. 

Ο Σατανάς είπε στον άνδρα, «βλέπω ότι είσαι κουρασμένος. 

Μπορείς να καθίσεις στην πλάτη μου και να τραγουδήσεις ένα τραγούδι, και καθώς τραγουδάς εγώ θα σε φέρω στο σπίτι.

 Αλλά όταν το τραγούδι σου τελειώσει, θα πρέπει να κατέβεις και εγώ θα πηδήξω στην πλάτη σου και θα τραγουδήσω το τραγούδι μου.

 Στη συνέχεια, όταν τελειώσω, θα πάρεις τη σειρά σου, και ούτω καθεξής.» 

Η συχνή χρήση smartphones και tablets αυξάνει τις ρυτίδες σε λαιμό και πρόσωπο


woman using tablet
Ρυτίδες γύρω από το λαιμό και σακούλιασμα του δέρματος στα μάγουλα, από το συνεχές σκύψιμο πάνω από τις οθόνες, προκαλεί η συχνή χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και tablets, όπως υποστηρίζουν Βρετανοί δερματολόγοι.
Ειδικότερα, οι δερματολόγοι προειδοποιούν ότι το συνεχές σκύψιμο πάνω από την οθόνη χαλαρώνει το δέρμα και σακουλιάζει τα μάγουλα, δημιουργώντας ιδίως μια χαρακτηριστική ρυτίδα πάνω από την κλείδα. Η κατάσταση αυτή συναντάται κυρίως σε άτομα 18 έως 39 ετών, που διαθέτουν κατά μέσο όρο τρεις ψηφιακές συσκευές και σκύβουν πάνω από την οθόνη τους γύρω στις 150 φορές την ημέρα.

Mailtrack : Ενημερωθείτε αν τα μηνύματα που στέλνετε μέσω Gmail έχουν διαβάστεί και πότε



Όταν στέλνετε e-mails μέσω του Gmail δεν ξέρετε αν και πότε ανοίχθηκε το e-mail σας από τον ή τους παραλήπτες. Το MailTrack είναι ένα μικρό πρόσθετο συμβατό με τον Google Chrome και αναπτύχθηκε γι΄αυτό τον σκοπό. Αφού το εγκαταστήσετε θα γνωρίζετε κάθε φορά που στέλνετε κάποιο e-mail όχι μόνο αν διαβάστηκε από τους παραλήπτες αλλα και πότε χρονικά. Ο τρόπος είναι πολύ απλός κάθε φορά απου διαβάζεται από τους παραλήπτες  το e-mail σας  αποστέλεται ένα e-mail στο λογαριασμό σας που σας ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο e-mail ανοίχθηκε καταγράφοντας παράλληλα και την ημέρα και την ώρα.  Τέλος για διευκόλυση σας μπορείτε να βλέπετε μέσα από το πάνελ της εφαρμογής  συνολικά όλη αυτή τη  δραστηριότητα. 

Τα πιό δημοφιλή προιόντα γραφείου της Microsoft, Office, Excel και PowerPoint για Android



Είναι πλέον πραγματικότητα, τα τρία πιό δημοφιλή προιόντα γραφείου της Microsoft τώρα δωρεάν και στο κινητό σας Οι δοκιμαστικές εκδόσεις για Word, Excel και Powerpoint είναι πλέον διαθέσιμες δωρεάν στο Google Play  και μπορείτε να τις κατεβάσετε.

Microsoft Word Preview :  Τα έγγραφα του Word έχουν την καλύτερη εμφάνιση που είχαν ποτέ στο tablet σας. Όταν επεξεργάζεστε ή δημιουργείτε έγγραφα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε τόσο στο PC όσο και στο Mac, στο tablet και στο τηλέφωνό σας. Το Word συνδυάζει τη γνώριμη εμφάνιση και αίσθηση του Office με τη διαισθητική εμπειρία αφής, για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε στο λεπτό. Τα έγγραφα του Word έχουν εξαιρετική εμφάνιση, όπως όταν εμφανίζονται στον υπολογιστή σας. Προβάλετε συνημμένα  και αποκτήστε πρόσβαση σε έγγραφα του Word από το OneDrive, το Dropbox, το OneDrive για επιχειρήσεις ή το SharePoint.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΗΣΗ [ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ]



<<Σκέπτομαι άρα υπάρχω!>> είπε κάποτε ο Καρτέσιος προσπαθώντας να δώσει μια ερμηνεία της ζωής, αλλά και να εκφράσει το μεγαλείο της διανόησης.

 Ο Ντιντερό  διαφωνεί όμως με τον Καρτέσιο ….. πρότεινε  ότι το σωστό είναι <<αισθάνομαι άρα υπάρχω!>> ….ο γάλλος φιλόσοφος πίστευε ότι η ύπαρξη αποδεικνύετε με τις αισθήσεις, διότι αυτές μόνο μπορούν να  αντιλαμβάνονται άμεσα  το περιβάλλον.

Oι σκέψεις του Καρτέσιου όμως όσο αναλυτικές και εκλεπτυσμένες και αν είναι, όπως και   τα αισθητήρια   του Ντιντερό όσο   ζωντανά και αν είναι ,  δεν δίνουν καμία  ουσιαστική απάντηση σε υπαρξιακά ερωτήματα όπως είναι  της ζωής και του θανάτου. 

Σήμερα η κβαντική φυσική προσπαθεί να δώσει  επιστημονικές  απαντήσεις μέσα και από πειράματα,  δηλώνοντας   ότι αυτό που θεωρούμε ζωή τελικά  είναι μια δική μας προβολή.
Που σημαίνει ότι ανάλογα με αυτό που είμαστε  ψυχολογικά   …  ανάλογα ζούμε, αλλά  και ανάλογα  <<έχουμε>> και  στην καθημερινότητα μας .
 Αυτό  επίσης σημαίνει ότι ζούμε μέσα σε ένα όνειρο που έχουμε φτιάξει εμείς οι ίδιοι, και το οποίο όνειρο, ανάλογα με αυτό που είμαστε την κάθε στιγμή ψυχολογικά,  διαμορφώνετε ή μεταβάλλετε.

Και αυτό που θεωρούμε θάνατο δεν είναι παρά η αλλαγή της ύλης [ ενέργειας ] από μια κατάσταση σε μια άλλη.
Η αλλαγή αυτή  όμως δεν είναι θάνατος, έτσι όπως διανοητικά τον …….υποψιαζόμαστε .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα