Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο καρκίνος πιο συχνά οφείλεται σε «κακή τύχη» παρά σε γενετικές αιτίες

 Ο καρκίνος πιο συχνά οφείλεται σε «κακή τύχη» παρά σε γενετικές αιτίες

Ο καρκίνος συχνά προκαλείται από την «ατυχία» των τυχαίων μεταλλάξεων που συμβαίνουν στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, παρά σε γενετικές αιτίες ή σε ένα δυσμενές περιβάλλον σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).


Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science με ημερομηνία 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και βασίζεται σε ένα στατιστικό μοντέλο που λαμβάνει υπόψη ένα ευρύ φάσμα τύπων καρκίνου. Ωστόσο η μελέτη δεν λαμβάνει υπόψη τον καρκίνο του μαστού που είναι ο πιο διαδεδομένος στις γυναίκες ή τον καρκίνο του προστάτη, που είναι ο δεύτερος συχνότερος τύπος στους άνδρες μετά τον καρκίνο του δέρματος.

Ο καρκίνος στους ενήλικες σε ποσοστό περίπου 2/3 μπορεί να εξηγηθεί από τυχαίες γενετικές μεταλλάξεις που επιτρέπουν στους όγκους να αναπτυχθούν και μόλις στο 1/3 είναι το αποτέλεσμα γενετικών παραγόντων ή του δυσμενούς περιβάλλοντος.

Πρόβλεψη για το 2015 - Ακόμη μία ευκαιρία για απελευθέρωση !



Αγαπημένοι μου φίλοι, Καλή Χρονιά να έχουμε με πολλή Αγάπη Υγεία και Ενότητα.
 
Ενότητα είναι το μυστικό κλειδί για την έξοδο μας από τον εγωισμό και την σκλαβιά ου ψεύτικου κόσμου που εμείς νομίζουμε για αληθινό, το λεγόμενο matrix.

Παρακάτω σας δίνω πρόβλεψη μέσα από το δικό μου σύστημα Arcana Therapy και το κανάλι της κοσμικής Θεάς, για το 2015. Συμβουλές, Ανώτερα Μηνύματα και κλειδιά που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά και με σεβασμό προς τον εαυτό σας πρώτα από όλα, θα καταφέρετε να διαφυλάξετε την υγεία της ψυχής σας και την καθαριότητα του ναού σας. 


Ιανουάριος

Σε αυτό το μήνα όλοι θα βλέπετε φως, θα βλέπετε τον στόχο σας και τα νέα να έρχονται στον δρόμο μας. Όμως εκεί ακριβώς είναι και η δοκιμασία, εκεί βρίσκεται το πρώτο κλειδί απελευθερωσης. Είναι σημαντικό να δείτε τον στόχο σας κατακτημένο, είναι σημαντικό να παραβλέψετε τον στόχο και να δείτε πίσω από αυτόν.  Το 2015 ξεκινάει με μηνύματα πως αυτό το έτος θα είναι μια αναγέννηση για όλη την χώρα, η αναγέννηση που τόσο καιρό περιμέναμε. Είναι το έτος όπου θα καθαριστεί προγονικό κάρμα. Η Ελλάδα θα περάσει μέσα από καρμικό καθαρισμό, κάρμα προγόνων, και οι πρόγονοι της Ελλάδας είναι αυτοί που την διοίκησαν ανά διαστήματα και που ακόμα την διοικούν, επίσης το κάρμα στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί και από όλους εμάς, με τον τροπο που σκεφτόμασταν και αισθανόμασταν τροφοδοτήσαμε την ενεργειακή φούσκα πάνω από την Ελλάδα ( συλλογικό ) με πολύ κάρμα και αυτό το έτος θα καθαρίσει όλη αυτή την σάπια ενέργεια που δεν εξυπηρετεί την χώρα μας αλλά και εμάς τους ίδιους. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους μας να βοηθήσουμε , και εκεί ακριβώς ταυτόχρονα θα δοκιμαζόμαστε. Με την κάρτα του Κόσμου λοιπόν βλέπουμε όλα αυτά που θα γίνουν, βλέπουμε μερικά βήματα πιο κάτω.

Γιατί μία ώρα έχει 60 λεπτά και μία ημέρα 24 ώρες


lost-time
Το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα αρίθμησης στον κόσμο σήμερα είναι το δεκαδικό, το οποίοο κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από το γεγονός ότι ήταν πιο εύκολο στους ανθρώπους να μετράνε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους. Όμως, οι πρώτοι πολιτισμοί που «χώρισαν» την ημέρα σε μικρότερα κομμάτια, χρησιμοποιούσαν διαφορετικά αριθμητικά συστήματα, είτε με βάση το 12 είτε με τη βάση το 60.

Χάρη σε αποδεικτικά στοιχεία που ανακάλυψαν οι επιστήμονες γνωρίζουμε σήμερα ότι οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ηλιακά ρολόγια. Πολλοί ιστορικοί «πιστώσουν» στους Αιγύπτιους ότι ήταν ο πρώτος πολιτισμός που «χώρισε» την ημέρα σε μικρότερα μέρη. Τα πρώτα ηλιακά ρολόγια ήταν απλοί πάσσαλοι που τοποθετούνταν στο έδαφος και υποδήλωναν την ώρα χάρη στο μήκος και την κατεύθυνση της σκιάς. Μέχρι το 1500 π.Χ. οι Αιγύπτιοι είχαν αναπτύξει ένα ακόμη πιο εξελιγμένο ηλιακό ρολόι. Μια ράβδος σε σχήμα Τ τοποθετούνταν στο έδαφος και χάρη σε κάποιες ρυθμίσεις διαιρούσε το χρονικό διάστημα από την ανατολή έως τη δύση του Ηλίου σε 12 μέρη. Αυτός ο διαχωρισμός αντικατόπτριζε τη χρήση του δωδεκαδικού αριθμητικού συστήματος από τους Αιγύπτιους –η σημασία του αριθμού 12 έγκειται στο γεγονός ότι ισοδυναμεί με τον αριθμό των σεληνιακών κύκλων μέσα σε ένα χρόνο ή με τον αριθμό των αρθρώσεων σε κάθε χέρι (τρεις σε κάθε ένα από τα τέσσερα δάχτυλα, χωρίς να υπολογίζεται ο αντίχειρας), καθιστώντας δυνατό το μέτρημα μέχρι το 12 με τον αντίχειρα.

Guardian: Η παλιά τάξη πραγμάτων καταρρέει

 Guardian: Η παλιά τάξη πραγμάτων καταρρέει

Δεκαπέντε χρόνια μετά την είσοδο στον 21ο αιώνα, ζούμε ακόμη υπό την επίδραση δύο σημαντικών γεγονότων. Το πρώτο ήταν η απόδειξη των ορίων της αμερικανικής ισχύος στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Το δεύτερο ήταν η χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και η κρίση του δυτικοκεντρικού οικονομικού συστήματος που ακολούθησε.


Η κρίση αυτή, γράφει ο Seumas Milne στην Γκάρντιαν, θα διαμορφώσει την ευρωπαϊκή πολιτική το 2015, από το Λονδίνο μέχρι τη Μαδρίτη. Τα πρώτα αποτελέσματα όμως θα φανούν στην Αθήνα. Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν ένα αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο ανεξαρτήτως του κόστους. Το ίδιο θα κάνουν και στη Βρετανία εάν οι Εργατικοί κερδίσουν τις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Οι συνέπειες της κατάρρευσης του νεοφιλελεύθερου μοντέλου εξακολουθούν να είναι αισθητές στην παγκόσμια οικονομία: πτώση των τιμών, φυγή κεφαλαίων, στασιμότητα και ύφεση. Αλλά τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα και θα χρειαστεί μια ισχυρή πρόκληση για να υποχωρήσουν.

Το ίδιο ισχύει και στο ζήτημα της παγκόσμιας ισχύος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δορυφόροι τους, περιλαμβανομένης της Βρετανίας, μπορεί να υπέστησαν μια στρατηγική ήττα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αλλά δεν αλλάζουν γραμμή. Δέκα τρεις χιλιάδες στρατιώτες παραμένουν ως «εκπαιδευτές», ενώ χιλιάδες δυτικοί στρατιώτες έχουν επιστρέψει στο Ιράκ για τις ανάγκες του πολέμου κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Το νεαρότερο πλανητικό σύστημα που έχει καταγραφεί ποτέ

Αστρονόμοι ανακάλυψαν το νεαρότερο – και ακόμα σχηματιζόμενο – ηλιακό σύστημα που έχει καταγραφεί ποτέ. Πρόκειται για έναν αστέρα περιτριγυρισμένο από έναν περιστρεφόμενο δίσκο σκόνης και αερίου στον αστερισμό του Ταύρου, σε απόσταση 450 ετών φωτός από τη Γη.

to-nearotero-planitiko-sustima-pou-exei-katagrafei-pote Απεικόνιση ενός νεαρού πλανητικού συστήματος με την ύλη από το γύρω σύννεφο ροής να εισέρχεται μέσα στο δίσκο. Στη δεξιά φωτογραφία απεικονίζονται ο περιστρεφόμενος δίσκος που σχηματίζεται γύρω από τα νέα αστέρια και η επικάθηση της ύλης στο περιβάλλον νέφος

Ο αστέρας – ήλιος έχει προς το παρόν το ένα πέμπτο της μάζας του Ήλιου αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες θα πολλαπλασιάσει το μέγεθός του, απορροφώντας αρκετό υλικό από τον δίσκο γύρω του. Το υπόλοιπο υλικό θα σχηματίσει σταδιακά τους πλανήτες του συστήματος, ενώ η μάζα του είναι επτά φορές μεγαλύτερη από τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

«Αυτό το νεαρό αντικείμενο έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία ενός ηλιακού συστήματος», δήλωσε ο Τζον Τόμπιν του Εθνικού Παρατηρητηρίου Ραδιοαστρονομίας των ΗΠΑΤο νέο σύστημα, με την ονομασία L1527 IRS, έχει ηλικία μόλις 300.000 έτη, ενώ δεν είναι απίθανο να αποδειχθεί ακόμα νεαρότερο αν ο ρυθμός αύξησης της μάζας του ήταν υψηλότερος στο παρελθόν. Συγκριτικά, το δικό μας ηλιακό σύστημα έχει ηλικία 4,6 δισεκατομμύρια έτη.

ΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ..


Με τις αλλεπάλληλες αλλαγές του καιρού και τις ιώσεις που κυκλοφορούν,
οι περισσότεροι από εμάς αυτό τον καιρό 
υποφέρουμε από βρογχίτιδες, ιγμορίτιδες , 
αλλά και διάφορες ιώσεις.. που  ταλαιπωρούν.
Τα παλιά χρόνια, τότε που η βιομηχανία φαρμάκων δεν…τόχε πάρει ακόμα είδηση πως 
το πανσθενές πλασίμπο, θα τη βοηθούσε,
( μαζί με το μάρκετινγκ) να κερδίσει δισσεκατομμυρια,οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν.. 
βότανα και τροφές, για να αντιμετωπίσουν τις αρρώστιες που τους βασάνιζαν..

Ισως το καλύτερο ,μακράν,  φάρμακο για τα συμπτώματα
τα συμπτώματα,την ταλαιπωρία, κι όχι τη θεραπεία, για να συνενοούμεθα..)
Του Κρυολογήματος, Της Βρογχίτιδας Και Της Ιγμορίτιδας, 
ήταν πάντα η κόκκινη καυτερή πιπεριά.
Τα τρόφιμα, τα μπαχαρικά και τα βότανα που δίνουν στη βλέννα της αναπνευστικής οδού
μια πιο υγρή μορφή βοηθούν τους πνεύμονες 
να αποβάλλουν ευκολότερα τις εκκρίσεις έτσι ώστε να μη φράζουν την αναπνοή.

2015 - Καλή ή κακή χρονιά ;



Μια ακόμα χρονιά πέρασε. Μια χρονιά όπου κυριάρχησε το άγχος, η κατάθλιψη, τα προβλήματα στις σχέσεις, η ασυνειδησία, η κρίση. Μια καινούργια χρονιά δειλά ξεπροβάλλει. Ίδιες ευχές, ίδιοι πόθοι, ίδιες ελπίδες copy-paste με τις περσινές που έμειναν ανεκπλήρωτες οι περισσότερες, καθώς η ζωή δεν έχει καμιά υποχρέωση να εκπληρώσει αυτά που ευχόμαστε. Και τώρα τι; Τι μπορούμε να περιμένουμε ότι θα αλλάξει με την έλευση της νέας χρονιάς; Τι λέτε να μας φέρει το 2015; Πως θα είναι άραγε το αύριο;


Είναι εύκολο να προβλέψουμε πως θα είναι το αύριο, κρίνοντας πως είναι το σήμερα. Αν φροντίσεις το τώρα, είπαν οι σοφοί, το αύριο, το μέλλον, φροντίζεται αυτόματα από μόνο του. Το τώρα το χάσαμε και χάσαμε μαζί και το αύριο. Όσο θα προετοιμαζόμαστε για το μέλλον, για τον κόσμο που ανατέλλει, εγκλωβισμένοι στις πεποιθήσεις του παρελθόντος, του κόσμου που δεν υπάρχει πια, θα ζούμε αταίριαστοι με την εποχή μας και θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Ας μην προτρέξουμε και πούμε: “ωραία λοιπόν, πρέπει να απαλλαγούμε από το παρελθόν μας”, δε θα μπορέσουμε να το κάνουμε ποτέ. Μπορούμε όμως να έχουμε επίγνωση του υπόβαθρου του παρελθόντος και να μην το αφήνουμε να αντιδρά και να επεμβαίνει. Όσο αφήνουμε το παρελθόν μας να μας επηρεάζει δε θα γίνουμε ικανοί να ζήσουμε σωστά το εδώ και τώρα, να βιώσουμε την ιερή αυτή στιγμή που περνά και χάνεται ακαριαία. Δε θα γνωρίσουμε τη ζωή που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, που κάθε φορά έρχεται πάνω μας με νέες εμπειρίες, που κάθε μέρα ζωγραφίζει έναν καινούργιο πίνακα και τραγουδάει ένα διαφορετικό τραγούδι. Θα συνεχίσουμε να αντικρίζουμε τη ζωή με τα ίδια μυωπικά μάτια. 

Είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση της κοινωνίας


Jiddu-krishnamurti8

Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ενέργεια, που να μην είναι το αποτέλεσμα καμιάς αντίθεσης, καμιάς έντασης, αλλά εκείνη που γεννιέται όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως προσπάθεια. Σας παρακαλώ, κατανοήστε αυτό το πολύ απλό, πραγματικό γεγονός: σπαταλάμε την ενέργειά μας με την προσπάθεια, και αυτή η σπατάλη ενέργειας από την προσπάθειας μας εμποδίζει να έρθουμε άμεσα σε επαφή με εκείνο που είναι γεγονός. Όταν κάνω τεράστια προσπάθεια για να σας ακούσω, όλη μου η ενέργεια χάνεται στην προσπάθεια και στην πραγματικότητα δεν ακούω. Όταν είμαι θυμωμένος ή ανυπόμονος, όλη μου η ενέργεια χάνεται στην προσπάθεια να πω, «Δεν πρέπει να είμαι θυμωμένος». Αλλά όταν προσέχω απολύτως το θυμό ή εκείνη την κατάσταση του νου και δεν κάνω καμιά φυγή μέσα από τις λέξεις, με την επίκριση, με την κριτική, τότε σε αυτή την κατάσταση προσοχής υπάρχει μια ελευθερία από εκείνο το πράγμα που ονομάζεται θυμός. Έτσι, εκείνη η προσοχή που είναι συσσώρευση της ενέργειας, δεν είναι προσπάθεια. Και μόνο ο νους που δεν καταβάλλει προσπάθεια είναι ένας θρησκευόμενος νους. Κι επομένως, μόνο ένας τέτοιος νους μπορεί να ανακαλύψει αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει Θεός.

Η παγίδα που κοστίζει μια ολόκληρη ζωή


Από πολύ μικρός και σκεφτόμουν αιρετικά και οι επιλογές της ζωής μου ήταν αιρετικές, γιατί είχα παρατηρήσει κάποια κενά, κάποια λάθη στον συστημικό τρόπο ζωής, που ήθελε να μου επιβάλει η οικογένειά μου και η κοινωνία γενικότερα.

Μας μαθαίνουνε ότι το σωστό είναι να τελειώσουμε το σχολείο, να πάμε να σπουδάσουμε, μετά να βγούμε στην αγορά εργασίας και περίπου στα 40, στα 45, στα 50 που θα έχουμε "φτιαχτεί", θα ζήσουμε ανάλογα με τις επιλογές μας, άλλος έναν μοναχικό δρόμο, άλλος θα κάνει οικογένεια και πάει λέγοντας.

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας, στις δέκα οικογένειες της διπλανής σας πόρτας που πέρασαν οι γονείς τα πενήντα τους χρόνια και πείτε μου τι θα παρατηρήσετε. Στατιστικά οι 6-7 στους 10 ανθρώπους, δεν θα μπορέσουν ποτέ να ολοκληρώσουν τα όνειρα τους και τους στόχους τους όπως τους είχαν φανταστεί. Στατιστικά 6-7 στις 10 φορές θα παρατηρήσουμε ότι μέσα σε μια οικογένεια, θα τύχει ένας θάνατος, μια αρρώστια, ένας χωρισμός, μια οικονομική κρίση αναπάντεχη και γενικότερα κάτι συμβαίνει και τους ανατρέπει όλη τους την ζωή.

Μικρές αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες που δυναμώνουν την καρδιά σας και σας προσθέτουν χρόνια



Επιμέλεια Ξενοφών Τσούκαλης, Μ.D.

Με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες και στη διατροφή μας, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τα οποία ευθύνονται για τον 1 από τους 2 θανάτους, που σημειώνονται στην Ελλάδα.

Η καρδιοπάθεια είναι μια από τις κύριες αιτίες των καρδιακών προσβολών και επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Δεν υπάρχει ενιαία αιτία για την καρδιοπάθεια. Ωστόσο, υπάρχουν γνωστοί παράγοντες κινδύνου που αυξάνουν τις πιθανότητες να εμφανίσετε καρδιοπάθεια. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες κινδύνου με τους οποίους έχετε γεννηθεί και δεν μπορεί να αλλάξουν όπως το γήρας, το φύλο σας και το οικογενειακό ιστορικό καρδιοπάθειας. Αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες κινδύνου τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε. Με την επιλογή να ζείτε πιο υγιή τρόπο ζωής και να έχετε επίγνωση των κινδύνων, μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα ανάπτυξης καρδιοπάθειας και να αποτρέψετε το ενδεχόμενο να πάθετε καρδιακή προσβολή. 

Ο Σωκράτης για τη Γνώμη των Άλλων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σαπαρδάνης
«Δεν πρέπει να τιμούμε όλες τις γνώμες των ανθρώπων αλλά μερικές, και όχι όλων των ανθρώπων αλλά μερικών»Ο Σωκράτης στο ‘Κρίτων’ του Πλάτωνα
Ο Κρίτων επισκέπτεται τον Σωκράτη στο κελί όπου περιμένει την εκτέλεσή του, και για να τον πείσει να δραπετεύσει και να αποφύγει την επιβολή της ποινής του θανάτου, χρησιμοποιεί ένα είδος ψυχολογικού εκβιασμού. Τι θα πει ο πολύς ο κόσμος, τον ρωτάει, που, αφήνοντας τον εαυτό του να πεθάνει, παραιτείται από τη ζωή και αφήνει τα παιδιά του μόνα τους να τα μεγαλώσουν άλλοι; Και τι θα πουν «οι πολλοί» για τους φίλους του φιλοσόφου, που δεν ενδιαφέρθηκαν να τον γλιτώσουν ενώ σίγουρα μπορούσαν;
Η επιλογή να μην αποδράσει θα είναι μια προδοσία για τους γιους του, που ενώ έχει τη δυνατότητα να τους μεγαλώσει και να τους μορφώσει, τους εγκαταλείπει για να τους αναλάβουν άλλοι, και να πάθουν «ό,τι παθαίνουν τα ορφανά στην ορφάνια». Δεν πρέπει, του λέει, να κάνει κάποιος παιδιά αν δεν είναι διατεθειμένος να ταλαιπωρηθεί για να τα αναθρέψει. «Εσύ όμως, μου φαίνεται ότι προτιμάς τα εύκολα»[1]σελ.119.

ΤΟ MANUAL ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Ως για γνωστόν οι περισσότερες γυναίκες δεν διαβάζουν τις οδηγίες χρήσεως των προϊόντων που πέφτουν στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να τους κάνουν κακή χρήση , με αποτέλεσμα χωρίς να φταίνε αυτά, να παρουσιάζουν μετά έντονες δυσλειτουργίες.

Πιστεύω πως οι παρακάτω πρακτικές οδηγίες θα φανούν απολύτως χρήσιμες στις αναγνώστριες του μπλογκ, και αν τις τηρήσουν επακριβώς τα διάφορα μοντέλα του προϊόντος που διάλεξαν θα ανταποκριθούν χωρίς κανένα πρόβλημα τέλεια, για τον σκοπό που επιλέγηκαν.



ΑΝΔΡΕΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
.
Συγχαρητήρια για τον άνδρα που διαλέξατε.
Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες θα μπορέσετε να έχετε έναν άνδρα που να λειτουργεί για πολλά χρόνια.
.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ !



Eπιστρέφει η σύζυγος νωρίς στο σπίτι και βρίσκει τον άνδρα της στο κρεβάτι να κάνει έρωτα με μια ελκυστική νεαρά.  
Γίνεται θηρίο και του λέει φωνάζοντας :
 Είσαι γουρούνι! Πως τόλμησες να το κάνεις αυτό σε μένα, την μάνα των παιδιών σου, που πάντα σου ήμουνα πιστή ;
Σε εγκαταλείπω! Θέλω διαζύγιο αμέσως!
Ο σύζυγος ήρεμα της απαντάει:
Για στάσου μια στιγμή αγάπη μου, τουλάχιστον να σου εξηγήσω τι συνέβη.
-Εντάξει ,λέγε, αλλά αυτές  θα  είναι και οι τελευταίες λέξεις που θα μου απευθύνεις!  
Και ο σύζυγος αρχίζει:
Λοιπόν μπαίνοντας στο αμάξι για να γυρίσω σπίτι αυτή η κοπέλα με ρώτησε προς τα που πάω και όταν της είπα, μου ζήτησε αν μπορώ να την πάρω μαζί μου.
Έδειχνε τόσο πεσμένη και ανυπεράσπιστη που την λυπήθηκα και την πήρα.
Πρόσεξα δε πως ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη μου είπε δε πως έχει να φάει εδώ και 3 μέρες.    

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !



  Η γυναικεία άποψη για τους άνδρες  με αρκετά δηλητηριώδη ανεκδοτάκια γι΄αυτούς!


* Πώς θα σταματήσεις έναν άντρα που καυχιέται για το μέγεθος του  ... του;
Απλά θα τον ρωτήσεις «Είναι μέσα τώρα;»

* Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με την φράση «Η γυναίκα μου είπε...»

* Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα!

* Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν παρκινγκ εκεί κοντά...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα