Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

DION FORTUNE – ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για DION FORTUNE – ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Ποιές είναι οι περιπτώσεις των ψυχικών επιθέσεων και ποιά είναι τα σημάδια τους; Ας δούμε αυτό το ζήτημα μέσα από την οπτική της Dion Fortune και το εγχειρίδιό της «Ψυχική Αυτο Άμυνα».

Dion Fortune : Ψυχικες επιθεσεις – 1ο μέρος μετάφρασης:

«Αν κοιτάξουμε το σύμπαν γύρω μας θα διαπιστώσουμε πως είναι δύσκολο να μην συνειδητοποιήσουμε πως θα πρέπει να υπάρχει κάποιο παρακαμπτήριο σχέδιο που συντονίζει την αέναη πολυπλοκότητά του. Αν πάρουμε στα χέρια μας και εξετάσουμε κάθε ζωντανό πλάσμα, όσο απλό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η προδιαγεγραμμένη ποικιλία των μελών του είναι σχεδιασμένη πάνω σε κάποιο πλαίσιο.
Η Επιστήμη επιδίωξε μάταια να ανακαλύψει αυτή τη συγκεκριμένη αρχή. Όμως δεν θα βρεθεί ποτέ στην φυσική σφαίρα ύπαρξης, διότι υπάγεται στα πλαίσια του φυσικού.Οι δυνάμεις αυτές του σύμπαντος, το πλαίσιο πάνω στο οποίο είναι δομημένη μια τέτοια αρχή, ανήκει σε μια διαφορετική φάση εκδήλωσης από την φυσική, έχοντας διαφορετικές διαστάσεις από τις τρεις που εμείς έχουμε συνηθίσει και κατανοήσει μέσα από τρόπους συνειδητότητας στους οποίους υπαγόμαστε. Ζούμε στο μέσον των αόρατων δυνάμεων,και μπορούμε να κατανοήσουμε μόνο τις επιδράσεις τους. Κινούμαστε ανάμεσα σε αόρατες μορφές οι πράξεις των οποίων δεν γίνοντα αντιληπτές εξ’ολοκλήρου από εμάς, αν και επηρεαζόμαστε φανερά από αυτές.
Σε αυτή την πλευρά της φύσης, που είναι αόρατη στις αισθήσεις μας, άυλη ως προς τα αισθητήρια όργανά μας, μπορούν να συμβούν πολλά που έχουν αντίκτυπο στο φυσικό πεδίο. Υπάρχουν πλάσματα που ζούν σε αυτό τον αόρατο κόσμο, όπως τα ψάρια ζουν στην Θάλασσα.Υπάρχουν άντρες και γυναίκες με εκπαιδευμένα μυαλά, η ειδικές «Δυνάμεις» που μπορούν να εισχωρήσουν σε αυτόν τον αόρατο κόσμο όπως ο δύτης καταδύεται στα βάθη του ωκεανού. Υπάρχουν επίσης φορές όπου οι αόρατες αυτές δυνάμεις ρέεουν πάνω από εμάς και τις ζωές μας.Συνήθως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Είμαστε προστατευμένοι από την ίδια την ανικανότητά μας να αντιληφθούμε αυτές τις αόρατες δυνάμεις. Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις πάντως, κατά τις οποίες το πέπλο μπορεί να αφαιρεθεί και έτσι να συναντήσουμε αυτό που είναι αόρατο. Μπορεί να βρεθούμε σε έναν τόπο όπου αυτές οι δυνάμεις είναι συγκεντρωμένες. Ίσως να συναντήσουμε ανθρώπους που χειρίζονται αυτές τις δυνάμεις. Μπορεί οι ίδιοι να πέσουμε πάνω σε αυτές τις δυνάμεις,καθοδηγούμενοι από το ενδιαφέρον μας για αυτές,και να αναδυθούμε από αυτά τα βάθη προτού καν αντιληφθούμε που βρισκόμαστε. Ή Μπορεί να γίνουμε θύματα κάποιων συγκεκριμένων παθολογικών συνθηκών που «σηκώνουν» αυτό το πέπλο.

Το κατώφλι του αόρατου είναι μια επίβουλη ακτή στην οποία κολυμπάμε. Υπάρχουν λακκούβες,ρεύματα και βούρκος. Ο δεινός κολυμβητής, εκείνος που γνωρίζει την ακτή μπορει και να κολυμπήσει με σχετική ασφάλεια. Εκείνος που δεν κολυμπάει, αυτός που δεν συμβουλεύεται τίποτα πέρα από την παρορμητικότητά του, μπορεί να πληρώσει αυτή την τόλμη με την ζωή του. Μα δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να σκεφτούμε πως αυτές οι αόρατες δυνάμεις είναι απαραίτητα κακές και εχθρικές προς την ανθρωπότητα.
Αν τρέξουμε αντίθετα από αυτές, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για εμάς ,διότι θα έχουμε παραβλέψει έναν φυσικό νόμο. Δεν είναι εκει έξω για να μας επιτεθούν, όπως δεν είμαστε εδω για να τους επιτεθούμε. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε το γεγονος πως οι άνθρωποι με τέτοιες γνώσεις έχουν γενικά χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση άσκοπα, και ίσως εμείς να ανακαλύψουμε πως εμπλεκόμαστε στα αποτελέσματα τέτοιων πράξεων. Είναι σωστό να πούμε πως το «αόρατο» είναι εχθρικό προς εμάς όταν έχει διαφθαρεί από τις δραστηριότητες εκείνων των αδαών ανθρώπων.
Και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τα σημάδια τέτοιων επιθέσεων προτού να μπορέσουμε να αναλύσουμε την φύση μιας επίθεσης και να υποδείξουμε την πηγή προέλευσής της. Είναι ένας σημαντικός κανόνας: Η Διάγνωση προηγείται της θεραπείας!Υπάρχουν δίαφορα είδη ψυχικών επιθέσεων. Η Πιο συχνή είναι εκείνη που προέρχεται από τα αδαή μυαλά των συνανθρώπων μας. Και λέμε κάτι τέτοιο, μιας και αυτές οι επιθέσεις δεν είναι πάντα εις γνώσην τους. Θα πρέπει να έχουμε κατα νου, πως εκείνος που μας καταδιώκει ψυχικά ίσως να είναι και ο ίδιος θύμα.Όπως και να έχει, ίσως κάτι τέτοιο για εμάς να είναι ενα σοκ, μια απόκρυφη επίθεση. Το άτομο από το οποίο προέρχεται η επίθεση αυτή μπορεί στην ουσία να μην την έχει αυτούσια προκαλέσει. Για αυτό, μία τέτοιου είδους επίθεση δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντεπίθεση, φέρνοντας τους εαυτούς μας στην ηθική θέση του επιτιθέμενου, αλλά θα ήταν καλό να βασιστούμε σε περισσότερο ανθρωπιστικές μεθόδους που στην πραγματικότητα είναι εξίσου αποτελεσματικές και πολύ λιγότερο επικίνδυνες.
Οι άνθρωποι έρχονται επίσης σε επαφή με το αόρατο μέσω της επιρροής των τοποθεσιών. Κάποιος που στην ουσία δεν είναι διάμεσο, ούτε διαθέτει εξελιγμένες δυνάμεις, μα είναι ευαίσθητος και κατανοεί υποσυνείδητα τις αόρατες δυνάμεις, μπορεί να βρεθεί σε έναν τόπο όπου θα είναι συγκεντρωμένες τέτοιου είδους δυνάμεις σε μεγάλο βαθμό. Συνήθως έστω και αν κινούμαστε ανάμεσα από τέτοιες δυνάμεις ( διότι κατοικούν μέσα στο σύμπαν μας), τις αγνοούμε.Όταν εκείνες είναι συγκεντρωμένες ξεκινάει από μέρους μας μια διαδικασία συνειδητοποίησης πως κάτι μας επηρρεάζει και εμποδίζει τον εσώτερο εαυτό μας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε ένα ενδιάμεσο επίπεδο συνειδητού και υποσυνείδητου σε μερικούς ανθρώπους, και δεν είναι ποτέ εύκολο να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει. Έχουν την αίσθηση της καταπίεσης και μιας γενικής αδιαθεσίας η οποία χάνεται όταν τα άτομα μεταφέρονται σε κάποιο διαφορετικό μέρος.Ακόμη συνηθέστερα,αν υπάρχει μια δεδομένη ψυχική επίθεση που διαφαίνεται, σύντομα θα ξεκινήσει να εμφανίζει χαρακτηριστικά όνειρα που μπορεί να περιλαμβάνουν μια αίσθηση βάρους επάνω στο στήθος, λες και καποιος κάθεται επάνω στο άτομο. Αν αυτή η αίσθηση είναι παρούσα, είναι σίγουρο πως η επίθεση παρουσιάζεται τοπικά,μιας και το βάρος αυτό είναι η συγκέντρωση αιθερικής ουσίας ή εκτοπλάσματος.Μια αίσθηση φόβου και αδιαθεσίας είναι χαρακτηριστικά στοιχεία μιας «απόκρυφης» επίθεσης.
Είναι εξαιρετικά σπάνια η ξαφνική εκδήλωση μιας τέτοιας επίθεσης. Δεν γίνεται να είμαστε σώοι νοητικά και φυσικά και εντελώς ξαφνικά να βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σε μία αόρατη «μάχη». Μία απόκρυφη επιρροή ρίχνει την σκιά της στην συνειδητότητα προτού εμφανίσει τα χαρακτηριστικά της στο μη-ψυχικό μέρος. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πως αντιλαμβανόμαστε υποσυνείδητα προτού κατανοήσουμε συνειδητά…Καθώς η επίθεση θα προχωρά,μπορούμε να διακρίνουμε αδυναμία κίνησης, αδυναμία καθαρής σκέψης και ανάγκη για χαλάρωση συνεχώς.Μια τέτοια περίπτωση με τόσα χαρακτηριστικά βέβαια είναι ένα ακραίο παράδειγμα. Άλλα θέματα σε μία επίθεση όπως είναι πιθανά.
Θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανή αντίσταση, στην περίπτωση που η επίθεση δεν μπορεί να βρει στήριγμα μέσω του φυσικού πεδίου,κάτι που αντιλαμβανόμαστε στο πεδίο του ύπνου. Αυτή βέβαια είναι μια τρομερή εμπειρία, καθώς το θύμα θα τρομάζει με την ιδέα του ύπνου και παρόλα αυτά δεν θα μπορεί να μένει ξύπνιο συνεχώς. Και έτσι η ψυχική κατάρρευση επέρχεται άμεσα λόγω του φόβου και της έλλειψης ύπνου. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι συνήθη σε περιπτώσεις αστρικών επιθέσεων ανάμεσα στους ανθρώπους…»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα